Trello Review – Kanban-levyt kaikille – Päivitetty 2020

Trello arvostelu

Trello on vakaa projektinhallintatyökalu, jota käyttävät suuret ja pienet yritykset ympäri maailmaa, mukaan lukien Cloudwards. Pidämme siitä paljon, mutta kuten voit lukea tästä kokonaisesta Trello-katsauksesta, sen hyödyllisyydellä on joitain vakavia rajoituksia.


Trello-Slider-1

Trello-Slider-2

Trello-Slider-3

Trello-Slider-4

Trello-Slider-5

Edellinen

Seuraava

Trello on luultavasti yksi tunnetuimmista projektinhallintasovelluksista siellä. Se on sekä ilmainen että helppo käyttää, mikä selittää suuren osan sen suosiosta. Tässä täydessä Trello-katsauksessa tarkastelemme sen etuja ja haittoja nähdäksemme, ansaitseeko se paikkansa parhaiden projektihallintaohjelmistojen joukossa vai ei.

Lyhyt vastaus on, että kyllä, on erittäin hyvä saada työ saatu aikaan. Itse asiassa Cloudwards.net-sivustossa käytämme itse Trelloa seurataksesi toimituksellista kalenteriamme ilman vaivaa. Kuinka se toimii, on helppo ymmärtää, ja muiden kouluttaminen siihen on pala kakkua. Se on myös hieno, kun antaa sinulle yleiskuvan ryhmässäsi tai yrityksessäsi tapahtuvasta.

Toisin sanoen, se ei ole ilman puutteita, ja projektipäälliköt, joiden on seurattava paitsi mitä ja milloin, myös kaikkia tarvittavia vaatimuksia työn suorittamiseksi löytävät Trello puuttuvan. Jos kuulut tähän luokkaan, suosittelemme, että tutustu monday.com-arvosteluihimme, jotta saataisiin paljon tarkempi vaihtoehto.

Jos et kuitenkaan ole yhtä tehokas kuin kaikki tämä ja haluat vain seurata tehtäviä, Trello voi hyvinkin olla lippu sinulle. Se on ilmainen niin kauan kuin et tarvitse useampaa kuin yhtä käynnistystä – enemmän kuin alla olevassa “hinnoittelu” -osiossa – joten mikään ei estä sinua kokeilemasta sitä itse. Jos et ole vielä varma, kiinni, kun lajitamme Trellon mutterit ja pultit.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Trellolle

ominaisuudet

Kaiken kaikkiaan Trello on sekoitettu laukku ominaisuuksien suhteen. Pohjimmiltaan kaikki se tarjoaa kanban-levyä – tutustu artikkeliimme kanban-levyistä, jos se oli sinulle kreikkalaista (no, japanilainen) – eikä paljon muuta. Sen teho ja joustavuus tulevat esittelemistäsä automaatiotoiminnoista sekä lisäosista, jotka ovat ominaisuuspakattuja lisäosia.

Asia on kuitenkin, että ilmainen suunnitelma antaa sinulle vain yhden virran. Sinun on päivitettävä maksulliseen suunnitelmaan saadaksesi pääsyn kaikkiin virrankäyttötoimintoihin ja niihin liittyviin ominaisuuksiin. Trello puuttuu kuitenkin silloinkin edistyneemmiltä kilpailijoilta, kuten monday.com tai Freedcamp.

Ennen kuin aloitamme lisävoimat, tarkastellaan ensin palvelun perusteita, sillä epäilemme siitä olevan eniten lukijoita kiinnostuneita. Trello sai toisen sijamme artikkelissamme parhaista ilmaisista projektinhallintatyökaluista – toiseksi vain Wrike – kiitos erinomaisen toimivuutensa suoraan laatikosta.

Trello-Board-perusteet

Kanban-levy on pohjimmiltaan vain sarja luetteloita (tai sarakkeita), joissa voit siirtää kortteja (tehtäviä) ympäri, ja Trello tekee siitä hienoa työtä. Pinnan alla on kuitenkin paljon varjoa, ja voit halutessasi tehdä paljon muutakin kuin siirtää kortteja ympäri. Samanaikaisesti se ei myöskään tee mitään mullistaakseen kanban-levyt. Tätä varten tutustu LeanKitiin.

Yhdelle voit mukauttaa taustan haluamallasi tavalla ja lisätä niin monta taulua, luetteloa ja korttia kuin haluat – Trello ei ole asettanut mitään rajoituksia.. 

Toisin sanoen, kokemuksen perusteella voimme kertoa sinulle, että tässä tarvitaan jotakin tervettä järkeä: jos sinulla on liian monta luetteloa taulussa tai liian monta korttia luettelossa, saatat haluta jakaa asioita vähän, jos et halua päästä tavoitteeseen sovelluksen käytöstä kokonaan.

Sinä Rang, M’Lud?

Pinnallisen lisäksi Trello saa suuren osan voimastaan ​​Butler-työkalulta ja lisäosista. Butler on hyödyllinen ominaisuus, jonka avulla voit automatisoida prosessit ja tehtävät, ja se tehdään sen mukaan käyttäytymiseensi hallituksella toistaiseksi. 

Periaatteessa se ei vain auta sinua siinä, mitä luulet tarvitsemasi, vaan myös näyttää sinulle prosessien reikiä, joita olet unohtanut..

Trello-Butler-First

Tai ainakin sen on tarkoitus. Sekä uudessa luomassamme taulussa että Cloudwards-toimituskortissa saimme saman viestin: “näyttää siltä, ​​että sinulta ei ole paljon toimintaa tällä taululla”. 

Uudella taululla, se on ymmärrettävää, mutta toimituksellinen on ollut jatkuvassa käytössä yli kolme vuotta, joten emme ole varmoja siitä, mitä Trelon, Trellon Siperian husky -maskotti on tupakoinut.

Kaikki ei kuitenkaan ole menetetty, koska voit myös ottaa käytännöllisemmän lähestymistavan napsauttamalla Butler-valikon kautta. Ilmaisella suunnitelmalla sinulla on pääsy vain “sääntöihin” sekä automaatioihin, jotka liittyvät kortteihin ja taulukoihin. Maksetut käyttäjät pääsevät myös kalenterin ja eräpäivien korkeamman tason toimintoihin.

Trello-Butler-säännöt

Tehtävien asettaminen Butlerin kanssa ei eroa toisistaan ​​esimerkiksi IFTTT: n tai Zapierin käytöstä, vaikkakin sen käyttö sisältyy Trellolle, joten siitä puuttuu ehdottomasti monipuolisuutta näihin työkaluihin verrattuna. Se on hieno lisäys, varsinkin jos maksat lisätyistä toiminnoista, mutta se ei myöskään wow sinua mielestäsi.

Trello Power-Ups

Hieman vaikuttavampia ovat lisäosat, jotka ovat laajennuksia, skriptejä ja integraatioita, joita voit lisätä taulukoihisi. Saatavilla on enemmän kuin voimme helposti luottaa, mukaan lukien kaikki kalenterinäkymästä, jotta voimme liittää tiedostoja suoraan Dropboxista joihinkin melko edistyneisiin dev-työkaluihin, joita meillä ei ole aavistustakaan käytöstä – olemme loppujen lopuksi vain yksinkertaisia ​​hakkeroita.

Trello-lisävoimia

Tämä valintavalinta on kaikki erittäin hyvä ja hyvä, mutta vain jos maksat Trellosta. Trello Business Class- tai yrityssuunnitelmaan pääsy antaa sinulle pääsyn kaikkiin lisätoimintoihin, ei poikkeusta, joten voit sotkea niin paljon kuin haluat. 

Suosituimpia niistä ovat Burndown for Trello, Planyway (kalenterisovellus), samoin kuin kaikkien suosikki pilvitallennuspalveluiden tarjoajien laajennukset. Se on myös yksi Slackille, joka on mielestämme melko pakollista tänä päivänä.

Ilmainen suunnitelma antaa sinulle kuitenkin vain yhden virrankäyttöä korttia kohti, ja ottaen huomioon, että melkein kaikki, mikä ei liity suoraan kanbaniin, voidaan lisätä vain virrankatkaisuna, kaikki tämä edistyksellinen toiminto on ulottumattomissa. 

Jopa kalenteri tai mahdollisuus lisätä ylimääräisiä kenttiä kortteihin lasketaan lisäyksiksi. Tämä tarkoittaa, että jos et halua maksaa siitä, tarvitset vain kanban-levyn.

Se on kuitenkin edelleen melko hyvä työkalu, joten emme syytä Trello-joukkuetta yrittäessään ohjata ihmisiä pois ilmaisista suunnitelmista rajoittamalla virrankäyttöä tällä tavalla. 

Lisäksi uskomattoman paljon käytettävissä olevia virrankatkaisuja voi hyvinkin tarkoittaa, että löydät yhden, joka tekee kaiken mitä tarvitset. Vaihtoehtoisesti voit aina lisätä toimintoja käyttämällä Zapieria tai yksinkertaisesti levittämällä toimintoja useille levyille.

Trellon vapauttaminen: Maksetut ominaisuudet

Jos päätät kuitenkin vetää lompakkosi, Trello tulee suorastaan ​​vaikuttava. Sen lisäksi, että tarjoat kaikki laajennukset, joita voit koskaan kuvitella, ja sitten joitain, saat myös pääsyn joihinkin erittäin mukaviin sisäänrakennettuihin ominaisuuksiin. 

Näitä ovat, mutta eivät rajoitu niihin: mukautetut kentät, äänestys korteista, sisäänrakennettu kalenteri, sähköposti-ilmoitukset sekä taulukko sovellusten integrointia varten. Trellon hinnasivulla on täydellinen luettelo, mutta saat todennäköisesti idean.

Lyhyesti sanottuna, Trellon ilmainen versio on hyvä kanbantaulu, joka voi seisoa omana, mutta sen maksaminen antaa sinulle täysimittaisen projektinhallintatyökalun. 

Trello ei kuitenkaan voi kaikissa kelloissa ja vihellyksissä mennä varpaiden kanssa kilpailijoidensa kanssa monien ominaisuuksien suhteen. Jopa toinen Freemium-palveluntarjoaja lyö sitä, kuten voit lukea Asana vs Trello -katsauksesta.

Trello Business -yrityksen valinnassa on myös toinen ongelma, jota käsittelemme seuraavassa osiossa.

Ominaisuudet Trello Yleiskatsaus

Trello-logotrello.com

Alkaa 500 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot
Muokatarrat & emoji

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila

yleinen

maksu
Luottokortti, Paypal, ilmainen

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android

Ilmainen kokeilu
Vapaa suunnitelma

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
AES-256

SOC-sertifiointi
SOC 2 tyyppi 1

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

hinnoittelu

Trello on hieno ilmainen työkalu, mutta sen maksamisella on ominaisuuksien niukkuuden lisäksi toinen ongelma: se on kallis kuin kaikki helvetti. Trello Business Class maksaa sinulle 10 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti, mikä tarkoittaa, että jokainen henkilö, jonka kutsut hallintoneuvojasi, maksaa sinulle 120 dollaria vuodessa. 

Trello-palvelun käyttö voi maksaa sinulle kimppu riippuen siitä, kuinka monta tiimin jäsentä sinulla on. Emme ole aivan varmoja siitä, mistä maksat.

Trello-hinnoittelun murtuminen

Trello tarjoaa kolme tasoa: ilmainen, Business-luokka – joka tarjoaa melkein kaiken, mitä palveluun voi toivoa – ja Enterprise, joka laajentaa normaalin liiketoimintasuunnitelman tarjoamia toimintoja. Yritysten hinnoittelu toimii liukuvassa mittakaavassa, joten jos sinulla on 1 000 käyttäjää, se todellakin on paljon halvempaa kuin Business-luokka. Tarvitset taas kerran 1000 käyttäjää.

Vaikka lisäominaisuuksia ja rajoittamaton lisätoiminto olisi hienoa saada, 120 dollarin maksaminen vuodessa käyttäjää kohti on aivan liikaa. Jopa pienemmissä yrityksissä voi olla viisi tai kymmenen ihmistä, jotka käyttävät taulua – mikä ei ole käsittämätöntä, kun otetaan huomioon, kuinka moni yritys käyttää freelancereita – tarkoittaen, että haet joitain vakavia moolaa vain toiminnan jatkamiseksi..

Tässä on yleensä vähän esimerkkejä halvemmista palveluista, joita voit tarkastella, mutta projektihallintaohjelmistojen tapauksessa pelkäämme, että 10 dollarin maksaminen käyttäjää kohti kuukaudessa on tavanomaista. Ottaen kuitenkin huomioon, kuinka paljon enemmän saat muiden palveluntarjoajien kanssa, olemme hieman epämukavia suositella Trelloa sen hintaan. 

Tutustu Asana- tai Podio-arvosteluihimme kahdelta palveluntarjoajalta, joilla on hiukan enemmän potkua suunnilleen samalle dollarille.

Kaikki tuo kimaltelee …

Kaikelle edellä mainitulle on kuitenkin porsaanreikä, joka on Trello Gold. Tämä koskee vain yhden henkilön käyttöä, ja se on loistava tapa saada enemmän kuin yksi virrankatkaisu ilman, että huijaat valtavia rahaa. 

Trello Gold maksaa 5 dollaria kuukaudessa tai 45 dollaria koko vuodeksi, mikä antaa sinulle suuremmat liitetiedostot ja kolme käynnistystä. Voit myös saada kuukauden kultaa jokaiselta Trelloon kutsuttamalle henkilölle, joka voi kerätä nopeasti.

Käyttäjäystävällisyys

Nyt takaisin hyviin uutisiin: Trello on ehdoton ilo käyttää. Korttien siirtämisestä uusien korttien asettamiseen sinun on käytettävä vähän järkevää. Kokemus on pitkälti sama riippumatta siitä, käytätkö Trello-työpöytäsovellusta, web-sovellusta tai mobiililaitetta. Kaiken kaikkiaan, kun kyse on helppokäyttöisyydestä, Trello on yksi parhaimmista siellä.

Rekisteröityminen on yhtä helppoa kuin siirtyminen Trello-verkkosivustoon, sitten joko ilmoittautuminen näytön keskellä olevaa palkkia käyttämällä tai napsauttamalla oikeassa yläkulmassa olevaa “Rekisteröidy” -painiketta. Sinun on annettava sähköpostiosoitteesi ja olet valmis.

Trello-Main-sivu

Seuraavaksi sinulle annetaan esittelynäyttö, jossa on joitain hyvin yksinkertaisia ​​vinkkejä, ja voit jatkaa toiselle näytölle uuden taulun luomiseksi. Valitse tausta – ja mallipohja, jos tarvitset sellaista – ja ajat nyt virallisesti uusinta projektiasi kanban-levyllä. 

Trello-Board-perusteet

Meillä on Trello-opetusohjelma, jos tarvitset vinkkejä aloittamiseen ja et ole tyytyväinen siihen, mitä palvelu itse tarjoaa. Opetusohjelmassamme on joitain helppo seurata Trello-aluksella esimerkkejä ja pääset alkuun tehtävien hallintaa.

Web-asiakkaan käyttö

Verkkosovellus ja työpöytäohjelma ovat todennäköisesti paikka, jossa järjestät parhaiten, koska se tarjoaa sinulle suuremman näytön, joka sopii täydellisesti luetteloiden ja korttien asettamiseen yleiskatsausta varten. Käytämme web-asiakasohjelmaa tätä katsausta varten, vaikka huomaa, että sen ja Windows- tai Mac-sovelluksen välillä ei ole toiminnallista eroa..

Kaiken kaikkiaan pidämme tästä näkemyksestä todella niin, että hallitus vie noin 80 prosenttia päänäytöstä.

Trello-Main-Screen-With-valikko

Korttien ja luetteloiden siirtäminen tapahtuu vetämällä ja pudottamalla, ja voit selata luetteloita hiiren pyörällä. Vasemmalta oikealle -navigointi voidaan suorittaa vain käyttämällä alareunassa olevaa liukusäädintä, josta voi tulla vähän ärsyttävää. Suosittelemme, ettet tee levyäsi liian pitkälle leveyden välttämiseksi.

Luettelot ovat melko yksinkertaisia: napsauta näytön yläosassa olevaa ”lisää uusi luettelo” -painiketta, jolloin yksi näkyy näytössä. Nimeä se ja se on käyttövalmis. Kortit ovat yhtä yksinkertaisia: Napsauta Lisää kortti, nimeä se ja olet valmis vierittämään.

Hauskuus kuitenkin alkaa, kun napsautat korttia paljastaaksesi sen takana. Ponnahdusikkuna täyttää näytön kaikenlaisilla vaihtoehdoilla. Voit lisätä tarran – kätevä, kun lajittelet kortteja myöhemmin – lisätä kuvauksen ja eräpäivän. Voit myös nimetä tiimin jäseniä, jotta sekä sinä että he voisit seurata tekemistäsi.

Trello-Card-Back

Joitakin sisäisiä tehtävänhallintavaihtoehtoja on rakennettu, kuten tarkistuslista ja eräpäivä, jotka ovat hyödyllisiä käsitellessään suurempia projekteja. Kaiken kaikkiaan suosittelemme kuitenkin alatehtävien tekemistä tekemällä erillisiä luetteloita ja kortteja, koska Trello ei anna sinun helposti seurata, mitä korttien takana on.

Trello-valikko

Näytön oikeassa reunassa on vaihtoehto avata valikko. Se on melko helppo navigoida, vaikka siihen sisältyykin se, että palaat usein takaisin pääruudulle sen sijaan, että linkität sinut nopeasti kaikkiin muihin alivalikkoihin toisen navigointipalkin tai jonkin muun kautta. 

Epäilemme, että tämä oli kehittäjän tietoinen valinta pitää aina maksiminäkymä kanban-levystä, joten se on ymmärrettävää, mutta voi silti saada ärsyttävän tunteen.

Trello--päävalikon

Se osa valikosta, johon todennäköisesti vietät suurimman osan ajasta, on “haku” -toiminto, jonka avulla voit suodattaa tunnisteiden, määritettyjen jäsenten ja yleisemmän, sanatietoisen haun avulla.

Trello-Search-valikko

Kaiken kaikkiaan Trello-käyttäjien on ohjelmistoa helppo navigoida ja käyttää, mikä tarkoittaa, että se on täällä korkealla. 

Trello-mobiilisovellus

Tämä kokemus on suunnilleen sama Trello-mobiilisovelluksen kanssa. Se on saatavana Androidille ja iOS: lle ja saatavana vastaavissa kaupoissa. Kun se on ladattu ja olet ohittanut Trello-kirjautumisnäytön, sinulle esitetään suurin piirtein sama näkymä kuin verkkosovelluksella, vaikka sitä pienennetään ja hieman perustiedot.

Trello-Mobile

Tässä ei ole paljon eroa, jopa valikossa oikealla kolmen pisteen alapuolella, mutta tunnustamme, että tunsimme, että koko Trello-sovelluksen käyttö mobiililaitteissa oli hiukan hienovaraisempaa kuin haluaisimme. Tämä johtuu todennäköisesti siitä, että kanban-levyt ovat yleiskatsauksia, jotka eivät käännä hyvin pienelle älypuhelimen näytölle.

turvallisuus & yksityisyys

Trello ei petä turvallisuuteen liittyvissä asioissa tarjoamalla yrityksesi tietojen hyvää ja monipuolista suojausta. Se kuitenkin tallentaa tietosi käyttämällä Amazon Web Services -palvelua, jolla ei ole virheetöntä tietuetta. Tietosuojapuolella on kuitenkin joitain ongelmia, kuten voit lukea asiaa koskevasta alajaksosta.

Trello omistaa Atlassian, joka on massiivinen yritys (esimerkiksi Jira on samasta tallista), joten Trello käyttää joukkoa turvatoimenpiteitä, mukaan lukien 128-bittinen AES TLS -protokolla kuljetuksen aikana ja 256-bittinen AES-salaus samalla pysähdyksissä. Se käy myös säännöllisesti tarkastuksissa sekä Atlassianin asiakaspuolella että Amazonin palvelinpuolella.

Kaiken kaikkiaan näemme hyvin vähän, mikä antaa meille tauon turvallisuuden suhteen, lukuun ottamatta vuotavia Amazon-kauhoja. Se johtuu kuitenkin usein ihmisten väärinkäytöstä, ja Trerelolla näyttää olevan ylläpitäjiä, jotka tietävät heidän asioidensa toimivan, joten siellä on kaikki hyvää.

Trelloa käytettäessä suurin tietoturvariski on kuitenkin se, että se olet sinä. Ilmeisesti monet ihmiset typerästi julkaisevat taulunsa julkisesti luotaessa, mikä tarkoittaa, että kuka tahansa voi käyttää niitä, ja lisäksi ne ovat myös Googlen indeksointirobotien käytettävissä (joten ne ilmestyvät hakuihin). Jos onnistut välttämään tämän sudenkuopan, Trello on turvallista käyttää.

Trello-tietosuoja

Mitä tulee yksityisyyteen – mikä lyhyesti sanottuna on kuinka turvallisia tietosi ovat Trellolta itseltään -, uutiset eivät ole liian hyviä. Atlassian tietosuojakäytäntö tekee selväksi, että se kirjaa tekemämme toiminnot ja syöttämämme tiedot ja että se jakaa kaikki nämä tiedot kolmansien osapuolten kanssa, jotka saattavat käyttää tai eivät käytä niitä kohdistaaksemme mainoksiamme. 

Pilvipalveluissa olemme käyttäneet Trelloa yli kolme vuotta, ja Trelloon liittyvän roskapostin tulva ei ole vielä vallannut meitä, joten Atlassian näyttää suhtautuvan siihen melko kunnioittavasti, mutta tietosi eivät selvästi ole yksityisiä Trello-palvelun kanssa.. 

Ilmaisen palvelun maksaminen on pieni hinta, mutta jos haluat välttää tällaisia ​​asioita, tutustu Airtable-arvosteluumme hienompaan vaihtoehtoon..

palvelu & Tuki

Kuten helppokäyttöisyys, Trello on erinomainen, kun on kyse auttamassa sinua. Siinä on runsaasti oppaita sekä aloittelijoille että kokeneemmille käyttäjille, ja se tarjoaa webinaareja erityisistä aiheista. Se on hiukan vajaa interaktiivisessa tuessa, mutta et todennäköisesti tarvitse sitä edes.

Jos tärkein huolenaiheesi on Trelinon käytön oppiminen, se antaa sinulle kattavuuden. Tukiportaalin kautta pääset lukemattomaan määrään opetusohjelmia, jotka saavat sinut kanbaningiksi kuin olisit tehnyt sen koko elämäsi muutamassa tunnissa.

Trello-Support-Main-sivu

Jos sinulla on tiettyä aihetta, josta tarvitset apua, näyttää siltä, ​​että Atlassian haluaisi mennä Trello-yhteisöön (foorumi) tuen käytön sijasta. Se näyttää melko aktiiviselta, sekä käyttäjien että työntekijöiden asettaessa sisään, ja sen hakutoiminto toimii hyvin, joten saat todennäköisesti kaiken tarvitsemasi vastauksen melko nopeasti.

Jos kaikki yllä oleva epäonnistuu, voit ottaa yhteyttä tukeen myös suoraan tukisivun yhteyslomakkeen kautta, vaikka se näyttääkin suuntautuneemmalta ihmisille, jotka haluavat ilmoittaa virheistä tai tilata asiantuntijaohjelman. Apukysymyksiä näyttäessä pääasiassa sinut ohjataan kohti asiaa koskevaa opas- tai foorumisivua, vaikka vastaukset tulevat melko nopeasti ottaen huomioon, että käytämme ilmaista suunnitelmaa.

Tuomio

Kaiken kaikkiaan Trellosta on paljon pidävää. Jos etsit kanban-levyä, josta sinun ei tarvitse maksaa, suosittelemme sitä ennen kaikkea muuta vaihtoehtoa. Trello-palvelun hyödyntäminen on kuitenkin mojova hintalappu, ja näemme parempia vaihtoehtoja, jotka tarjoavat enemmän samasta summasta tai jopa vähemmän. 

Esimerkiksi Cloudwardsin suosikki, monday.com, on hinnoiteltumpi, mutta se antaa sinulle kaikenlaisia ​​herkkuja ja kerroksellisia näkymiä. TeamGanttin kaltainen ohjelma antaa sinun tehdä Gantt-kaavioita, jotka mahdollistavat riippuvuuksien seurannan (vaikka voisit käyttää BigPicture-virtaa) – tee se sinulle). 

Siirrä kuitenkin Trello pyörteeseen, jos korttipohjainen ratkaisu kuulostaa sinulle oikein ja jos pidät lisäominaisuuksien joustavuudesta.

Oletko käyttänyt Trelloa? Mitä ajattelit siitä? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map