Todoist-katsaus – päivitetty 2020

Todoist-arvostelu

Todoist on erittäin suosittu tehtävienhallintasovellus, jonka avulla voit tarkistaa tehtäväluettelosi ja antaa sinulle myös palkkioita karman muodossa. Vaikka se ei olekaan täydellinen, voimme helposti ymmärtää, miksi sillä on niin uskollisia seuraamuksia, kuten voit lukea tästä Todoist-arvostelusta.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Jos sinulla on tekemistä asioita, Todoist haluaa auttaa. Yli miljardin tehtävän merkinnällä se on yksi maailman johtavista tehtäväluettelosovelluksista. Näemme, mitä sillä on tarjottavanaan tässä Todoist-katsauksessa.

Todoist on rakennettu maailmanlaajuisesti jaetulla tiimillä vuodesta 2007, joten se on vakiintunut alusta.

Sen kirjoissa on myös suuria yrityksiä, kuten Apple, Facebook ja Netflix. Jos olet Netflix-asiakas, joka haluaa potkaista sen näytön eteen, lue ohjeet kuinka katsella Netflixiä televisio-oppaastasi.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Todoistille

ominaisuudet

Kuten kaikissa tehtäväluettelosovelluksissa, voit luoda tehtäviä ja merkitä ne pois, kun olet valmis. Voit asettaa päivämäärän ja prioriteetin jokaiselle ja asettaa muistutuksia varmistaaksesi, että et unohda tehdä asioita ajoissa..

Voit kutsua muita ihmisiä jakamaan projektisi ja määrittelemään heille tehtäviä, mikä tekee siitä hyödyllisen työkalun ryhmäpohjaisten projektien ja henkilökohtaisten tehtävien järjestämiseen.

Jos tarvitset motivaatiota, Todoist suhtautuu epätavallisesti. Sen lisäksi, että annat merkitä tehtäviä pois, se sisältää karmajärjestelmän, joka pitää sinut liikkeellä ja seurata kuinka paljon olet tehnyt.

Todoist-karma

Sen avulla voit valita päivittäisen tavoitteen, jota kohti pyrit, kun asiat tehdään. Saat myös bonuskarman tavoitteidesi lyömisestä ja erilaisten ominaisuuksien käytöstä. Jos jätät myöhästyneet tehtävät tekemättä, pisteet voivat kuitenkin pudota, joten ole varovainen. 

Onneksi voit asettaa sen, että se ei laske viikonloppuja, joten sinun ei tarvitse huolehtia työ- ja yksityiselämäsi tasapainottamisesta. Katso artikkeli etätyön eduista, jos tarvitset apua.

Se on hyvä järjestelmä, ja se on ensimmäinen laatuaan, jonka olemme nähneet. Se on enemmän mukana kuin Wunderlistin päivä ja läheisemmin yhteydessä esitykseesi kuin Asanan juhlat. Lue niistä Wunderlist-arvosteluistamme ja Asana-arvosteluista.

Jos et pidä karmasta ja haluat tehdä asiat omassa tahdissasi, voit kytkeä sen pois päältä.

Aloittelussa on monia luokiteltuja malleja. Hallinnon, kehityksen, koulutuksen ja muilla aloilla on paljon. Jos et ole varma, kuinka saada parhaiten irti Todoistista, muutaman näistä tarkistaminen voi olla hyödyllinen.

Todoist-malleja

Se integroituu yli 50 alustaan. Voit jakaa tietoja vielä useamman sovelluksen kanssa myös Zapier-palvelun kautta. Voit työskennellä myös Google-kalenterin tehtävien kanssa.

Maksavat käyttäjät voivat liittää tiedostoja ja heillä on niin monta kuin he tarvitsevat. Tiedoston kokorajoitus on kuitenkin 100 Mt. Jos tämä ei riitä, lue paras pilvivarasto suurten tiedostojen tiedostoon.

Värimaailmia on useita, mukaan lukien tumma teema, jos haluat vähentää näytön häikäisyä.

Todoist on saatavana useimmissa alustoissa, työpöytäversiot Windowsille ja macOSille, mobiiliversiot Androidille ja iOSille, kolmannen osapuolen Linux-asiakkaat ja puettavat versiot, jos sinulla on älykello. Lisäksi on olemassa sähköpostilaajennuksia, joiden avulla voit muuntaa sähköpostit automaattisesti tehtäviin ja selaimen laajennuksille Google Chromelle, Safarille ja Mozilla Firefoxille..

Jos olet ajatellut selaimesi vaihtamista, tutustu Chrome- tai Firefox-arvosteluihin nähdäksesi, mikä on kilpailun edellä. Turvallisimmassa web-selainartikkelissa on vielä enemmän vinkkejä.

Turvallisuus ja yksityisyys

Todoist tallentaa tietoja Amazon Web Services -palveluun ja salaa tiedot kuljetettaessa ja levossa. Lue salauskuvauksemme saadaksesi tietää miksi se on tärkeää.

Sillä on ihmisille luettava tietosuojakäytäntö, jonka mukaan se on yleisen tietosuoja-asetuksen mukainen, samoin kuin kolmansien osapuolten kanssa, joiden kanssa se jakaa tietosi. Lue tietoverkkorikollisuutta käsittelevä artikkeli saadaksesi lisätietoja verkossa odottavista vaaroista.

Todoistissa on paljon ominaisuus tehtäväluettelosovellusta ja vahva tietoturva. Jos haluat työskennellä muutakin kuin yksinkertaisen luettelonäkymän kanssa, tutustu parhaaseen projektinhallintaohjelmistoon.

Todoist-ominaisuuksien yleiskatsaus

Todoist-logotodoist.com

Alkaa 300 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot
Teemat

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
Rajoittamaton Gt

yleinen

maksu
Luottokortti, Paypal, laskutus saatavilla vuotuisissa suunnitelmissa 5+ käyttäjien kanssa

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android, kolmannen osapuolen, Windows, Mac OS

Ilmainen kokeilu

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
AES-256

SOC-sertifiointi
AWS: n kautta

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

Todoist toivottaa sinut tervetulleeksi sovellukseen malliprojektilla, jolla on muutama tehtävä. Hyödyllisesti, nämä tehtävät osoittavat sinulle sen perusominaisuudet ja toimivat käytännön opetusohjelmana. Suorita ne ja ymmärrät paljon siitä, mitä se voi tehdä.

Todoist-tervetuloa

Vaikka et, Todoist on suoraviivainen, joten sinulla ei ole vaikeuksia selvittää, miten sitä käytetään. Käyttöliittymä on yksinkertainen ja helppo tutkia. Se reagoi nopeasti syötteeseen, emmekä ole havainneet virheitä sitä käyttäessäsi.

Se ei kuitenkaan ole täydellinen. Joskus halusimme päästä pois valikosta napsauttamalla muualla, ja näyteprojektissa olevat vihjekuvat näyttivät napsauttavan asioita mieluummin kuin etsittäviä asioita, mutta ne eivät ole tärkeitä ongelmia.

Katso esimerkki monday.com-arvosteluistamme, jos sovelluksessa on erinomainen käyttöliittymä.

Tehtävien luominen on nopeaa, ja voit vetää niitä ympäri muuttaaksesi järjestystä tai vetämällä ne toisiinsa luodaksesi alitehtävän. Siellä on kumoa-painike, joka tulee näkyviin muutoksen tekemisen jälkeen, joten sinun ei tarvitse huolehtia sekaannuksesta.

Todoist-pikanäppäimet

Jos haluat työskennellä kuin ninja, siinä on joukko pikanäppäimiä, joten voit liikkua käyttöliittymän ympäri ilman, että tarvitset hiirtä..

Kustannus

Todoistilla on ilmainen suunnitelma sekä kahden kuukauden ilmainen kokeiluversio, jos haluat testata sen premium-ominaisuuksia. Sinun on annettava korttitiedot kokeiluversiolle, mutta ei ilmaiselle suunnitelmalle. Maksetut suunnitelmat ovat halpoja, kuten alla olevasta taulukosta käy ilmi.

Kun suunnittelemme ilmaista suunnitelmaa, Todoist yritti ohjata meitä antamaan korttitiedot, mutta on olemassa “avoin verkkosovellus” -linkki, jonka avulla voit ohittaa tämän vaiheen.

Maksetut suunnitelmat tarjoavat enemmän ominaisuuksia, mutta ilmainen suunnitelma, joka sallii jopa 80 hanketta ja viisi tiimin jäsentä, on loistava henkilöille tai pienille ryhmille, jotka työskentelevät yhdessä projektin kanssa. Tarvitset maksetun suunnitelman suhteellisen perustason asioihin, kuten kommentteihin ja tiedostojen lataamiseen, mutta kaikki eivät tarvitse niitä. Voit myös analysoida Premium-suunnitelmaa. 

Yritystasolla saat ensisijaista tukea, ryhmälaskutusta ja kykyä määritellä roolit ryhmäsi jäsenille.

Todoist hyväksyy luottokortit ja PayPalin. Jos sinulla on vähintään 50 joukkueen jäsentä, laskutus on myös käytettävissä.

Opettajat ja opiskelijat saavat 70 prosentin alennuksen, kun taas voittoa tavoittelemattomat organisaatiot saavat 50 prosenttia alennuksen. Kouluttajat voivat myös lukea Basecamp-arvosteluamme, koska he saavat sen ilmaiseksi. Katso lisää ilmaisohjelmia ilmaiseksi parhaan ilmaisen projektinhallintaohjelmistomme artikkelista.

palvelu & Tuki

Todoistia ei ole vaikea käyttää, ja se tarjoaa sinulle yksinkertaisen käyttöoppaan. Siellä on myös käynnistysprojekti, joka näyttää sinulle kuinka tehdä perusasiat. Sen lisäksi, se on niin yksinkertainen, että voit todennäköisesti selvittää suurimman osan siitä itse.

Jos joutut kiinni, valikossa on tukilinkki, joka vie sinut ohjesivulle. Sieltä pääset usein kysyttyihin kysymyksiin ja hyvään valikoimaan haettavia artikkeleita, jotka selittävät Todoistin ominaisuudet. Siellä on paljon, mutta jos et edelleenkään löydä etsimääsi, voit ottaa yhteyttä Todoistiin suoraan yhteyslomakkeen kautta.

Esitimme kysymyksen kaksifaktorisesta todennuksesta ja saimme vastauksen alle tunnissa, että sanomme, että voisimme saada sen Googlen kautta, jos yhdistäisimme tilimme Todoistiin. Tämä on vaikuttava vasteaika, mutta jos haluat vielä nopeamman, tutustu Wrike-arvosteluamme.

Todoist antaa sinulle paljon opastusta ja vastaa nopeasti kyselyihin, joten se on täällä hyvä.

Lopulliset ajatukset

Todoist on yksinkertainen, tehokas ja siinä on paljon ominaisuuksia, jotka auttavat sinua tekemään asiat. Kaikki toimii hyvin, ja siinä on tarpeeksi ekstrat, jotta se erottuu monista markkinoilla olevista tehtäväsovelluksista.

Se on myös virheetön ja tuntuu tukevalta ja nopealta reagoida tietoihisi. Voit käyttää sitä myös melkein jokaisessa laitteessa. Se on loistava valinta jokaiselle, joka haluaa parantaa tuottavuuttaan ja auttaa heitä saamaan asiat päätökseen nopeammin.

Todoist on upea työkalu, mutta tehtävänhallintaohjelmisto on perustiedot.

Jos olet kokeillut Todoistia, kerro meille, mitä mieltä olet siitä kommentissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map