Pregled Simvoly – Ažurirano 2020

Simvoly Review

Simvoly je graditelj web mjesta usmjeren na vodeće pretvorbe putem odredišnih stranica i prodajnih tokova. Međutim, u svakom drugom pogledu prilično je jasan u značajkama, na primjer, nećete moći optimizirati SEO. Pročitajte naš cjelovit pregled Simvoly za detalje.


Simvoly je nov na sceni za izradu web stranica. Ima lijep dizajn i optimiziran je za mobilne uređaje, ali što je najvažnije, usmjeren je prema stvaranju tokova konverzije i odredišnih stranica.

Njegova ciljna publika su ljudi koji se žele prodavati na mreži. Sustav tokova – koji vam pomaže stvoriti plan stranica za posjetitelje koje će pratiti prilikom pregledavanja vaše web stranice – dizajn odredišne ​​stranice i A / B testiranje inovativni su i besprijekorni. Nažalost, Simvoly ga neće smanjiti za mnoge tvrtke na mreži najprije, a umjesto dizajna odredišne ​​stranice preporučujemo instalaciju.

Razlog tome je jednostavan: njegove značajke nisu iscrpne. Možete samo malo optimizirati tražilice, a ne postoji tržište aplikacija koje bi se integriralo sa softverom treće strane. Međutim, svejedno može funkcionirati ako vam ne treba sveobuhvatni paket, pa pročitajte ovaj Simvoly pregled kako biste saznali može li još uvijek stati među naše najbolje graditelje web stranica.

prednosti & nedostaci

Alternativa za Simvoly

Značajke

Značajke Simvolyja nisu iscrpne. Bez obzira na to, on može dobro funkcionirati za određenu vrstu korisnika zbog dobro napravljenog sustava lijaka.

Trgovina Simvoly

Prodaja putem Interneta jednostavno je pomoću Simvoly-a. Samo pristupite kartici “trgovina” i postavite trgovinu na temelju vašeg predloška. Na primjer, tema prodaje tečajeva dolazi s tri proizvoda koji su već dodani u vašu trgovinu, s lutknim sadržajem, cijenama i strukturom izgrađenom za prodaju tečajeva.

simvoly-trgovina

Možete dodati proizvode koji spadaju u četiri kategorije: digitalni proizvod, fizički proizvod, usluga i članstvo.

Nakon što stvorite put za novi proizvod, možete urediti stranicu proizvoda pomoću widgeta koje koristite za običnu stranicu. To pruža fleksibilnost i stvara puno mogućnosti za oglašavanje vaših jedinstvenih prodajnih mjesta.

E-trgovina se olakšava Simvoly-om jer možete pratiti narudžbe i nuditi popuste ili kupone. Sve u svemu, to je potpuna značajka trgovine, ali za velike narudžbe ili kompanije industrijske razine nedostatak serijske obrade mogao bi biti problematičan.

Ako želite te funkcionalnosti, pokušajte sa Shopify. Njegov je uređivač teže koristiti, ali platforma je napravljena za prodaju putem interneta. Osim toga, početak je s njim jednostavno ako pročitate vodič za Shopify našeg početnika.

Simvoly tokovi

Nema smisla imati prekrasnu trgovinu ako ništa ne prodate. Tu dolaze Simvolyjevi tokovi.

simvoly-tokovi

Stvaranje toka za kupce je jednostavno. Kad prvi put pristupite sustavu, gledati ćete objašnjeni videozapis u kojem su detaljno opisani unosi i izlazi iz njega. Možete izraditi vlastiti tok ispočetka ili možete birati između mnogih unaprijed pripremljenih koji će vam pomoći u praćenju načina na koji vaši kupci pregledavaju vašu web stranicu.

To je neusporedivo na tržištu. Da biste razumjeli svoje kupce na toj razini, obično vam je potrebno napredno znanje o Google Analytics-u i marketingu, ali svatko to može učiniti sa Simvoly-om.

Značajka tokova je A / B testiranje pomoću koje možete stvoriti dvije verzije iste stranice i vidjeti koja je bolja. Pomoću nje možete ići što dublje prema optimizaciji vaše web stranice koja će biti privlačna kupcima.

Sve u svemu, značajka uvelike pomaže digitalnom marketingu. Iako će profesionalci i dalje koristiti naprednije alate, poput Google Analitike, za mala poduzeća i samostalne poduzetnike, Simvoly može raditi čuda marketinga.

Simvoly Blogging

Možete komunicirati putem Simvolyja, ali sustav ne predstavlja konkurentni sustav za upravljanje sadržajem.

Alatu možete pristupiti otvaranjem kartice “stranice” i klikom na stranicu bloga. Sučelje je lako za kretanje i možete brzo dodavati, upravljati, zakazivati ​​i crtati nove postove.

Također je korisno da možete urediti zaglavlje i bočnu traku stranice svog bloga, što vašoj web lokaciji daje kohezivan izgled.

Da biste organizirali promet na svoje blogove, možete urediti metapodatke svake stranice na kartici “postavke”. Povrh svega, možete urediti vaš sitemap, tako da je sve u cjelini blogiranje Simvoly-om jednostavno i daje kvalitativne rezultate, ali nije ni dovršeno.

Ako želite cjelovit sustav upravljanja sadržajem, pokušajte s WordPressom koji je izgrađen za bloganje. Za razliku od Simvoly-a, on ne uključuje web hosting, pa ako ga želite isprobati, potražite i naš najbolji web hosting za WordPress vodič..

Pregled značajki Simvoly-a

Simvoly Logosimvoly.com

Počinje od 1200 dolara mjesečnoSvi planovi

Oblikovati

Premade teme

Graditelj obrasca

HTML uređivač

Podrška foruma

Vektorska umjetnička galerija

zvučni

HD video

Upotrebljivost

Sučelje povuci i ispusti

SEO Editor

Podrška za mobilne uređaje

App Center

Blog podrška

Podrška e-trgovini

Uređivač stranica

usluge

SEO

Marketing

Dizajn web stranica

Dodaci

SSL potvrda

Naziv domene

Krediti za oglase

Pregled web mjesta

podrška

Centar za pomoć

Forum

Live Chat

Telefon

E-mail

Podrška 24/7

Video vodiči

Tekstualne poduke

Razno

Besplatni plan

cijena

Osobni plan nije impresivan, ali je pristupačan. Ne morate dodati tokove prodaje, ali možete koristiti njegov sustav tokova i A / B alat za testiranje. Dobivate prilagođenu domenu i možete prodati do pet proizvoda, ali to je dobro samo za male osobne projekte ili testiranje softvera.

Poslovni plan je najbolji izbor za svako malo poduzeće koje želi ići na mrežu putem Simvolyja. Ima sve alate i pristojnu cijenu. Količina je ograničena – na primjer, možete dodati samo pet tokova – ali to ne bi trebalo biti problem većini korisnika. Veća poduzeća mogu koristiti plan za spin-off projekt ili kampanju.

Plan Growth + je skup, a sve što donosi na stol su više tokova i proizvoda. Trideset tokova pretjerano je za većinu korisnika. Ako vam je dovoljno profitabilno za plaćanje plana Growth +, dovoljno ste profitabilni da zaposlite tim web programera i zaboravite na graditelje web mjesta, tako da cijena ne treba imati smisla.

Sve dok govorimo o besmislenim planovima određivanja cijena, Pro paket jednostavno ne vrijedi. 149 USD mjesečno, koja se naplaćuje godišnje, previše je za neograničene tokove i proizvode. Za gotovo 2000 dolara postoje bolje alternative.

Primjerice, Wix može donijeti samo toliko stola za znatno nižu cijenu. Ako želite saznati više, pročitajte našu Wix recenziju.

Oblikovati & alat

Dizajn Simvoly je lijep i gotovo usporediv s estetikom Squarespacea. Ako vam to ne znači mnogo, pročitajte našu recenziju Squarespacea.

Alat za uređivanje koji ćete najviše koristiti u Simvolyu je uređivač na stranici. Svaki blok i element možete uređivati ​​tijekom kretanja ako pokažite pokazivač iznad njega, tako da je lako brzo izvršiti promjene.

simvoly na stranici

Većina graditelja ima takav alat, ali Simvoly je jednostavan za upotrebu jer na stranici nema mnogo opcija.

Kartica koju ćete najviše koristiti je “widgeti”.

simvoly-widgets

Tamo ćete povući pre-pripremljene elemente i ona ima složenu zbirku blokova. Nema ih toliko kao recimo Duda, ali on to radi. Ako vam je važna raznolikost elemenata, pročitajte našu recenziju Duda.

Isječke koda možete dodati bilo gdje na svojoj web lokaciji. To vam omogućuje da dublje idete s modifikacijama koje želite napraviti jer možete mijenjati sve što želite.

Odobreno, za to vam trebaju vještine kodiranja, ali ne za općenito korištenje. Na primjer, za promjenu veličine ili dodavanje efekta pokazivača potrebno je četiri do pet redaka koda, tako da ih možete samo kopirati i zalijepiti, a zatim promijeniti vrijednost piksela.

Još jedan cool element koji možete iskoristiti je odbrojavanje. Pridržavajući se svog usklađivanja s pravljenjem fenomenalnih tokova i odredišnih stranica, Simvoly vam omogućuje korištenje odbrojavanja za stvaranje osjećaja hitnosti u vezi s vašim proizvodom.

Kartice “styling” i “pages” nisu složene. Prva vam omogućuje globalne promjene u boji ili tipografiji boja, dok druga omogućuje upravljanje stranicama na vašoj web lokaciji.

Jedina uzbudljiva stvar tih kartica je da programeri rade na dopuštanju globalnih opcija za oblikovanje i oblika i gumba. Osim toga, posluje kao i obično.

Odjeljak postavki nudi pristup vašem poslužitelju i upravitelju datoteka, SEO alatu i alatima za razvojne programere. To nije ni složena kartica, ali ima zanimljive mogućnosti. Na primjer, možete brzo urediti zaglavlja radi boljeg indeksiranja. Nije dovoljno da vam pošaljemo skokove na vrh rezultata Google pretraživanja, ali ovo je dobar početak.

Uz to možete prebaciti gumb koji će stvoriti skočne prozore za vaše web mjesto i zadržati ga u skladu s EU propisima o privatnosti podataka. Pridržavanje Općih propisa o zaštiti podataka nije veliki teret za internetske tvrtke, ali to je dodatna gnjavaža na koju Simvoly rješava.

Odjeljak “Pregled” ono je što možete vidjeti kod većine graditelja web stranica, s manjom iznimkom. Pritiskom na gumb možete otvoriti web mjesto na drugoj kartici da biste je vidjeli bez nadzorne ploče ili upravljačke ploče sa strane.  

Čak i ako ne možete spriječiti prikazivanje elemenata na različitim platformama, ova značajka omogućava vam brzo vidjeti kako napredujete.

Na kraju, predloške s kojima možete raditi su sjajne. Svi su optimizirani za mobilne uređaje, što je važno u Googleovim očima, i oni su optimizirani za nišu koju odaberete. Predlošci agencija imaju ponude i „portfolio“ stranica, dok tvrtke izvan mreže dobivaju integraciju Google Maps i „kontaktirajte nas“.

Rad sa predlošcima Simvolyja bit će lako, ali ako su za vas važni fenomenalni predlošci, pročitajte našu Voog recenziju. Taj graditelj nije najoštriji, ali ima i sjajne predloške.

Jednostavnost korištenja

Simvoly je jednostavan za upotrebu. Njegov dizajn čini jednostavniju navigaciju. Paleta boja urednika je ugodna što olakšava pronalaženje važnih stranica na stranici, poput kartica i gumba. Osim toga, sve je označeno dobro i organizirano. Ne morate pregledavati značajke poput lude da biste otkrili gdje se može upravljati stranicama ili dodavanjem rasporeda.

Na primjer, kada pokažite pokazivač iznad elemenata, pojavit će se oznake pod nazivom “stupac” ili “odstojnik” kako biste obavijestili gdje morate kliknuti da biste uredili odgovarajući element.

Kada započnete s alatom, prikazat će se kratki vodič. To možda nije potrebno većini korisnika jer je sve već tako jednostavno za upotrebu, ali lijepo je što Simvoly pokriva svoje osnove. Konačno, i uređivač koda je također lagan.

simvoly-koda

Vi samo povucite blok s kartice “widgeti” kako biste započeli kodiranje na glavnom zaslonu.

podrška

Simvolyjev centar za podršku inferiorniji je od onoga što biste dobili od ostalih građevinara.

simvoly-pomoć

Ima samo devet kategorija Q-a&Kao, na primjer, to je mali broj u odnosu na centar za podršku Site123, ali su im na raspolaganju samo četiri. Ostalih pet su u tijeku.

Platforma nije nova, pa izgleda da je podrška tek nedavno postala prioritet za Simvoly. Unatoč malom broju odjeljaka pomoći, kategorije koje su dostupne dobro su napravljene. Sadrže opsežne udžbenike s tekstom popraćenim ilustrativnim slikama i videozapisima.

Dobar aspekt podrške Simvoly-a je okvir za chat na stranici.

simvoly chat

Gdje god se nalazili u uređivaču, možete otvoriti chat okvir i stupiti u kontakt s programerima. Vremena odgovora nisu izvanredna – ovisno o doba dana, mogla bi potrajati i nekoliko sati – ali pomoć koju pružaju njeni agenti je dragocjena.

Možete pristupiti i Simvolyjevim odgovorima na pitanja i vodiče s tog zaslona. To vam puno pomaže jer ne morate prelaziti s kartica ako nešto pođe po zlu i morate slijediti upute.

S druge strane, pošto Simvoly nije dobro poznat, ne postoji zajednica koja bi mu mogla pomagati kada imate problema vezanih uz uređaj..

Ako ste vrsta osobe koja se često kontaktira s timom za podršku, pokušajte nešto drugo. Site123 ima sjajnu potporu, pa pročitajte našu recenziju Site123 prije nego što odlučite.

Presuda

Simvoly je izvrstan ako želite stvoriti tokove i odredišne ​​stranice za malo poduzeće ili sporedni projekt. Dodajte pristojnu trgovinu i prekrasan dizajn u miks i on bi mogao biti među našim najboljim graditeljima web stranica.

To ipak nije savršeno. Nedostaje mu duboka prilagodba i blok raznolikosti Wixa i Weeblya. Također ne postoji zajednica koja postoji oko alata za pomoć u obliku widgeta treće strane ili podrške na forumu Blogiranje je jednostavno pomoću Simvoly-a, ali može imati više funkcionalnosti. Ako vam je to važno, pročitajte naš najbolji vodič za web hosting.

Preporučujemo WordPress, ali drugi CMS možda funkcionira sasvim u redu. Ako odaberete WordPress, pročitajte vodič za WordPress našeg početnika jer je to moćna platforma koju je teško svladati. Slažete li se s našom recenzijom Simvolyja? Javite nam u komentarima u nastavku. Hvala na čitanju.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map