Taskworld-katsaus – päivitetty 2020

Taskworld-arvostelu

Taskworld on aika siisti projektinhallintatyökalu, jota useat suuret yritysnimet käyttävät. Voimme nähdä miksi: sen käyttö on sujuvaa ja siinä on paljon ominaisuuksia sekä kohtuullinen hinnoittelu. Lue koko Taskworld-arvostelumme nähdäksesi, onko se sinulle.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Taskworld on projektinhallintaalusta, joka tarjoaa sinulle mahdollisuuden kokea zen-tyyppistä tiimityötä. Se on aika tarjous. Vaikka emme saavuttaneet nirvanaa sitä käyttäessään, havaitsimme sen olevan miellyttävä ja tehokas.

Taskworld-liiketoiminnan miljardin Fred Mouawadin aivoriihe aloitti vuonna 2012, joten se on suhteellisen uusi toimija markkinoilla. Näemme kuinka sitä verrataan parhaaseen projektinhallintaohjelmistoon tässä Taskworld-katsauksessa.

Jotkut maailman suurimmista yrityksistä, kuten Sony, Samsung ja Volkswagen, luottavat siihen, joten olet hyvässä seurassa, jos kirjaudut sisään.

Olemme vaikuttaneet siitä, koska sitä oli helppo käyttää ja tarjosi silti runsaasti ominaisuuksia. Kaikille, jotka haluavat järjestää projekteja verkossa, kannattaa tarkistaa.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Taskworldille

ominaisuudet

Taskworld on järjestetty projektin avulla. Projektit jaotellaan ”tehtävälistoihin” ja “tehtäviin”. Sen lisäksi, että olet vastuussa. Voit käyttää sitä kanban-levynä tai luettelona tehtävistä, jotka valitaan, kun työskentelet niiden läpi.

Voit luoda tehtäviä helposti sovelluksen sisällä tai lähettämällä sähköpostia jokaiselle työtilaa varten annettuun osoitteeseen. Jos aiot tehdä jälkimmäisen, tutustu ensin sähköpostiturvallisuusoppaaseemme.

Tehtävät voidaan osoittaa eri ihmisille, antaa määräaikoja, merkitä, merkitä ja seurata. Voit asettaa jokaiselle mukautetut muistutukset, seurata käytettyä aikaa ja antaa heille pisteitä (joita emme ole nähneet missään muualla). Jos olet kiinnostunut seuraamaan käyttäjien aikaa ja haluat seurata taloutta, katso Mavenlink-arvosteluamme.

taskworld-tehtävä

Tehtävät on helppo suodattaa Taskworldissa. Voit tarkastella niitä, jotka olet luonut, seurannut tai sinulle osoittanut. Voit suodattaa myös ajanjakson mukaan.

taskworld-suodattimet

Voit myös kommentoida kutakin ja liittää tiedostoja. Heillä on tarkistuslistoja, jotka toimivat osatehtävinä.

Taskworld-varastointi

Tiedostot saavat myös oman alueensa, jos haluat ladata jotain jaettavaksi koko projektin ajan. Tallennustilasta saat 100 Gt Taskworldin Professional-suunnitelmaa ja rajoittamatonta pilvitallennusta Enterprise-tasolla. Ammattilaissuunnitelman piiriin kuuluvien, jotka tarvitsevat vielä enemmän tilaa, tulisi lukea paras online-tiimitilastomme -artikkeli.

Taskworldilla ei valitettavasti ole riippuvuushallintaa. Jos se on sinulle tärkeää, tutustu Wrike-arvosteluomme saadaksesi tietoa alustasta, jolla se on.

Taskworldin pääkuva on tehtäväkuva, mutta siinä on myös kalenteri ja aikajana. Listanäkymä voidaan järjestää sarakkeiksi, jolloin se toimii kanban-levynä. Kalenterinäkymä näyttää tuloksesi ja antaa sinun synkronoida projektisi ulkoisten sovellusten, kuten Google-kalenterin, Outlook.com: n ja macOS X -kalenterin kanssa..

Aikajana näyttää, milloin tehtävät tapahtuvat suhteessa toisiinsa. Ne on korostettu tilan mukaan, joten esimerkiksi voit nähdä, ovatko ne myöhässä tai täyttyneet.

taskworld-aikajana

Taskworldin analyysisivulla voit nähdä kuinka monta tehtävää on suunniteltu, suoritettu ja myöhässä, ja se lajitella ne luokkiin. Voit nähdä mitä sinulle on osoitettu, sekä mitä seuraat, joten se on hyvä tapa nähdä, onko kaikki oikein.

taskworld-analytiikka

Jos yleiskatsaus projektisi liiketoiminnan puolella kuulostaa hyödylliseltä, tutustu LeanKit-arvosteluun vaihtoehtoa varten.

Taskworldissa on chat-alue, jonka avulla voit puhua joukkuetovereidesi kanssa, missä he sitten tapahtuvatkin. Voit lähettää suoria viestejä, ja kanavia on useita. Voit lähettää liitteitä ja hymiöitä on hyvä valikoima, joten voit ilmaista itseäsi.

Tehtävämaailman palaute

On myös mahdollista antaa palautetta ihmisille ja lisätä arvoja yrityksellesi, jonka kaikki voivat nähdä. Palaute on oletuksena yksityinen, mutta sitä voidaan jakaa yhteisellä sopimuksella. Kaiken kaikkiaan se on mukava paikka kommunikoida. Se on parempi kuin monien Taskworldin kilpailijoiden tarjoukset ja samanlainen kuin vain jäsenille tarkoitetun alueen hankekeskustelu.

Taskworldin mukauttamisvaihtoehdot ovat hyvät. Voit räätälöidä sen makuusi. Voit muuttaa työtilan taustan yhdeksi monista korkealaatuisista valokuvista tai valita jonkin sen pehmeistä kaltevuuksista. Jos et pidä niistä, voit lähettää oman kuvasi.

Ihmisille ja chat-kanaville voidaan antaa myös omat kuvat, joten niille, jotka haluavat omistajuuden, Taskworld antaa sen sinulle. Jos olet jo räätälöity, lue Podio-arvostelu. Podio antaa sinun luoda mukautettuja malleja, mikä on hyödyllistä, jos sinulla on samanlaisia ​​projekteja, joiden asentaminen vie paljon työtä.

Taskworld-projektit voidaan kopioida ja viedä .csv-tiedostoon, jos haluat käyttää tietojasi muualla. Mukana on myös kattava toimintaloki, joka näyttää suoritetut toimet ja milloin.

Integroinnit ovat ohuita kentällä, mutta voit tuoda tietoja Trellosta, jos viet siitä .json-tiedoston. Sillä on oma sovellusliittymä, joten voit laajentaa alustaa itse, jos sinulla on kehityshakkeja. Sen dokumentaatio näyttää yksityiskohtaiselta huolimatta satunnaisista kirjoitusvirheistä.

Ellet aio suunnitella sitä itse, ei kuitenkaan ole paljon niitä ominaisuuksia, jotka saat ulos laatikosta. Se sanoi, että niissä ei ole mitään vikaa.

Mobiilisovellukset ovat saatavana App Storesta ja Google Play Kaupasta, joten voit käyttää niitä tien päällä.

Taskworld saa hyvät pisteet ominaisuuksista, koska sillä on suuri näkymävalinta ja hyvät räätälöinti- ja viestintävaihtoehdot. Integraatio on sen tärkein heikko kohta.

Jos olet sellaisen alustan jälkeen, jota on helppo käyttää, mutta jossa on paljon integrointeja, katso Asana-arvosteluamme.

Taskworld-ominaisuuksien yleiskatsaus

Taskworld-logotaskworld.com

Alkaa 1099 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot
Kuvia chat-kanaville

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
Rajoittamaton Gt

yleinen

maksu
Luottokortti, Paypal

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android

Ilmainen kokeilu
15 päivää

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
TLS 1.2 (kauttakulku)

SOC-sertifiointi

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki
Myyntinumero ilmoitettu

Käyttäjäystävällisyys

Taskworld on helppokäyttöinen alusta, jossa melkein kaikki toimii odotetusti. Sen käyttöliittymä on nopea ja luettavissa, ja suurin osa asioista voidaan selvittää, kun käytät niitä ensimmäistä kertaa.

Rekisteröinti on nopeaa ja kivutonta. Kun olet vahvistanut sähköpostisi, sinulta kysytään joitain yksityiskohtia, ja sinulle annetaan sitten mahdollisuus kutsua kollegoita sähköpostitse tai linkin kautta. Sitten sinua pyydetään suostumaan joihinkin yleiseen tietosuojaasetukseen liittyviin tietosuojamuutoksiin. GDPR-artikkelemme selittää enemmän siitä, mitä se on.

taskworld-gdpr

Sen jälkeen olet tervetullut sovellukseen animoimalla hyvin pukeutuneita miehiä kuumailmapalloissa. Se on hyvä osoitus Taskworldin soinnista. Käytät sitä asioiden hoitamiseen, mutta ei ole mitään syytä, ettet voi nauttia itsestäsi prosessissa.

taskworld-tervetuloa

Sieltä siirryt sovellukseen, jossa sinulle esitetään lyhyt opetusohjelma. Se vie sinut läpi perusteet ja antaa sinun kokeilla joitain Taskworldin ominaisuuksia. Kun olet työskennellyt sen läpi, saat palkinnon cheerleaders ja kimaltelee, joten se on sen arvoista.

taskworld-näyte

Projektin luominen on vain kysymys yksityiskohtien täyttämisestä ja mallin valitsemisesta. Näitä on neljä, plus tyhjä, ja ne tarjoavat erilaisia ​​lähestymistapoja, ja niillä on lyhyt johdanto, joka selittää heidän tarjoamansa.

taskworld-new-projekti

Siellä on tavallinen kanbantaulu, jossa on kolme saraketta: ”tehtävä”, “tekeminen” ja “tehty”. Jos tämä on kaikki mitä tarvitset, tutustu Trello-aloittelijan oppaaseen oppiaksesi yksinkertaisesta, kanban-pohjaisesta sovelluksesta.

Siellä on myös viikonpäiväpohjainen malli, jonka luettelot on nimetty viikonpäivien mukaan (viikonloput ovat valinnaisia ​​Taskworldissa), sekä kaksi mallipohjaa, joissa on tehtäväluettelot henkilöille ja osastoille.

Tehtävämaailman käyttöliittymä

Käyttöliittymä on reagoiva, ja useimmat toiminnot antavat sinulle välitöntä palautetta. Se tuntuu suurimmaksi osaksi yhtä nopeasti kuin työpöytäsovellus, ja se on kunnia sen kehittäjille.

Yksi havaitsemme ongelma on, että on liian helppo menettää asioita, kuten antamasi tiedot, napsauttamalla jotain muuta. Esimerkiksi perustaessasi uutta projektia, menetät kaikki antamasi tiedot, jos napsautat työskentelevän ikkunan ulkopuolella. Ole varovainen, ettet pääse kiinni siitä.

Toinen pieni ongelma on, että sen yleiskatsaus ja projekti-alueet esittävät samanlaisia ​​näkymäluetteloita, mutta näkemykset ovat hiukan erilaisia. Ensimmäisen kerran kun huomasimme sen, ajattelimme kalenterin katoavan. Nämä eivät kuitenkaan ole vakavia ongelmia.

Taskworld saavuttaa käytettävyyden hyvin, melkein kaikki toimii odotetusti. Se on myös nopea, jonka avulla on helppo tutkia ja joka auttaa sinua pysymään kiinnostuneena käyttäessäsi sitä. Siksi se saa korkeat arvosanat.

Kustannus

Taskworldilla on yksinkertainen hintarakenne, jossa on vain kaksi suunnitelmaa. Professional-suunnitelma on kohtuuhintainen ja sisältää lähes kaikki Taskworldin tehtävienhallintaominaisuudet. Enterprise-taso sisältää kaikenlaisia ​​lisäominaisuuksia, mikä antaa sinulle paremman tuen ja turvallisuuden. Saat myös koulutusta, rajoittamatonta tallennustilaa ja valittavana olevan 16 tietokeskuksen tallennusta varten.

Jos haluat käyttää ilmaiskerroksen alustaa, tutustu Freedcampin arvosteluun, joka sisältää yhden tällaisen vaihtoehdon.

Jos haluat tarkistaa Taskworldin, tarjolla on 15 päivän ilmainen kokeilu. Luottokorttia ei tarvita kirjautumisen yhteydessä. Jos haluat maksaa, voit tehdä sen luottokortilla tai PayPalilla.

Taskworld on hyvä hintataso suoraviivaisten suunnitelmiensa ja edullisen vakiovaihtoehtojensa ansiosta. Ilmainen taso olisi mukavaa, mutta sinulla ei voi olla kaikkea, ja Taskworld tarjoaa runsaasti rahaa.

turvallisuus & yksityisyys

Taskworld käyttää Amazon Web Services -palvelua isännöimäksesi tietojasi ja salaa tietosi kuljetettaessa ja levossa. Säännöllisten varmuuskopioiden tekemisen lisäksi voit valita, missä tietosi sijaitsevat, mikä on hyödyllistä, jos tietyssä maassa on vaatimuksiasi vastaavat lait..

Se täyttää GDPR: n ja EU: n vaatimukset. Yksityisyyssuojakilpi. Jos haluat tietää kenen kanssa se jakaa tietoja, sen laajassa tietosuojakäytännössä on luettelo, joka kertoo sinulle.

Jos sinulla on yksityisyyttä koskevia huolenaiheita, lue vinkkejä yksityisyyden suojaamiseksi tarkoitetun artikkelin käsittelemiseen.

Myös Taskworld-sovelluksessa on hyödyllisiä vaihtoehtoja. Voit valita, sallitaanko kolmansien osapuolien pääsy tietoihisi ja pyytää kopio työtilaan liittyvistä tiedoista Taskworld-kaupat.

Yrityssuunnitelmassa voit määrittää SAML-kertakirjautumisen lisäämään tietoturvaa. Se antaa sinulle enemmän suojaa verkkorikollisuuksilta.

Muita ei kuitenkaan ole paljon, joten jos joudut hienosäätämään suojausasetuksiasi, sinun on etsittävä muualta. monday.com antaa sinulle paljon leikkiä turvallisuuden kannalta. Lue siitä monday.com-arvosteluamme.

Taskworldilla ei myöskään ole kaksifaktorista todennusta. Voit lukea lisää siitä, mikä on kaksifaktorinen todennuskappale. Tutustu Airtable-arvosteluun nähdäksesi sovelluksen, joka tarjoaa sitä, sekä useita muita mielenkiintoisia ominaisuuksia.

Taskworld saa kunnollisen pisteet turvallisuudesta ja yksityisyydestä. Se saa perusteet oikein, mutta se ei ole erityisen rikas.

palvelu & Tuki

Taskworld on mukava ja helppo selvittää, mutta jos joudut vaikeuksiin, siellä on paljon tukea. Ohjevalikossa on hyödyllisiä vaihtoehtoja. Aikaisemmin puhumme opetusohjelmaan pääsee sinne, jos haluat käydä sen läpi uudelleen (tai kuten mekin, hylätä vahingossa sen ensimmäisen kerran).

Tutustu ClickUp-arvosteluun nähdäksesi alustan, joka tekee hyvää työtä ja toivottaa sinut tervetulleeksi opastettuun kiertueeseen sen ominaisuuksista.

Taskworldin käyttöoppaassa on kymmeniä luokiteltuja artikkeleita, joissa selitetään kuinka tehdä yksinkertaisia ​​ja ei niin yksinkertaisia ​​asioita. Ne sisältävät tekstiä ja animaatioita, joten näet miten asiat tehdään. Siellä on myös valikoima viimeaikaisia ​​artikkeleita.

Voit jättää kommentteja heille, jos sinulla on lisävaikeuksia. Taskworldin tukitiimi vastaa näkemyksemme perusteella aina ja auttaa ketään, jolla on ongelmia.

taskworld-työnkulku-vinkit

Siinä on työnkulun vinkien vaihtoehto, joka tuo esiin ponnahdusikkunan, jossa on neljä videota. Ne esitetään hyvin, mutta niitä ei ole paljon ja ne ovat lyhyitä.

Napsauta Ota yhteyttä ja sinua pyydetään etsimään Taskworldin tukimateriaaleja ennen yhteydenottoa sen tukitiimiin. Kun olet tehnyt sen, sinulle esitetään yksinkertainen lähetyslomake. Esitimme kysymyksen kaksifaktorisesta todennuksesta ja saimme yksityiskohtaisen vastauksen vain 19 minuutissa, mikä on nopeaa.

Jos nopeat tukiajat ovat sinulle tärkeitä, Taskworld on antanut sinulle palvelun, mutta saat vielä nopeamman palvelun tutustu Basecamp-arvosteluun. Se palasi meille vain kolmessa minuutissa.

Hyvillä vastausaikoilla ja runsaalla dokumentaatiolla Taskworld on hyvä palvelu ja tuki. Se on kuitenkin helppo käyttää alustaa, joten et todennäköisesti tarvitse paljon apua.

Lopulliset ajatukset

Taskworld on yksi parhaista alustoista, joita viime aikoina olemme tarkastelleet, ja se tarjoaa runsaasti ominaisuuksia kohtuulliseen hintaan. 

Sen käyttöliittymä on erinomainen. Kun teet jotain, se vain toimii. Se on komea, reagoiva ja helppo selvittää kaikkea. Suosittelemme sitä yhdeksi parhaimmista projektinhallintavaihtoehdoista siellä.

Sen integraation puute tai epätavalliset ominaisuudet ovat ainoat ongelmat. Mitä näet, mitä saat, mutta sillä on API, jos haluat laajentaa sitä itse. Mitä siellä on, on hyvälaatuista, ja se kannattaa tutustua.

Jos olet ottanut Taskworldin pyörittämään, kerro meille, mitä ajattelit siitä kommentteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map