TeamGantt-arvostelu – Päivitetty 2020

TeamGantt-arvostelu

TeamGantt on projektinhallintatyökalu, joka perustuu Gantt-kaavioihin (tauko yllätys), ja pidämme paljon siitä, että se kiinnittää huomiota typerään rakeisuuteen, mutta jonka mielestä voisimme parantaa hieman sen yleiskatsausominaisuuksissa. Se on kuitenkin kaiken kaikkiaan hieno työkalu, kuten voit lukea koko TeamGantt-katsauksestamme.

Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

TeamGantt lupaa asiakkailleen verkkosivustollaan kauniin ja intuitiivisen projektisuunnittelun. Se kuulostaa meille hyvältä, mutta halusimme nähdä, voisiko se tuottaa. Ota selvää, mitä ajattelimme siitä tästä TeamGantt-arvosteluista.

Se on suosittu työkalu, ja sen käyttäjiin kuuluu joitain maailman suurimmista yrityksistä. Yli 5000 asiakasta ovat Sony, Twitter ja Expedia.

Löysimme sen olevan miellyttävä ja intuitiivinen, ja siinä on paljon hyödyllisiä ominaisuuksia. Siinä on paljon vahvuuksia ja pari asiaa, joita voitaisiin parantaa. Se on erityisen vahva päätehtävien hallinnan ominaisuuksiensa suhteen, joten jos tarvitset juuri sitä, TeamGantt on loistava valinta.

Vaihtoehdot TeamGanttille

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Oletusnäkymä on Gantt-kaavio, mutta voit myös nähdä projektisi luettelona tai kalenterina. Näkymissä on useita vaihtoehtoja, joiden avulla voit hallita näytettäviä tietoja ja suodattaa tehtäviä eri tavoin.

Tehtävät voidaan lisätä kaavioon ja voit vetää niitä ympäri aikataulun muuttamiseksi. Voit myös vetää heidän vasenta ja oikeaa reunaa säätääksesi alkamis- ja lopetuspäivämääriä. Aikataulun mukauttaminen nopeasti ja helposti on keskeinen osa projektinhallintaa, ja TeamGantt saa sen oikein.

Se on hyvä merkki, kun voit tottua työkalun perusominaisuuksiin joutumatta tutustumaan dokumentaatioon. TeamGantt on riittävän intuitiivinen, että voit aloittaa asioiden tekemisen heti..

Valmiit tehtävät vaihtavat väriä, joten näet, mikä on valmis. Muuta tehtävän suorittamisprosentti Gantt-näkymässä ja näet tehtävän etenemispalkin täyttyvän, mikä on tyydyttävää.

Jos haluat käyttää alustaa, joka palkitsee sinua tehtävien tekemisestä, lue Asana-arvostelu, jossa puhumme sen ”juhlasta”.

Tehtävän värejä voidaan muuttaa niin, että voit luokitella ne, mutta et voi liittää luokkien nimiä väreihin. Voit kuitenkin liittää tehtäviä ihmisiin, mikä on hieno lisäys.

TeamGantt-riippuvuudet

Riippuvuudet on helppo lisätä. Napsauta vain ja vedä pisteitä kunkin tehtävän reunoilla tehtävään, johon haluat lisätä suhteen. Ristiriitojen ajoittaminen muuttaa riippuvuusrivit punaisiksi, joten voit havaita korjattavat ongelmat.

Voit muuttaa näkymien zoomia ja valita, jaetaanko aikajana päiviin vai viikkoihin. Tämä tarkoittaa, että voit varmistaa, että käyttöliittymä on mukava ja hallittavissa oleva koko. On myös hyödyllinen vaihtoehto muuttaa fontin kokoa, mutta emme voineet saada sitä toimimaan, koska se katosi, kun siirrimme hiiren sen yli.

TeamGantt välitavoitteet

Tehtävien lisäksi voit luoda välitavoitteita ja perusviivoja. Virstanpylväitä voidaan käyttää kohteina tai tavoitteina, ja ne merkitään pois, kun ne on valmis, prosenttimäärän sijasta sen osoittamiseksi, kuinka kauan ne ovat.

Perusviivat voivat näyttää sinulle, kuinka alun perin myöntämäsi aika verrattuna tapahtuneeseen. Voit käyttää sitä parantamaan arvioitasi ja tarkentamaan lähestymistapaasi tuleviin hankkeisiin.

team-Gantt-lähtötilanteesta

Yksilöityjen alitehtävien tarkistuslistojen luomisen lisäksi voit luoda alaryhmiä tehtäviä valikosta, joten sinulla on useita tapoja järjestää asiat.

Basecampin käyttäjät voivat jakaa projekteja sen ja TeamGanttin välillä, mikä on hyödyllistä, jos haluat hyödyntää Basecampin viestintäominaisuuksia. Jos olet kiinnostunut siitä, etkä ole vielä kokeillut sitä, tutustu Basecamp-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.

TeamGantt integroituu myös hyvin Trelloon, joka on helppokäyttöinen kanbanpohjainen työkalu. Jos haluat lisätietoja siitä, Trello-aloittelijoidemme on loistava paikka aloittaa.

Jos haluat nähdä, mitä kaikki ryhmäsi jäsenet ovat käyneet, TeamGanttin historiakuva on ystäväsi. Siinä luetellaan kaikki muutokset, jotka jokainen joukkueen jäsen tekee. Se voidaan myös suodattaa, mikä on hyödyllistä, kun haluat etsiä erityyppisiä muutoksia.

team-Gantt-historiaa

Jos haluat kutsua muita käyttäjiä projektiin, napsauta vain oikeassa yläkulmassa olevaa kutsupainiketta ja kirjoita heidän sähköpostiosoitteensa. Jos he eivät vielä ole TeamGantt-joukkueessasi, voit kutsua heidät myös ilmoittautumaan sieltä.

TeamGantt Mobile

Siinä on mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle, joten voit tarkistaa, mitä sinun on tehtävä junassa toimimaan.

Sen .pdf-vientiominaisuus on hyödyllinen. Jotkut meistä tekevät edelleen paljon liiketoimintaa todellisessa maailmassa, ja valitettavasti siihen voi kuulua kokouksia. TeamGantt-sovelluksella voit viedä kaaviot PDF-tiedostoiksi ja luovuttaa ne läsnä oleville teknofobille.

team-Gantt-pdf

Toisin kuin monet tuotteet, TeamGantt ei keskustele hinnoiteluetteloiden liitteiden tallennusrajoista. Otamme yhteyttä tukeen ja se kertoi meille, että tallennustilaa ei ole rajoittamattomasti, joten se on plus.

Se ei kuitenkaan integroidu moniin ulkoisiin palveluihin. Jos tarvitset erillistä palvelua varastointiin, lue vaihtoehdoista joukkueiden paras online-tallennustilaartikkeli.

team-Gantt-tehtäviä

Sen työkuormanäkymä antaa sinun nähdä kuinka monta tehtävää jokaisella on joka päivä tai kuinka monta tuntia he ovat kiireisiä. Tämä on hyvä tapa nähdä, onko joku ylikuormitettu tai kuka voi tehdä kiireisemmästä olemisesta.

Advanced Team -suunnitelman käyttäjät voivat hyödyntää aikaseurantaominaisuuksiaan, jolloin kaikki ryhmän jäsenet voivat kirjata kuinka monta tuntia he ovat työskennelleet. Kirjautunutta aikaa voidaan verrata arvioihin siitä, kuinka kauan asioiden olisi pitänyt kestää. Tämä on hyvä tapa parantaa tehtävien arviointitaitojasi ja tunnistaa ketä tahansa, joka osaa asioiden tekemisen nopeasti.

Voit myös luoda aikataulukoita, joten TeamGanttia voidaan käyttää laskutuksen helpottamiseen, jos yrityksesi on näin perustettu.

TeamGanttilla on tehokkaat ydinjohtamisen ominaisuudet, ja se auttaa sinua seuraamaan työskentelyssä käytettyjä tunteja ja parantamaan aikaennusteitasi. Sitä ei ole integroitu muihin alustoihin, mutta se saa täällä hyvän pistemäärän tarjoamansa korkean laadun vuoksi.

Jos tarvitset paljon integrointeja, lue Airtable-arvostelu meidän sovellusta, joka tarjoaa paljon niitä.

TeamGantt-ominaisuuksien yleiskatsaus

TeamGantt-logowww.teamgantt.com

Alkaa 3950 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot

Joukkueen kokorajoitus
3

Varastotila
Rajoittamaton Gt

yleinen

maksu
Luottokortti, Paypal

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android

Ilmainen kokeilu

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
SSL

SOC-sertifiointi
Tuntematon

Tuki

Live chat
Sovellusviestinnässä

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

Yksinkertaisen kirjautumisprosessinsa jälkeen TeamGantt toivottaa sinut tervetulleeksi sovellukselleen kyselylomakkeella, kuinka aiot käyttää sitä. Se ei ole huono asia, mutta tuntuu ennenaikaiselta, koska teet päätöksiä näkemättä kuinka sovellus toimii. Haluamme nähdä, mitä alustalla on tarjottavanaan, ennen kuin päätetään sen perustamisesta.

Sen jälkeen luot ensimmäisen projektisi. Voit valita tyhjästä taulukosta, perusmallista tai näyteprojektista. Voit myös valita, mitä viikonpäiviä käytetään, mikä on mielenkiintoinen ominaisuus, jota emme ole nähneet missään muualla.

team-Gantt-new-projekti

Voit myös luoda omia malleja, jotka säästää aikaa, jos aiot hallita useita samanlaisia ​​projekteja.

TeamGantt-mallit

Koska meillä oli vaatimattomia tyyppejä täällä Cloudwards, kuvasimme itseämme Gantt-kaavion aloittelijoina avauskyselyssä, joten se sai meidät katsomaan kahden minuutin elokuvan, joka selitti mitä.

Jälkeenpäin pystyimme katsomaan näyteprojektia.

Ensivaikutuksemme TeamGanttista olivat, että se näytti ammattimaiselta, mutta myös lähestyttävältä ja käyttökelpoiselta. Tilaa käytettiin hyvin ja se oli visuaalisesti järkevää.

Esimerkkiprojekti on täynnä esineitä, jotka auttavat sinua näyttämään. Kohteet kutsuvat sinua muuttamaan tehtävän etenemisprosenttia, lisäämään kommentteja, lähettämään asiakirjoja ja paljon muuta.

Me pidämme tästä lähestymistavasta paljon. Tutustu LeanKit-arvosteluun toiselle alustalle, joka käyttää malliprojektiaan perustiedot.

team-Gantt-näyte-hanke

Saimme myös kutsun TeamGantt 101 -luokkaan – 45 minuutin tarjous, jossa kerrotaan tarkemmin asioiden toiminnasta ja annetaan sinulle mahdollisuus kysyä joukkueelleen liittyviä kysymyksiä. Valitettavasti kello 15 alkaminen ei ollut ihanteellinen japanilaisen kirjeenvaihtajallesi, mutta Yhdysvaltain aikavyöhykkeellä työskenteleville on luokkiensa käyminen helpompaa..

On olemassa lyhyitä videoita, jotka osoittavat myös kuinka suorittaa erilaisia ​​tehtäviä. Ne ovat melko yksityiskohtaisia ​​ja sisältävät pikakuvakkeita ja eleitä, kuten tehtävän ravistamisen riippuvuuden automaattiseksi ajoittamiseksi, mikä voi auttaa parantamaan työnkulkua.

Vasemmalla oleva “tee tämä seuraava” -ehdotus on hyödyllinen osoitin siitä, mikä sen mielestä tekee projektista eniten eroa.

TeamGantt on intuitiivinen ja helppo selvittää, ja se tarjoaa sinulle paljon apua, joka kannustaa sinua tutkimaan sen edistyneempiä ominaisuuksia. Se ei kuitenkaan ole virheetöntä. Kuten useiden pilviohjelmistojen kohdalla, joudut toisinaan odottamaan muutaman sekunnin, ennen kuin se vastaa muutoksiin.

Silti se tulostaa täällä hyvin, koska se on liukas, hyvin suunniteltu ja enimmäkseen vailla ongelmia.

Hinta

Jos sinulla on pieni joukkue, TeamGanttin vapaa suunnitelma on täydellinen. Sen avulla voit suorittaa yhden projektin korkeintaan kolmen käyttäjän kanssa, mikä on myös hieno tapa testata sitä.

Maksetut suunnitelmat hinnoitellaan vähintään viidelle käyttäjälle, ja ne tarjoavat suuren arvon, jos joukkueesi on kooltaan suurempi tai suurempi. Standard Team -suunnitelma maksaa 39,50 dollaria kuukaudessa plus noin 8 dollaria lisäkäyttäjää kohti.

Advanced Team -suunnitelma alkaa 62,50 dollarista viidelle käyttäjälle ja nousee noin 12 dollarilla käyttäjää kohti.

Se on erinomainen arvo. Et voi voittaa ilmaiseksi, ja jopa sen premium-suunnitelma on verrattavissa suotuisasti monien alustojen tavanomaisiin tarjouksiin. Ainoa varoitus on, että tarvitset vähintään viiden hengen ryhmän saadaksesi arvon.

Jos olet yritystason paketin jälkeen, sinun on otettava yhteyttä TeamGanttin myyntitiimiin yksityiskohtien selvittämiseksi.

Maksetut suunnitelmat tarjoavat rajoittamattoman kaavion ja antavat sinun lisätä sulautettuja kaavioita verkkosivustollesi. Saat myös mukautettuja projektimalleja ja edistynyttä kumoamistoiminnallisuutta sekä useita muita ominaisuuksia.

Advanced Team -suunnitelma sisältää useita ajan seurantaominaisuuksia, mukaan lukien varhaisvaroitusjärjestelmä, joka kertoo, jos riski ylittää budjetti.

Maksullisille suunnitelmille on ilmainen kokeilu, eikä sinun tarvitse kirjautua sisään luottokortilla. Jos haluat maksaa, voit tehdä sen luottokortilla tai PayPalilla. Yritysasiakkaat voivat maksaa myös sekillä.

TeamGantt on erinomainen arvo ilmaisen tarjouksen ja maksettujen suunnitelmien suhteen, joten se menestyy täällä.

turvallisuus & yksityisyys

Turvallisuuden suhteen TeamGantt käyttää SSL: ää tiedonsiirtoon ja Amazon Web Services -sovellusta tallennukseen. Se ei sano, kuinka tai jos tallennetut tiedot salataan, mutta se varmuuskopioi kaiken kahdesti päivässä.

Jos haluat olla varma, että tallennetut tiedot ovat salattuja, tutustu parhaaseen pilvitallennusartikkeliin palveluista, joista voi olla hyötyä sinulle.

Sen tietosuojakäytännössä ei mainita EU: n yhdysvaltoja. Privacy Shield tai yleinen tietosuoja-asetus, mutta siihen sisältyy osio EU: n asukkaiden oikeuksista. Sen lisäksi tulkintamme on, että TeamGantt voi tehdä tietosi kanssa mitä haluaa. Vaikka näyttää siltä, ​​että sillä on oikeus tehdä mitä haluaa, emme löytäneet todisteita tietojen välittämisestä mainostajille.

Lisätietoja yksityisyyden suojaamisesta saat tutustumalla tietosuojaoppaan suojaamiseen.

Sillä ei ole kaksifaktorista todennusta, mikä on valitettava puuttuminen. Kaksitekijäinen todennusartikkelimme selittää miksi se on hyvä olla.

TeamGantt ei tarjoa paljon tietoa sen turvallisuudesta. Tämä ei tarkoita, että se ei ole turvallinen, mutta palvelu ei ole menossa pois tieltäsi kertoa sinulle, mitä se tekee tietosi suojaamiseksi.

Jos tarvitset varmuutta työkalusta, joka ottaa tietoturvan vakavasti ja antaa sinun virittää sitä, kuinka käyttäjät pääsevät projektiisi, katso Wrike-arvostelu.

Meillä ei ole vakavia valituksia TeamGanttin tietoturvasta, mutta siinä ei ole ominaisuuksia eikä se sisällä niin paljon yksityiskohtia kuin jotkut palvelut. Siinä saadaan keskimääräinen pistemäärä.

palvelu & Tuki

TeamGantt tarjoaa runsaasti apua, jotta pääset alkuun ja käyntiin. On olemassa kymmeniä lyhyitä ohjevideoita, ja sen johtava projektimalli on hieno työ näyttää sinulle ympärilläsi.

Siellä on myös laaja, etsittävä tietokanta, jossa on ohjeita sen ominaisuuksien käyttämiseksi.

Jos et löydä sieltä tarvitsemasi, yhteyslomake on saatavilla. Se vaatii antamaan ärsyttävän puhelinnumeron, mutta se ei tarkista kenttään syöttämääsi numeroa.

Pyysimme tukea, jos kahden tekijän todennus oli käytettävissä, ja saimme pian vastauksen, että se toimii vain maanantaista perjantaihin Yhdysvaltain aukioloaikoina. Saimme vastauksen kuitenkin vajaat kahdeksassa tunnissa, joten meidän ei tarvinnut odottaa liian kauan. Toinen tallennustilaa koskeva kysymys sai vastauksen alle kuudessa tunnissa.

Puhelintukea on saatavana myös Advanced Team -suunnitelmassa, mutta kaikki voivat käyttää sitä ensimmäisen 30 päivän ajan ilmoittautumisen jälkeen.

Mainitsimme jo sen 101 luokkaa, mutta tarjolla on muitakin luokkia. Ne sisältävät live-istuntoja ja aiempien videoita.

Viikossa on noin kaksi live-tarjontaa, ja ne vaihtelevat aiheittain, mutta useimmat näyttävät olevan tavoitteellisia, keskittyen asioihin, kuten prosessin muotoiluun ja motivoivaan taktiikkaan, eikä keskusteluihin tietyistä piirteistä. Tallennettuja luokkia on myös yli tusina.

TeamGantt-tuki on hyvä, sillä nopeat reaktioajat, runsaasti tietoa auttavat sinua oppimaan ja ratkaisemaan ongelmia sekä luokat henkilöstön koulutusta varten. Siinä on vahva pistemäärä.

Lopulliset ajatukset

TeamGantt on loistava työkalu tehtävien hallintaan, sillä siinä on useita vahvoja ominaisuuksia ja helppokäyttöinen ja intuitiivinen käyttöliittymä. Se tarjoaa runsaasti opastusta aloittaessasi ja on hieno tapa saada riippuvuushallinta ja tehtävien seuranta toimimaan tiimillesi.

Sen integroinnit Basecampin ja Trellon kanssa ovat hyödyllisiä, mutta se ei ole yhteydessä moniin muihin alustoihin. Sillä on myös rajalliset viestintävälineet, vaikka se integroituu Slackiin. Jos aiot käyttää sitä Slackin kanssa, voi olla syytä tarkastella myös parhainta Slack-artikkelin pilvivarastoa.

Se tarjoaa .pdf-viennin, joka on hyödyllinen tapa jakaa tietoa projektistasi alustan ulkopuolella. Sen aikaseurantamahdollisuudet ovat myös erinomaisia ​​ja voivat olla hyötyä, jos haluat seurata ryhmäsi työaikaa.

TeamGantt on korkealaatuinen ja suosittelemme sitä jokaiselle, joka etsii tehtävänhallintatyökalua, jota he voivat käyttää laatikosta. Jos työskentelet jo palvelujen kanssa, joihin se muodostaa yhteyden, se on myös erinomainen käyttöympäristö.

Jos olet kokeillut TeamGanttia, kerro meille mitä mieltä olet siitä alla olevassa kommentissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me