Smartsheet áttekintés – Frissítve 2020

Smartsheet áttekintés

Bár első pillantásra összekeverheti egy táblázattal, a Smartsheet kinézete alatt egy nagyon hatékony projektkezelő eszköz rejtőzik. Noha semmi sem tökéletes, el tudunk képzelni több olyan osztályt, akik nagyon örülnének annak használatához, amint az a Smartsheet áttekintésből olvasható.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

A Smartsheet egy üzleti célú eszköz, amely ugyanolyan hasonlít táblázatokra, mint versenytársai. Ebben a Smartsheet áttekintésben megpróbáljuk kideríteni, hogy működik-e ez a megközelítés.

A fogakkal kapcsolatos problémák ellenére (a korai verziók túl nehéz voltak használni), a projekt menedzsment területén sikeres szereplővé vált. Az átalakítás után négy éve megduplázta bevételét, és tavaly tőzsdén jegyzett. Erős ügyfélkörrel rendelkezik, több mint 77 000 márka használja, ideértve a Cisco, a Hilton és a PayPal kedvelőit.

Noha a Smartsheet egyszerűnek és igénytelennek tűnik, erős felhasználói felülettel rendelkezik, lehetővé teszi az adatok megtekintését és manipulálását hasznos módokon, és jó munkát végez annak érdekében, hogy fejlett funkciói könnyen használhatóak legyenek..

Úgy találtuk, hogy a Smartsheet érdemes mindenkit megnézni, aki adatkezelést vagy projektjeik megszervezését tervezi, és a legjobb projektmenedzsment szoftver közé sorolja. Olvassa el tovább.

Alternatívák a Smartsheet számára

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

Az Smartsheet lehetővé teszi az adatok egyszerű bevitelét egy ismerős megjelenésű felületbe, majd többféle módon is megnézheti azokat. A bevitt adatok eltérő módon szerkeszthetők. Ha egy projektet irányít, ez reprezentálhat feladatokat, de lehet értékesítési célok vagy emberek is.

Hogy szerkeszted, az rajtad múlik. Használhatja az egyik sablont, amely iránymutatást nyújt, vagy felhasználhatja a kreativitását. Ha összehasonlítani szeretné egy másik sokoldalú eszközzel, nézzen meg egy jó alternatívát a monday.com áttekintésből.

Fájlokat csatolhat elemekhez vagy feladatokhoz, így a Smartsheet jó eszköz a fájlok megosztására a csapattal. A fájlméret korlátozása 250 MB, ha van fizetett számlája. A csapatod számára rendelkezésre álló teljes terület az Ön tervétől és attól függ, hogy hány felhasználó van, mert azt egy felhasználóra osztják. Az alapcsomagonkénti felhasználónkénti 50 GB-tól a Premier csomagonkénti felhasználónkénti 250 GB-ig terjed.

Nagyon nagy összeget kapsz itt, és lehetősége van külön fizetni, ha többre van szüksége, de a részletekért beszélnie kell a Smartsheet értékesítési csapatával. Ha alternatív szolgáltatást szeretne használni, tekintse meg a legjobb felhőalapú tárolási cikkünket a lehetőségekről, de ha termelékenységi alkalmazásokat szeretne hozzáadni, akkor a legjobb választás lehet a legjobb EFSS szolgáltatóink.

Smartsheet-aktivitás-log

Tevékenységi naplója lehetővé teszi a projektekkel kapcsolatos tevékenységek nyomon követését, és szűrhető, ha valami konkrétot szeretne kivizsgálni.

Smartsheet-naptár

A naptár nézetben láthatja, hogy milyen feladatok merülnek fel, és mit kell tenni, mikor. A feladatokra duplán kattintva módosíthatja őket, vagy máshoz rendelheti.

Smartsheet-gantt

Ha látni szeretné a feladatok ütemtervét, valamint azt, hogy mely feladatok másoktól függenek, akkor ezt a gantt nézet nyújtja. Azt is lehetővé teszi, hogy a feladatokat áthúzza, és módosítsa a kezdő és a befejezési dátumot, így ha zongorázni akarja az ütemezés hatékonyabbá tétele érdekében, megteheti.

Smartsheet-kártya

Van egy kártya nézet is, amely oszlopokat sorol fel a feladatokkal. Az alfeladatok egyszerű hozzáadásához vagy a részletek szerkesztéséhez rákattinthat, és az oszlopokból az oszlopokba húzva megmutathatja, hogy mennyi távolságra vannak mindegyik. Ez a nézet úgy működik, mint egy kanban tábla.

Ha a kártya nézete megfelel az Ön igényeinek, érdemes megnézni egy egyszerűbb eszközt, például a Trello-t. Olvassa el a Trello kezdő útmutatóját, hogy megtudja, megfelelő-e.

Smartsheet emlékeztetők

Beállíthat emlékeztetőket, hogy értesítést küldjön Önnek és a csapat tagjainak az egyes feladatokról. Ez akkor hasznos, ha a rutinjában van valami, amit mindig elfelejt.

Smartsheet-teszt

Vannak olyan űrlapok is, amelyeket az adatok bevitelének megkönnyítésére állíthat be, valamint jelentések az információk megjelenítéséhez, amire szüksége van.

Smartsheet-report-builder

A jelentések egy praktikus készítővel készülnek, amely lehetővé teszi, hogy kiválassza, mely adatokat szeretné beilleszteni, és szükség szerint kiszűrje azokat.

Amellett, hogy a böngészőben elérhetőek, vannak Android és iOS alkalmazások is, így nem kell megvárnia az irodába való belépést, hogy megkezdje a nap tervezését..

Smartsheet integrációk

Ha túl akar lépni a szokásos funkcióin, a Smartsheet számos kiegészítőt kínál. Több mint 30 érhető el, és olyan platformokat tartalmaz, mint a Jira és a Salesforce, valamint a Smartsheet saját ajánlatai, például a naptár és a pivot kiegészítők. Ha hajlandó használni a Zapier-t vagy az IFTTT-t, akkor az ég a határ, mivel rengeteg recept áll rendelkezésre a Smartsheet számára.

Tárhely-szolgáltatásokat is hozzáadhat, például a Google Drive, Dropbox vagy OneDrive. Ha érdekli az extra tárolás, és szeretné megtudni, hogy a sok lehetőség közül melyik a legmegfelelőbb, olvassa el a legjobb online csapatok számára tárolt cikkünket.

Egyes kiegészítők megkövetelik, hogy a beállításhoz kapcsolatba lépjen a Smartsheettel, így nem mindegyikhez lehet azonnal hozzáférni, de lehetővé teszik, hogy jelentős mértékben kibővítse az Smartsheet szolgáltatáskészletét, ha kihasználja őket..

Smartsheet-kiegészítők

A Smartsheet erős szolgáltatáskészletet kínál kiváló feladatkezeléssel és sokoldalúsággal az adatokkal való sokféleség kezelése érdekében. Jól illeszkedik a külső eszközökhöz. Nagyon értékeljük ezen a területen.

Smartsheet szolgáltatások áttekintése

Smartsheet logówww.smartsheet.com

Kezdődik $ 1400 havonta minden terv

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel
Csak színek

Egyéb testreszabási lehetőségek
logo

Csapat méret korlátozása
3

Tárhely
250 GB

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya, Paypal

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Android

Ingyenes próbaverzió
30 nap

Biztonság

Két tényezős hitelesítés
a OneLogin segítségével

Titkosítás
AES-256

SOC tanúsítás
SOC 2 Type 2, AICPA SOC 1

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

Könnyű elkezdeni a Smartsheet használatát. A regisztráció folyamata gyors és fájdalommentes. Az első bejelentkezéskor négy perces videót kapsz, amely megmutatja a platformon. Megnézése után újabb videót mutatnak be Önnek, valamint egy lépésről lépésre az induláshoz.

Az alkalmazásban a kezdeti benyomás a bonyolultság, tehát jó, ha minden segítség elérhető. A nevezés könnyű, de nehezebb kitalálni, hogy minden miként illeszkedik egymáshoz.

A beállítás során az adatokat bármikor beviheti vagy importálhatja egy másik alkalmazásból. Az induláshoz számos sablon is segít, amelyek kezdetben sokkal gyorsabbá teszik a dolgokat.

Smartsheet-template

A szerkezet az adatokat tartalmazó lapok körül épül. Amint a neve is sugallja, a Smartsheet táblázatkezelő megközelítést alkalmaz, az oszlopokhoz különféle típusú információkat rendelve.

Rengeteg munkát végez az Ön számára. Jelöljön ki egy oszlopot például a névjegyek tárolására, és gépelés közben megkeresi a névjegyein a lehetséges bejegyzéseket.

Feladatok hozzárendelése az Smartsheet-ben

A lapon szereplő adatok sok dolgot reprezentálhatnak, például feladatokat. A feladatoknak meg lehet adni kezdési és befejezési dátumot, és kioszthatók a csapat tagjai számára. Elődeket is hozzárendelhet nekik, ami azt jelenti, hogy beállíthatja a függőségi menedzsmentet, majd megnézheti, hogy minden illeszkedik egymáshoz.

Az egyes feladatok nyomon követhetők állapotukkal, a teljesítési százalékkal és a megjegyzésekkel, hogy megismerjük a dolgok alakulását.

Különböző módon tekinthetők meg, amelyek mindegyikének megvan a rendeltetése, ahogyan azt a szolgáltatások részben tárgyaljuk.

A képernyő teteje tele van ikonokkal, ami megadja az asztali alkalmazás érzetét, ugyanakkor megismeri a megismerés érzetét. Olyan érzés, mintha időnként használnánk a Microsoft Excel megosztott verzióját.

Smartsheet-tippek

Rengeteg segítséget kap az alkalmazásban, mert előugró ablakok jelennek meg minden alkalommal, amikor új funkciót használ. Általában ad néhány mutatót, valamint linkeket az oktatóvideókhoz és a cikkekhez.

Smartsheet-egyedi tervezés

Ha azt akarja, hogy jobban érezze magát otthon, amikor a Smartsheet-et használja, beállíthatja saját háttér színét és logóját. Mint a legtöbb Smartsheetnél, itt van egy rövid videó, amely bemutatja, hogyan kell ezt csinálni, de a folyamat egyszerű.

A Smartsheet nem a legizgalmasabb eszköz a világon, de rengeteg útmutatást és segítséget nyújt az Ön felkészítéséhez. Meg kell szokni, de rengeteg hatalom van, ha megbirkóznak vele.

Ha valami szórakoztatóbb játék után van, nézzen meg egy Asana-áttekintést a programról, amelyet mindenki az Ön csapatában élvezni fog.

A Smartsheet magas pontokat is itt ad. Jó munkát jelent, ha bemutatja magát, és rengeteg hasznos pop-up és oktatóprogrammal megkönnyíti Önt. Úgy néz ki, bonyolult és nagyon sok ott van, de sokkal könnyebb lesz, miután időt eltöltött vele.

Költség

A Smartsheet egyéni tervet kínál havonta 14 dollárért, de ez magában foglalja annyi ingyenes együttműködőt, amennyire szüksége van. Az üzleti terv, legalább három felhasználó számára, havonta 25 dollár. Vállalati tervei megbeszélést igényelnek az értékesítési csapattal, ezért készülj fel a tárgyalásokra.

Az Egyéni terv lehetővé teszi a sablonok kipróbálását és az űrlapok beállítását. Az üzlet sokkal tovább megy, hozzáférést biztosítva a tevékenységi naplóhoz, a megjelenítésekhez és a munkafolyamat automatizálásához. Emellett elemzést, egyedi márkanevet és csoportkezelést is igénybe vehet, tehát ez elég nagy lépés az Egyéni ajánlatból.

A Smartsheet vállalati terve még többet kínál, fokozott hozzáférés-vezérléssel és extra csoport-adminisztrátori funkciókkal. A legmagasabb szintű Premier opció prémium támogatást és alkalmazásokat, valamint csatlakozókat kínál külső szolgáltatásokhoz, beleértve a Jira, a Salesforce és a Dynamics szolgáltatásokat..

30 napos ingyenes próbaverziót kínál, hitelkártyát nem kell hozzátenni, így nincs ok arra, hogy kíváncsi legyen. Ha a próba végén kíván regisztrálni, akkor a szokásos fizetési lehetőségek a hitelkártya és a PayPal, de felveheti a kapcsolatot a céggel a banki átutalás vagy az ACH fizetés beállításához..

A Smartsheet nem a legolcsóbb lehetőség, és nincs ingyenes terve. Ennek ellenére számos fizetési módot kínál, és jó ár-érték arányú termék, tehát tisztességes pontszámot adunk neki.

Ha szüksége van egy olcsóbb alternatívára, tekintse meg a Basecamp áttekintését. Az Basecamp ingyenes oktatók számára, és nagy érték a nagy csapatok számára.

Biztonság & Magánélet

A Smartsheet jól működik, ha a tanúsításokról van szó. Amellett, hogy rendelkezik egy SOC 2 Type 2 tanúsítvánnyal, útmutatást nyújt azoknak az ügyfeleknek, akiknek meg kell felelniük a szabványoknak. Ha vállalkozását a GLBA, a FERPA vagy a HIPAA szabályozza, akkor a Smartsheet segíthet Önnek, amely egyedülálló ajánlat, amennyire tudjuk.

Ami a saját biztonságát illeti, a Smartsheet 256 bites AES titkosítást és Amazon S3 fájlokat tárol. Az adatokat több helyen tárolják, tehát az adatoknak biztonságosnak kell lenniük még baleset esetén is.

Megfelel az általános adatvédelmi rendeletnek, az EU-USA-nak. Privacy Shield és a svájci Egyesült Államok. Adatvédelmi pajzs. Olvassa el ezt a cikket, amely magyarázza a GDPR-t, ha kíváncsi szeretne többet megtudni róla.

Smartsheet azt mondja, hogy bár megfelel a bűnüldözésnek, korlátozza a nyilvánosságra hozatalát. Csak ennél többet kérhet. Prying szemek mindenütt vannak, amint azt a Snowdenről és a kormányzati felügyeletről szóló cikk megmutatja, ezért jó tudni, hogy a Smartsheet az Ön oldalán van.

A két tényezővel történő hitelesítés alapértelmezés szerint nem érhető el, de szükség esetén használhatja a OneLogin integrációt.

A bejelentkezési előzmények akkor érhetők el, ha figyelemmel szeretné tartani, amikor az emberek bejelentkeznek, vagy gyanús tevékenységeket keres. Olvassa el a számítógépes bűnözésről szóló cikket, amelyben részletesebben megtudhatja, mire kell figyelnie a felhő használatakor.

A Smartsheet jó hozzáállásban van a biztonság és a magánélet felé, és amellett, hogy házát rendben tartja, segítséget nyújt Önnek ugyanezen lépések végrehajtásában. Ennek eredményeként itt jól szerepel.

Ha szeretne többet megtudni a biztonságról, akkor nézzen meg biztonságunkat, amit tudnod kell, az a cikk, amely mindent elárul a témáról.

Szolgáltatás & Támogatás

Az Smartsheet támogatása a Tanulási Központ körül épül, amely számos videóval rendelkezik, amelyek segítenek megismerni a platformot, és megtanítják a fejlettebb funkcióit..

Rengeteg szöveges cikk is található, ha inkább így tanul. Jól megírták és szépen megtervezték.

Van egy elfoglalt közösség, ahol a kérdésekre egy napon belül választ kapnak, ami hasznos.

Ha kapcsolatba akar lépni a támogatási csoporttal, a Smartsheet megkísérli megtalálni neked egy cikket, amely először segítséget nyújt Önnek, és ha ez kudarcot vall, akkor weboldalára irányítja..

Küldtünk egy tesztkérdést az űrlapon keresztül, de az írás idején, csaknem három nappal később, nem kapott választ. Ez nem jó. A fórumhoz hasonlóan nem számíthat gyors válaszra, és valószínűleg egy ideig várakozik, ha elakad.

Ha több gyakorlati képzést szeretne, a Smartsheet rengeteg lehetőséget kínál. Együtt dolgozhat tanácsadójával, hogy felálljon, vagy részt vegyen a szokásos képzésein. Még 199 dolláros tanúsítást is kínál.

A Smartsheet rengeteg tanulási eszközt kínál, de támogatását tovább lehetne javítani, így itt átlag alatti pontszámot kap.

Ha olyan szolgáltatásra van szüksége, amely hólyagosan gyors támogatási válaszidővel rendelkezik, nézd meg a Wrike szolgáltatást. Összességében kiváló szolgáltatás is. Vessen egy pillantást a Wrike-áttekintésre további információkért.

Végső gondolatok

A Smartsheet hatékony eszköz a projektek kezeléséhez és meglepően tetszetős eszköz. Egyszerűnek tűnik, de az adatok bevitele egyszerű, és hasznos nézetei lehetővé teszik a projektek megtervezését és más dolgok elvégzését minimális zavarral.

Táblázat-szerű megközelítése eleinte vanílianak tűnik, de az az előnye, hogy mindenki ismeri az alapformátumot, lehetővé téve számukra az adatok gyors bevitelét. Jó munkát is végez, ha a sablonokkal és a nézetekkel segíti Önt valami hasznos előállításában.

Röviden: azt csinálja, amit szeretne egy ilyen eszköznek, és jól csinálja. Kedvező időnk volt a Smartsheet-szel, anélkül, hogy nagyobb hibákat vagy problémákat állítottunk volna meg. A felhasználói felület nem a legszebb, de jó erõvel és használhatósággal rendelkezik.

Összességében javasoljuk a Smartsheet használatát. Ha kipróbálta, és meg szeretné osztani velünk véleményét, kérjük, tegye meg az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map