LeanKit-arvostelu – päivitetty 2020

LeanKit-arvostelu

LeanKit on mielenkiintoinen projektinhallintatyökalu, joka käyttää kanban-levyä hyödyntääksesi irti itsestään. Samalla se mullistaa myös tämän levyn käytön, jolloin saadaan kiehtova ohjelma. Tutustu koko LeanKit-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Planview LeanKit on kanbanpohjainen projektihallintaalusta, joka tarjoaa enemmän ominaisuuksia kuin jotkut kilpailijoista. Sen asiakkaita ovat PayPal, Adobe ja Verizon, joten jotkut suuret yritykset luottavat siihen. Tässä LeanKit-katsauksessa nähdään, kuuluuko se parhaiden projektinhallintaohjelmistojen joukkoon.

Sen verkkosivustolla on paljon markkinointipuhetta, ja myös sen tukimateriaali on keskittynyt liiketoimintaan. Johtajat, jotka haluavat puhua puhetta, ovat kotona LeanKitin kanssa. Se on erinomainen työkalu projektien hallintaan monella tasolla.

Katsokaa johdon puhetta kauemmas ja löydät vahvan sovelluksen ytimessä. Sen esitys ei ole aina se mitä se voisi olla, mutta sen työkalusarja on vahva, kun tutustut siihen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että se on erinomainen kanbanimainen alusta, jota on monimutkaisempi käyttää kuin Trelloa, mutta jolla on useita hyödyllisiä ominaisuuksia. Se näyttää aluksi pelottavalta, mutta se ei ole vaikea päästä sisään ja tekee hyvää työtä opettamalla sinulle, miten se toimii. Jos olet kiinnostunut kokeilemaan toista kanbanipohjaista työkalua, joka on niin yksinkertainen, että tuskin tarvitset käyttöopasta, tutustu Trello-aloittelijan oppaaseemme.

Vaihtoehtoja LeanKitille

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

LeanKit on keskittynyt sen levyjen ympärille, jotka sisältävät sarakkeisiin lajiteltuja kohteita. Sarakkeet kulkevat vasemmalta oikealle. Työt, joita et ole vielä aloittanut vasemmalla, ja arkistoidut kohteet oikealla.

Taulukoissa olevat esineet edustavat yleensä tehtävää, mutta voit käyttää niitä vapaasti tarpeen mukaan. Kohteen napsauttaminen tuo näkyviin yksityiskohtanäkymän.

leankit-kortti-detail

Korteille voidaan antaa aloitus- ja lopetuspäivä, määrittää käyttäjälle, luokitella ja antaa prioriteettitaso. Ne voidaan merkitä myös lajittelun helpottamiseksi. Voit lisätä paljon tietoja kuhunkin tuotteeseen, ja kun lisäät lisää, saat enemmän tapoja lajitella ja suodattaa se.

Voit lisätä kommentteja ja liitteitä myös jokaiselle, jolloin voit pitää keskustelua ja seurata hyödyllistä tietoa tehtäväluettelon kohteista..

Voit myös määrittää vanhemmille ja lapsille kortit jokaiselle kohteelle, jonka avulla voit määrittää riippuvuudet. Jokaisella kappaleella on oma tehtäväluettelo, täydellisenä omalla mini-kanban-levyllä.

Leankitin yleiskatsaus

Sen kolmen sarakkeen lähestymistapa (tehtävä, tekeminen, tekeminen) on yksi parhaista lähestymistavoista alatehtäviin, jonka olemme nähneet, ja tekee LeanKitistä erinomaisen valinnan, jos haluat hallita asioita ylimmällä tasolla, mutta sallii jokaisesta tehtävästä vastuussa olevat tyhjiksi karkeiden yksityiskohtien selvittämiseksi.

Jos haluat välttää liiallisen henkilölle tai tiimille osoittamisen, voit asettaa “prosessissa tapahtuvan työskentelyn” rajat hallituksen alueille. Tällä tavalla voit nähdä, onko joukkue saavuttanut rajansa vai lähestyykö sitä. Jos annat työtä asettamasi rajan saavuttamisen jälkeen, ponnahdusikkuna varoittaa sinua, mutta voit ohittaa sen, jos annat syyn.

leankit-WIP-raja

Jos ohitat sen, koko alue merkitään punaisella taululle, joka osoittaa kaikille, että paine on.

leankit-varoitus

Saat rajoittamattoman tallennustilan liitteille jokaisella suunnitelmalla, mutta yksittäisen tiedoston koko on rajoitettu 75 Mt, mikä voi olla rajoittava, jos työskentelet isojen tiedostojen, kuten videon, kanssa. Jos sinun on tallennettava suurempia tiedostoja, tutustu paras online-tallennustilaa joukkueille -vaihtoehtoihin.

Leankit-suodattimet

Voit suodattaa kortteja millä tahansa haluamallasi yksityiskohdalla. Erityisen hyödyllinen ominaisuus on, että voit tarkastella, mitä muut ovat estäneet, jotta näet, mikä estää muita töitä.

Kun luot taulua, voit rakentaa sen itse tai valita mallisarjasta. Jos et valitse mallia, oletustaulu on yksinkertainen viiden sarakkeen asettelu, jota voit käyttää toimitettuna tai muokata tarpeidesi mukaan.

Se tarjoaa monia integraatioita, joten se palvelee hyvin niitä, jotka haluavat käyttää muille alustoille tallennettua tietoa. Ohjelmistokehitykseen liittyviä valintoja on paljon, kuten Bugzilla, GitHub, Visual ja Jira, samoin kuin integrointeja vaatimusten hallintaan, testien hallintaan ja kymmeniä DevOps-vaihtoehtoja.

Näillä vaihtoehdoilla se sopii hyvin käyttöön monissa tilanteissa, mutta etenkin kehittäjät löytävät paljon tykkäämistä.

Sen toimintavirta on käytännössä luettelo viimeksi suoritetuista toimista ja on kätevä pysyäksesi muiden tekemisissä.

Siinä on hyödyllinen kaavioiden luontitoiminto, jota voidaan käyttää analysoimaan joukkueesi suorituskykyä. Voit esimerkiksi saada kuvan, joka näyttää kortin valmistumisnopeuden.

leankit-nopeus

Voit seurata tehtävien kulkua myös virtausanalytiikan avulla. Niitä on yhteensä yhdeksän, mukaan lukien aikajana ja kaavio, joka osoittaa kuinka monta tehtävää kullekin käyttäjälle on osoitettu. Kaikilla on käytettävissään erityyppisissä projekteissa.

leankit virtaus

Sillä on paljon vaihtoehtoja toiminnan seuraamiseksi. Voit esimerkiksi viedä .csv-tiedostoja, jotka sisältävät erilaisia ​​tietoja, jotka käyttäjä voi näyttää.

leankit vienti

Mobiiliselaimen tukea tarjotaan, mutta sillä ei näytä olevan mobiilisovelluksia. Verkkosivustonsa blogiviestissä ehdotettiin, että se tapahtui, mutta linkit eivät toimineet meille, emmekä löytäneet mitään etsiessään sovelluskaupoista, joten oletamme, että he ovat jääneet eläkkeelle.

Sen viestintävaihtoehdot eivät ole vahvimpia, joten jos etsit työkalua, joka kannustaa ryhmäkeskusteluihin, tutustu Basecamp-arvosteluun.

LeanKitillä on vahva valikoima ominaisuuksia, jotka toimivat hyvin yhdessä. Sitä voidaan mukauttaa helposti ja antaa sinulle monia vaihtoehtoja pitää välilehtiä projektin tapahtumista. Sen suurin heikkous on rajoitettu varastointi, mutta vaikka sekin otetaan huomioon, se menestyy täällä hyvin.

Leankit-ominaisuuksien yleiskatsaus

LeanKit-logoleankit.com

Alkaa 1900 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
Rajoittamaton Gt

yleinen

maksu
Luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki

Ilmainen kokeilu
30 päivää

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
TLS 1.2 (kauttakulku)

SOC-sertifiointi
SOC 1, SOC 2 & SOC 3

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

Rekisteröinti on nopeaa ja helppoa. Kun olet täyttänyt rekisteröintilomakkeen, LeanKit lähettää sinut suoraan kiertueelleen.

leankit-kiertue

Kun se näyttää muutaman säätimen, voit katsoa näytetaulua. Ensimmäinen ohjeikkuna puhuu asettelun tulkinnasta. Kaikki on hyvin, mutta suurin osa kanban-pohjaisista sovelluksista on riittävän intuitiivisia tekemään se ilman apua.

Myöskään kuvaus siitä, kuinka levyn pystysuorat ja vaakasuorat osat toimivat, eivät olleet yhtä selkeitä kuin mitä ne olisivat voineet olla. Löysimme kirjoitusvirheet myös opetusohjelman tekstistä, mikä ei auta. Asiat kuitenkin paranivat sieltä.

leankit-kanban

Tarkemmassa tarkastuksessa havaitsimme, että kaikilla taulussa olevilla esineillä oli ehdotuksia ja selittävä teksti, ja niiden läpi työskenteleminen oli hyödyllistä. Jos käytät LeanKit-sovellusta, suosittelemme katsomaan niitä sen sijaan, että luot oman projektisi heti.

Kuka suunnitteli johtokunnan, ansaitsee suosionosoitukset. Se vie sinut monien käyttöliittymän elementtien ja ominaisuuksien ympärille ja tekee hienoa työtä opettamalla alustaa nopeasti käyttämään.

Leankit Kanbanin hallitus

Esittelyn jälkeen kanban-taululle se antaa sinulle linkin pikaoppaaseen, joka on täynnä hyviä vinkkejä, sekä linkkejä muihin oppimateriaaleihin.

Esitys on päivätty, ja siinä ei ole tarkasteltu yhtä monta samanlaista tuotetta. Toiminnallisesti se kuitenkin toimii hyvin. Emme törmänneet suuriin virheisiin tai ongelmiin käyttäessään sitä, ja asiat toimivat yleensä odotetusti

LeanKit ei ole huono, mutta projektijohtaminen on täynnä markkinoita ja monet sen kilpailijat ovat kynnetty käytettävyyden. Lue monday.com-arvosteluista sovellus, joka tekee monimutkaisuudesta helppoa.

Kirjoitusvirheet ja pienet virheet sen vinkissä ja neuvoissa voivat myös olla hämmentäviä. Ei siis ole liian vaikeaa tutkia näitä virheitä ja selvittää, mitä on tehtävä.

LeanKitin verkkopohjaiset resurssit tarjoaa Planview, joka on äskettäin hankkinut alustan. Monet kriittiset sivut jaetaan muiden tuotteiden kanssa. Seurauksena on, että he tuntevat olevansa tungosta, ja on vaikea löytää haluamaasi. Joskus on myös epäselvää, ovatko lukemasi tai seuraamasi linkit merkityksellisiä käyttämällesi tuotteelle.

Toisinaan tuntuu käyttävän monimutkaisempaa kieltä kuin on tarpeen. Esimerkiksi integrointeja käsittelevä video puhuu “kaksisuuntaisesta integraatiosta”, joka näyttää enemmän kuin yritys kuulostaa vaikuttavalta kuin antaa hyödyllinen selitys käytettävissä olevasta.

Toisin sanoen, jos olet johtaja ja haluat tehdä vaikutuksen ikäisensä kokouksiin, löydät paljon, mitä kertoa heille. Siitä huolimatta, mieluummin, että asiat pidetään yksinkertaisina opetusvideoissa.

Sinun tulisi olla valmis oppimiskäyrään LeanKitin kanssa. Se tuntuu ensin turmeltuneelta, mutta jos tarkastellaan tarkkaan, löydät erinomaisia ​​oppimisen työkaluja, jotka auttavat sinua.

Jos haluat jotain, joka tekee asioista helppoa sanasta lähtien, etkä tarvitse liian monta lisäominaisuutta, lue Asanan arvostelu.

Jos LeanKit puhdistaisi verkkosivustonsa ja oppaansa, se pisteet täällä hyvin. On virheitä, mutta myös positiivisia, mukaan lukien erinomainen näytetaulu. Tärkeää on, että LeanKit-ohjelmaa ei ole vaikea käyttää, joten se saa kunnollisen pisteet.

Kustannus

Kuten useimmat vastaavat työkalut, LeanKit tarjoaa porrastetun hinnoittelurakenteen. Jos kirjaudut halvimpaan, joukkueisiin, saat rajoittamattoman määrän tauluja, pääsyn yhteistyövälineisiin ja suodatettuihin työnäkymiin sekä mittareihin ja raportteihin, pääsyn LeanKit-sovellusliittymään ja useisiin muihin ominaisuuksiin.

19 dollaria kuukaudessa, se maksaa enemmän kuin monet työkalut, mutta saat paljon hintaan.

Seuraava taso, Scaled Teams, lisää mukautettuja kenttiä, henkilökohtaisia ​​työnäkymiä ja edistynyttä raportointia sekä muita suojausominaisuuksia.

Ainoa lisäominaisuus yritysasiakkaille on Planview Enterprise One -integraatio, jota emme testanneet, mutta sen pitäisi kiinnostaa niitä, jotka haluavat optimoida liiketoimintastrategiansa.

On 30 päivän kokeiluversio, jos haluat selvittää, mitä LeanKit voi tehdä sinulle. Se antaa sinulle Scaled Teams -suunnitelman ominaisuudet. Luottokorttia ei tarvitse rekisteröidä, kun kirjaudut kokeiluversioon. Jos päätät kirjautua, voit maksaa luottokortilla tai, jos valitset vuotuisen maksusuunnitelman, tilauksen.

Meidän on mainittava sen pääkäyttäjäsopimussivulle kirjautumisen yhteydessä. Se sisältää linkit yli tusinaan asiakirjaan, lajiteltu suunnitelman ja alueen mukaan ja sekoitti mielemme, kun näimme sen. Tarkastelimme yhtä asiakirjaa, mutta sulimme sen pian sen jälkeen. Sen lisäksi ilmoittautuminen oli helppoa.

LeanKit ei ole halpaa, ja sen tulotarjous on kalliimpi kuin useimpien kilpailijoiden. Se tarjoaa kuitenkin paljon, ja voit kokeilla sitä ilmaiseksi 30 päivän ajan ilman luottokorttia, joten täällä saadaan kohtuullinen pistemäärä.

turvallisuus & yksityisyys

LeanKit on sekoitettu laukku turvallisuuden ja yksityisyyden suhteen. Sillä on hyviä vaihtoehtoja käyttäjille, mutta ominaisuuksista puuttuu.

Sen laajassa tietosuojakäytännössä todetaan, että se noudattaa EU: n vaatimuksia. Yksityisyyssuoja. Sillä on myös sivu, joka kuvaa yleisen tietosuoja-asetuksen tukea ja mitä se tekee sen noudattamiseksi. Meillä on artikkeli GDPR: stä, jos haluat tietää siitä enemmän.

Jos olet Scaled Teams- tai Enterprise-suunnitelmassa, saat parannetun tietoturvan hallinnan, jonka avulla voit asettaa tilisi lukituskäytännön.

Voit lukita käyttäjiä muutaman minuutin tai päivän kerrallaan. Suosimme jälkimmäistä, koska se antaa sinulle aikaa tutkia mahdollisia turvallisuusongelmia. Kaikissa työkaluissa ei ole sitä, ja ne, jotka eivät aina anna sinun lukita käyttäjiä pitkään.

leankit-turvallisuus

Voit myös päättää, mitkä salasanasäännöt asetetaan tiimillesi, ja hallita mitä tiedostotunnisteita sallitaan. Jos sinulla on vaikeuksia kaikkien näiden salasanojen hallinnassa, lue paras salasananhallintaartikkeli auttaaksemme saamaan tilauksen kaaokseen.

Se ei kuitenkaan tarjoa paljon yksityiskohtia omasta turvallisuudestaan. Jopa tukeen ottamisen jälkeen saimme vasta selville, että se käyttää siirtotiedoissa jonkinlaista TLS: ää ja salaa tallennetut tiedot, mutta Amazon S3 -ämppuihin tallennetut liitteet eivät ole salattuja..

Salauksen puute on suuri haitta, koska tiedostojen salaus on vakio ja sisältyy useimpiin, ellei kaikkiin, tämän alueen alustoihin. Tiedostojen salaamattomuus tarkoittaa, että muut ihmiset voivat lukea niitä.

Jos olet huolestunut siitä, että ihmiset nuuskelevat tietojasi, tietosuojaoppaamme suojaaminen auttaa sinua välttämään uteliaita silmiä verkossa. Kahden tekijän todennus ei valitettavasti ole käytettävissä. Tarvitsetko sitä, katso Wrike-arvosteluun korkealaatuista vaihtoehtoa, joka tarjoaa ominaisuuden.

LeanKit tarjoaa vahvoja vaihtoehtoja, mutta menettää arvosanat liitteiden salauksen puuttumisesta ja kaksifaktorisesta todennuksesta, jolloin se saa keskimääräisen pistemäärän täältä.

palvelu & Tuki

LeanKitin palvelu ja tuki ovat suuria vahvuuksia, nopeat vastausajat ja paljon oppimateriaalia.

Sinulle annetaan tukinumero, jonka avulla voit soittaa kiertueen aikana, mikä on toinen plus. Monet alustat pitävät numeronsa piilossa tai piilottavat ne. Jos pidät inhimillisestä kosketuksesta, LeanKit on hyvä vaihtoehto.

Sillä on myös yhteyslomake, jos haluat ottaa yhteyttä tällä tavalla. Lähetimme testikysymyksen ja saimme vastauksen viidessä tunnissa, mikä on kunnioitettava aika ottaen huomioon, että kysyimme salaa koskevia hankalia kysymyksiä.

Se antaa sinulle myös e-kirjan, joka on hyvin kirjoitettu ja täynnä hyödyllistä tietoa. Se on vain noin 30 sivua, mutta antaa sinulle hyvän johdannon alustan käytöstä.

Sen oppimiskeskus on täynnä materiaaleja, joiden avulla voit tutustua alustaan ​​ja siirtyä perusasioiden ulkopuolelle. Sen verkkosivusto on kuitenkin kaikkialla, ja suunnittelu näyttää muuttuvan melkein joka kerta, kun seuraat linkkiä. Se on kuitenkin kannattavan pysyvyyttä, koska siellä on paljon hyödyllistä ja ilmaista sisältöä.

Sovelluksen ohjekeskuksen kuvake antaa sinulle muutamia vaihtoehtoja, mukaan lukien linkit artikkeleihin ja ohjesivun, jolla on enemmän vaihtoehtoja. Niihin sisältyy monia videoita, jotka osoittavat, kuinka voit käyttää LeanKitin suurimpia ominaisuuksia.

On usein kysyttyjä kysymyksiä, mutta se on rajallinen, ja siihen on saatavana lyhyitä vastauksia kapeaan kysymykseen. LeanKit tarjoaa myös koulutusta ja konsultointia, jos haluat käytännön apua joukkueesi nopeuttamisessa. Siellä on hyvä teksti- ja videopohjainen opetusohjelma, joka vie sinut käyttöympäristön läpi askel askeleelta, sekä linkit sovelluksen sisäisiin esittelyihin, jotka käyttävät ponnahdusikkunoita näyttääkseen sinua ympärilläsi.

Jos käytät sen sovellusliittymää, sille on runsaasti dokumentaatiota, mikä on toinen syy kehittäjille pitää alustasta.

LeanKit tarjoaa erinomaista tukea, joka tarjoaa sinulle useita tapoja ottaa yhteyttä, paljon vaihtoehtoja alustan oppimiseen ja nopeat vastausajat. Tukimateriaalin esittämistavalla on hajanainen tunne, mutta mikä on hyvää, joten arvostamme sitä erittäin tällä alalla.

Lopulliset ajatukset

Mitä enemmän käytimme LeanKit-sovellusta, sitä enemmän pidimme siitä. Aluksi se näytti liian monimutkaiselta, mutta tottuminen ei vienyt kauan ja kun kaivoimme ympäri, löysimme jatkuvasti hyödyllisiä ominaisuuksia, jotka toimivat hyvin.

Esittelevien väärinkäytösten lisäksi LeanKit saa paljon oikeutta. Sitä ei ole paljon katsottava, mutta se yllättää laatuaan, jos annat sille mahdollisuuden.

Se ei ole halvin projektinhallintatyökalu, mutta sillä on pitkä, ilmainen kokeiluversio, ja se kannattaa katsoa, ​​jos etsit jotain yrityksesi hallitsemiseksi. Sen alitehtäväjärjestelmä tekee siitä erityisen hyödyllisen niille, jotka haluavat delegoida ja antaa ihmisten itsehallinnon.

Jos olet käyttänyt LeanKit-sovellusta, kerro mielipiteesi kanssamme alla olevassa kommentissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map