BackupVault pregled – ažurirano 2020

BackupVault pregled

BackupVault je sigurnosno rješenje za poslovno kopiranje sa sjedištem u Velikoj Britaniji, usmjereno uglavnom prema poslužiteljima, iako su i za manje uređaje uslužni. Ovdje nam se može puno svidjeti, ali nedostaje nekoliko ključnih značajki, kao što možete pročitati u našem cjelovitom BackupVault pregledu.


sigurnosna kopija poslovanja

BackupVault je poslovno sigurnosno rješenje koje je usmjereno na izradu sigurnosnih kopija i upravljanja vašim poslužiteljima. Podržava mnogo različitih poslužitelja, a također može sigurnosno kopirati uobičajena računala – Windows, Mac i Linux – i NAS uređaje. BackupVault također omogućuje sigurnosnu kopiju na lokalni disk.  

Ako vam treba brz pristup sigurnosnoj kopiji, možete upotrebljavati značajku InstantData BackupVault za pristup odmah. Osim snažne sigurnosne kopije i obnavljanja značajki, BackupVault ima sposobnu tehničku podršku, snažne politike privatnosti i jaku sigurnost, uključujući privatnu enkripciju.

U skladu s tim, ne postoji način da sigurnosno kopirate svoje mobilne ili vanjske pogone. Kontinuirana izrada sigurnosnih kopija također nije dostupna. To je jedan od glavnih nedostataka BackupVaulta, pored njegovih cjenovnih planova, koji su jedan od najskupljih na tržištu. Nema ni web klijenta. 

Ako vam se ovi nedostaci odmahnu na glavu, možda biste imali koristi od čitanja našeg najboljeg internetskog sigurnosnog popisa za mala poduzeća.

To je suština svega, za one koji nemaju vremena za čitanje. No nastavite čitati ako želite saznati više detalja o BackupVault-u, jer dolje idemo u odvojene kategorije. Ako vas BackupVault više ne zanima, pročitajte naše mrežne sigurnosne kopije za alternativne mogućnosti. 

prednosti & nedostaci

Alternativa za BackupVault

Značajke

BackupVault ima razne značajke izrade sigurnosnih kopija, ali nedostaju i neke od osnovnih. U skladu s tim, može vam pomoći u stvaranju sigurnosnih kopija različitih uređaja koji koriste različite operativne sustave. BackupVault djeluje na Windows, Mac, pa čak i Linuxu. Za Linux postoji i podrška naredbenog retka.

Kompatibilni uređaji uključuju radnu površinu i prijenosno računalo, zajedno s NAS uređajima. Ako niste upoznati s NAS-om, pročitajte naše objašnjenje. BackupVault također može sigurnosno kopirati sljedeće poslužitelje:

 • Windows Server 2008 do 2019
 • Linux poslužitelj
 • Microsoft SQL Server
 • Microsoft Exchange Server 
 • Microsoft SharePoint Server 
 • Hiper-V

Može i sigurnosno kopirati MySQL i PostgreSQL baze podataka, kao i bilo koju drugu bazu podataka koja se može ubaciti u datoteku. Možete i sigurnosno kopirati neograničen broj računala i uređaja.

Međutim, BackupVault ne može napraviti sigurnosnu kopiju vašeg mobilnog uređaja. Ako to želite, pročitajte našu najbolju mrežnu sigurnosnu kopiju za pregled mobilnih uređaja. Također nema načina za sigurnosno kopiranje vanjskih pogona.

Iako ne možete postaviti vanjski pogon kao rezervno odredište, osim oblaka možete ga koristiti i kao sekundarno odredište. Isto vrijedi i za lokalni disk ili NAS uređaj. To vam pomaže u izvođenju hibridne sigurnosne kopije, što je korisno jer ćete imati svoje podatke na više lokacija, a postupak obnavljanja bit će brži jer se možete vratiti s lokalnog uređaja. 

Možete saznati više o prednostima hibridne sigurnosne kopije i kako ih postaviti u našem vodiču za izradu sigurnosnih kopija za SMBs. Hibridna izrada sigurnosnih kopija ključna je ako želite implementirati pravilo sigurnosne kopije 3-2-1, pa preporučujemo da to učinite. 

Ako vaše poduzeće koristi popularni računovodstveni softver, poput Sage, Iris i QuickBooks, BackupVault također može stvoriti sigurnosnu kopiju. Ako niste upoznati s računovodstvenim softverom, potražite naš najbolji vodič za knjigovodstveni softver. U suprotnom, skočite ravno na naše odvojene recenzije o Sage i stranice QuickBooks Online.

Za razliku od mnogih drugih poslovnih sigurnosnih rješenja, BackupVault nudi oporavak i sigurnosnu kopiju u cijelom sustavu na virtualnom disku, koji radi sa sustavom Windows sa sustavom 10, Server 2008 R2, SBS 2011, 2012, 2016 i 2019. Podrška za oporavak cijelog sustava Linux dolazi rano slijedeće godine.

Inačica programa BackupVault čuva verzije datoteka od sigurnosnih kopija zadnjih 30 do 60 dana, ovisno o danu u mjesecu. BackupVault prvi put u mjesecu provodi “roll up”, što objedinjuje datoteke starije od 31 dana u zadnju verziju. BackupVault objašnjava to korisnim slikama u ovom članku.

Posjedovanje verzija i zadržavanja izbrisanih datoteka 60 dana je solidan posao, ali neke druge poslovne sigurnosne kopije zadržavaju neograničen broj prethodnih verzija i datoteke zadržavaju u nedogled. Ako vam treba, pročitajte našu recenziju Zoolz Cloud Backup for Business.

Međutim, BackupVault može prilagoditi politiku zadržavanja specifičnu za vaše potrebe. Na primjer, možete odlučiti zadržati podatke šest mjeseci, 12 mjeseci ili sedam godina. Ako vam je potrebno ovakvo zadržavanje, BackupVault će vam obično naplaćivati ​​10 do 20 posto dodatnog mjesečno. O cijenama BackupVaulta govorit ćemo u sljedećem odjeljku.

Ostale ključne značajke BackupVault uključuju privatnu enkripciju, zakazivanje sigurnosnih kopija, inkrementalnu izradu sigurnosnih kopija, kopiranje datoteka na razini bloka kako bi se ubrzalo prijenos, ali ne i kontinuirano sigurnosno kopiranje.

Posebne značajke BackupVault-a

backupvault-daljinsko rezervne-prostor

Ako ne želite čekati da se obnova dovrši, možete iskoristiti moćnu značajku InstantData. Njegov “trajni oporavak datoteka” omogućava vam pokretanje postupka vraćanja i trenutačni pristup datotekama i mapama koje obnavljate dok proces vraćanja radi u pozadini..

Uz to, privremeni pristup datotekama InstantData omogućava vam privremeni pristup datotekama na virtualnom disku, što znači da ćete moći koristiti datoteke bez zauzimanja prostora na tvrdom disku. Također možete odabrati želite li da InstantData montira pogon kao fiksni disk, izmjenjivi disk ili mrežni pogon. 

InstantData također može izvesti oporavak u cijelom sustavu i oporavak golog metala, koji vraća cijeli sustav u fizički stroj. InstantData čak radi sa SQL i Exchangeom, tako da ne morate čekati da se podaci vrate kako bi korisnici pristupili njemu.

Da biste to učinili, trebate pokrenuti “trenutno vraćanje” na kartici “obnovi” desktop klijenta ili možete zatražiti upotrebu upravljačke konzole i iz nje pokrenuti InstantData (više o konzoli u odjeljku “jednostavnost upotrebe”. ispod). 

Ako idete s upravljačkom konzolom, morate preuzeti i pokrenuti InstantData klijent. U suprotnom, možete jednostavno pokrenuti InstantData klijent iz BackupVault klijenta. Imajte na umu da ako ga koristite iz BackupVault klijenta, dobivate samo oporavak stalne datoteke i pristup privremenim datotekama, dok upravljačka konzola pruža sve metode oporavka.

Sviđa nam se što BackupVault može sigurnosno kopirati razne servere, računala i NAS uređaje. U skladu s tim, ne može sigurnosno kopirati vaš mobilni uređaj ili vanjske pogone. 

Također ne postoji kontinuirana izrada sigurnosnih kopija, što je veliki propust s obzirom na to da je to najpouzdaniji način održavanja sigurnosnih kopija datoteka. Predstavnik nas je obavijestio da bi neprekidno sigurnosno kopiranje trebalo biti pušteno početkom sljedeće godine.

Ako želite saznati više o sigurnosnim kopijama tvrtke, možete pročitati više članaka iz naše pričuvne knjižnice.

BackupVault Pregled

BackupVault Logotipwww.backupvault.co.uk

Započinje od 2500 USD mjesečno za 25 GBAll planova

rezerva

Rezervni planer

Kontinuirana izrada sigurnosnih kopija

Postupak izrade sigurnosne kopije

Sigurnosna kopija na temelju slika

Sigurnosna kopija vanjskog pogona

NAS sigurnosna kopija

Sigurnosna kopija poslužitelja

Hibridna sigurnosna kopija

Sigurnosna kopija mobilnih uređaja

Neograničeno sigurnosno kopiranje

Neograničeni uređaji

Brzina gasa

Kopiranje datoteka na razini bloka

Multithreaded Backup

Vratiti

Kurirska služba za oporavak

Pristup pregledniku

Pristup mobilnim aplikacijama

Verziranje

Izbrisano zadržavanje datoteka

Bare-metal Restore

Upravljanje korisnicima

Postavljanje korisničkih uloga

Postavite pravila sigurnosne kopije posla

Prilagodljivo izvještavanje

Pristupite sigurnosnoj kopiji korisnika

Nadgledajte povezane uređaje

sigurnosti

Privatna enkripcija

Šifriranje u mirovanju

Šifriranje u tranzitu

Protokol šifriranja
AES 256-bitni

Dvofaktorska provjera autentičnosti

Otvrdnuti centri podataka

Postavke proxy servera

Sukladan za HIPPA

podrška

Podrška 24/7

Podrška za chat uživo

Telefonska podrška

Podrška putem e-pošte

Korisnički forum

Baza znanja

Razno

Dijeljenje datoteka

Sinkronizacija uređaja

Besplatna proba
14

cijena

BackupVault nudi 14-dnevnu besplatnu probnu inačicu koju možete koristiti za testiranje prije nego što se odlučite na pretplatu. Pretplata je nešto drugačija nego kod ostalih rezervnih usluga. BackupVault naplaćuje na temelju količine prostora za izradu sigurnosnih kopija, tako da ćete za procjenu morati kontaktirati BackupVault. To smo učinili i u nastavku dobili opće procjene:

Kao što vidite, cijena po gigabajtu opada kako se potrebe povećavaju. Možete povećati ili smanjiti iznos od 100 GB za 44 USD mjesečno. Međutim, za manje veličine možete ići po koracima od 50 GB. Na primjer, možete povećati za 150 GB za 66 USD (150 pomnoženo sa 0,44 USD) ili 300 GB za 111 USD (300 pomnoženo sa 0,37 USD).

Tu je i skrivena korist: Ove cijene uključuju besplatnu uslugu sigurnosne kopije i oporavka. Naplatit će vam se samo ako ne vratite USB pogon koji vam šalje BackupVault.

Ako su mjesečne cijene zapravo bile njegove godišnje cijene, tada bi BackupVault bio konkurentna usluga poput, na primjer, IDrive for Business. Međutim, punjenjem na ovaj način BackupVault se niti približio. Na primjer, 500 GB s IDriveom koštat će vas samo 149,62 dolara godišnje, dok će vam BackupVault vratiti nevjerojatnih 1500 dolara godišnje.

Za više informacija o IDrive for Business pročitajte našu recenziju IDrive for Business. Ako želite još jeftiniju uslugu i trebate zaštititi samo nekoliko računala, razmislite o korištenju Backblaze-a za posao, koji iznosi samo 6 USD mjesečno po računalu i omogućuje vam neograničen prostor za sigurnosno kopiranje. Možete saznati što Backblaze nudi u našoj recenziji Backblaze for Business.

Jednostavnost korištenja

Kao što smo spomenuli, BackupVault desktop klijent radi na Windows, Mac i Linuxu. Lijepo je vidjeti podršku za Linux, jer mnoge rezervne usluge to izostavljaju. Postoji nekoliko različitih verzija koje možete instalirati, ali koristili smo Enterprise Server Edition za Windows.

BackupVault daljinska sigurnosna kopija

Klijent je podijeljen na dva dijela: središnje okno i gornji dio s upravljačkim tipkama. Gumbi na vrhu omogućuju pokretanje sigurnosne kopije ili vraćanje, provjeravanje veličine sigurnosne kopije, prikaz izbornika opcija, pristup planeru i obavljanje arhiviranja.

Zadana kartica središnjeg okna je “odabir sigurnosnih kopija” i to vam omogućava brzo postavljanje sigurnosne kopije. Veliki crveni gumb na vrhu kartice omogućuje pokretanje sigurnosnih kopija u cijelom sustavu. Ako vam to ne treba, možete odabrati datoteke ili mape. 

U skladu s tim, nije odmah jasno da ćete trebati kliknuti bijelu ikonu otvorene mape da biste je označili za sigurnosnu kopiju. Datoteke imaju potvrdni okvir pored sebe, tako da tamo nema zabune. Ako želite izuzeti određenu datoteku ili mapu, to možete učiniti desnim klikom miša i odabirom opcije “izuzmi”.

Osim datoteka i mapa, možete odabrati sigurnosno kopiranje mrežnog uređaja ili čitavog stanja sustava. Ostale kartice, “restauriraj” i “zapisnici”, omogućuju vam vraćanje sigurnosne kopije i pregled dnevnika.

Klijent za stolna računala ne predstavlja velike prepreke i omogućuje vam da izradite sigurnosnu kopiju u cijelom sustavu jednim klikom.

Ako trebate upravljati sigurnosnom kopijom s drugog računala, nećete moći koristiti web klijent jer nije dostupan. Ipak, još uvijek, kao predstavnik BackupVaulta obavijestio nas je da bi trebao izaći početkom 2020. godine.

backup-Vault-upravljanje-konzola

U skladu s tim, BackupVault ima upravljačku konzolu koju možete koristiti za nadgledanje i upravljanje sigurnosnim kopijama čak i ako imate jedno računalo. Ima dva pogleda: upravljanje računom i izvješća. Prikaz “izvješća” omogućuje vam generiranje različitih izvještaja, kao što su sigurnosna kopija, revizija, JSON i još mnogo toga.

Prikaz “upravljanja računom” daje vam pregled grupa računala. Možete unijeti određenu grupu i daljinski se povezati s određenim računalom iz grupe. Ako to učinite, klijent će se pokrenuti i pokazati vam stanje tog računala. Od tamo možete pokrenuti procese izrade sigurnosne kopije i vraćanja, ako želite.

Konzola ima puno različitih opcija, ali sve su grupirane na logičan način i ne biste trebali imati problema s navigacijom po kratkoj krivulji učenja..

backup-Vault-mobile-klijent

Kao što smo rekli, mobilni klijent ne može stvoriti sigurnosnu kopiju vašeg mobilnog uređaja, ali pruža pregled sigurnosne kopije i omogućuje vam pregledavanje, preuzimanje ili dijeljenje sigurnosnih kopija datoteka. Ako dijelite datoteke, generirat ćete vezu, koju možete postaviti nakon određenog broja sati u izborniku postavki.

I na kraju, BackupVault aplikacija ima atraktivnu shemu boja koja daje dovoljno kontrasta i lako je koristiti.

Sigurnosna kopija datoteke & Obnova

backup-Vault-backup-start

Izrada sigurnosne kopije je jednostavna, a sve što trebate učiniti je bilo odabrati datoteke i mape za sigurnosnu kopiju, omogućiti oporavak u cijelom sustavu ili desnim klikom bilo kojeg pogona i mape uključiti (ili isključiti) željene vrste datoteka. Možete birati između dokumenata, grafike, dokumenata Microsoft Officea, izvornog koda i web stranica.

Ako vam se ne sviđa zadani odabir datoteka koje primjenjuju te kategorije, možete ga promijeniti dodavanjem ili uklanjanjem različitih ekstenzija datoteka iz izbornika “filtri za upravljanje”..

Nakon što ste zadovoljni odabirom, možete kliknuti gumb “sigurnosna kopija” za pokretanje tog postupka ili gumb “automatizirano” koji vam omogućuje planiranje.

backup-Vault-raspored

Možete postaviti klijenta da pokreće automatske sigurnosne kopije u određeno doba dana ili stvoriti određeni raspored za cijeli tjedan. Međutim, ne možete stvoriti mjesečni raspored ili napraviti sigurnosnu kopiju nakon što prođe određeni broj minuta ili sati. 

Ako trebate izvršiti napredne radnje sa sigurnosnom kopijom, možete definirati skripte koje se pokreću prije i nakon izrade sigurnosne kopije u izborniku “rezervne skripte” u postavkama.

backup-grobnica-arhiviranje

Druga zanimljiva opcija je arhiviranje. BackupVault vam omogućuje da odredite datoteke stare između 14 i 10 000 dana u određenim mapama koje trebate sigurnosno kopirati ili izbrisati s vašeg računala ili servera (ubod je ostavljen na svom mjestu). 

To štedi puno prostora, ali ipak omogućuje pristup arhiviranim datotekama. Ako kliknete na jedan od uboda, njegova će se datoteka dohvatiti s poslužitelja za pohranu BackupVault-a.

backup-Vault-vratiti-start

Da biste ga vratili, otvorite karticu “Restorate” i odaberite željene datoteke i mape. Zatim kliknite gumb “vrati”. Nakon toga skočni prozor će vam dati opcije za vraćanje sigurnosne kopije na izvorno ili novo mjesto. 

backup-Vault-vratiti-opcije

Uz to možete odabrati vraćanje datoteka s minimalnom ili potpunom strukturom mapa. Također možete vratiti datoteke i dopuštenja mapa koje su bile u trenutku kada ste napravili sigurnosnu kopiju, kao i odabrati prebrisati postojeće datoteke. 

Pored standardnog vraćanja, možete pokrenuti InstantData na kartici “Restorate”, generirati izvještaj ili izabrati vraćanje s drugog poslužitelja..

Ako imate puno podataka i internetska veza je usporena, možete upotrijebiti uslugu sigurnosne kopije i oporavka servisa BackupVault za slanje ili primanje podataka na vanjski pogon. Ako odlučite vratiti datoteke, BackupVault će vam putem kurira sljedeći dan poslati USB pogon iz svog podatkovnog centra u Velikoj Britaniji. Ako želite sigurnosne kopije datoteka, svoj pogon možete poslati u BackupVault.

Sve u svemu, lako je i jednostavno stvoriti sigurnosnu kopiju i obnoviti je, a postoji sjajni niz opcija za prilagodbu procesa prema vašoj želji. Jedini glavni nedostatak je nedostatak kontinuiranog sigurnosnog kopiranja.

Ubrzati

Što ste bliži Velikoj Britaniji, gdje se nalaze BackupVault-ovi podatkovni centri, to će vam biti veće brzine. Ako niste bliski, vjerojatno će vam početne sigurnosne kopije potrajati dosta vremena. Rezervne kopije mogu se protezati danima ili tjednima, ovisno o tome koliko podataka želite zaštititi i brzini vaše veze.

Bili smo relativno bliski – u Beogradu, Srbija – kada smo testirali BackupVault-ove mogućnosti prijenosa datoteka. To smo učinili vršeći sigurnosne kopije i vraćanja testova pomoću naše mape za testiranje u komprimiranom 1 GB. Testove smo obavili putem WiFi mreže sa brzinom prenosa od 48,30 Mbps i brzinom prijenosa od 9,68 Mbps.. 

Uz te brzine i bez ikakvih pretjeranih troškova, trebali bismo očekivati ​​sigurnosnu kopiju mape od 1 GB za oko 14 minuta i 47 sekundi, a trebali bismo je vratiti za otprilike dvije minute i 57 sekundi. To je u teoriji i bez ikakvih sigurnosnih kopija, što uključuje enkripciju i deduplikaciju.

Evo naših rezultata:

Prvi pokušaj: Drugi pokušaj: Prosječno:
Vrijeme prijenosa00:14:5300:14:4000:14:47
Vrijeme preuzimanja00:02:5000:02:5600:02:53

Kao što vidite iz tablice, rezultati su gotovo jednaki onome što bismo očekivali. To je sjajan rezultat, ako smo ga ikad vidjeli.

Deduplikacija je prema zadanim postavkama isključena, što povećava brzinu prijenosa, ali preporučujemo da je uključite jer će vam uštedjeti dragocjeni rezervni prostor. 

Prijenosi nakon početnog trebali bi se pokrenuti još brže jer imaju koristi od algoritma kopiranja datoteka na razini bloka. To znači da će BackupVault prenositi samo dijelove datoteka koji su promijenjeni, umjesto čitavih datoteka. Osim toga, BackupVault koristi zadane prijenose s više niti za ubrzavanje sigurnosnih kopija.

backup-trezor brzine-granica

S druge strane, ako ustanovite da BackupVault koristi previše vašeg propusnog opsega, možete ga ugasiti na snažan i precizan način. Možete postaviti različita ograničenja za određene sate i dane u tjednu.

sigurnosti

BackupVault šifrira vaše podatke pomoću 256-bitne AES enkripcije (saznajte više o šifriranju u našem opisu članka o šifriranju) prije nego što napusti uređaj, a vi samo znate ključ za šifriranje. To znači da nitko drugi, pa ni osoblje BackupVaulta, neće moći pročitati sadržaj vaše sigurnosne kopije.

Ova metoda, koja se ponekad naziva i enkripcija nulta znanja, najbolja je metoda kojom se osigurava da nitko drugi ne može pročitati vaše podatke. Također nam se sviđa činjenica da BackupVault koristi ovu enkripciju prema zadanim postavkama. Uz druge usluge, često ga morate uključiti na sebe.

Jedan nedostatak šifriranja nultih znanja je da BackupVault neće moći resetirati vašu lozinku ako je zaboravite. Zbog toga vam preporučujemo da koristite upravitelj lozinki od naših najboljih upravitelja lozinki za pregled malih poduzeća.

SSL protokol osigurava vezu između vaših prostorija i poslužitelja BackupVault. Ako želite saznati više o ovom protokolu, pročitajte našu SSL usporedbu s TLS-om. 

Šifriranje i protokoli ne pomažu u slučaju napada ransomwarea. Međutim, možete samo koristiti značajku inačice programa BackupVault da biste se vratili na prethodne verzije datoteka, mapa ili čak čitavog operativnog sustava. Na taj način nećete morati ništa platiti da biste pristupili sigurnosnim kopijama.

BackupVault ima dva centra podataka sa sjedištem u Velikoj Britaniji. Ima različite značajke fizičke sigurnosti i sigurnosti, uključujući:

 • 24-satno snimanje videa
 • Biometrijski i pin-pristup
 • alarmi
 • Osiguran i zaštićen pristup za ovlašteno osoblje 
 • Sustav za suzbijanje vatre
 • N + 1 suvišna baterija i sigurnosno kopiranje
 • N + 1-redundantna klimatizacija

Povrh toga, podatkovni centri imaju i niz ISO certifikata. Oboje imaju ISO 9001, što ukazuje da BackupVault udovoljava zahtjevima kupaca i regulatornim zahtjevima. Osim toga, oni imaju i ISO 27001, što znači da će se vaši podaci čuvati sigurno i povjerljivo.

S obzirom na to da nema web klijenta, dvofaktorska provjera identiteta nije toliko bitna kao kod ostalih rješenja, ali upravljačka konzola trebala bi dobiti ovu potvrdu početkom sljedeće godine. Ako vas sigurnosne značajke zaintrigiraju i želite saznati više, pročitajte naš sigurnosni vodič za oblak.

Privatnost

BackupVault ima nekoliko stvari koje se tiču ​​toga, što se tiče privatnosti. Prvo, koristi privatnu enkripciju prema zadanim postavkama, što je najbolji način da osiguraju da znatiželjne oči neće moći pročitati sigurnosne kopije podataka. 

Drugo, njegovi se poslužitelji nalaze u Velikoj Britaniji, a ne u SAD-u, za razliku od mnogih drugih davatelja usluga, tako da vaši podaci ne podliježu USA Patriot Act i drugim američkim zakonima i propisima o oblaku.

No, postoji još jedan uvjet koji BackupVault treba ispuniti da bi osigurao dovoljno privatnosti za vaše mrežne podatke: mora imati politiku privatnosti bez sumnjivih klauzula.

Zbirka podataka BackupVault

BackupVault koristi vašu IP adresu radi dijagnosticiranja problema na poslužitelju i za upravljanje njegovom uslugom. Također koristi ove informacije kako bi svoju web stranicu učinili korisnijom i ugodnijom.

Osim toga, internetski obrasci zahtijevaju od korisnika da daju BackupVault svoje kontakt podatke, poput vašeg imena, e-pošte i poštanske adrese. Također, njegove internetske ankete mogu posjetitelje tražiti kontaktne podatke, poput vaše adrese e-pošte.

Upotreba podataka BackupVault

BackupVault može koristiti kontaktne podatke iz vašeg registracijskog obrasca za odgovaranje na pitanja, omogućavajući preuzimanje probnog softvera, slanje povremenih biltena i davanje informacija o BackupVault-u i njegovim uslugama. Korisnici mogu isključiti primanje budućih poruka e-pošte koristeći vezu u e-porukama.

Prema njegovoj web stranici, kontaktne informacije koje BackupVault prikuplja od svojih anketa koriste se u svrhe poput poboljšanja na svojoj web stranici i za povećanje znanja o potrebama kupaca i onih koji je posjećuju. Te se informacije također koriste da pomognu BackupVault-u poboljšati svoje internet-marketing tehnike.

Prikupljene informacije i treće strane

BackupVault kaže da neće otkrivati ​​osobne i korisničke podatke kupaca, osim ako to zahtijeva zakon ili ako ne postoji razlog za vjerovanje da je to potrebno za identifikaciju, uspostavljanje kontakta ili pokretanje pravnog postupka protiv nekoga tko možda krši prava ili imovinu BackupVault, BackupVault-ovi kupci ili drugi.

BackupVault također neće otkriti sadržaj bilo kakve elektroničke pošte ili druge elektroničke komunikacije s korisnicima trećim stranama. Međutim, postoje iznimke, a uvjeti kada će BackupVault otkriti takve elektroničke komunikacije s klijentima uključuju kada je potrebno:

 • Pružati usluge kupcu
 • Zaštitite “legitimne interese” BackupVaulta i njegovih kupaca
 • Surađujte sa zakonom i pravnim postupcima za koje BackupVault utvrdi da su valjani i provodivi
 • Ostavite ih agenciji za provođenje zakona kada slučajno prikupi sadržaj BackupVault-a i čini se da se odnosi na počinjenje zločina

BackupVault kaže da nema namjeru cenzurirati, uređivati ​​ili sudjelovati u stalnom pregledu ili nadzoru komunikacija koje korisnici ili drugi pohranjuju ili prenose preko svojih objekata. S druge strane, BackupVault će pregledati, izbrisati ili blokirati pristup komunikacijama koje mogu naštetiti BackupVault-u, njegovim kupcima ili trećim stranama ili na drugi način povrijediti prava trećih strana.

Vaša prava

BackupVault u skladu je s Općom uredbom o zaštiti podataka ili GDPR-om ukratko, što je EU zakon koji štiti internetsku privatnost korisnika. Zbog toga BackupVault pruža sva prava koja GDPR obavezuje za korisnike. Morat ćemo pričekati i vidjeti kakvi će biti efekti Brexita.

BackupVault je u skladu i sa HIPAA, tako da ne bi trebalo imati problema za tvrtke koje rade s podacima o zdravlju pacijenata.

Sveukupno, politika privatnosti nije najcrtalnije što smo vidjeli, ali ne ostavljaju ključne točke. Nema sumnjivih klauzula, a privatna enkripcija i GDPR također štite vašu privatnost.

podrška

Za razliku od mnogih drugih usluga, BackupVault nudi 24/7 telefonsku podršku uz podršku e-pošte. Chat nije dostupan 24/7 – otvoren je od 9:00 do 17:00. GMT – ali predstavnik BackupVaulta obavijestio nas je da žele u sljedećih nekoliko mjeseci uvesti podršku za četverosatni chat, ako za to postoji potreba..

Bez obzira na to, koristili smo podršku za chat da bismo postavili niz pitanja, a na svako smo dobili detaljne i korisne odgovore. Odlučili smo poslati e-poštu i s pitanjem, a odgovor smo putem chata dobili za manje od sat vremena.

backup-Vault-pomoć

Ako želite sami istražiti, to možete učiniti savjetujući BackupVault-ovu bazu znanja. Nema puno članaka, ali oni koji uključuju su korisni i imaju snimke zaslona koji vam pomažu u implementaciji rješenja koja opisuju.

Baza znanja podijeljena je u kategorije radi lakšeg pronalaženja odgovora, ali ako nemate, uvijek ga možete potražiti pomoću trake za pretraživanje.

Završne misli

BackupVault treba više značajki, to je očito. Njegov predstavnik uvjeravao nas je da će mnoge značajke biti dostupne početkom sljedeće godine. Međutim, stalni nedostatak je cijena. BackupVault je jedno od najskupljih rješenja koje smo testirali.

Specifični slučajevi upotrebe mogli bi vam pomoći da najbolje iskoristite BackupVault, ali čak i tada vam druga rješenja temeljena na vrijednosti daju više za manje. Ako je to ono što želite, potražite alternativne ideje u našim recenzijama za pohranu poslovnog oblaka.

U skladu s tim, BackupVault djeluje na raznim platformama, može izrađivati ​​sigurnosne kopije različitih poslužitelja i ima snažnu sigurnost, tehničku podršku i snažne značajke. Povrh toga, to uključuje sigurnosnu kopiju i oporavak u svojoj mjesečnoj cijeni.

Opravdavaju li usponi strmoj cijeni BackupVaulta? Što mislite o BackupVault-u? Javite nam u komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map