Pregled jednostavnih projekata – ažurirano 2020

Jednostavan pregled projekata

Easy Projects jednostavan je alat za upravljanje projektima koji vam omogućuje brzo organiziranje velikih timova. Čak bi bilo savršeno, da nije bilo visokih troškova i užasne podrške. Pročitajte našu cjelovitu recenziju Easy Projects za detalje.


najbolje-projekt-management-program

Easy Projects je sofisticiran alat koji se fokusira na dovršavanje stvari i uštedu novca timova. Izgrađen od Torontovog razvojnog programera Logic Software, radi se od 2004. godine. U ovom pregledu Easy Projects usporedit ćemo ga s konkurencijom.

Njegovi klijenti uključuju HP, Goodyear i Reuters, tako da je to etablirani igrač kojem vjeruje nekoliko velikih tvrtki.

Impresionirali su nas njegove osobine, kao i njegova opća kvaliteta. Sve dobro funkcionira i puno je korisnih načina za vođenje kartica na svom projektu. Upravljanje zadacima ide ruku pod ruku s praćenjem vremena i naplatom računa, a Jednostavni projekti mogli bi vam uštedjeti puno papira.

Bili smo manje impresionirani njegovom podrškom, koja nije odgovarala na naša pitanja, unatoč tome što je prodajni tim pronašao vremena da nas kontaktira u više navrata..

Osim njegove spore podrške i troškova, nismo puno toga krivo shvatili. Preporučili bismo ga svima koji traže kvalitetan, jednostavan program za korištenje. Ovo nije najprivlačniji softver oko njega, ali njegovo je sučelje čitljivo i posao ispunjava bez da bude blistav.

Alternativa za jednostavne projekte

prednosti & nedostaci

Značajke

Easy Projects ima snažan skup značajki, a alati i sučelje dobro rade. Nismo imali tehničkih problema ili problema prilikom upotrebe.

Centar za aktivnosti ima popis zadataka s lijeve strane i Ganttov grafikon s desne strane koji pokazuje kako se zadaci međusobno uklapaju. Ako želite, možete ga promijeniti u kanban prikaz u više stupaca. Ako kanban pogled zadovoljava vaše potrebe, možda bi bilo vrijedno pogledati vodič za početnike Trello-a i saznati više o jednostavnijoj alternativi.

Generator izvještaja Easy Projects omogućuje vam izradu tablica, pitanih i barskih ljestvica koristeći sve vrste mjernih podataka. Ima mnogo opcija i filtera i dinamičan je, pa je izvrstan alat za pretvaranje podataka u informaciju.

Ako trebate generirati izvješća redovito, pregledajte naš Smartsheet pregled druge platforme koja to dobro radi.

Jednostavan projekti radnim vremenom-trupci

Možete pregledati zapisnike vremena koji pokazuju što su radili članovi tima ili barem ono što su zabilježili. Ako želite utvrditi način rada članova vašeg tima, nemate nedostatka opcija.

lako-projekti-vrijeme-zaslon

Izvješća o naplati za kupce su uključena i možete generirati detaljne detaljne karte Gantta prilagođene pisaču koji će za vas istaknuti probleme s zakazivanjem..

Postoje prilagođeni obrasci pomoću kojih možete upotrijebiti različite vrste informacija. Možete ih stvoriti ili upotrijebiti jednu od gotovih opcija, koja uključuje obrasce za praćenje potencijalnih klijenata, kandidata za posao, sprintove i još mnogo toga.

Stavke obrasca možete pretvoriti u razne vrste projektnih podataka, tako da su ovo dobra metoda kojom se ljudima omogućuje pouzdano unošenje podataka.

Uloge korisnika jednostavnih projekata

Jednostavni projekti daju vam ogroman prostor za definiranje uloga. Prema zadanim postavkama dostupno je pet vrsta i možete ih dodati više. Postoji više od 15 postavki za definiranje onoga što različite vrste korisnika mogu raditi na vašem računu u cjelini, kao i opcije određivanja što mogu raditi u određenim projektima.

Možete odrediti sate dnevno, upravljati odmorima i odabrati početak radne godine. Ako ste pravo čudovište, vikende možete odlučiti tretirati i radne dane. U skladu s tim, možete odrediti državne praznike ili čak stvoriti vlastiti.

Možete prenijeti i logo svog tima, tako da se vaš radni prostor više osjeća kao kod kuće. Međutim, postoji nekoliko drugih opcija vizualne prilagodbe.

Ima lako podešen sustav obavijesti koji vam omogućuje odabir koliko često ljudi primaju obavijesti. To je korisno ako želite odabrati želite li nagovarati ljude o svemu ili ih ostaviti na miru.

Osim što vam pružaju više mogućnosti obavijesti od većine alata, Easy Projects vam omogućuje izmjenu predložaka koji se koriste za više od 20 vrsta. Uređivanje njih je tehnički, ali moćan je način prilagodbe načina na koji vaš tim komunicira s platformom.

Prostor za pohranu ovisi o vašem nivou, s tim da je 50 GB dostupno na timskom planu i 500 GB za Enterprise korisnike. Ako vam treba više od toga, pogledajte naš najbolji članak za internetsku pohranu za timove ili razmislite o usluzi s neograničenim prostorom za pohranu. O jednom od njih možete pročitati u našem pregledu monday.com.

Ako želite koristiti podatke s drugih platformi, to možete učiniti putem integracija Easy Projects. Osim što izravno radite s Gmailom, Evernoteom i pregršt drugih programa, uključujući nekoliko Microsoftovih alata, Zapier možete koristiti za povezivanje s preko 1000 aplikacija.

Easy Projects imaju aplikacije za iOS i Android, tako da ih možete koristiti u pokretu, kao i u pregledniku.

Sveukupno, puno je visokokvalitetnih značajki koje dobro rade. Radi ono što trebate i čini dobro, pa ovdje dobiva visoke ocjene.

Pregled značajki jednostavnih projekata

Lagan logotip projekatawww.easyprojects.net

Počinje od 2400 dolara mjesečnoSvi planovi

Značajke upravljanja

zadaci

podzadaci

Upravljanje ovisnošću

Prilagođene pozadine

Ostale mogućnosti prilagodbe

Ograničenje veličine tima
Neograničen

Prostor za odlaganje
500 GB

Općenito

Plaćanje
Kreditna kartica

Prihvaća cryptocurrency

Podrška za mobilni OS
iOS, Android

Besplatna proba
15 dana

sigurnosti

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Šifriranje
SSL

SOC certifikacija
SOC 1 & SOC 2

podrška

Live chat

E-mail / kontakt obrazac

Telefonska podrška

Razumljivost

Easy Projects nije jednostavan alat, ali dizajniran je dovoljno dobro da njegovu snažnu značajku postavi upotrebljivom. Nije vizualno privlačan, ali neprestano dobiva stvari ispravno iz perspektive upotrebljivosti.

Prijavljivanje je jednostavno, iako se njegov oblik uvlači u nekoliko dodatnih polja nakon što mu date prvih nekoliko informacija. Traži telefonski broj, ali ne tjera vas da ga navedete. Njezini uvjeti izgledaju gotovo i razumljivi ljudima.

Postoji 10-minutni uvodni video koji vam prikazuje osnove, ali ima PowerPoint osjećaja prema njemu. Nakon što uđete u aplikaciju nakon što ste dobili e-poštu s potvrdom, nudit će vam se izbor kategoriziranih vodiča.

Puno ih je, i premda su skočni prozori za njih mali i fidi, precizni su i precizni. Možete im pristupiti po potrebi klikom na gumb u gornjem desnom kutu zaslona.

lako-projekti-udžbenik

Njezin uzorak projekta uključuje zadatke koji vam pomažu da naučite kako ga koristiti. Metod smo vidjeli u nekoliko alata i ostaje nam omiljen za učenje korištenja novih platformi.

Njegov je zadani prikaz centar aktivnosti, koji, ovisno o tome kako ste ga postavili, može sadržavati popis zadataka, Ganttov grafikon ili Kanban prikaz.

lako-projekti-aktivnost-centar

Kliknite jedan od njegovih zadataka i možete vidjeti mogućnosti koje imate. Zadaci se mogu dodijeliti članovima tima, kategorizirani i prioritizirani. Lako je dodati ovisnosti. To uključuje klik plus gumba, odabir s popisa zadataka i odabir jedne od nekoliko vrsta ovisnosti.

Ima hijerarhijsku strukturu, a potknjige se lako dodaju i pregledavaju u proširivom popisu. Vjerojatno ćete mnogo upotrebljavati podugovore. Možete komentirati i priložiti datoteke uz svaki zadatak.

Možete postaviti zadatke da se ponavljaju, što je korisno ako imate redovne zadatke koje je potrebno dodijeliti jer vam štedi od stvaranja više identičnih stavki.

Ako vam ne trebaju složenosti podtačaka ili ovisnosti, pogledajte naš Podio pregled. To je moćan alat unatoč jednostavnoj strukturi.

Jednostavni projekti Gantt View

Kao i prikazi zadataka, i Ganttov prikaz omogućuje vam da lako stvorite ovisnosti povlačenjem linija s alata na kraju svakog zadatka. To će ponekad rezultirati automatskim pomicanjem kako bi se osiguralo da je raspored izvediv.

Ako volite raditi s Ganttovim pogledom, drugi alat koji vrijedi pogledati je TeamGantt. Pročitajte našu recenziju TeamGantta za više informacija.

Easy Projects također ima izvrsnu “revizijsku stazu” koja pokazuje promjene koje su svi napravili. Odličan je način da se utvrdi tko je radio i da privuče ljude na odgovornost. Ako ništa drugo, to je malo previše detaljno. Zabrinuli bismo se kako bi obeshrabrili ljude da naprave promjene, jer šef može vidjeti svaku njihovu akciju. Ipak, ona je tu ako je želite koristiti.

Ako imate zabrinutosti oko toga tko vodi karticu o vašim mrežnim aktivnostima, pogledajte naše PRISM, Edwarda Snowdena i članak o nadzoru vlade za zanimljive informacije.

lako-projekti-zadatak

Projekti uključuju praćenje vremena i informacije vezane uz troškove od samog početka. Mnogi alati omogućuju vam postavljanje tih značajki, ali ako ih želite bez okvira, Easy Projects je dobar izbor.

Za još jedan alat koji popravlja poslovne stvari, pogledajte naš pregled Mavenlink-a.

Easy Projects radi ono što obećaje, lako se koristi, uglavnom bez grešaka i omogućava unos i praćenje korisnih poslovnih podataka. Postoje jednostavnije platforme, ali Easy Projects čini dobar posao čineći složenost upravljivom i ovdje postiže dobre rezultate.

cijena

Easy Projects tvrdi da će se platiti za tri mjeseca. Da biste mogli testirati tu tvrdnju, na stranici s cijenama omogućuje kalkulator povrata ulaganja, što procijenjeno vrijeme koje ćete uštedjeti u novčanom iznosu.

Za tim od 11 osoba, uključujući i jednog menadžera, koji doseže gotovo 7000 USD koristeći zadane podatke Easy Projekta. To je dobra ilustracija kako alati utemeljeni na oblaku mogu uštedjeti novac. Vrijedno je naglasiti da se čini da njegove brojke ne uključuju njegov obvezni program obuke.

Plan cijene je jednostavan, sa samo dva nivoa. Timski plan košta 24 USD po korisniku mjesečno, a Enterprise cijena se može pregovarati. Ovo nije najjeftiniji alat, ali postoji besplatno probno razdoblje, kao i 30-dnevno jamstvo povrata novca.

Neobično, program obuke “Put do uspjeha” obvezan je ako na timskom planu imate više od 10 korisnika. Za cijenu ćete trebati dobiti ponudu od njezinog prodajnog tima.

Vjerojatno će vas kontaktirati prodavači tijekom suđenja i, budući da na stranici s cijenama ne možete vidjeti koliko košta njegovo školovanje, morat ćete razgovarati s njima ako ga želite koristiti. Iz naše istrage, to je vjerojatno jednokratno plaćanje u iznosu od oko 1000 dolara za 10 korisnika.

Easy Projects također nudi velike popuste ako se prijavite na više od jedne godine, tako da ima smisla obvezati se na duži rok ako je to ono što želite. Odgajatelji i neprofitne organizacije također mogu dobiti popuste ako se obrate prodajnom timu.

Ako želite vidjeti koliko će vas stvari koštati unaprijed, postoje platforme s jasnijim cijenama. O alternativi koja je usmjerena na poslovanje možete pročitati u našoj recenziji LeanKit.

Da budemo fer, međutim, ustanovili smo da su prodavači Easy Projekta korisni. Odgovorili su na upite koje njegov tim za podršku nije uradio. Plaćanje je samo putem kreditne kartice, koliko smo mogli reći.

Easy Projects dobiva pristojnu ocjenu cijene. Nije jeftino, ali nudi mnogo. Ipak, budite sigurni da uzimate u obzir troškove njegovog programa obuke kad ga povećate.

sigurnosti & Privatnost

Alati usmjereni na poslovanje moraju osigurati sigurnost podataka svojih klijenata, a Easy Projects pruža puno uvjerenja u vas.

Koristi Microsoft Azure za svoju infrastrukturu i pruža mu brojne značajke, poput uravnoteženja mrežnog opterećenja i ugrađene softverske zakrpe. Easy Projects također ima nekoliko certifikata, uključujući SOC 1, SOC 2 i HIPAA.

Koristi kontinuirano sigurnosno kopiranje, koje je neumjereno za geo, i obećava da će vratiti vaše podatke iz bilo koje točke u zadnjih 30 dana, sve do tačne sekunde. To je impresivna razina točnosti i znači da se ne morate brinuti zbog gubitka podataka.

Možete odabrati hoću li svoje podatke u SAD-u, Kanadi ili Europi, što bi moglo biti korisno ako preferirate zakone o privatnosti određene jurisdikcije. Često njegova pitanja spominju samo sigurne podatkovne centre u SAD-u i Kanadi, pa su zato njezini dokumenti zastarjeli ili europski podatkovni centri nisu sigurni..

Pravila o privatnosti projekata

Ima dugačku, ali čitljivu politiku o privatnosti, i zasebnu stranicu u kojoj se detaljno navode njezini napori da bude usklađena s Općom uredbom o zaštiti podataka do svibnja 2018. Izgleda da je i ova stranica zakasnjena za ažuriranje. Nismo pronašli spominjanje EU-a. ili švicarsko-američki. okvire zaštite privatnosti, ali čini se da ni američka vlada ne usuđuje o njima.

Web lokacija Easy Projects nije ažurirana, ali pokriva većinu baza u odnosu na privatnost i sigurnost. Naš članak o zaštiti vaše privatnosti također nudi savjete.

Unutar aplikacije njezine sigurnosne postavke daju vam puno kontrole. Dobivate fantastičan izbor opcija i možete promijeniti zahtjeve za zaporkom svojih korisnika, postaviti popis zabranjenih zaporki i upravljati istekom zaporke.

Jednostavan projekti-password-settings

Korisnike možete zaključati nakon bilo kojeg broja neuspjelih pokušaja prijave i odabrati hoće li ih automatski otključati nakon određenog vremena ili navesti korisnika na obnavljanje lozinke. Korisnici se mogu isključiti i nakon razdoblja neaktivnosti.

Prijava putem SAML-ove jedinstvene prijave dostupna je i onima koji odaberu poslovni plan. No ne postoji dvofaktorska provjera autentičnosti.

Ovdje smo bili zadovoljni našim mogućnostima. Dvofaktorna provjera autentičnosti bila bi plus, ali dobivate mnogo postavki za prilagodbu interakcije vašeg tima s platformom. Osim što imaju više certifikata, Easy Projects pružaju sigurnost i privatnost pažnji koju zaslužuju.

Servis & podrška

Jednostavni projekti nude podršku kroz različite metode. Možete mu se obratiti telefonom, e-poštom ili trenutnim porukama, te mu dati udaljeni pristup svojim projektima, tako da oni koji preferiraju ljudski dodir imaju obilje mogućnosti.

Dostupno je tjedno sesiranje na brodu, iako se uvijek započinje u isto vrijeme, pa će vam lokacija i radno vrijeme otežati prisustvo.

Postoji i forum zajednice, ali na mnoga pitanja dobivaju se odgovore pa ne izgleda kao nešto na što se možete osloniti.

U donjem desnom kutu zaslona skočni prozor nudi savjete i videozapise kada prvi put uđete na područja platforme. Mnogi zasloni također imaju detaljan skočni prozor koji prikazuje primjer onoga što ekran može učiniti sa savjetima kako to učiniti.

Postavili smo pitanje o načinima plaćanja pomoću sustava za razmjenu poruka putem aplikacije, ali nismo dobili odgovor, usprkos osobi koju smo pitali i dalje nam šalje, očito automatizirane, prijedloge za pomoć.

Postoji i obrazac za kontakt koji možete koristiti. Pokušali smo ga koristiti kako bismo pitali o cijeni programa “Put do uspjeha” i pojasnili nekoliko drugih stvari u koje nismo bili sigurni. Ondje nismo dobili odgovor, pa smo nakon strpljivog čekanja nekoliko dana ponovo pokušali postaviti svoja pitanja, ali ovaj put to je bilo kao odgovor na e-poštu o prodaji koji smo dobili od savjetnika za proizvode..

Ta nam se osoba vratila s odgovorima na većinu naših pitanja, ali razočaravajuće je da ne dobijemo odgovor putem dva kanala podrške koja smo isprobali, posebno zato što forumu nedostaje. Također smo dobili nekoliko prodajnih poruka putem e-pošte i glasnika putem aplikacije, što je bilo dodatno neugodno nakon što smo tihi tretman dobili od podrške.

Ako želite vidjeti uslugu koja se brzo odaziva, pročitajte naš pregled Basecamp. Na naš upit odgovorio je u samo tri minute, što je najbrži odgovor koji smo vidjeli od tima za podršku projektima.

Razočarani smo jednostavnim projektima na ovom području. Nismo dobili odgovor kada smo kontaktirali njegov tim za podršku u bilo kojoj od metoda koje smo pokušali. Ni njegova zajednica nije tako jaka. Ukrcavanje je u zrakoplovu, ali je obvezno i ​​skupo. Skočni prozori i videozapisi u aplikaciji nisu loši, ali generalno se osjećamo izmijenjeni u ovom području i naša ocjena odražava to.

Završne misli

Easy Projects iznenadili su nas svojim impresivnim setom značajki i sučeljem koje dobro funkcionira, a pruža vam puno načina upravljanja projektima. Iako ne izgleda najbolje, to je upotrebljiv i učinkovit alat.

Njegova vremena reakcije podrške bila su razočaravajuća, pa ako cijenite uslugu koja vam se brzo i pouzdano vraća, predlažemo da potražite negdje drugdje.

Šteta, jer osim toga, Easy Projects dobiva većinu stvari i ima sjajne značajke. Osnovna platforma je snažna i učinkovita, s izvrsnim praćenjem vremena i revizijom. Njegova generacija izvješća je dobra, složeni odnosi između zadataka lako se postavljaju i vi imate puno kontrole nad obavijestima i sigurnošću.

Ako je platforma dobra, ali ima slabu potporu, obično je možemo preporučiti onima koji više vole sami smisliti stvari. U skladu s tim, ne možemo vidjeti takvu osobu koja bi primala opetovane prodajne kontakte i obaveznu obuku. Iako nam se nisu sviđali Easy Projects, smatramo da će se mnogi bolje uklopiti u naš pregled najboljeg softvera za upravljanje projektima..

Ako ste isprobali Easy Projects i imate što za podijeliti s nama, molimo vas da to učinite u komentarima. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map