TickTick Review – päivitetty 2020

TickTick Review

TickTick on erittäin yksinkertainen työnhallintatyökalu, joka tarjoaa yllättävän joustavuuden ja helpon käytön, asettamalla sen suosikkeihimme. Vaikka se ei ole niin voimakas kuin jotkut kilpailijat, se auttaa silti saamaan paljon aikaan, kuten voit lukea tästä TickTick-arvosteluista.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

TickTick on tehtävänhallintasovellus, jolla on liukas, korkealaatuinen käyttöliittymä ja vahva valikoima ominaisuuksia. Tässä TickTick-katsauksessa näemme, kuinka sitä verrataan vastaaviin ohjelmistoihin, ja selvitämme, onko se syytä lisätä tehtäväluetteloosi..

Se saa tasapainon helppokäyttöisyyden ja monimutkaisuuden välillä oikein, sillä se tekee enemmän kuin jotkut kilpailijoista laimentamatta sen päätoimintoja.

Jos etsit yksinkertaista työkalua, jolla voit hallita tehtäviäsi, TickTick tekee sen. Jos et ole varma, millaista työkalua tarvitset, tutustu tehtävien hallintaa vs. projektinhallintaa käsittelevään artikkeliimme.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot TickTickille

ominaisuudet

TickTick antaa sinun luoda tehtäviä, lajitella ne luetteloihin ja antaa niille määräajat ja prioriteetit. Voit myös lisätä jokaiselle alatehtävien muistiinpanoja ja tarkistuslistoja.

tick-rasti-tageja

Voit lisätä tehtäviä sähköpostitse ja jos olet rohkea, äänitulolla. Lue paras puheteksti-ohjelmistoartikkelimme oppiaksesi kuinka vaarallista se voi olla.

Voit luoda tunnisteita ja värikoodeja, mikä on hyödyllistä lajitellessasi tehtäviä haluamallasi tavalla. Voit myös asettaa muistutuksia antamaan ilmoituksia itsellesi ennen eräpäivää. Myös toistuvien tehtävien asettaminen on helppoa.

On myös älykkäitä luetteloita, joiden avulla voit määrittää suodattimet ja soveltaa niitä automaattisesti. Voit tarkastella tehtäviä, joissa on tietyt tunnisteet tai eräpäivä, esimerkiksi tietyn ajanjakson sisällä.

TickTick-saavutukset

Staattikaverit, jotka tarvitsevat lisämotivaatiota, nauttivat saavutusjärjestelmästä. Sinulle annetaan taso, joka nousee, kun merkitset tehtäviä pois. Pisteesi voi kuitenkin laskea, jos tehtävät ovat myöhässä, joten ole varovainen. 

Järjestelmä näyttää kuitenkin peruskysymykseltä, eikä se ole niin hauskaa kuin Asanan juhlat. Lue Asana-arvosteluista saadaksesi lisätietoja niistä. Asanan aloittelija-oppaamme auttaa sinua saamaan kaiken hyödyn irti.

Katso TickTickin asetuksista ja se kertoo kuinka suuri osa ihmisistä olet tuottavampi kuin. Jos haluat käydä ystävällistä toimistokilpailua, se voi osoittautua mielenkiintoiseksi.

tick-rasti-asetukset

Voit löytää teema-asetukset myös valikosta. Muutaman värivalinnan lisäksi on olemassa vaihtoehtoja, jotka perustuvat vuodenaikoihin ja maailman kaupunkeihin.

Siellä on toimintaloki, joka näyttää mitä kaikki ovat tehneet, joten jos haluat pitää ihmiset vastuullisina, TickTick on loistava valinta. Voit tarkastella mitä joukkuetoverit ovat käyneet.

Sen Pomo-ajastin on mielenkiintoinen ominaisuus, joka käyttää Pomodoro-tekniikkaa. Se tarkoittaa työn jakamista 25 minuutin paloiksi, joiden välillä on tauot. Se on meille uusi, mutta sen on oltava kokeilun arvoinen.

Voit tuoda tietoja useista sovelluksista. Niiden joukossa on kaksi kilpailevaa tehtävänhallintasovellusta, joista voit lukea Wunderlist-arvosteluistamme ja Todoist-arvosteluista. Voit myös luoda nopeasti .csv-tiedoston projektin varmuuskopioimiseksi, mikä tarkoittaa, että et ole lukittu käyttöympäristöön.

Tehtäväpaneelin oikeassa alakulmassa on valikko, jonka avulla voit lähettää liitteitä. Jos haluat erillisen järjestelmän tiedostojen jakamiseen joukkuetovereiden kanssa, tutustu parhaaseen joukkueiden online-tallennustilaan.

TickTick-alustan tuki

TickTick on saatavana monille laitteille. Siellä on työpöytäversioita Windowsille ja macOSille, mobiiliversioita Androidille ja iOSille, verkkoversio, selainlaajennukset ja jopa Apple Watch -versio. Valitettavasti Linux-käyttäjät jäävät kylmään.

Jos et ole varma siitä, mitä selainlaajennusta haluat käyttää, lue Mozilla Firefox -arvostelu ja Google Chrome -arvostelut auttaaksesi päättämään mielesi..

TickTickillä on hyvä valikoima ominaisuuksia ja se tarjoaa runsaasti apua organisoitumiseesi. Jos haluat kuitenkin jotain monipuolista, tutustu projektinhallintaoppaaseemme.

Turvallisuus ja yksityisyys

TickTick toimii Amazon Web Services -palvelussa. Tietosi tallennetaan Yhdysvaltoihin. Lue artikkeli Edward Snowdenista ja hallituksen valvonnasta oppiaksesi, mitä tämä tarkoittaa yksityisyytellesi. Tiedot salataan levossa. Varmuuskopioita tehdään päivittäin, päivittäisiä varmuuskopioita tehdään ja TickTick lupaa ilmoittaa sinulle tietovirheistä 72 tunnin kuluessa.

Se ei ole huono asia, mutta se ei ole projektinhallintatyökalujen, kuten Wrike ja monday.com, tasolla, joista voit lukea Wrike-arvosteluissa ja monday.com-arvosteluissa. TickTick ei tarjoa paljon yksityiskohtia siitä, mitä se tekee tietosi suojelemiseksi. Näin yksinkertaisen työkalun avulla et kuitenkaan välttämättä tarvitse tätä turvatasoa.

TickTick-ominaisuuksien yleiskatsaus

TickTick-logoticktick.com

Alkaa 233 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
Rajoittamaton Gt

yleinen

maksu
Luottokortti, Paypal

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android, kolmannen osapuolen, verkkosivuston mobiiliversio, Windows, Mac OS

Ilmainen kokeilu
15 päivän kokeiluversio Windows-versiossa

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
TLS 1.2 (kauttakulku)

SOC-sertifiointi
kautta AWS

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

TickTick on helppo ilmoittautua ja toivottaa sinut tervetulleeksi nopeaan esittelyyn sen tärkeimmistä ominaisuuksista. Kun tämä on poissa käytöstä, voit luoda tehtäviä. Sekin on helppo tehdä. Kirjoita vain ruutu ja paina Return. Määräaikojen ja prioriteettien lisäämiseksi on painikkeita.

tick-Tick-intro

Käyttöliittymä on selkeä, luettavissa ja helppokäyttöinen. Se on sellainen työkalu, jonka voit ymmärtää katsomalla sitä, ja kun pelaat sen painikkeilla, löydät kaiken, mitä odottaa. Jotkut säätimet ovat pienellä puolella, mutta emme havainneet suuria virheitä sitä käytettäessä.

tick-Tick-kalenteri

Siinä on enemmän näkymiä kuin monissa tehtäväluettelosovelluksissa. Kuten jotkut parhaista projektinhallintaohjelmistoista, sillä on kalenteri ja toimintaloki. Kalenteri voidaan kytkeä myös Microsoft Outlookiin tai Google-kalenteriin.

Se on kuitenkin keskittynyt ja käytät suurimman osan ajasta sen päänäkymää, joka on yksinkertaisesti luettelo tai useita luetteloita tehtävistä.

tick-Tick-näppäimistö

Siellä on hyödyllinen valikoima pikanäppäimiä, joten jos kiire, oppia muutamia niistä ja pystyt työskentelemään nopeammin.

Kaiken kaikkiaan TickTick on helppo ja hyvin suunniteltu, mikä tekee kaikesta, jonka teet sen kanssa, selkeästi.

Kustannus

TickTickillä on ilmainen suunnitelma ja maksettu versio, joka tarjoaa sinulle lisäominaisuuksia. Maksettu versio maksaa 27,99 dollaria vuodessa, mikä ei aio rikkoa pankkia, ja se on sen arvoista, jos se auttaa asioiden tekemisessä. Voit maksaa luottokortilla tai PayPalilla. 

Ilmainen suunnitelma tarjoaa perusteet, mutta se on käyttökelpoinen. Parhaat ominaisuudet, kuten TickTickin laaja näkymävalikoima, rajoittuvat Premium-versioon.

palvelu & Tuki

TickTickin tärkein tukisivu sisältää paljon artikkeleita, jotka auttavat sinua, sekä usein kysytyt kysymykset -sivun. Erityisiä sovelluksia varten on oppaita sekä sivuja, jotka selittävät yksittäiset ominaisuudet, ja muita, jotka antavat yleisiä neuvoja asioiden tekemiseen.

Siellä on paljon tietoa. Käytetty kieli voi olla hankala, mutta se on ymmärrettävää.

Siellä on myös kiireinen foorumi, jossa on paljon kysymyksiä ja vastauksia. Lähes jokaiselle kysymykselle on vastaus, mutta kaikkia lähetettyjä ongelmia ei ole ratkaistu. Silti se on hyvä resurssi, jos takertulet.

Huomasimme, että yrittäessämme saada tukea sovelluksesta lähetti meidät foorumille ilman selkeää linkkiä ylösivulle. Siellä oleva hakutoiminto on paljon parempi kuin foorumilla, joka näyttää melkein näytön arvoiset mainokset ennen osuvia tuloksia. Jos löydät itsesi sieltä, etsi metsästä etsimällä oikea yläsivu, koska se on paljon parempi.

Jos haluat lähettää tukipyynnön suoraan, sinun on löydettävä pieni sähköpostiosoite-linkki foorumin sivun alaosasta. Testasimme TickTickin suoran tuen kysymyksellä kaksifaktorisesta todennuksesta ja saimme vastauksen vajaan päivän sisällä.

Jos haluat kokeilla työkalua, jolla on rakkuloiden tukinopeudet, tutustu Basecamp-arvosteluun. Se vastasi meille vain kolmessa minuutissa.

TickTick saa täällä hyvän pistemäärän kohtuullisten vasteaikojensa takia, mutta se olisi parempi, jos selauslinkit johtaisivat sivulle.

Lopulliset ajatukset

TickTickillä on erinomainen käyttöliittymä ja sitä on helppo käyttää. Sillä on monia ominaisuuksia ilmaisessa paketissa, mutta Premium-versiossa on paljon muuta. Näet usein päivitysviestejä yrittäessäsi käyttää maksuttomia ominaisuuksia ilmaisessa paketissa, mutta se on silti hyödyllinen, käyttökelpoinen sovellus.

TickTick saa kuitenkin perusteet oikein, ja se on loistava valinta, jos haluat organisoitua paremmin. Sen premium-versio menee yli useimpien tehtävänhallintasovellusten sisällyttämällä valikoiman näkymiä, jotka yleisemmin löytyvät projektinhallintatyökaluista. Jos haluat pitää asiat yksinkertaisina, ilmainen versio tekee sen.

Jos olet antanut TickTick-mallin, kerro meille, mitä ajattelit asiasta ja auttoiko se sinua tulostamaan tuottavammin alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map