TeamGantt áttekintés – Frissítve 2020

TeamGantt áttekintés

A TeamGantt egy Gantt diagramokon alapuló projektmenedzsment eszköz (meglepetés szünet), amely nagyon szereti a figyelmét a csúnya szemcsékre, de úgy érzi, hogy kissé javíthatja áttekintő képességeit. Ennek ellenére ez egy jó eszköz, amint azt a TeamGantt teljes beszámolónkban olvashatja.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

A TeamGantt gyönyörű és intuitív projekttervezést ígér ügyfeleinek a weboldalán. Jól hangzik nekünk, de meg akartuk látni, hogy képes-e meghozni. Tudja meg, mit gondoltunk erről a TeamGantt áttekintésben.

Ez egy népszerű eszköz, és használói között szerepel a világ legnagyobb vállalata. Több mint 5000 ügyfele közül a Sony, a Twitter és az Expedia.

Azt találtuk, hogy kellemes és intuitív, és rengeteg hasznos funkcióval rendelkezik. Rengeteg erőssége van, és néhány olyan dolog, amely javítható. Különösen erős a fő feladatkezelési funkcióinál, tehát ha ezt szeretné, a TeamGantt remek választás.

Alternatívák a TeamGantt számára

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

Az alapértelmezett nézet a Gantt-diagram, de a projektet listának vagy naptárnak is tekintheti. A nézeteknek számos olyan lehetősége van, amelyek lehetővé teszik a megjelenített információk ellenőrzését és a feladatok különböző módon történő szűrését.

A feladatokat hozzáadhatjuk a diagramhoz, és áthúzhatjuk őket az átütemezésükhöz. A bal és jobb szélt is húzhatja a kezdő és a befejező dátum beállításához. Az a tény, hogy gyorsan és egyszerűen beállíthatja az ütemezését, a projektmenedzsment kulcsfontosságú eleme, és a TeamGantt ezt megjavítja.

Ez jó jel, ha megszokja az eszköz alapvető funkcióit anélkül, hogy meg kellene vizsgálnia a dokumentációt, és a TeamGantt elég intuitív, hogy azonnal elkezdheti a dolgokat..

A befejezett feladatok megváltoztatják a színt, így láthatja, mi történt. Módosítsa a feladat elvégzésének százalékát a Gantt nézetben, és látni fogja, hogy a feladat előrehaladási sávja feltöltődött, ami kielégítő.

Ha olyan platformot szeretne használni, amely jutalmazza a feladatok elvégzéséért, olvassa el az Asana-áttekintésünket, ahol a „ünnepségekről” beszélünk.

A feladat színei megváltoztathatók, lehetővé téve a kategorizálást, de a kategóriák nevét nem lehet a színekhez csatolni. A feladatokat az emberekkel is társíthatja, ami jó kiegészítés.

TeamGantt függőségek

A függőségeket könnyű hozzáadni. Csak rákattint és húzza a pontokat az egyes feladatok oldalán arra a feladatra, amelyhez hozzá kívánja adni a kapcsolatot. A konfliktusok ütemezésekor a függőségi vonalak pirosra válnak, így észreveheti a javításra szoruló kérdéseket.

Megváltoztathatja a nézetek nagyítását, és kiválaszthatja, hogy az idővonal napokra vagy hetekre oszlik-e. Ez azt jelenti, hogy ellenőrizheti, hogy a felhasználói felület kényelmes és kezelhető méretű-e. Van egy hasznos lehetőség a betűméret megváltoztatására is, de nem sikerült működésbe hoznunk, mert az eltűnt, amikor az egeret ráhelyeztük.

TeamGantt mérföldkövek

A feladatokon kívül mérföldköveket és alapvonalakat is létrehozhat. A mérföldkövek célokként vagy célokként használhatók, és teljesítéskor bejelölhetők, ahelyett, hogy százalékkal rendelkeznének annak megmutatására, hogy milyen messze vannak.

Az alapvonalak megmutathatják, hogy az eredetileg kiosztott idő miként hasonlít az eseményekhez. Ezzel javíthatja becsléseit és finomíthatja a jövőbeli projektekhez való hozzáállását.

team-gantt alapvonal

Az egyes tételekhez tartozó alfeladatok ellenőrző listáinak létrehozása mellett a menüből feladatok alcsoportjait is létrehozhatja, így többféle módon rendezheti a dolgokat.

A Basecamp felhasználói megoszthatják a projekteket a TeamGantt és a TeamGantt között, ami akkor hasznos, ha ki akarja használni a Basecamp kommunikációs funkcióinak előnyeit. Ha érdekli ez, és még nem próbálta meg, akkor további részletekért nézze meg a Basecamp áttekintésünket.

A TeamGantt jól integrálódik a Trello-hoz is, amely egy könnyen használható, kanban alapú eszköz. Ha többet szeretne megtudni erről, a Trello kezdő útmutatója remek hely a kezdéshez.

Ha azt szeretné látni, hogy mire készültek a csapata mindenki, akkor a TeamGantt történelem nézete a barátja. Felsorolja a csapattagok által végrehajtott minden változást. Szűrhető is, ami akkor hasznos, ha bizonyos típusú változtatásokat keres.

team-gantt-történelem

Ha más felhasználókat szeretne meghívni egy projektbe, akkor kattintson a jobb felső sarokban található meghívó gombra, és írja be e-mail címüket. Ha még nem szerepelnek a TeamGantt-csapatban, akkor meghívhatja őket, hogy innen is regisztráljanak.

TeamGantt Mobile

Mobileszközökkel rendelkezik Android és iOS rendszerekre, így ellenőrizheti, hogy mit kell tennie a vonaton, hogy működjön.

A .pdf export funkció hasznos. Néhányan közülünk még mindig sok üzleti tevékenységet folytat a való világban, és sajnos ez magában foglalhatja a találkozókat. A TeamGantt segítségével exportálhatja diagramjait PDF-fájlba, és átadhatja a jelen lévő technofóboknak.

team-gantt-pdf

Sok termékkel ellentétben a TeamGantt az árlistáján nem tárgyalja a mellékletek tárolási korlátozásait. Felvetettük a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal, és azt mondta nekünk, hogy a tárolás korlátlan, tehát ez plusz.

Ugyanakkor nem integrálódik sok külső szolgáltatással. Ha külön tárolási szolgáltatásra van szüksége a tároláshoz, olvassa el a legjobb online tárolási csapatoknak című cikket a lehetőségekről.

team-gantt-feladatok

A munkaterhelés nézet lehetővé teszi, hogy megnézze, hány feladatot végez minden nap minden nap, vagy hány órát fog elfoglalni. Ez egy jó módja annak, hogy kiderüljön, valakinek túl van-e terhessége, vagy hogy mit tehetnének a forgalmasabbnak.

Az Advanced Team tervben részt vevő felhasználók kihasználhatják idő-követési funkcióinak előnyeit, lehetővé téve a csapat minden tagjának, hogy naplózza, hány órát töltött dolgozva. A naplózott idő összehasonlítható annak becslésével, hogy mennyi ideig kellett volna tartani a dolgokat. Ez jó módszer a feladatbecslési készségek fejlesztésére, valamint arra, hogy felismerje azokat, akik jók a dolgok gyors elvégzéséhez.

Időtáblákat is generálhat, így a TeamGantt felhasználható a számlázás megkönnyítésére, ha így áll a vállalat.

A TeamGantt hatékony alapvető feladatkezelési funkciókkal rendelkezik, és jó segítséget nyújt a munkában töltött órák nyomon követésében, és javítja az időbecsléseit. Hiányzik az integráció más platformokkal, ám itt magas pontszámot kap, mivel magas színvonalú, amit kínál.

Ha rengeteg integrációra van szüksége, olvassa el az Airtable áttekintésünket egy olyan alkalmazás számára, amely sokot kínál ezekre.

A TeamGantt szolgáltatások áttekintése

TeamGantt logówww.teamgantt.com

3950 dollártól kezdve minden hónapban

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel

Egyéb testreszabási lehetőségek

Csapat méret korlátozása
3

Tárhely
Korlátlan GB

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya, Paypal

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Android

Ingyenes próbaverzió

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
SSL

SOC tanúsítás
Ismeretlen

Támogatás

Élő chat
Az alkalmazás üzenetküldésében

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

Az egyszerű regisztrációs folyamat után a TeamGantt üdvözli Önt alkalmazásában egy kérdőívvel, amely arról szól, hogyan kívánja használni. Ez nem rossz, de idő előtt érzi magát, mert úgy dönt, hogy nem látja, hogyan működik az alkalmazás. Szeretnénk megnézni, mit kínál egy platform, mielőtt eldöntené, hogy miként állítja fel.

Ezután elkészíti az első projektet. Választhat egy üres pala, az alapsablon vagy a mintaprojekt közül. Kiválaszthatja azt is, hogy a hét mely napjai kerülnek felhasználásra. Ez egy érdekes szolgáltatás, amelyet még sehol másutt még nem látottunk.

team-gantt-new-projekt

Készíthet saját sablonokat is, amelyek időt takaríthatnak meg, ha több hasonló projektet szeretne kezelni.

TeamGantt sablonok

Mivel itt a Cloudwards-ban szerény típusúak voltak, a nyitó kérdőívben Gantt-diagram kezdőként jellemeztük magunkat, tehát egy kétperces film megnézésére késztett minket, mi magyarázta, mi az.

Utána megnézhettük a mintát.

Az első benyomásunk a TeamGantt-ról az volt, hogy professzionálisnak tűnt, ugyanakkor megközelíthető és használható is. A helyet jól használták, és vizuálisan is értelmesek voltak.

A mintaprojekt tele van olyan elemekkel, amelyek segítenek megismerkedni. Az elemek meghívják Önt, hogy változtassa meg a feladat előrehaladásának százalékát, kommentárokat adjon hozzá, dokumentumokat töltsön fel és még sok minden mást.

Nagyon tetszik ez a megközelítés. Vessen egy pillantást egy másik platformon található LeanKit áttekintésre, amely a mintaprojekttel az alapokat tanítja.

team-gantt-minta-projekt

Meghívót kaptunk egy TeamGantt 101 osztályba is – egy 45 perces ajánlatot, amelyben részletesebben megismerhetjük a dolgok működését, és lehetőséget adunk arra, hogy kérdéseket tegyen fel a csapatának. Sajnos a 3-as kezdés nem volt ideális a japán székhelyű levelező számára, de az Egyesült Államok időzónáiban az osztályok könnyebben látogathatók.

Vannak rövid videók, amelyek megmutatják, hogyan kell elvégezni a különböző feladatokat is. Meglehetősen részletesek, és tartalmaznak hivatkozásokat és mozdulatokat, például egy feladat megrázását a függőségek automatikus ütemezésére, amelyek javíthatják a munkafolyamatot.

A bal oldalon található „csináld ezt a következőt” javaslat hasznos mutatója annak, ami szerinte a legjobban megváltoztatja a projektet.

A TeamGantt intuitív és könnyen kitalálható, rengeteg segítséget nyújt, amely ösztönzi a fejlettebb funkcióinak felfedezésére. Ez azonban nem hibamentes. Mint sok felhőszoftver esetében, alkalmanként néhány másodpercre várnia kell, hogy reagáljon a változásokra.

Ennek ellenére nagyon jó pontszámot ad, mert sima, jól megtervezett és többnyire mentes a kiadásoktól.

Ár

Ha kis csapatod van, a TeamGantt ingyenes terve tökéletes. Ez lehetővé teszi egy projekt futtatását legfeljebb három felhasználóval, ami szintén nagyszerű módja annak tesztelésére.

A fizetett tervek ára legalább öt felhasználó számára történik, és nagyszerű értéket kínálnak, ha a csapat ilyen méretű vagy annál nagyobb. A Standard Team terv havi 39,50 dollárba kerül, plusz körülbelül 8 dollár további felhasználónként.

Az Advanced Team terv öt felhasználónál 62,50 dollárban kezdődik, és felhasználónként körülbelül 12 dollárral növekszik.

Ez kiváló érték. Nem szabad legyőzni, és még a prémium csomagja is kedvezően összehasonlítható a sok platformon rendelkezésre álló szokásos kínálattal. Az egyetlen figyelmeztetés az, hogy legalább öt emberből álló csapatra van szüksége az érték megszerzéséhez.

Ha vállalati szintű csomagot keres, akkor kapcsolatba kell lépnie a TeamGantt értékesítési csapatával a részletek kidolgozása érdekében..

A fizetett tervek korlátlan táblázatokat kínálnak, és lehetővé teszik a beágyazott diagramok felvételét a webhelyén. Emellett egyedi projektsablonokat és fejlett visszavonási funkciókat, valamint számos más funkciót is kap.

Az Advanced Team terv számos időkövetési funkciót kínál, köztük egy korai figyelmeztető rendszert, amely tudatja Önnel, ha kockáztatja a költségvetés túllépését.

A fizetett terveknek ingyenes próbaverziója van, és a regisztrációhoz nincs szüksége hitelkártyára. Ha úgy dönt, hogy fizet, hitelkártyával vagy PayPal-nal is megteheti. A vállalati ügyfelek csekken is fizethetnek.

A TeamGantt kiváló értéket képvisel az ingyenes kínálat és a fizetett tervek szempontjából, tehát itt jól szerepel.

Biztonság & Magánélet

Ami a biztonságot illeti, a TeamGantt az SSL-t használja az adatátvitelhez, az Amazon Web Services-t pedig a tároláshoz. Nem azt mondja, hogy a tárolt adatok hogyan vagy titkosítva lennének, hanem napi kétszer mindent megtesz.

Ha biztos benne, hogy tárolt adatai titkosítva vannak, tekintse meg a legjobb felhőalapú tárolási cikkünket a szolgáltatások számára, amelyek hasznosak lehetnek az Ön számára.

Adatvédelmi politikája nem említi az EU-t. Adatvédelmi pajzs vagy az általános adatvédelmi rendelet, de tartalmaz egy szakaszt az EU lakosainak jogairól. Emellett értelmezésünk az, hogy a TeamGantt meg tudja csinálni, amit akar, az Ön adataival. Noha úgy tűnik, hogy joga van tenni azt, amit akar, nem találtunk bizonyítékot az adatok továbbadására a hirdetők számára.

Ha többet szeretne megtudni az Ön magánéletének védelméről, akkor nézze meg az adatvédelmi útmutató védelmének módját.

Nem rendelkezik két tényezővel történő hitelesítéssel, ami sajnálatos mulasztás. Két tényezőjű hitelesítési cikkünk elmagyarázza, miért jó ilyen.

A TeamGantt nem nyújt sok információt biztonságáról. Ez nem azt jelenti, hogy nem biztonságos, de a szolgáltatás nem megy el annak érdekében, hogy tudatja Önnel, hogy az adatok védelme érdekében.

Ha szüksége van egy olyan eszköz megerősítésére, amely komolyan veszi a biztonságot és lehetővé teszi, hogy beállítsa, hogy a felhasználók hogyan férjenek hozzá a projektekhez, tekintse meg a Wrike áttekintést.

Nincsenek komoly panaszai a TeamGantt biztonságával kapcsolatban, ám hiányzik a szolgáltatás, és nem nyújt annyi részletet róla, mint egyes szolgáltatások. Itt kap egy átlagos pontszámot.

Szolgáltatás & Támogatás

A TeamGantt rengeteg segítséget nyújt az üzembe helyezéshez. Több tucat rövid útmutató videó található, és bevezető projektsablonja nagyszerű munkát nyújt Önnek a bemutatáshoz.

Létezik egy nagy, kereshető tudásbázis, amely leírja a funkcióinak használatát.

Ha nem találja meg, amire szükség van, elérhetőségi űrlap érhető el. Előírja, hogy adjon meg egy telefonszámot, ami bosszantó, de nem ellenőrzi a mezőbe beírt számot.

Támogatást kérdeztünk, ha rendelkezésre áll-e kétfaktoros hitelesítés, és hamarosan választ kaptunk arról, hogy csak hétfőtől péntekig működik az Egyesült Államok munkaidője alatt. Alig nyolc órán belül kapott választ, így nem kellett túl sokáig várnunk. Egy másik tárolóhely-kérdés kevesebb, mint hat órán belül kapott választ.

Telefonos támogatás is elérhető az Advanced Team tervben, de a regisztrációt követő első 30 napban mindenki használhatja.

Már említettem a 101 osztályát, de vannak más osztályok is. Ide tartoznak élő előadások és korábbi videók.

Hetente két élő ajánlat található, amelyek tantárgyonként változnak, de úgy tűnik, hogy a legtöbb cél-központú, és olyan dolgokra összpontosít, mint például a folyamatok készítése és a motivációs taktika, nem pedig az egyes jellemzők megvitatása. Több mint tucat felvett osztály is létezik.

A TeamGantt támogatása jó, gyors reagálási idővel, rengeteg információval segít megtanulni és megoldani a problémákat, valamint a személyzet képzésének óráira. Erős pontszámot kap itt.

Végső gondolatok

A TeamGantt kiváló eszköz a feladatkezeléshez, számos erős funkcióval, valamint egy könnyen használható és intuitív felhasználói felülettel. Rengeteg útmutatást kínál az induláshoz, és nagyszerű módja annak, hogy a függőség kezelése és a feladatkövetés működjön a csapat számára.

A Basecamp és a Trello integrációi hasznosak, de nem kapcsolódik sok más platformon. Korlátozott kommunikációs eszközökkel is rendelkezik, bár integrálódik a Slack-tal. Ha a Slack-szal kívánja használni, akkor érdemes megnézni a Slack-cikk legjobb felhőtárolóját is.

A .pdf exportálást kínálja, amely hasznos módszer a projekten keresztüli információk megosztására a platformon kívül. Időkövetési lehetőségei szintén kiválóak, és hasznos lehet, ha nyomon kell követni a csapat munkaidőjét.

A TeamGantt magas színvonalú, és ajánljuk mindenkinek, aki olyan feladatkezelő eszközt keres, amelyet a dobozból használhat. Ha már dolgozik azokkal a szolgáltatásokkal, amelyekhez kapcsolódik, ez egy kiválóan használható platform is.

Ha kipróbálta a TeamGantt-ot, kérjük, ossza meg velünk, mit gondol erről az alábbi megjegyzésben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map