Redmine-arvostelu – päivitetty 2020

Redmine arvostelu

Redmine on yllättävän tehokas projektinhallintatyökalu, etenkin koska se on avoimen lähdekoodin. Se on myös sen suurin varoitus: sen saaminen toimimaan haluamallasi tavalla on tehtävä, joka vaatii aivojen hikeä. Siksi emme suosittele Redminea teknofobille, kuten voit lukea tästä kokonaiskuvasta.

Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Redmine on avoimen lähdekoodin projektinhallintasovellus. Olimme innokkaita näkemään, kuinka se vastasi monia erinomaisia ​​kaupallisia tarjouksia. Ota selvää, mitä ajattelimme tässä Redmine-arvostelussa.

Redmine on rakennettu käyttämällä Ruby on Rails -kehystä. Se on ollut pois 12 vuotta, joten se on kestänyt ajantestin hyvin. Se on suunniteltu ladattavaksi ja asennettavaksi omalle palvelimellesi, joka eroaa muista siellä olevista työkaluista. Se tekee siitä vaativamman, mutta se on myös paljon monipuolisempi.

Jos olet kiinnostunut tekemään asioita itse – ja sinun on oltava Redmineen kanssa -, katso muita vaihtoehtoja parhaiden verkkosivustojen rakentajien luettelosta. Löysimme sen erinomaisena tekemisessään ja loistavan vaihtoehdon käyttäjille, jotka asettavat sen mielellään itse. Siinä ei ole kelloja ja pillejä, mutta se on toimiva, tehokas ja pääosin virheetön.

Vaihtoehdot Redmine

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Redmine perustuu ongelmien hallintaan. Sen avulla voit luoda ne täyttämällä lomakkeen. Aiheet luokitellaan virheiksi, ominaisuuksiksi tai tuiksi, joten ne on suunnattu ohjelmistokehitykseen.

redmine-new-ongelma

Voit nimetä ongelmat tehtäviksi tai mille tahansa muulle muokkaamalla Redmineen sisältyviä kielitiedostoja. Itse asiassa voit tehdä sen minkä tahansa alustan tekstin kanssa, mikä osoittaa, kuinka paljon hallintaa sinulla on.

redmine kielen

Voit antaa jokaiselle numerolle vanhemman tehtävän, jolloin voit luoda alatehtäviä. Voit myös merkitä tehtävän estäväksi tai toiseksi edeltäväksi, mikä antaa sinulle riippuvuudenhallinnan.

Aiheita voidaan tarkastella monin tavoin Redmine-sovelluksessa. Sen Gantt-näkymän avulla voit tarkastella niitä aikajanalla ja nähdä kuinka ne liittyvät toisiinsa. On vain nähdä, kuinka asiat ovat, koska et voi muuttaa mitään Gantt-näkymästä. Voit kuitenkin nähdä, mitkä asiat ovat riippuvaisia ​​toisista.

Katso TeamGantt-katsaus Gantt-pohjaiseen työkaluun, jonka avulla voit järjestää ongelmia uudelleen ja muokata niitä.

redmine-Gantt

Redmine -kalenterinäkymä tekee sen, mitä odotit, ja näyttää, milloin ongelmasi ovat ajoitettuja. Kuten Gantt-näkymässä, voit valita ongelmia, mutta et voi vetää niitä ympäri järjestääksesi ne uudelleen.

redmine-kalenteri

Gantt- ja kalenterinäkymien avulla voit suodattaa näytetyt ongelmat. Oletusarvon mukaan tarkastelet vain avoimia tehtäviä, mutta voit muuttaa sen näyttämään minkä tahansa tilatyypin sekä tehtävät, jotka eivät ole saaneet palautetta.

Voit lisätä lisää suodattimia, ja yli 20 tyypistä, joista valita, jokaisella on omat asetusjoukonsa, sinulla on valtava mahdollisuus muokata näkyvää.

Redmine antaa sinun myös tunnistaa ja merkitä päällekkäiset ongelmat, joten jos sinulla on paljon ihmisiä ilmoittamassa virheistä, voit varmistaa, että raportit pidetään yhdessä.

Jakaminen Redminessä

Tietojen jakamiseen Redminessä on useita tapoja. Voit lähettää asiakirjoja ja jakaa niitä joukkueesi kanssa. Tallennustila on sinun itsesi tehtävä. Jos käytät omaa palvelinta ja sinulla on paljon käyttäjiä, tila saattaa olla melko rajallinen, joten katso ehdotuksia parhaasta pilvitallennusartikkelimme.

Tiedostot esitetään luettelona. Joitakin, kuten kuvia, voidaan tarkastella napsauttamalla niitä, joten vaikka se ei ole hieno, se on yksinkertainen ja helppo käyttää.

Jokainen projekti sisältää wikin, jota on helppo käyttää ja asentaa. Se ei ole yhtä suoraviivainen kuin jotkut työkalut, mutta jos voit muokata Wikipediaa, sinulla ei ole ongelmia. Jos olet varma Redminen wikin käytöstä, se on hieno tapa dokumentoida tuotteesi ja tuottaa hyödyllinen resurssi tiimillesi.

Voit myös luoda foorumin, jonka avulla ryhmäsi voi keskustella aiheista. Se vie vain muutaman napsautuksen tehdä. Anna foorumille nimi ja kuvaus, ja se on valmis.

Siellä on myös uutissivu, jonka avulla voit lisätä tekstiartikkeleita kaikkien ryhmäsi lukemista varten.

Jos haluat työkalun, joka tekee viestinnästä yksinkertaista, tutustu Podio-katsaukseen. Podiossa on integroitu chat-sivupalkki, joka helpottaa keskustelua joukkuetovereidesi kanssa.

Redmine räätälöinti

Visuaalisia mukautusvaihtoehtoja ei ole paljon, mutta löysimme laajennuksen, jonka avulla voit lisätä CSS- tai mukautetun JavaScriptin sivuillesi. Teemoja voi perustaa, mutta ne vaativat myös koodauksen, joten kätesi on likaantunut käyttääksesi niitä hyväkseen.

Jos haluat alustan, jota on helppo mukauttaa ja jolla on saatavana laaja valikoima visuaalisia teemoja, WordPress on hyvä vaihtoehto. Tutustu aloittelijamme oppaaseen WordPressin käyttämiseen, jotta saadaan vinkkejä siitä, miten päästä tahtiin.

Vaikka virallisia mobiilisovelluksia ei ole, yhteisö on luonut useita kolmansien osapuolten tarjouksia. IPhonelle ja Androidille on useita asiakassovelluksia, ja jopa Windows Phone -omistajilla (jotakin teistä täytyy olla!) On muutama vaihtoehto.

Yksi avoimen lähdekoodin ohjelmistojen parhaista asioista on, että voit lisätä haluamasi ominaisuudet, koska sinulla on täydet oikeudet lähdekoodiin. Se on kuitenkin helpompaa sanoa kuin tehdä, ja oletetaan, että kun tiedät kuinka tehdä, tarvitset tuskin meiltä neuvoja.

Toisin sanoen, ajattele vapaasti. Jos et ole varma koodista, selaa mitä siellä on. Saatat oppia jotain, ja jos lopulta muutat sitä onnistuneesti, voit jakaa päivityksesi ja osallistua projektiin.

Annamme Redminelle korkean pistemäärän ominaisuuksista. Se tarjoaa hyödyllisiä työkaluja vaniljamuodossaan ja on laajennettavissa. Se kuitenkin vaatii taitoa käyttää.

Jos se kuulostaa hiukan paljon, katso Asana-arvosteluamme. Asanan asentaminen on helppoa, mutta hyödyllinen yksinkertaisuudestaan ​​huolimatta.

Redmine-ominaisuuksien yleiskatsaus

Redmine-logowww.redmine.org

Vapaa

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
Rajoittamaton Gt

yleinen

maksu
Avoin lähdekoodi (ilmainen)

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
Kolmas osapuoli

Ilmainen kokeilu
Vapaa

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus
Laastarin tai laajennuksen kautta

salaus
Plugins saatavilla

SOC-sertifiointi

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

Redmine-työhön tulee ladata se ja määrittää se omalle palvelimellesi. Se ei ole heikkoa sydäntä ja vaatii teknistä osaamista. Prosessi ei ole kauhistuttava, mutta saatat kohdata ongelmia matkalla ja sinun on selvitettävä ne itse tai saatava apua yhteisöltä.

Jos olet palvelimien markkinoilla, tutustu vuoden 2018 parhaisiin web-hosting-palvelujen tarjoajiin. Se vie sinut läpi joitain vaihtoehdoista. Muista, että Redmine on rakennettu Ruby on Rails -rajapinnalle, joten se vaatii isäntä, joka tukee sitä. Verkkotunnuksen rekisteröintiohjeet voivat myös olla hyödyllisiä.

Redmine-asetusten määrittämiseen eri käyttöjärjestelmille, mukaan lukien useita Linux-arvoja, on yksityiskohtaiset ohjeet. Ne selittävät useita vaiheita, kuten ohjelmistoriippuvuuksien asentaminen, järjestelmätiedostojen ja tietokannan määritysten muuttaminen.

Kokemuksemme mukaan tällaiseen asennukseen liittyy vianetsintä ohjeiden sisältämien tietojen lisäksi, joten varoita siitä. Sillä on muutakin kuin vain lataaminen ja kaksoisnapsauttaminen kuvaketta.

Jos haluat testata sen ennen kaikkien ongelmien läpikäymistä, Redmine tarjoaa demon verkkosivuston. Jos harkitset alustan käyttöä, suosittelemme katsomaan, onko se tarkoitettu sinulle.

Jos olet päällikkö, joka haluaa päästä suoraan projektisi hallintaan joutumatta määrittämään sitä itse, tutustu LeanKit-arvosteluun, joka sisältää yrityskäyttäjille suunnatun projektinhallintatyökalun..

Demosivustolla on muutamia rajoituksia. Ei sähköposti-ilmoituksia tai kooditietovarastoja. Myöskään levytilaa ei ole saatavana. Demosivustot puhdistetaan myös silloin tällöin, joten et voi käyttää niitä pitkäaikaisesti.

Redmine-varastointi

Jos tarvitset ylimääräistä tallennustilaa joukkueellesi, katso käytettävissä olevaa artikkeliamme paras online-tallennustilaa joukkueillemme.

Onneksi Redmine on paljon helpompaa kuin sen asettaminen. Asennuksen jälkeen uuden projektin luominen on vain kysymys lomakkeen täyttämisestä ja napsauttamalla luo.

redmine uusi

Se on toimiva ja tehokas, eikä kelloilla ja vihellyksillä ole juurikaan tietä. Se on myös virtaviivaistettu. Koska sen ovat rakentaneet harrastajat, sillä on taipumus esitellä tarvitsemasi tarvitsemasi. Ei-kaupallisen etuna on, että sen ei tarvitse pakottaa palveluita sinulle tai myydä sinulle ominaisuuksia, jotka ovat saatavana vain kalliimmilla tasoilla.

Se ei ole maailman houkuttelevin foorumi. Suoraan sanottuna se näyttää jotain 90-luvulta. Toisin sanoen se on selvästi asetettu ja tarkistukset tekevät sen, mitä heidän odottaisi.

Soittokellojen ja pillien puuttuminen on sen hyväksi käytettävyyden kannalta, koska kaikki on niin selvää, mutta kokemuksen nautinnollistamiselle ei ole myönnytyksiä, kuten muotoilu kukoistaa tai johdanto-ohjeet.

Jos haluat jotain helpompaa ja apua aloittamiseen, tutustu Trello-aloittelijan oppaaseemme. Se antaa sinulle vinkkejä yksinkertaiseen, mutta tehokkaaseen vaihtoehtoon pääsemiseksi.

Redmine vaatii taitoa perustaa, mutta sen jälkeen voit tehdä sen, mitä haluat. Kun olet asentanut sen haluamallasi tavalla, se on yksinkertainen työkalu käytettäväksi, rajoitetulla määrällä säätimiä, jotka tekevät mitä odotat.

Annamme sille hyvät pisteet heijastaen sitä olevan toimiva, utilitaristinen työkalu, jota voidaan laajentaa millä tahansa valitsemallasi tavalla. Se ei ole liian korkea, vaikka monet ihmiset katsovat sitä ja juoksevat kukkuloille. Se tekee kuitenkin tehtävänsä kohderyhmilleen.

Kustannus

Ilmaisena ja avoimen lähdekoodin työkaluna Redmine ei maksa sinulle senttiä ja saa oletuksena korkeimmat hinnat. Se on loistava valinta opiskelijoille tai kaikille, jotka haluavat oppia ohjelmistojen asennuksesta samalla kun säästät rahaa.

Jos sinun on laajennettava tai mukautettava sitä etkä ole itse varma tekeväsi sitä itse, saatat haluta ottaa huomioon kehittäjän saamisen kustannukset, kun vertaat sitä muihin työkaluihin. Jos haluat nähdä mitä muuta siellä on, tutustu parhaaseen projektinhallintaohjelmistomme kappaleeseen.

Ellet käytä sitä paikallisessa verkossa, joudut myös maksamaan isännöinnistä. Katso halpa web-hosting-artikkeli budjettivaihtoehdoista.

turvallisuus & yksityisyys

Vaikka Redmine onkin monimutkaisempi käyttää kuin monet kilpailijat, se saa pisteitä yksinkertaisuudesta tietosuojakäytännössään. Läpäisemättömän legaleen sijaan, saat selkeän tekstisivun, joka selittää mitä tietoja se käyttää ja kuka voi käyttää sitä. Lyhyt versio ei ole paljon eikä monia ihmisiä.

Tietosi ovat turvassa Redmine-palvelussa, mutta jos sinulla on huolenaiheita, lue vinkkejä yksityisyyttä koskevan artikkelin suojaamiseen.

Sinun tarvitsee rekisteröityä vain sähköpostiosoite, joka pidetään yksityisenä, ellei toisin päätä. Se jopa antaa sinulle luvan käyttää salanimeä, jos haluat mennä tutkan alle.

Kuten monet avoimen lähdekoodin ohjelmistot, myös sen tekevät ihmiset, jotka pitävät sitä toimimasta sen sijaan, että peittäisivät itsensä laillisesti.

Turvallisuuden suhteen Redmine antaa sinulle luettelon aiemmista turvallisuuskysymyksistään. Niitä on melko vähän, mutta se on ollut jo kauan aikaa, ja ero sen ja muiden alustojen välillä voi hyvinkin olla, että se on avoin ja etukäteen aiempien turvallisuusvirheidensä suhteen.

Tietoverkkorikollisuutta käsittelevä artikkelimme selittää joitain verkossa viehättäviä uhkia, ja siitä on hyötyä niille, jotka asettavat itsenäisesti Redmine-kaltaisella työkalulla.

Koska asetat Redmine-palvelun omalle palvelimellesi, turvallisuus on sinun vastuullasi. Käsin, se antaa sinulle linkin skannaustyökaluun, jota voit käyttää haavoittuvuuksien tutkimiseen. Tämä on erinomainen tapa pitää verkkosivustosi suojassa.

Kun teet asioita itse, voi olla syytä kannattaa katsoa verkkosivustomme turvallisuusartikkelista nähdäksesi mitä olet vastaan ​​suojaamalla palvelinta.

Jos ajatus oman turvallisuutesi hallinnasta antaa sinulle kylmiä hikoiluja, lue Wrike-arvostelu. Olimme vaikuttuneita sen turvallisuudesta ja yksityisyydestä, ja se on helpompi asentaa kuin Redmine.

Kaksikerroista todennusta ei ole vaniljapaketissa, mutta se voidaan lisätä korjaustiedoston tai laajennuksen avulla tarvittaessa. Lisätietoja ominaisuudesta lukemalla mikä on kaksifaktorinen todennuskappale.

Et myöskään saa paljoa suojausta laatikosta salauksen suhteen, mutta löysimme liitännäisiä ja wiki-tiedostoja salaamaan plugineja, joten sinulla on vaihtoehtoja, jos haluat enemmän kuin mitä perusasennukseen sisältyy..

Redminea on vaikea arvioida turvallisuudesta, koska olet jättänyt jonkin verran omille laitteillesi, vaikka sinulla onkin paljon vaihtoehtoja suojautuaksesi. Asiantuntijat voivat mennä niin pitkälle kuin haluavat, mutta aloittelijat eivät löydä paljon mitä voidaan tehdä ilman työtä.

Olemme antaneet sille hyvät pisteet korkean konfiguroitavuuden ja monien käytettävissä olevien vaihtoehtojen vuoksi, mutta jos et aio mukauttaa sitä, älä odota sen olevan täydellinen vaniljatilassaan.

palvelu & Tuki

Koska se on avoimen lähdekoodin työkalu, saatat ajatella, että olisit yksin tuella, mutta niin ei ole. Erinomaisen yhteisönsä ansiosta löydät todennäköisesti apua jokaisesta aiheesta.

Avoimen lähdekoodin yhteisöt ovat yleensä vieraanvaraisia ​​ja avuliaita, vaikka kukaan ei saa palkkaa ajastaan, joten älä tule liian tylsää.

Redmine-verkkosivustolla on foorumi, jossa on ohjeosasto. Noin puolet siellä olevista kysymyksistä saa vastauksia, mutta jos kysyt järkevästi ja tutustu asiakirjoihin ennen kysymistä, saat todennäköisemmin vastauksen..

Foorumilla on myös kohta, jossa pyydetään ammatillista apua, jos sinun on tehtävä jotain hankalaa, kuten edistynyt räätälöinti.

Jos tarvitset turvallisuutta siitä, että sinulla on maksettu tukitiimi päivystyksessä huolehtimaan sinusta, tutustu Basecamp-arvosteluamme. Basecampin tuki sai takaisin meille kolmessa minuutissa, kun otimme yhteyttä heihin. Sinusta tulee onni löytää ketään muuta niin nopeasti.

On palveluita, jotka laajentuvat Redmineen ja tarjoavat maksettua tukea. Easy Redmine on yksi niistä, mutta se ei ole halpaa, emmekä ole testannut sitä, joten kirjaudu omalla vastuulla.

Redmine on tarkoitettu niille teistä, jotka tietävät mitä teette. Vaikka on tarjolla erinomainen yhteisö, älä odota sitä, mitä saat omalta tukitiimiltä. Olemme antaneet Redminelle kohtuullisen pisteet riippumatta siitä, että se tarjoaa niin paljon kuin voit odottaa avoimen lähdekoodin alustalta.

Lopulliset ajatukset

Avoimen lähdekoodin ohjelmistot ovat erinomainen vaihtoehto siellä oleville maksetuille työkaluille, ja tarjoavat sekä joustavuutta että laatua. Redmine on hyvä perusasioissa ja sillä on runsaasti laajennuksia sen laajentamiseksi. Jos sinulla on koodi, voit mukauttaa sen haluamallasi tavalla.

Ne, jotka haluavat jotain helppoa asentaa, jolla on liukas, moderni käyttöliittymä, tulevat todennäköisesti pettymään. Sen ovat suunnitelleet tekniset ihmiset, eikä se ole kuluttajatuote, kuten suurin osa parhaimmista projektinhallintaohjelmistoistamme. Jos haluat jotain, jota voit käyttää vähällä vaivalla, lue monday.com-arvosteluista hyvä esimerkki käyttäjäystävällisemmistä ohjelmistoista.

Ne, jotka osaat käsitellä sitä, tietävät kuka olet. Redmine on vahva alusta kaikille, jotka haluavat hallita täysin kehittynyttä ohjelmaa. Saat sen omistajuuden tunteen. Se ei ole tyhjä liuskekivi, koska se tarjoaa sinulle paljon, mutta jos päätät laajentaa sitä, taivas on raja. Siitä ei kuitenkaan ole helppo päästä.

Jos olet pystynyt asettamaan Redmine-palvelun onnistuneesti tai jos sinulla on ollut ongelmia, jaa kokemuksesi kommentteihin. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me