monday.com Review 2020: Hinnoittelu, ominaisuudet ja vertailu

monday.com arvostelu

monday.com on projektinhallintatyökalu, joka toimii hyvin, on erittäin tehokas ja myös edullinen käynnistykseen. Ainoa haittapuoli on, että tehtävää on vaikea hajottaa, mutta muuten on olemassa hyvät mahdollisuudet, että tämä ohjelma on sinulle. Lue kaikki yksityiskohdat monday.com-arvosteluistamme.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Vuonna 2014 aloitettu monday.com on suhteellisen uusi toimija projektijohtamisen markkinoilla. Tässä monday.com-katsauksessa näemme, kuinka se muodostaa kilpailun.

New Yorkin kaupungissa ja Israelissa toimivien joukkueiden perustama, sillä on käyttäjiä 141 maassa ja sillä on 80 000 asiakasta, mukaan lukien yritykset kuten Carlsberg, Philips ja DHL.

Sen muotoilu on erinomainen ja ominaisuusjoukko on vaikuttava. Se ei ole myöskään liian kallista. Aiomme katsoa, ​​onko sillä tyyliä vastaavaa ainetta. Niille, jotka eivät voi odottaa lukemista, annamme sinulle hiukan esikatselun ja sanomme, että monday.com toimittaa sen odotettua pidemmälle.

Olimme vaikuttuneita sen yleisestä laadusta. Se tarjoaa erinomaisen valikoiman ominaisuuksia edulliseen hintaan, ja kaikkien markkinoiden käyttäjien tulisi harkita uuden projektinhallintatyökalun käyttöä. Se onnistuu olemaan tehokas ja helppo käyttää, mikä tekee siitä arvokkaan hyödyn käyttäjille.

Vaihtoehdot monday.com-sivustolle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

monday.com on voimakkaasti porrastettu palvelu, jonka merkittäviä ominaisuuksia on saatavana vain sen kalliimmissa suunnitelmissa. Sen perussuunnitelma sisältää kanban-näkymän ja aktiivisuuslokin, aikajana-, kalenteri- ja karttanäkymät avattaessa vakiona.

Kanban-näkymä antaa sinun siirtää kohteita paikasta toiseen, kuten kanbanpohjainen Trello-ohjelmisto. Lue lisää Trello-aloittelijan oppaasta.

ma-näkymät

Pro-tasolla saat ajan seurannan ja kaavion näkymät, kun taas Enterprise-käyttäjät saavat VIP-tukea, yksitellen koulutusta ja useita muita ominaisuuksia. Näkymiä voidaan lisätä tarpeen mukaan, jolloin voit mukauttaa työtilasi tarpeitasi vastaavaksi.

Kaikkiin suunnitelmiin sisältyy jonkin verran tallennustilaa, peruspalvelun ollessa 5 Gt, standardin tarjoamalla 50 Gt sekä Pro- ja Enterprise-palveluista, niin paljon kuin haluat. Koska 59 dollaria viidelle Pro-suunnitelman käyttäjälle, varastointi yksin tekee siitä erinomaisen arvon.

Katso tiimien verkkotallennusartikkelimme nähdäksesi kuinka erikoistuneet palveluntarjoajat vastaavat sitä mitä monday.com tarjoaa sinulle.

Se integroituu myös moniin alustoihin, kuten Dropbox, Slack, Trello ja Zapier. Jos aiot käyttää Slackia monday.com-palvelun kanssa, kannattaa ehkä käyttää pilvitallennuspalvelua ylittämään monday.com: n 500 Mt: n tiedostoraja. Lue lisätietoja Slack-artikkelin parhaasta pilvitallennustilasta.

Maanantaista integraatiot

Monday.com-sivustosi projektisi perustuvat taulukoihin. Taulu on itsenäinen näyttö, joka koostuu ryhmitetyistä esineistä tai ”pulsseista”, kuten monday.com kuvaa niitä. Pulssit voivat olla mitä tahansa korjaamisesta aiheutuvista virheistä ratkaisemista vaativiin tehtäviin. Voit soittaa heille ja heidän ryhmilleen mitä haluat.

Voit asettaa ryhmiä sisällyttämään eri asioita jokaiseen esineeseen. Ne voivat sisältää päivämääriä, ihmisiä, tunnisteita ja muita asioita. Suuri osa järjestelmän eduista on, että voit määrittää haluamasi kohteet, samoin kuin käyttää useita tapauksia jokaisesta kohdasta.

Voit lisätä kaksi päivämäärää, esimerkiksi jos haluat jonkin aloitus- ja lopetuspäivän. Lisää henkilö, jos haluat antaa tehtäviä jollekin, tai lisää kaksi, jos haluat päällikön, joka määritetään sen päälle.

Värillisiä tarroja voidaan käyttää tilajärjestelmänä. Tilaotsikkoa, tarroja ja niiden värejä voidaan muokata, joten voit käyttää tätä järjestelmää paljon.

monday.com on helppo tehdä perusasiat, mutta niitä voidaan käyttää rakentamaan lisää toimintoja levyihin, jos se on mitä haluat. Se tarjoaa paljon joustavuutta ja antaa sinun kasvattaa laudastasi niin yksinkertaisia ​​tai monimutkaisia ​​työkaluja kuin tarvitset.

Ainoa haittapuoli on, että voimme nähdä innostuneita johtajia täyttämästä taulujaan tekemistä asioista, mutta monday.com on vaikea arvostella sitä. Se olisi kuin Legon syyttäminen, kun ihmiset jättäisivät tiilet matolle.

Voit kopioida tauluja kokonaisuutena tai vain rakenteena, joten jos haluat perustaa järjestelmän ja levittää sitä organisaatiollesi, sinulla voi olla yksi joukkue testata sitä ja lähettää luomasi muille joukkueille. Taulut voidaan viedä myös Exceliin, joten et ole lukittu käyttöympäristöön.

Sillä ei ole riippuvuushallintaa, mikä on valitettavaa, koska se tekisi siitä vahvan ehdokkaan luokan parhaimmaksi projektijohtamisen luokassa. monday.com ehdottaa kiertotapoja tukisivuilla, mutta ne ovat hankalia.

Jos haluat käyttäjäystävällisen työkalun, kuten monday.com, joka sisältää riippuvuudenhallinnan, tutustu Asana-arvosteluun.

Osatehtäviä puuttuu myös, mutta monday.com väittää, että se on suunnittelussa, koska se pitää alitehtäviä pahoina. Emme ole vakuuttuneita, mutta ei ole epäilystäkään siitä, että sen lähestymistapa on tehokas ja antaa sinun tehdä paljon. Hyväksymme myös kehittäjät, jotka haluavat tuoda pahoja vauvoja keskusteluun perustelemalla suunnittelupäätöksiään. Pahat vauvat ovat pahoja.

monday.com tarjoaa muutamia mukautusominaisuuksia, kuten mukautetun otsikon lisääminen valikkoosi. Haluamme nähdä vielä muutamia vaihtoehtoja, kuten valita värimaailman tai asettaa hallituksen taustat.

monday.com Ominaisuuksien yleiskatsaus

monday.com-logomonday.com

Alkaa 2500 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
Rajoittamaton Gt

yleinen

maksu
Luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android

Ilmainen kokeilu

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
AES-256

SOC-sertifiointi

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

monday.com on käyttöliittymän master-luokka. Kaikkien, jotka haluavat tehdä käyttökelpoisen työkalun, tulisi katsoa sitä. Sen muotoilu on kutsuva, selkeä ja moderni. Siinä on tablettiystävällinen selkeys tuntematta kuin Fisher-Price -lelu käytettäessä selaimessa.

Asettelu käyttää paljon valkoista tilaa ja pehmeitä värejä korostamiseen. Käyttöliittymä on liukas, ja hyvin harkituilla kuvakkeilla on helppo navigoida. Sen verkkosivustolla kuvataan monia käyttötapauksia ja ne yhdistetään malleihin, mikä tarkoittaa, että sen käyttämiseen on paljon tapoja. Mallien avulla voit aloittaa nopeasti.

Ilmoittautuminen kokeiluversioon on helppoa. Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, saat muutaman kysymyksen joukkueesi koosta ja siitä, mitä se tekee. Tiimisi saa oman aliverkkotunnuksensa joukkueesi nimen perusteella, mikä tekee siitä helpon pääsyn.

Käynnistyksen yhteydessä saat hyödyllisiä animoituja ohjeita, joissa kerrotaan, mitä napsautetaan, ja tekstiä, joka selittää kuinka aloittaa. Kadotuksesta ei tarvitse huolehtia.

ma-käynnistys

Se antaa sinulle myös valita ehdotetut mallit. Niiden valitseminen on nopeaa ja nopeata, ja voit nopeasti katsella kuvakaappauksia ja tietoja kunkin ominaisuuksista. Tämän avulla voit tehdä tietoisemman valinnan kuin alustat, jotka vain tarjoavat sinulle luettelon valitsemista mallimerkinnöistä.

ma-template

Yli 70 niistä tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet löytää sopiva yrityksesi tarpeisiin.

Käyttöliittymä tekee hyvää työtä puristamalla paljon näytölle olematta epämukava navigoida. Ohjaimet ja kuvakkeet tekevät mitä odotat, ja hyödyllinen ponnahdusteksti näyttää selittävän kaiken, mitä et ole varma siirtäessäsi osoitinta sen päälle..

Ohjaimien näkeminen muuttaa väriä liikkuessasi käyttöliittymässä on vakiona, mutta monday.com menee pidemmälle hienoilla yksityiskohdilla ja pienillä animaatioilla, jotka osoittavat, mitä tapahtuu, kun napsautat jotain.

Esimerkiksi, siirtämällä muokkausohjaimen päälle, katkaistaan ​​muokattavan tekstin ympärille katkoviiva. Ohjauspaneelilla, joka avaa ponnahdusikkunan, on pieni sivun käännös-animaatio nurkassa. Nämä kosketukset ovat kaikkialla ja antavat työkalun esitellä sinulle tehokkaan käyttöliittymän ilman, että sinun tulee tulla ylivoimaiseksi.

Päinvastoin kuin Wrike, joka on tehokas, mutta antaa sinun joutua kokeilemaan, miten asiat toimivat. Pidämme siitä ohjelmasta paljon, mutta se voi oppia monday.com-sivustolta, kun kyse on käyttöliittymän suunnittelusta. Tutustu Wrike-arvosteluomme, jos haluat utelias nähdä, mitä sillä on tarjota.

Työkalut, jotka tarjoavat niin suuren laajuuden, ovat harvoin helppokäyttöisiä. monday.com saa parhaimmat arvosanat tässä kategoriassa.

Kustannus

monday.com -yrityksellä on neljä maksettua suunnitelmaa, joiden hinnat kasvavat joukkueesi kasvaessa. Perussuunnitelma on vain 25 dollaria kuukaudessa viiden hengen joukkueelle. Se melkein tuplaa, jos tuplaat joukkueesi koon. Vakiohinta 39 dollaria kuukaudessa antaa sinulle paljon enemmän ominaisuuksia ja on silti halvempi kuin 9,99 dollaria käyttäjää kohti monien työkalujen veloitus.

Katso alla olevasta taulukosta monday.com-hinnoittelu viidelle käyttäjälle:

Tarjolla on myös 14 päivän ilmainen kokeilu, jonka avulla voit kokeilla sitä ennen sitoutumista. Voit kirjautua siihen myös ilman luottokorttia. Sen avulla voit testata sen kuin olisit valinnut Pro-suunnitelman, mutta se ei sisällä Enterprise-ominaisuuksia. Huomasimme, että se ei myöskään sisällä kaikkia Pron ominaisuuksia. Esimerkiksi Google-sovellusten todennus poistettiin käytöstä kokeilumme aikana.

Maanantaista tervetuloa

monday.com vertailee kilpailijoitaan hyvin hinnassa. Jos sinulla on vain kahden tai kolmen joukkue, porrastettu hinnoittelu ei ehkä ole edullista, mutta 9,99 dollaria käyttäjää kohti on muiden palvelujen tyypillinen hinta, joten se on hyvin hinnoiteltu.

Jos sinulla on suuri joukkue ja hinta on tekijä, voit ehkä myös tutustua Basecampiin, mikä on arvokasta isommille ryhmille. Basecamp-arvosteluissamme on lisätietoja.

Kuten projektinhallintatyökaluilla on tapana, monday.com ei vältele sähköpostitse sinulle. Saimme tarjouksen yhdeltä sen kumppaneista päivä tai kaksi ilmoittautumisen jälkeen, joka tarjoaa oppaita englanniksi ja japaniksi (arvioijan asuinmaa). Se ei ollut liian toivottavaa, mutta jos et pidä myyntisähköposteista, varoita.

monday.com on suuri arvo. Valitettavasti sillä ei ole ilmaista tarjousta. Se on niin hyvä tuote, olisi hienoa, jos jokaisella olisi pääsy siihen. Emme kuitenkaan usko, että joku, joka käyttää sitä yritystarkoituksiin, laskee hinnan.

turvallisuus & yksityisyys

Turvallisuuden ja yksityisyyden vuoksi monday.com-sivustolla on useita jousia. Se on yleisen tietosuoja-asetuksen ja EU: n Yhdysvaltojen mukainen. Yksityisyyssuoja. Sillä on myös kaksi ISO-turvallisuussertifikaattia sekä SOC2 Type II -turvallisuussertifikaatti, ja sen suojaustodistukset varmennetaan itsenäisesti.

TLS v1.2 -salausta käytetään suojaamaan tietoja koko verkossaan ja AES 256-bittistä tallennusta varten. Se suorittaa läpäisytestauksen varmistaakseen, että se kestää myös hyökkäyksiä.

Se varmuuskopioi tiedot tunneittain ja pitää varmuuskopioita 25 päivää. On viisasta, että sinulla on kopioita tärkeistä tiedoista, joten katso artikkeli parhaista online-varmuuskopiopalveluista selvittääksesi kuinka suojata tiedostojasi tietojen katoamiselta.

Järjestelmänvalvojat voivat mukauttaa suojausasetuksiaan asetuspaneelista. Monet juicier-vaihtoehdoista ovat saatavilla vain yrityssuunnitelmassa, joten niiden, jotka haluavat korkeimman mahdollisen hallinnan, on päivitettävä.

ma-admin

Voit rajoittaa kirjautumiset tiettyyn verkkotunnukseen ja käyttää SAML: ää sekä Google-sovellusten todennusta. Voit myös päättää, kuinka tiukkaa haluat salasanakäytäntösi. Lue paras salasananhallintaoppaamme saadaksesi lisätietoja kaikkien näiden hankalien kirjautumistietojen tallentamisesta.

Voit saada tarkastuslokin myös jos olet yrityssuunnitelmassa, joten voit tarkistaa, onko joku ongelma tilillesi pääsemiseksi.

Kaksikerroista todennusta tarjotaan vakiona, mikä antaa sinulle suojan, jos joku saa hallintaansa sähköpostitilillesi. Jos et ole varma, mikä se on tai miksi sillä on merkitystä, kahden tekijän todennusartikkeli auttaa selvittämään asiat.

monday.com tarjoaa sinulle paljon vaihtoehtoja tietoturvan mukauttamiseen, etenkin kalliimmissa suunnitelmissa. Se suojaa tiedostojasi tehokkaalla salauksella ja varmuuskopioi niitä säännöllisesti, joten meillä ei ole mitään huolenaiheita niiden yksityisyyteen tai turvallisuuteen.

palvelu & Tuki

monday.com on hieno työkalu käytettävyyden kannalta. Olimme vaikuttuneita siitä, kuinka helppoa sitä on käyttää ja kuinka hyvin sen tarjoamat ohjeet toimivat. Jos joudut kuitenkin käyttämään tukea, sinulla on useita vaihtoehtoja.

Ensisijainen kontaktimenetelmä on lomakkeen kautta. Saatavana on myös sähköpostiosoite ja puhelinnumero, joten voit puhua suoraan jonkun kanssa, jos olet ahdingossa.

ma-kontakti

Tuki on saatavana ympäri vuorokauden, mutta sinun on oltava yrityskäyttäjä saadaksesi taatun vastauksen alle 30 minuutissa. Se vaatii tavallista seitsemän minuutin vastausaikaa, joten tilisi tyypistä riippumatta sinun pitäisi saada nopea vastaus.

Lähetimme tiedustelun noin viidestä keskipäivästä kello 15.00 keskiviikkona ja saimme vastauksen neljä minuuttia myöhemmin. Et voi kysyä muuta. He kysyivät meiltä palautetta vastauksena, mikä on myös välitöntä apua -ominaisuus ja häiritsevää.

Työkalun oppimiseen on monia resursseja, mukaan lukien laaja tietokanta, jolla on vastauksia laajaan valikoimaan kysymyksiä. monday.com-pikatoiminnon avulla voit syöttää kyselyn ja esitellä sinulle kourallinen mahdollisesti hyödyllisiä artikkeleita tietokannasta kirjoittaessasi. Osumistaso on hyvä, mutta ei täydellinen. Annetut tiedot ovat selkeitä ja perusteellisia.

ma-ratkaisut

On säännöllisiä webinaareja, joiden avulla voit liittyä muihin oppimisistuntoihin. Niihin sisältyy perusteiden läpikäynti sekä laadunvarmistusistunnot ja tietyille aiheille suunnatut, kuten uusien ominaisuuksien katseleminen tai työskentely useiden ryhmien kanssa. Voit katsella myös aiempia webinaareja YouTubessa, joten oppaan avulla voit oppia ympäri.

Tuki on nopeaa ja perusteellista, ja siinä on runsaasti tapoja saada apua takertumisen yhteydessä ja yleisiä ohjeita. Olimme tyytyväisiä näkemyihimme ja arvioimme monday.com-palvelua tällä alueella korkealla tasolla.

Lopulliset ajatukset

monday.com on liukas, moderni tuote, joka tarjoaa monia ominaisuuksia ja antaa käyttäjille laadukkaan kokemuksen. Sen käyttö on ilo ja se onnistuu pysymään yksinkertaisena tarjoamalla paljon voimaa. Sen helppokäyttöisyys ja laajuus ovat vaikuttavia, ja on kulunut jonkin aikaa siitä, kun olemme nähneet työkalun tarjoavan niin paljon sellaisella yksinkertaisella käyttöliittymällä.

Paitsi, että emme havainnut virheitä sitä käyttäessämme, meidän ei koskaan tarvinnut katsoa tukisivuja muuta kuin testitarkoitusta varten. Tällaisen käytettävyyden saavuttaminen vaatii omistautumista, joten hatut lähtevät monday.com-sivustolle sen hallinnasta.

Siinä puuttuu muutama ominaisuus, erityisesti osatehtävät ja riippuvuuden hallinta, joita jotkut saattavat pitää välttämättöminä. Tarvitsetko niitä, katso luettelo parhaista projektihallintaohjelmistoista vaihtoehtoja varten.

Se teki meihin vaikutuksen laadullaan ja helppokäyttöisyydellä. Jos olet kokeillut sitä tai vastaavia alustoja, kerro meille, mitä mieltä olet heistä alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map