A projekthely áttekintése – Frissítve 2020

Projekthely áttekintés

A Projectplace egy szilárd projektmenedzsment eszköz, amely elvégzi a munkát, de valamivel több menedzsmentet igényel, mint a legtöbb embernek tetszik. Mégis érdemes megnézni a teljes áttekintésünket, hogy megtudja, működik-e az Ön számára.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

A Projectplace 1998 óta működik, így a piacon az egyik legrégebbi termék. Ebben a Projekthely áttekintésben meglátjuk, hogy hasonlítja össze a legújabb ajánlatokkal. Ha nincs ideje átolvasni, ez egy megfelelő platform, amely nagyon tetszik, de hibákat és lelassulást szenved.

A tulajdonos a Planview, amely szintén a LeanKit tulajdonosa. A LeanKit az egyik kedvenc eszközünk, és alkalmas az üzleti célú felhasználók számára. Erről bővebben a Leankit ismertetőnkben olvashat.

A Projectplace ügyfelei között szerepel a Carlsberg, a DHL és az Eurovision, tehát ha azt szeretné, hogy olcsó sört szállítson lassan, miközben zümmög az Europop felé, akkor a megfelelő helyen vagy. Még lenyűgözőbben a Sony is szerepel a könyveiben.

A Projectplace többnyire jó, de hihetetlenül használható a néhány kedvenc projektmenedzsment eszközünkhöz képest. Jellemzője erős, de a dolgok túl gyakran rosszul fordulnak elő.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a Projectplace számára

Jellemzők

A Projectplace-en végzett munkáját „táblákon” tartják, és „kártyákat” tartalmaznak, amelyek általában feladatok. Mindegyik kártyához felveheti az alfeladatok ellenőrző listáit. Mindegyik kártyának van egy része, amely lehetővé teszi, hogy más várakozó kártyákat hozzáadjon, és várakozó kártyákat, így biztosíthatja a függőséget és lehetővé teszi, hogy észrevegye az ütemterv lehetséges szűk keresztmetszeteit..

projectplace-kártya

Az elemekhez többféle lehetőség van, beleértve az időjelentést, a fájlok csatolását, a tevékenységekhez társítását vagy blokkoltként való megjelölését. Mindegyiket könnyű megtenni.

A táblák tipikus kanban formátumban vannak elrendezve, balra egy tervezett oszlopmal, közepén egy oszlopfeldolgozó oszlopmal, jobbra pedig a kész munka oszlopával. Húzza a feladatokat körül, hogy megváltoztassa azok állapotát, vagy beállítsa az állapotát a kártyán.

Testreszabhatja a projekteket saját logójának vagy ikonjának hozzáadásával, így segítve a csapatot otthon. Van néhány lehetőség a belső kommunikációhoz is.

A jobb alsó sarokban található gomb megnyithatja az üzenetküldési területet. Innentől küldhet üzeneteket a csapat többi tagjának. Van egy „beszélgetések” fül is, amely lehetővé teszi a csoportos beszélgetéseket. Ezek lehetővé teszik a fájlok csatolását a Projekthely integrált szolgáltatásai egyikéből, valamint értesíthetik az embereket vagy a csoportokat az üzenetéről.

Értesítést kap a különféle dolgokról, de ha túl sok üzenettel foglalkozik, néhányat vagy mindet ki tudja kapcsolni..

Projekthely sablonok

Ha hasonló projektet ismétel, akkor időmegtakarításhoz sablonokat állíthat be. Hét előre beállított lehetőség is van, amelyek előnyt jelenthetnek és megmutathatják a dolgok beállításának különböző módjait.

projectplace-new-munkaterület

Új munkaterület létrehozása sablonból nem nehéz, de időbe telik. Ez megnehezíti a rendelkezésre álló lehetőségek böngészését. A legtöbb eszköz lehetővé teszi, hogy mindent többé-kevésbé azonnal beállítson, tehát a Projectplace nem nagyszerű választás, ha türelmetlen.

Meglepettünk, hogy meg kellett várnunk, de miután kiválasztottuk a lehetőségeinket, majdnem 15 perc alatt elkészült az új – a toborzási sablonon alapuló – munkaterületünk. Ez elképesztő időt vesz igénybe, ha figyelembe vesszük, hogy a sablon csak kb. 115KB helyet igényelt.

A sablon jó volt, és egy új vállalkozás, amelyben nincs egy adott területre pontosan definiált folyamatok, rosszabb is lehet, ha a Projectplace-t használja kiindulási pontként..

A kész toborzási rendszerünk egy kanban táblával jött létre, hogy az embereket a toborzási szakaszokon keresztül mozgassa, a potenciális bérlők nyomon követésére szolgáló rendszerrel, valamint akár az új bérbeadások nyomon követésére szolgáló dokumentumokkal, valamint annak ellenőrzésével, hogy azok megfelelnek-e.

25 GB-os tárolóhelyet kaptunk a próba során, amelynek a legtöbb igénynek megfelelőnek kell lennie, de a mintaprojekt aggasztóan nagy volt, több mint 400 MB. Mint már említettük, a második projektünk sokkal kisebb volt.

A Projectplace integrálódik más tárolóplatformokhoz, lehetővé téve a fájlok elérését a Dropbox vagy a Google Drive segítségével. Ha további helyre van szüksége, tekintse meg a legjobb online tárolási csapatoknak szóló cikket, amely a lehetőségek körét tartalmazza.

A tárolási lehetőségek mellett a Projectplace közvetlenül integrálható különféle platformokkal, beleértve az Evernote, a Harvest, a HipChat és mások. Van is Zapier támogatás, amely hozzáférést biztosít még sok máshoz.

A Projectplace rendelkezik egy ügyes funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy kényelmesen vagy nyomás alatt álljon. Ha mindenki megoszthatja, hogyan érzi magát általában, hasznot jelenthet azoknak a vezetőknek, akik törődnek a személyzettel.

Felveheti kapacitását heti órákban és percekben is. Ez akkor hasznos, ha szabadúszóként vagy önkéntesként dolgozik, és biztosak vagyunk abban, hogy a vezetők meg fogják találni ezt az értékes információt.

Számos projektmenedzsment-platform rendelkezik módszerekkel ellenőrizni, hogy a projekt halad-e, vagy meghatározzák, ki alul- vagy túlmunkálva van. 

Használhatja útközben, mivel rendelkezik Android és iOS alkalmazásokkal. Ha mobil eszközöket használ az online platformok eléréséhez, tekintse meg a többszörös VPN-re vonatkozó legjobb cikk cikkünket a további biztonság érdekében.

A Projectplace szolgáltatáskészlete erős, de kár, hogy ilyen hosszú időbe telik az új munkaterületek létrehozása. Nagyon magas pontszámot mutat, számos olyan funkcióval, amelyek megkönnyítik a csapat szervezését.

A projekthely jellemzőinek áttekintése

Projekthely logówww.projectplace.com

2900 dollártól kezdve minden hónapban

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel

Egyéb testreszabási lehetőségek

Csapat méret korlátozása
Korlátlan

Tárhely
25 GB

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Android

Ingyenes próbaverzió
14 nap

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
AES-256

SOC tanúsítás

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

A Projectplace tulajdonosa a Planview, amely szintén a LeanKit tulajdonosa. A Projectplace használatakor előfordulhat, hogy elköltözteti annak dedikált webhelyét, és a LeanKit és más eszközökkel megosztott oldalakra. A webhely csak a Projectplace részei jól működnek, de a többi rész zavaró rendetlenség.

A regisztrációhoz el kell fogadnia a szolgáltatási feltételeket és a fő felhasználói megállapodásokat. Ezek kivizsgálása vezetett bennünket a Planview-oldal ugyanazon horror show-jához, amelyhez a LeanKit-felhasználók szóltak. Tiszta és egyszerű, nem az. Nagyon óvatossággal tanácsoljuk azokat, akik szeretnék tudni, hogy Ön mit vállal.

Miután kitöltötte az űrlapot, és rákattintott az aktiválási e-mailre, elküldésre kerül az alkalmazáshoz. Kíváncsi, hogy miként néz ki a betöltő képernyő, miközben a Projectplace beállítja a projektet, de nem kell túl sokáig várnia (legalábbis ezen a ponton).

projectplace-setup

Miután az alkalmazás készen állt, először nem látott egy oktatóanyagot vagy bevezetőt, amely üdvözölne minket. A tálcánkban várakozó üzenet nem volt a szokásos üdvözlet, ám egy önpromóciós feljegyzés, amely elmondja nekünk, hogy a Projectplace most még jobb.

projectplace-tanácsok

Hamarosan rájöttünk, hogy a képernyőn borsolódó kis zöld körök felbukkanó tippek. Eleinte tévesen felvetettük őket egy interfész rétegezési kérdésével, de mihelyt rájöttünk, mi ők, elég jól elvégezték a munkájukat.

Ha tovább nézzünk, gyorsan rájöttünk, hogy a mintaprojekt tippeket és tippeket használt feladatként. Ezek követése sokkal könnyebbé tette a megtanulást. Ez azt mondta, hogy amikor második alkalommal jelentkeztünk be, úgy tűnt, hogy a projekt nézete megváltozott, és bár a kártyák számozva voltak, nehéz voltunk megtalálnunk a sorozatban következőt..

A tételek linkeket tartalmaztak a szövegekhez, amelyekre szintén nem kattintottak. Egy másik elem meghívott minket videók megnézésére, de nem linkelt hozzájuk, vagy csatolmányként nyújtotta be őket. A kialakítás sok területen simább lehetett. Ha fontos a felhasználóbarátság, olvassa el a ClickUp áttekintésünket, hogy példát találjon a megfelelő platformra.

Projekthely első projekt

Sokkal jobb volt a projekthelyünk felépítése a saját testület felállításához. Könnyen létrehozhatunk és módosíthatunk feladatokat, valamint mozoghatunk a nézetek között.

Számos szűrő lehetővé teszi a feladatok rendezését. Itt számos hasznos lehetőség áll rendelkezésére, és megtekintheti az összes felhasználót, amelyet egy adott felhasználóhoz rendelt, vagy azokat, amelyeket nem osztottak ki, és azokat, amelyek időbecslésekkel vagy anélkül vannak. A legtöbb olyan információtípust keresheti, amelyet a Projectplace lehetővé tesz.

A szokásosnál nehezebb volt megpróbálni tagokat felvenni a csapatunkba. Először adtunk meg egy nevet, és egy üzenetet kaptunk arról, hogy a formátum érvénytelen. Ugyanez történt, amikor megadtunk egy e-mail címet.

Szinte minden más eszköz, amelyet teszteltünk, megkönnyíti más felhasználók felvételét. Legtöbben elmennek az útból, hogy ösztönözzék erre, tehát sokk volt rájönni, hogy mi nem tudunk a Projectplace-rel.

Tekintettel arra, hogy mi vagyunk az egyetlen csapattag, elgondolkodtunk azon, mi történik, ha rákattintunk a nevünk melletti opcióra, hogy eltávolítsunk minket a csapatból. Talán a projekt végtelen marad. Nem mertünk rákattintani, hogy megtudja. Végül egy „meghívó” gombot találtunk egy külön „tagok” lapon, így képesek voltunk kitölteni a projektet.

A felület világos és szellős. A színek lágyak és sok fehér hely van. A szöveg nagyobb is lehet, de ezt nem nehéz olvasni. Aggódó, hogy jelentős késésekkel szembesültünk használat közben. Időkedett a navigálás a „táblák” oldalra, és azt tapasztaltuk, hogy 10 másodpercet felfelé kell várnunk, miközben körbejárunk..

Mint már említettem, a mintaprojekt több mint 400 MB-ot használt a kiosztott 25 GB-ból, ami sok, tehát talán nem olyan hatékony, mint a motorháztető alatt lehet..

A Projekthely támogatási oldalán található egy műszaki szakasz, amely tartalmaz egy késleltetési tesztert, tehát talán a sebesség miatt volt valami mással korábban. Információt nyújt a rendszerkövetelményekről és az áramkimaradásokról is.

Noha találtunk sebességgel kapcsolatos problémákat és számos olyan dolgot, amelyek nem működtek olyan jól, mint szeretnénk, a felület használata a dolgok elvégzéséhez és megváltoztatásához jól működik, és általában intuitív. Nagyon sok a lehetősége annak, hogy a dolgokat gyorsan és egyszerűen elkészítsük, miután megismertük a platformot.

A navigáció ugyanakkor sajátos. Meg kell tanulnia, hogyan kell megtalálni a kívánt nézeteket, mivel a kattintás és feltárás nem mindig olyan világos, mint amilyen lehet. Egy ponton rákattintottunk egy feladatra, hogy nem válaszolunk, és néhányszor ismét megpróbáltuk, a feladat fókusztere villogni kezdett és kikapcsol. El kellett távolodnunk, hogy a dolgok normalizálódjanak.

Ha olyan alternatív platformot szeretne használni, amely a használhatóságot növeli, és az újonnan megkoronázott általános kedvenc projektmenedzsment eszközünk, olvassa el a monday.com áttekintést.

A Projectplace tisztességes pontszámot kap a felhasználóbarátság szempontjából. Az egyes alkatrészek jól működnek, de a navigáció zavaró, és a hibák és a lelassulások befolyásolják az általános élményt.

Költség

A Projectplace egyetlen rendszeres tervvel rendelkezik, amelynek ára havonta 29 USD / felhasználó. Ez nem olcsó, de rendszere legalább egyszerű. Árképzési oldalának szövege: „Csak amerikai ügyfelek”, de támogatása azt mondta nekünk, hogy csak az árképzésre vonatkozik, és a platform a világ bármely pontján elérhető..

projectplace áron

Vállalati szintje is van, amely számos extra funkciót tartalmaz, és büszkélkedhet „katonai szintű biztonsággal”. Az ár megbeszélése érdekében közvetlenül kapcsolatba kell lépnie a Projectplace-rel.

Ha érdekli egy olyan platform, amely olcsó a nagy csapatok számára, nézd meg a Basecamp áttekintésünket.

Van egy kéthetes ingyenes próbaverzió, ha szeretné megnézni, és nincs szükség hitelkártyára. Jó lenne egy olcsó vagy ingyenes szint, de ha nem kínálnánk, ez nem jelent megszakítót. A Projectplace jó pontszámot kap az egyszerű rendszerének és az ingyenes próbaverziónak.

Biztonság & Magánélet

A Projectplace számos megnyugtató garanciát vállal a magánélet vonatkozásában. Biztosítja az adatok biztonságos törlését a projekt törlésétől számított 30 napon belül. Azt is ígéri, hogy az Ön személyes adatai, kivéve a szükséges elérhetőségi adatokat, az értékesítés vagy a támogatási személyzet számára nem láthatók.

Titkosítása biztosítja, hogy senki sem tudja megnézni az Ön adatait, csak Ön, még akkor is, ha akarják. Rendszeres biztonsági mentéseket készít, hogy mindent biztonságban tartson. Az adatok biztonságának megőrzése érdekében tekintse át a merevlemez-útmutató titkosításának módját.

Adatvédelmi politikája meglepően olvasható a webhely nagy részéhez képest. Az adatvédelmi politika részletezi a Projectplace megfelelését az Egyesült Államok adatvédelmi pajzsának. A Projectplace szerverei Svédországban vannak, és állítása szerint adatvédelmet nyújt az olyan jogszabályoktól, mint például az USA Patriot Act.

projectplace-dsar

Megállapítottuk azt a lehetőséget, hogy kérelmet nyújtsunk be az „érintettek hozzáférési kérelmeinek portáljára” arra az esetre, ha az adatait eltávolítani szeretnék. Mi nem mentünk át ezen a folyamaton, de kíváncsi vagyunk, mi történik az adatokkal, ha elmulasztja az eljárás végrehajtását.

Az Ön által használt forma nem olyan zavaró, mint a Projekthely Általános Szerződési Feltételei, de a barátai sem. Ennek ellenére ott van, ha keresed.

A Projectplace lehetőséget ad arra, hogy az Ön által tárolt információkat .json vagy .xml formátumban megtekintse. A .xml opció nem működött nekünk, de a .json. Nem voltunk kifogásolva, főleg azért, mert úgy tűnt, hogy egy másik hiányzó hibánkat is tettünk, amikor telefonszámunk megadásakor regisztráltunk.

Ha aggódik amiatt, hogy milyen információt szivárog az online szolgáltatásokhoz, olvassa el az adatvédelmi cikkről szóló cikket.

AES 256 bites titkosítást használ a tároláshoz és a TLS-t az átvitelhez, azaz az adatok biztonságosak. 99,98 százalékos üzemideje is büszkélkedhet, tehát az áramkimaradásoknak ritkáknak kell lenniük. ISO 27001 tanúsítvánnyal is rendelkezik.

Testreszabhatja csapata jelszóigényeit, de nincs túl sok lehetőség. Ön is kap SAML-alapú egyszeri bejelentkezést.

Két tényezőjű hitelesítéssel rendelkezik, amely extra védelmet nyújt Önnek, ha a jelszó sérült. Ez segít megvédeni a számítógépes bűnözéstől.

Erős titkosítás, kéttényezős hitelesítés és az adatok biztonságának megőrzése iránti elkötelezettség miatt a Projekthely jól szerepel a biztonság és a magánélet szempontjából.

Szolgáltatás & Támogatás

Ha elakad, vannak „súgó” és „ügyfélszolgálati” lehetőségek a Projekthely menüben, valamint „visszajelzés” opció, ha meg akarja osztani gondolatait..

A „súgó” opció kiválasztásával egy jól megtervezett oldalra jut, amelyben megnyugtató kép található a növényről. Innentől kezdve több lehetősége van.

Van egy „kezdés” oldal, amely tartalmaz egy bevezető videót és rengeteg részletes, szöveges alapú útmutatót, amelyek ismertetik a platform használatát. Van egy GYIK, körülbelül 25 kérdéssel, amelyek szöveges és videoalapú válaszok keverékére mutatnak. Körülbelül 27 videó és cikk is tartalmaz szinte mindent, amelyre valószínűleg szüksége van.

Az „ügyfélszolgálat” oldal hasonlóan átfogó. Ha közvetlenül szeretne kapcsolatba lépni, felkínálja a telefonszámot, valamint a kapcsolatfelvételi űrlapot és az élő csevegést, így rengeteg lehetőség áll rendelkezésére, ha segítségre van szüksége. A támogatást hat nyelven nyújtják, lefedve az angloszférát és Észak-Európát, amelyek mindegyikének külön telefonszáma van.

Megpróbáltunk feltenni egy kérdést a Projectplace helyett néhány olyan kérdéssel kapcsolatban, amelyekben tisztázni szeretnénk. Amikor kipróbáltuk az élő csevegést – egy hétköznap 8.20-kor. Keleti standard idő – olyan üzenetet kaptunk, amely szerint egyik ügynöke sem volt elérhető.

Ehelyett a támogatási űrlapon nyújtottuk be kérdéseinket. Miután rákattintott az Elküldés gombra, elküldték az ügyfélszolgálati központba, anélkül, hogy nyugtázta volna, hogy a kérdés megérkezett. Ugyanakkor ugyanazon a napon visszatért hozzánk.

Ha szüksége van egy buborékos reakcióidővel rendelkező szolgáltatásra, akkor nézze meg a Wrike áttekintést. Csapata mindössze három perc alatt visszatért a vizsgálatunkhoz.

A Projectplace webináriumokat kínál, valamint lehetőséget kínál a régi internetes szemináriumok megtekintésére, de mi nem sikerült őket rávenni. Kifejezetten regisztrálnunk kellett a webináriumra, de miután kitöltöttük adatainkat, „video elérhető” üzenet érkezett a problémáinkra.

A Projectplace háttérképeket és e-könyveket is kínál. Bosszantóan egyéni regisztrációt és regisztrációt is igényelnek, és arra is felkértük minket, hogy adataink alapján igazoljuk cégünket a javasolt egyezések listájából..

Ha nagy csapattal szeretne feljutni a peronra, kihasználhatja a fedélzeti és edzési lehetőségek nagy választékát. Az online képzésen kívül csapata is megjelenhet, és veled együtt dolgozhat a helyszínen. Szintén elérhető a konzultáció, hogy a lehető legtöbbet hozhassa ki a platformból.

A projekthely minden alapot lefed. Lehetősége van arra, hogy segítséget kapjon a platformmal kapcsolatban. Nem minden működik megfelelően, de van sok segédanyag és támogatása gyorsan reagált nekünk. Megfelelő pontszámot kap.

Végső gondolatok

A legjobb projekt menedzsment szoftver a legtöbb dolgot rendben teszi a felület és a használhatóság szempontjából. A Projectplace néhány túl sok hibát okoz, de ez csak néhány hibajavítást jelent, mivel sokkal erősebb platform.

Jól működik a szolgáltatásban és a támogatásban, valamint az adatvédelemben és a biztonságban. Javíthatja a használhatóságot, de távolról sem katasztrófa. Miután megszerezte, rengeteg energiát kínál, és érdemes megnézni. De másutt is jobb tapasztalataink voltak.

Ha megpróbálta használni a Projectplace alkalmazást, kérjük, ossza meg velünk a véleményét az alábbi megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map