ProWorkflow áttekintés – Frissítve 2020

ProWorkflow áttekintés

A ProWorkflow sokoldalú, szilárd projekt menedzsment eszköz, sok erősséggel és valós gyengeségekkel nem rendelkezik. Noha ez semmilyen szempontból sem különösebben kiemelkedik, elképzelhetjük, hogy a legtöbb vállalat több mint elégedett lesz vele, amint az a teljes áttekintésben olvasható.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

A ProWorkflow projekt menedzsment eszköz, amelyet vállalkozók és szabadúszók látnak el. 2002 óta működik, és eddig közel 3 millió projektet hoztak létre. Ebben a ProWorkflow áttekintésben áttekintjük, hogy mennyiben hasonlít a legjobb projektmenedzsment szoftverhez.

Érdekes tulajdonságokkal rendelkezik, és szilárd választás mind az egyedül dolgozók, mind a csapat tagjai számára. Honlapján világszerte megtalálható a világ minden tájáról származó ügyfelek ajánlásainak izzó választéka.

Megállapítottuk, hogy a legtöbb területen erős, és nincs jelentős gyengesége. Különösen jó választás azok számára, akik nyomon akarják követni az időt és a projekt költségeit. A könyvvizsgálat és az egyéni szerep-kiosztási funkciók szintén erősségei.

erősségek & Hiányosságok

A ProWorkflow alternatívái

Jellemzők

A ProWorkflow számos olyan funkcióval rendelkezik, köztük több, amelyek segítenek a kiadások megtakarításában.

A feliratkozási tervtől függően 5 GB és 50 GB közötti tárhelyet kap. Ha ez nem elég számodra, akkor tekintse meg a legjobb felhőalapú tárolási cikkünket az egyéb lehetőségekkel kapcsolatban.

pro-workflow-return-on-beruházás

A weboldalán van befektetési megtérülési kalkulátor, amely lehetővé teszi néhány változó beírását és megnézheti, hogy a ProWorkflow mennyi pénzt takaríthat meg Önnek. Ez egy hasznos módja annak, hogy kézzelfogható képet kapjunk arról, hogy a platform mit tehet Önért. Ez megmutatja, hogy mekkora különbséget tehet egy olyan eszköz, mint a ProWorkflow.

Ha megpróbálja rávenni a főnökét, hogy írja alá a csapatát a ProWorkflow-ra, akkor érdemes megmutatni számításaikat.

További, az üzleti tevékenységre összpontosító eszköz, amely lehetővé teszi a befektetés megtérülésének kiszámítását, tekintse meg az Easy Projects áttekintésünket.

Erőteljes funkciókkal rendelkezik a személyzet nyomon követéséhez, valamint az, hogy miként tartja az időt, hogyan tölti az idejét, és hogy ez az idő mit fizet Önnek. Megláthatja a dolgozók munkáját, valamint a legutóbbi bejelentkezési időket a vállalati honlapon.

Bővítheti az alkalmazásokkal. Megvan a saját boltja számukra, ahol böngészhet és kiválaszthat az extrák közül. Nincs sok, de azok, amelyeket láttunk, ingyenesek voltak. Ezek között volt az egyéni térképbővítmény, egy Chrome időkövető kiterjesztés és a jövedelmezőségjelentés-generátor.

ProWorkflow sablonok

Számos sablon segít az elindulásban, vagy elkészítheti a sajátját, ami akkor hasznos, ha több hasonló projektje van, és el akarja kerülni az egyes kezdeti beállítások megismétlését..

Megváltoztathatja a projektek létrehozásának módját, és kezelheti a projektkéréseket, így a ProWorkflow jó platform, amelyet választhat, ha sok kis projektje van, amelyeket külön szeretne kezelni..

A feladatkezelésen kívül a ProWorkflow segít kezelni a kapcsolatait, egy dedikált fül segítségével megtekintheti az ügyfeleket és a csapat tagjait. Adhat elérhetőségi adatait, képet, konkrét engedélyeket és megjegyzéseket hagyhat rájuk, valamint beállíthatja italfogyasztási preferenciájukat. Ha van titkára, akkor üdvözlik ezt a funkciót.

Van még egy jegyzetelés lap, ahol bármilyen tetszés szerint jegyzeteket hagyhat. Remek hely arra, hogy általános utasításokat adjon a munkahelyi gyakorlatokról vagy célokról, és ezeket hasznos forráská alakíthatja csapata számára.

Ha dedikált jegyzetkészítő alkalmazást szeretne, tekintse meg a legjobb választási lehetőségekhez tartozó legjobb jegyzetkészítő alkalmazásokról szóló cikkünket.

pro-munkafolyamat-munkaidő

Van egy „idő” fül, amely lehetővé teszi az időrend, az idővonal és a naptár megtekintését. Az órarend segítségével nyomon követheti az egyes feladatokra fordított időt. Időt kézzel is hozzáadhat, ha nem akarja használni a nyomkövetőjét.

pro-workflow-return-on-idővonal

Idővonal-nézete megmutatja, hogy a projekt feladatai hogyan illeszkednek egymáshoz, és lehetővé teszi, hogy láthassa, mikor kell a dolgokat befejezni. Van egy naptár nézet, amely megmutatja, mit kell tennie az egyik napról a másikra.

ProWorkflow testreszabás

Rengeteg testreszabási lehetőség áll rendelkezésre, hogy a munkaterület otthonnak érezze magát. Feltöltheti saját fejléc és logó képeit.

pro-workflow-színekben

Választhat a színes témák közül, vagy választhatja meg a sajátját, ha nem tetszik az előre beállított beállítások. A képernyő hátterét azonban nem változtathatja meg. Van egy karácsonyi téma, amely díszíti az Ön munkaterületét, és hozzáadja a hóesést a fejlécképéhez.

Nagyon sok lehetősége van a hozzárendelt szerepekkel kapcsolatban. Alapértelmezés szerint három, de szükség szerint többet is hozzáadhat. Beállíthatja az egyes szereptípusokat, lehetővé téve számukra, hogy különféle projekt elemeket adjanak hozzá, szerkeszthessék vagy törölhessék. További lehetőségek vannak annak meghatározására, hogy kinek a munkáját láthatja meg, és mely beállításokat módosíthatja.

pro-workflow-ellenőrzések

Rengeteg lehetőség van az ellenőrzésre. Az ellenőrzésbe bármilyen típusú művelet belefoglalható. Mindent kiválaszthat, vagy kiválaszthat egyfajta műveletet. Ezután kiválaszthatja az alkalmazottakat vagy az összes alkalmazottat, és megkaphatja a listát arról, mikor hajtották végre a kiválasztott műveleteket.

Ha komolyan veszi a ProWorkflow működésének testreszabását, akkor belemerülhet az API-ba. Ez lehetővé teszi a fejlesztők számára, hogy hozzáférjenek az adatokhoz, és lehetővé tegyék az Ön webhelyén vagy alkalmazásaiban történő kiigazítását.

A ProWorkflow nem rendelkezik mobilalkalmazásokkal, de van egy speciális verziója a webhelyének, amelyet bármilyen eszköz böngészőjében használhat.

A ProWorkflow ezen a területen jól szerepel, számos üzletközpontú funkciójával kiváló választás azok számára, akik nyomon követik a csapat által eltöltött időt és pénzt..

A ProWorkflow szolgáltatások áttekintése

ProWorkflow logówww.proworkflow.com

900 havonta kezdődik minden hónapban

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel

Egyéb testreszabási lehetőségek

Csapat méret korlátozása
Korlátlan

Tárhely
50 GB

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
A weboldal mobil verziója

Ingyenes próbaverzió
14 nap

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
128-bites

SOC tanúsítás
SAS 70 típusú II

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

A ProWorkflow feliratkozása magában foglalja e-mail címének megadását, az elküldött link követését, majd további adatok bevitelét. Néhány automatizált támogatási javaslat túllépte a telepítő űrlapokat, de nem nehéz megszabadulni tőlük.

pro-workflow-túra

Választhat egy mintaprojekttel vagy egy üres vászonnal kezdeni. Akárhogy is, akkor gyorsan áttekintést kap, miután belépett az eszközbe. Az előugró ablakok bemutatják a képernyő fő területeit, és információkat tartalmaznak a vezérlők működéséről.

Használat közben félbeszakítottunk minket az eszközből, és néhány percre más ablakba költözöttünk (a képernyőképeket végül nem saját maguk készítik), ami a műszaki oldalon gyenge volt..

A mintaprojekt olyan feladatokat tartalmaz, amelyek ösztönzik a különböző dolgok elvégzésére. Például egy feladat segítségével szerkesztheti a projekt nevét. Ez egy jó módja annak, hogy megtanulják az utat egy új eszköz körül. Szeretnénk, ha még több feladatot láttak volna benne.

Vessen egy pillantást a ClickUp áttekintésünkre, ahol példát talál egy eszközre, amely a mintaprojekt segítségével gyorsan és hatékonyan megmutatja a köteleket. Olcsó és hatékony feladatkezeléssel is rendelkezik.

A ProWorkflow felülete vonzó, kompakt, de olvasható ikonokkal, hasznos megjelenítésekkel és puha, de professzionális megjelenésű színekkel. Rengeteg információ van a képernyőn, de nem érzi túlzsúfoltságát. A vezérlők önmagukban értendők, és általában felbukkanó szöveggel rendelkeznek, amely elmagyarázza, mit csinálnak.

ProWorkflow feladatok

A projektjei olyan feladatok körül épülnek, amelyeket a zöld plusz ikonra kattintva hozhat létre a feladatok oldalon.

Kioszthatja és rangsorolhatja őket, valamint megadhatja nekik kezdési és esedékesség dátumokat. Mindegyikre is időt oszthat fel, amely segít megszervezni, hogy minden hogyan illeszkedik egymáshoz, és összehasonlíthatja becsléseit a valósággal, amikor a projekt befejeződik.

A feladatokat számozással rendezik, az alfeladatokat tizedes számok hozzárendelésével hozzák létre. A rendszer működik, de nehézkes az egyes eszközök által alkalmazott megközelítésekhez képest. Ennek ellenére egyesek egyáltalán nem kínálnak részfeladatokat.

A ProWorkflow rendszere egyfajta függőségi menedzsmentet is biztosít, de megint ez nem a leginkább intuitív módja annak, hogy a függőségeket már látjuk. Előnyben részesítjük a funkciót kínáló egyéb eszközök által alkalmazott vizuális megközelítést.

Ha olyan eszközt szeretne, amely jól működik a függőség kezelésében, és megkönnyíti a feladatok szükség szerinti átrendezését, tekintse meg a TeamGantt áttekintést.

pro-workflow-add-feladat

Annak ellenére, hogy nagyon sok van, a ProWorkflow nem a legegyszerűbb eszköz, és időnként gondolkodni kell, hogy kitaláljuk, hogyan illeszkednek a dolgok. Ha olyan dolgot szeretne, amely lehetővé teszi a feladatok lehető legegyszerűbb kezelését és a kanban nézetben történő elrendezését, olvassa el a Trello kezdő útmutatóját.

Helyesírási hibák vannak a ProWorkflow támogató anyagaiban, de ez a legjobban történik. A jobb alsó sarokban található élő chat gomb néha megáll, a vezérlőkkel gyakran közvetlenül alattuk.

A ProWorkflow használata azonban jó élmény. A legtöbb dolog jól működik, és azokban az esetekben, amikor ki kell találnia valamit, rengeteg segítség áll rendelkezésre. Igaz, vannak olyan lépések is. Például az alapvető feladatkezelési funkciók könnyebben kezelhetők. A ProWorkflow tisztességes eredményt szerez itt.

Költség

A ProWorkflow három szintjét választhatja. A legolcsóbb a Solo terv, amelyet olyan személyek számára állítanak elő, akik saját projektüket akarják kezelni. Ez az első alkalom, amikor egy projektmenedzsment platformot látunk, amely kifejezetten az egyes felhasználók számára kínál valamit. Havonta 9 dollárért nem túl drága, és rengeteg funkcióval rendelkezik.

A másik két terv – havonta 18, illetve 27 dollár – csapatokra vonatkozik. Hozzáférést biztosítanak az opcionális beépülő modulokhoz árajánlatokhoz és számlázáshoz. Ezek havonta további 10 dollárt fizetnek, de ez mindenki számára elérhetővé teszi a szolgáltatást, tehát nem túl drága.

Ha meg akarja próbálni a kötelezettségvállalás előtt, rendelkezésre áll egy ingyenes 14 napos próbaverzió. A regisztrációhoz nincs szüksége hitelkártyára, és hozzáférhet a Professional terv szolgáltatásaihoz. Értékesítési csapata nem fordult vissza hozzánk a fizetési módszerekkel kapcsolatban, ezért gyanítjuk, hogy csak hitelkártya van, ha regisztrál.

Üzeneteket kaptunk az eladótól, miszerint megpróbálták felhívni, de nem tudtak átjutni. Úgy tűnik, hibát követett el a telefonszám megadásakor, amikor regisztráltunk. Ne lepődj meg, ha a próba során értékesítési hívásokat kap, ha helyesen írja be.

Egy újabb értékesítési üzenet, amelyet ezúttal automatizáltunk, nem rendelkezik leiratkozási linkkel, hanem arra kérte, hogy vegye fel velük a kapcsolatot egy űrlapon keresztül, ha meg akarjuk szakítani az e-maileket. Ez rossz.

A ProWorkflow jó árakat szerez. Ez nem túl drága, de vannak olcsóbb lehetőségek. Van egy ingyenes kéthetes próbaverzió, amely bónusz. Néhány pontot lecsúsztunk a túlzott értékesítési kapcsolatok miatt.

Biztonság & Magánélet

A ProWorkflow tisztességes módon választja ki a biztonsági és adatvédelmi lehetőségeket, és mindent megtesz, amire számíthat az adatainak védelme érdekében.

128 bites titkosítással tárolja az adatokat, és napi biztonsági másolatot készít az adatok biztonságának megőrzése érdekében. Adatközpontjai megfelelnek a SAS 70-nek, amit jó tudni, de nem olyan szigorú, mint néhány platformon található SOC tanúsítás.

Ha olyan platformra van szüksége, amely több SOC tanúsítvánnyal rendelkezik, olvassa el a LeanKit áttekintést. Ez egy másik üzletközpontú platform, amely segíthet pénzt keresni és javítani a csapat teljesítményét.

A ProWorkflow létrehozott nekünk egy listát a projekt kapcsolattartói között, amelybe belefoglaltuk a helyünkről készült Google Maps-felvételt és a felhasználói profilunkat tartalmazó szöveget, amely szerint egy cukor kerül a kávéba. Nem voltunk biztosak abban, hogy mulatságosak vagy megdöbbentőek-e annak a kilátásunknak, hogy italunkat rosszul készítik el. Akárhogy is, inkább saját magunknak írjuk be az ilyen típusú adatokat.

Ha aggódik a személyes adatainak bizalmas megőrzése iránt, érdemes megismerni az adatvédelmi cikkről szóló cikket.

Az alkalmazáson belüli beállításai lehetővé teszik, hogy kiválassza, mely fájltípusokat szűri ki a feltöltések. Ezt sehol másutt nem vettük észre, tehát ha korlátozni akarja a csapata által feltölthető képeket, a ProWorkflow ezt lehetővé teszi..

Nincs két tényezőjű hitelesítés, ami szégyen. Ha szüksége van erre a funkcióra, nézd meg a Wrike áttekintésünket. A Wrike a kedvenc projektmenedzsment eszközünk, és kiváló biztonsággal rendelkezik a rendszerindításhoz.

Számos beépülő modul kezeli a SAML egyszeri bejelentkezését külső szolgáltatásokon keresztül, így így további biztonságot kaphat.

A ProWorkflow a legtöbb dobozt megjelöli, amikor a biztonság és a magánélet szempontjából releváns, de olyan platformokat láttunk, amelyek jobban teszik. Ennek ellenére nagyon jó eredményt szerez itt.

Szolgáltatás & Támogatás

A ProWorkflow ügyfélszolgálati oldala többféle módon felveszi a kapcsolatot. A legszembetűnőbb egy gyors és egyszerű támogatási forma.

Ezen felül e-mail címeket és telefonszámot kap a székhelyéhez. Székhelye Új-Zélandon van, így kiváló választás azok számára, akik nem az Egyesült Államok időzónáiban tartózkodnak. Ha az Egyesült Államok területén kívül tartózkodik, akkor már hozzászokhat, hogy meg kell várnia az ügyfélszolgálatot, hogy visszatérjen hozzád, de a ProWorkflow úgy tűnik, hogy az emberek legtöbbször elérhetőek.

Ezenkívül van egy külön támogatási oldal a sürgős problémákra is, amelyek célja a kritikus kiesések, amelyek véleményünk szerint ügyes szolgáltatás. Vannak idők, amikor megvárhatjuk a támogatást, és amikor nem tudunk, és szokatlan, hogy ilyen lehetőséget kapunk.

A jobb alsó sarokban van egy csevegőablak, amelyre kattinthat, amikor segítségre van szüksége. A program arra kéri, hogy először keresse meg az adatbázisát, de utána kérdést küldhet egy képviselőnek. A képernyő jobb felső sarkában található egy támogatási link is, amely megadja a kitöltendő űrlapot.

Az első kérdésre a választ az adatbázisában találtuk meg. Második kérdésünk, a két tényezőjű hitelesítésről nem volt ott, ezért megkérdeztük az ügyfélszolgálatot. Szinte azonnal megkaptuk a választ, de azt kérdeztük, hogy mi a kétfaktoros hitelesítés.

Megpróbáltuk röviden magyarázni, de részletesebb magyarázat található a kétfaktoros hitelesítési cikkben.

Gyors csevegés után a képviselő azt mondta, hogy a szolgáltatás nem érhető el. A hat perc kiváló válaszidő a technikai vizsgálathoz, mindenekelőtt azért, mert Új-Zéland munkaidőn kívüli időben kérdeztük.

Ha egy másik szolgáltatást keres, amely gyorsan válaszol a kérésekre, olvassa el a monday.com áttekintést. A monday.com lenyűgöző négy perc alatt válaszolt ránk, amikor segítségre volt szükségünk.

A ProWorkflow támogatási oldalán is körülbelül tucatnyi YouTube-videó található, amelyek bemutatják, hogyan kell csinálni különféle dolgokat, amelyek többsége meglehetősen alapvető. Körülbelül 180 videó található a csatornán.

Csak egy-két perc hosszúak, de vannak olyanok, amelyek fél óra alatt futnak, és mélyebbre mennek. Még a rövidek is nagyon sok tartalommal rendelkeznek, és ilyen sokkal valószínűbb, hogy valószínűbb, hogy hasznosat talál, ha elakad.

A ProWorkflow erős eredményt szerez itt. Rengeteg tanulási lehetőséggel rendelkezik, és támogatása gyorsan reagált a kérdésünkre.

Végső gondolatok

A ProWorkflow sok hasznos, üzleti központú eszköz. Nincs sok baj vele, és van néhány remek módja annak, hogy nyomon tudja követni vállalkozását.

Támogatása gyors, és rengeteg tananyag található rendelkezésre. A legtöbb eszközhez hasonlóan az interfésznek is van néhány aprósága, de összességében kellemes használni.

Ha önálló szabadúszóként dolgozik, akkor van egy terve az Ön számára, de összességében úgy gondoljuk, hogy a ProWorkflow jól illeszkedik azokhoz a vezetőkhöz, akik a projekt részleteikkel szorosan figyelni akarják. Azoknak is hasznos lesz, akik kezelik a pénztárca-húrokat és szeretnék nyomon követni a költségeket. A felhőszámviteli cikkeink szintén segíthetnek ebben.

Ha kipróbálta a ProWorkflow alkalmazást, kérjük, ossza meg velünk a tapasztalatait, és egyetért-e az alábbi megjegyzésekben szereplő értékelésünkkel. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map