FunctionFox áttekintés • LEGIT vagy SCAM? • Frissítve 2020 áprilisában

A FunctionFox áttekintése

A FunctionFox nagyszerű tulajdonságokkal és könnyen kezelhető felülettel rendelkezik, de úgy tűnik, hogy inkább forma, mint funkció. A platform vonzó, ám néhány használhatósággal kapcsolatos kérdéssel és a támogatási erőforrások hiányával még mindig sok vágya van.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

Láthattunk néhány olyan projektmenedzsment-platformot, amelyek szórakoztatóvá teszik a dolgokat, de a FunctionFox lehet az első, amelyet láttunk, és ez a dolgokat, merem mondjuk, hűvösvé teszi. Talán ez túl messzire megy, de van személyisége és humorérzéke.

Ebben a FunctionFox beszámolóban közelebbről megvizsgáljuk annak érdekes tulajdonságait, és megvizsgáljuk, hogy megközelítése előnyösebb-e a versenytársakkal szemben.

Más megközelítést alkalmaz, mint a legtöbb eszköz, amelyet megvizsgáltunk, mivel inkább az időkövetésre, mint a feladatkezelésre összpontosít. Ha olyan platformot keres, amelyben megrendelheti ügyfeleit, munkatársait és projektjeit, valamint nyomon követheti az idejét és költségeit, ez jó választás.

Azok számára, akik szabványosabb projektmenedzsment funkciókat, például a feladatok részletes ellenőrzését szeretnék, javasoljuk, hogy tekintse át a monday.com áttekintést.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a FunctionFox számára

Jellemzők

A legtöbb projektkezelő szoftver, amelyet megvizsgálunk, a feladatokra koncentrálódik, de a FunctionFox inkább az ügyfél- és projektinformációk egy helyen tartására, valamint a munkafolyamatok korszerűsítésére irányul..

functionfox-feladatok

A feladatkezelés szerepel a magasabb szintű tervekben, de inkább az az, hogy kategorizálja, hogy mire tölti az idejét, mint az egyes elemek részleteinek megszervezése..

Ha olyan platformra van szüksége, amely ellenőrzi a feladat részleteit, lehetővé teszi alfeladatok hozzáadását és a függőségek kezelését, tekintse meg a Wrike áttekintést.

A FunctionFox bal oldalán található egy navigációs panel, amely hozzáférést biztosít különféle szakaszaihoz.

functionfox-navigáció

A naptár nézet segítségével láthatja, hogy mi jön létre. A havi és a heti nézeteken kívül bármely napra kattinthat, hogy óránként bontást kapjon a tervezettről. Van egy külön csoportnaptár, amely megosztja a megosztott tevékenységeket a személyes ütemtervétől.

functionfox-naptár

A FunctionFox vezérigazgató-helyszíne magas szintű áttekintést nyújt mindent, és lehetővé teszi az olyan dolgok megtekintését, mint például az egyes ügyfeleknél töltött órák, a költségek és a projektek állapota. Ha látni tudja, ha túl van-e költségvetésével vagy sem, mindenhol vonzó lesz a főnökök számára.

A jó szoftvert kereső, szorgalmas üzletemberek rosszabb lehet, mint a Mavenlink áttekintésünk áttekintése.

A FunctionFox egy átfogó jelentésgenerátorral rendelkezik. Többféle típus létezik, ideértve a költségjelentéseket, a becsléseket, a feladatok bontását és még sok más. Ez boldoggá fogja tenni a könyvelőjét, ha ez nem engedi őket munkájukból. Ha ez megtörténik, a legjobb könyvelési szoftver útmutatónk segíthet felvidítani őket.

functionfox-jelentés

Ha nyomon szeretné követni személyzetét, a FunctionFox átfogó eszközt biztosít a személyzet kezeléséhez. Az embereket osztályok szerint rendezheti, különböző hozzáférési szinteket adhat nekik és kiválaszthatja, hogy hozzáférhetnek-e bizonyos funkciókhoz. Például kijelölheti őket menedzserként vagy engedélyezheti számukra az idő megadását.

FunctionFox ügyfélkezelés

Hasonlóképpen nyomon követheti és kezelheti az ügyfeleket, és különféle információkat tárolhat róluk. Van egy részletes ügyfélkövető rendszer, amely lehetővé teszi sok adat tárolását.

Az adatok alapján automatikusan generálhat számlákat, és szerkesztheti a mezőket, mielőtt elküldi őket az ügyfeleknek.

Az integrációnak nincs sok útja, de például a jelentéseket Excel fájlokként mentheti. Ha olyan eszközt keres, amelyet más platformon tárolt adatokkal is használhat, olvassa el a Podio áttekintésünket, ahol példát talál.

A testreszabási lehetőségeket illetően két téma van: „világos” és „sötét”. Úgy tűnik, hogy csak a tetején lévő gombok változnak, amelyek nem igazán változtatják a megjelenést.

Feltöltheti logóját, hogy a munkaterület identitását érzékelje. Ha arra törekszik, hogy hogyan alakítsa ki a csapat online jelenlétét, akkor tekintse meg a legjobb virtuális szoftvercsapat eszközeinket az ötletekhez.

Több lehetőség van a platform működésének testreszabására vonatkozóan, olyan lehetőségekkel, amelyek az egyedi mezőket, az elnevezési formátumokat és az időfüzet részleteit tartalmazzák.

functionfox-opciók

Ha meg akarja változtatni a dolgok kinézetét, akkor nézze meg a Taskworld áttekintésében egy olyan platformot, amely lehetővé teszi háttérképként a saját fényképek használatát, ha nem tetszik a sok beépített ajánlat.

Ami a csapaton belüli kommunikációt illeti, a FunctionFox vállalati bloggal rendelkezik a magasabb szintű tervekről, hogy mindenki tájékozódjon.

Dönthet úgy is, hogy ki kap egy másolatot a cég hírleveléről, de nem tudtuk kitalálni, hogyan kell elküldeni, vagy ha a platformon belül ez lehetséges-e. Ha fontos a kommunikáció az Ön számára, olvassa el a Basecamp áttekintésünket és olvassa el az eszközt, amely megkönnyíti.

A FunctionFox rengeteg módszert kínál a szervezettség fenntartására és a munka nyomon követésére. Hiányzik számos, másutt szokásos dolog, ezért javasoljuk a vásárlás előtti megközelítés alkalmazását, hogy kiderüljön, ez alkalmas-e a csapata számára.

A FunctionFox funkcióinak áttekintése

FunctionFox logówww.functionfox.com

3500 dollártól kezdve minden hónapban

Kezelési szolgáltatások

feladatok
Csak első osztályú réteg

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel

Egyéb testreszabási lehetőségek
logo

Csapat méret korlátozása
Korlátlan

Tárhely
10 GB

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya, megrendelések & ellenőrzi az éves előfizetéseket

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Android

Ingyenes próbaverzió
14 nap

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
SSL

SOC tanúsítás

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

A FunctionFox-ra való feliratkozás nehézkes, de gyorsan eljuttatják a sima kinézetű felső oldalra. A formatervezés modern és okos, táblagép-barátságos tömörség felé hajlik, de még mindig képes a képernyőn megjelenni.

Az első bejelentkezéskor nincs oktatóprogram, de van egy feltöltött mintaprojekt. Ha útmutatást szeretne az induláshoz, megtalálhatja a .pdf gyors indítást a támogatási oldalon. Számos videó is található. Javasoljuk, hogy nézze át az áttekintést attól függően, hogy melyik rétegben van.

A FunctionFoxnak furcsa humorérzéke van, amit élveztünk. A mintaprojekt nem a szokásos üzleti vállalkozás helyőrzője volt, hanem a MuuMuu Tejüzem Shelf Danglers projektje, maga Johnny Fox vezetésével..

functionfox-main

Ráadásul a projektköltségeket és az óralapba bejelentkezett órákat bemutató négyzetek azt mutatják, hogy a rókanek is vannak karmai.

FunctionFox interfész

Az interfész gyors és érzékeny, a bal oldalon egyértelműen jelölt menü található, amely rengeteg kategorizált navigációs lehetőséget kínál. Kiválaszthat néhány lehetőséget, amelyet nagyobb méretű, testreszabható gombként használhat, amelyek a képernyő tetején jelennek meg, így nem kell vadásznia, hogy megtalálja a leginkább használt területeket.

Könnyűnek tűnik a tennivaló kidolgozása, mivel a felület jól megtervezett és intuitív. Ennek ellenére nagyon sok van, és nehezebb kitalálni, hogy mindez hogyan illeszkedik egymáshoz. Úgy találtuk, hogy az egyes területek könnyen navigálhatók, de aztán mozgás közben azt tapasztaltuk, hogy az elvégzett változások nem tűnik tükröződni más területeken.

Például hozzáadott egy új ügyfelet, majd létrehozott egy projektet. Az óramutatóra való áttéréskor kiválaszthattuk az ügyfelet, de úgy tűnt, hogy a projektünk nem létezett. Láttuk, hogy mások megemlítik a használhatóság kérdéseit a fórumokon és a hozzászólásokban is.

Ha olyan platformot szeretne kipróbálni, amely kedves és egyszerűvé teszi a dolgokat, olvassa el az Asana-áttekintésünket. Ha tetszik az, amit ott lát, az Asana kezdő útmutatója tartalmaz tippeket az ezzel történő kezdéshez.

functionfox-becslés

A becsléseket könnyű beállítani. A projekt létrehozása során olyan feladatok közül választhat, amelyekre Ön szerint szükség lesz. Mindegyik feladathoz óránkénti ráta tartozik, és az igényeinek megfelelően testreszabható. Innen adja meg, hány óra szükséges minden egyes órához.

A FunctionFox elvégzi az Ön munkáját, és kiszámolja a projekt becsült összköltségét.

Később a számadatokat összehasonlíthatja a ténylegesen naplózott órákkal, így láthatja, hogy a becslések hogyan állnak össze. Ez hasznos lehet a pontosság idővel történő javításában.

Az idő nyomon követéséhez manuálisan beírhatja, vagy használja a FunctionFox beépített időzítőjét, amelyet elindíthat és leállíthat, ha valami munkán dolgozik. Az egyetlen jel, amely működik, az, hogy az időzítő ikon kékre vált, így könnyen elfelejthető. Valamelyik mindig látható számláló jobban működhet.

Sajnos nem sikerült működtetnünk az időablakokat, ezért nem tudtuk kihasználni azt.

Jó pontszámot kaptunk a FunctionFox számára a felhasználóbarátságért. A felülete olvasható és érzékeny. Mindazonáltal nem minden működik számunkra, és hasonló visszajelzéseket láttunk más felhasználóktól.

Noha problémákba ütközöttünk, a formatervezés jó, és ha megtalálja, amire szüksége van, kitalálhatja, hogyan kell használni..

Ha szeretne kipróbálni egy olyan eszközt, amelynek könnyű és intuitív felülete van, amely többnyire működik, nézd meg a TeamGantt áttekintést.

Költség

A FunctionFox szokatlanul közelíti meg az árazást: nagy díjat fizet az első felhasználóért, majd kisebb díjat a további csapattagokért. Lehet, hogy kis csapatok megbotlik, de ez tükrözi a költségek skáláját.

A plusz oldalon két hétig ingyenesen kipróbálhatja hitelkártya-információk megadása nélkül. A nonprofit szervezetek és az egyetemi intézmények kihasználhatják az árengedményeket, de a részleteket meg kell vitatniuk a FunctionFox értékesítési csapatával. A FunctionFox ezenkívül egy havi ingyenes felhasználást biztosít minden felhasználónak, akit erre utal.

Ez a diákok számára is ingyenes, ami kihúzza az árat, és ingyenes képzést és webináriumokat biztosít azoknak, akik még ma is folynak.

A FunctionFox inkább az időkövetésről szól, mint a feladatkezelésről, és klasszikus szintje nem kínál sok utóbbit. Ha a feladatok rendezésére és szervezésére összpontosít, javasoljuk, hogy kerülje a legolcsóbb lehetőséget.

A tárterület szintén korlátozott: 10 GB szabadon elérhető a legdrágább csomagban, és további hely rendelkezésre áll havonta 10 USD-ért 10 GB-nként minden tervnél. Ha ennél többre van szüksége, tekintse meg a legjobb online tárhely csapatoknak című cikket.

Fizetni lehet az éves tervekből hitelkártyával, csekktel vagy megrendeléssel. Ha nem elégedett a FunctionFox-szal, 30 napos pénz-visszatérítési garancia létezik.

Ha figyeli a fillérekért, és szeretne kipróbálni valamit egy ingyenes szinttel és alacsonyabb árakkal, akkor nézd meg a Freedcamp áttekintésünket.

A FunctionFox tisztességes pontszámot kap a költségeiben. Számos lehetőséget kap az igényeihez történő igazításhoz, valamint ingyenes próbaverziót és számos engedményt kap. Ugyanakkor ez nem a legolcsóbb platform.

Biztonság & Magánélet

A FunctionFox webhelyén található egy olyan oldal, amely a biztonsági és adatvédelmi aggályokkal foglalkozik, és megnyugtatja minket, hogy nem zavarja az Ön adatait vagy információit, hacsak nem kérik.

A helyét becslése alapján kitölti a várost és az országot. Ezenkívül e-mail címünk segítségével határozta meg weboldalunkat. Nem szívesen alkalmazunk olyan alkalmazásokat, amelyek olyan adatokat tárolnak rólunk, amelyeket kifejezetten nem adtunk meg.

Ha többet szeretne tudni az Ön adatainak biztonságáról, tekintse meg az adatvédelmi cikk védelmének módját.

Plusz oldalról folyamatos biztonsági másolatot kínál, és adatait egy magas szintű biztonságon kívüli eszközön tárolja. Az SSL-t használja a továbbításra kerülő adatokhoz is, így biztosítva némi védelmet a számítógépes bűnözés ellen.

Sajnos nem kínál kétfaktoros hitelesítést. Ha többet szeretne tudni arról, hogy ez miért fontos, olvassa el a kétfaktoros hitelesítési útmutatónkat.

Ha szeretne egy másik alternatívát látni, amely jól működik a biztonságban és a magánéletben, nézze meg az Smartsheet áttekintését.

A FunctionFox jó pontszámot szerez a biztonságban és a magánéletben. Nem mélyül be a részletekbe, és nincs sok lehetősége a dolgok kezelésére, de az alapok a helyükön vannak, tehát nem kell túl aggódnia..

Szolgáltatás & Támogatás

Ha rákattint a „kapcsolat” gombra, kap egy telefonszámot, e-mail címet és egy kapcsolatfelvételi űrlapot, amelyek közül választhat. Sok platformon elrejtik közvetlen elérhetőségi adataikat, ha még kínálják is, tehát örülök, hogy egy platform többféle támogatási lehetőséget kínál Önnek, anélkül hogy vadásznia kellene rájuk..

A FunctionFox elkötelezett amellett, hogy azonnal válaszoljon a hívásokra és az e-mail kérésekre, de csak az Egyesült Államok munkaidője alatt. Ezeken kívül azt ígéri, hogy a következő munkanapon első alkalommal vezeti Önt.

Ezt teszteltük azáltal, hogy megvizsgáltuk az újonnan létrehozott projektekkel kapcsolatos kérdésünket, amelyek nem jelennek meg az órarend képernyőjén. Késő este volt az Egyesült Államokban, amikor feltettük a kérdést, így másnap reggel vártunk választ.

Úgy tűnt, hogy a válasz hiányzik, de a bejelentett hibát legközelebbi bejelentkezéskor kijavítottuk, így talán a támogató személyzet várták, hogy visszahallgassák a problémát javító fejlesztőktől..

Ha meg szeretne tudni egy alternatív platformról a gyors támogatással, nézze meg a monday.com áttekintésünket. Ez a kedvenc eszköz ebben a kategóriában.

A Súgó menüre kattintva felbukkanó weboldal jelenik meg, amelyen részletesen leírja az interfészen megtekintett oldalt. Ez egy ritka megközelítés, és keltezettnek tűnik, de hatékonynak találtuk. Egyes felhasználók inkább a videót vagy a képeket részesítik előnyben, de a szöveg részletesebb, így rengeteg információhoz juthat.

Van video útmutatás, ha keres, bár számos hosszú, részletes YouTube-videót mutat be a platformon.

Ugyanakkor nehezebb valami konkrét keresést végezni, és azt találtuk, hogy több alkalommal is hiába próbálunk dolgokat találni. Ez annál is komolyabb volt, mert olyan dolgokat találtunk, amelyek hibákat gyanítottak, és amelyek nem működnek.

A FunctionFox jó pontszámot szerez a szolgáltatásért és a támogatásért. Megtalálhatja a segítséget, de nem olyan alapos, mint amennyire lehetett.

Az ítélet

A FunctionFox kiváló funkciókkal rendelkezik a költségek nyomon követésére több projekt során, és kiváló magas szintű eszköz a vezetők és vezetők számára, hogy szemmel tartsák a dolgokat. Feladatkezelése korlátozottabb, ezért valószínűleg másutt kell keresnie, ha erre a hangsúly.

A legjobb projektmenedzsment szoftverünk körüli kiváló alkalom a kezdéshez, ha összehasonlítani szeretné, mi van odakint. Olvassa el a ClickUp áttekintést egy olyan termékről, amely sok mindent rendbe hoz, amikor az alapvető feladatkezelésről van szó.

A FunctionFox jól néz ki. Általában vonzó és jól megtervezett, de nehezen sikerült elérni, hogy a kívánt módon működjön. Amikor eltévedtünk, a támogatási lehetőségek nem nyújtottak elegendő segítséget, hogy visszatérjünk a pályára.

A FunctionFox valamelyest különbözik a legtöbb általunk vizsgált platformon, de azt javasoljuk, hogy vásárlás előtt próbálja ki, hogy megbizonyosodjon arról, hogy megfelel-e az Ön igényeinek.

Ha kipróbálta a FunctionFox-ot, kérjük, ossza meg velünk gondolatait az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map