Pregled stranice123 – Ažurirano 2020

Site123 pregled

Dok graditelji web stranica idu, Site123 nije ništa za skidanje čarapa. Upravlja stvarima starog stila, bez upotrebe mehanike povlačenja i ispuštanja, što ga nije najbolji izbor za početnike. Međutim, za one koji su voljni raditi s njom to je čvrst alat kao što možete pročitati u našoj cjelovitoj recenziji.


Site123 se fokusira na jednostavnost uporabe i lijep dizajn te ugrožava kontrolu. Platforma se ponosi „[biti ovdje] da bi promijenila sve što znate o graditeljima web stranica.“

Ta je izjava potkrijepljena činjenicom da Site123 nema uređivač povuci i ispusti. Dizajn web stranice vrši se mijenjanjem određenih, često binarnih opcija na postojećim predlošcima i elementima.

To znači da Site123 nije pokretač razvoja web stranica. Ograničeni ste u načinu uređivanja svoje web stranice, ali, za pravu osobu, ljepota i jednostavnost upotrebe softvera bit će dovoljni da nadoknade nedostatak kontrole. Da biste vidjeli jeste li to vi, nastavite čitati naš pregled Site123.

Alternativa za Site123

prednosti & nedostaci

Značajke

Site123 ima sve značajke sjajnog graditelja: e-trgovina, optimizacija za tražilice, besplatno šifriranje SSL-a i tržište aplikacija.

Tvrtka pokriva svoje baze, ali značajke nisu precizirane. Oni su sjajni ako vam ne treba nešto posebno, ali nemate napredne opcije.

Imajući to u vidu, pozabavimo se najznačajnijim.

Site123 Opcije e-trgovine

Alati za e-trgovinu vjerojatno su najbolje izrađene značajke na Site123. Možete dodati i ukloniti proizvode i stvoriti drugu stranicu za svaku od vaših ponuda. Platforma također podržava različite valute i jezike.

Osim toga, tržište aplikacija sadrži puno alata koji pomažu u upravljanju proizvodima, analizi publike i prodaje.

Ako razmišljate kako ćete dobiti svoj novac, budite sigurni. Vaši kupci moći će plaćati na bilo koji način, osim kripto valute, jer platforma podržava PayPal, kreditnu karticu i izravan prijenos.

Ako već imate katalog proizvoda ili ne želite trošiti previše vremena na postavljanje stranice za svaku ponudu, Site123 je to put. To proces znatno olakšava.

Ako želite veću kontrolu nad poslovanjem putem e-trgovine, pokušajte Shopify. Teži je za korištenje njegovog uređivača, ali sve što je izgrađeno za uspjeh e-trgovine, a lako je započeti s platformom pomoću vodiča za početnike Shopify.

Site123 Dodaci

Aplikacije u Site123 nazivaju se dodacima. Tržištu aplikacija možete pristupiti putem izbornika postavki.

Site123-pluginmarket

Primijetit ćete da nema veliku raznolikost dodataka među kojima možete birati. To je problem “koji nije iscrpljen” i glavni problem na tržištu aplikacija.

Vrlo je jednostavno povezati svoju web lokaciju s Google Analyticsom ili dodati oznaku za remarketing za koju će znati tko je pokušao napraviti kampanju za plaćanje po kliku za ponovni marketing vrijedan, ali ne možete puno više. Nije otvorena za sve treće strane i nema mnogo prihvaćenih dodataka.

Ako želite graditi web mjesto s boljim tržištem aplikacija koje je otvoreno za treće strane, možete isprobati Weebly. Morat ćete pretraživati ​​tržište kako biste pronašli prave aplikacije, pa svakako prvo pročitajte naš Weebly pregled.

Još jednom, Site123 može raditi za malo poduzeće ili freelancer, ali to nije dovoljno za tvrtku koja želi prodavati tečajeve, na primjer.

Povrh toga, ne možete upotrebljavati dodatke sa besplatnom verzijom pa nećete znati funkcionira li tržište aplikacija za vas dok ne kupite plan.

Site123 Optimizacija za tražilice

SEO alat Site123 jednostavan je za korištenje. Imate tri polja metapodataka koja morate ispuniti (samo o početnoj stranici), a možete i preuzeti svoj Sitemap za prijenos na konzolu za pretraživanje.

To je sve što je za njega, što znači da možete brzo postaviti, ali i to vjerovatno ne radi.

Site123-settingsbutton

Ako se nalazite u nekompetitivnoj niši, dugoročno vam može biti korisno, ali vjerovatno je da se nećete prikazati u mnogim rezultatima pretraživanja.

Jednostavno rečeno, nemate alate za postavljanje metapodataka na vašoj web lokaciji i autoritet za izgradnju je težak kada vaša web lokacija ima sličan kôd kao i sve druge web lokacije korisnika Site123.

Odobreno, pomalo smo nepošteni. SEO se teško povući s većinom graditelja web stranica zbog istih ograničenja koda. Međutim, ako je prikazivanje u rezultatima pretraživanja važno za vaše poslovanje, pročitajte našu Wix recenziju. Ta je platforma daleko najbolji graditelj web stranica za rezultate Google pretraživanja.

Site123 Sigurnost

Jedna od najboljih stvari o Site123 su njegove sigurnosne značajke. Web stranice napravljene uz softver dobivaju besplatnu SSL enkripciju, što znači da su vaši podaci povjerljivi i tako ostaju.

Većina graditelja web stranica i hosting tvrtki nude tu uslugu uz naknadu, ali to je besplatno sa Site123.

Uz to, sigurnosna kopija vaše web stranice u slučaju pada. Zahvaljujući značajki automatskog spremanja, ne morate brinuti da ćete izgubiti sadržaj, što znači da se ne morate mučiti ručno izrađivati ​​sigurnosne kopije..

Te značajke pokazuju da je Site123 svjestan kibernetičkog kriminala, što je veliki plus u našoj knjizi. Ako je ovaj odjeljak izazvao vaše zanimanje za cyber-sigurnost, pročitajte naše članke o najboljim dobavljačima VPN-a i najboljim upraviteljima lozinki.

Pregled značajki

Logotip Site123www.site123.com

FreeAll Planovi

Oblikovati

Premade teme

Graditelj obrasca

HTML uređivač

Podrška foruma

Vektorska umjetnička galerija

zvučni

HD video

Upotrebljivost

Sučelje povuci i ispusti

SEO Editor

Podrška za mobilne uređaje

App Center

Blog podrška

Podrška e-trgovini

Uređivač stranica

usluge

SEO

Marketing

Dizajn web stranica

Dodaci

SSL potvrda

Naziv domene

Krediti za oglase

Pregled web mjesta

podrška

Centar za pomoć

Forum
0

Live Chat
24/7

Telefon

E-mail

Podrška 24/7
0

Video vodiči

Tekstualne poduke

Razno

Besplatni plan

cijena

Site123 ima besplatan plan, ali neće ga smanjiti ako nemate životopis ili portfelj. Osim ograničenja pohrane i širine pojasa, dobivate samo poddomene i zaglavili ste lebdeće oglase od programera.

No ako želite potrošiti novac, postoji pristojna ponuda mogućnosti.

Osnovni: Napredno: Stručni: Zlato:
$ 10,80$ 16.80$ 22,80$ 28.80

Navedene cijene su za 12-mjesečnu pretplatu i naplaćuju se u cijelosti prilikom kupnje. Ako se odlučite za obvezati za različita vremenska razdoblja, cijene će se razlikovati.

Osnovni plan omogućuje vam povezivanje vlastite domene, povećava propusnost i pohranu podataka, uklanja plutajuće oglase i otvara mogućnost marketinga e-pošte sa 100 poruka s popisa za slanje. Ako ste freelancer koji želi poboljšati svoju internetsku prisutnost, to je dobar plan, ali neće raditi za agenciju ili male tvrtke.

Napredna nadogradnja povećava prednosti osnovnog plana pružajući vam više prostora za pohranu i propusnost, kao i otvaranje e-trgovine i mogućnosti lokalizacije. Dobivate do 50 narudžbi mjesečno, tako da je cjenik pogodan za malu tvrtku koja želi samo još jedan kanal za promociju i prodaju svojih proizvoda.

Još jedna stvar koju moramo pohvaliti je dodani jezik. Dobivate prevesti svoj sadržaj na jezik po vašem izboru. Kada ljudi iz određene zemlje posjete vašu web stranicu, automatski će prikazati prevedeni tekst, što je sjajno ako je vaša publika međunarodna.

Professional i Gold planovi su slični jedni drugima. Dobijate više jezika i mogućnost izdavanja kreditnih kartica. Jedina razlika između ova dva su brojevi: Gold ima više prostora za pohranu, poštanske sandučiće, narudžbe mjesečno itd., Te napredne značajke e-trgovine..

Možete koristiti bilo koji od ta dva plana za stvaranje središnjeg središta za male ili srednje tvrtke, ali ako ste voljni potrošiti toliko vremena i novca na svojoj web stranici, bilo bi vam bolje da koristite drugi graditelj web mjesta.

Zgodna stvar u vezi s uslugom je njen novi korisnički popust. Kada stvorite račun, imate tri dana da iskoristite 40-postotni popust na svoje planove. To stvara hitnost, ali nadamo se da će vam ovaj pregled pomoći da donesete odluku i možete imati koristi od prodaje.

Oblikovati & alat

Ako ste navikli uređivati ​​WordPress teme, uređivač Site123 izgledat će vam poznato.

Ne možete prevući i ispustiti elemente pa ste ograničeni pomoću predloška ili izgleda, kako ih platforma naziva, ali to možda neće biti problem ako niste postavljeni na određeni izgled.

Ako želite veću kontrolu nad svojim temama, možete dati priliku WordPressu. Sustav je ipak složeniji, pa pročitajte naš privremeni vodič za korištenje WordPress-a da biste bili sigurni da razumijete kako funkcioniraju teme.

Imajući to na umu, možete napraviti male promjene na web mjestu pomoću šest gumba na lijevoj ploči. Iako to povećava pristupačnost, ono žrtvuje prilagodbu.

Opcije se mogu razlikovati ovisno o predlošku i planu cijena, ali uglavnom su iste za sve web stranice, pa pogledajmo svaku od njih.

Gumb početne stranice omogućuje vam izmjenu stvari poput imena vaše web stranice, logotipa ili naslov kuće. To je također mjesto na kojem možete promijeniti predložak početne stranice, tako da je važno na početku, ali kad ga objavite, naći ćete ga sve manje i manje..

Site123-homebutton

Gumb za stranice bavi se vašim pojedinačnim stranicama. Možete izmijeniti izgled svakog od njih te dodati ili ukloniti stranice što automatski mijenja vaš izbornik.

Site123-pagesbutton

To je sjajno jer je sve lakše organizirati kad se ne bavite stranicama i opcijama izbornika zasebno. Uz to, jasna struktura pomaže novim korisnicima da se kreću po uređivaču i brže postižu zamišljeni rezultat.

Izbornik dizajna omogućuje vam promjenu predloška web mjesta i izmjenu aspekata poput stilova, fontova, zaglavlja i podnožja te društvenih ikona. Ovo je osvježavajući stil jer je svaka promjena koju napravite globalna, tako da ne biste trebali prolaziti kroz svaku stranicu samo da biste promijenili font.

Site123-designbutton

Zvuči dobro – i jeste – ali to je mač s dvije oštrice. Neki žele da različite stranice imaju različite fontove ili stilove, a to nije moguće učiniti sa Site123.

Izbornik postavki bavi se nadoknadom vaše web lokacije. Možete odabrati želite li strukturu jedne stranice, što je zadana postavka. U izborniku možete postaviti i lokalizaciju, SEO i dodatke.

Sve je lako pristupiti, a Site123 svijetli žargonom. Ljudi koji su novi u internetskom svijetu mogu lako razumjeti što sve radi, pogotovo zato što ovaj odjeljak uređivača sadrži male ikone upitnika pored svake opcije koje pokazuju relevantne informacije kada pokažite miš iznad njih.

Site123-hoverinfo

Domena i izbornici za pregled su najprisutniji. Pomoću domene možete mijenjati svoju poddomenu ili povezati vlastiti. Gumb za pregled prikazuje vaše web mjesto kao što bi ga posjetitelj mogao vidjeti na radnoj površini, tabletu ili pametnom telefonu.

Site123-pregled

Site123 stvara prekrasne web stranice za mobilne uređaje. Nedostatak kontrole znači i manje prilagodbe, ali također znači da je svaki izbor koji napravite optimiziran. Budući da ne možete povući i ispustiti vlastite elemente, kôd ostaje čist, što omogućava Site123 da optimizira moguće varijacije kako bi izgledale besprijekorno na mobilnim uređajima.

Site123 nije za složene web stranice. U stvari, samo pokušaj jednostavne web stranice s više stranica možda ne ide prema planu. Ne možete dodati elemente, promijeniti veličinu postojećih blokova ili plutanja ili kodirati željeni lebdeći element.

Ako to želite raditi, preporučujemo vam da provjerite WordPress i naš napredni vodič za korištenje WordPress-a.

Ciljana publika Site123 nije pametna. Umjetnici, freelanceri, pa čak i mala poduzeća kojima je potrebna jednostavna, lijepa web stranica pokrenuta za nekoliko dana ili čak sati, svidjet će im se.

Ako želite jednostavnost korištenja i zapanjujuće rezultate Site123, ali s više kontrole, pogledajte našu recenziju Squarespacea.

Jednostavnost korištenja

Nakon što se prijavite, od vas će se pitati o čemu se radi na vašoj web lokaciji, a svaki mogući odgovor sadrži nekoliko potkategorija.

Site123-webtype

Nakon što završite s tim, softver će automatski odabrati predložak za vas i napuniti vaše web mjesto lutkastim sadržajem i fotografijama dionica. Proces dalje pokazuje da je Site123 usmjeren prema ljudima kojima je brzo potrebno pristojno web mjesto.

Nakon ovoga gledat ćete kratki vodič koji ističe gumbe o kojima smo razgovarali ranije i daje vam informacije o tome što svaki od njih radi. Odličan je pregled što sljedeće možete učiniti.

Site123-udžbenik

Rečeno je da udžbenik nije potreban.

To je zato što je sve što možete učiniti na Site123 intuitivno. U osnovi se ne koristi krivulja učenja jer je svaka opcija prilagodbe pravilno imenovana, a uređivanje teksta ili slika jednako je jednostavno kao i uređivanje Word ili Google Docs datoteke.

Neke opcije, poput načina mijenjanja sidra gumba, mogu potrajati više s igranjem, ali ništa nije tako složeno kao Wix ili Squarespace.

Ako naiđete na bilo koji problem, nema razloga očajavati. Jedan od najvećih prednosti korištenja Site123 je njegova korisnička podrška.

podrška

Izrađivač web stranica ne stidi se pomoći svojim korisnicima. Centar za podršku ima 18 kategorija problema koji se mogu pojaviti, a koji su odvojeni na temelju značajki proizvoda i nekoliko raznih, poput naplate ili domene.

Site123-SupportCenter

Nakon što kliknete kategoriju, bit će vam poslan popis općih problema ili radnji koje možda nećete moći učiniti. Na primjer, “prosljeđivanje vaše adrese e-pošte na drugu adresu e-pošte” nalazi se u kategoriji poštanskih sandučića.

Site123-supportanswer

Unosi na popisu su sažeti i potkrijepljeni kratkim .gifovima koji dodatno prikazuju postupak s kojim se borite. Ipak, ova struktura i oblik baze znanja djeluje u korist svima kojima je potrebna dobra web stranica pokrenuta za manje od jednog dana..

Ako centar za podršku ne pomogne, možete stupiti u kontakt s agentom za korisničku podršku. Okvir za razgovor uživo prisutan je u svako doba, sve dok ste još uvijek na domeni koja počinje s web-om123, a vrijeme odgovora je brzo.

Site123 chat

Tijekom testiranja kontaktirali smo korisničku podršku Site123 kako bismo pitali kako dodati kategorije izbornika.

Odgovor iz razgovora uživo došao je za dvije ili tri minute. Agent je poslao personaliziranu poruku koja detaljno opisuje postupak, potkrijepljenu kratkom .gif da pokaže kako dodati kategorije izbornika i zašto je postupak postavljen na taj način.

Presuda

Site123 hit je za pravu publiku, ali veliki promašaj ako niste dio te publike. Ako ste slobodni ili imate malu tvrtku i želite brzo i lijepo ući u internetski svijet, pokušajte.

Ako želite kontrolu, složene značajke i mogućnost kodiranja odjeljaka koji ne stoje uz vas, bit će vam bolje s drugom platformom. Provjerite najbolje graditelje web stranica da biste vidjeli tko vam najviše odgovara.

Ako želite nešto drugačije, pogledajte naš najbolji vodič za web hosting. Preporučujemo WordPress, za koji je potrebno učenje svladati, pa svakako pročitajte vodič naših početnika za korištenje WordPress-a.

Slažete li se s našim zauzimanjem Site123? Ako ne, idite na odjeljak za komentare i javite nam što mislite.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map