A Taskworld áttekintése – frissítve 2020-ig

A Taskworld áttekintése

A Taskworld egy nagyon jó projekt menedzsment eszköz, amelyet számos nagyvállalati név használ. Láthatjuk, miért: simán használja, rengeteg funkcióval és tisztességes árképzéssel rendelkezik. Olvassa el a teljes Taskworld áttekintést, hogy megtudja, az Ön számára.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

A Taskworld egy olyan projektmenedzsment-platform, amely lehetőséget kínál a zen-szerű csapatmunka megtapasztalására. Ez elég ajánlat. Bár nem értük el a nirvánát, miközben felhasználtuk, kedvesnek és hatékonynak találtuk.

A Taskworld milliárdos, Fred Mouawad agyalapja 2012-ben indult, és viszonylag új szereplővé vált a piacon. Ebben a Taskworld-beszámolóban meglátjuk, hogy hasonlítja össze a legjobb projektmenedzsment szoftverrel.

A világ néhány legnagyobb cége bízza benne, köztük a Sony, a Samsung és a Volkswagen, így jó társaságban lesz, ha feliratkozik.

Nagyon lenyűgözött ez, mert könnyen használható, miközben rengeteg funkcióval rendelkezik. Érdemes megnézni azokat, akik online projekteket szeretnének rendezni.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a Taskworld számára

Jellemzők

A Taskworldot a „projekt” szervezi. A projektek „feladatlistákra” és „feladatokra” bonthatók. Ezen túlmenően rajtad múlik. Használhatja kanban táblaként vagy feladatok listájaként, amelyeket ki kell jelölnie, amikor rajta dolgozol.

Könnyen létrehozhat feladatokat az alkalmazáson belül, vagy küldhet e-mailt az egyes munkaterületekhez megadott címre. Ha utóbbit fogja megtenni, először olvassa el az e-mail biztonságról szóló útmutatót.

A feladatokat különféle személyekhez lehet rendelni, határidőket adni, megcímkézni, címkézni és ellenőrizni. Beállíthat egyéni emlékeztetőket mindegyikre, nyomon követheti az eltöltött időt, és pontokat adhat nekik (amit még soha nem látottunk). Ha érdekli a felhasználók idejének nyomon követése, és szeretné szemmel tartani a pénzügyeket, nézzen meg Mavenlink áttekintésünket.

taskworld feladat

A feladatokat könnyű kiszűrni a Taskworldban. Megtekintheti azokat, amelyeket létrehozott, követett vagy neked rendelt. Időszakonként is szűrhet.

taskworld-szűrők

Kommentálhat mindegyiket, és csatolhat fájlokat. Vannak ellenőrző listák, amelyek alfeladatokként működnek.

A Taskworld tárolása

A fájlok saját területet is kapnak arra az esetre, ha bármit feltöltenek, hogy megosszák a projekt során. A tárhelyet illetően 100 GB-ot kap a Taskworld Professional tervvel és korlátlan felhőalapú tárolást vállalati szinten. Azok a szakmai tervben részt vevők, akiknek még több helyre van szükségük, olvassa el a legjobb online tárhely csapatoknak című cikket.

A Taskworldnak sajnos nincs függőségi menedzsmentje. Ha ez számodra nélkülözhetetlen, akkor vessen egy pillantást a Wrike áttekintésünkre, hogy megismerkedjen egy olyan platformon, amelyben van.

A Taskworld fő nézete a feladatok nézete, de van naptár és ütemterv is. A lista nézet oszlopokba rendezhető, így kanban táblaként működik. A naptár nézet megmutatja, mit hozott létre, és lehetővé teszi a projekt szinkronizálását külső alkalmazásokkal, például a Google Calendar, az Outlook.com és a macOS X naptárral..

Az idővonal azt mutatja, hogy mikor történnek a feladatok egymáshoz képest. Az állapot szerint vannak kiemelve, így például láthatja, hogy lejártak-e vagy teljesek-e.

taskworld-idővonal

A Taskworld elemző oldalán láthatja, hogy hány feladat van tervezve, befejezve és lejárt, és kategóriákba sorolja őket. Láthatja, mit rendeltek neked, valamint azt, amit követ, tehát jó módja annak, hogy megnézze, hogy minden halad-e a pályán..

taskworld-analitika

Ha hasznosnak tűnik a projekt üzleti oldalának áttekintése, akkor nézzen meg egy alternatívát a LeanKit áttekintésből.

A Taskworldnek van egy csevegési területe, amely lehetővé teszi, hogy beszélgetjen a csapattársakkal, bárhol is vannak. Közvetlen üzeneteket küldhet, és több csatorna is létezik. Feltöltheti a mellékleteket, és jó választék van a hangulatjelek közül, így kifejezheti magát.

A Taskworld visszajelzése

Arra is lehetőség van, hogy visszajelzést adjunk az embereknek, és hozzáadjunk értéket a vállalatához, amelyet mindenki láthat. A visszajelzés alapértelmezés szerint privát, de közös megegyezéssel megosztható. Összességében ez egy szép hely a kommunikációhoz. Sokkal jobb, mint sok a Taskworld versenytársainak kínálatában, és hasonló ahhoz, hogy csak tagok számára biztosított terület legyen a projekt megbeszélésére..

A Taskworld testreszabási lehetőségei jóak. Testreszabhatja az ízlése szerint. Megváltoztathatja a munkaterület hátterét több kiváló minőségű fénykép egyikére, vagy kiválaszthatja annak lágy színátmeneteit. Ha nem szereti ezeket, akkor töltse fel saját képét.

Az emberek és a csevegőcsatornák saját képeket is kaphatnak, tehát azoknak, akik szeretik a tulajdonjogot, a Taskworld megadja neked. Ha testre szabja magát, olvassa el a Podio áttekintést. A Podio lehetővé teszi egyedi sablonok létrehozását, ami akkor hasznos, ha hasonló projektek vannak, amelyek telepítése sok munkát igényel.

A Taskworld projektek másolhatók és exportálhatók a .csv fájlba, ha az adatokat máshol szeretné használni. Van egy átfogó tevékenységi napló is, amely megmutatja a végrehajtott műveleteket és mikor.

Az integráció ritka a földön, de az Trello-ból adatokat importálhat, ha egy .json fájlt exportál belőle. Megvan a saját API-ja, tehát saját maga is kibővítheti a platformot, ha rendelkezik a fejlesztési karikákkal. Dokumentációja részletesen néz ki, az alkalmi helyesírási hiba ellenére.

Hacsak nem tervezi, hogy saját maga dolgozik rajta, nem túl sok olyan funkcióval rendelkezik, amelyeket kivezet a dobozból. Igaz, ezekben nincs semmi baj.

A mobilalkalmazások az App Store-ban és a Google Play Store-ban elérhetők, így útközben is használhatják.

A Taskworld jó pontszámokat szerez a szolgáltatásokkal szemben, nagy nézetválaszték, valamint jó testreszabási és kommunikációs lehetőségek miatt. Az integráció a legfőbb gyengesége.

Ha olyan platformot keres, amely könnyen használható, de rengeteg integrációval rendelkezik, akkor nézd meg Asana-áttekintésünket.

A Taskworld szolgáltatások áttekintése

Taskworld logótaskworld.com

1099 USD-tól kezdve minden hónapban

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel

Egyéb testreszabási lehetőségek
Képek chat csatornákhoz

Csapat méret korlátozása
Korlátlan

Tárhely
Korlátlan GB

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya, Paypal

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Android

Ingyenes próbaverzió
15 nap

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
TLS 1.2 (tranzit)

SOC tanúsítás

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás
Értékesítési szám megadva

Felhasználóbarátság

A Taskworld egy könnyen használható platform, szinte minden a várt módon működik. A felülete gyors és olvasható, és a legtöbb dolog kitalálható az első használatkor.

A feliratkozás gyors és fájdalommentes. Miután megerősítette az e-mail címét, néhány részletet kér, majd lehetőséget kap arra, hogy e-mailben vagy link segítségével meghívja kollégáit. Ezután felkérést kapnak az általános adatvédelmi rendelettel kapcsolatos adatvédelmi változások jóváhagyására. A GDPR-ről szóló cikkünk részletesebben elmagyarázza mi ez.

taskworld-gdpr

Ezután üdvözli Önt az alkalmazásban egy jól öltözött férfi hőlégballonnal ellátott animációjával. Ez egy jó mutatója a Taskworld hangzásának. Ön a dolgok elvégzéséhez használja, de nincs ok arra, hogy ne élvezze magát a folyamat során.

taskworld-üdvözlő

Innentől belépve az alkalmazásba, ahol bemutatunk egy rövid ismertetőt. Ez végigvezeti az alapokat, és lehetővé teszi a Taskworld egyes funkcióinak kipróbálását. Miután dolgozott rajta, jutalmat kap pompomlányokkal és szikrákkal, tehát megéri.

taskworld-minta

A projekt létrehozása csak a részletek kitöltésének és a sablon kiválasztásának kérdése. Ezek közül négy, plusz egy üres, és mindegyikük eltérő megközelítést kínál, és rövid bevezetéssel rendelkezik, amely elmagyarázza, amit kínálnak.

taskworld-new-projekt

Van egy sima kanban tábla három oszlopgal: „teendők”, „csinálás” és „kész”. Ha ehhez csak szükséged van, vessünk egy pillantást a Trello kezdő útmutatóra, hogy megismerkedjen egy egyszerű, kanban alapú alkalmazással.

Van egy hétköznapi sablon a hét napjaira elnevezett listákkal (hétvégék opcionálisak a Taskworldban), valamint két sablon feladatlistákkal az egyének és az osztályok számára.

Taskworld interfész

Az interfész érzékeny, a legtöbb művelet azonnali visszajelzést ad. Olyan karcsúnak érzi magát, mint egy asztali alkalmazás, és ez hitelt jelent a fejlesztők számára.

Az egyik felmerült probléma az, hogy túl könnyű elveszíteni a dolgokat, ideértve a beírt információkat, ha valami másra kattint. Például egy új projekt létrehozásakor el fog veszni az összes megadott adat, ha a dolgozó ablakon kívül kattint. Ügyeljen arra, hogy ne kerüljön bele.

Egy másik kisebb probléma az, hogy az áttekintés és a projektterületek hasonló nézetek listáját mutatják, de a nézetek kissé eltérnek. Amikor először észrevettük ezt, azt gondoltuk, hogy a naptár eltűnt. Ezek azonban nem súlyos problémák.

A Taskworld jó eredményeket mutat a használhatóság szempontjából, szinte minden a várt módon működik. Ez gyors, ami megkönnyíti a felfedezést, és segít megőrizni a használatát. Ezért kap magas pontokat.

Költség

A Taskworld egyszerű árstruktúrával rendelkezik, mindössze két tervvel. A szakmai terv kedvező árú, és szinte az összes Taskworld feladatkezelési funkcióját tartalmazza. Az Enterprise szint mindenféle extrát tartalmaz, így jobb támogatást és biztonságot nyújt. Emellett oktatást, korlátlan tárolást és 16 tárolási adatközpontot is megkaphat.

Ha inkább egy ingyenes réteggel rendelkező platformot szeretne használni, akkor tekintse meg a Freedcamp áttekintésünket egy ilyen lehetőségről.

Ha meg akarja nézni a Taskworld alkalmazást, van egy 15 napos ingyenes próbaverzió. Regisztrációkor nincs szükség hitelkártyára. Fizetni szeretne hitelkártyával vagy PayPal-lal.

A Taskworld egyértelmű tervei és olcsó standard opciója miatt kedvező árú. Jó lenne egy ingyenes réteg, de nem rendelkezhet mindentdel, és a Taskworld rengeteg pénzt kínál.

Biztonság & Magánélet

A Taskworld az Amazon Web Services szolgáltatást használja az adatok tárolására, és titkosítja az adatokat áthaladás és nyugalom alatt. A rendszeres biztonsági másolatok készítésén kívül kiválaszthatja az adatainak helyét is, ami akkor hasznos, ha egy adott ország rendelkezik az Ön igényeinek megfelelő törvényekkel..

Megfelel a GDPR-nek és az EU-USA-nak. Adatvédelmi pajzs keretrendszer. Ha azt szeretné tudni, hogy kivel osztja meg az adatokat, az átfogó adatvédelmi politikája tartalmaz egy listát, amely elmondja neked.

Ha adatvédelmi kérdései vannak, olvassa el tippeket az adatvédelmi cikk védelméről szóló cikkünkben.

A Taskworld alkalmazásban is vannak hasznos lehetőségek. Kiválaszthatja, hogy engedélyezi-e harmadik felek számára az adatokhoz való hozzáférést, és kérheti a munkaterülettel kapcsolatos információk másolatát a Taskworld tárolja.

Az vállalati tervben beállíthatja a SAML egyszeri bejelentkezést a további biztonság érdekében. Ez nagyobb védelmet nyújt a számítógépes bűnözés ellen.

De nincs sok más, tehát ha a biztonsági beállításokat finomítani kell, másutt kell keresnie. A monday.com sokat tud nyújtani a biztonság szempontjából. Olvassa el erről a monday.com áttekintésünkben.

A Taskworldnek sem két tényezőjű hitelesítése nincs. Erről bővebben a „kétfaktoros hitelesítés” című cikkben olvashat. Vessen egy pillantást az Airtable áttekintésre, és talál egy alkalmazást, amely számos más érdekes funkcióval együtt kínál.

A Taskworld tisztességes pontszámot kap a biztonságban és a magánéletben. Megfelelően megkapja az alapokat, de nem különösebben gazdag.

Szolgáltatás & Támogatás

A Taskworld szép és könnyen kitalálható, de ha bajba kerül, rengeteg támogatás áll rendelkezésre. A súgó menü hasznos lehetőségeket kínál. A bemutatóról, amelyről korábban beszéltünk, ott lehet hozzáférni, ha újra át akarjuk nézni (vagy, mint nekünk, véletlenül is el kell utasítanunk az első bemutatáskor)..

Nézze meg a ClickUp áttekintést, hogy megtekintsen egy olyan platformot, amely jó munkát kínál, és bemutatja annak funkcióit.

A Taskworld felhasználói útmutatóban tucatnyi kategóriába sorolt ​​cikk található, amelyek elmagyarázzák, hogyan lehet egyszerű és nem túl egyszerű dolgokat csinálni. Szöveget és animációt tartalmaznak, így láthatja, hogyan történnek a dolgok. Van választék a közelmúltbeli cikkekről is.

Ha további problémája merül fel, megjegyzéseket fűzhet hozzájuk, és amint láttuk, a Taskworld támogatási csapata mindig reagál, és segít bárkinek, akinek problémája van..

taskworld-workflow-tippek

Munkafolyamat-tippekkel rendelkezik, amely felbukkanó képet jelenít meg négy videóval. Jól bemutatták őket, de nem sok és rövid.

Kattintson a „kapcsolatfelvétel” elemre, és a rendszer felkérést kap arra, hogy keresse meg a Taskworld támogatási anyagait, mielőtt kapcsolatba lépne a támogatási csoporttal. Miután ezt megtette, egy egyszerű benyújtási űrlapot kap Önnek. Feltettünk egy kérdést a két tényezővel történő hitelesítésről, és mindössze 19 perc alatt kapunk részletes választ, ami gyors.

Ha fontos a számodra a gyors támogatási idő, akkor a Taskworld fedezetet nyújtott Önnek, de még gyorsabb szolgáltatásért keresse fel a Basecamp áttekintését. Mindössze három perc alatt visszajutott hozzánk.

Jó válaszidővel és rengeteg dokumentációval a Taskworld magas színvonalú szolgáltatást és támogatást nyújt. Ez azonban egy könnyen használható platform, tehát valószínűleg nem lesz szüksége sok segítségre.

Végső gondolatok

A Taskworld az egyik legjobb platform, amelyet nemrégiben megvizsgáltunk, és rengeteg funkciót kínál tisztességes áron. 

A felülete kiváló. Ha csinálsz valamit, akkor csak működik. Kíméletes, érzékeny és könnyen kitalálható mindent. Azt javasoljuk, mint az egyik legjobb projektmenedzsment lehetőséget.

Az integráció hiánya vagy a szokatlan tulajdonságok az egyetlen kérdés. Amit lát, amit kap, de van egy API-ja, ha saját maga szeretné kiterjeszteni. Ami viszont jó minőségű, érdemes megnézni.

Ha centrifugálást kapott a Taskworld-hez, kérjük, mondja el nekünk, mit gondol erről a megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map