TickTick áttekintés – Frissítve 2020

TickTick áttekintés

A TickTick egy nagyon egyszerű feladatkezelő eszköz, amely meglepő rugalmasságot és könnyű használatot kínál, a kedvenceink közé helyezve. Annak ellenére, hogy nem olyan nagy teljesítményű, mint néhány versenytárs, mégis segít sok mindent elhozni, amint az a TickTick-ismertetőből olvasható.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

A TickTick egy csúcsminőségű, kiváló minőségű felhasználói felülettel és erőteljes funkciókkal ellátott feladatkezelő alkalmazás. Ebben a TickTick áttekintésben meglátjuk, hogy hasonlítja össze a hasonló szoftverekkel, és megtudhatja, érdemes-e felvenni a teendők listáját..

Megtalálja az egyensúlyt a könnyű használat és a bonyolultság között, többet tesz, mint a versenytársai anélkül, hogy meghígítaná az alapvető funkciókat.

Ha olyan egyszerű eszközt keres, amely lehetővé teszi a feladatok kezelését, akkor a TickTick ezt megteszi. Ha nem biztos benne, hogy milyen eszközre van szüksége, akkor tekintse meg a Feladatkezelés vs. Projektmenedzsment cikkünket.

erősségek & Hiányosságok

A TickTick alternatívái

Jellemzők

A TickTick lehetővé teszi feladatok létrehozását, listákba rendezését és határidők és prioritások megadását. Mindegyikhez hozzáfűzhet jegyzeteket és részfeladatok ellenőrzőlistáit.

kullancs, kullancs címkék

Feladatokat adhat hozzá e-mailben és, ha bátor, hangbemenettel. Olvassa el a legjobb beszéd-szöveges szoftvercikkünket, hogy megtudja, mennyire kockázatos lehet.

Készíthet címkéket és színkódot adhat hozzájuk, ami hasznos a feladatok kívánt módon történő rendezéséhez. Beállíthat emlékeztetőket is, hogy értesítéseket küldjön magának a határidő előtt. Az ismétlődő feladatok beállítása is könnyű.

Vannak olyan intelligens listák is, amelyek lehetővé teszik a szűrők beállítását és automatikus alkalmazását. Megtekintheti például a meghatározott címkékkel vagy határidőkkel ellátott feladatokat egy adott időszakon belül.

TickTick eredmények

Azok a stat barátai, akiknek extra motivációra van szükségük, élvezni fogják az eredményrendszert. Rendelkeznek egy szinttel, amely növekszik, amikor kitölti a feladatokat. A pontszáma azonban csökkenhet, ha a feladatok késik, tehát légy óvatos. 

Ennek ellenére a rendszer alapvetőnek tűnik, és nem annyira szórakoztató, mint Asana ünnepségei. Olvassa el az Asana-áttekintést, hogy többet megtudjon ezekről. Az Asana kezdő útmutatója segít abban is, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle.

Nézze meg a TickTick beállításait, és megmondja, hogy az emberek hány százaléka vagy termelékenyebb. Ha szeretne barátságos irodaversenyt tartani, akkor ez a stat érdekes lehet.

kullancs, kullancs beállítások

A téma beállításokat a menüben is megtalálhatja. Néhány színválaszték mellett vannak olyan lehetőségek is, amelyek a világ évszakáin és városain alapulnak.

Van egy tevékenységi napló, amely megmutatja, mit tett mindenki, tehát ha az emberek elszámoltathatóságot szeretnének tartani, a TickTick nagyszerű választás. Megnézheti, hogy milyen csapattársak voltak.

A Pomo időzítő egy érdekes funkció, amely a Pomodoro technikát használja. Ez azt jelenti, hogy a munkát 25 perces darabokra kell osztani, a szünetek között. Új számunkra, de meg kell próbálnunk.

Adatokat importálhat több alkalmazásból. Közülük van két versengő feladatkezelő alkalmazás, amelyekről a Wunderlist és a Todoist áttekintésben olvashat. Gyorsan létrehozhat .csv fájlt a projekt biztonsági másolatának készítéséhez, azaz nincs bekapcsolva a platformba.

A feladatpanel jobb alsó sarkában található egy menü, amely lehetővé teszi a mellékletek feltöltését. Ha külön fájlokat szeretne megosztani a fájlokkal a csapattársakkal, tekintse meg a legjobb online tárhely csapatoknak című cikket.

A TickTick platform támogatása

A TickTick számos eszközhöz elérhető. Vannak asztali verziók Windows és MacOS, mobil verziók Android és iOS, webes verzió, böngésző-bővítmények és még az Apple Watch verzió. A Linux felhasználók sajnos hidegben vannak.

Ha nem biztos benne, melyik böngésző-bővítményt szeretné használni, olvassa el a Mozilla Firefox és a Google Chrome áttekintést..

A TickTick jó tulajdonságokkal rendelkezik, és rengeteg segítséget nyújt a szervezéshez. Ha mégis valami sokkal nehezebb funkciót szeretne, olvassa el a projektkezelési útmutatónkat.

Biztonság és adatvédelem

A TickTick az Amazon Web Services szolgáltatáson fut. Az Ön adatait az Egyesült Államokban tárolják. Olvassa el az Edward Snowdenről és a kormányzati felügyeletről szóló cikkünket, hogy megtudja, mit jelent ez az Ön magánélete szempontjából. Az adatok titkosítva vannak nyugalomban. Biztonsági másolatot készít naponta, napi biztonsági másolatot készít, és a TickTick megígéri, hogy 72 órán belül értesíti Önt az adatok megsértéséről.

Ez nem rossz, de nem olyan projektmenedzsment eszközök szintjén, mint például a Wrike és a monday.com, amelyekről a Wrike és a monday.com áttekintésünkben olvashat. A TickTick nem részletez részleteket arról, hogy mit tesz az Ön adatainak védelme érdekében. Egy ilyen egyszerű eszköznél azonban valószínűleg nincs szüksége erre a szintre a biztonságon.

A TickTick szolgáltatások áttekintése

TickTick logóticktick.com

Kezdődik 233 USD-tól minden hónapban

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel

Egyéb testreszabási lehetőségek

Csapat méret korlátozása
Korlátlan

Tárhely
Korlátlan GB

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya, Paypal

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Android, harmadik fél, a weboldal mobil verziója, Windows, Mac OS

Ingyenes próbaverzió
15 napos próbaverzió Windows verzión

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
TLS 1.2 (tranzit)

SOC tanúsítás
AWS-n keresztül

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

A TickTick-hez könnyű feliratkozni, és főbb funkcióinak gyors áttekintésével üdvözli Önt. Ha ez nem sikerült, létrehozhat feladatokat. Ezt is könnyű megtenni. Csak írjon be egy mezőbe, és nyomja meg a Vissza gombot. Van gombok a határidők és prioritások hozzáadásához.

tick-tick-intro

A felület világos, olvasható és könnyen használható. Ez egy olyan eszköz, amelyet meg lehet érteni, ha megnézi, és amikor a gombokkal játszik, minden megtalálható, amit elvár. Néhány vezérlőelem a kicsi oldalon található, de használata során nem találkoztunk jelentős hibákkal.

tick-tick-naptár

Több nézettel rendelkezik, mint sok feladatlista alkalmazásnál. Mint a legjobb projektmenedzsment szoftverek, naptárral és tevékenységi naplóval is rendelkezik. A naptár a Microsoft Outlookhoz vagy a Google Naptárhoz is kapcsolódhat.

Fókuszban van, bár a legtöbb alkalommal a fő nézetet használja, amely egyszerűen egy lista, vagy több feladatlista.

tick-tick-billentyűzet

Hasznos választék van a billentyűparancsokról, tehát ha siet, tanuljon meg néhányat közülük, és gyorsabban tudjon dolgozni..

Összességében a TickTick egyszerű és jól megtervezett, így minden, amit vele csinál, egyszerű.

Költség

A TickTick ingyenes csomaggal és fizetett verzióval rendelkezik, amely további funkciókat kínál. A fizetett változat évente 27,99 USD-t fizet, ami nem fog megtörni a bankot, és érdemes lesz, ha segít a dolgok elkészítésében. Fizethet hitelkártyával vagy PayPal-lal. 

Az ingyenes terv az alapokat kínálja, de használható. A legjobb szolgáltatások, mint például a TickTick széles nézetválasztéka, a prémium verzióra korlátozódnak.

Szolgáltatás & Támogatás

A TickTick fő támogatási oldala rengeteg segítséget nyújtó cikket tartalmaz, valamint egy GYIK-oldalt. Az egyes alkalmazásokhoz útmutatók vannak, valamint olyan oldalak, amelyek ismertetik az egyes funkciókat, és más oldalakat, amelyek általános tanácsokat adnak a dolgok elvégzéséhez.

Rengeteg információ van. A használt nyelv nehézkes lehet, de érthető.

Van egy forgalmas fórum is, amely sok kérdést és választ tartalmaz. Szinte minden kérdésre van válasz, de a feltett problémákra nem minden megoldódik. Ennek ellenére ez jó forrás, ha elakad.

Megállapítottuk, hogy az alkalmazás támogatásának elérésekor a fórumra küldtünk minket, a felső oldalra mutató világos link nélkül. Az ott található keresési funkció sokkal jobb, mint a fórumban, amely szinte képernyő értékű hirdetéseket jelenít meg a releváns eredmények előtt. Ha ott találja magát, vadászjon körül, hogy megtalálja a megfelelő felső oldalt, mert sokkal jobb.

Ha közvetlenül támogatási kérelmet szeretne benyújtani, akkor a fórum alján meg kell találnia a kicsi elérhetőségi e-mail linket. A TickTick közvetlen támogatását két tényezős hitelesítés kérdésével teszteltük és alig egy nap alatt kapott választ.

Ha egy olyan eszközt szeretne kipróbálni, amelyben hólyagosodott a támogatás sebessége, nézd meg a Basecamp áttekintésünket. Mindössze három perc alatt válaszolt ránk.

A TickTick jó pontszámot kap itt a tisztességes válaszidők miatt, de magasabb pontszámot szerezne, ha navigációs linkjei a felső oldalra vezetnék.

Végső gondolatok

A TickTick kiváló felülettel rendelkezik, és intuitív módon használható. Számos funkcióval rendelkezik az ingyenes csomagban, de még sok minden más tetszik a prémium verziónál. Gyakran látni fogja a frissítési üzeneteket, amikor megpróbál fizetett szolgáltatásokat használni az ingyenes csomagban, de ez mégis hasznos, használható alkalmazás.

Ugyanakkor a TickTick megfelelő módon megkapja az alapokat, és kiváló választás, ha jobban szerveződne. Prémium verziója meghaladja a legtöbb feladatkezelő alkalmazást, mivel a projektkezelő eszközökben általánosan megtalálható nézeteket tartalmaz. Ha inkább egyszerűnek tartja a dolgokat, akkor az ingyenes verzió is ezt teszi.

Ha megadta a TickTick lehetőséget, kérjük, ossza meg velünk, mit gondol erről, és hogy ez segített-e eredményesebbé válni az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map