monday.com Review 2020: Árképzés, szolgáltatások és összehasonlítás

monday.com áttekintés

A monday.com egy olyan projektmenedzsment eszköz, amely jól kezeli, rendkívül hatékony és megfizethető a rendszerindításhoz. Az egyetlen hátránya, hogy a feladat bonyolult lebontani, de egyébként nagy esély van, hogy ez a program az Ön számára. Olvassa el a teljes monday.com áttekintést a részletekről.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

A 2014-ben elindult monday.com viszonylag új szereplő a projektmenedzsment piacán. Ebben a monday.com áttekintésben meglátjuk, hogyan alakul ki a verseny.

A New York City-ben és Izraelben székhellyel rendelkező csapatok készítették, 141 ország felhasználóival büszkélkedhet, és 80 000 ügyfelével rendelkezik, köztük olyan vállalatokkal, mint a Carlsberg, a Philips és a DHL..

Kivitele kiváló, és funkciókészlete lenyűgöző. Ez sem túl drága. Nézzük meg, hogy van-e lényege a stílushoz illeszkedni. Azok számára, akik alig várják el, hogy elolvassák, áttekintést adunk Önnek, és azt mondjuk, hogy a monday.com a vártnál túlmutat.

Nagyon lenyűgözött minõsége. Kiváló funkciók széles választékát kínálja megfizethető áron, és a piacon bárkinek meg kell fontolnia egy új projektmenedzsment eszköz használatát. Sikerrel hatékony és egyszerûen használható, értékes eszközévé téve a felhasználókat.

Alternatívák a monday.com számára

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A monday.com erősen többszintű szolgáltatás, amelynek jelentős szolgáltatásai csak a drágább tervek során válnak elérhetővé. Alapterve tartalmazza a kanban nézetet és a tevékenységi naplót, az ütemterv, a naptár és a térkép nézetek felszabadításával a standard rétegben.

A kanban nézet lehetővé teszi az elemek mozgatását helyről a másikra, hasonlóan a Trello kanban alapú szoftveréhez. Erről bővebben olvassa el a Trello kezdő útmutatóját.

hétfő-views

Pro szinten az idő követését és a diagram nézeteit kapja meg, míg az Enterprise felhasználók VIP támogatást, egy-egy képzést és számos más funkciót kapnak. A nézeteket szükség szerint hozzá lehet adni, így testreszabhatja munkaterületét az Ön igényei szerint.

Minden terv tartalmaz némi tárolóhelyet: az alapszolgáltatás 5 GB-ot kínál, a Standard csomag 50 GB-ot kínál, a Pro és az Enterprise pedig annyit kínál, amennyit csak akar. A Pro terv öt felhasználójának 59 dollárért, a tárolás önmagában kiváló értéket jelent.

Vessen egy pillantást a csapatok online tárhelyéről szóló cikkünkre, hogy megtudja, hogy a speciális szolgáltatók miként illeszkednek a monday.com webhelyhez.

Számos platformon integrálódik, beleértve a Dropboxot, a Slackot, a Trello-t és a Zapier-t. Ha a Slackot a monday.com szolgáltatással használja, akkor érdemes felhőalapú tárolási szolgáltatást használni, hogy túllépje a monday.com 500 MB-os fájlkorlátját. További részletekért olvassa el a Slack legjobb felhőtárolóját.

hétfő-integrációk

A monday.com webhelyen folytatott projekted táblákon alapul. A tábla egy független képernyő, amely csoportos elemekből vagy „impulzusokból” áll, amint azt a monday.com leírja. A impulzusok bármi lehet, kezdve a javításra szoruló hibákatól a megoldást igénylő feladatokon. Bármilyen módon felhívhatja őket és csoportjaikat.

Beállíthatja a csoportokat, hogy az egyes elemekben különféle dolgok szerepeljenek. Tartalmazhatnak dátumokat, embereket, címkéket és egyéb dolgokat. A rendszer hatalmának nagy része az, hogy hozzárendelheti a kívánt elemeket, valamint az egyes elemek több példányát is felhasználhatja.

Például két dátumot felvehet, ha szeretne valami kezdő és záró dátumát. Adjon hozzá egy személyt, ha feladatokat szeretne hozzárendelni valakinek, vagy adjon hozzá két személyt, ha rá akarja adni a kezelőt.

A színes címkék állapotrendszerként használhatók. Az állapotcím, a címkék és a színek mind szerkeszthetők, így a rendszer segítségével sokat tehet.

A monday.com megkönnyíti az alapok elvégzését, de felhasználhatók további funkciók beépítésére a táblákra, ha erre van szükség. Nagyon sok rugalmasságot kínál, és lehetővé teszi, hogy a deszkáit olyan egyszerű és bonyolult szerszámgé alakítsa, amire szüksége van.

Az egyetlen hátrány az, hogy láthatjuk, hogy izgatott menedzserek kitöltik a táblájukat kitalálható dolgokkal, ám ezt nehéz mondani a monday.com oldalról. Ez olyan lenne, mint Legot hibáztatni, amikor az emberek téglalapokat hagynak a szőnyegen.

Másolhatja a táblákat egészben vagy csak a struktúrában, tehát ha fel szeretne állítani egy rendszert, és bevezetné a szervezetbe, akkor egy csapat tesztelheti azt, majd elküldheti, amit létrehozott más csoportoknak. A táblákat exportálhatjuk az Excelbe is, így nem vagyunk bekapcsolva a platformba.

Hiányzik a függőségi menedzsment, ami sajnálatos, mert ez erős jelöltvé tenné az osztály legjobbjait a projektmenedzsment kategóriában. A monday.com javaslatokat tesz a támogatási oldalakon, de nehézkes.

Ha olyan felhasználóbarát eszközt szeretne, mint például a monday.com, amely magában foglalja a függőségek kezelését, olvassa el az Asana áttekintésünket.

Az alfeladatok szintén hiányoznak, de a monday.com azt állítja, hogy a tervezés miatt az alfeladatokat gonosznak tekinti. Nem vagyunk meggyőződve arról, hogy nem kétséges, hogy ez a megközelítés hatékony és lehetővé teszi, hogy rengeteg munkát végezzen. Olyan fejlesztőket is jóváhagyunk, akik hajlandóak a gonosz csecsemőket bevonni a vitába, amikor a tervezési döntéseiket indokolják. A gonosz csecsemők rosszak.

A monday.com néhány testreszabási funkciót kínál, például egyéni fejléc hozzáadását a menüjéhez. Szeretnénk még néhány lehetőséget látni, például a színséma kiválasztását vagy az asztal hátterének beállítását.

monday.com Jellemzők áttekintése

monday.com logómonday.com

2500 dollártól kezdve minden hónapban

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel

Egyéb testreszabási lehetőségek

Csapat méret korlátozása
Korlátlan

Tárhely
Korlátlan GB

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Android

Ingyenes próbaverzió

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
AES-256

SOC tanúsítás

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

A monday.com egy felhasználói felület mesterkurzusa. Bárki, aki felhasználható szerszámot szeretne készíteni, vessen egy pillantást erre. Terve meghívó, világos és modern. Táblagép-barát tisztaságú, anélkül, hogy böngészőben használná úgy, mint egy Fisher-Price játék.

Az elrendezés sok fehér helyet és puha színeket használ a kiemeléshez. A felhasználói felület sima, jól átgondolt ikonokkal könnyű navigálni. Honlapja számos felhasználási esetet ír le, és sablonokkal egyeztetik őket, ami azt jelenti, hogy sokféle módon használható. A sablonok lehetővé teszik a gyors indítást.

A próba felvétele egyszerű. Miután ellenőrizte az e-mail címét, felvet néhány kérdést a csapat méretével és annak működésével kapcsolatban. Csapata megkapja a saját aldomainjét, a csapata neve alapján, amely megkönnyíti a hozzáférést.

Az indításkor hasznos animált útmutatást kap, amely megmondja, hogy mit kell kattintania, és szöveget, amely elmagyarázza, hogyan kell kezdeni. Nem kell aggódnia az eltévedés miatt.

Hétfő-kiindulási

Ezenkívül választhat a javasolt sablonok közül. Kiválasztásuk gyors és elegáns, és gyorsan megtekintheti a képernyőképeket és az egyes funkciókkal kapcsolatos információkat. Ez lehetővé teszi a megalapozottabb kiválasztást, mint a platformokat, amelyek csak listát adnak a választható sabloncímekről.

hétfő-template

Több mint 70 közülük kiváló esélyt talál arra, hogy megtalálja az üzleti vállalkozásához megfelelőt.

A felhasználói felület jó munkát végez, ha sokat rányomja a képernyőre anélkül, hogy kényelmesen tudna navigálni. A kezelőszervek és az ikonok elvárják, amire számíthat, és úgy tűnik, hogy hasznos felbukkanó szöveg magyarázza mindazt, amiben nem vagy biztos benne, amikor az egérmutatót ráviszi..

Az, hogy a kezelőszervek látják, hogyan változik a szín, miközben az interfész körül mozog, a monday.com finomabb részletekkel és apró animációkkal jár, amelyek jelzik, hogy mi történik, ha valamire kattint.

Például, ha a szerkesztési vezérlőt egérrel mozgatja, szaggatott mezőbe helyezi a szerkesztendő szöveget. Az előugró párbeszédpanelt megnyitó vezérlő sarkában egy kis oldalfordítású animáció található. Ezek a érintések mindenütt megtalálhatók, és lehetővé teszik az eszköz számára, hogy erőteljes felületet nyújtson neked anélkül, hogy túlterheltséggé válna.

Ezzel ellentétben áll a Wrike-rel, amely erőteljes, de gyakran el kell kísérleteznie, hogy kiderítse, hogyan működnek a dolgok. Nagyon tetszik ez a program, de a monday.com-tól meg lehet tanulni, amikor a felhasználói felület tervezésére vonatkozik. Vessen egy pillantást a Wrike áttekintésünkre, ha kíváncsi van, mit kínál.

Az olyan sok eszközt kínáló eszközök ritkán könnyűek. A monday.com ebben a kategóriában kapja a legmagasabb pontszámot.

Költség

A monday.com négy fizetett tervvel rendelkezik, és az árak a csapata növekedésével megemelkednek. Az alapterv mindössze havi 25 dollár egy ötfős csapat számára. Ez majdnem megduplázódik, ha megduplázod a csapat méretét. A havi 39 dolláros szokásos terv sokkal több szolgáltatást nyújt Önnek, és még mindig olcsóbb, mint a sok eszközért fizetendő, felhasználónkénti 9,99 dollár.

Vessen egy pillantást az alábbi táblázatokra, amelyekben a monday.com ára öt felhasználóra vonatkozik:

Van egy 14 napos ingyenes próbaverzió is, amely lehetővé teszi, hogy kipróbálhassa, mielőtt elkötelezi magát. Hitelkártya nélkül is feliratkozhat. Ez lehetővé teszi, hogy tesztelje, mintha a Pro tervet választotta, de nem tartalmazza az Enterprise szolgáltatásokat. Megállapítottuk, hogy ez nem tartalmazza az összes Pro funkciót. A próba során például letiltottuk a Google alkalmazások hitelesítését.

hétfő-üdvözlő

A monday.com áron összehasonlítja a versenytársait. Ha csak két vagy három csapatunk van, akkor a többszintű árképzés nem biztos, hogy kedvező, de ha más szolgáltatásokra általában 9,99 dollárt használnak, akkor ez jó ár.

Ha nagy csapatod van és az ár tényező, akkor érdemes átnéznie a Basecamp-ot is, amely nagyobb értéket jelent nagyobb csoportok számára. Basecamp áttekintésünk további részleteket tartalmaz.

A projektkezelő eszközökkel szokásos módon a monday.com nem félénk e-mailt küldeni Önnek. Egy-két naptól a regisztráció után egy-egy ajánlatot kaptunk, amely angol és japán útmutatót kínál (az Ön véleményező lakóhelye). Ez nem volt túl kívánatos, de ha nem szereti az értékesítési e-maileket, figyelmeztetni kell.

A monday.com nagy érték. Kár, hogy nincs ingyenes ajánlata. Ez olyan jó termék, jó lenne, ha mindenki hozzáférne hozzájuk. Ennek ellenére nem gondoljuk, hogy bárki, aki üzleti célokra használja, lefizeti az árat.

Biztonság & Magánélet

A biztonság és a magánélet kedvéért a monday.com számos íjjal rendelkezik. Megfelel az általános adatvédelmi rendeletnek és az EU-USA-nak. Adatvédelmi pajzs. Két ISO biztonsági tanúsítvánnyal rendelkezik, valamint egy SOC2 II típusú biztonsági tanúsítvánnyal, és biztonsági hitelesítő adatait függetlenül ellenőrzik.

A TLS v1.2 titkosítást az adatok védelmére használják a hálózatán és az AES 256 bites tárolására. Behatolási tesztet végez annak biztosítása érdekében, hogy ellenálljon a támadásoknak is.

Óránként biztonsági másolatot készít az adatokról, és 25 napig megőrzi a biztonsági mentéseket. Bölcs dolog, ha fontos adatait másolatokkal látja el, ezért vessen egy pillantást a legjobb online biztonsági mentési szolgáltatásokról szóló cikkünkre, hogy megtudja, hogyan tudja megvédeni fájljait az adatvesztéstől..

A rendszergazdák testreszabhatják biztonsági beállításaikat a beállítások panelen. Sok lédúsabb lehetőség csak az vállalati tervben érhető el, tehát azoknak, akik a legmagasabb szintű ellenőrzést akarják frissíteni.

hétfő-admin

A regisztrációkat korlátozhatja egy adott domainre és felhasználhatja a SAML-t, valamint a Google-alkalmazások hitelesítését. Azt is eldöntheti, hogy szigorúnak tartja-e a jelszavas házirendjét. Olvassa el a legjobb jelszókezelő útmutatót, amely további információt nyújt a kínos bejelentkezési adatok tárolásáról.

Ellenőrzési naplót kaphat akkor is, ha az vállalati tervben is részt vesz, így ellenőrizheti, hogy van-e valaki problémája a fiókjába való bejutással..

A két tényezővel történő hitelesítést alapfelszereltségként kínálják, amely bizonyos fokú védelmet nyújt, ha valaki megszerzi az Ön e-mail fiókjának ellenőrzését. Ha nem biztos benne, mi ez, vagy miért számít, akkor a kétfaktoros hitelesítési cikkünk segít a dolgok tisztázásában.

A monday.com sok lehetőséget kínál a biztonsági testreszabáshoz, különösen a drágább tervek esetén. Erős titkosítással védi a fájlokat, és rendszeresen biztonsági másolatot készít azokról, így nincs adatunk aggályainkkal azok adatvédelme vagy biztonsága szempontjából.

Szolgáltatás & Támogatás

A monday.com nagyszerű eszköz a használhatóság szempontjából. Lenyűgözött bennünket, hogy mennyire könnyű használni, és mennyire jól működik az iránymutatás. Ha azonban támogatást kell használnia, akkor több lehetősége van.

Az elsődleges kapcsolattartási módszer egy űrlapon keresztül történik. E-mail címet és telefonszámot is megadunk, így közvetlenül beszélgethet valakivel, ha súlyos helyzetben van.

hétfő-contact

A támogatás elérhető a nap 24 órájában, de vállalati felhasználónak kell lennie, hogy kevesebb, mint 30 perc alatt garantált választ kapjon. Igényel egy hétperces szabványos válaszidőt, bár a fiók típusától függetlenül gyors választ kell kapnia.

Érdeklődést küldtünk a hét közepén körülbelül 3 órakor, a központi standard idő szerint, és négy perccel később kaptunk választ. Csak ennél többet kérhet. A válaszban visszajelzést kértek tőlünk, amit az azonnali segítség szolgáltatás is tesz, és ez elvonja az figyelmét.

Számos forrás segíti az eszköz megismerését, köztük egy nagy tudásbázis, amely választ ad a kérdések széles választékára. A monday.com azonnali súgó funkciója lehetővé teszi egy lekérdezés beírását, és maroknyi potenciálisan hasznos cikket mutat be a gépelés közben a tudásbázisból. A találati arány jó, de nem tökéletes. A nyújtott információ világos és alapos.

hétfő-webinar

Rendszeresen vannak online szemináriumok, amelyek lehetővé teszik, hogy csatlakozzon másokhoz is. Ide tartoznak az alapok áttekintése, valamint a minőségbiztosítási ülések és a meghatározott témákra irányító programok, például új funkciók megtekintése vagy több csapattal való együttműködés. Megnézheti a múltbeli webináriumokat is a YouTube-on, tehát rengeteg útmutatás van, amelyek segítenek megismerni az útját.

A támogatás gyors és alapos, sokféle módon kaphat segítséget, ha elakad, és általános útmutatásokat. Örültek annak, amit látottunk, és ezen a területen nagyon magasra értékeljük a monday.com-ot.

Végső gondolatok

A monday.com egy sima, modern termék, amely számos funkciót kínál, és jó minõségû élményt nyújt a felhasználók számára. Használata öröm, és egyszerû marad, miközben sok energiát kínál. Könnyű kezelhetősége és hatóköre lenyűgöző, és eltelt egy ideje, amikor láttuk, hogy egy eszköz annyira nyújt ilyen egyszerű felhasználói felületet.

Nem csak nem tapasztaltunk hibákat a használat során, soha nem kellett a teszt céljaira néznünk a támogatási oldalakat. Az ilyen típusú felhasználhatóság elkötelezettséget igényel az eléréshez, ezért a monday.com elkapja a kezét a kezelésével.

Hiányzik néhány olyan szolgáltatás, nevezetesen az alfeladatok és a függőségkezelés, amelyeket néhány alapvető fontosságúnak tarthat. Ha szüksége van rájuk, tekintse meg a legjobb alternatív projektek menedzsment szoftverének listáját.

Minőséget és könnyű használatot tett bennünket. Ha kipróbálta, vagy hasonló platformokat, az alábbi megjegyzésekben ossza meg velünk a véleményét. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map