monday.com Pregled 2020: cijene, značajke i usporedba

monday.com pregled

monday.com je alat za upravljanje projektima koji se dobro nosi, visoko je učinkovit i pristupačan za pokretanje. Njegova jedina strana je da je zadatak lukav da se razbije, ali u suprotnom postoji velika šansa da je ovo možda program za vas. Pročitajte cijelu recenziju monday.com za sve detalje.


najbolje-projekt-management-program

Pokrenut 2014. godine, monday.com je relativno novi igrač na tržištu upravljanja projektima. U ovom pregledu monday.com vidjet ćemo kako se oblikuje s konkurencijom.

Napravljeni od strane timova sa sjedištem u New Yorku i Izraelu, on se hvali korisnicima u 141 zemlji i 80.000 klijenata koji ga koriste, uključujući tvrtke kao što su Carlsberg, Philips i DHL.

Dizajn je izvrstan, a set značajki impresivan. Ni to nije previše skupo. Pogledat ćemo ima li supstanca stil. Za one koji ne mogu dočekati da pročitaju, dat ćemo vam pregled krađe i reći da monday.com donosi više od onoga što smo očekivali od njega.

Bili smo impresionirani njegovom ukupnom kvalitetom. Nudi odličan raspon značajki po povoljnim cijenama i o svima alatima na tržištu trebao bi ih razmotriti novi alat za upravljanje projektima. Uspijeva biti učinkovit, jednostavan i za korištenje, što ga čini korisnim bogatstvom za svoje korisnike.

Alternativa za monday.com

prednosti & nedostaci

Značajke

monday.com je jako povećana usluga, sa značajnim značajkama koje postaju dostupne samo na skupljim planovima. Njegov osnovni plan uključuje Kanban prikaz i zapis aktivnosti, pri čemu se vremenski okvir, kalendar i prikazi karte otključavaju na razini Standard.

Kanban prikaz omogućuje vam premještanje predmeta s mjesta na mjesto, slično kao na Kanban softveru Trello. Više o tome pročitajte u našem Trello vodiču za početnike.

od ponedjeljka do pregleda

Na razini Pro dobivate njegovo praćenje vremena i prikaze grafikona, dok Enterprise korisnici dobivaju VIP podršku, jedan na jedan trening i nekoliko drugih značajki. Prikazi se mogu dodavati po potrebi, omogućujući vam da prilagodite svoj radni prostor prema vašim potrebama.

Svi planovi uključuju malo prostora za pohranu, a osnovna usluga nudi 5 GB, Standardni plan nudi 50 GB, a Pro i Enterprise daju vam koliko god želite. Uz 59 USD za pet korisnika Pro plana, samo pohranjivanje čini izvrsnu vrijednost.

Pogledajte članak o internetskoj pohrani za timove da biste vidjeli kako se specijalizirani pružatelji usluga podudaraju s onim što vam nudi monday.com.

Također se integrira s mnogim platformama, uključujući Dropbox, Slack, Trello i Zapier. Ako ćete Slack koristiti s monday.com, možda biste trebali upotrijebiti uslugu pohrane u oblaku da biste prešli ograničenje veličine datoteke u ponedjeljak od 500MB. Pročitajte našu najbolju pohranu u oblaku za članak Slack za više detalja.

ponedjeljka integracije

Vaši se projekti na monday.com temelje na odborima. Ploča je neovisni zaslon sastavljen od grupiranih stavki ili “impulsa” kako ih opisuje monday.com. Impulsi mogu biti bilo što, od bugova kojima je potrebno popravljanje do zadataka koje treba riješiti. Možete ih nazvati i njihove grupe sve što želite.

Možete postaviti grupe tako da na svaku stavku uključuju različite stvari. Mogu uključiti datume, ljude, oznake i druge stvari. Velika snaga sustava je što možete dodijeliti što god želite stavkama, kao i koristiti više primjeraka svake stavke.

Možete, primjerice, dodati dva datuma ako želite nešto započeti i završiti. Dodajte osobu ako nekome želite dodijeliti zadatke ili dodajte dvije ako želite povrh toga dodijeliti upravitelja.

Obojene naljepnice mogu se koristiti kao statusni sustav. Naziv statusa, naljepnice i njihove boje mogu se uređivati ​​tako da ovaj sustav možete koristiti za mnogo toga.

monday.com vam olakšava rad s osnovama, ali one se mogu koristiti za ugradnju više funkcionalnosti u vaše ploče ako to želite. Nudi veliku fleksibilnost i omogućava vam da svoje daske pretvorite u alat jednako jednostavan ili kompliciran koliko vam je potrebno.

Jedina je mana što možemo vidjeti uzbuđene menadžere kako ispunjavaju svoje daske stvarima, ali teško je kritizirati monday.com zbog toga. To bi bilo kao kriviti Lego kad ljudi ostavljaju cigle na tepihu.

Možete duplicirati ploče, kao cjelinu, ili samo strukturu, tako da ako želite postaviti sustav i proslijediti ga svojoj organizaciji, možete testirati jedan tim, a zatim ono što ste stvorili poslati drugim timovima. Ploče se mogu izvesti i u Excel, pa niste zaključani na platformi.

Nedostaje mu upravljanje ovisnostima, što je žalosno jer bi to učinilo snažnim kandidatom za najboljeg u klasi u kategoriji upravljanja projektima. monday.com sugerira zaobilazne korake na stranicama podrške, ali oni su nezgrapni.

Ako želite jednostavan alat poput monday.com koji uključuje upravljanje ovisnostima, pogledajte našu recenziju Asana.

Podtamovi također nedostaju, ali monday.com tvrdi da je to dizajnirano jer smatra da su podtlakovi zli. Nismo uvjereni, ali nema sumnje da je njegov pristup učinkovit i omogućava vam mnogo. Također odobravamo programere koji su spremni uvesti zle bebe u raspravu kada opravdavaju svoje dizajnerske odluke. Zle bebe su loše.

monday.com nudi nekoliko značajki za prilagođavanje, poput dodavanja prilagođenog zaglavlja vašem izborniku. Željeli bismo vidjeti još nekoliko opcija, kao što je odabir vaše sheme boja ili postavljanje pozadina vaše ploče.

monday.com Pregled značajki

monday.com Logomonday.com

Počinje od 2500 dolara mjesečnoSvi planovi

Značajke upravljanja

zadaci

podzadaci

Upravljanje ovisnošću

Prilagođene pozadine

Ostale mogućnosti prilagodbe

Ograničenje veličine tima
Neograničen

Prostor za odlaganje
Neograničeno GB

Općenito

Plaćanje
Kreditna kartica

Prihvaća cryptocurrency

Podrška za mobilni OS
iOS, Android

Besplatna proba

sigurnosti

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Šifriranje
AES-256

SOC certifikacija

podrška

Live chat

E-mail / kontakt obrazac

Telefonska podrška

Razumljivost

monday.com je majstorska klasa za korisničko sučelje. Svi koji žele napraviti korisni alat trebali bi ga pogledati. Dizajn je privlačan, jasan i moderan. Ima jasnoću prilagođenu tabletima bez da se osjeća poput igračke Fisher-Price kada se koristi u pregledniku.

Izgled koristi puno bijelog prostora i mekih boja za isticanje. UI je gladak, s dobro osmišljenim ikonama koje olakšavaju navigaciju. Na njegovoj web stranici opisani su mnogi slučajevi upotrebe i podudaraju se s predlošcima, što znači da postoji puno načina da se oni koriste. Predlošci vam omogućuju brzo započinjanje rada.

Prijaviti se za suđenje jednostavno. Nakon potvrde adrese e-pošte, provest ćete vam nekoliko pitanja o veličini vašeg tima i onome što čini. Vaš tim dobiva vlastiti poddomena na temelju imena vašeg tima, što mu olakšava pristup.

Prilikom pokretanja dobijate korisne animirane upute koje vam govore što trebate kliknuti i tekst koji objašnjava kako započeti. Ne treba se brinuti da će se izgubiti.

ponedjeljak-početna

Također vam nudi izbor predloženih predložaka. Odabir ih je brz i brz, a možete brzo pregledavati snimke zaslona i informacije o njihovim značajkama. To vam omogućuje odabir informiranijeg od platformi koje vam daju samo popis naslova predložaka.

ponedjeljak-predložak

S više od 70 njih, velika je šansa da pronađete onog koji je najbolji za vaše poslovanje.

UI je dobar posao toliko da stisne ekran, a da pritom ne bude neugodno za navigaciju. Kontrole i ikone čine ono što očekujete i pojavljuje se koristan skočni tekst koji objašnjava sve u što niste sigurni kada pomaknete pokazivač preko njega.

Vidjeti kako kontrole mijenjaju boju dok se krećete po sučelju je standardno, ali monday.com ide dalje s suptilnim detaljima i malim animacijama koje pokazuju što će se dogoditi ako nešto kliknete.

Na primjer, prebacivanjem miša nad kontrolom za uređivanje postaviće isprekidani okvir oko teksta koji treba uređivati. Kontrola koja otvara skočni dijalog imat će malu animaciju okretanja stranica u kutu. Ti su dodiri posvuda i omogućuju vam alat da vam predstavi moćno sučelje, a da ne postane neodoljiv.

Za razliku od Wrikea, koji je moćan, ali često vam ostavlja da morate eksperimentirati kako biste utvrdili kako stvari funkcioniraju. Dosta nam se sviđa taj program, ali to bi se moglo naučiti na monday.com kada je u pitanju UI dizajn. Pogledajte naš pregled Wrikea želite li vidjeti što ona može ponuditi.

Alati koji nude toliko opsega rijetko su jednostavni za upotrebu. monday.com dobiva najviše ocjene u ovoj kategoriji.

cijena

monday.com ima četiri plaćena plana, s cijenama koje se povećavaju kako vaš tim raste. Osnovni plan iznosi samo 25 USD mjesečno za petoricu. To se gotovo udvostručuje ako udvostručite veličinu svog tima. Standardni plan od 39 USD mjesečno nudi vam mnogo više mogućnosti i još je jeftiniji od troškova 9,99 USD po korisniku.

Pogledajte tablicu u nastavku za cijene monday.com-a za pet korisnika:

Postoji i 14-dnevno besplatno probno razdoblje koje vam omogućuje isprobavanje prije nego što počnete. Možete se prijaviti i bez kreditne kartice. Omogućuje vam testiranje kao da ste odabrali Pro plan, ali ne uključuje Enterprise značajke. Primijetili smo da ne uključuje ni sve Pro značajke. Na primjer, provjera autentičnosti Google aplikacija onemogućeno je tijekom našeg suđenja.

ponedjeljak-dobrodošli

monday.com se u usporedbi s konkurentima po cijeni. Ako imate samo tim od dva ili tri tima, višeslojne cijene možda neće biti povoljne, ali s 9,99 USD po korisniku što je tipična cijena za ostale usluge, cijene će se po povoljnim cijenama.

Ako imate veliki tim i cijena je faktor, možda biste željeli pogledati i Basecamp, što je velika vrijednost za veće grupe. Naš pregled Basecampa sadrži više detalja.

Kao što je uobičajeno s alatima za upravljanje projektima, monday.com se ne stidi slati vas e-poštom. Dan ili dva nakon ponude dobili smo ponudu jednog od njegovih partnera koji nudi vodiče na engleskom i japanskom jeziku (zemlja prebivališta vašeg recenzenata). To nije bilo previše nepoželjno, ali ako ne volite e-poštu o prodaji, upozorite se.

monday.com je velika vrijednost. Šteta što, međutim, nema besplatnu ponudu To je tako dobar proizvod, bilo bi lijepo kad bi svi imali pristup njemu. To je rečeno, ne mislimo da će ga netko tko koristi u poslovne svrhe odložiti cijenom.

sigurnosti & Privatnost

Radi sigurnosti i privatnosti, monday.com ima nekoliko žica na pramcu. U skladu je s Općom uredbom o zaštiti podataka i EU-SAD. Štit privatnosti. Posjeduje i dva ISO sigurnosna certifikata, zajedno sa SOC2 certifikatom tipa II, a njegove sigurnosne vjerodajnice neovisno se provjeravaju.

TLS v1.2 enkripcija koristi se za zaštitu podataka širom njegove mreže i AES 256-bitnog za pohranu. Provodi testiranje prodora kako bi osigurao i da može podnijeti napade.

Svakodnevno izrađuje sigurnosne kopije podataka i čuva sigurnosne kopije 25 dana. Mudro je imati kopije vaših važnih podataka, pa pogledajte naš članak o najboljim mrežnim uslugama sigurnosnih kopija kako biste saznali kako zaštititi svoje datoteke od gubitka podataka.

Administratori mogu prilagoditi svoje sigurnosne postavke na ploči postavki. Mnoge opcije sokovnika dostupne su samo u Enterprise planu, tako da će oni koji žele najvišu razinu kontrole morati nadograditi.

ponedjeljak-admin

Možete ograničiti prijave na određenu domenu i koristiti SAML kao i provjeru autentičnosti Google aplikacija. Također možete odlučiti koliko stroge želite da budu pravila o zaporkama. Pročitajte naš najbolji vodič za upravljanje zaporkama da biste saznali više o tome kako pohraniti sve te neugodne detalje o prijavi.

Dnevnik revizije možete dobiti i ako ste na Enterprise planu, tako da možete provjeriti ima li netko problema s njegovim računom..

Dvofaktorska provjera autentičnosti nudi se kao standard, što vam daje mjeru zaštite ako netko stekne kontrolu nad vašim računom e-pošte. Ako niste sigurni što je to ili zašto je to važno, članak o autentifikaciji s dva faktora pomoći će vam da razjasnimo stvari.

monday.com vam nudi mnogo opcija za prilagođavanje sigurnosti, posebno na skupljim planovima. Štiti vaše datoteke snažnom enkripcijom i redovito ih izrađuje, pa ne sumnjamo u njenu privatnost ili sigurnost.

Servis & podrška

monday.com je sjajan alat iz perspektive upotrebljivosti. Bilo nas je impresionirano time koliko je lagan za upotrebu i koliko dobro pružaju smjernice koje pruža. Ako trebate koristiti podršku, imate nekoliko mogućnosti.

Primarna metoda kontakta je putem obrasca. Navedene su i adresa e-pošte i telefonski broj, tako da možete izravno razgovarati s nekim ako ste u strašnoj situaciji.

ponedjeljak-kontakt

Podrška je dostupna 24/7, ali morat ćete biti Enterprise korisnik da biste zajamčeni odgovor dobili za manje od 30 minuta. Međutim, tvrdi se da standardno vrijeme odgovora iznosi sedam minuta, pa bi bez obzira na vrstu vašeg računa trebao dobiti brzi odgovor.

Sredinom tjedna poslali smo upit za podršku oko 8:00 po srednjem standardnom vremenu, a odgovor smo dobili četiri minute kasnije. Ne možete tražiti više od toga. U odgovoru su nas pitali za povratne informacije, što je i značajka trenutne pomoći koja vas muči.

Postoji mnogo resursa koji će vam pomoći da saznate više o alatu, uključujući veliku bazu znanja s odgovorima na širok izbor pitanja. Značajka trenutne pomoći monday.com omogućava vam unošenje upita i predstavlja vam pregršt potencijalno korisnih članaka iz baze znanja dok upisujete. Stopa učitavanja je dobra, ali nije savršena. Navedene informacije su jasne i temeljite.

ponedjeljak-webinar

Postoje redovni webinari koji vam omogućuju da se pridružite drugima za predavanja. Uključuju prolazak kroz osnove, kao i QA sesije i one usmjerene na određene teme, kao što su pregled novih značajki ili rad s više timova. Možete gledati i prošle webinare na YouTubeu pa postoji mnoštvo smjernica koje će vam pomoći da naučite kako se snalaziti.

Podrška je brza i temeljita, s puno načina za pomoć ako vam se zaglavi i općenitih uputa. Bili smo zadovoljni onim što smo vidjeli i ocijenili monday.com visoko na ovom području.

Završne misli

monday.com je gladak, moderan proizvod koji nudi mnogo mogućnosti i korisnicima pruža kvalitetno iskustvo. Korištenje je zadovoljstvo i uspijeva biti jednostavna dok nudi puno snage. Njegova jednostavnost upotrebe i opseg su impresivni i prošlo je neko vrijeme otkad smo vidjeli da alat pruža toliko jednostavnog korisničkog sučelja.

Ne samo da nismo naišli na bugove pomoću njega, već nikada nismo morali pregledavati stranice podrške za bilo šta osim za potrebe testiranja. Ovakva iskoristivost zahtijeva posvećenost pa se odlučite na monday.com kako biste je upravljali.

Nedostaje nekoliko značajki, posebno podvrste i upravljanje ovisnostima koje bi neki mogli smatrati ključnim. Ako su vam potrebne, pogledajte naš popis najboljeg softvera za upravljanje projektima kao alternative.

Oduševio nas je svojom kvalitetom i lakoćom korištenja. Ako ste to pokušali ili slične platforme, obavijestite nas što mislite o njima u komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map