FunctionFox pregled • LEGIT ili SCAM? • Ažurirano u travnju 2020. godine

FunctionFox pregled

FunctionFox ima sjajne značajke i jednostavno za upotrebu sučelje, ali čini se da je više oblik nego funkcija. Platforma je atraktivna, ali s nekoliko problema s upotrebljivošću i nedostatkom resursa za podršku, ostaje još puno toga za poželjeti.


najbolje-projekt-management-program

Vidjeli smo nekoliko platformi za upravljanje projektima koje stvari čine zabavnima, ali FunctionFox bi mogao biti prvi koji smo vidjeli što stvari čini, usudimo se reći, super. Možda to ide predaleko, ali to ima osobnost i smisao za humor.

U ovom pregledu FunctionFox podrobnije ćemo pogledati njegove zanimljive značajke i vidjeti hoće li mu pristup dati bilo kakve prednosti u odnosu na konkurente.

Zauzima drugačiji pristup od većine alata koje smo pogledali usredotočivši se više na praćenje vremena nego na upravljanje zadacima. Ako tražite platformu za organiziranje svojih klijenata, osoblja i projekata, kao i za praćenje vremena i troškova, to je dobar izbor.

Za one koji žele više standardnih značajki upravljanja projektima, poput detaljne kontrole zadataka, predlažemo da pregledaju naš monday.com pregled.

prednosti & nedostaci

Alternativa za FunctionFox

Značajke

Većina softvera za upravljanje projektima koje gledamo usredotočena je na zadatke, ali FunctionFox se više bavi zadržavanjem podataka o klijentima i projektima na jednom mjestu i pojednostavljivanjem radnih tijekova..

functionfox-zadataka

Upravljanje zadacima uključeno je u planove višeg nivoa, ali više je kategorizirati na što trošite svoje vrijeme nego organizirati pojedinosti svake stavke.

Ako želite platformu koja vam daje kontrolu nad pojedinostima zadatka i omogućuje vam dodavanje podvrsta i upravljanje ovisnostima, pogledajte naš pregled Wrike.

FunctionFox ima navigacijsku ploču na lijevoj strani koja vam omogućava pristup raznim odjeljcima.

functionfox-navigacija

Kalendarski prikaz omogućuje vam da vidite što slijedi. Uz mjesečne i tjedne prikaze, možete kliknuti bilo koji dan da biste dobili detaljni pregled rasporeda po satu. Postoji i poseban grupni kalendar, koji dijeljene aktivnosti razlikuje od vašeg osobnog rasporeda.

functionfox-kalendar

Desktop CEO FunctionFox-a pruža vam pregled visokog nivoa svega i omogućuje vam da vidite stvari kao što su sati provedeni za svakog klijenta, troškove i statuse projekata. Biti u mogućnosti vidjeti da li imate prekoračenje ili ispod proračuna privući ćete šefove svuda.

Tvrdoglave vrste poslovanja u potrazi za dobrim softverom mogu učiniti i gore nego pogledati našu recenziju Mavenlink-a.

FunctionFox ima sveobuhvatan generator izvještaja. Postoji više vrsta, uključujući izvješća o troškovima, procjene, raščlambe zadataka i nekoliko drugih. To će usrećiti vašeg knjigovođu, ako ih to ne ostavi bez posla. Ako se to dogodi, naš najbolji vodič za računovodstveni softver mogao bi ih ponovo razveseliti.

functionfox-izvješće

Ako želite pratiti svoje osoblje, FunctionFox vam nudi sveobuhvatan alat za upravljanje njima. Možete sortirati ljude po odjelima, dodijeliti im različite razine pristupa i odabrati imaju li pristup određenim značajkama. Na primjer, možete ih odrediti kao upravitelje ili im dopustiti da uđu u vrijeme.

FunctionFox Client Management

Slično tome, možete pratiti i upravljati klijentima i pohraniti razne vrste informacija o njima. Tu je i detaljan sustav za praćenje klijenta koji vam omogućuje pohranjivanje puno podataka.

Možete generirati račune automatski na temelju vaših podataka i uređivati ​​njihova polja prije nego što ih pošaljete svojim klijentima.

U integraciju ne postoji puno, ali stvari poput izvještaja kao datoteke Excel možete spremiti. Ako tražite alat koji možete koristiti s podacima pohranjenim na drugim platformama, pročitajte naš Podio pregled da biste vidjeli primjer jednog.

Što se tiče opcija prilagodbe, postoje dvije teme: “svijetlo” i “tamno”. Sve što izgleda da se mijenjaju su gumbi na vrhu, što ne čini veliku razliku u izgledu.

Možete učitati svoj logotip kako biste svom radnom prostoru dali osjećaj identiteta. Ako tražite načine kako izgraditi internetsku prisutnost svog tima, pogledajte naše najbolje alate za virtualni softverski tim za ideje.

Postoji više izbora kada je riječ o prilagođavanju načina na kojem platforma funkcionira, s opcijama koje pokrivaju prilagođena polja, imenovanje formata i detalje rasporeda vremena.

functionfox opcijama

Ako želite promijeniti način na koji stvari izgledaju, pregledajte naš pregled Taskworld platforme koja vam omogućuje korištenje vlastitih fotografija kao pozadine ako vam se ne sviđaju njegove brojne ugrađene ponude.

Što se tiče komunikacije u vašem timu, FunctionFox ima blog tvrtke na višoj razini koja planira obavještavati sve.

Možete odrediti i tko će dobiti primjerak newslettera tvrtke, ali nismo mogli otkriti kako ga poslati ili je li to moguće na platformi. Ako vam je komunikacija važna, pročitajte naš pregled Basecamp da biste vidjeli alat koji vam olakšava.

FunctionFox nudi obilje načina kako biti organiziran i pratiti posao. Međutim, nedostaje nekoliko stvari koje su drugdje standardne, zato preporučujemo da isprobate pristup prije kupnje kako biste vidjeli odgovara li onom vašem timu..

Pregled značajki funkcije funkcije

Logotip funkcijewww.functionfox.com

Počinje od 3500 dolara mjesečnoSvi planovi

Značajke upravljanja

zadaci
Samo vrhunski nivo

podzadaci

Upravljanje ovisnošću

Prilagođene pozadine

Ostale mogućnosti prilagodbe
Logo

Ograničenje veličine tima
Neograničen

Prostor za odlaganje
10 GB

Općenito

Plaćanje
Kreditna kartica, narudžbe & čekovi za godišnje pretplate

Prihvaća cryptocurrency

Podrška za mobilni OS
iOS, Android

Besplatna proba
14 dana

sigurnosti

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Šifriranje
SSL

SOC certifikacija

podrška

Live chat

E-mail / kontakt obrazac

Telefonska podrška

Razumljivost

Prijava za FunctionFox je lagana, ali brzo ste je poslali na njenu glatku gornju stranicu. Dizajn je moderan i pametan, oslanjajući se na tablete prilagođene tabletima, ali svejedno uspijeva doći do obilje zaslona.

Ne postoji udžbenik kada se prvi put prijavljujete, ali postoji puni primjer projekta koji treba istražiti. Ako želite upute pri početku rada, brzi početak .pdf možete pronaći na njegovoj stranici za podršku. Tu je i nekoliko videa. Preporučujemo vam da pogledate pregled ovisno o tome koji ste stupanj započeli.

FunctionFox ima čudan smisao za humor u kojem smo uživali. Uzorak projekt nije bio uobičajeno mjesto u kojem se upravljaju mlinovima već je projekt Shelf Danglers za mljekara MuuMuu, na čijem je čelu bio Johnny Fox.

functionfox-glavna

Iznad toga, okviri s troškovima našeg projekta i satima evidentiranim na tablici pokazuju da lisica ima i kandže..

FunctionFox sučelje

Sučelje je brzo i brzo reagira, s jasno označenim izbornikom na lijevoj strani daje vam obilje kategoriziranih navigacijskih opcija. Možete odabrati nekoliko opcija koje ćete koristiti kao veće prilagodljive gumbe koji se pojavljuju na vrhu zaslona tako da vam ne bi trebalo nastaviti lov da biste pronašli područja koja najviše koristite.

Raditi što treba učiniti je jednostavno jer sučelje izgleda dobro dizajnirano i intuitivno. Ipak, ima ih puno, a teže je shvatiti kako se sve to uklapa. Pojedinačna područja pronašli smo lako kretanje, ali tada smo tijekom kretanja otkrili da se promjene koje smo napravili ne odražavaju na druga područja.

Na primjer, dodali smo novog klijenta, a zatim kreirali projekt. Pri prelasku na radnu tablicu mogli smo odabrati klijenta, ali čini se da naš projekt ne postoji. Vidjeli smo i kako drugi spominju pitanja o upotrebljivosti na forumima i u komentarima.

Ako želite isprobati platformu koja stvari drži lijepe i jednostavne, pročitajte našu Asana recenziju. Ako vam se sviđa što tamo vidite, vodič za početnike Asana sadrži savjete za početak rada.

functionfox-procjene

Procjene se lako postavljaju. Prilikom izrade projekta odabirete jedan niz zadataka za koje mislite da će biti potrebni. Svaki zadatak ima pridružene satnice i može se prilagoditi vašim potrebama. Odatle unesite koliko sati mislite da će vam trebati za svaki.

FunctionFox radi posao s nogom i izračunava ukupni procijenjeni trošak za vaš projekt.

Kasnije se vaše brojke mogu uporediti sa satima koje ste zapravo prijavili, tako da možete vidjeti kako se procjene slažu. To može biti korisno za poboljšanje vaše točnosti tijekom vremena.

Da biste pratili vrijeme, možete ga unijeti ručno ili upotrijebiti ugrađeni tajmer FunctionFoxa koji možete pokrenuti i zaustaviti kad na nečemu radite. Međutim, jedini pokazatelj da radi je da ikona timera postane plava, pa je lako zaboraviti. Neka vrsta uvijek vidljivog brojača možda bolje funkcionira.

Nažalost, nismo uspjeli da radimo tablice rada, pa je nismo iskoristili.

Dali smo FunctionFox-u dobru ocjenu za razumljivost. Njegovo sučelje je čitljivo i responzivno. Ne funkcionira sve, međutim, i vidjeli smo slične povratne informacije od drugih korisnika.

Iako smo naišli na probleme, dizajn je dobar, a ako možete pronaći ono što trebate, možete smisliti kako ga koristiti.

Ako želite isprobati alat s laganim i intuitivnim sučeljem koji djeluje češće nego ne, pogledajte naš TeamGantt pregled.

cijena

FunctionFox zauzima neobičan pristup određivanju cijena, uz veliku naknadu za prvog korisnika, a zatim manju naknadu za dodatne članove tima. To bi moglo uboditi male timove, ali to je korektan odraz načina na koji trošak košta.

Sa pozitivne strane, možete ga isprobati dva tjedna bez pružanja podataka o kreditnoj kartici. Neprofitne organizacije i akademske institucije mogu iskoristiti popuste, ali oni će morati razgovarati o pojedinostima s prodajnim timom FunctionFoxa. FunctionFox također nudi besplatni mjesec dana za svakog korisnika na koga se obratite.

Takođe je besplatna za studente, što smanjuje cijenu, a besplatnim treninzima i webinarima onima koji još uvijek u obrazovanju.

FunctionFox više služi za praćenje vremena nego za upravljanje zadacima, a njegova klasična razina ne nudi mnogo toga. Ako ste usmjereni na uređivanje i organiziranje zadataka, preporučujemo da izbjegavate njegovu najjeftiniju mogućnost.

Prostor za pohranu je također ograničen, s 10 GB dostupnih na najskupljem planu i dodatnim prostorom za 10 dolara mjesečno po 10 GB na svim planovima. Ako vam treba više od toga, pogledajte članak o najboljem internetskom pohranu za timove.

Godišnje planove možete platiti kreditnom karticom, čekom ili narudžbenicom. Ako niste zadovoljni s FunctionFoxom, postoji 30-dnevna garancija povrata novca.

Ako gledate novčiće i želite isprobati nešto sa besplatnim slojem i nižim cijenama, pogledajte našu recenziju Freedcamp.

FunctionFox dobiva pristojnu ocjenu troškova. Dobivate nekoliko opcija da ih prilagodite svojim potrebama, kao i besplatno probno razdoblje i niz koncesija. Ovo ipak nije najjeftinija platforma.

sigurnosti & Privatnost

FunctionFox na svojoj web stranici ima stranicu koja se bavi pitanjima sigurnosti i privatnosti, što nas uvjerava da se ne miješa s vašim podacima ili informacijama, osim ako nije zatraženo.

Međutim, ona ispunjava vaš grad i zemlju na osnovu procjene vašeg položaja. Također je koristila našu adresu e-pošte za određivanje naše web stranice. Ne želimo da aplikacije pohranjuju podatke o nama koje nismo izričito pružili.

Ako želite znati više o zaštiti svojih podataka, pogledajte naš način zaštite vašeg članka o privatnosti.

Sa pozitivne strane, nudi kontinuirano sigurnosno kopiranje i pohranjivanje podataka u visoko sigurnosnu ustanovu izvan mjesta. Koristi SSL i za podatke u tranzitu, a pruža vam određenu zaštitu od cyber kriminala.

Nažalost, ne nudi dvofaktorsku provjeru autentičnosti. Da biste saznali više o tome zašto je to važno, pročitajte naš vodič za provjeru autentičnosti s dva faktora.

Da biste vidjeli alternativu koja dobro funkcionira u sigurnosti i privatnosti, pogledajte naš pregled Smartsheet.

FunctionFox postiže dobru ocjenu sigurnosti i privatnosti. To se ne pretvara u previše detalja i nemate puno opcija da sami upravljate stvarima, ali osnove su na svom mjestu, tako da se ne morate previše brinuti.

Servis & podrška

Ako kliknete gumb “kontakt”, dat će vam se telefonski broj, adresa e-pošte i obrazac za kontakt koji ćete odabrati. Mnoge platforme kriju svoje izravne kontaktne podatke, ako ih i nude, pa je lijepo vidjeti kako vam platforma pruža višestruke mogućnosti podrške bez potrebe za potragom za njima.

FunctionFox zalaže se za odgovaranje na pozive i zahtjeve e-pošte odmah, ali samo tijekom američkih uredskih sati. Izvan toga, obećava da će vam se sljedeći radni dan vratiti na prvo mjesto.

To smo postavili na test sa pitanjem o našem problemu s novostvorenim projektima koji se ne prikazuju na ekranu. Bila je kasna večer u SAD-u kad smo pitali, pa smo očekivali odgovor sljedećeg jutra.

Čini se da odgovor nedostaje, ali bug o kojem smo izvijestili je ispravljen sljedeći put kada smo se prijavili, pa je možda službe za podršku čekalo da se jave od programera koji su riješili problem.

Da biste saznali više o alternativnoj platformi s brzom podrškom, pogledajte našu recenziju monday.com. To nam je najdraže sredstvo u ovoj kategoriji.

Klikom na izbornik pomoći pojavit će se skočna web stranica s detaljnim tekstualnim opisom stranice koju gledate u sučelju. Pristup je rijetki i izgleda s datumom, ali otkrili smo da je učinkovit. Neki će korisnici možda više voljeti videozapise ili slike, ali tekst je detaljan, pa dobivate obilje informacija.

Imate video smjernice ako ga potražite, s nekoliko dugih i detaljnih videozapisa na YouTubeu koji vam prikazuju platformu.

Traženje nečeg specifičnog je otežano, a mi smo otkrili da pokušavamo stvari pronaći u nekoliko navrata bezuspješno. To je bilo sve ozbiljnije jer smo otkrili da stvari ne funkcioniraju za koje smo sumnjali da su greške.

FunctionFox dobiva dobru ocjenu za svoju uslugu i podršku. Ima načina za pomoć, ali oni nisu toliko temeljiti koliko bi mogli biti.

Presuda

FunctionFox ima izvrsne značajke za praćenje troškova tijekom više projekata i izvrstan je alat visoke razine za menadžere i rukovoditelje da nadziru stvari. Njegovo je upravljanje zadacima ograničeno, pa biste vjerojatno trebali potražiti negdje drugdje ako vam je to u fokusu.

Naš pregled najboljeg softvera za upravljanje projektima je sjajno mjesto za početak ako želite usporediti ono što je vani. Pročitajte našu ClickUp recenziju za proizvod koji ima puno stvari kad je riječ o osnovnom upravljanju zadacima.

FunctionFox izgleda dobro. Općenito je atraktivan i dobro osmišljen, ali imali smo problema s njegovim funkcioniranjem kako smo htjeli. Kad smo se izgubili, opcije podrške nisu nam nudile dovoljno da nas vrate na pravi put.

FunctionFox nudi nešto drugačije od većine platformi koje smo pogledali, ali preporučujemo da ih isprobate prije kupnje kako biste bili sigurni da odgovara vašim potrebama.

Ako ste isprobali FunctionFox, javite nam svoje misli u komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map