Egnyte Connect pregled – najbolje dijeljenje datoteka za oblak za poslovanje? – Ažurirano 2020

Egnyte Connect pregled

Egnyte Connect, omiljeni pružatelj usluga EFSS-a, nudi brzinu, jednostavnost uporabe, sigurnost i pristojnu shemu cijena, što ga čini savršenim za gotovo svaku malu tvrtku. Pogledajte naš potpuni pregled Egnyte za sve detalje.


Najbolji EFSS

Ako imate tvrtku na razini poduzeća, pronalaženje najbolje EFSS usluge neophodan je korak na putu do uspjeha. To je zato što usluge pohrane u oblaku mogu poboljšati suradnju vaših zaposlenika, što rad čini lakšim i ugodnijim za sve. 

Uobičajeno je da OneDrive for Business i Dropbox Business budu među prvim uslugama o kojima ljudi razmišljaju kada razmatraju usluge pohrane u oblaku koje odgovaraju njihovim poslovnim potrebama. Međutim, postoji puno razloga za razmatranje Egnyte Connect kao alata za poboljšanje suradnje i produktivnosti vaše tvrtke. Zapravo, naša je opća najbolja usluga u poduzeću.

Egnyte Connect uspio se podići na vrh u našem najboljem krugu EFSS-a zahvaljujući snažnim mogućnostima sinkronizacije i dijeljenja, ogromnoj biblioteci integracija aplikacija za produktivnost, snažnom pristupu sigurnosti i klijentima koji se lako koriste, web i radnim površinama te za mobilne uređaje..

Nedostaje mu podrška za internetski chat, a za naprednu podršku morate dodatno platiti, ali to nisu glavni nedostaci. Izrada uloga po mjeri također je skrivena iza skupljeg plana. Egnyte, kao i većina najboljih usluga EFSS-a, ne omogućuje kopiranje datoteka na razini bloka.

O tim značajkama i drugima detaljnije ćemo govoriti u donjim kategorijama.

prednosti & nedostaci

Alternativa za Egnyte Connect

cijena

Egnyte, kao i ostalo u polju EFSS-a, ima planove koji su pogodni za mala i velika poduzeća s više korisnika, ali također ima plan koji može primiti samo nekoliko korisnika. Zbog toga je “timski” plan prikladan i za kućnu upotrebu pod uvjetom da vam ne padaju na pamet dodatne značajke umjesto osnovnih. To, i nešto manje vrijednosti koju dobivate. 

Omogućuje 1TB prostora za pohranu za 10 USD mjesečno po korisniku. Ako idete uz usluge kao što su Sync.com ili pCloud, usmjerene na kućnu upotrebu, mogli biste dobiti 2TB za manje od 10 USD mjesečno ako plaćate cijelu godinu unaprijed. Za više pojedinosti o tim uslugama pročitajte naš odvojeni pregled Sync.com i pCloud pregled. 

Međutim, “timski” plan osim mnogih 1TB prostora za pohranu nudi i brojne značajke. One uključuju web uređivanje, generiranje veza za prijenos, integracije Microsoft Outlooka i Officea te mnoge druge integracije trećih strana. 

Uz to, Egnyte Connect i dalje pruža izvornu liniju poslovnog plana. Za to je potrebno kupiti najmanje pet pretplata licence, ali ona pruža ukupnu izvrsnu vrijednost u odnosu na većinu polja EFSS.

“Uredski” plan nudi 5TB, što je više nego bilo koja druga usluga u tom cjenovnom rangu. Zahvaljujući tome, postavili smo Egnyte Connect na drugo mjesto po najboljoj ukupnoj vrijednosti među EFSS alatima koje smo gledali, iza samo OneDrive. Ako želite usporediti njihove cijene, pročitajte našu recenziju OneDrive for Business.

“Poslovni” plan povećava kapacitet pohrane na 10TB prostora, ali također dodaje neke dodatne mogućnosti, kao što su revizija izvještaja, napredna provjera autentičnosti i prilagođavanje na temelju uloga, kao i mogućnost sinkronizacije lokalnih uređaja za pohranu, kao što je NAS , do oblaka. Ako niste upoznati s NAS-om, pročitajte naše objašnjenje.

“Poslovni” plan također omogućava hibridnu pohranu u oblaku u slučaju da želite pohraniti neki sadržaj u oblak, a neki na lokalni poslužitelj. Međutim, za ovaj ćemo se pregled pridržavati mogućnosti oblaka platforme.

Postoji i „poslovni“ plan za tvrtke s više od 100 zaposlenih, koji vam pruža premijsku podršku, AD / LDAP integraciju, jedinstvenu prijavu (SSO), administraciju na temelju uloga i upravljanje ključevima Egnyte. Međutim, za procjenu cijene morate kontaktirati Egnyte.

Pregled Egnyte Connect

Egnyte Connect Logotipwww.egnyte.com

Počinje od 800 $ mjesečnoSvi planovi

kolaboracija

Sinkronizacija uređaja

Selektivna sinkronizacija

Sinkronizacija na razini bloka

Dijeljene mape

Povezivanje datoteka

Verzija datoteke

Maksimalna veličina datoteke
10 GB

Integracija Microsoft Officea

Integracija Google dokumenata

Knjižnica za integraciju aplikacija treće strane

Pratite aktivnost korisnika

Postavljanje korisničkih uloga

Stvaranje korisničkih grupa

sigurnosti

Enkripcija u mirovanju
AES-256

Šifriranje u tranzitu

Integriranje šifriranja na kraju

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Zahtjevi za prilagođene zaporke

Integracija s jednim potpisom (SSO)

Daljinsko brisanje uređaja

podrška

Live Chat

Telefonska podrška

Korisnički forum

24/7 podrška

Korisničko iskustvo

Egnyte vam omogućuje prijenos i pristup sadržaju putem radne površine, preglednika i mobilnog klijenta. Klijenti za radne površine dostupni su za Windows i Mac, ali ne i za Linux. Ako vam je potrebno spremanje u oblaku koje dobro igra Penguin, savjetujte našu najbolju uslugu pohrane oblaka za Linux preglednik ideja. Mobilne aplikacije dostupne su za Android i iOS.

egnyte-connect-desktop-klijent

Kada instalirate Egnyteov desktop klijent, on stvara mapu za sinkronizaciju u vašem datotečnom sustavu. Model mape za sinkronizaciju, koji je kreirao Dropbox, omogućuje vam kopiranje sadržaja i između tvrdog diska i oblaka. Više ćemo o Egnyteovim sinkronizacijskim mogućnostima govoriti u odjeljku “sinkronizacija”.

Egnyte Connect razlikuje se od većine platformi EFSS po tome što koristi drugačiji desktop klijent nazvan Egnyte Drive, koji je u osnovi mrežni pogon koji vam omogućuje pristup podacima iz oblaka iz udobnosti vašeg datotečnog sustava. Međutim, on zapravo ne pohranjuje sadržaj na vaš tvrdi disk. Umjesto toga, prikazuje se kao poseban pogon na vašem računalu.

Ako ovu značajku koristite samo za pristup datotekama, a ne označavanju datoteka za izvanmrežni pristup, uživat ćete u malo većoj sigurnosti jer smanjuje vjerojatnost da će netko ukrasti vrijedan sadržaj na ukradenom računalu. Podatke također možete usmjeriti preko proxy poslužitelja, što dodaje još jedan sloj zaštite privatnosti.

Egnyte na radnoj površini

Klijent radne površine je jasan i strukturiran. Kao i kod ostalih klijenata za pohranu oblaka na tržištu, i vi koristite ikonu programske trake da biste je otvorili. Kad to učinite, možete pristupiti najnovijim datotekama i pretraživati ​​ih. Uz to možete unijeti postavke koje vam omogućuju upravljanje diskovima, podešavanje postavki, pristupanje pomoći i pregled mapa odabranih za izvanmrežni pristup.

egnyte-connect-web-klijent

Radije bismo imali gumb koji pokreće web klijenta, ali na ovaj način morat ćete se kretati u pregledniku do Egnyteove web stranice i ručno se prijaviti na klijenta. U skladu s tim, web klijent ima jasan dogovor. Lijeva bočna traka sadrži hijerarhiju mapa, koja vam omogućuje pristup svim mapama. Također možete pristupiti smeću i nedavnim datotekama.

Izbornik u gornjem desnom kutu omogućuje vam navigaciju između zadataka, veza koje ste podijelili i primili, aplikacija i integracija ili datoteka, što je zadani prikaz. Uz to možete vidjeti svoja izvješća, upravljati postavkama i pristupati pomoći. Ako ne možete pronaći svoje datoteke, možete ih brzo pronaći pomoću trake za pretraživanje ispod ovog izbornika.

Sviđa nam se da morate samo kliknuti datoteku ili mapu da bi se prikazao akcijski izbornik. Uz to, bočna traka s desne strane prikazuje aktivnost u trenutnoj mapi. Općenito, web iskustvo je izvrsno.

egnyte-connect-mobile-klijent

Egnyte Mobile App

Mobilna aplikacija omogućuje pregled datoteka i mapa, prijenos novog sadržaja i dijeljenje. Također možete brzo pristupiti mapama s oznakama, generirati izvještaje i čitati obavijesti. Jedina manja greška koju možemo pronaći je da ne prikazuje istaknuti gumb za prijenos u prikazu “sve datoteke”. Umjesto toga, morate stvoriti svoju zajedničku ili kućnu mapu da biste stvorili sadržaj.

To je, međutim, razumljivo jer ne možete prenositi sadržaj izravno u mapu “sve datoteke”. Osim prijenosa, možete skenirati dokument i izravno ga prenijeti. To se odnosi na fotografije, videozapise i audio datoteke. Također možete stvoriti tekstualnu datoteku i prenijeti je.

Mobilna aplikacija omogućuje vam i otvaranje i uređivanje bilo kojeg sadržaja koji ste pohranili u oblaku Egnyte. Pretpregled datoteka ne zahtijeva alate treće strane jer Egnyte ima ugrađeni preglednik PDF-a. To znači da još uvijek možete pregledavati Office dokumente na svom telefonu, a da ne morate platiti za Office 365. Dakle, ako želite urediti datoteke, trebat će vam dodatna aplikacija instalirana na vašem telefonu.

Ako želite poboljšati sigurnost svog mobilnog uređaja, možete uključiti zaključavanje lozinke i, začudo, šifrirati lokalne datoteke. Razgovarat ćemo više o sigurnosnim značajkama u odgovarajućoj kategoriji u nastavku. Sve u svemu, mobilna aplikacija pruža ugodan doživljaj.

Upravljanje korisnicima

egnyte-connect-enter korisnici-grupe

Da biste dodali i upravljali korisnicima s Egnyteom, morate se pomaknuti na stranicu postavki s gornjeg desnog izbornika hamburgera. Zatim kliknite na “korisnika & grupa “. Tamo ćete pronaći kartice “korisnik” i “grupa” koje vam pomažu u ispunjavanju tih zadataka.

egnyte-povezivanje-korisnička-grupa-upravljanje

Možete dodati tri vrste korisnika: administrator, power i standardni. Administratori imaju pristup svim osnovnim značajkama potrebnim za upravljanje prostorom za pohranu u oblaku, uključujući dodavanje novih korisnika.

Korisnici napajanja imaju ograničen skup značajki u usporedbi s administratorima, a također možete konfigurirati kojoj od tih značajki mogu pristupiti. 

To uključuje mogućnost korištenja sinkronizacije na radnoj površini, preuzimanja klijenta za radnu površinu, pregledavanja korisnika i grupa, pozivanja standardnih korisnika i primanja obavijesti o mapama i biltena Egnyte. Oni također mogu zadržati privatnu mapu za svoje osobne datoteke. 

Standardni korisnici mogu pristupiti sadržaju samo putem web klijenta, a vi im možete omogućiti primanje obavijesti i biltena Egnyte.

Egnyte vam također daje mogućnost stvaranja prilagođenih uloga koje možete dodijeliti korisnicima napajanja, ali morat ćete ih nadograditi na “Enterprise” plan kako biste ih mogli koristiti. Ako vam je ova značajka važna, ali ne trebate poslovni plan, Citrix ShareFile ili Box mogu biti bolji ulozi. Za više informacija o njima pročitajte naše odvojene kritike Citrix ShareFile i pregled okvira.

egnyte-povezivanje-grupe-upravljanje

Kartica “grupe” omogućuje vam stvaranje i dodavanje korisnika u grupe i postavljanje vlasnika grupa. Također možete pozvati nove korisnike u grupu dodavanjem njihove e-pošte. 

egnyte-povezivanje-izvješća

Uz to, Egnyte pruža napredne značajke izvješćivanja koje vam omogućuju praćenje pohrane, korisnika, povezanih uređaja i dijeljenje veza. Iako su korisni, njihovi se dizajni zastarjele, što je u velikoj suprotnosti s ostatkom Egnyteova web klijenta..

mapa & Dijeljenje datoteka

Značajke dijeljenja mapa i datoteka jedan su od najvažnijih aspekata EFSS usluge. Međutim, neke su od njih integrirale ove značajke bolje nego druge. Egnyte Connect spada u kategoriju “bolji”, a čak smo je svrstali i kao naš najbolji EFSS alat za razmjenu datoteka.

egnyte-connect-mape za razmjenu

Da biste upravljali dijeljenjem mape, pokažite pokazivač miša iznad bilo koje mape, osim privatne, i kliknite gumb “dijeli” koji je povezan s njim. Zatim možete pozvati pojedinačne korisnike ili čitave grupe i pružiti im jednu od četiri različite vrste pristupa, koje uključuju sljedeća dopuštenja:

 • Vlasnik: puna dozvola i mogućnost uređivanja
 • puni: preuzimanje, uređivanje, prijenos i brisanje
 • Urednik: preuzimanje, uređivanje i prijenos
 • Preglednik: pregled i preuzimanje

egnyte-connect-file-sharing

Možete i pozvati druge da pogledaju i preuzmu vaše mape generiranjem veza za dijeljenje. Ova se veza može kopirati i zalijepiti na aplikaciju, poput Slack ili Skype, ili je možete poslati e-poštom primateljima. Veza za dijeljenje daje vam mogućnost da odredite tko ima pristup njoj. To možete postaviti na “bilo koga”, “svakoga s lozinkom”, korisnike vašeg datotečnog poslužitelja ili korisnike kojima poveznicu pošaljete e-poštom.

Uz to možete dodati vezu mape, vezu postaviti na određeni datum ili nakon određenog broja klikova i dobiti obavijest kad se klikne..

egnyte-connect-link-revizija

Također nam se sviđa što Egnyte uključuje stranicu koja prikazuje veze koje ste podijelili i veze koje su drugi korisnici podijelili s vama. 

Previše alata za pohranu u oblaku to zanemaruje, zbog čega je sve previše lako izgubiti iz vida zajednički sadržaj i izložiti vam svoje intelektualno vlasništvo i povjerljiva izvješća. Možete i generirati izvješće o vezama koje možete izvesti u obliku CSV datoteke.

egnyte-connect-linkovi-izvješće

Sinkronizacija

Kao što smo ranije spomenuli, Egnyte Connect nema standardnu ​​mapu za sinkronizaciju. Umjesto toga, koristi mrežni pogon, koji vam omogućuje pristup vašem sadržaju bez preuzimanja na vaše računalo. Međutim, ako označite mape za izvanmrežnu upotrebu, datoteke u njima preuzet će se.

egnyte-connect-mreža-pogon

S druge strane, ako povučete i ispustite sadržaj u pogon, to će se sinkronizirati u oblak. Imajte na umu da će, prema zadanim postavkama, sve što stavite u pogon biti pohranjeno i na tvrdom disku i u oblak. Zbog toga možete brzo potrošiti prostora na tvrdom disku, pa možete iskoristiti Egnyteovu selektivnu sinkronizacijsku značajku za onemogućavanje pohrane na tvrdom disku za bilo koju mapu ili datoteku.

Početna sinkronizacija naše mape za testiranje s komprimiranim 1 GB trajala je točno vrijeme koje smo očekivali. No, ne možete očekivati ​​veće brzine za suradnju na već pohranjenim datotekama.

To je zato što Egnyte ne koristi algoritam sinkronizacije na razini bloka, koji prenosi samo dijelove datoteka koji su promijenjeni, a ne cijelu datoteku. Sinkronizacija na razini bloka može ubrzati prijenos datoteka, što rezultira bliskom suradnjom u stvarnom vremenu. Ako to želite, Dropbox je vaša najbolja opklada, a više o tome možete pročitati u našoj Dropbox Business recenziji.

Alati za produktivnost

Egnyte pruža korisnicima izvorne mogućnosti upravljanja zadacima za nadzor suradnje. Ostali alati EFSS, uključujući Box i Dropbox, integriraju se s aplikacijama za upravljanje zadacima, poput Trelloa, ali malo ih nudi izvorne mogućnosti. To je sjajno za vlasnike tvrtki koji žele uštedjeti na troškovima pretplate za alate treće strane. Imajte na umu da Egnyte pruža i Trello.

egnyte-povezivanje-zadaci-stranica

Zadaće možete stvoriti i dodijeliti desnim klikom na datoteku i odabirom “zadatka”. Možete postaviti njegovo ime, punomoćnika i datum dospijeća.

egnyte-povezivanje-zadaci-stranica

Egnyte nudi i stranicu “moji zadaci” koja vam omogućava upravljanje stvorenim zadacima. Možete ih urediti, izbrisati ili označiti kao cjelovite. Da biste lakše pronašli zadatke, stranica prikazuje odvojene popise onih koji su vam dodijeljeni i dodijeljeni.

egnyte-connect-app-knjižnica

Pored ugrađene značajke upravljanja zadacima, Egnyte ima mnogo aplikacija s kojima se možete integrirati kako biste povećali produktivnost u radu. Egnyte razlikuje “Egnyte dodatke” kojima pristupate putem web-klijenta Egnyte i “vanjske integracije” kojima pristupate izvan klijenta..

Dodaci vam omogućavaju da se povežete sa Slack, DocuSign, Microsoft Office Online, Google Drive i G Suite. Vrlo mali broj pružatelja usluga pohrane u oblaku integrira se i s Microsoftom i s Googleom, a Box je jedan od rijetkih. Ako ste već pretplaćeni na Office 365, postoji i integracija za to, iako morate razgovarati s predstavnikom Egnytea da biste ga omogućili.

Vanjska integracija uključuje Egnyte za Gmail, SAP, Salesforce, Zoho, AWS jedinstvenu prijavu i još mnogo toga. Zapravo, Egnyte ima veliki broj drugih aplikacija koje možete odabrati, od kojih su mnoge besplatne. Biblioteka aplikacija omogućuje vam pretraživanje integracija po imenu ili ih filtriranje prema kategoriji i industriji.

Kategorije uključuju suradnju, analitiku, prodaju, automatizaciju poslovanja, upravljanje projektima i još mnogo toga. Koliko se EFSS usluga integrira s dodacima, često je pomaže da se odvoji od ostalih na terenu. U tom pogledu Egnyte stoji kao jedan od najboljih. Također postoji nekoliko sigurnosnih integracija koje ćemo spomenuti u sljedećem odjeljku.

sigurnosti

Snažna sigurnost u oblaku zahtjev je u doba kada je kibernetska kriminalitet uobičajena pojava. Na primjer, napadi čovjeka-u-sredini mogu presresti vaše podatke na putu s vašeg računala na server. Također možete postati žrtva otkupnine, koja zahtijeva plaćanje iznosa da biste vratili pristup svojoj datoteci.

Ključne metode koje svoj sadržaj štite od takve aktivnosti su šifriranje i sigurnost podatkovnog centra. Egnyteovi podatkovni centri koriste 24-satni nadzor, biometrijsku kontrolu pristupa i redukciju N + 1 i mogu se oduprijeti prirodnim katastrofama, uključujući zemljotrese i požare. Objekti su također u skladu s Tier 3 i SSAE-16 Type II.

TLS protokol štiti vaše podatke u tranzitu između vaših uređaja i Egnyte poslužitelja. Također možete omogućiti FTP i ograničiti ga na njegovu sigurnu verziju, SFTP. Ako niste upoznati s ovim protokolima, pročitajte naše objašnjenje FTP. Vaši podaci zaštićeni su i AES 256-bitnom enkripcijom.

Kad vaši podaci stignu u podatkovni centar, većina EFSS usluga dešifrira ih da bi povukli metapodatke datoteka za indeksiranje prije ponovnog kriptiranja. Egnyte ne, što znači da je krajnje rješenje za šifriranje.

Egnyte privatna enkripcija

No imajte na umu da servis pohranjuje i upravlja vašim ključem prema zadanim postavkama. Ako želite imati šifriranje nultih znanja, morat ćete omogućiti upravljanje ključevima Egnyte. Da biste to učinili, morat ćete se pretplatiti na Egnyteov plan poduzeća. Dobra vijest je, međutim, da se Egnyte integrira s Boxcryptor-om, tako da možete imati privatnu enkripciju bez obzira na vrstu plana.

Boxcryptor vam omogućuje da upravljate svojim ključem i šifrirate svoj sadržaj prije nego što ga pošaljete. Međutim, ako to učinite na taj način, šifriranje Boxcryptor ometat će se u Egnyteovim algoritmima za sinkronizaciju na razini bloka jer oni moraju moći čitati vaše datoteke.

Međutim, čak ni dobra enkripcija ne pomaže u sprečavanju pokušaja krađe vaših vjerodajnica za prijavu, a hakeri to mogu učiniti u razumnom roku. Da biste to spriječili, trebali biste stvoriti snažnu lozinku. 

Egnyte vas također štiti od slabih lozinki tako što vam omogućava da odredite minimalne zahtjeve za čvrstoću i duljinu lozinki, kao i da od korisnika traži da tako često resetiraju svoje lozinke. Osim toga, možete spriječiti korisnike da resetiraju lozinke na prethodno korištene i obustaviti korisničke račune nakon nekoliko neuspjelih pokušaja prijave.

Osim toga, Egnyte vam također omogućuje postavljanje dvofaktorske provjere identiteta. Ako je omogućeno, korisnici će morati prijaviti sigurnosni kôd osim uobičajenih vjerodajnica prilikom prijave s nepoznatog uređaja. Na taj način, ako netko ukrade lozinku, neće se moći prijaviti.

Ako se pretplatite na „Enterprise“ plan, Egnyte možete integrirati i s jedinstvenom uslugom prijave, tako da možete bolje upravljati korisničkim lozinkama i omogućiti im da se prijave na više poslovnih platformi pomoću istih vjerodajnica. Opcije uključuju AWS SSO, OneLogin, Bitium, Okta i Ping identitet.

Konačno, Egnyte vam omogućuje isključenje korisničkih uređaja iz sinkronizacije. Na taj način, ako izgubite uređaj ili ga netko ukrade, možete biti sigurni da onaj tko ga ima ne može pristupiti vašem oblačnom sadržaju.

Iako Egnyte ima jaku sigurnost podatkovnog centra, možda vam neće biti u potpunosti ugodno pohraniti svoje najkritičnije poslovne podatke u oblak. U tom slučaju Egnyte vam omogućuje izgradnju i korištenje vlastitog hibridnog oblačnog rješenja.

Hibridne usluge pohrane u oblaku omogućuju vam čuvanje podataka u oblaku i na osobnim poslužiteljima. Ako zadržite neki sadržaj na osobnim poslužiteljima, možete biti sigurni da imate sve prilagođene mjere sigurnosti.

podrška

Egnyte pruža razinu podrške. Svi slojevi pružaju 24/7 podršku, u ovom ili onom obliku, za sve kupce. Međutim, kakvu ćete podršku dobiti ovisi o vašem planu. Morat ćete i pojesti više za najbolju dostupnu podršku.

Razina podrške: Plan: Opis:
StandardUredOnline prijava slučaja, baza znanja, forum
PremijaPosao, EnterpriseOnline prijava i telefonska podrška, baza znanja, forum, korisnički i administrativni vodiči za brzo pokretanje
PlatinaPoduzećeSlanje prioriteta i telefonska podrška, baza znanja, forum, korisnički i administrativni vodiči za brzo pokretanje

egnyte-povezivanje-baze znanja

Članci u bazi znanja jasni su i snimke zaslona koji olakšavaju slijediti korake rješenja. Baza znanja podijeljena je u kategorije kako biste lakše pronašli ono što tražite. Međutim, ako imate problema s pronalaženjem odgovora, pomoću funkcije trake za pretraživanje možete ga brzo pronaći.

Ako baza znanja ne pomaže, možete postavljati svoje pitanje na forumima zajednice. Aktivni su s administratorima, upraviteljima zajednice i čak umirovljenim zaposlenicima koji odgovaraju na pitanja.

Možete se obratiti i službi za podršku radi izravnije pomoći. Poslali smo zahtjev e-poštom s osnovnim pitanjem i odgovor smo dobili za nešto više od sat vremena. Jedino pitanje koje imamo s Egnyteovom podrškom je nedostatak značajke za online chat. U skladu s tim, većina ostalih usluga pohrane u oblaku, uključujući Dropbox, ne nude ni podršku za chat.

Presuda

Egnyte Connect usluga je sposobna koja vam pruža moćne mogućnosti sinkronizacije i dijeljenja. One uključuju značajke sinkronizacije, poput prijenosa datoteka na razini bloka i selektivne sinkronizacije. Na strani dijeljenja jednadžbe, Egnyte vam omogućuje dijeljenje mapa s dozvolama na mjestu i generiranje veza s odgovarajućom razinom zaštite. 

Osim toga, Egnyte ima izvorne značajke zadataka i bogatu knjižnicu dodataka i vanjskih integracija. Da bi bio još bolji, Egnyte ima veliku vrijednost zahvaljujući planovima konkurentne cijene.

Također nam se sviđa što Egnyte ima snažnu sigurnost, što uključuje krajnje šifriranje, prilagođene zahtjeve za lozinku, dvofaktornu provjeru autentičnosti, prikvačivanje uređaja i SSO integraciju. Egnyte se također integrira s Boxcryptor-om radi pružanja privatne enkripcije.

Zahvaljujući svemu ovome, Egnyte je ukupni pobjednik naše ljestvice za najbolje EFSS usluge. To je rečeno i da volimo čuti različita mišljenja. Javite nam sve o svom iskustvu ili razmišljanjima o Egnyte u komentarima ispod. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map