ClickUp pregled – ažurirano 2020

ClickUp pregled

ClickUp je alat za upravljanje projektima koji nas je iznenadio finošću podešavanja zadataka i upravljanja tijekom rada. Također ima odličnu shemu cijena. Pročitajte našu cijelu ClickUp recenziju za detalje.

najbolje-projekt-management-program

ClickUp nudi da promijenite svoj život i učinite vas 46 posto produktivnijima. To su hrabre i zanimljivo precizne tvrdnje, koje se nadamo da ćemo isprobati u ovom ClickUp pregledu.

Ima bazu klijenata od preko 25 000 timova, uključujući i teške utege kao što su Google, Nike i Samsung. Kupci poput toga sugeriraju da to ima puno za ponuditi.

Ugodno nas je iznenadio ClickUp. Potpuno je predstavljen i većina ga dobro funkcionira. Jeftin je i jednostavan za korištenje, a opet nudi puno dubine. Tamo se svrstava s našim omiljenim softverom za upravljanje projektima. Međutim, pronašli smo nekoliko stvari koje su mogle bolje funkcionirati. Nastavite čitati da biste saznali zašto nam se usluga svidjela.

Alternativa za ClickUp

prednosti & nedostaci

Značajke

Kao i kod većine softvera za upravljanje projektima, i vi ćete potrošiti velik dio svog vremena uz ClickUp stvarajući i mijenjajući zadatke.

Svaki zadatak ima svoju zasebnu stranicu za dodavanje komentara i datoteka. Možete dodijeliti komentare pojedincima, dajući im obavijest i dodatni zadatak za odlaganje. To čini dobro šefovima koji žele osigurati da njihovi članovi pogledaju što trebaju učiniti.

clickup-zadatak

Zadaci imaju mini popise zadataka, koji djeluju kao podzadače. Mogu se označavati jedan po jedan kao i vi. Možete dodati ovisnosti iz prikaza zadatka tako da otvorite njen padajući izbornik, kliknete na opciju ovisnosti i odaberete zadatke od kojih odabrani ovisi ili one koji ovise o njemu..

Zadacima se mogu dodijeliti prioriteti, što vam omogućava način provjere što hitno treba učiniti. Također se mogu spojiti, pa ako ste aktivirali okidač, možete objediniti i pojednostaviti svoj projekt. Prioriteti su obojeni zastavama koje je lako razumjeti.

Možete unijeti i procjenu vremena za svaki zadatak. Možete usporediti svoje procjene s onim što se dogodilo kasnije, tako da možete poboljšati svoje vještine planiranja iz projekta u projekt. Ovakve značajke dobro su pomoći vašem timu da dugoročno poboljša svoj učinak.

ClickUp kontrola zadataka

Pogled zadataka pruža vam puno mogućnosti. Zadaci su u srcu softvera za upravljanje projektima, pa je dobro vidjeti ClickUp koji vam nudi toliko kontrole nad njima.

Ako vam treba nešto jednostavnije, pogledajte našu recenziju Asana. Asana je jednostavna, jednostavna za upotrebu i dobra opcija ako cijenite prijaznost prema značajkama.

ClickUp ima tri osnovna prikaza i mogu se odabrati pomoću gumba na vrhu zaslona.

clickup-lista

Pregled popisa je najjednostavniji i prikazuje svoje zadatke u redovima. Postoje stupci u kojima se prikazuju razni detalji koje možete promijeniti ako želite.

clickup kolone

Njegov vremenski prikaz je kalendar koji vam omogućuje da povučete zadatke okolo i sve rasporedite.

clickup-ploča

Pogled na ploču daje vam sučelje u obliku kanbana, ali prema zadanom ima samo dva stupca. Postoji jedan za otvoreni rad i jedan za zatvoreni. No možete stvoriti koliko god želite stupaca, što znači da možete koristiti ClickUp kao učinkovitu ploču kanbana.

Za još jedan alat koji se temelji na kanbanu, jednostavno je pogledajte naš Trello vodič za početnike.

ClickUp prikaz okvira dijeli zaslon u okvire koji predstavljaju članove vašeg tima. Svaki okvir sadrži zadatke dodijeljene toj osobi. Tu je i neoznačeni okvir pa možete vidjeti koje zadatke još trebate dodijeliti.

To je dobar prikaz koji želite koristiti ako se želite usredotočiti na ljude i provjeriti što pojedini pojedinci rade.

I ovdje postoji gantt prikaz, što je sjajan način da se vide kako se zadaci zbližavaju i koji ovise o drugima.

Ako je gantt prikaz vaš omiljeni način organiziranja stvari, možda biste trebali razmisliti o korištenju alata koji je centriran oko njega. Pročitajte našu recenziju TeamGantta za detalje.

ClickUp Izvješća

ClickUp nudi zaslon izvješćivanja koji se jednostavno koristi, s više vrsta izvješća dostupnim putem brzih veza. Oni uključuju popise onoga što su ljudi radili, praćenja vremena i nekoliko drugih. Postoje i mogućnosti prilagodbe, tako da možete dobiti podatke za različita razdoblja i kontrolirati kako su statistički podaci predstavljeni.

Praćenje vremena može se provesti pomoću dodatka za Chrome ili neke od nekoliko vanjskih usluga, uključujući Everhour, Harvest i druge.

clickup-Notepad

Donji desni dio zaslona sadrži ikonu bilježnice. Ako ga kliknete, pojavit će se bilježnica koja omogućuje pisanje bilješki i podsjetnika sebi.

Svaka se napomena može proširiti i komentirati korištenjem mini uređivača teksta. Bilješke se mogu ispisati ili pretvoriti u zadatke na vašem glavnom projektu, što im predstavlja koristan način eksperimentiranja s idejama prije nego što ih podijelite sa svojim timom. Međutim, istovremeno, ova značajka ne odgovara našim najboljim aplikacijama za bilježenje bilješki.

Ako želite koristiti podatke s drugih platformi, možete ih uvesti iz Asane, Trello ili Jira. Možete i uvoziti ili izvoziti .csv datoteke. Izvozna funkcija ClickUp nije radila za nas. Pokušali smo dva puta i nikad nije završilo, usprkos čekanju preko 30 minuta drugog pokušaja. Možda ćete imati više sreće.

Njegove integracije omogućuju vam rad s nekoliko drugih alata, uključujući GitHub i Slack. Možete koristiti i Zapier koji vam omogućuje povezivanje s više od 1.000 drugih programa.

clickup-uvoz

Prilagodba dostupnih opcija vrši se putem “ClickApps”. Ima ih 10 i oni dodaju funkcionalnost, poput praćenja vremena ili automatskog reprogramiranja ovisnosti. Možete ih uključiti ili isključiti putem zaslona s opcijama, ali pri postavljanju će vam se tražiti koje su vam funkcije potrebne za automatsko odlučivanje..

ClickUp podržava mnoge platforme. Pored mobilnih aplikacija za Android i iOS, ima i desktop aplikacije za Windows i macOS, proširenje za Chrome i aplikaciju za Amazon Fire TV.

ClickUp ima odličan skup značajki koji pruža mnogo načina za kontrolu i upravljanje zadacima. Također se dobro integrira s drugim platformama. Imali smo problema s njegovom izvoznom značajkom, ali ono na što smo gledali općenito je dobro funkcioniralo, pa tu dobijamo jaku ocjenu.

Pregled značajki ClickUp

ClickUp Logoclickup.com

Počinje od 500 $ mjesečnoSvi planovi

Značajke upravljanja

zadaci

podzadaci

Upravljanje ovisnošću

Prilagođene pozadine

Ostale mogućnosti prilagodbe
Prilagođeni avatari za timove. Odaberite osobni sustav boja

Ograničenje veličine tima
Neograničen

Prostor za odlaganje
Neograničeno GB

Općenito

Plaćanje
Kreditna kartica

Prihvaća cryptocurrency

Podrška za mobilni OS
iOS, Android

Besplatna proba

sigurnosti

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Šifriranje
AES-256

SOC certifikacija
Nije spomenuto

podrška

Live chat

E-mail / kontakt obrazac

Telefonska podrška

Korisnički susret

ClickUp impresionira od riječi go, glatka, modernog izgleda, koja učinkovito koristi animaciju i vodi vas kroz postupak prijave. Informacije se mogu lako i općenito naći bez žurbe.

Nakon što potvrdite vašu e-poštu, šalje se vam da odaberete svoj avatar i shemu boja, kao i integracije koje želite koristiti.

Profil i tim možete prilagoditi različitim bojama ili koristiti sliku. Ako želite koristiti svoj logotip, ClickUp vam to omogućuje.

Omogućuje vam da odaberete neke značajke prilikom postavljanja, pa ako želite dodijeliti zadatke više članova tima, možete. Prioriteti zadatka, praćenje vremena i nekoliko drugih značajki mogu se isključiti.

To je sjajno ako želite sve pojednostaviti. Samo odaberite značajke koje su vam potrebne i izbjegavajte nered onih koji ne želite.

Ako želite, kliknite kroz početnu postavku. To može biti odbacivanje onima koji nisu sigurni kako ga žele koristiti i najprije vole eksperimentirati s praznom škriljevcem..

Nakon što završite kviz za prijavu, ClickUp vas poziva da pokrenete svoj prvi projekt. Nudi obilje predložaka, raspoređenih u preko 20 kategorija.

clickup novi-projekt

Podržava međunarodne fontove, tako da ako koristite kineski ili korejski, trebalo bi vam se obraniti. Nismo sigurni je li ta značajka jedinstvena za ClickUp, ali to je prva platforma koja nam je rekla da je ima.

clickup-međunarodna

Kao i LeanKit, uzorak projekta ClickUp funkcionira kao vodič, a nazivi zadataka potiču vas da isprobate različite značajke i komentare i daju vam savjete što učiniti. Pogledajte našu recenziju LeanKita ako vam se to sviđa. LeanKit je još jedna jaka platforma koja ima mnogo za ponuditi poslovne timove.

Uzorak ClickUp-a izvrstan je način za učenje, pa vam preporučujemo da ga dobro pogledate prvi put kada koristite uslugu.

ClickUp sučelje

Njegovo svijetlo i lagano korisničko sučelje može se pretvoriti u mračan način ako želite odmoriti oči ili više voljeti drugačiju estetiku.

Dok pregledavate ogledni projekt, prikazat će vam se skočni savjeti koji vam daju savjete kako koristiti gumbe i kontrole.

clickup-tips

Na raspolaganju je puno pomoći koja vas može naučiti kako platforma funkcionira. ClickUp je izvrstan kada je u pitanju upotrebljivost. Na jasan način nudi mnoge značajke i većinu stvari možete obaviti bez provjere stranica pomoći. Osim što osnove čine jednostavnijima, njeni izbornici uključuju i korisnije opcije, tako da postoji mnogo naprednih značajki koje možete pronaći ako lovite.

Kako biste vidjeli alternativni alat koji ujedno ukida i upotrebljivost, pročitajte našu reviju monday.com.

ClickUp dobro ocjenjuje upotrebljivost jer nudi puno mogućnosti bez preopterećenja korisnika. To se može brzo razumjeti, ali i nagrađuje istraživanjem. Uživali smo u korištenju i mislim da ćete i vi.

cijena

Struktura cijena ClickUpa na svojoj web stranici izgleda jednostavno, s besplatnim planom i plaćenim planom koji se zove Neograničeno. Besplatna ponuda nudi vam 100 MB prostora za pohranu, kao i neograničene korisnike i projekte. Točno je stvar ako imate sjajan tim, pod uvjetom da vam ne treba puno prostora.

Ako želite koristiti besplatni plan, ali trebate više prostora za pohranu svog tima, pogledajte članak o najboljem internetskom pohranu za timove koji sažima neke od mogućnosti.

Zbunjujuće su još dva plaćena plana vidljiva u aplikaciji nakon prijave: Business and Enterprise. Nude dodatne sigurnosne značajke i još mnogo toga.

Zatražili smo potporu o razlici između onih na web mjestu i u aplikaciji, a ona je rekla da je ClickUp u procesu ažuriranja svoje web stranice. Nadam se da će, kada ga pogledate, biti dosljedan. Kad je to rečeno, možda će se isplatiti sve pažljivo provjeriti.

Opcija Neograničeno je dobra kao i njezino ime, s neograničenim prostorom za pohranu, naprednim izvještavanjem, dozvolama i neograničenim mogućnostima i integracijama. S samo 5 dolara mjesečno, ClickUp je jedan od najjeftinijih igrača na tržištu.

Pogledajte naš najbolji softver za upravljanje projektima za upravljanje kako biste vidjeli koliko cijene njegova konkurencija.

Ako vam je 5 dolara mjesečno i dalje previše, možete napraviti vlastitu ponudu. Kliknite tekst “hajde da napravimo ugovor” i možete predložiti cijenu za nekoliko odabranih korisnika. ClickUp-ov tim vjerojatno će vam se javiti sa da ili ne, tako da ako uživate u pregovaranju, možda ćete moći dobiti još veću ponudu za svoj tim.

Možete platiti samo kreditnom karticom, ali uskoro se može dodati opcija PayPal-a.

ClickUp postiže dobre rezultate, s besplatnom opcijom i jeftinim plaćenim planovima. Potražite na njegovoj web stranici kako biste pronašli najnovije cijene jer unosi promjene.

sigurnosti & Privatnost

ClickUp je u skladu s EU-SAD-om. Okvir zaštite privatnosti, kao i Opća uredba o zaštiti podataka i HIPAA, tako da imate neka uvjerenja kada je u pitanju sigurnost vaših podataka.

Domaćin je na Amazon Web Services, ogromnoj tvrtki s dobro razvijenim sigurnosnim praksama. Podaci u tranzitu koriste SSL 256-bitnu enkripciju, tako da ga nitko ne presreće neće moći pročitati.

Dvofaktorska provjera autentičnosti i jednokratna prijava dostupni su na plaćenim planovima. Možete postaviti i jednu prijavu putem Googlea ili Microsofta ako ste na tim planovima.

Više informacija o tome zašto je to korisno potražite u članku o autentifikaciji s dva faktora.

clickup-autentifikaciju

Oni koji plaćaju planove također mogu dobiti enkripciju u mirovanju, ali za više informacija morat će kontaktirati podršku. ClickUp nije razradio vrstu šifriranja, čak ni kad ga pitaju, ali možda je najbolje da svi nagađaju.

Ako vas zanima što možete učiniti da vaša web stranica bude sigurna, pogledajte savjet o sigurnosti web mjesta za savjete.

ClickUp ima opsežnu sigurnosnu politiku, u kojoj je detaljno opisano što radi i što očekuje od svog osoblja. Nećemo ulaziti u detalje u vezi sa sadržajem, ali uzmite ga od nas, usluga uzima vašu sigurnost ozbiljno.

Ako vam je sigurnost prioritet, možda ćete htjeti pogledati drugu platformu Wrike. Nudi izvrsnu sigurnost i snažan je u gotovo svakom području. Pročitajte našu recenziju Wrike da biste saznali više.

ClickUp dobiva gotovo sve kako treba kada je u pitanju sigurnost, tako da se ovdje postiže snažna ocjena. Bilo bi lijepo vidjeti više detalja o njegovom šifriranju, ali čuvanje specifičnosti ispod pojasa je sigurno sigurnije.

Servis & podrška

ClickUp tvrdi da ima najvišu ocjenu korisničke podrške u industriji, tako da smo mislili da ćemo to postaviti nekoliko pitanja kako bismo to postavili na test.

Stranica pomoći uključuje telefonski broj, adresu e-pošte, obrazac za podršku i fizičku adresu. Postoji i opcija chata uživo, tako da imate cijeli niz mogućnosti za kontakt.

Ako radije rješavate probleme, on sadrži bazu znanja s oko 200 članaka. Uključuju tekst, video i animaciju kako bi vam pokazali kako raditi sve vrste stvari.

Iako je sadržaj dobar, neke su stranice zastarjele i spominju značajke dostupne u planovima koji nisu navedeni na njegovoj stranici s cijenama, što je zbunjujuće.

Uz standardne smjernice, to uključuje savjete kako postaviti platformu u različite svrhe – na primjer praćenje zaliha ili regrutiranje..

Ako volite učiti putem videa, cijenit ćete njegov YouTube kanal koji sadrži oko 100 videozapisa koji vam prikazuju kako se koriste mogućnosti platforme, kao i vodiče za određene zadatke i različite kategorije korisnika. Postoje videozapisi za prodajne timove, razvojne timove i marketinške timove.

Primijetili smo nesrećnu pogrešku u njenom kontaktnom obliku. Klikom na Enter da odaberete polja za automatsko dovršavanje (što smo i učinili za svoju adresu e-pošte) šalje obrazac, što znači da smo poslali njegov tim za podršku nekoliko praznih poruka prije nego što shvatimo kako to funkcionira. Ipak su bili pristojni prema tome.

Jednom kada smo to shvatili, na naš upit o šifriranju odgovor je stigao za otprilike 15 sati.

Ako želite isprobati uslugu s bržim vremenima odziva, pročitajte naš Basecamp pregled. Trebalo nam je samo tri minute da odgovorimo.

clickup-pomoć

Izbornik pomoći u aplikaciji ClickUp sadrži korisne opcije. Postoji stranica s prijedlozima na kojoj možete zatražiti značajke. Mnogi prijedlozi vode aktivne rasprave oko njih i označeni su kao u tijeku pa možete vidjeti je li ono što želite na horizontu.

Također ima mogućnost chata uživo, iako nije uvijek osoblje. Naše pitanje ovdje dobilo je odgovor koji objašnjava razliku između stranica o cijenama koje smo ranije raspravljali za otprilike dan i pol.

Usluga i podrška ClickUpa snažni su. Vremena odgovora su dobra, iako su daleko najbrža što smo vidjeli. Ne bismo ga ocjenjivali kao “najboljeg u industriji”, ali on je i dalje ovdje dobar.

Završne misli

Uživali smo u ClickUp-u. Izvrsno je za upravljanje zadacima i postavljanje odnosa među njima. Ima neograničen prostor za pohranu i kvalitetan korisnički interfejs, kao i obilje sigurnosnih opcija. Obuhvaćali ste i pomoć i podršku s mnogim opcijama na raspolaganju ako vam se zaglave i korisni materijali za učenje.

Uz besplatnu verziju, ClickUp-ove plaćene ponude su među najjeftinijim vani, što je izvrstan izbor za one s proračunom.

Pronašli smo nekoliko stvari koje nisu savršeno funkcionirale, ali čini se da platforma redovito dodaje nove značajke, a neobična štucanje je cijena koju za to plaćate. Bez obzira na to, preporučujemo vam ako želite jeftin, učinkovit alat koji izgleda dobro i omogućava vam upravljanje zadacima na sve vrste načina.

Ako ste to probali, voljeli bismo čuti što ste mislili. Javite nam u komentarima. Hvala na čitanju.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me