Jira Review – Päivitetty 2020

Jira arvostelu

Jira on ketteräkeskeinen projektinhallintatyökalu, jota on todellinen ilo käyttää, jos tiedät mitä teet. Tähän pisteeseen pääsemiseksi joudut ehkä sijoittamaan enemmän aikaa ja vaivaa, jotka pienen yrityksen on säästää, mutta suuremmille yrityksille se on erinomainen ratkaisu, kuten voit lukea Jira-lehden täydellisestä katsauksesta.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Jira kuvaa itseään “ketterien joukkueiden käyttämäksi ohjelmistokehitystyökaluksi”. Se on suunnattu kehitykseen, mutta sitä voidaan käyttää myös muihin asioihin. Aiomme tarkastella sitä tässä Jira-katsauksessa.

Jiran omistaja Atlassian tarjoaa ohjelmistoja yli 125 000 joukkueelle, joten sillä on kokemusta. Alusta on ollut olemassa jo vuodesta 2002, joten odottaisit sen parantavan. Se suunniteltiin kuitenkin hiljattain uudelleen, ja meidän käsitykseni mukaan asiat on vielä selvitettävä.

Huomasimme, että Jira on täynnä ominaisuuksia. Sillä on vahva yhteisö- ja koulutusvaihtoehto auttaa sinua hallitsemaan sen monimutkaisuus. Sillä on muutama käyttöliittymäongelma, mutta kaiken kaikkiaan se tarjoaa runsaasti bankeja hintaan ja sopii kokeneille käyttäjille, jotka ovat valmiita oppimaan alustaa ja hyödyntämään sen syvyyttä.

Se on erittäin muokattavissa ja käyttökelpoinen kaikenlaisissa tilanteissa, mutta asentaminen vie aikaa, jos haluat saada siitä parhaan mahdollisen hyödyn. Meillä oli kuitenkin valitettava kokemus sen tuesta, johon pääsemme myöhemmin, mutta saatat ehkä maksaa paremmin kuin me.

Suosittelemme Jiraa ja luokittelemme sen parhaiden projektinhallintaohjelmistojen joukkoon, mutta meillä on huolta tietosi yksityisyydestä, joten ne, jotka haluavat hallita arkaluonteisia tietoja sisältäviä hankkeita, kannattaa ehkä lukea tämä arvostelu huolellisesti ennen käyttöjärjestelmän käyttöä.

Vaihtoehtoja Jiralle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Jiralla on yli 3000 sovellusta, jotka auttavat sinua laajentamaan sen toimintoja. Monet veloittavat käyttäjää kohti, mutta hinnat eivät vaikuta liian jyrkiltä. Kourallinen heistä katsoimme veloittavan kiinteä maksu, joka oli 5–10 dollaria plus 70–3,50 dollaria jokaiselta yli 10-vuotiaalta käyttäjältä.

Se integroituu hyvin useiden muiden järjestelmien kanssa. Stablemate HipChat voidaan helposti yhdistää, jolloin saat erinomaisen tavan puhua kollegoiden kanssa. Voit linkittää myös Bitbucket- ja Github -tileihin.

On joitain vaihtoehtoja mukauttaa asetuksia tapaan, jolla ongelmat järjestetään. Voit luoda esimerkiksi mukautettuja hymiöitä, mikä on söpö ominaisuus.

Aikaa voidaan seurata napsauttamalla kussakin numerossa ajan seuranta-aluetta ja kirjoittamalla kuinka kauan olet viettänyt sitä. Tutustu Mavenlink-arvosteluumme toiseen työkaluun, joka on erinomainen ajankohtaisessa seurannassa ja tarjoaa myös laskujen luomisen.

Jiralla on hyödyllinen varmuuskopioinnin hallintaohjelma, jonka avulla voit varmuuskopioida projektisi pilveen yhdellä napsautuksella. Se voi kuitenkin viedä aikaa, joten ole valmis odottamaan hetken, jos teet sen. Koeprojekti oli valmis muutamassa minuutissa.

Saat 250 Gt tallennustilaa, mikä on paljon. Sanotaan myös, että se ei alkaa heti poistaa asioita, jos ylität hiukan rajan, niin että sinun tulee olla kunnossa niin kauan kuin et tallenna mitään ongelmallista..

Jos tarvitset enemmän tallennustilaa, lue Asana-arvostelu. Asana tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan ja on helppokäyttöinen, mutta se ei tarjoa niin monimutkaista kuin Jira. Voisit lisätä Zirarin kaltaisilla työkaluilla lisää tallennustilaa Jiraan. Löytämämme zapsit toimivat Egnyten ja Google Driven kanssa. Lue lisää Egnyte Connect- ja Google Drive -arvosteluistamme näistä kahdesta.

Jira ja Confluence

Ryhmän jäsenten välinen viestintä hoidetaan Atlassianin ”Confluence-ohjelmassa”. Se on erillinen ohjelmisto, johon joskus siirryttiin. Irrotus ei ollut ihanteellinen. Voimme nähdä, että monet joukkueet ohittavat Confluencen kokonaan.

Jos haluat mieluummin integroidun viestintävälineen käyttämällesi alustalle, tutustu Podio-katsaukseen. Podiossa on kätevä chat-sivupalkki, joka helpottaa keskustelua.

Voit luoda kaikenlaisia ​​raportteja auttaaksesi arvioimaan ryhmäsi suorituskykyä muutamalla napsautuksella. Vaihtoehtoja on yli 20, mukaan lukien tavalliset ympyrä- ja palkkitaulukot, samoin kuin julkaisuaikaraportit ja sprintiraportit.

JIRA-raportit

Siinä on myös sovelluksia molemmille tärkeille mobiiliympäristöille, joten voit käyttää sitä tien päällä.

Olimme tyytyväisiä Jiran ominaisuusjoukkoon, mutta tunsimme sen käyttöliittymän osoittaneen rajoituksensa aina kun yritimme tehdä jotain monimutkaista.

Se tarjoaa runsaasti, mutta ei tee niin hyvää työtä kuin jotkut kilpailijoistaan, jotta sen edistyneemmät ominaisuudet olisivat saatavissa. Tutustu Airtable-arvosteluun, jossa on esimerkki alustasta, jonka avulla on helppo lisätä hienostuneita toimintoja projektiisi.

Jira-ominaisuuksien yleiskatsaus

Jira-logowww.atlassian.com

Alkaa 100 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot
Mukautetut hymiöt

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
250 Gt

yleinen

maksu
Luottokortti, Paypal, pankkisiirto

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android

Ilmainen kokeilu

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
TLS 1.2 (kauttakulku)

SOC-sertifiointi
Tyyppi II

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

Ensivaikutuksemme Jirasta ei ollut hyvä. Hyväksy-painike pysyi lukittuna sen jälkeen, kun annimme ilmoittautumistietomme. Kun olemme päivittäneet verkkosivuston, lomakkeeseen ilmestyi kuitenkin aiemmin näkymätön captcha, jonka avulla voimme lähettää sen uudelleen täyttämisen jälkeen.

JIRA-kysymykset

Kun olet vahvistanut sähköpostiosoitteesi, sinun on suoritettava nopea tietokilpailu. Jira valitsee vastauksiesi avulla mallin sinulle, mutta voit valita toisen asennuksen, jos et pidä sen suosituksesta. On olemassa useita malleja, kuten Kanban, jota suositellaan meille, Scrum, projektinhallinta, virheenseuranta ja muut.

Jos kanbantaulu riittää vastaamaan tarpeitasi, katso Trello-aloittelijan opasta. Trello on mahdollisimman yksinkertainen ja antaa sinun siirtää aiheita vasemmalta oikealle seuraamalla itse suunnittelemaasi työnkulkua. Katso edistyneempi vaihtoehto tutustumalla LeanKit-arvosteluun.

Kun olet asettanut projektisi, Jira pudottaa sinut siihen. Yläosassa on tarjolla valinnainen kiertue, mutta toisin kuin useimmat työkalut, sinut jätetään ensin suurelta osin omien laitteidesi päälle..

JIRA-kiertue

Jos seuraat kiertomatkaa, se näyttää tehtävän luomisen perusteet, selittää muutamia säätimiä ja antaa sinulle mahdollisuuden astua asioihin. Vaikka se ei pysy kauan kiinni, muut vinkit ilmestyvät ajoittain, kun tutkit alustan ominaisuuksia.

JIRA-kanban

Sen kanban-näkymä on yksinkertainen. Oletuksena se sisältää vain kolme saraketta: “tehdä”, “käynnissä” ja “valmis”. Se on hyödyllistä, jos tarvitset jotain yksinkertaista, mutta voit lisätä niin monta saraketta kuin haluat, ja se edustaa mitä tahansa ryhmän eri jäsenistä työnkulun eri vaiheisiin..

JIRA-tungos

Sen tarkistusnäkymän avulla voit luoda ongelmia ja valita joitain “sprinteihin”, joille jokaiselle voidaan antaa tavoite ja määräaika.

Jira-mallit ovat erilaisia, ja valitsemallasi mallilla on suuri vaikutus siihen, miten olet vuorovaikutuksessa sen kanssa. Jos olet uusi käyttöympäristö, voi olla hyvä idea kokeilla muutamaa nähdäksesi, mikä sopii sinulle parhaiten.

Jira Tehtävien hallinta

Suurin osa projektinhallintaohjelmistoista perustuu tehtäviin, mutta Jira viittaa sen peruselementteihin “kysymyksinä”. Ne on jaettu useisiin tyyppeihin. Käytät todennäköisesti eniten “tehtäviä” tai “vikoja”, mutta on myös “tarinoita”, jotka edustavat tavoitteita tai haluttuja toimintoja, ja “eeppisiä”, jotka ovat suurempia tarinoita, jotka vaativat jakamista muihin elementteihin.

Alitehtäviä voidaan luoda tehtävien sisällä, mutta järjestelmänvalvojan on otettava ne käyttöön ja lisättävä ne julkaisutyyppinä projektille. Toiminto ei ollut alun perin käytettävissä eikä sen dokumentaatio auttanut, joten jouduimme ottamaan yhteyttä tukeen yrittääksesi saada sen toimimaan.

JIRA-alitehtävät

Aktivoinnin jälkeen alatehtävät voidaan lisätä napsauttamalla asianmukaista kuvaketta ja merkitä ne pois, kun ne tehdään. Voit myös kommentoida ja priorisoida yksittäisiä osatehtäviä.

Emme voineet saada riippuvuushallintaa toimimaan. Jira-asiakirjat viittaavat siihen, että se on mahdollista, mutta sen perustamisprosessi ei tuntunut meiltä selvältä. On kuitenkin laajennuksia, joista voi olla apua. Jos etsit työkalua, joka tekee riippuvuuksien lisäämisestä helppoa, lue TeamGantt-arvostelu.

Jira on käytettävyyden kannalta sekoitettu laukku. Sen ydinalueet ovat yleensä hyvin suunniteltuja ja laadukkaita, ja niillä on runsaasti dokumentaatiota. Ryhmän jäsenet, joille on osoitettu kohteita, voivat lukea, kommentoida ja muokata aiheitaan ilman liikaa vaivaa.

Se kuitenkin toisinaan menee pieleen. Olemme maininneet muutamia tapoja, mutta havaitsimme ongelmia, joissa ponnahdusikkunoita ei ollut mitoitettu oikein tai joilla ei ollut sulkemispainiketta, jättäen ne ripustumaan näytön keskelle, kunnes painoimme pakokaasua päästäksemme eroon niistä..

Jira antaa

Sen verkkosivusto ei ole aina niin välkkyvä kuin se voisi olla, ja huomattavia viiveitä vaihtoehtojen valinnassa tapahtuu. Kun napsautimme esimerkiksi laskutuslinkkiä, lataaminen kesti yli 10 sekuntia, vaikka yritimme kahdesti antaa välimuistin parantaa tilannetta.

Useat asiat eivät latautuneet ensimmäistä kertaa. Kerran napsautimme jotain ja saimme viestin, jossa sanotaan, että ominaisuus ei ollut käytettävissä sen “uudessa kokemuksessa”, vain jotta se ilmestyisi muutama sekunti myöhemmin..

Sen asetussivuilla on monia vaihtoehtoja, mutta ei ole aina selvää, miten niitä todella muuttaa. Joskus yritimme tehdä niin, vain löytääksemme sen toimivan odotetusti. Näimme sarakkeiden ylittyneen myös sen asetussivuilla. Mikään ei kuitenkaan ollut katastrofaalinen, vain paljon pieniä asioita.

Toisinaan se oli kuin takertuisi labyrinttiin, jossa esitetään useita versioita samasta asiasta, kuten turvallisuudesta, riippuen työskentelemäsi alustan tasosta. Ajan myötä saat todennäköisesti tietää kuinka tehdä tarvitsemasi asiat, mutta löysimme, että etsiminen vaati paljon metsästystä.

Yksi ongelma kanban-mallissamme oli se, että eksyimme jatkuvasti eri alakuvauksissa, emmekä löytäneet tiensä takaisin oletusnäkymään.

Jira käynnisti seuraavan sukupolven projektinsa äskettäin, ja sitä me testasimme. Oletetaan, että siksi käyttöliittymäongelmia oli niin paljon, koska kun olemme käyttäneet sitä aikaisemmin, se on ollut erinomainen. Nykyinen käyttöliittymä jätti meidät usein kaaduttavaksi, vaikka emme pysty päästä eroon kirjoittamamme näkymistä tai löytää niitä, joita olimme nähneet.

Piti ottaa yhteyttä tukeen saadaksemme alatehtävät toimimaan, mikä on ensimmäinen, emmekä pystyneet selvittämään riippuvuuksia. Sen ohjesivut eivät vastanneet projektimme löytämäämme.

Annamme sille keskimääräisen pisteet. Se on pitkälle kehitetty alusta, jolla on hyvin suunnitellut yksilölliset ominaisuudet, mutta käyttäjien on oltava kärsivällisiä käsitellessään ongelmia ja sen uudelleensuunnittelu vaatii työtä. Sen valikoissa on helppo eksyä. Löysimme sen hajanaisena ja toisinaan ärsyttävänä tutkia.

Jos käytät tasaisena tai-voina, olet hyvä vaihtoehto monday.com. Voit lukea kaiken siitä monday.com-arvosteluamme.

Kustannus

Käyttäjän Jira-veloitukset. Käyttäjäkohtainen hinta laskee joukkueesi kasvaessa. Siinä ei ole erilaisia ​​tasoja eri ominaisuusjoukkoille. Maksat ja saat kaiken.

On myös itse isännöity vaihtoehto. Voit asettaa Jira-palvelun omalle verkkosivustolle kertaluonteisen maksun. 10 käyttäjälle tämä maksaa vain 10 dollaria, mutta 25 käyttäjälle hintapallot ovat 2500 dollaria. Se kasvaa sieltä, joten ellet ole vasta aloittamassa ja sinulla on pieni joukkue, joudut maksamaan iso muutospala etukäteen.

Se on kuitenkin pitkällä tähtäimellä halvempaa. Käyttäjät maksavat sinulle noin 100 dollaria vuodessa, joten 2 500 dollaria ei ole huono arvo.

Ilmaista suunnitelmaa ei ole, mutta voit kokeilla sitä ilmaiseksi seitsemän päivän ajan ilman luottokorttia. Jos kirjaudut sisään, voit tehdä sen luottokortilla tai PayPalilla. Voit maksaa myös pankkisiirrolla tai sekillä, jos teet vuosisuunnitelman.

Jira hinnoitellaan kilpailukykyisesti, ja sen tasojen puute pitää asiat yksinkertaisina. Se saa parempaa arvoa, kun ryhmäsi kasvaa myös. Ilmaista tarjoamista ei ole, ja ilmainen kokeilu on vain seitsemän päivää pitkä. Se ei ole täydellinen, mutta saa silti hyvän pisteet.

turvallisuus & yksityisyys

Jiran emoyhtiö Atlassian tarjoaa paljon tietoa turvallisuus- ja yksityisyyskäytännöistään. Se menee yksityiskohtaisemmin kuin olemme nähneet muualla, ja se on ehkä paras tapa tehdä niin projektijohtamisen luokassa.

Se käyttää TLS 1.2 -sovellusta täydellisen eteenpäin salaisuuden avulla tietojen suojaamiseksi siirron aikana. Sillä on useita sertifikaatteja, kuten ISO 27001 ja 27018. Sillä on Type II SOC -sertifikaatti Jira Cloudille ja PCI DSS -sertifikaatti, joka viittaa siihen, että voit luottaa siihen luottokorttitietojesi kanssa.

Sen lisäksi, että se osallistuu turvatarkastuksiin ja tunkeutumisen testausohjelmiin, se asettaa raporttinsa kaikkien saataville verkkosivuillaan. Jos haluat tietää tarkemmin, löydät ne sieltä. Sillä on myös CSA Star Level 1 -kysely, joka menee yksityiskohtaisesti sen toimintaan.

Se tekee hyvää työtä myös ongelmien ilmoittamisessa. Esimerkiksi, löysimme verkkosivustoltamme raportin, josta käyvät ilmi kolmannen osapuolen haavoittuvuus HipChat-ohjelmistossa. On vakuuttavaa nähdä julkaisijan ottavan tällaisen avoimen lähestymistavan turvallisuuskysymyksiin.

Löysimme raportit vuoden 2010 tietoturvaloukkauksista, mutta se oli avoin ja tapahtui kauan sitten, joten emme pidä sitä Jiraa vastaan.

Lyhyen, luettavan tietosuojakäytännön esittämisen lisäksi se osallistuu EU: n Yhdysvaltoihin. ja Sveitsin yhdysvallat. yksityisyydensuojakehykset, jopa tarjoamalla asiakkaille sertifikaattinsa päivämäärät, ja tietosuojakilpeihin liittyvissä tiedusteluissa on oma yhteyshenkilön numero ja sähköpostiosoite.

Jira ja GDPR

Jira tarjoaa yksityiskohtaisia ​​tietoja siitä, mitä se tekee suhteessa yleiseen tietosuoja-asetukseen, ja auttaa asiakkaitaan noudattamaan sitä. Se sisältää profiilien poistotyökalut, joiden avulla voit poistaa henkilökohtaisia ​​tietojasi, sekä tuontia ja vientiä, jotka toimivat asiakastietojesi kanssa. Jos haluat lukea lisää tästä, tutustu GDPR-artikkeliimme.

Kaksifaktorista todennusta tarjotaan, mutta ei ulkona. Sinun on ostettava verkkoversion laajennus noin 10 dollaria käyttäjää kohti tai asennettava puhelimeesi sovellus, kuten Google Authenticator..

Jos turvallisuus ja yksityisyys ovat tärkeitä sinulle, katso Wrike-arvosteluamme. Wrike on suosikki projektijohtamistyökalumme ja se menestyy useimmilla alueilla.

Jirassa saat useita suojausvaihtoehtoja, mutta sinun täytyy perustaa organisaatio, vahvistaa verkkotunnuksesi ja tilata Atlassian Access saadaksesi ne.

JIRA-yhteys

Vaikka Jira puhuu turvallisuutta ja yksityisyyttä koskevasta keskustelusta, saimme yllätyksen, kun otimme yhteyttä sen tukeen. He vastasivat meille kuvakaappauksella, joka osoitti tehtävät ja jotkut heidän yksityiskohdistaan, jotka he ottivat projektiimme.

JIRA-kuvakaappaus-from-tuki

Se oli vain testiprojekti, mutta jos se olisi ollut luottamuksellista yritystietoa, Jirran henkilökunta olisi nähnyt sen. Se on iso haittapuoli yksityisyyden kannalta.

Palautimme asiaan kysyämme, onko käyttäjien tietojen tarkasteleminen tavallista, ja saimme anteeksi vastauksen, mutta sanoimme meille, että “tuki voi kuitenkin kirjautua sisään asiakassivulle” tutkiessamme ongelmaa.

JIRA-tuki-vaste

Vaikka olemme varmoja, että sen ehdot antavat sille luvan siihen, emme silti odota projektimme sisäisiä jäseniä katsottavan ilman nimenomaista suostumusta. Tämä on ensimmäinen kerta, kun olemme nähneet sen tapahtuvan tarkastellessaan projektinhallintaohjelmistoja.

Valitettavasti sen vuoksi meidän on annettava Jiralle huono merkki turvallisuudesta ja yksityisyydestä huolimatta siitä, että se saa kaiken muun oikein tällä alueella.

palvelu & Tuki

Näyttöruudun vasemmassa alakulmassa oleva ohjevalikko on täynnä vaihtoehtoja, ja sinun tulee ensin napsauttaa, kun olet jumissa.

Sen dokumentaatio, johon pääset tästä valikosta, on kattava ja yksityiskohtainen. Löydät tietoa siitä, kuinka tiettyjä säätimiä ja näyttöelementtejä käytetään, sekä korkeamman tason neuvoja projektien asettamiseen ja niiden käyttämiseen haluamasi saavuttamiseksi.

Lisäksi on laaja tietokanta ohjeartikkeleista, jotka tarjoavat lisätietoja.

Jira on suosittu työkalu, ja sillä on suuri yhteisö käytettävissä, jos tarvitset apua. Sen yhteisön verkkosivusto on kiireinen, ja siinä on paljon kysymyksiä ja vastauksia, joista suurin osa sai vastauksen muutamassa tunnissa. Siellä on hakukenttä ja useita suodattimia, joita voit metsästää niiden läpi, mutta toinen pieni käyttöliittymäongelma tapahtui, kun avattava valikko ei sulkeutunut sen käytön jälkeen..

Jos haluat olla yhteydessä muihin käyttäjiin henkilökohtaisesti, Atlassianilla on käyttäjäryhmiä ympäri maailmaa. Niitä on yksinomaan Yhdysvaltojen 50 kaupungissa, ja useimmissa suurimmissa maissa on ainakin yksi. Heillä on tyypillisesti tapahtumia joka kuukausi, joten Jira on loistava alusta, jos haluat paeta toimistosta ja verkosta tosielämässä.

Yhteydenpito muihin ihmisiin on erityisen tärkeää, jos työskentelet kotoa. Jos olet sinä, kannattaa ehkä lukea myös artikkeli etätyöskentelyn eduista saadaksesi lisää osoittimia.

Voit ansaita jopa kunniamerkkejä osallistumisesta yhteisöön (valitettavasti olemme vain nollatasolla). Tasot, jotka motivoivat sellaisia ​​asioita nauttivia, palkitaan myös eri tehtävien suorittamisesta, joten se on hieno tapa saada ryhmäsi kokeilemaan käytettävissä olevia erilaisia ​​työkaluja.

Jos hallitset suurta joukkuetta, voit hyödyntää Atlassian-yliopistoa, joka tarjoaa koulutusta ja sertifikaattia tilauksesta ja live-luokista.

Arvostamme sovellusta, jolla on hyvä valikoima pikanäppäimiä ja helppo tapa nähdä niitä. Jiralla on molemmat.

Jira-ohje

Jira-ohjevalikossa ei ole mahdollisuutta ottaa yhteyttä tukeen, mutta sen linkitetyllä yhteisösivulla on yksi. Tukikanavat ohjaavat ensin itseapuvaihtoehtoja, mutta jos jatkat napsautusta, pääset lopulta yhteyslomakkeeseen.

Silloinkin kategoriat eivät sisällä yleisiä apupyyntöjä. Jos haluat tietää, miten tehdä jotain, lähin ottelu on ”tekniset kysymykset ja virheet”. Tämän jälkeen sinun on arvioitava ongelmasi nelipisteasteikolla.

Olemme jo puhuneet kokemuksistamme Jira-tuen kanssa tietoturva- ja tietosuojaosassa, mutta sen vastaus kyselyyn oli nopeaa. Vastaaminen meille kesti alle tunnin, mikä on parempi kuin monet muut. Oli vain valitettavaa, että edustaja päätti käyttää projektiamme ja lähettää meille siitä kuvakaappauksen.

Tuntia on hieno vastausaika, mutta jos haluat vielä nopeampaa palvelua, tutustu Basecamp-arvosteluamme. Sen tuki sai takaisin meille kolmessa minuutissa vastaten ennen kuin pääsimme takaisin kahvitauoltamme.

Huolimatta Jiran pyrkimyksistä syrjäyttää meitä ottamasta suoraan yhteyttä, yritimme löytää kysymyksen, johon ei jo vastattu sen dokumenteissa tai yhteisössä, joten ne ovat erinomaisia ​​resursseja.

Me yleensä annamme Jiralle korkeat arvosanat täällä. Huolimatta siitä, että pidät sinua ottamatta yhteyttä tukeen, sen ohjemateriaalit ovat huippulaatua ja tukevat vastauksia nopeasti ja tarkasti, kun otat yhteyttä tukeen. Meidän on kuitenkin löydettävä muutama kohta, jotta sen tukihenkilöstö voi nähdä projektimme yksityiskohdat tarpeettomasti.

Lopulliset ajatukset

Jira on erinomainen alusta projektijohtamiseen ja tehtävien jakamiseen joukkueellesi. Jouduimme selvittämään joitain asioita sitä käytettäessä, mutta siellä on paljon tukea ja tavallisille käyttäjille asiat ovat helpompia kuin niitä, jotka perustavat projekteja.

Sen turvallisuus on todellinen vahvuus, ja olisimme sanoneet saman sen yksityisyydestä, ellei se olisi lähettänyt meille kuvakaappausta projektimme yksityiskohdista, mutta niiden, jotka tosissaan pitävät tietonsa yksityisenä, tulisi olla varovainen.

Sen yhteisö on vahva, sillä paljon apua ja tietoa on saatavana verkossa, tosielämän tapaamisten ja koulutuksen kautta. Se reagoi nopeasti myös tukilippuihimme. Katsomme, että se on katsomisen arvoinen, ja toivottavasti se paranee, kun se rauhoittaa uudelleen suunnittelunsa aiheita.

Jos olet yrittänyt Jiraa, kerro meille kokemuksestasi kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map