Saatava arvostelu – Päivitetty 2020

Saatava arvostelu

Airtable on mielenkiintoinen projektinhallintatyökalu, joka näyttää haluavan tehdä kaiken hiukan eri tavalla kuin kilpailijat, ja onnistuu. Täältä voi pitää paljon, mutta sen epätavallinen lähestymistapa tekee siitä sopimaton joillekin. Katso yksityiskohdat täydellisestä Airtable-arvosteluista.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Airtable on online-yhteistyökalu, jonka avulla voit organisoida mitä tahansa, mukaan lukien projektit. Se laskuttaa itsensä osana laskentataulukoita ja ositietokantoja, joiden avulla ryhmät voivat työskennellä haluamallaan tavalla. Aiomme tarkastella sitä tarkkaan tässä Airtable-katsauksessa.

Sillä on useita korkean profiilin asiakkaita, kuten Time, BuzzFeed ja Slack. Viime vuonna se keräsi yli 50 miljoonaa dollaria rahoitusta, joten sillä on rahaa rakentaa ja parantaa pitkällä aikavälillä.

Pitäisimme Airtablesta paljon, jotta pääsisimme ajattelemaan ajatuksiamme. Se tekee hyvää työtä yhdistämällä tehokkaita ominaisuuksia tarpeeksi ohjaukseen niiden käytön helpottamiseksi. Se ei ole täydellinen, mutta on syytä tarkastella vahvuuksiaan. Se kuuluu kuitenkin parhaiden projektinhallintaohjelmistojen joukkoon.

Katso toinen Smartsheet-arvostelu meidän esimerkistä hallintasovelluksesta, joka rajoittuu laskentataulukkoon ja onnistui hyvin meille..

Jotkut Airtablen ominaisuuksista ovat epätavallisia ja voivat säästää paljon aikaa niiden tyypillisten etujen lisäksi, jotka koskevat projektien seuraamista ja järjestämistä. On syytä tarkastella tarkkaan, mitä Airtable tarjoaa, jotta selviäisikö mikään sen niche-komponentti sinulle.

Jos tarvitset vain helpon tavan jakaa tehtävät ja merkitä ne työtehtävissäsi, lue Asanan arvosteluomme nähdäksesi yksinkertaisemman projektinhallinnan.

Vaihtoehtoja Airtablelle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Airtable on järjestetty “tukikohtien” ympärille, jotka ovat käytännössä itsenäisiä projekteja. Ne voidaan ryhmitellä työtiloihin, jos haluat myöntää tiimille pääsyn tiettyyn ryhmään heistä.

Emäkset sisältävät tietoja, jotka voidaan järjestää edustamaan kaikenlaisia ​​asioita. Esimerkkisovellus on vianseuranta, mutta voit helposti luoda projektien seurantajärjestelmiä, henkilöstöhallinnon seurantaa tai myynnin kohdeprojekteja.

Emäkset voidaan asettaa toimitettujen mallien avulla, tai kun olet saanut sen ripustettavaksi, voit rakentaa ne tyhjästä.

Vaikka sen oletusnäkymä on aivan kuin laskentataulukko, voit tarkastella tietojasi monilla muilla tavoilla.

Sen kanban-näkymän avulla voit siirtää luokiteltujen sarakkeiden kohteita vasemmalta oikealle niiden lähestyessä valmistumista. Jos olet kiinnostunut keskittyneemmästä kanban-sovelluksesta, tutustu Trello-aloittelijan oppaaseemme. Trello on helppo käyttää ja ilmainen. Lue toisesta kanban-pohjaisesta projektinhallintasovelluksesta LeanKit-arvosteluistamme.

Kun avaat kanban-näkymän ensimmäistä kertaa, sinulta kysytään, mitkä kentät tiedot tulisi ryhmitellä, mikä tekee siitä helpon hallittavuuden. Jos haluat tehdä erilaisia ​​valintoja, voit luoda useita saman tyyppisiä näkymiä, mutta suodattaa tai ryhmitellä muilla tiedoilla.

Käytettävissä oleva kalenteri

Voit luoda kalenterinäkymiä helposti näyttääksesi, milloin tehtävät on tehtävä. Valitettavasti alatehtäviä ei ole ja riippuvuushallinta ei ole käytettävissä. Jos tarvitset niitä, katso Wrike-arvosteluistamme erinomainen työkalu, joka sisältää ne.

Sen “lohkot” ovat lisäominaisuuksia, joiden avulla voit lisätä toimintoja baseihisi. Ne voivat olla yhtä yksinkertaisia ​​kuin kaaviot tai taulukot, mutta myös yllätyksiä on monia.

On olemassa Google Hangouts -lohko, samoin kuin sellainen, joka käyttää Googlea kääntämään keskustelut lennossa. Siellä on myös Google Vision -moduuli, joka voi automaattisesti poimia tekstiä ja kuvia kuvista.

airtable-lohkojen

Niitä on helppo lisätä ja asentaa. Kuten useimmissa Airtable-asioissa, sinut opastetaan niiden lisäämisprosessissa. Ainoa mitä sinun täytyy tehdä, on valita haluamasi lohko luettelosta ja mahdollisesti valita käytettävä kenttä (esimerkiksi hakukentän hakukenttä).

Jos teet virheen, lohkon poistaminen on yhtä helppoa, joten voit kokeilla itsevarmuutta.

Airtablella ei ole paljon esteitä sisäänrakennetuille viestintävaihtoehdoille, vaikka ulkoisten palveluiden käyttämiseen lohkojen kautta on tukea. Tukiryhmän kanssa on mahdollista keskustella, mutta se katosi näytön oikeassa alakulmassa ilman mitään ilmeistä tapaa hakea sitä sulkeessamme sen..

Kommunikaatioon keskittyneenä Basecamp on hyvä vaihtoehto, jos Airtable on tässä suhteessa liian rajoitettu sinulle. Katso lisätietoja Basecamp-arvosteluista.

Jos haluat laajentaa Airtablea edelleen, voit tehdä sen Zapierin kautta. Sen avulla voit työskennellä kaikenlaisten alustojen kanssa, mukaan lukien Dropbox, Slack ja WordPress, sekä muiden projektinhallintaohjelmistojen, kuten Asana ja Basecamp, kanssa..

Saatavissa oleva varastointi

Saat paljon säilytystilaa Airtablella. Liitetila jaetaan tukikohtaisesti, ja kaikilla tilityypeillä voi olla niin monta emästä kuin haluavat, mikä tekee tallennustilasta tehokkaasti rajoittamattoman.

Se kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, mutta jos haluat hallita projektiasi vain yhdellä pohjalla, se tekee siitä paljon rajoittavamman.

Jos olet kiinnostunut perustamaan omalle tallennusratkaisullesi joukkueellesi, lue tiimien paras online-tallennustila -artikkeli yleiskatsauksesta vaihtoehdoista.

Selainversion lisäksi siinä on mobiilisovelluksia Androidille ja iOS: lle sekä työpöytäsovelluksia Windowsille ja macOS: lle, joten sinun pitäisi voida käyttää sitä missä tahansa ja millä tahansa laitteella käytät.

Löysimme paljon pidäviä Airtablesta. Siitä puuttuu avainominaisuuksia, kuten tehtäväriippuvuudet ja alitehtävät. Sen viestintävaihtoehdot eivät myöskään ole vahvimpia. Toisin sanoen, sen lohkot ja mallit tarjoavat sinulle monia vaihtoehtoja nopeaan käyttöönottoon, ja erityisesti lohkot sisältävät tehokkaan toiminnallisuuden.

Annamme sille korkeat arvosanat tässä kategoriassa. Jos et tarvitse niitä muutamia asioita, joista puuttuu, se saattaa sopia sinulle hyvin.

Saatavilla olevien ominaisuuksien yleiskatsaus

Saatavissa oleva logoairtable.com

Alkaa 1200 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat
Värit voidaan muuttaa

Muut mukautusvaihtoehdot
Kuvake voidaan valita valinnasta

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
1 000 Gt

yleinen

maksu
Luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android

Ilmainen kokeilu

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
AES-256

SOC-sertifiointi
SOC 1, SOC 2

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

Laskentataulukon ja tietokannan yhdistelmänä Airtable ei ole houkuttelevin näköinen ehdotus uusille käyttäjille, mutta sen tiimi on tehnyt hienoa työtä tehdäkseen siitä ystävällisen ja lähestyttävän.

Verkkosivusto ja käyttöliittymä koostuvat hyvin valituista väreistä ja houkuttelevasta taiteesta, mikä tekee siitä käytön miellyttävän ja katsottavaa.

Rekisteröinti ei voisi olla helpompaa, ja voit aloittaa muutamassa minuutissa valinnaisten tietojen syöttämisen jälkeen. Olet tervetullut hakemukseen lyhyellä videolla ja linkki pidempään 12 minuutin kävelyretkelle ominaisuuksista on saatavilla.

Sen jälkeen saat ohje-ponnahdusikkunan oikeassa alakulmassa ja toisen ponnahdusikkunan, jossa selitetään, kuinka tukikohdat toimivat, joten varhaisessa vaiheessa tarjotaan paljon apua.

Aloittaminen Airtablella

Sen sijaan, että esittäisit sinulle tyhjää arkkia, aloitat mallisovelluksella, joka perustuu johonkin Airtablen moniin malleihin. Tässä tapauksessa se on vianseuranta. Sen käyttö osoittaa, kuinka voit käyttää Airtablen perusominaisuuksia rakentaaksesi jotain monimutkaisempaa.

airtable-malleja

Kun luot tukikohdan, voit käyttää malleja etusijalle. Niitä on kuorma, jaoteltu 20 luokkaan, tyypillisesti pari tusinaa vaihtoehtoa jokaisessa. Niiden välillä on kuitenkin jonkin verran päällekkäisyyksiä.

Vianseurannan lisäksi ne sisältävät tavanomaiset projektinhallintamallit, samoin kuin blogien mallit, kuvausohjelmat ja monet muut käyttötapaukset.

Siellä on vaiheittainen ponnahdusikkuna, joka opettaa myös asioiden toimivuuden. Pidän parempana oppimista katsomalla kuin videoiden katselua, joten nautimme siitä.

airtable-kiertue

Kiertue käyttää selkeää tekstiä ja animaatioita, jotka vastaavat sovelluksen korostettuja alueita. Sitä on helppo käyttää ja erinomainen johdanto alustaan.

Emäkset sisältävät tietueita. Airtablen laskentataulukonäkymässä tietueet näyttävät riveiltä, ​​sarakkeissa näkyy kunkin tyyppinen tieto. Jokaista tietuetta voidaan laajentaa nähdäksesi yhteenvedon asiaan liittyvistä tiedoista, mukaan lukien esimerkiksi kenelle kohde on osoitettu, sen tila ja prioriteetti.

Sarakkeita voidaan muuttaa pitämään mitä tarvitset. Voit myös ryhmitellä ja suodattaa tietueita, jotka määrittelevät tietosi rakenteen ja hallitsevat kuinka ne esitetään sinulle.

Voit liittää tiedostoja kohteisiin ja jättää kommentteja. Jos sinulla on kommenttiketju jokaiselle kohteelle, voit pitää liittyvät tiedot yhdessä paikassa.

Muiden käyttäjien kutsuminen tukikohtaasi on nyrkkejä. Napsautat vain jaa-painiketta ja esiin tulee lomake, jonka avulla voit lähettää kutsut sähköpostitse. Lomake antaa sinulle myös määrittää käyttöoikeuksia, jotka voivat olla mitä tahansa kokonaisen luojalta vain luku -tyyppistä, joten voit lähettää tietoja monille ihmisille tarvitsematta huolehtia siitä, että he sekoittavat tietosi.

Siellä on myös hyvä valikoima pikanäppäimiä, ja luettelo niistä on saatavana ohjevalikosta. Sen lisäksi, että heillä on mukava olla, heidän hyvä näkyvyys voi olla suuri apu sekä tiimisi jäsenten tuottavuudelle.

Asioiden rakentaminen tyhjästä on vaikeampaa kuin mallien käyttö. Se ei ole aina intuitiivista, ja toisinaan havaitsimme itsemme odottavan kykenevän tekemään jotain, mitä emme pystyisi. Huolimatta mallien laadusta ja valikoimasta, on olemassa oppimiskäyrä asioiden asettamiselle haluamallasi tavalla.

Saatavissa olevat pisteet ovat hyviä, koska siihen on helppo lisätä vaihtoehtoja ja siitä antaa sinulle paljon apua. Se antaa bonuspisteitä ystävällisestä käyttöliittymästä ja on kiitettävä siitä, että hän on laatinut laskentataulukkoon perustuvan työkalun niin miellyttävän käyttää kuin se on. Vaikka muutama merkki lyötiin joskus vaikeasti selvitettäväksi, se saa täällä vahvan pistemäärän.

Kustannus

Airtablella on ilmainen suunnitelma, joten sen pyörittäminen ei maksa sinulle mitään. Sen lisäksi, että siinä on enemmän ominaisuuksia, sen maksetut suunnitelmat lisäävät käytettävissä olevaa tallennustilaa ja antavat sinun lisätä uusia tietueita tukikohtaasi. Jopa ilmaisella suunnitelmalla saat kuitenkin niin monta perustaa kuin haluat, mikä kuulostaa meille anteliaalta.

Ilmainen suunnitelma sisältää tarvitsemasi perustiedot ja ominaisuudet, ja antaa sinulle 2 Gt tallennustilaa, 1 200 tietuetta kantaa kohti. Plus-taso nostaa nämä rajoitukset 5 Gt: ään ja 5000 tietueeseen.

Pro-tasossa saat edistyneitä ominaisuuksia, kuten sen lohkointegraatioita ja mukautusvaihtoehtoja, samoin kuin ylimääräisiä suojausominaisuuksia ja ensisijaista tukea.

Yritysasiakkaat saavat yksilöllistä koulutusta ja erityistä tukea sekä lisää ominaisuuksia suurten ryhmien hallitsemiseksi.

Uudet käyttäjät voivat kokeilla Pro-suunnitelmaa 14 päivän ajan ennen rekisteröintiä tai jatkaa ilmaista versiota. Airtable tarjoaa myös 10 dollaria luottoa jokaiselle kutsuttavalle käyttäjälle, joka ilmoittautuu, joten säästät paljon rahaa, jos kutsut suuren joukkueen.

airtable-kutsu

Maksu tapahtuu luottokortilla, vaikka yritysasiakkaat voivat maksaa tilauksesta, pankkisiirrolla tai tarkistaa halutessaan.

Saatavilla olevat tuotteet saavat hyvät hinnat, koska ilmainen versio tarjoaa runsaasti aloittamista ja suuremmat pakkaukset ovat hyvää vastinetta tarjoamalleen. Jos aiot käyttää Airtablea, kustannusten ei pitäisi olla este.

Jos ihmettelet, kuinka sitä verrataan hintakilpailuun, tutustu parhaaseen projektinhallintaohjelmistoon.

turvallisuus & yksityisyys

Airtable käyttää vahvaa salausta, liikenteessä käytetään TLS 256-bittistä ja tallennettua dataa AES 256-bitillä. Sillä on SOC 1, SOC 2 ja ISO 27001 -sertifikaatit, joten sen käyttöoikeudet on vahvistettu. Se myös suorittaa virhepohjaisia ​​ohjelmia järjestelmien eheyden varmistamiseksi.

Kaksitekijäinen todennus on myös saatavana. Jos et ole varma, mikä tämä on, voit lukea siitä meidän, joka on kaksifaktorinen todennusartikkelissamme.

Yritysasiakkaat voivat käyttää SAML-pohjaista kertakirjautumista lisäsuojaukseen.

Yksityisyyden osalta se väittää, että se ei myy tai vuokraa mitään tarjoamistasi yksityiskohdista. Sen tietosuojakäytännössä keskustellaan jonkin verran tietojen käytöstä ja jakamisesta, mutta se vaikuttaa kohtuulliselta ja hyväksyttävyyden rajoissa.

Suhtaudumme yksityisyyden suojaan vakavasti täällä Cloudwards.net-sivustossa ja jos sinulla on huolta siitä, lue hyviä neuvoja siitä, kuinka voit suojata yksityisyysoppaasi.

Tietosi voidaan viedä alustalta milloin tahansa joko .csv-tiedostoksi tai sen sovellusliittymän kautta, joten et ole lukittu ja voit siirtyä vapaasti toiseen palveluun, jos haluat. Sen avulla voit myös tarkastella viimeaikaisia ​​tilitoimintoja antamalla tietoja siitä, mistä IP-osoitteista tiliisi on käytetty. Se on hyödyllistä, jos epäilet salasanasi varastamista.

Jos olet huolissasi salasanavarkauksista tai niihin liittyvistä ongelmista, lue yleinen tietoverkkorikollisuutta käsittelevä artikkeli.

Airtable tekee turvallisuuden kannalta kaiken oikein vahvoilla salausilla, kaksifaktorisella todennuksella ja hyödyllisillä vaihtoehdoilla joukkueesi hallitsemiseksi. Se menestyy hyvin tässä kategoriassa.

palvelu & Tuki

Airtablella on tukikeskus, jolla on useita vaihtoehtoja, jos joudut kiinni. Ne sisältävät erinomaisen valikoiman artikkeleita, jotka ovat hyvin kirjoitettuja ja täynnä kuvia. On myös videoita, jotka auttavat sinua aloittamisessa. Jos pidät itseapua tavoittamiseen, olet suojattu.

airtable-artikkeleita

Siellä on myös valikoima webinaareja, joiden avulla voit hallita perusteet ja opettaa sinulle joitain lisäominaisuuksista. Niitä ei ole paljon, mutta niiden avulla voit olla vuorovaikutuksessa Airtablen tiimin ja muiden käyttäjien kanssa. Voit tarkastella muiden käyttäjien esittämiä kysymyksiä samassa verkkoseminaarissa ja kysyä omia, joten saadaan hyvä määrä tietoa..

airtable-ratkaisut

Sillä on aktiivinen yhteisö, ja useimpiin foorumikysymyksiin vastataan nopeasti ja muilta käyttäjiltä ja Airtablen henkilökunnalta saa paljon apua. Useimmissa tapauksissa voit löytää apua, jos pyydät sitä.

Airtable Universe on hieno ominaisuus, jonka avulla voit selata muiden käyttäjien jakamia tukia. Koska Airtable on niin monipuolinen, se on hieno tapa saada ideoita alustan käyttämiseksi. Sillä on myös hyödyllinen blogi, joka sisältää tietoja siitä, kuinka eri ihmiset käyttävät sitä.

Jos haluat mennä syvemmälle, tarjotaan sovellusliittymä, joten voit linkittää tietosi verkkosivustoosi tai integroida ne omiin sovelluksiin. Sitä koskevat asiakirjat ovat erinomaisia, ja niiden avulla voit myös luoda automaattisesti koodin tietojen käyttämistä ja siihen liittyvien eri toimintojen suorittamista varten.

Jos haluat ottaa suoraan yhteyttä, verkkosivustolla on sähköpostiosoite ja sovelluksen ohjevalikossa on ohjattu yhteyshenkilö. Puhelintukea ei ole, mutta Airtable antaa sinun tietää, että sen sijaan, että jättäisit numeron ja antaisit sen metsästää.

Olimme yhteyttä Airtableen kysymyksellä tehtäväriippuvuuksista ja saimme vastauksen noin kolmessa päivässä. Se ei ole nopein vastausaika, ja se on ainoa oikea virhe Airtablen palvelussa ja tuessa. Nopeampaa tukea on kuitenkin saatavilla kalliimmissa suunnitelmissa.

Airtable saa täällä hyvät pisteet monien hyödyllisten tukitarjontojensa vuoksi, mutta se menetti muutaman pisteen hitaasta vastausajastaan.

Lopulliset ajatukset

Airtable on paljon hauskempaa käyttää kuin sen pitäisi olla ja antaa sinulle kaikenlaisia ​​tapoja rakentaa hyödyllisiä projekteja nopeasti. Se tuntuu hyvin kehittyneeltä, ja kaikki toimii oikein eikä testissä ole havaittu merkittäviä virheitä tai ongelmia.

Huomasimme myös, että sen lohkot tarjoavat epätavallisia toimintoja ja että jokaisen, joka haluaa manipuloida tietoja mielenkiintoisilla ja edistyneillä tavoilla, tulisi tarkastella niitä tarkasti. Saatat vain pystyä automatisoimaan kriittisen osan yritystäsi ja säästää tonnia käteistä prosessissa.

Se tarjoaa myös vaikuttavan joukon malleja. Itse asiassa Airtablella voi olla paras valinta, jonka olemme nähneet projektinhallintakategoriossa. Tämä tarkoittaa, että aloittelijoilla on monia hyödyllisiä vaihtoehtoja auttaa heitä.

Mahdollisuus on tutkimuksen arvoinen. Se vie vaatimaton laskentataulukko ja muuttaa siitä tehokkaan työkalun kaikenlaisten projektien ja yritysten johtamiseen. Se on hyvä perusasioissa, mutta sillä on myös erinomaiset ominaisuudet tietojen käsittelyyn, kun kaivaat syvemmälle ja tutustuit alustaan. 

Jos olet käyttänyt Airtablea, kerro meille mitä mieltä olet siitä alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map