ProofHub -katsaus – päivitetty 2020

ProofHub-arvostelu

ProofHubilla on vaikuttava asiakasluettelo: Disney, Nike ja jopa NASA ovat käyttäjien joukossa. Voimme nähdä myös miksi: se on tehokas ja joustava työkalu, joka saa paljon oikein. Jos haluat nähdä muutamia asioita, joita se menee pieleen, lue koko ProofHub-arvostelu.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Useimmat projektit epäonnistuvat, koska puuttuu oikea järjestelmä, ProofHub kertoo meille esittelyvideossaan. Projektinhallintatyökalut tarjoavat sen, lisäämällä rakennetta ja vastuullisuutta suunnitelmiin. Tässä ProofHub -katsauksessa näemme, kuinka sitä verrataan parhaaseen projektinhallintaohjelmistoon.

ProofHubin suositussivu on täynnä onnistuneiden asiakkaiden raportteja vaikuttavasta yritysvalikoimasta. Sillä on yli 85 000 asiakasta, ja niihin kuuluu muun muassa NASA: n, Disneyn ja Niken kaltaisia ​​asiakkaita.

ProofHubin verkkosivuilla on myös suoraa vertailua useisiin muihin työkaluihin, kuten Wrike, Trello ja Asana. ProofHubia ei ole vielä esitelty vertailuissamme, mutta jos haluat nähdä, kuinka nämä työkalut muotoutuvat toisiaan vastaan, katsokaa toivottavasti objektiivisempaa Wrike vs. Trello ja Trello vs. Asana -artikkeleitamme.

Mielipiteemme ProofHubista on, että se on muotoiltu hyvin, sillä siinä on vahva valikoima ominaisuuksia ja hyvä käyttöliittymä. Koimme toisinaan hidastumisia, mutta yleensä se oli vakaa. Se on vankka, tasapainoinen vaihtoehto, joka on hyvä useimmissa asioissa, mutta jolla on muutamia puutteita.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehdot ProofHubille

ominaisuudet

ProofHubin tehtävänäkymässä voit luoda useita tehtäväluetteloita, täyttää ne tehtävilla ja jakaa ne edelleen alatehtävien tarkistuslistoilla. Tämän avulla voit määritellä projektisi rakenteen. Haluat ehkä antaa jokaiselle joukkueen jäsenelle oman luettelon tai olla luetteloita eri tavoitteille tai ajanjaksoille.

proofhub-tehtävät

Voit muuttaa tehtävien tilaa napsauttamalla ympyrää jokaisessa. Ne alkavat “null” -tilalla, mikä ei heti ilmoita, mitä tilapainike tekee.

Piirit vaihtavat tehtäviin ja tehtyihin, kun napsautat painiketta, mikä on järkevämpää, mutta se ei ole paras tapa merkitä tehtäviä valintaan. Katso Asana-arvostelu tästä. Asana antaa sinulle lentäviä narva- ja yksisarvisia, kun saat asiat valmis.

proofhub-kalenteri

Kalenterinäkymässä voit suunnitella aikasi, ja se näyttää seuraavan kuukauden tehtävät, tapahtumat ja virstanpylväät. Voit tarkastella kaikkea tai nähdä vain sen, mikä sinulle tai toiselle joukkueen jäsenelle on osoitettu.

ProofHub-käyttäjän käyttöoikeudet

Siellä on oma ihmissivu, jolla voit seurata ryhmäsi jäseniä ja määrittää heidät ryhmiin. Voit nähdä, ketkä on kutsuttu ja joita ei ole kirjautunut sisään, sekä peruuttaa jäsenyydet. Voit myös asettaa käyttäjän salasanat suoraan, mikä on epätavallinen ominaisuus. Lue ohjeet vahvan salasanan määrittämiseen, jotta voit valita ne viisaasti.

Tämä tarkoittaa, että käyttäjien tilit ovat tiiviisti kytkettynä joukkueeseesi, toisin kuin Trello, joka saa käyttäjät luomaan omat tilinsä ja liittymään sitten heitä kutsuviin joukkueisiin. Lue Trello-arvostelu saadaksesi lisätietoja siitä.

Aikajana on ponnahdusikkuna näytön oikealla puolella, joka kirjaa joukkueen jäsenten tekemät muutokset. On upea nähdä, mitä kaikki ovat käyneet, ja se on hyvä tapa pitää ihmiset vastuussa. Jos joudut seuraamaan muutosten kirjaamista, se tekee ProofHubista loistavan valinnan.

proofhub-Gantt

ProofHubin Gantt-näkymä antaa sinun nähdä, kuinka tehtävät sopivat yhteen, ja havaita mahdolliset esteet aikataulussa sekä arvioida viiveiden vaikutuksia. Sen avulla voit luoda riippuvuuksia. Voit tehdä niin vetämällä pisteiden välillä tehtävien lopussa. Voit myös vetää tehtäviä ympäri, jotta ne ajoitetaan uudelleen ja järjestetään asiat visuaalisesti. Se voi olla hankala, mutta yleensä se toimii hyvin.

Jos aiot käyttää Gantt-näkymää paljon, lue TeamGantt-arvosteluista siihen keskittynyt työkalu.

Eri näkymien avulla voit näyttää tehtäviä useista projekteista yhdessä, joten jos sinulla on paljon asioita meneillään, voit nähdä kuinka kaikki sopii yhteen ja huomata, kun ihmiset ovat enemmän tai vähemmän kiireisiä.

Jokainen käyttäjä saa oman sivun, jossa näkyy heille osoitetut tehtävät, mahdollisesti useiden projektien yli. Jokainen saa myös oman yksityisen tehtäväluettelon, viihdyttävän nimeltään “pikanäppäimet”.

ProofHub-huomautukset

ProofHubissa on muistikirjajärjestelmä, jonka avulla voit tehdä muistiinpanoja ja jakaa niitä joukkueesi kanssa. Voit myös värjätä ne, jotta voit käyttää joitain kriittisiin tietoihin ja toisia asiakkaan yksityiskohtiin tai muuhun tarvitsemasi. Muistiinpanosovellukset ovat loistava tapa dokumentoida projekti työskennellessäsi.

proofhub-messaging

ProofHub tekee hyvää viestintää, jonka avulla voit aloittaa ryhmäkeskusteluja sekä yksityisiä keskusteluja joukkueen jäsenten kanssa. Näytön oikeassa alakulmassa on viestisovellus livekeskusteluille, ja käydään keskusteluja, joiden avulla voit käydä jatkuvia keskusteluja. Voit liittää tiedostoja niihin.

proofhub-keskustelu

ProofHub tekee hyvää työtä tiedostojen käsittelyssä. Sen avulla voit lähettää ja jakaa niitä, ja sen sisäänrakennetun tiedostojen katseluohjelman avulla voit katsella kuvia ja .pdf-tiedostoja. Voit myös kommentoida niitä. Se ei kuitenkaan toistanut lataamiamme video- tai äänitiedostoja, ja merkitsi videotiedostomme nuotilla, joten se ei ole täydellinen. Jos tallennat mediatiedostoja, paras pilvivarastomme videoartikkeliin auttaa sinua.

Tietokoneelta lähettämisen lisäksi voit käyttää Dropboxia, Microsoft OneDriveä, Google Drivea ja Boxia tarvitsematta tehdä mitään asetuksia.

ProofHub -integraatiot

Ne ovat integraatioita, mutta suurin osa käytettävissä olevasta asennettiin oletusarvoisesti kokeiluversioon, ja muita lisäosia ei ollut. Esimerkiksi Zapier-integraatiota ei ollut. Vaikka ProofHub tukee hyvää valikoimaa tiedostojen jakamispalveluita, sen laajentamiselle ei ole paljon tilaa, kuin se tekee oletuksena.

Onneksi siinä on paljon. Sillä on monia näkymiä ja viestintävaihtoehtoja, ja se on hyvä valinta, jos haluat pitää työsi yhdessä paikassa.

Saat tallennustilaa 15 Gt tai 100 Gt suunnitelmasi mukaan. Se sopii useimmille ihmisille, mutta jos työskentelet videon kanssa, haluat enemmän. Katso vaihtoehdoista paras pilvitallennus suurten tiedostojen artikkelista.

ProofHubin ajan seurantaominaisuuksien avulla voit arvioida kuinka kauan asiat vievät ja kirjata niihin todelliset tuntisi. Se kertoo kuinka tarkka olit ja voi auttaa sinua näkemään, mihin ylimääräiset työtunnit menivät, ja parantamaan tuottavuuttasi useissa projekteissa.

proofhub-tuntilomakkeen

Se sisältää ajastimen, joka tekee seurannasta yksinkertaista ja helppokäyttöistä. Napsautat vain sitä, ja se tulee näytön vasempaan alakulmaan. Napsauta “tallenna” ja voit määrittää seuratun ajan projektille ja lisätä tarvittavat tiedot.

Sillä on vaihtoehtoja tietojen tuontiin ja vientiin, mutta niitä on rajoitetusti. Voit tuoda vain Basecampista ja viedä .html-tiedostoon. .Csv: n tai minkään tietyn työkalun vientiä ei ole. Lue Basecamp-arvostelu, jos aiot käyttää sitä.

Jopa ProofHub ei voi tuoda viemäänsä .html-tiedostoa, vaikka kooderit pystyvätkin purkamaan siitä jotain. Lisäksi voit viedä vain kerran päivässä, joten jos poistat sen vahingossa, sinun on odotettava yrittää uudelleen. Myös vienti vie hetken, mutta se ei ole epätavallista.

Viedty .html-tiedosto sisältää kuitenkin projektisi täydellisen mini-verkkosivustotiedoston, ja siitä on hyödyllistä katsella ympäri, ellei tuoda toiseen palveluun..

ProofHub antaa sinun hallita, saako sinulle ilmoituksen viesteistä tai kuinka usein. Haluat ehkä poistaa myös valintaruudun ”tuoteperusteiset päivitykset” -nimisen roskapostin valinnan.

ProofHub-raportit

proofhub-raportit

ProofHubin raporttisivu antaa sinulle yleiskuvan ongelmista, osoittaa, onko tehtävät ja välitavoitteet myöhässä, sekä antaa sinun nähdä, mitä yksittäisillä tiimin jäsenillä on levyllä. Se on hyödyllistä, jos haluat tietää, onko asioita helpotettava.

Jos haluat saada joukkueesi tuntemaan olonsa kotoisaksi, voit käyttää omaa logoa ja valita taustan värin. Voit myös valita teema kirjautumissivullesi. Siellä on melkoinen valikoima, kuten sateenkaariteema, jossa pilvet kelluvat ja animoitu sateenkaari.

proofhub-tehtävät

Voit valita myös mukautetun verkkotunnuksen, mikä on hieno kosketus.

Jos et vain voi odottaa, kunnes pääset toimistoon, ProofHub on suojannut sinut Android- ja iOS-sovelluksilla.

ProofHubilla on laaja valikoima näkymiä, se tarjoaa riippuvuushallinnan ja toimii useiden tallennusalustojen kanssa. Se voisi tehdä enemmän integrointeja, mutta se tarjoaa paljon ilman niitä.

ProofHub-ominaisuuksien yleiskatsaus

ProofHub-logowww.proofhub.com

Alkaa 375 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat
Värin valinta

Muut mukautusvaihtoehdot
Logo, kirjautumisteema, verkkotunnus

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
100 Gt

yleinen

maksu
Luottokortti, Paypal, pankkisiirto

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android

Ilmainen kokeilu
30 päivää

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
SSL

SOC-sertifiointi
N / A

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

ProofHubin käytön aloittaminen ei vie kauan. Ilmoittautuminen ilmaiseen kokeiluun on nopeaa ja vaivatonta, eikä sinun tarvitse syöttää luottokorttitietoja. Se pyytää puhelinnumeroa, mutta ei estä sinua tekemästä numeroa. Sinulle esitetään muutama kysymys ja annetaan mahdollisuus pyytää esittely.

proofhub-kirjautumisen

Sisäänkirjautuminen on ärsyttävää, koska joudut syöttämään mukautetun URL-osoitteen ennen sähköposti- ja salasanayhdistelmääsi, ja voimme nähdä, että ihmiset unohtavat sen tai eivät kirjoita sitä muistiin..

Kun olet kirjautunut sisään, valitset värimaailmasi, joten jos et pidä kuvakaappauksista, se on meidän syytämme.

proofhub-Muokkaa

Työkavereita kutsutaan näytöllä, jonka jälkeen sinulle esitetään neljän minuutin johdantovideo.

Kun työkalu on otettu käyttöön, toimitetaan näyteprojekti, joka näyttää sinulle ProofHubin perusrakenteen. Se sisältää tehtäväluettelot, joista monet vastaavat ohjelmiston ohjauksia ja ominaisuuksia. Jos työskentelet läpi ne kaikki, sinulla on hyvä käsitys siitä, kuinka asiat toimivat sen loppuun mennessä. Tekemällä oppiminen on paras tapa.

Esimerkkiprojekti sisälsi nimemme lähetettyjä kommentteja ja muistiinpanoja, jotka löysimme oudolta. Oli yksi sanonta, että suosittelemme esimerkiksi ProofHubia. Sinun on suoritettava tarkistus loppuun saadaksesi selville, onko näin.

Esimerkkiprojekti lakkasi toimimasta sisäänkirjautumisen yhteydessä toisen kerran. Yritimme kirjautua ulos ja takaisin sisään, mutta emme pystyneet, ja jouduimme odottamaan hetken ennen kuin se toimi. Tarkistimme sen järjestelmän tilasivun ja näytti siltä, ​​että koko verkkosivustolla oli yhteysongelmia. Se tapahtui meille vain kerran testaamalla sitä.

Projektien luominen ProofHubissa

Projektien luominen on helppoa. Jos sinulla on useita samanlaisia, voit luoda mallin tai kopioida olemassa olevan projektin, kun joudut kopioimaan asennuksen. Valitettavasti malleja ei ole mukana, joiden avulla pääset alkuun. Tutustu Airtable-arvosteluumme oppiaksesi alustasta, jolla niitä on.

Tehtävät on helppo luoda ja lajitella luetteloiksi. Jokainen sisältää paljon tietoa. Peruskuvauksen lisäksi heille voidaan antaa tarroja, jotka osoittavat tärkeysjärjestyksensä ja ovatko ne käynnissä. Voit määrittää ne ihmisille, antaa heille eräpäivät, kommentoida ja liittää tiedostoja heille.

Käyttöliittymä on selkeä, ja säätimet kutsuvat sinut pelaamaan heidän kanssaan nähdäksesi mitä he tekevät. Se on yleensä helppo selvittää, mutta ei aivan yhtä yksinkertainen kuin Trello tai niin kauniisti suunniteltu kuin monday.com. Lue suosikki projektinhallintatyökalumme monday.com-katsauksessa.

Joskus asiat eivät toimineet odotetulla tavalla, mutta oivalimme ne aina pelaamalla. ProofHub on spektrin helpommassa päässä, kun on kyse asioiden tekemisestä.

ProofHubin käyttö

Navigointi on nopeaa ja hallintalaitteet reagoivat nopeasti, mikä ei aina ole tapaa selainpohjaisilla työkaluilla, ja se vaikuttaa huomattavasti niiden käytön hetkellisyyteen..

Olemme nähneet verkossa valituksia yleisestä hitaudesta, mutta emme löytäneet sitä. Oli satunnaista viivästystä. Tehtävien liputtaminen kesti sekunnin yhdessä pisteessä ja tehtävien riippuvuuksien lisääminen oli hankala.

Asettelu meni pieleen ikkunan koon muuttamisen ja palauttamisen yhteydessä. On myös muita väärinkäytöksiä. Kaksi ”hallita” valikkoa, joissa on sama kuvake, vaikuttaa tarpeettomasti hämmentävältä.

Houkuttelevia kirjautumisteemoja on helppo unohtaa “hallinnoida tiliä” -sivulla. Sivun avaaminen valitsee rajoitetun IP-osoitteen käyttövalintaruudun, joka estää sinua sulkemasta sitä, jos teet muita muutoksia poistamatta sitä. Se on kömpelö ja tekee kahdesta vahvasta ominaisuudesta hankalan työskennellä.

Kerralla ProofHubin ajastinikkuna katosi, kun ilmeisesti se oli edelleen käynnissä, ja myös ohjelman valikoiden lakkaaminen avautui oikein yhdessä vaiheessa..

Kaiken kaikkiaan ProofHub menestyy kuitenkin täällä hyvin. Yleensä korkea laatu ja luettavissa oleva käyttöliittymä korvaa sen satunnaiset ongelmat.

Kustannus

Suurin osa projektinhallintapalveluista veloittaa käyttäjän mukaan, mutta ProofHub noudattaa erilaista lähestymistapaa. Maksat kiinteän maksun ja voit lisätä projektiisi niin monta käyttäjää kuin haluat.

Sitä on kahta versiota. Essential-suunnitelma on 45 dollaria kuukaudessa ja antaa sinulle tiimisi ydintoiminnot. Ultimate Control -suunnitelmassa on monia lisäominaisuuksia, kuten verkonhallinta, roolien mukauttaminen ja tietojen vienti. Saat myös ensisijaista tukea.

Ultimate Control -suunnitelma maksaa 89 dollaria kuukaudessa kirjoittamishetkellä, mikä on alennus tavalliseen 150 dollarin hintaan kuukaudessa. Se on yksi halvimmista tarjouksista ja on erityisen hyvä vastine, jos sinulla on maltillinen tai iso kokoinen joukkue.

Voittoa tavoittelemattomat järjestöt voivat säästää vielä enemmän 20 prosentin alennuksella, joten ota yhteys ProofHubiin saadaksesi selville, onko sinulla oikeutettu. Voit myös tutustua FunctionFox-arvosteluun, koska kyseisellä palvelulla on alennuksia kouluttajille ja järjestöille.

Jos haluat testata sen, sinulla on runsas 30 päivän kokeiluversio, jonka avulla voit tehdä niin. Jos kirjaudut sen jälkeen, voit maksaa luottokortilla tai PayPalilla sekä pankkisiirrolla vuotuisella laskutuksella.

ProofHub on halpa, siinä on pitkä ilmainen kokeiluversio, runsaasti alennuksia ja maksutapoja. Se on tulosta täältä hyvin ja on loistava valinta, jos etsit edullista työkalua keskikokoiselle tai suurelle joukkueelle.

Jos et ole niin huolestunut kukkarolankojen katselusta, lue Aha-arvosteluista korkealaatuinen, mutta kallis vaihtoehto.

turvallisuus & yksityisyys

ProofHubin verkkosivuston suojaussivu tarjoaa tietoja siitä, mitä se tekee suojatakseen sinua verkkorikollisuuksilta, mutta se ei kerro meille kaikkea mitä haluaisimme tietää.

Sen tietosuojakäytäntö menee yksityiskohtaisemmin, ja se voidaan lukea ja ymmärtää ilman lakitutkintoa. ProofHub sanoo kaikki oikeat asiat, lupaustensa olla luovuttamatta tietosi kenellekään ilman oikeutta ja ilmoittaa sinulle tietopyynnöistä, jos laillisesti kykenee siihen. Periaatteessa sanotaan, että se ei tee mitään muuta kuin mitä odottaisit tietosi kanssa.

Se on sekä EU: n että Yhdysvaltojen mukainen. ja Sveitsin yhdysvallat. yksityisyydensuojakehykset ja sillä on oma sähköpostiyhteys, jos sinun on otettava yhteyttä tietojen käyttämiseen. Tiedot poistetaan sen palvelimilta 15 päivän kuluessa tilisi sulkemisesta. Tietosuojaohjeemme puhuu enemmän tietojen suojaamisesta.

ProofHub käyttää SSL: ää suojaamaan siirtoissa olevia tietoja, mutta emme tiedä, mikä TLS-versio sillä on. Se ei salata tietoja levossa. Salausartikkelimme kuvaus menee yksityiskohtaisemmin aiheesta kuin ProofHub tekee.

Huomasimme, että sen .html-vientitoiminto tuotti tiedoston, jonka avulla voimme ladata tiedostoja palvelimelta antamatta salasanaa uudelleen. Se näytti meiltä anteliaalta, mutta turvallisuuden ja mukavuuden välillä on tasapaino. Voimme myös sulkea selainistunnon ja päästä takaisin siihen kirjautumatta uudelleen.

Sillä ei ole kaksifaktorista todennusta, mikä on valitettavaa. Katso, mikä on kaksifaktorinen todennusartikkelimme, miksi me arvostamme ominaisuutta.

Sovelluksessa voit mukauttaa käyttäjärooleja. Voit asettaa laajan valikoiman käyttöoikeuksia ja luoda rooleja haluamallasi tavalla. Hämmentävä, et voi muuttaa oletusroolien asetuksia, mutta uusien määrittäminen ja määrittäminen on helppoa. Tämä on tehokas ominaisuus hallita tiimisi vuorovaikutusta alustan kanssa.

ProofHub suorittaa perusteet oikein, mutta ei kulje ylimääräistä mailia kuten jotkut alustat. Jos tämä on erityisen huolestuttava alue sinulle, lue Wrike-katsaus oppiaksesi korkealaatuisesta alustasta, joka naulaa verkkoturvallisuuteen.

palvelu & Tuki

Kysymysmerkki-kuvake ProofHub-käyttöliittymän oikeassa yläkulmassa vie sinut sen erityiselle ohje- ja tukisivulle. Siinä on yli 100 artikkelia, jotka selittävät työkalun eri ominaisuudet ja toiminnot. On myös useita videoita, jos haluat oppia tällä tavalla.

Tukisivulla on yhteyslomake, sähköpostiosoite ja Twitter-kahva, jotka tarjoavat sinulle useita tapoja ottaa yhteyttä.

ProofHubin tuki luetellaan oletuksena yhteyshenkilöksi live-chat-ikkunassa, jota käytät keskustelemiseen joukkuetovereiden kanssa. Saimme kuitenkin yllätyksen yrittäessämme kysyä siellä kysymystä, koska osoittautuu, että napsauttamalla pikaviestintäjärjestelmän tukikontaktia vain ohjaa sinut tavalliseen tukisivulleen, jolla ei ole live-chat-vaihtoehtoa.

Tukisivun painike kysyy, mitä kanavaa haluat käyttää keskustelun aloittamiseen, mutta antaa sinulle vain yhden valinnan: sähköpostin. Teimme sen sijaan yhteydenottolomakkeen kautta, kysyimme, oliko kahden tekijän todennus käytettävissä. Se vastasi noin kuusi tuntia myöhemmin, mikä oli vaikuttavaa, koska kysyimme sunnuntaina myöhään Yhdysvaltojen aikaa.

Olimme tyytyväisiä ProofHubin nopeaan vastaukseen kyselyyn ja sen tietokanta oli hyvä, mutta emme pitäneet sen olemattomasta live-chat-vaihtoehdosta.

Lopulliset ajatukset

ProofHubilla on paljon tarjottavaa. Tehtävien ja luetteloiden luominen on helppoa, ja siinä on runsaasti näkymiä ja ominaisuuksia. Sen viestintävälineet ovat hyviä, eikä tiedostojen jakaminen ole myöskään huono. Se ei ole turvallisuuden kuumin, mutta sitä on kätevä käyttää. Ellei muutama käytettävyysongelma, se olisi yksi parhaimmista työkaluista. Nykyään se on kunnollinen valinta, mutta ei se, joka erottuu kilpailusta.

On kuitenkin syytä pitää silmällä. Muutama nippi ja liitäntä käyttöliittymään ja parempia reaktioaikoja paikoissa, ja se olisi yksi vahvimmista työkaluista siellä.

Toistaiseksi on kuitenkin syytä tarkistaa, mutta kannattaa ehkä nähdä, mitä muita vaihtoehtoja siellä on, esimerkiksi monday.com. 

Jos olet ottanut ProofHubin pyörittämään, kerro siitä ajatuksesi kommentissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map