Todoist áttekintés – Frissítve 2020

Todoist áttekintés

A Todoist egy nagyon népszerű feladatkezelő alkalmazás, amely lehetővé teszi a teendők listájának ellenőrzését, és karma formájában jutalmakat is nyújt Önnek. Noha nem tökéletes, könnyen beláthatjuk, miért követ ilyen hűséges követést, amint az a Todoist ismertetőben olvasható.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

Ha még van dolgod, a Todoist segíteni akar. Több mint egymilliárd feladat kijelölésével ez a világ egyik vezető feladatlista-alkalmazása. Látni fogjuk, mit kínál ez a Todoist áttekintés.

A Todoist, amelyet egy globálisan elosztott csapat épített, 2007 óta működik, tehát egy jól megalapozott platform.

Nagyvállalatok is vannak könyveiben, köztük az Apple, a Facebook és a Netflix. Ha Ön Netflix ügyfél, aki a képernyő elől akarja rúgni, olvassa el a Netflix nézéséről szóló TV-útmutatónkat.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a Todoist számára

Jellemzők

Mint minden feladatlista alkalmazásnál, létrehozhat feladatokat, és bejelölheti őket, amikor befejezi őket. Beállíthat egy határidőt és prioritást mindegyikre, és beállíthat emlékeztetőket, hogy ügyeljen arra, hogy ne felejtse el időben megtenni a dolgokat..

Meghívhat más embereket a projektek megosztására és feladatok kiosztására, így hasznos eszközévé válhat a csapat alapú projektek, valamint a személyes feladatok megszervezésében..

Ha szüksége van motivációra, a Todoist szokatlan megközelítést alkalmaz. Amellett, hogy elengedi a feladatok elvégzését, tartalmaz egy karmarendszert is, amely folyamatosan megy és nyomon követi.

Todoist-karma

Ez lehetővé teszi, hogy válasszon egy napi célt, amely felé törekszik, amikor dolgokat készít. Bónuszkarmát is kap a célok eléréséért és a különféle funkciók használatáért. Ha a lejárt feladatokat visszavonja, a pontszáma csökkenhet, tehát légy óvatos. 

Szerencsére beállíthatja úgy, hogy ne számítson hétvégéket, így nem kell aggódnia a munka és a magánélet közötti egyensúly megrontása miatt. Nézze meg a távoli munka előnyeiről szóló cikket, ha segítségre van szüksége ezzel kapcsolatban.

Ez egy jó rendszer, és ez az első a maga nemében, amit láttunk. Ez sokkal inkább részt vesz, mint a Wunderlist dings, és szorosabban kapcsolódik az előadásához, mint Asana ünnepségei. Olvassa el a Wunderlist és az Asana ismertetőinkben szereplőket.

Ha nem szereti a karmát, és inkább a saját tempójában cselekszik, akkor kapcsolja ki.

Számos kategorizált sablon található az induláshoz. Sok olyan terület létezik, mint a menedzsment, fejlesztés, oktatás és mások. Ha nem biztos benne, hogyan lehet a legjobban kihozni a Todoist alkalmazását, néhány ezek megnézése hasznos lehet.

Todoist-sablonok

Integrálódik több mint 50 platformon. Az adatokat megoszthatja még több alkalmazással a Zapier szolgáltatáson keresztül is. A Google Naptár feladataival is dolgozhat.

A fizető felhasználók fájlokat csatolhatnak, és annyiuk van, amennyire szükségük van. A fájlméret korlátozása azonban 100 MB. Ha ez nem elég, olvassa el a nagy fájlok tárolására szolgáló legjobb cikkünket.

Számos színséma létezik, köztük egy sötét témát is, ha csökkenteni kívánja a képernyő tükröződését.

A Todoist a legtöbb platformon elérhető, asztali verziókkal Windows és MacOS, mobil verziók Android és iOS számára, harmadik féltől származó Linux kliensek és hordható verziók, ha van intelligens órájuk. Vannak e-mail beépülő modulok is, amelyek segítenek az e-mailek automatikus konvertálásában feladatokká és böngészőbővítményekkel a Google Chrome, a Safari és a Mozilla Firefox számára..

Ha a böngésző megváltoztatására gondol, nézd meg a Chrome-áttekintést vagy a Firefox-áttekintést, hogy megtudja, melyik áll a verseny előtt. A legbiztonságosabb böngészőcikkünkben még több tipp található.

Biztonság és adatvédelem

A Todoist adatokat tárol az Amazon Web Services szolgáltatáson, és titkosítja az adatokat tranzit és nyugalmi állapotban. Olvassa el a titkosítás leírását, hogy megtudja, miért ez fontos.

Az ember számára olvasható adatvédelmi politikával rendelkezik, amely szerint az megfelel az általános adatvédelmi rendeletnek, csakúgy, mint a harmadik felekkel, akikkel megosztja az Ön adatait. Olvassa el a számítógépes bűnözésről szóló cikket az interneten váró veszélyekről.

A Todoistnek nagyon sok funkciója van a teendők listájának alkalmazásához és az erős biztonság. Ha nem csupán egy listanézettel szeretne dolgozni, akkor tekintse meg a legjobb projektmenedzsment szoftvert.

A Todoist szolgáltatások áttekintése

Todoist logótodoist.com

300 havonta kezdődik, minden tervben

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel

Egyéb testreszabási lehetőségek
Témák

Csapat méret korlátozása
Korlátlan

Tárhely
Korlátlan GB

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya, Paypal, számlázás elérhető éves terveken, 5 évesnél idősebb felhasználókkal

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Android, harmadik fél, Windows, Mac OS

Ingyenes próbaverzió

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
AES-256

SOC tanúsítás
AWS-n keresztül

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

A Todoist üdvözli Önt az alkalmazásban egy mintaprojekttel, amelyben van néhány feladat a helyén. Hasznos, hogy ezek a feladatok megmutatják az alapvető jellemzőit, és gyakorlati oktatóként működnek. Töltse ki őket, és nagyjából megérti, mit tehet.

Todoist-üdvözlő

Még akkor is, ha nem, a Todoist egyértelmű, tehát nem lesz gondja kitalálni, hogyan kell használni. A felület egyszerű és könnyen felfedezhető. Gyorsan reagál a bevitelre, és használat közben nem találkoztunk hibákkal.

De ez nem tökéletes. Időnként el akarja kerülni a menüből, ha másutt kattintunk, és a mintaprojekt tippeképei inkább kattintásra utaltak, mint vadászandó dolgokra, de ezek nem jelentősebb problémák.

Például egy kiváló felülettel rendelkező alkalmazásra nézze meg a monday.com áttekintést.

A feladatok létrehozása gyors, és meghúzhatja őket a sorrend megváltoztatásához, vagy áthúzhatja egymást egy alfeladat létrehozásához. Van egy visszavonás gomb, amely megjelenik a módosítás elvégzése után, így nem kell aggódnia a rendetlenség miatt.

Todoist-hivatkozások

Ha úgy szeretne dolgozni, mint egy nindzsa, akkor rendelkezik billentyűparancsokkal, így mozoghat az interfészen anélkül, hogy egérrel kellene elérnie..

Költség

A Todoist ingyenes tervvel, valamint egy két hónapos ingyenes próbaverzióval rendelkezik, ha próbálni szeretné prémium szolgáltatásait. Be kell írnia a kártya adatait a próbaverzióhoz, de nem az ingyenes tervhez. A fizetett tervek olcsók, amint azt az alábbi táblázat mutatja.

Amikor az ingyenes tervet felállítottuk, a Todoist megpróbálta utasítani minket a kártya adatainak megadására, de van egy „nyitott webes alkalmazás” link, amellyel kihagyhatja ezt a lépést..

A fizetett tervek további funkciókat kínálnak, de az ingyenes terv, amely akár 80 projektet és öt csapattagot is lehetővé tesz, kiválóan alkalmas egyének vagy kis csapatok számára, akik együtt dolgoznak egy projekten. Fizetős tervre van szüksége a viszonylag alapvető dolgokhoz, például a hozzászólásokhoz és a fájlfeltöltésekhez, de nem mindenkinek van szüksége ezekre. Emellett elemzést is kap a prémium tervről. 

Vállalati szinten prioritási támogatást, csapatszámlázást és szerepet kaphat a csapattagok számára.

A Todoist hitelkártyákat és PayPal-t fogad el. Ha 50 vagy több csapattaggal rendelkezik, számlázás is rendelkezésre áll.

Az oktatók és a hallgatók 70 százalék kedvezményt kapnak, míg a nonprofit szervezetek 50 százalék kedvezményt kapnak. Az oktatók érdemes elolvasni a Basecamp áttekintést is, mert ingyen kapják meg. További ingyenes menekültekért olvassa el a legjobb ingyenes projektmenedzsment szoftvercikkünket.

Szolgáltatás & Támogatás

A Todoist alkalmazását nem nehéz használni, és egyszerű felhasználói útmutatót kínál, amely segít. Van egy indítóprojekt is, amely megmutatja, hogyan kell elvégezni az alapokat. Ezen túlmenően annyira egyszerű, hogy valószínűleg a legtöbbet kitalálja egyedül.

Ha elakad, a menüben van egy támogatási link, amely eljuttat egy súgóoldalra. Innentől elérheti a GYIK-ot és a kereshető cikkek széles választékát, amelyek megmagyarázzák a Todoist funkcióit. Rengeteg ott van, de ha még mindig nem találja meg azt, amit keres, akkor közvetlenül kapcsolatba léphet a Todoist céggel egy kapcsolatfelvételi űrlapon keresztül.

Feltettünk egy kérdést a két tényezőjű hitelesítésről, és alig egy órán belül választ kaptunk, amely azt mondta, hogy a Google-on keresztül megszerezhetjük, ha fiókunkat összekapcsoljuk a Todoist-szal. Ez egy lenyűgöző válaszidő, de ha még gyorsabbat szeretne, nézd meg a Wrike áttekintésünket.

A Todoist rengeteg útmutatást nyújt és gyorsan válaszol a kérdésekre, tehát itt jól szerepel.

Végső gondolatok

A Todoist egyszerű, hatékony és sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyek segítenek a dolgok elkészítésében. Minden jól működik, és elegendő extrával rendelkezik, hogy kiemelkedjen a piacon található sok teendő alkalmazásból.

Hibamentes, robusztusnak és gyorsnak reagál a bemeneti adatokra. Szinte minden eszközön is használható. Kiváló választás azok számára, akik javítani akarják termelékenységüket és segítenek abban, hogy a dolgok gyorsabban elkészüljenek.

A Todoist fantasztikus eszköz, de a feladatkezelő szoftver alapvető.

Ha kipróbálta a Todoist, kérjük, ossza meg velünk a véleményét. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map