Mavenlink áttekintés – Frissítve 2020

Mavenlink áttekintés

A Mavenlink egy nagyon üzleti jellegű projekt menedzsment szoftver, amely a feladatok hatékony elosztása és a beépített számviteli funkciók révén valószínűleg nagyon elismerő közönséget talál a közönséges tömeg körében. Kissé szeszélyesebb felhasználóknak kevésbé tetszeni fognak, amint azt a Mavenlink teljes ismertetőjében olvashatja.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

A Mavenlink olyan, mint a legjobb projektmenedzsment szoftver, mivel a szokásos eszközöket kínálja a projekt megtervezéséhez és másokkal való együttműködéshez. A versenytől eltérően abban áll, hogy olyan funkciókat is tartalmaz, amelyek révén a költségek, a költségvetés és a számlázás a folyamat kulcsfontosságú részét képezik. A bonyolultság növelése, miközben használható marad, mégsem könnyű feladat. Ha szeretné tudni, hogy teljesül-e, olvassa el a Mavenlink áttekintésünket.

A Mavenlink megmutatja, hogy mielőtt elkezdené a játékot, elfoglalja a logóját és a marketing anyagában szereplő koncentrált kifejezéseket. A szolgáltatás nagy szerepet játszik abban, hogy sikerrel járjon, és ingyenes üzleti útmutatót és tippeket nyújt a weboldalon a pénzkereséshez. Ha komolyan veszi a pénzt, az jó lehet.

A legtöbb legjobb projektmenedzsment eszköz úgy érzi, mintha tehetséges tervezők és fejlesztők készítették őket, ám a Mavenlink úgy érzi, mintha üzleti hozzáértésű emberek tervezték. Rengeteg funkcióval rendelkezik, amelyek a dolgok elkészítéséhez irányulnak. Nem a legegyszerűbb használni, de azok számára, akik komoly, teljes funkcionalitással rendelkező eszközöket keresnek, a Mavenlink kiváló választás.

Mint látni fogjuk, pénzügyi képességei eddig a legerőteljesebbek, bár nem rendelkezik a legjobb számviteli szoftver teljes erejével. Van néhány felhasználói felülettel kapcsolatos kérdése, és a támogatása nem a legjobb, de a szolgáltatáskészlet elég jó ahhoz, hogy kiegyenlítse a gyengeségeit.

Alternatívák a Mavenlink-hez

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

A Mavenlink az üzleti jellemzők szempontjából sok eszköz felett van, és olyan dolgokat tartalmaz, mint például az automatikus pénzügy, amelyek előnyt biztosítanak versenytársaik felett, és kiemelkedő választást jelentenek, ha érdekli a projektköltség-követés automatizálása, bár valószínűleg egy olyan szolgáltatás, mint az OneUp, amely fordítva fordul elő, talán jobb ötlet lehet néhány számára. Olvassa el a OneUp áttekintést a szolgáltatásról.

A Mavenlink segíthet a PayPal számlák automatikus generálásában az azonnali befizetések megszerzéséhez a legtöbb, de nem az összes devizában. Például indiai rúpiák vannak szabadon.

Más projektmenedzsment eszközökhöz hasonlóan a Mavenlink lehetővé teszi projektek felállítását és feladatok készítését, amelyeket később megjegyezhet és nyomon követhet. Ahol tovább halad az időkövetés és a számlák generálása. Össze lehet osztani a projektekre fordított időt, és óránkénti tarifákat állíthat be a feladatokhoz, lehetővé téve, hogy figyelemmel kísérje költségeit.

A feladatok kibővíthetők tételek ellenőrző listáival, így kikapcsolhatják az elvégzendő tevékenységeket darabokra és megjelölhetik a dolgokat..

mavenlink-feladatok

Amikor feladatot adsz valakinek, egy e-mailt kapnak, amelyben értesítik őket, tehát mindenki, akinek hozzárendelt egy feladatot, automatikusan értesül a projekt tervezésekor. Ez időt takarít meg.

A nézetek széles választékát kínálja, lehetővé téve, hogy a projekt különféle szempontjaira összpontosítson.

Mavenlink tevékenység

A tevékenység nézet a közelmúltban elvégzett változásokat, például a feladatok hozzáadását mutatja. Feladatkövetője megmutatja, hogy mit kell tennie, és kinek kell tennie, és rengeteg válogatási lehetőséget kínál, így összpontosíthat arra, amire szüksége van.

mavenlink-aktivitás

A gantt nézet képet ad arról, hogy a feladatok hogyan futnak össze. Ez lehetővé teszi, hogy előre vagy hátra húzza őket, és részfeladatokat adjon hozzá.

mavenlink-gantt

Az idő- és költségnézet lehetővé teszi, hogy nyomon kövesse az egyes feladatokra fordított időt, és minden egyes hozzáadott időrészhez költséget rendeljen, így később számlázhat rá, és kezelheti költségvetését.

Mavenlink értesítések

Úgy gondoltuk, hogy a Mavenlink rendben van az egyensúlyt az értesítési e-mailekkel. Csak a kívánt üzeneteket küldte nekünk, ahelyett, hogy értesítéseket bombázott volna mindazokra a dolgokra, amelyekben nem voltunk érdekeltek. Volt egy üzenet, miszerint mentjük testreszabási beállításainkat, amire nincs szükségünk, de vannak olyan lehetőségek, amelyek lehetővé teszik te irányítod, amit kapsz.

A függőségek kezelése is benne van, de ez a felülvizsgálat volt az első alkalom, hogy meg kellett vizsgálnunk az alapvető függőségek hozzáadásának módját. Ez egy fejlett rendszer, amely lehetővé teszi különféle kapcsolatok felvételét és a dolgok részletes megtervezését.

mavenlink-egyéni

A Mavenlink rengeteg testreszabási lehetőséget kínál. Beállíthatja a logóját, a színsémát és a favicont. Megváltoztathatja az URL-t, a támogatási URL-t, és egyéni bejelentkezési üzenetet küldhet a csapatának. Hiányzik az egyedi háttér a főterületen, de rengeteg lehetőséget kínál arra, hogy a sajátjától érezze magát.

Furcsabb, mint más eszközök, és a problémákba fészkelés gyakori. Több kisebb hibával találkoztunk vele, ám ezek ritkán mutattak ki show-show-t, és miután kitaláltuk a dolgokat, általában képesek voltunk haladást elérni. A témák nem érzik katasztrófát, de a verseny finomabb élményt nyújt.

Miután átjutott a szitafusson, és kitalálta a dolgokat, létezik egy nagy teljesítményű rendszer, amely lehetővé teszi, hogy sokat tegyen és kezelje a projekt sok szempontját. Az induláshoz azonban erőfeszítéseket kell tennie.

Igaz, hogy komplexitása nem mindenki számára lesz megfelelő. Ha valami egyszerűbbé teszi a feladatok kezelését és a lehető legtöbb probléma nélküli kommunikációt, tekintse meg a Basecamp áttekintésünket.

Számos kisebb hibája ellenére a Mavenlink kiváló tulajdonságokkal rendelkezik, több kiemelési ponttal, amelyek megéri a magas pontszámot ebben a kategóriában.

A Mavelink funkcióinak áttekintése

Mavenlink logówww.mavenlink.com

1900 dollártól kezdve minden hónapban

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel

Egyéb testreszabási lehetőségek

Csapat méret korlátozása
Korlátlan

Tárhely
1000 GB

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Android

Ingyenes próbaverzió
10 nap

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
AES-256

SOC tanúsítás
SOC1 II típusú, SOC2 II típusú

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

Miután a feliratkozás során száradtunk a fogainkat, Mavenlink rövid turnéval üdvözölte bennünket alkalmazásunkba.

mavenlink-üdvözlő

A turné egyszerű angol nyelven mutatta be az alapokat, és eljuttatott a műszerfalra, a Mavenlink legfelső oldalára.

Ez azt jelentette, hogy a második felbukkanó információs szövegbuborék után hirtelen megállt a turné, hagyva, hogy azon gondolkodjunk, mit tettünk rosszul. Olyan volt, mintha egy sima öltönyt valaki fogadott volna az épületbe, aki mosolyog, és rámutat néhány dolgot, aztán eltűnik, és soha többé nem lesz látható, és egyedül hagyja az előcsarnokban..

Mavenlink interfész

A felfedezésre várva rájön, hogy a Mavenlinknek van egy professzionális, nagyszerű interfésze, amely úgy néz ki, mintha valaki olyan emberek számára készült, akik szeretnének dolgokat tenni anélkül, hogy a szoftver útjára kerülne.

A képernyők könnyen navigálhatók, és sok információt tartalmaznak. Ez nem olyan eszköz, amellyel néhány egyszerű funkciót építőelemekként használ, hogy elkészítse, amit akar, hanem előíróbb.

Miután elkészítettük első projektünket, felbukkanott egy súgószöveg, amely egyenértékű volt a kurzussal. Furcsa módon két különféle stílusú felbukkanó ablak volt, az egyik a képernyő közepén, a másik a jobb alsó sarokban.

A jobb alsó ablak tippeket tartalmazott a következő lépésekhez. Három ikon alul volt, de nem volt világos, mit csináltak. A szöveg azt tanácsolta, hogy hívjuk fel az embereket az együttműködésre, de nem tudtuk megmondani, hogy a hüvelykujj-ikon azt jelenti, hogy megcsináljuk-e, vagy jelezzük, hogy tetszett a tipp.

Zavaró volt, és nem volt magyarázó lebegő szöveg a kétértelműség tisztázására. Még a rákattintás sem segített. Csak kiemelte az ikont, további visszajelzés nélkül.

Mavenlink sablonok

Nincsenek sablonok az induláshoz. Önnek kell beállítania őket. Más sablonnal ellátott szerszámok különféle kész konfigurációkat kínálnak.

Az első projektünk felállítása után megpróbáltunk hozzáadni egy feladatot, de a név, a kezdési és a befejezési dátum kitöltése után nem sikerült megmenteni azt..

Nem adhattuk senkinek sem. Még nem tudtuk volna hozzáadni magunkat az „erőforrások” oszlophoz, amely csak azok közül választhatott nekünk, akiket hozzáadtunk. Alapértelmezett felhasználónk nem volt ott.

Nem volt olyan szöveg, amely magyarázza volna, miért nem tudtunk megtakarítani. Új felhasználót adtunk hozzá a projekthez, de amikor megpróbáltuk újból hozzáadni a feladatot, meg tudtuk csinálni anélkül, hogy bárkinek hozzá kellett volna rendelnünk..

Ez a fajta probléma nem katasztrófa, de nem hasonlítható más eszközökhöz. Nézze meg a monday.com áttekintésből egy olyan felhasználói felület példáját, amely annyira jó, hogy szinte minden, amit csinál, magától értetődő.

Bár a Mavenlink kezdetben bonyolult használni, nem nehéz használni, ha kitalálta. Használhatja azonban a felbukkanó ablakok és útmutatók javítását. Ennél jobb a verseny.

Az egész hang üzleti és professzionális. Az üzleti feltételeket ismerõk észreveszik, hogy a Mavenlink beszéli a saját nyelvüket. Lehet, hogy elbocsátja azokat, akik még ismeretlenek a vállalati tanácsteremről, tehát ha valami barátságosabbat keres, nézd meg Asana-véleményünket.

Ebben a kategóriában alacsony pontszámot kell adnunk a Mavenlinknek, mert oly sok olyan dolgot futottunk be, amelyek nem egészen megfelelően működtek. Ennek ellenére ezek többnyire kisebb hibák, nem nagy problémák, és nem szabad túl sokat hátráltatniuk, ha időt szándékoznak befektetni a platform megismerésére..

Költség

A Mavenlink az árképzés szokatlan megközelítését követi, mivel nem mondja el Önnek, hogy mennyit fizet a legnépszerűbb csomagja, kivéve, ha kapcsolatba lép vele. Láttuk már, hogy más cégek ezt csinálják a legmagasabb szintű kínálatukkal korábban, de soha nem a szabványnak megfelelően.

A Teams réteg csak együttműködési és feladatkezelő eszközöket kínál. A Professional réteg hozzáadja az időkövetést. Erőforrás-tervezéshez és pénzügyi szempontból szüksége lesz a Premier tervre, és ha üzleti intelligenciára és speciális szolgáltatásokra van szüksége, akkor az Enterprise terv az Ön számára.

A Teams réteg 10 GB tárhelyet kínál, a következő két szint pedig 50 GB, illetve 100 GB tárhelyet kínál. Az vállalati terv 1 TB-ot biztosít a játékhoz. Ha meg szeretné tudni, hogy hasonlítanak ezek a külön tárolóplatformok, tekintse meg a legjobb online tárhely csapatoknak című cikket.

Nem jelentkezik be, hozzáférést kér. A szokásos jelszó-megerősítés helyett, miután megadta az adatait, üzenetet kap, amely szerint egy képviselő 24 órán belül felveszi a kapcsolatot. Ennek ellenére megkap egy megerősítő üzenetet és egy újabb részletet, amelyeket kitölteni kell, így az adatokat két űrlapon kell megadnia.

Ha nem választja meg a jelszavát, amely megfelel a szabályainak – amelyet csak akkor adunk meg, ha kudarcot vall -, és harmadik alkalommal kell megadnia adatait. Nem tudjuk biztosan, hogy a Mavenlink nehezen játszik-e, de a használhatóság szempontjából ez hanyag.

A 10 napos próbaverzió eléréséhez azonban nem követeli meg a hitelkártya adatait, tehát ez plusz.

A Mavenlink az egyik legdrágább eszköz, így a pénztárca-tudatos máshol kereshet. A csapatok szintje azonban jó módszer a kipróbálásra.

Összehasonlításképpen: a Wrike átlagosan 10 dollárnál kevesebbet fizet be felhasználóként, tehát nézze meg a Wrike áttekintésünket, ha kevesebbet akar költeni.

Biztonság & Magánélet

A Mavenlink erőteljes megközelítést alkalmaz a biztonság és az adatvédelem terén. Az adatátvitelhez a TLS 1.2-et, a tároláshoz 128 bites AES-t használja. Biztonsági hitelesítő adatait függetlenül ellenőrizte, teljesítve az SOC1 II típusú és az SOC2 II típusú szabványokat.

Megfelel az EU-nak. és a svájci-amerikai. adatvédelmi pajzs keretek és az általános adatvédelmi rendelet. Ha nem ismeri ezt, olvassa el a GDPR-cikket, amely elmagyarázza mi ez és hogyan befolyásolja Önt.

Behatolás-érzékelő rendszerrel rendelkezik, és óvatos az adatokkal. Azoknak a személyzetnek, akik hozzáférnek az Ön adataihoz, át kell adnia háttérvizsgálatot.

Ezenkívül részt vesz a hibák nyilvánosságra hozatali programjaiban, lehetővé téve a közösség számára, hogy hozzájáruljon biztonságosabbá tételéhez. Ha szeretne többet megtudni az internetet fenyegető veszélyekről, tekintse meg a számítógépes bűnözésről szóló útmutatónkat további információkért.

Nincs két tényezővel történő hitelesítés, ami sajnálatos, de a biztonsági beállítások panele az egyik legjobban látott elem, jó információválasztékot és hasznos módszereket kínál a csapata számára a szükséges szintű védelemhez..

mavenlink-biztonsági beállítások

Átnézheti például az aktív munkameneteit, ami akkor hasznos, ha gyanúja merül fel a fiókját illetően. Vessen egy pillantást a weboldal biztonságáról szóló cikkünkre, ahol további információkat talál az online fenyegetésekről.

Mavenlink jelszóbeállítások

Mindenféle lehetőség van a jelszóbeállítások hangolására, ideértve a lejárat dátumait, az inaktivitási periódusokat, a minimális jelszóhosszt és a letiltási periódusokat. Szeretnénk, ha a maximális lezárási időtartam meghaladja a 60 percet, de ez válogatós.

Ha a csapat tagjai nem tudnak biztonságos jelszavakat kezelni, akkor irányítsa őket a legjobb jelszókezelő cikkünkre, amely számos lehetőséget tartalmaz a segítségre.

Örülünk a Mavenlink biztonságának. A testreszabási lehetőségek jók. Az egyetlen hátránya a kétfaktoros hitelesítés hiánya, de ebben a kategóriában továbbra is magas pontszámokat adunk neki.

Szolgáltatás & Támogatás

Ha először kattintottuk a „súgó” linkre, üzenetet kapott nekünk, amelyben felszólítottuk, hogy ellenőrizze e-mailünket, mielőtt meglátogatnánk azt. A regisztráció folyamatán már részt vettünk, tehát ez nem kívánt meglepetés volt. Az e-mail ellenőrzés nem az, amit szeretne csinálni, amikor segítségre van szüksége.

A link újbóli elérése megkísérelte megnyitni a megtekintett oldal másolatát anélkül, hogy hibaüzenetet adott volna nekünk.

Amikor eljutottunk a súgóba, láthattunk lehetőségeket élő csevegés indítására vagy jegy küldésére. Folytatva a Mavenlink szokását, hogy felesleges felhasználói felületeket hibázzon, az élő csevegés gombra kattintva megjelenik egy űrlap, amelyen két opciógomb található: e-mail vagy csevegés.

Amikor rákattintunk az e-mail gombra, kétsoros kérdésünk feltöltődött egy folyamatjelzővel, amely nyomon követi a kis időt. Szinte azonnal megkaptuk a választ, de ez egy üzenet volt, amely felkérte minket, hogy hozzunk létre új jelszót a súgórendszerhez.

De nem kellett beállítanunk egyet, mielőtt választ kapnánk. A Mavenlink válaszolt a kéttényezős hitelesítés kérdésére azzal a kérdéssel, hogy mit értünk a két tényezős hitelesítés alatt. Támogatási csapata érdemes lehet megnézni a kétfaktoros hitelesítési útmutatót, amely részletesen ismerteti azt.

Miután elmagyaráztuk, mi volt a kétfaktoros hitelesítés számukra, tudattak velünk, hogy nem kínálják.

Megkérdeztük az élő csevegő rendszert, hogy a Mavenlink nem hitelkártyákat kínál-e más fizetési módokon, és három percbe telt, amíg nemet adtunk nekünk.

Tudásbázisa azonban jó, és részletes válaszokat tartalmaz számos olyan problémára, amelyek kétségtelenül felmerülnek. Ez szerencsés, mert a Mavenlink az a projektmenedzsment eszköz, amelynek az induláshoz a legjobban kellett.

A Mavenlink támogatása javítható lenne. Ennek ellenére a tudásbázisa jó, tehát tisztességes pontszámot kap.

Végső gondolatok

A Mavenlink egy fantasztikus üzleti eszköz, amely szörnyű sokat tehet az Ön számára. Nagyszerű tulajdonságai vannak, és olyan dolgokat tesz, amelyeket más platformok nem tesznek meg.

A pénzügyi és a számlázási lehetőségek nagy pluszok, és önmagukban megéri a belépés árát, ha azok olyan szolgáltatások, amelyeket rendszeresen használni szeretnének. A munkafolyamatokban azonban számos hibát észleltünk, ami nem nagyszerű. Pénzügyi jellemzők használatakor azt akarja, hogy a dolgok úgy viselkedjenek, ahogyan elvárják.

Annak ellenére, hogy kiváló minőségű eszköz, többször is elgondolkodva hagyta, hogy mit tegyünk az első induláskor, inkább, mint bármely más megfigyelt projektmenedzsment programnál. Sok UI-hiba van, de ezek kisebb és a Mavenlink továbbra is jó használni.

A legrosszabb pillanatokban azt a benyomást kelti, hogy a tervezők alkalmanként vitatkoztak és soha nem oldották meg különbségeiket. Időnként úgy érzi, hogy egy platformon tehetséges emberek épültek, akik soha nem találkoztak egymással.

De ki tudja, az idő múlásával a furcsa még aranyossá is válhat. Ha a Microsoft ugyanazokat tenné, utálnánk, de a hibáinak ellenére nem tehetjük kedvesnek a Mavenlink-t. A zavaró felhasználói élmény alatt azt feltételezzük, hogy ott van egy aranyszín.

A lengyel segítségével a Mavenlink jóról kiválóra válthat. Körülbelül egy ideje telt el, szóval ki tudja, mi tartja a jövőjét. Úgy gondoljuk, hogy érdemes megnézni és kitartani a fogakkal kapcsolatos problémákkal, amelyekkel valószínűleg felmerül.

Úgy gondoljuk, hogy egy pénzügyekkel kezelt termék nagyobb bizalmat keltene, ha a kis dolgok helyesek lennének.

Ebben a felülvizsgálatban sokat beszéltünk a hibákról és a felhasználói felület problémáiról, és rengeteg ilyen van, de az alapvető tapasztalatok továbbra is erősek. A Mavenlink alapvető funkciói elég jók ahhoz, hogy megéri az időt. A probléma egyike sem olyan súlyos.

Ha azt gondoltad, hogy a válogató kalap a Mardekárba tehet téged, a Mavenlink a szoftver az Ön számára. Üzleti szempontból nagyszerű, és kiválóan alkalmas a projektek minden szempontjának megtervezésére és költségeire. A további segítséget kereső huflepuffok azonban érdeklődhetnek a vásárlás körül.

Ha a Mavenlink-et használta, kérjük, ossza meg velünk, hogy egyetért-e az alábbi megjegyzésekben szereplő értékelésünkkel. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map