A dolgok áttekintése – Frissítve 2020

A dolgok áttekintése

A dolgok egy könnyen használható projektmenedzsment alkalmazás, amely örömmel élne bármilyen macOS rendszeren. A biztonsági funkciók hiánya és a magas ár cédula elkerülheti Önt. Olvassa el a részleteket ebben a teljes dologban.


legjobb projektmenedzsment-szoftver

A Things egy feladatkezelő alkalmazás az Apple számítógépekhez és eszközökhöz. Egy németországi székhelyű csapat készítette, és több milliószor töltötte le. Számos díjat is nyert. Ebben a Dolog áttekintésben láthatjuk, hogyan alakul.

A legtöbb megtekintett platformonként ellentétben a helyben, nem pedig a böngészőben fut. Ennek vannak előnyei és hátrányai, amint látni fogjuk. Felhőfunkcióival rendelkezik, amelyek lehetővé teszik az adatok megosztását több eszközön.

dolgok-review-üdvözlő

A dolgok a feladatkezelés alapjaira koncentrálnak, lehetővé téve a feladatok listájának elkészítését és a befejezés befejezésekor elválasztható jelöléseket. Ez egy egyszerű, hatékony feladatkezelő eszköz, amely jól csinálja. 

Van néhány extra, de nem túl sok. Alapvető tulajdonságaira összpontosít, és hatékonyan végzi. A felülete sima és tiszta, és nem kerül az útjába. Megtapasztaltuk az alkalmi hibát vele, de semmi sem túl komoly.

erősségek & Hiányosságok

Alternatívák a dolgokhoz

Jellemzők

A dolgok csak az Apple termékekhez érhetők el, és nincs webes verziója. Lehetséges, hogy a Windows felhasználók alternatívát kereshetnek a Wunderlist áttekintésünkben. 

Az alapvető munkafolyamat, a legtöbb feladatkezelő eszközhöz hasonlóan, a feladatok létrehozása és bejelölésük, amikor befejezi őket. 

Több projektet is létrehozhat, amelyek mindegyike tartalmazza a saját feladatkészletét. A feladatokat fejléc listákba lehet csoportosítani. A projekteket akkor is csoportosíthatja, ha több hasonló típusú van.

dolgok-review-ellenőrző lista

A feladatokat tovább bonthatja ellenőrző listákkal, amelyek ugyanúgy megjelölhetők, mint a feladatok. Ismétlődő feladatokat is beállíthat. Ily módon, ha elkészíti az egyiket, egy új jön létre, és ezzel megkönnyíti a gondot. Ez nagy időmegtakarító lehet, ha rengeteg rendszeres házimunkád van, amelyeket ki kell választania.

A feladatokat címkék alapján lehet kategorizálni. Néhány ilyen alapértelmezés szerint, de szükség szerint hozzáadhatja a sajátját. Van egy gyorskeresési funkció, amellyel szöveget írhat, és feladatokat vagy címkéket találhat, amelyek tartalmazzák. Ez nem igazán működött nekünk, mert nem választotta ki az összes feladatot, amelyet kellett volna.

Ha bátor és tisztán beszélt, akkor feladatokat hozhat létre a Siri-val való beszélgetéssel. Olvassa el a legjobb beszéd-szöveges szoftver útmutatónkat, ha ez a szolgáltatás vonzza Önt.

Ha egy üzenetet küld egy adott e-mail címre, amikor feliratkozik a dolgok felhőalapú szolgáltatására, akkor az alkalmazás megadása nélkül is létrehozhat feladatokat.. 

Nem kell aggódnia a fájlok vagy a tárhely miatt. Ezek nem jelentik az egyszerű feladatkezelő alkalmazás problémáit, de számíthat arra, hogy a legjobb projektmenedzsment szoftverben látja őket. Ha valahol szüksége van fájlok megosztására, tekintse meg a legjobb felhőalapú tárolási útmutatónkat.

Értesítéseket is kaphat. Az asztali macOS alkalmazásban belép az értesítési központba, és az ott felsorolt ​​alkalmazások közül választja a dolgokat.

A feladatok importálása néhány alkalmazás számára elérhető, de a legtöbb esetben letöltnie kell egy szkriptet, hogy a dolgok értesítései működjenek. Ez sokkal könnyebb, mint sok alkalmazásnál, de ott van a lehetőség, ha szüksége van rá.

Minden feladatnál van egy naptár gomb, amellyel határidőket állíthat be. Írhat be időt és dátumot is. Ezután láthatja, hogy mely feladatok vannak ütemezve az aktuális napra, és megtekintheti a közelgő feladatokat egy listában.

Ha pihentetni akarja a szemét, átkapcsolhatja a dolgokat a világos színsémájától sötétre. Az első alkalommal összeomlott, amikor megváltoztattuk, de nem veszítettünk el információt.

Ez a jellemzők szempontjából. Egyetlen nézettel egyszerűvé teszi a dolgokat. Ha szereti az egyszerű megközelítést, de jobban szereti a feladatokat egy kanban táblán rendezni, nézd meg a Trello áttekintésünket. Ha tetszik, olvassa el a Trello kezdő útmutatóját, amelyben segítséget nyújt neki.

Helyi biztonság

Mivel nincs böngésző verziója, a dolgok helyben tárolják az Ön adatait, de lehetőség van felhőfunkcióinak használatával az adatok megosztására.

Ha helyben kezeli a dolgokat, akkor nem kell aggódnia azért, mert az emberek feltörik a fiókját. Az adatokhoz csak akkor férhetnek hozzá, ha hozzáférnek a számítógépéhez. A helyi verziónak azonban nincs bejelentkezési rendszere, tehát ha valaki ellopja az eszközt, akkor kiszolgáltatottabb vagy, mintha jelszóval védett online szolgáltatással lenne..

Ha többet szeretne tudni arról, hogy az emberek hogyan férhetnek hozzá az Ön adataihoz, olvassa el az Edward Snowdenről és a kormányzati felügyeletről szóló cikkünket.

Ha a Things felhőt használja az adatok megosztására az eszközök között, akkor biztos lehet benne, hogy 256 bites titkosítást használ az áthaladó és nyugalmi adatokhoz. Olvassa el a titkosítás leírását erről bővebben.

Megfelel az általános adatvédelmi rendeletnek, valamint a német szövetségi adatvédelmi törvénynek és a telemedia törvénynek. Olvassa el online adatvédelmi útmutatónkat annak érdekében, hogy megtudja, mit tehet magánéletének kezelése érdekében.

A dolgok jellemzőinek áttekintése

A dolgok logójaculturedcode.com

Kezdődik: $ 999 / hónapMinden terv

Kezelési szolgáltatások

feladatok

Résztevékenységek

Függőség menedzsment

Egyéni háttérrel
Sötét és világos színsémák

Egyéb testreszabási lehetőségek

Csapat méret korlátozása
1

Tárhely

Tábornok

Fizetés
Hitelkártya, Paypal, Apple Pay, IDEAL, mobil számlázás

Cryptocurrency elfogad

Mobil operációs rendszer támogatása
iOS, Mac OS

Ingyenes próbaverzió
15 nap

Biztonság

Két tényezős hitelesítés

Titkosítás
AES-256

SOC tanúsítás
N / A

Támogatás

Élő chat

E-mail / kapcsolatfelvételi űrlap

Telefonos támogatás

Felhasználóbarátság

A dolgokat könnyű letölteni és futtatni. Nem kell regisztrálnia vagy megadnia az e-mail címét. Csak töltse le az alkalmazást, és nyissa meg.

A letöltött alkalmazás közvetlenül a letöltési helyről indul, ahelyett, hogy önmagát telepítené, ezért el kell helyeznie valahova, és saját maga kell beállítania a hivatkozásokat..

dolgok-review-minta

A dolgok első használatakor üdvözli Önt egy rövid ismertetővel annak lehetőségeiről, és felajánlja egy bevezető projekt létrehozását az Ön számára. A bevezető projekt számos feladatlistát tartalmaz, amelyeket át kell dolgozni. Az első körülveszi az alkalmazás alapjait, a többiek pedig a fejlettebb, opcionális funkciókat mutatják be. 

Ennek ellenére nincs sok látnivaló. A legtöbb feladatkezelő alkalmazáshoz hasonlóan az alapok is alapvetőek és az extrák fejlettebbek, de a Things egy apró eszköz. Ez egy felhasználóbarát alkalmazás, amely nem okoz fejfájást.

A kezelőszervek kicsi oldalon vannak. Minden jól működik, de néha voltak kérdések. A naptár például egyáltalán nem jelenik meg, miközben követte az oktatóanyagot. Könnyen kezelhető és kitalálható, de nem olyan vaj sima, hogy használata könnyű.

Összességében azt találtuk, hogy a felülete elég tisztességes, de nem tökéletes.

Költség

A dolgok a szoftver tulajdonjogának régimódi megközelítését veszik alapul. Egyszeri díjat fizet azért, hogy az alkalmazást egyenesen birtokolja. A macOS verziója 15 napos próbaverzióval rendelkezik, amelynek használatához nincs szüksége hitelkártyára.

9,99 és 49,99 dollár között kerül, attól függően, hogy melyik platformon használja. A macOS verzió, amelyet teszteltünk, nem olcsó, de jól hasonlít más eszközök havi díjaihoz. Az iOS verziók sokkal jobb értéket képviselnek.

Felhő szolgáltatásai ingyenesen elérhetők, ami nagy plusz.

Szolgáltatás & Támogatás

Nagyon nehéz beragadni a dolgokba, de ha sikerül kezelnie, rengeteg támogatást kínálnak. A fő támogatási oldalon található egy GYIK és a tudásbázis, valamint egy gomb, amellyel kapcsolatba léphet, ha még mindig segítségre van szüksége. Eljut egy kapcsolatfelvételi űrlaphoz. 

A kapcsolatfelvételi űrlap néhány további részletet kér, például a használt alkalmazás verzióját és az operációs rendszer verzióját, ám ez nem kényszeríti Önt, hogy adja meg nekik, ha rohanás van..

Megpróbáltuk megkérdezni a két tényezőről történő hitelesítést, és öt óra múlva kaptunk választ. Ez tisztességes válaszidő, és a válasz a legátfogóbb volt az egyik támogatási kérdésünkre.

Ha egy még gyorsabb támogatási idővel rendelkező platform iránt érdeklődik, olvassa el a Basecamp áttekintésünket, hogy megismerje egy olyan szolgáltatást, amely három perc alatt érkezett hozzánk..

Végső gondolatok

A dolgok könnyen kezelhetők, és nagyszerű támogatást nyújtanak. Ez nem a legolcsóbb alkalmazás, és a felülete nem tökéletes, de jól működik, és elvégzi azt, amit elvárt tőle..

Összességében nagyszerű választás az Apple rajongói számára. A Mac-tulajdonosok, akik mélyebb szoftvert keresnek, elolvashatják a Mac-re vonatkozó legjobb projektmenedzsment szoftverünket. 

Ha kipróbálta a dolgokat, kérjük, ossza meg véleményét erről a megjegyzésekben. Köszönöm, hogy elolvasta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map