Mavenlink-arvostelu – päivitetty 2020

Mavenlink arvostelu

Hyvin liiketaloudellinen projektihallintaohjelmisto, Mavenlink löytää todennäköisesti erittäin arvostavan yleisön no-nonsensen-joukosta tehokkaan tehtävienjaon ja sisäänrakennettujen kirjanpitotoimintojen ansiosta. Hieman huonommille käyttäjille tykkää siitä vähemmän, kuten voit lukea koko Mavenlink-arvostelumme.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Mavenlink on kuin suurin osa parhaista projektinhallintaohjelmistoista, koska se tarjoaa tavallisia työkaluja projektin suunnitteluun ja yhteistyöhön muiden kanssa. Se eroaa kilpailusta siinä, että se sisältää myös ominaisuuksia, jotka tekevät kuluista, budjetoinnista ja laskutuksesta keskeisen osan prosessista. Jotkin monimutkaisuuden lisääminen samalla kun ne pysyvät käyttökelpoisina, ei kuitenkaan ole helppo tehtävä. Lue Mavenlink-arvosteluamme saadaksesi selville, tuottaako se toimitusta.

Mavenlink näyttää, että se asettaa työn ennen leikkiä kiireisellä logollaan ja keskittyneillä ilmaisuilla markkinointimateriaalissaan. Palvelu auttaa menestymään ja tarjoaa ilmaisia ​​yritysoppaita ja vinkkejä ansaitsemiseen verkkosivuillaan. Jos haluat tosissasi ansaita rahaa, se voi olla hyvä sopivuus.

Monet parhaimmista projektinhallintatyökaluista tuntuvat kuin lahjakkaiden suunnittelijoiden ja kehittäjien tekemistä, mutta Mavenlinkin mielestä sen ovat suunnitelleet liike-elämästä osaavat ihmiset. Se sisältää paljon ominaisuuksia, jotka on suunnattu asioiden tekemiseen. Se ei ole helpointa käyttää, mutta niille, jotka etsivät vakavaa, monipuolista työkalua, Mavenlink on erinomainen valinta.

Kuten näemme, sen taloudelliset kyvyt ovat tähän mennessä vahvin puku, vaikka sillä ei olekin parhaan kirjanpito-ohjelmiston täydellistä voimaa. Sillä on muutama käyttöliittymäongelma, ja sen tuki ei ole paras, mutta ominaisuusjoukko on riittävän hyvä tasapainottamaan heikkoutensa.

Vaihtoehdot Mavenlinkille

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Mavenlink on monien työkalujen yläpuolella liiketoimintaominaisuuksien suhteen ja sisältää asioita, kuten automaattisen rahoituksen, jotka antavat sille etulyöntiaseman kilpailijoihinsa nähden ja tekevät siitä parhaan valinnan, jos olet kiinnostunut automatisoimaan projektin kustannusseurannan, vaikka käytät ehkä OneUpin kaltainen palvelu, joka menee päinvastoin, saattaa olla joillekin parempi idea. Lue lisää OneUp-arvosteluesta tästä palvelusta.

Mavenlink voi auttaa sinua tuottamaan PayPal-laskut automaattisesti saadaksesi välittömät maksut useimmissa, mutta ei kaikissa, valuutoissa. Esimerkiksi Intian rupiat ovat ulkona.

Kuten muutkin projektinhallintatyökalut, Mavenlink antaa sinun perustaa projekteja ja luoda tehtäviä, joita voit sitten kommentoida ja seurata. Ajan seuranta ja laskujen luominen menee pidemmälle. Voit laskea hankkeisiin käytetyn ajan ja asettaa tehtävien tuntihinnat, jolloin voit seurata tarkasti kustannuksiasi.

Tehtäviä voidaan laajentaa tarkistettavien kohteiden tarkistuslistoilla, jotta voit hajottaa tekemäsi osien paloiksi ja merkitä asiat pois menemällä.

mavenlink-tehtävät

Kun määrität tehtävän jollekin, he saavat heille sähköpostia, joka ilmoittaa heille, joten jokaiselle tehtävä, jolle on annettu tehtävä, ilmoitetaan automaattisesti, kun suunnittelet projektiasi. Se säästää aikaa.

Se tarjoaa laajan valikoiman näkymiä, jolloin voit keskittyä projektisi eri puoliin.

Mavenlink-toiminta

Aktiviteetinäkymässä näkyy viimeksi tehdyt muutokset, kuten tehtävien lisääminen. Sen tehtäväseuranta näyttää sinulle, mitä on tehtävä ja kenen on tehtävä. Se tarjoaa runsaasti lajitteluvaihtoehtoja, joten voit keskittyä siihen, mitä tarvitset.

mavenlink-aktiivisuus

Sen heikko näkymä antaa sinulle kuvan siitä, kuinka tehtävät kulkevat yhdessä. Sen avulla voit vetää niitä eteenpäin tai taaksepäin ja lisätä alatehtäviä.

mavenlink-Gantt

Aika- ja kustannusnäkymässä voit seurata tiettyihin tehtäviin käytettyä aikaa ja määrittää kustannukset jokaiselle lisäämällesi aikaosalle, jotta voit laskuttaa siitä myöhemmin ja hallita budjettiasi.

Mavenlink-ilmoitukset

Ajattelimme, että Mavenlink sai tasapainon oikein ilmoitusviesteillä. Se lähetti meille vain haluamiamme viestejä sen sijaan, että pommittaisi meitä ilmoituksilla asioista, joista emme olleet kiinnostuneita. Oli viesti, jossa kerrottiin, että olemme tallentaneet mukautusasetuksemme, joita emme tarvitse, mutta on vaihtoehtoja, jotka antavat voit hallita mitä saat.

Riippuvuushallinta on mukana, mutta tämä arvostelu oli ensimmäinen kerta, kun tarvitsimme etsiä kuinka lisätä perusriippuvuudet. Se on edistyksellinen järjestelmä, jonka avulla voit lisätä erilaisia ​​suhteita ja suunnitella asioita yksityiskohtaisesti.

mavenlink mukautetun

Mavenlinkillä on runsaasti mukautusvaihtoehtoja. Voit asettaa logosi, värimaailman ja favicon. Voit myös muuttaa URL-osoitetta, tukea URL-osoitetta ja antaa joukkueellesi mukautetun kirjautumisviestin. Sillä ei ole räätälöityjä taustoja pääalueelta, mutta antaa sinulle paljon tapoja saada se tuntemaan omaasi.

Se on kuitenkin hienompaa kuin muut työkalut, ja törmää ongelmiin on yleistä. Havaitsimme siinä useita pieniä virheitä, mutta he olivat harvoin näyttelymyyjiä ja kun olimme tajunnut asiat, pystyimme yleensä etenemään. Aiheet eivät tunne katastrofaalisia, mutta kilpailu tarjoaa hienostuneemman kokemuksen.

Kun pääset kireälle ja selvittää asiat, on tehokas järjestelmä, jonka avulla voit tehdä paljon ja hallita monia projektin osa-alueita. Aloittaminen vaatii kuitenkin vaivaa.

Siitä huolimatta, sen monimutkaisuus ei tule kaikille. Katso jotain yksinkertaisemmasta, jonka avulla voit hallita tehtäviä ja kommunikoida ilman niin monta ongelmaa, katsomme Basecamp-arvosteluamme.

Huolimatta useista vähäisistä virheistä, Mavenlinkillä on erinomainen ominaisuusjoukko, jolla on useita erottelupisteitä, jotka ovat korkeiden pisteiden arvoisia tässä kategoriassa.

Mavelink-ominaisuuksien yleiskatsaus

Mavenlink-logowww.mavenlink.com

Alkaa 1900 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
1 000 Gt

yleinen

maksu
Luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android

Ilmainen kokeilu
10 päivää

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
AES-256

SOC-sertifiointi
SOC1-tyyppi II, SOC2-tyyppi II

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

Saatuaan meitä hiomaamaan hampaitamme kirjautumisprosessissaan, Mavenlink toivotti meidät tervetulleeksi sovellukseemme lyhyellä kiertueella.

mavenlink-tervetuloa

Sen kiertue esitteli perusasiat selkeästi englanniksi ja vei meidät kojelautaan, Mavenlinkin kotisivulle.

Toisin sanoen, toisen informatiivisen tekstin pop-up-kuplan jälkeen kiertueemme pysähtyi yhtäkkiä jättäen meidät ihmettelemään, mitä teimme väärin. Oli kuin tervetulleeksi rakennukseen joku liukas puku, joka hymyilee ja osoittaa pari asiaa, sitten katoaa, koskaan nähtyään uudelleen, jättäen sinut yksin aulaan.

Mavenlink-käyttöliittymä

Tutkittavaksi jäävä, huomaat, että Mavenlinkillä on ammattimainen käyttöliittymä, joka näyttää jotakin, joka on suunniteltu ihmisille, jotka haluavat tehdä asiat tekemättä ohjelmistoja tielle..

Näyttöjä on helppo navigoida ja ne sisältävät paljon tietoa. Se ei ole työkalu, jolla käytät muutamia yksinkertaisia ​​ominaisuuksia rakennuspalikoina tehdäksesi haluamasi, mutta se on määräävämpi.

Kun olemme luoneet ensimmäisen projektimme, ilmestyi jotain ohjetekstiä, joka oli kurssille sopiva. Kummallista kyllä, siinä oli kaksi eri tyyliä ponnahdusikkunaa, yksi näytön keskellä ja toinen oikeassa alakulmassa.

Oikeassa alakulmassa oli vinkkejä seuraavaksi tehtäväksi. Alareunassa oli kolme kuvaketta, mutta ei ollut selvää, mitä he tekivät. Teksti kehotti meitä kutsumaan ihmisiä yhteistyöhön, mutta emme voineet kertoa, tarkoittiko peukalo ylös -kuvake, että teimme sen, tai osoittaa, että pidimme vihjeestä.

Se oli hämmentävää, eikä mitään selittävää lentävää tekstiä selitettäisiin epäselvyydestä. Edes sen napsauttaminen ei auttanut. Se vain korosti kuvaketta antamatta lisäpalautetta.

Mavenlink-mallit

Aloittelussa ei ole malleja. Sinun on asetettava ne itse. Muut työkalut, joissa on malleja, tarjoavat erilaisia ​​valmiita asetuksia.

Ensimmäisen projektimme perustamisen jälkeen yritimme lisätä tehtävän, mutta nimen, alkamis- ja lopetuspäivän täyttämisen jälkeen emme pystyneet tallentamaan sitä..

Emme myöskään voineet antaa sitä kenellekään. Emme voineet edes lisätä itseämme resursseihin -sarakkeeseen, jonka avulla voimme valita vain niiltä, ​​jotka olivat siihen lisätty. Oletuksena käyttäjäämme ei ollut siellä.

Ei ollut tekstiä, joka selittäisi, miksi emme voi säästää. Lisäsimme toisen käyttäjän projektiin, mutta yrittäessämme lisätä tehtävän uudelleen, pystyimme tekemään sen määrittelemättä ketään.

Tällainen ongelma ei ole katastrofi, mutta se ei ole verrattavissa muihin työkaluihin. Katso monday.com-arvosteluistamme esimerkki käyttöliittymästä, joka on niin hyvä, että melkein kaikki tekemäsi on itsestään selvää.

Vaikka Mavenlink on aluksi hankala käyttää, sitä ei ole vaikea käyttää, kun olet tajunnut sen. Se voi kuitenkin käyttää ponnahdusikkunoidensa ja opetusohjelmiensa peruskorjausta. Kilpailu on siinä parempi.

Kaikkialla käytetty sävy on liikemies- ja ammattimainen. Liiketoimintaa tuntevat huomaavat, että Mavenlink puhuu heidän kieltään. Se voi olla harkitsematonta niille, jotka eivät tunne yrityksen hallitusta, joten jos etsit jotain vieraanvaraisempaa, katso Asana-arvosteluamme.

Meidän on annettava Mavenlinkille matala pistemäärä tässä kategoriassa, koska jouduimme niin moniin asioihin, jotka eivät aivan toimineet oikein. Toisin sanoen, ne olivat enimmäkseen pieniä vikoja, eivät suuria ongelmia, eivätkä ne saisi häiritä sinua, jos aiot investoida aikaa alustan oppimiseen..

Kustannus

Mavenlink noudattaa epätavallista lähestymistapaa hinnoitteluun, koska se ei kerro sinulle, mitä sen suosituin suunnitelma maksaa, ellet ota yhteyttä siihen. Olemme nähneet muiden yritysten tekevän tätä korkeimman tason tarjouksillaan aiemmin, mutta ei koskaan standardin mukaisesti.

Teams-taso tarjoaa vain yhteistyö- ja tehtävänhallintatyökaluja. Professional-taso lisää ajan seurantaa. Resurssien suunnitteluun ja talouteen tarvitaan Premier-suunnitelma, ja jos tarvitset yritystietoja ja edistyneitä palveluita, Enterprise Plan on sinulle.

Teams-taso tarjoaa 10 Gt tallennustilaa ja kaksi seuraavaa tasoa vastaavasti 50 Gt ja 100 Gt. Yrityssuunnitelma antaa sinulle 1 kt leikkiä. Katso, miten nämä verrataan omistettuihin tallennusalustoihin, katsomme artikkeliamme parhaasta online-tallennustilasta joukkueille.

Et kirjaudu sisään, pyydät käyttöoikeutta. Tavanomaisen salasanan vahvistuksen sijasta sen jälkeen, kun olet antanut tietosi, saat viestin, jonka mukaan edustaja ottaa yhteyttä 24 tunnin sisällä. Tästä huolimatta saat vahvistusviestin ja toisen täytettävän tietosarjan, joten sinun on annettava tietosi kahteen lomakkeeseen.

Jos et valitse salasanaa, joka vastaa sääntöjään – joka toimitetaan vain, jos epäonnistut – ja sinun on annettava tietosi kolmannen kerran. Emme ole varmoja siitä, pelaako Mavenlink vaikeaa saada, mutta se on huolimatta käytettävyyden näkökulmasta.

Se ei kuitenkaan vaadi luottokorttitietojasi voidakseen käyttää 10 päivän kokeiluversiota, joten se on plus.

Mavenlink on yksi kalleimmista työkaluista, joten lompakotietoiset voivat haluta etsiä muualta. Sen Joukkueet-taso on kuitenkin hyvä tapa kokeilla sitä.

Vertailun vuoksi Wrike saa tavallisella suunnitelmallaan alle 10 dollaria käyttäjää kohti, joten katsele Wrike-arvosteluamme, jos haluat kuluttaa vähemmän.

turvallisuus & yksityisyys

Mavenlink omaksuu vahvan lähestymistavan turvallisuuteen ja yksityisyyteen. Se käyttää TLS 1.2 tiedonsiirtoon ja AES 128-bittistä tallennusta varten. Sen turvallisuustodistukset on varmennettu itsenäisesti, ja ne täyttävät SOC1 Type II- ja SOC2 Type II -standardit.

Se on EU-Yhdysvaltojen mukainen. ja Sveitsin yhdysvallat. yksityisyydensuojakehykset ja yleinen tietosuoja-asetus. Jos et tunne sitä, lue GDPR-artikkeli, jossa selitetään, mikä se on ja miten se vaikuttaa sinuun.

Siinä on tunkeutumisen havaitsemisjärjestelmä ja se on varovainen tietosi suhteen. Henkilöstön, jolla on pääsy tietoihisi, on läpäistävä taustatarkastus.

Se osallistuu myös virheiden paljastusohjelmiin, jolloin yhteisö voi myötävaikuttaa sen turvallisuuden lisäämiseen. Jos olet kiinnostunut oppimaan lisää verkossa vallitsevista vaaroista, katso lisätietoja verkkorikollisuuden oppaasta.

Ei ole kaksiosaista todennusta, mikä on valitettavaa, mutta sen suojausasetukset-paneeli on yksi parhaimmista, joita olemme nähneet. Tarjoamme hyvän valikoiman tietoja ja hyödyllisiä tapoja tarjota tiimillesi tarvittava suojaustaso..

mavenlink-turvallisuus-asetukset

Voit esimerkiksi tarkistaa aktiiviset istuntonsa, mikä on hyödyllistä, jos epäilet tiliäsi väärää toimintaa. Katso verkkosivustojen turvallisuutta käsittelevästä artikkelistamme lisätietoja verkossa löydetyistä uhista.

Mavenlink salasana-asetukset

Myös salasana-asetusten virittämiseen on olemassa kaikenlaisia ​​vaihtoehtoja, mukaan lukien voimassaoloajat, käyttämättömyysajat, salasanan vähimmäispituus ja lukitusajat. Pidämme mieluummin yli 60 minuutin pituista sulkuaikaa, mutta se on nirso.

Jos ryhmäsi jäsenillä on vaikeuksia suojattujen salasanojen hallinnassa, ohjaa heidät parhaaseen salasananhallintaartikkeliimme, joka sisältää useita vaihtoehtoja heidän auttamiseksi.

Olimme tyytyväisiä Mavenlinkin turvallisuuteen. Mukautusvaihtoehdot ovat hyvät. Ainoa haittapuoli on kaksifaktorisen todennuksen puute, mutta annamme sille edelleen korkeat arvosanat tässä kategoriassa.

palvelu & Tuki

Napsauttamalla ensimmäistä kertaa ”ohjekeskus” -linkkiä, saatiin meille viesti, jossa käskettiin tarkistamaan sähköpostimme ennen vierailua siihen. Olimme jo käyneet läpi rekisteröintiprosessin, joten se oli toivomaton yllätys. Sähköpostivahvistus ei ole mitä haluat tehdä, kun tarvitset apua.

Yritettäessä käyttää linkkiä uudelleen avattiin kopio sivusta, jolla olimme, antamatta meille virheilmoitusta.

Kun pääsimme ohjekeskukseen, näimme vaihtoehtoja aloittaa suora keskustelu tai lähettää lippu. Jatkamalla Mavenlinkin tapana tehdä tarpeettomia käyttöliittymävikauksia napsauttamalla live-chat-painiketta napsauttamalla esiin lomake, jossa oli kaksi vaihtoehtoista painiketta: sähköposti tai chat.

Kun napsautimme sähköpostipainiketta, kaksirivinen kyselymme ladattiin edistymispalkilla, joka seurasi vähän aikaa. Saimme vastauksen melkein heti, mutta se oli viesti, jossa pyydettiin luomaan uusi salasana apujärjestelmälle.

Meidän ei kuitenkaan tarvinnut perustaa sitä ennen vastauksen saamista. Mavenlink vastasi kysymykseen kaksikerroisesta todennuksesta kysymällä, mitä tarkoitimme kaksikerroisella todennuksella. Sen tukitiimi saattaa haluta tarkistaa, mikä on kaksifaktorinen todennusoppaamme, joka selittää sen yksityiskohtaisesti.

Kun selitimme, mikä heille oli kaksifaktorinen todennus, he kertoivat meille, että sitä ei tarjottu.

Kysyimme live chat-järjestelmältä, tarjosivatko Mavenlink muut maksutapoja kuin luottokortteja, ja vastauksen antaminen kesti kolme minuuttia.

Sen tietokanta on kuitenkin hyvä, ja se sisältää yksityiskohtaiset vastaukset moniin ongelmiin, joista sinulla epäilemättä on. Tämä on onni, koska Mavenlink on projektinhallintatyökalu, jonka alkuun tarvitsimme eniten apua.

Mavenlinkin tukea voidaan parantaa. Sen tietokanta on kuitenkin hyvä, joten se saa kunnollisen pisteet.

Lopulliset ajatukset

Mavenlink on upea liiketoiminnan työkalu, joka voi tehdä hirveän paljon sinulle. Siinä on hienoja ominaisuuksia, ja se tekee asioita, joita muut alustat eivät tee.

Rahoitus- ja laskutusvaihtoehdot ovat suuria plusseja, ja ne saattavat olla yksinään merkitsemisen hinnan arvoisia, jos ne ovat ominaisuuksia, joita aiot käyttää säännöllisesti. Olemme kuitenkin nähneet useita virheitä sen työnkuluissa, mikä ei ole hienoa. Kun käytät taloudellisia ominaisuuksia, haluat, että asiat käyttäytyvät niin kuin odotat.

Vaikka se on korkealaatuinen työkalu, se jätti meidät toistuvasti miettimään, mitä tehdä, kun aloitimme, enemmän kuin mikään muu tarkastelemamme projektinhallintaohjelma. Myös käyttöliittymän virheitä on paljon, mutta ne ovat vähäisiä ja Mavenlink on edelleen hyvä käyttää.

Pahimmissa hetkissä se antaa vaikutelman, että suunnittelijoilla oli satunnaisia ​​väitteitä eivätkä koskaan ratkaisseet erimielisyyttään. Joskus alustalla tuntuu siltä, ​​että sen on rakentanut joukko lahjakkaita ihmisiä, jotka eivät ole koskaan tavanneet toisiaan.

Kuka tietää, sen myötä siitä voi kuitenkin jopa tulla söpö. Jos Microsoft tekisi samoja asioita, me vihaisimme sitä, mutta emme voi auttaa pitämään Mavenlinkiä sen virheistä huolimatta. Epäilyttävän käyttökokemuksen alla epäillään, että siellä on sydämen kulta.

Kiillotuksella Mavenlink voisi mennä hyvästä erinomaiseen. Se on ollut jonkin aikaa, joten kuka tietää, mitä sen tulevaisuus omistaa. Mielestämme on syytä katsoa ja kannattaa jatkaa kestäviä hammashoito-ongelmia.

Uskomme, että taloustasi hallitseva tuote herättäisi lisää luottamusta, jos sen avulla pienet asiat kuitenkin olisivat oikein.

Olemme puhuneet paljon virheistä ja käyttöliittymäkysymyksistä tässä katsauksessa, ja niitä on runsaasti, mutta ydinkokemus on silti vahva. Mavenlinkin ydinominaisuudet ovat riittävän hyvät, jotta siitä tulee aikasi arvoinen. Mikään sen ongelmista ei ole niin vakava.

Jos olet koskaan ajatellut, että lajitteluhattu on saattanut sinut laittaa Slytheriniin, Mavenlink on sinulle tarkoitettu ohjelmisto. Se on liiketaloudellinen ja erinomainen suunnitteluun ja kustannusten laskemiseen projektien kaikissa puolissa. Hufflepuffit, jotka etsivät lisäapua, kannattavat kuitenkin tehdä ostoksia ympäri.

Jos olet käyttänyt Mavenlinkkiä, kerro meille, hyväksytkö seuraavissa kommenteissa esitetyn arvioinnin. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map