Egyszerű projektek áttekintése – Frissítve 2020

Egyszerű projektek áttekintése

Az Easy Projects egy könnyen használható projektkezelő eszköz, amely lehetővé teszi a nagy csoportok gyors szervezését. Még akkor is tökéletes lenne, ha nem lenne a magas költségek és a szörnyű támogatás. A részletekért olvassa el az Easy Projects teljes áttekintését.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

Az Easy Projects egy kifinomult megjelenésű eszköz, amely a dolgok elvégzésére és a csapatok pénzmegtakarítására összpontosít. A torontói fejlesztő Logic Software építette, 2004 óta működik. Ebben az Easy Projects áttekintésben összehasonlítjuk a versennyel.

Ügyfelei között szerepel a HP, a Goodyear és a Reuters, tehát számos nagyvállalat megbízható szereplője.

Lenyűgözött a jellemzői, valamint az általános minősége. Minden jól működik, és tele van hasznos módszerekkel a fülek megtartására a projekten. A feladatkezelés együtt jár az időkövetéssel és a számlázással, és az Easy Projects sok papírmunkát takaríthat meg Önnek.

Kevésbé lenyűgözött a támogatás, amely nem válaszolt a kérdéseinkre, annak ellenére, hogy értékesítési csapata megtalálta az időt, hogy több alkalommal felvegye a kapcsolatot velünk..

A lassú támogatástól és költségektől eltekintve, nem találtunk sok rosszat benne. Ajánljuk mindenkinek, aki minőségi, könnyen használható programot keres. Ez nem a leginkább vizuálisan vonzó szoftver, de a felülete olvasható, és elvégzi a munkát, anélkül, hogy feltűnő lenne..

Alternatívák az egyszerű projektekhez

erősségek & Hiányosságok

Jellemzők

Az Easy Projects erős szolgáltatáskészlettel rendelkezik, eszközei és interfésze jól működik. Használat közben nem volt műszaki probléma vagy probléma.

A tevékenységi központban található a feladatok listája a bal oldalon, a Gantt-diagram pedig a jobb oldalon, amely megmutatja, hogy a feladatok hogyan illeszkednek egymáshoz. Megváltoztathatja több oszlopos kanban nézetre, ha úgy akarja. Ha a kanban nézet megfelel az Ön igényeinek, érdemes lehet megnézni a Trello kezdő útmutatóját, hogy megismerkedjen egy egyszerűbb alternatívával.

Az Easy Projects jelentésgenerátora táblázatok, kördiagramok és oszlopdiagramok készítéséhez mindenféle mutató segítségével használható. Számos lehetőséggel és szűrővel rendelkezik, és dinamikus, tehát kiváló eszköz az adatok konvertálására információvá.

Ha rendszeresen jelentéseket kell készítenie, akkor nézze meg a Smartsheet áttekintésünket egy másik, jól működő platformon.

könnyen projektek munkaidőre rönk

Megnézheti azokat az időnaplókat, amelyek megmutatják, mit csináltak a csapat tagjai, vagy legalábbis azt, amit naplóztak. Ha meg szeretné kapni a csapattagok működésének ismertetését, akkor nem hiányzik a lehetősége.

könnyen projektek időben képernyőn

Az ügyfelek számlázási jelentései szerepelnek, és nyomtatóbarát, részletes Gantt-táblázatokat készíthet, amelyek kiemelik az ütemezési problémákat az Ön számára.

Vannak egyéni űrlapok, amelyek segítségével különféle típusú információkat tárolhatnak. Készítheti őket, vagy felhasználhatja az egyik kész opciót, amelyek tartalmaznak űrlapokat az ügyfelek nyomon követésére, a pályázókra, a sprintre és egyebekre.

Az űrlapelemeket különféle típusú projektadatokká konvertálhatja, így ezek jó módszer arra, hogy az emberek megbízható módon adjanak be információkat.

Egyszerű projektek felhasználói szerepek

Az Easy Projects hatalmas lehetőségeket kínál a szerepek meghatározására. Alapértelmezés szerint öt típus érhető el, és még többet hozzáadhat. Több mint 15 beállítás van annak meghatározására, hogy a különféle típusú felhasználók mit tehetnek az Ön fiókjában, valamint lehetőségeket annak meghatározására, hogy mit tehetnek az adott projektekben.

Beállíthatja a napi órákat, kezelheti a vakációkat és kiválaszthatja a munkaév kezdetét. Ha valódi szörnyeteg vagy, a hétvégéket munkanaponként is kezelheti. Ennek ellenére meghatározhatja az ünnepeket is, vagy akár saját is létrehozhat.

Feltöltheti a csapat logóját is, így a munkaterülete inkább otthonosnak tűnik. Kevés más vizuális testreszabási lehetőség létezik.

Könnyen finomított értesítési rendszerrel rendelkezik, amely lehetővé teszi annak kiválasztását, hogy az emberek milyen gyakran kapjanak értesítéseket. Ez akkor hasznos, ha azt szeretné, hogy döntsön az emberekről mindent, vagy hagyja őket egyedül a hangsúlyra.

Amellett, hogy több értesítési lehetőséget biztosít, mint a legtöbb eszköz, az Easy Projects lehetővé teszi a sablonok több mint 20 fajta módosítására. Szerkesztésük technikai jellegű, de ez egy hatékony módja annak, hogy testreszabhassuk a csapata és a platform közötti interakciót.

A tárterület az ön rétegétől függ: 50 GB áll rendelkezésre a Team tervben és 500 GB az Enterprise felhasználók számára. Ha ennél többre van szüksége, tekintse meg a legjobb online tárolócsapatnak című cikket, vagy vegye fontolóra egy korlátlan tárhelyű szolgáltatást. Az egyikről a monday.com áttekintésben olvashat.

Ha más platformok adatait szeretné használni, akkor ezt megteheti az Easy Projects integrációival. Amellett, hogy közvetlenül együttműködik a Gmaillel, az Evernote-val és egy maroknyi más programmal, köztük néhány Microsoft eszközzel, a Zapier használatával több mint 1000 alkalmazáshoz csatlakozhat..

Az Easy Projects rendelkezik iOS és Android alkalmazásokkal, így útközben és böngészőben is használható.

Összességében tele van kiváló minőségű szolgáltatásokkal, amelyek jól működnek. Azt csinálja, amire szüksége van, és jól csinálja, így itt magas pontszámokat kap.

Az egyszerű projektek funkcióinak áttekintése

Easy Projects logówww.easyprojects.net

Kezdődik 2400 USD-tól minden hónapban

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel

Egyéb testreszabási lehetőségek

Csapat méret korlátozása
Korlátlan

Tárhely
500 GB

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Android

Ingyenes próbaverzió
15 nap

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
SSL

SOC tanúsítás
SOC 1 & SOC 2

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

Az Easy Projects nem egyszerű eszköz, de elég jól megtervezték, hogy erős szolgáltatáskészlete használható legyen. Vizuálisan nem vonzó, de következetesen rendezi a dolgokat a használhatóság szempontjából.

A feliratkozás egyszerű, bár formája néhány extra mezőbe utal, miután megadta az első néhány információt. Telefonszámot kér, de nem kényszeríti telefonszám megadására. Általános szerződési feltételei szinte olvashatók az emberek számára is.

Létezik egy 10 perces bevezető videó, amely megmutatja az alapokat, de a PowerPoint iránta érzi magát. Miután belépett az alkalmazásba, miután megkapta a visszaigazoló e-mailt, felkínál egy sor kategorizált útmutatót.

Rengeteg van rajtuk, és bár nekik a felbukkanó ablakok kicsik és remekül vannak, pontosságuk és lényegük pontos. A képernyő jobb felső sarkában lévő gombra kattintva elérheti őket.

könnyen projektek-bemutató

A mintaprojekt olyan feladatokat tartalmaz, amelyek segítenek megtanulni a használatát. Néhány eszközben láttuk a módszert, és továbbra is kedvencünk az új platformok használatának megtanulására.

Alapértelmezett nézete a tevékenységi központ, amely a beállításától függően tartalmazhat egy feladatlistát, Gantt diagramot vagy kanban nézetet.

könnyen projektek-aktivitás-központ

Kattintson az egyik feladatára, és láthatja a lehetőségeket. A feladatokat a csoport tagjaihoz lehet osztani, kategorizálni és prioritásokba sorolni. Könnyű hozzárendelni a függőségeket. Ez magában foglalja a plusz gombra kattintást, a feladatok listájából történő kiválasztást és a többféle függőségi típus egyikének kiválasztását.

Hierarchikus felépítésű, az alfeladatokkal egyszerűen felvehető és bővíthető listában megtekinthető. Valószínűleg sokat fog használni az alfeladatokat. Kommentálhat és fájlokat csatolhat az egyes feladatokhoz.

Beállíthatja a feladatok megismétlését, ami akkor hasznos, ha rendszeres feladatokkal rendelkezik, amelyeket hozzá kell rendelni, mert ez megtakarítja a több azonos elem létrehozásától..

Ha nincs szüksége az alfeladatok komplexitására vagy függőségeire, tekintse meg a Podio áttekintésünket. Ez az eszköz egyszerű szerkezetének ellenére is hatékony eszköz.

Könnyű projektek Gantt nézet

A feladat nézetekhez hasonlóan a Gantt nézet lehetővé teszi a függőségek könnyű létrehozását azáltal, hogy vonalokat húz az eszközökről az egyes feladatok végén. Ez időnként automatikusan elmozdítja őket, hogy megbizonyosodjon arról, hogy az ütemezés megfelelő-e.

Ha szeretsz dolgozni a Gantt nézettel, akkor érdemes megnézni egy másik eszközt a TeamGantt. Olvassa el a TeamGantt-véleményünket további információkért.

Az Easy Projects kiváló „ellenőrzési nyomvonal” funkcióval is rendelkezik, amely megmutatja a mindenki által végrehajtott változtatásokat. Ez egy kiváló módszer annak nyomon követésére, aki mit csinált, és az emberek elszámoltatására. Ha van valami, ez egy kicsit túl részletes. Aggódnunk kellene attól, hogy elriasztjuk az embereket a változtatásoktól, mivel a főnök láthatja minden cselekedetüket. Mégis ott van, ha használni akarja.

Ha aggályait fejezi ki amiatt, hogy ki fedi az online tevékenységeit, akkor érdekes információkkal nézze meg a PRISM, Edward Snowden és a kormányzati felügyeleti cikkünket..

könnyen projektek feladat

A projektek az időkövetést és a költségekkel kapcsolatos információkat tartalmazzák a kezdetektől. Számos eszköz lehetővé teszi ezeknek a szolgáltatásoknak a beállítását, de ha nem akarja őket, az Easy Projects jó választás.

Tekintse meg a Mavenlink áttekintésünket egy további eszközről, amely rendben teszi a dolgok üzleti oldalát.

Az Easy Projects elvégzi azt, amit ígér, könnyen használható, többnyire hibamentes, és lehetővé teszi a hasznos, üzleti jellegű információk bevitelét és nyomon követését. Vannak egyszerűbb platformok a környéken, de az Easy Projects jó munkát végez a bonyolultság kezelhetőségének és eredményességének érdekében.

Költség

Az Easy Projects azt állítja, hogy három hónapon belül fizet. Annak érdekében, hogy kipróbálhassa követelését, az árképzési oldalon megtérül a befektetés-kalkulátor, amely a megtakarítás becsült idejét készpénzszámmá alakítja..

Egy 11 tagú csapatnak, köztük egy menedzsernek is, amely közel 7000 dollárt fizet az Easy Projects alapértelmezett számainak felhasználásával. Ez jól szemlélteti, hogy a felhőalapú eszközök hogyan takaríthatnak meg pénzt. Érdemes hangsúlyozni, hogy a számadatok nem tartalmazzák a kötelező képzési programot.

Árképzési terve egyszerű, mindössze két szintet tartalmaz. A Team terv felhasználónként havonta 24 $, az Enterprise ár tárgyalható. Ez nem a legolcsóbb eszköz, de van egy ingyenes próbaverzió, valamint egy 30 napos pénz-visszafizetési garancia.

Rendkívül szokatlan, hogy a „Út a sikerhez” képzési program kötelező, ha tíznél több felhasználója van a csapat tervében. Árakért árajánlatot kell kérnie az értékesítési csapattól.

Valószínűleg kapcsolatba lépnek az értékesítőkkel a tárgyalás során, és mivel az árképzési oldalon nem látja, milyen költségekkel jár a képzése, akkor beszélnie kell velük, ha használni akarja. Vizsgálatunk szerint ez valószínűleg egy egyszeri, kb. 1000 dolláros fizetés 10 felhasználó számára.

Az Easy Projects nagy kedvezményeket is kínál, ha egy évnél hosszabb ideig iratkozzon fel, ezért érdemes hosszabb távra elkötelezni magát, ha ezt akarja. Az oktatók és a nonprofit szervezetek kedvezményeket is kaphatnak, ha kapcsolatba lépnek az értékesítési csapattal.

Ha azt szeretné látni, hogy a dolgok mikor kerülnek előre, vannak olyan platformok, amelyek pontosabb árakat tartalmaznak. Az üzleti központú alternatíváról a LeanKit ismertetőnkben olvashat.

A tisztesség kedvéért azonban az Easy Projects értékesítőit hasznosnak találtuk. Válaszoltak a kérdéseire, amelyet a támogató csoport nem tett. A fizetés csak hitelkártyával történik, amennyire tudtunk.

Az Easy Projects tisztességes pontszámot kap az áron. Nem olcsó, de sokat kínál. Feltétlenül vegye figyelembe a képzési program költségeit, amikor méretezi.

Biztonság & Magánélet

Az üzletközpontú eszközöknek biztosítaniuk kell ügyfeleik adatainak biztonságát, és az Easy Projects rengeteg eszközzel bírja Önt.

Az infrastruktúrához a Microsoft Azure-t használja, és számos funkcióval rendelkezik, például a hálózati terheléselosztás és a beépített szoftver javítása. Az Easy Projects számos tanúsítvánnyal is rendelkezik, köztük az SOC 1, SOC 2 és a HIPAA.

Folyamatos biztonsági mentéseket készít, amelyek geo-redundánsak, és ígéretet ad arra, hogy visszaállítja az Ön adatait az elmúlt 30 nap bármely pontjáról a pontos másodpercig. Ez egy lenyűgöző pontosságú, és azt jelenti, hogy nem kell aggódnia az adatvesztés miatt.

Kiválaszthatja, hogy adatait az Egyesült Államokban, Kanadában vagy Európában tárolja-e. Ez hasznos lehet, ha egy adott joghatóság adatvédelmi törvényeit részesíti előnyben. A GYIK csak a biztonságos adatközpontokat említi az Egyesült Államokban és Kanadában, tehát dokumentumai elavultak vagy az európai adatközpontok nem biztonságosak.

Egyszerű projektek adatvédelmi irányelve

Hosszú, de ember számára olvasható adatvédelmi politikája van, és külön oldalt tartalmaz, amelyben részletezi erőfeszítéseit annak érdekében, hogy 2018 májusáig megfeleljen az általános adatvédelmi rendeletnek. Úgy tűnik, hogy ezen oldal frissítése is késő. Nem találtunk említést az EU-ról. vagy svájci-amerikai. adatvédelmi pajzs keretrendszereket, de az USA kormánya sem úgy tűnik, hogy naprakészen tartja ezeket.

Az Easy Projects weboldala nem naprakész, de a magánélet és a biztonság szempontjából a legtöbb alapot lefedi. A magánélet védelméről szóló cikkünk tippeket is tartalmaz.

Az alkalmazáson belül a biztonsági beállításai sok ellenőrzést biztosítanak. Kiváló választékot kap, és megváltoztathatja felhasználói jelszóigényeit, létrehozhat egy tiltott jelszólistát és kezelheti a jelszó lejáratát.

könnyen projektek jelszóval beállítások

Tetszőleges számú sikertelen bejelentkezési kísérlet után kizárhatja a felhasználókat, és megadhatja, hogy egy megadott idő elteltével automatikusan feloldja-e őket, vagy a jelszó-helyreállítást elvégezi-e a felhasználó. A felhasználókat inaktivitás után is ki lehet zárni.

A SAML egyszeri bejelentkezéssel történő bejelentkezés azoknak is elérhető, akik a vállalati tervet választják. Nincs azonban kétfaktoros hitelesítés.

Elégedettek voltunk lehetőségeinkkel itt. A két tényezővel történő hitelesítés plusz lenne, de sok beállítást kap, amelyek testreszabhatják, hogyan működik a csapat a platformon. A többszörös tanúsításokon túl az Easy Projects a biztonság és a magánélet tiszteletben tartását is megérdemli.

Szolgáltatás & Támogatás

Az Easy Projects számos módszer segítségével támogatást nyújt. Telefonon, e-mailben vagy azonnali üzenetküldéssel veheti fel a kapcsolatot, valamint távoli hozzáférést biztosíthat a projektjeihez, így azoknak, akik inkább az emberi érintést kedvelik, rengeteg lehetőség van.

Rendelkezésre áll egy heti fedélzeti ülés, bár ez mindig ugyanabban az időben kezdődik, így a tartózkodási hely és az üzleti órák megnehezíthetik a részvételt.

Létezik egy közösségi fórum is, de sok kérdésre nem érkezik válasz, tehát nem tűnik olyannak, amire megbízhat.

A képernyő jobb alsó sarkában egy felugró ablak tippeket és videókat kínál, amikor először lép fel a platform területére. Számos képernyőn van egy részletes felbukkanó képernyő is, amely példákat mutat arra, hogy mit tehet a képernyő, és tippeket ad arra, hogyan kell csinálni.

Feltettünk egy kérdést az alkalmazáson belüli üzenetküldő rendszer használatával kapcsolatos fizetési módokról, de nem kaptunk választ, annak ellenére, hogy felkértük, hogy továbbra is küldjön nekünk, látszólag automatizált, súgójavaslatokat..

Van egy kapcsolatfelvételi űrlap is, amelyet használhat. Megpróbáltuk felkérdezni a siker elérési útjának programköltségét, és tisztázni néhány további dolgot, amelyekben nem voltunk biztosak. Nem kaptunk itt is választ, így türelmesen várakozva néhány napig megpróbáltuk újra feltenni a kérdéseinket, de ezúttal válaszul volt egy értékesítési e-mailre, amelyet a termék-tanácsadójától kaptunk..

Ez a személy visszatért hozzánk a kérdéseink többségére adott válaszokkal, de csalódást okozott, hogy nem kapott választ a megpróbált két támogatási csatornán keresztül, főleg azért, mert hiányzik a fórum. Számos értékesítési üzenetet kaptunk e-mailen és az alkalmazáson belüli üzenetküldőn keresztül, ami extra bosszantó volt, miután megkaptuk a csendes kezelést.

Ha olyan szolgáltatást szeretne látni, amely gyorsan reagál, olvassa el a Basecamp áttekintését. Csak három perc alatt válaszolt a kérdésünkre, ami a leggyorsabb válasz, amelyet a projektmenedzsment támogató csoportjánál láthattunk.

Csalódott voltunk az Easy Projects területén. Nem kapott választ, amikor bármelyik kipróbált módszerrel kapcsolatba léptünk a támogatási csoporttal. A közössége sem olyan erős. Van fedélzeten, de kötelező és drága. Az alkalmazáson belüli előugró ablakok és videók nem rosszak, de általában megváltozottnak éreztük magunkat ezen a területen, és pontszámunk ezt tükrözi.

Végső gondolatok

Az Easy Projects lenyűgözött minket lenyűgöző szolgáltatáskészletével és egy jól működő felülettel, amely sokféle lehetőséget kínál a projektek kezelésére. Annak ellenére, hogy nem néz ki a legjobban, használható és hatékony eszköz.

Támogatási válaszideje csalódást okozott, ezért ha olyan szolgáltatást értékel, amely gyorsan és megbízhatóan kap vissza Önnel, javasoljuk, hogy keresse meg másutt.

Kár, mert ettől eltekintve az Easy Projects a legtöbb dolgot rendbe hozza, és kiváló tulajdonságokkal rendelkezik. A központi platform erős és hatékony, kiváló időkövetéssel és ellenőrzéssel. A jelentés generálása jó, a feladatok közötti összetett kapcsolatok könnyen felépíthetők, és rengeteg ellenőrzést kap az értesítések és a biztonság felett.

Ha egy platform jó, de gyenge a támogatása, általában ajánlhatjuk azt azoknak, akik jobban kedvelik a dolgokat. Ennek ellenére nem láthatjuk, hogy ilyen ember üdvözölné az ismételt értékesítési kapcsolatokat és a kötelező képzést. Noha nem kedveltük az Easy Projects-t, úgy érezzük, hogy sok ember jobban illeszkedik a legjobb projektmenedzsment szoftver körébe..

Ha kipróbálta az Easy Projects programot, és bármit meg szeretne osztani velünk, kérjük, tedd meg a megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map