Wunderlist áttekintés – Összetartás – Frissítve 2020

Wunderlist áttekintés

A Wunderlist egy megtévesztően egyszerű alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse a tennivalókat, felosztja a feladatokat és így tovább. Nagyon lenyűgözött mindaz, amit meg tud tenni, mégis egyszerűen használható, ahogy a Wunderlist teljes áttekintésünkben olvashatja.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

Ha nehezen tudja kitalálni, mit kell tennie, miközben dolgozik, vagy tervezi a napját, segíthetünk. Az első dolog, amit meg kell tennie, el kell olvasnia ezt a Wunderlist áttekintést. Ezután remélhetőleg rendelkezésére áll majd az eszköz, amellyel magad meghatározzák a következő lépéseket.

A Wunderlist egy egyszerű és könnyű feladatlista alkalmazás. Ez lehetővé teszi a feladatok létrehozását és jelölését azok elvégzésekor. Használhatja bármi, a bevásárlástól a nagy kreatív törekvésekig történő kezeléséhez. Meg lehet osztani a feladatokat másokkal, és együtt dolgozni is.

A Wunderlist 2015-ben csatlakozott a Microsofthoz. A szoftver Microsoft-hoz kapcsolódó része általában a legnagyobb hibája. Olvassa tovább, hogy megtudja, vajon érdemes-e használni az alkalmazást.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a Wunderlist számára

Jellemzők

A Wunderlist számos platformon elérhető. A böngészőn keresztüli futtatása mellett alkalmazásokat kínál Windows, MacOS, Android, iOS és Chromebook számára, valamint kiterjesztéseket a Google Chrome és Safari számára. Ha megpróbál választani egy böngészőt, mellyel használhatja, nézzen meg Chrome-áttekintésünkben.

A Wunderlist alapvető munkafolyamata feladatok létrehozása, hozzáadása a listákhoz és a végrehajtás befejezésekor elválasztható jelölés. Interfészje merész, világos és világos, ezen műveletek végrehajtása egyszerű.

A gombok és a menük rengeteg extra funkciót tartalmaznak. A fiókbeállításokat érdemes megnézni, mert olyan menüt jelenít meg, amely számos egyéb, hasznosnak bizonyulhat.

Másolhatja a listákat, és megoszthatja azokat másokkal. Ezért a Wunderlist kiváló módja annak, hogy feladatokat rendeljen el egy irodai projekthez. Ha azonban részletesebben szeretne egy projektet megszervezni, akkor nézd meg a legjobb projektmenedzsment szoftvert.

Ha más felhasználókkal dolgozik, akkor beszélgetést kezdhet velük, és szükség esetén a megjegyzésrendszer segítségével jegyzeteket készíthet.

A Wunderlist szép háttérvilágítással rendelkezik, maroknyi élénk színekkel és néhány pihentető fotóval. Önnek képesnek kell lennie arra, hogy megtaláljon egyet, amely vonzza Önt, de jó lenne a saját feltöltésének lehetősége.

Wunderlist-részfeladatok

Beállíthat határidőket a feladatokra és beállíthat értesítéseket az adott időpontokra, hogy emlékeztesse Önt, amikor meg kell tennie a dolgokat. Az egyes feladatokhoz részfeladatokat is hozzáadhat, így tovább bonthatja a dolgokat.

Fájlok csatolása a Wunderlist segítségével

A Wunderlist támogatja a fájlmellékleteket, és lehetővé teszi, hogy annyi melléklete legyen, amennyit csak akar. A dokumentáció nem egyértelmű arról, hogy a régi 5 MB fájlkorlát továbbra is fennáll-e, de képesek voltunk feltölteni és megnézni egy 9 MB fájlt, ami azt sugallja, hogy korlátlan mellékleteket és tárhelyet szerezhet be.

Felvehet fájlokat a Dropboxból is, és hangfelvételeket készíthet. Ennek ellenére, ha úgy találja, hogy külön tároló megoldásra van szüksége, akkor tekintse meg a legjobb felhőalapú tárolási útmutatónkat.

Ha más platformon szeretné használni a feladatait, a Wunderlist számos integrációval rendelkezik, amelyek megkönnyítik ezt. A Zapier-rel működik, lehetővé téve az adatok megosztását több száz alkalmazás segítségével. Egyéb integrációk a Slack, a Microsoft Outlook és a Trello, amelyekről a Trello áttekintésünkben olvashat. A Trello kezdő útmutatója segít Önnek az első lépésekben is.

A fejlesztők, akik a Wunderlist-ot a saját eszközeikkel akarják integrálni, megtehetik ezt a Wunderlist API-jával. Ez akkor hasznos, ha saját kiterjesztést szeretne létrehozni, vagy a Wunderlistán tárolt adatokat hozzáadni a webhelyéhez vagy alkalmazásához.

Ha exportálni akarja az adatait, van egy oldal, amely lehetővé teszi ezt. Amikor kipróbáltuk, néhány percet kellett várnunk, még akkor is, ha viszonylag kis tesztprojektünket exportáltuk. De tartalmazott egy filmet. Amint ez megtörtént, kapott egy .json fájlt az adatainkkal, valamint egy mini HTML webhelyet, amely lehetővé tette számunkra a projekt áttekintését.

Összességében a Wunderlist kiváló szolgáltatáskészlettel rendelkezik. Jól teljesíti az alapokat, és rengeteg hasznos extrával is rendelkezik.

A Wunderlist szolgáltatások áttekintése

Wunderlist logówww.wunderlist.com

Ingyenes

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel
Háttér

Egyéb testreszabási lehetőségek

Csapat méret korlátozása
Korlátlan

Tárhely
Korlátlan GB

Tábornok

Fizetés
Ingyenes

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Android, harmadik fél, Windows, Mac OS

Ingyenes próbaverzió
Ingyenes

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
AES-256

SOC tanúsítás
Microsoft adatvédelmi nyilatkozat

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

Amikor feliratkozunk a Microsoft-fiókunkra, borzasztó megjelenésű hibaüzenet érkezett, tele műszaki adatokkal, amelyeket nem értettünk, vagy nem éreztünk szükségletet.

Wunderlist-intro

Miután túljutottunk ezen, az alkalmazás sokkal jobb volt. Üdvözöljük egy képernyővel, amelyben felkéri, hogy válasszon kategóriát az első listához, amely megadja annak címét. Ezután szabadon hozzáadhat feladatokat.

Akkor adja hozzá őket, ha beírja mindegyik nevét, és rákattint a visszatérésre. Amikor a feladatok befejeződtek, jelölje be őket egy négyzet segítségével. Van egy kielégítő ding, amikor ezt megteszi. Ez egy kis érintés, de ott áll Asana ünnepségeivel abban, hogy a megvalósítás érzését adja meg. Olvassa el az Asana-áttekintést erről bővebben.

Wunderlist-hivatkozások

Ha gyorsabban szeretne dolgozni, a fiókbeállításokban rejtett billentyűparancsok találhatók. Mint már említettem, nagyon sok beállítás létezik, és nem mindegyik kapcsolódik fiókhoz, tehát nézd meg, ha testre szeretnél szabni valamit.

A Wunderlist egyszerű, és valószínűtlen, hogy sok problémája van annak használatával. Alapvető munkafolyamata egyszerű és jól megtervezett.

Gyorsan használható, és szinte azonnal reagál a műveletekre. Még a böngésző verziójában sem kell elvárnia a választ, amikor dolgokat csinál. Ez nagyszerű választást jelent azok számára, akik szeretnék gyorsan hozzátenni a dolgokat, és nem szeretik a képernyőt bámulni, miközben várják, hogy az alkalmazás felzárkózjon.

Összességében jó a használhatóság szempontjából, mivel az első bejelentkezéskor megjelenő hiba képernyő az egyetlen valódi probléma.

Költség

A Wonderlist ingyenes. Régebben volt egy Pro verzió, de ezt megszüntették, és funkcióit a normál verzióba hajtogatták. A Microsoft bejelentette, hogy a Wunderlist egy bizonyos időpontban felváltja az új To-Do alkalmazással, de ez még mindig megy, és ingyenesen használhatja..

Biztonság & Magánélet

A Wunderlist egy Microsoft termék. A nagy technológiai vállalatok vázlatos adatvédelmi rekordokkal rendelkeznek, enyhén szólva. Olvassa el az Edward Snowdenről és a kormányzati felügyeletről szóló cikkünket, hogy megtudja, miben dolgoztak.

A Wunderlist lehetővé teszi, hogy bejelentkezzen a Microsoft-fiókjával. Még mindig érzékenyen reagálunk arra, hogy a Skype mindenkinek elmondja korunknak, amikor a Microsoft megszerezte azt, ezért létrehozottunk egy egyedi fiókot. Nem akarjuk, hogy a kapcsolattartóink listáján mindenki tájékozódjon arról, amikor sárgarépát kell vásárolni a szupermarketbe.

A Wunderlist a feliratkozási képernyőn kijelenti, hogy hozzáfér minden információhoz, tehát megfelelő figyelmeztetést kap.

A közösségben található egy olyan üzenet, amely szerint a Wunderlist 256 bites SSL-t használ mellékletekhez, valamint nyugalmi és átmeneti adatokhoz. Olvassa el a titkosítás leírását erről bővebben. Az adatokat Írországban tárolják az Amazon Web Services segítségével. A Wunderlist támogatása megerősítette, hogy amikor megkérdeztük és tudatta velünk, nincs kétfaktoros hitelesítés.

A Microsoft részvétele mellett nem találtunk problémákat sem a biztonságával, sem az adatvédelemmel kapcsolatban, de ideális világban kétfaktoros hitelesítésre lenne szükség..

Szolgáltatás & Támogatás

Nem valószínű, hogy elakad a Wunderlist alapvető szolgáltatásaival, de ha igen, vagy segítségre van szüksége a fejlettebb dolgokhoz, akkor kapcsolatba kell lépnie a támogatással..

Nem láttunk egyértelmű támogatási linket az alkalmazásban, de van egy link az oldaláról. Ez azt mondta, ha megnézi a Wunderlist webhelyét, ott van egy „támogatás” link. A kereshető tudásbázis mellett van egy kapcsolatfelvételi űrlap is, ha kapcsolatba akar lépni. A titkosításról és a kétfaktoros hitelesítésről kérdést adott ki, és 15 órával később részletes, pontos választ kaptunk.

A Wunderlist 10 nyelvet támogat az alkalmazásában és négy nyelvet a támogatási webhelyen, tehát jó választás a nemzetközi felhasználók számára.

Jól szerepel ebben a kategóriában, megfelelő tudásbázissal és elfogadható támogatási válaszidővel. A komolyan gyors támogatási válaszok eléréséhez azonban nézd meg a Basecamp és a Wrike áttekintést.

Végső gondolatok

A Wunderlist egy szép alkalmazás. Gyors, egyszerű, karcsú és mindent megtesz, amire számíthat tőle. Jól integrálódik más platformokkal, és ingyenes is. 

A Microsoft bevonása elháríthatja az adatvédelmi aggályokat, és a bejelentkezéshez Microsoft-fiókot kell használni, ez nem plusz. Nem tudjuk biztosan azt is, hogy mennyi ideig fog futni az alkalmazás, tekintettel arra, hogy hosszú távon tervezik azt kicserélni.

Jelenleg azonban ez egy nagyszerű választás, ha jobban szerveződne. 

Ha kipróbálta a Wunderlist vagy más feladatkezelő alkalmazásokat, kérjük, ossza meg gondolatait a megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map