Wunderlist-arvostelu – Pidämme sitä yhdessä – Päivitetty 2020

Wunderlist-arvostelu

Wunderlist on harhaanjohtava yksinkertainen sovellus, jonka avulla voit seurata mitä sinun tarvitsee tehdä, jakaa tehtäviä osiin ja enemmän. Olimme vaikuttuneita siitä, mitä se voi tehdä, mutta olemme silti helppokäyttöisiä, kuten voit lukea koko Wunderlist-arvosteluamme.

Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Jos sinulla on vaikeuksia selvittää, mitä seuraavaksi tehdä, kun olet töissä tai suunnittelet päiväsi, voimme auttaa. Ensimmäinen asia, joka sinun pitäisi tehdä, on lukea tämä Wunderlist-arvostelu. Sen jälkeen toivottavasti sinulla on työkaluja käytettäväksi seuraavien vaiheiden määrittämiseen itse.

Wunderlist on yksinkertainen ja helppo tehtäväluettelosovellus. Sen avulla voit luoda tehtäviä ja rasti niitä pois, kun olet suorittanut ne. Voit käyttää sitä hallitsemaan mitä tahansa ostoksistasi suuriin luoviin yrityksiin. Voit jakaa tehtäviä muiden kanssa ja työskennellä myös yhdessä.

Wunderlist liittyi Microsoftiin vuonna 2015. Microsoftiin liittyvät ohjelmiston osat ovat yleensä sen suurimpia puutteita. Lue jatkossa selville, kannattaako sovellus käyttää.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot Wunderlistille

ominaisuudet

Wunderlist on saatavana monilla alustoilla. Selaimessa toimimisen lisäksi siinä on Windows-, macOS-, Android-, iOS- ja Chromebook-sovelluksia sekä Google Chromen ja Safarin laajennuksia. Jos yrität valita selaimen, jolla sitä voi käyttää, tutustu Chrome-arvosteluun.

Wunderlistin perustyönkulku on luoda tehtäviä, lisätä niitä luetteloihin ja merkitä ne pois, kun suoritat ne. Sen käyttöliittymä on rohkea, kirkas ja selkeä, ja näiden toimintojen suorittaminen on yksinkertaista.

Sen painikkeet ja valikot sisältävät myös paljon lisäominaisuuksia. Tilin asetukset kannattaa tarkistaa, koska se tuo esiin valikon, jossa on paljon muita vaihtoehtoja, joista voi olla hyötyä.

Voit kopioida luettelosi ja jakaa ne muiden ihmisten kanssa. Tämä tekee Wunderlististä loistavan tavan jakaa tehtäviä toimistoprojektiin. Jos haluat kuitenkin järjestää projektin yksityiskohtaisemmin, katso kuitenkin parasta projektinhallintaohjelmistoa.

Jos työskentelet muiden käyttäjien kanssa, voit aloittaa keskustelujen heidän kanssaan ja tehdä kommentteja tarvittaessa muistiinpanojärjestelmän avulla.

Wunderlistissa on hieno valikoima taustoja, joissa on kourallinen kirkkaita värejä ja useita rentouttavia valokuvia. Sinun pitäisi pystyä löytämään sellainen, joka vetoaa sinuun, mutta mahdollisuus ladata oma olisi mukava.

Wunderlist-alitehtävät

Voit asettaa määräaikoja tehtäville ja asettaa ilmoituksia tietyille aikoille muistuttaaksesi siitä, kun sinun on tehtävä asiat. Voit myös lisätä alatehtäviä jokaiselle tehtävälle, jotta voit jakaa asiat edelleen.

Tiedostojen liittäminen Wunderlistilla

Wunderlist tukee tiedostojen liitteitä ja antaa sinulle niin monta kuin haluat. Sen dokumentaatiosta ei ole selvää siitä, pysyykö vanha 5 Mt: n tiedostorajoitus edelleen, mutta pystyimme lähettämään ja katsomaan 9 Mt: n tiedostoa, mikä viittaa siihen, että saat rajoittamattomia liitteitä ja tallennustilaa.

Voit lisätä tiedostoja myös Dropboxista ja tehdä äänitallenteita. Toisin sanoen, jos tarvitset erillistä tallennusratkaisua, tutustu parhaaseen pilvitallennusoppaaseemme.

Jos haluat käyttää tehtäviäsi muiden alustojen kanssa, Wunderlist sisältää useita integraatioita, jotka auttavat sinua tekemään niin. Se toimii Zapierin kanssa, joten voit jakaa tietoja satojen sovellusten kanssa. Muita integraatioita ovat Slack, Microsoft Outlook ja Trello, joista voit lukea Trello-arvosteluamme. Trello-aloittelija-oppaamme auttaa sinua myös aloittamaan sen.

Kehittäjät, jotka haluavat integroida Wunderlistin omiin työkaluihin, voivat tehdä niin Wunderlistin sovellusliittymän avulla. Tästä on hyötyä, jos haluat luoda oman laajennuksen tai lisätä Wunderlistiin tallennettuja tietoja verkkosivustoosi tai sovellukseen.

Jos haluat viedä tietosi, siellä on sivu, jolla voit tehdä sen. Kun yritimme sitä, meidän piti odottaa muutama minuutti, jopa vietäessämme suhteellisen pientä testiprojektiamme. Se sisälsi kuitenkin elokuvatiedoston. Kun se oli valmis, saimme tiedostojamme .json-tiedoston sekä mini-HTML-verkkosivuston, jonka avulla voimme selata projektiamme.

Kaiken kaikkiaan Wunderlist tarjoaa erinomaisen ominaisuusjoukon. Se tekee perusteet hyvin ja sisältää myös paljon hyödyllisiä lisäominaisuuksia.

Wunderlist-ominaisuuksien yleiskatsaus

Wunderlist-logowww.wunderlist.com

Vapaa

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat
taustat

Muut mukautusvaihtoehdot

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
Rajoittamaton Gt

yleinen

maksu
Vapaa

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android, kolmannen osapuolen, Windows, Mac OS

Ilmainen kokeilu
Vapaa

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
AES-256

SOC-sertifiointi
Microsoftin tietosuojalausunto

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

Kun olimme kirjautumassa Microsoft-tilillemme, saimme kauhistuttavan näköisen virhesanoman, joka on täynnä teknisiä tietoja, joita emme ymmärtäneet tai tunsimme tarvetta nähdä.

Wunderlist-intro

Saavuttuamme siitä kuitenkin sovellus oli paljon parempi. Olet tervetullut näytöllä, jossa pyydetään valitsemaan luokka ensimmäiselle luettelollesi, joka antaa sille otsikon. Voit sitten lisätä tehtäviä ilmaiseksi.

Voit lisätä ne kirjoittamalla kunkin nimen ja napsauttamalla palata. Kun tehtävät on suoritettu, merkitset ne ruutuun. Siellä on tyydyttävä ding, kun teet niin. Se on pieni kosketus, mutta se sopii yhteen Asanan juhlien kanssa siinä mielessä, että antaa sinulle käsityksen saavutuksesta. Lue lisää Asana-arvosteluistamme siitä.

Wunderlist-pikanäppäimet

Jos haluat työskennellä nopeammin, tilin asetuksissa on piilotettu pikanäppäimiä. Kuten mainittiin, paljon asetuksia on olemassa, ja ne eivät kaikki liity tiliin, joten tarkista, haluatko muokata jotain.

Wunderlist on yksinkertainen, eikä sinulla todennäköisesti ole paljon ongelmia sen käyttämisessä. Sen perustyönkulku on suoraviivainen ja hyvin suunniteltu.

Se on nopea käyttää ja vastaa toimiin melkein heti. Jopa selainversiossa sinun ei tarvitse odottaa vastausta tekeessään asioita. Se tekee siitä loistavan valinnan niille, jotka haluavat lisätä asioita nopeasti eivätkä halua tuijottaa näyttöä odottaessaan sovelluksen tarttumista.

Kaiken kaikkiaan se on hyvä käytettävyys, sillä ensimmäisen kirjautumisen virhenäyttö on ainoa todellinen ongelma.

Kustannus

Wonderlist on ilmainen. Aikaisemmin sillä oli Pro-versio, mutta se lopetettiin ja sen ominaisuudet taitettiin normaaliversioon. Microsoft ilmoitti aikovansa korvata Wunderlist jossain vaiheessa uudella To-Do-sovelluksella, mutta se jatkuu edelleen ja voit käyttää sitä ilmaiseksi.

turvallisuus & yksityisyys

Wunderlist on Microsoft-tuote. Suurilla teknologiayrityksillä on ainakin luonnos yksityisyyttä koskevista tietueista. Lue artikkeli Edward Snowdenista ja hallituksen valvonnasta oppiaksesi mitä he ovat tehneet.

Wunderlist tarjoaa sinun kirjautua sisään Microsoft-tililläsi. Olemme edelleen tietoisia siitä, että Skype kertoi kaikille ikämme, kun Microsoft osti sen, joten loimme räätälöityn tilin. Emme halua, että kaikille yhteystietoluettelossamme ilmoitetaan, kun meidän on loppujen lopuksi mentävä supermarkettiin ostamaan porkkanaa.

Wunderlist sanoo kirjautumisnäytöllä, että sillä on pääsy kaikkiin tietoihisi, joten sinua varoitetaan riittävästi.

Sen yhteisössä on viesti, joka väittää, että Wunderlist käyttää SSL 256-bittistä liitetiedostoihin sekä lepo- ja siirtotietoihin. Lue lisätietoja salauskuvauksesta. Tietoja ylläpidetään Irlannissa Amazon Web Services -palvelun avulla. Wunderlist-tuki vahvisti, että kun kysyimme ja ilmoitimme myös meille, ei ole kahden tekijän todennusta.

Microsoftin osallistumisen lisäksi emme löytäneet ongelmia sen tietoturvaan tai yksityisyyteen, mutta ihanteellisessa maailmassa kahden tekijän todennus olisi käytettävissä.

palvelu & Tuki

Et todennäköisesti juuttu käyttämään Wunderlistin perusominaisuuksia, mutta jos tarvitset apua tai tarvitset apua edistyneemmissä asioissa, sinun on otettava yhteyttä tukeen.

Emme nähneet sovelluksessa selvää tukilinkkiä, mutta sen “noin” -sivulla on linkki. Toisin sanoen, jos katsot Wunderlistin verkkosivustoa, siellä on ”tukilinkki”. Haettavan tietokannan lisäksi on yhteyslomake, jos haluat ottaa yhteyttä. Poistimme kysymyksen salauksesta ja kaksifaktorisesta todennuksesta ja saimme yksityiskohtaisen, tarkan vastauksen 15 tuntia myöhemmin.

Wunderlist tukee sovelluksessaan 10 kieltä ja neljä tukisivustollaan, joten se on hyvä valinta kansainvälisille käyttäjille.

Se menestyy hyvin tässä kategoriassa kunnollisella tietokannalla ja hyväksyttävällä tukivasteella. Saat tosissaan nopeaa tukea koskevia vastauksia kuitenkin tutustumalla Basecamp- ja Wrike-arvosteluihin.

Lopulliset ajatukset

Wunderlist on mukava sovellus. Se on nopea, helppo, kireä ja tekee sen mitä odotat. Se integroituu hyvin muihin alustoihin ja on myös ilmainen. 

Microsoftin osallistuminen saattaa lykätä yksityisyyttä koskevia huolenaiheita, ja se, että joudut käyttämään sisäänkirjautumista Microsoft-tilillä, ei ole plus. Emme myöskään ole varmoja siitä, kuinka kauan sovellus on käytössä, koska suunnitelmissa on korvata se pitkällä tähtäimellä.

Toistaiseksi se on kuitenkin loistava valinta, jos haluat organisoitua paremmin. 

Jos olet kokeillut Wunderlistia tai jotain muuta tehtävänhallintasovellusta, jaa ajatuksesi kommentteihin. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me