ClickUp Review – päivitetty 2020

ClickUp Review

ClickUp on projektinhallintatyökalu, joka yllätti meidät kuinka hienosti pystyimme virittämään tehtäviä ja hallitsemaan työnkulkua. Sillä on myös loistava hinnoittelujärjestelmä. Lue yksityiskohdat napsauttamalla koko ClickUp-arvosteluamme.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

ClickUp tarjoaa muuttaa elämäsi ja tehdä sinusta 46 prosenttia tuottavampaa. Nämä ovat rohkeita ja mielenkiintoisia täsmällisiä väitteitä, jotka toivomme koetukselle tässä ClickUp-katsauksessa.

Siinä on yli 25 000 joukkueen asiakaskunta, mukaan lukien sellaiset raskaansarjat kuin Google, Nike ja Samsung. Sellaiset asiakkaat viittaavat siihen, että sillä on paljon tarjottavaa.

ClickUp yllättyi meistä ilahduttavasti. Se on täysin esillä ja suurin osa siitä toimii hyvin. Se on halpa ja helppo käyttää, mutta tarjoaa kuitenkin paljon syvyyttä. Se sijoittuu siellä suosikki projektinhallintaohjelmistamme. Olemme kuitenkin löytäneet muutamia asioita, jotka olisivat voineet toimia paremmin. Jatka lukemista selvittääksesi miksi pidimme palvelusta.

Vaihtoehtoja ClickUp: lle

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Kuten useimmissa projektinhallintaohjelmissa, vietät suuren osan ajasta ClickUpin luomiseen ja muokkaamiseen.

Jokaisella tehtävällä on oma erillinen sivu kommenttien ja tiedostojen lisäämistä varten. Voit määrittää kommentteja henkilölle antamalla heille ilmoituksen ja ylimääräisen tehtävän valintaan. Tämä tekee siitä hyvää pomoille, jotka haluavat varmistaa, että heidän tiiminsä jäsenet katsovat mitä heidän on tehtävä.

clickup-tehtävä

Tehtävissä on mini-tehtäväluettelot, jotka toimivat alatehtävinä. Ne voidaan merkitä erikseen, kun teet ne. Voit lisätä riippuvuuksia tehtävänäkymästä avaamalla sen pudotusvalikon, napsauttamalla riippuvuusvaihtoehtoa ja valitsemalla tehtävät, joista valittu riippuu tai jotka ovat siitä riippuvaisia.

Tehtäville voidaan asettaa prioriteetit, mikä antaa sinulle tavan tarkistaa, mitä on tehtävä kiireellisesti. Ne voidaan myös yhdistää, joten jos olet saanut laukaisen onnelliseksi, voit yhdistää ja yksinkertaistaa projektiasi. Prioriteetteja edustavat helposti ymmärrettävät värilliset liput.

Voit myös kirjoittaa aika-arvion jokaiselle tehtävälle. Voit verrata arvioitasi tapahtumiin, joka tapahtui myöhemmin, joten voit parantaa suunnittelutaitojasi projektista projektiin. Tällaiset ominaisuudet auttavat ryhmääsi parantamaan suorituskykyä pitkällä tähtäimellä.

Napsauta Tasp Control Task Control

Tehtävänäkymä antaa sinulle paljon vaihtoehtoja. Tehtävät ovat projektinhallintaohjelmistojen ytimessä, joten on hyvä nähdä, että ClickUp tarjoaa sinulle niin paljon hallintaa niistä.

Jos tarvitset jotain yksinkertaisempaa, katso Asana-arvosteluamme. Asana on yksinkertainen, helppo käyttää ja hyvä vaihtoehto, jos arvostat ominaisuuksien käyttäjäystävällisyyttä.

ClickUp: lla on kolme perusnäkymää, ja ne voidaan valita näytön yläosassa olevilla painikkeilla.

clickup-lista

Luettelonäkymä on yksinkertaisin ja näyttää tehtävät riveinä. Sarakkeissa on erilaisia ​​yksityiskohtia, joita voit muuttaa halutessasi.

clickup-pylväät

Sen aikanäkymä on kalenteri, jonka avulla voit vetää tehtäviä ympäri ja ajastaa kaiken uudelleen.

clickup-board

Taulunäkymä antaa sinulle kanbanin kaltaisen käyttöliittymän, mutta siinä on oletuksena vain kaksi saraketta. Siellä on yksi avoimelle työlle ja yksi suljetulle. Voit kuitenkin luoda niin monta saraketta kuin haluat, mikä tarkoittaa, että voit käyttää ClickUp: tä tehokkaana kanban-paneelina.

Trello-aloittelijan oppaassa on toinen helppokäyttöinen kanbanipohjainen työkalu.

ClickUp-ruudunäkymä jakaa ruudun ryhmäsi jäseniä edustaviin ruutuihin. Jokainen ruutu sisältää kyseiselle henkilölle osoitetut tehtävät. Siellä on myös määrittelemätön laatikko, joten näet, mitkä työpaikat on vielä jaettava.

Tätä on hyvä käyttää, jos haluat keskittyä ihmisiin ja tarkistaa, mitä tietyt ihmiset tekevät.

Siellä on myös heikko näkymä, joka on hieno tapa nähdä, kuinka tehtävät sopivat yhteen ja mitkä ovat riippuvaisia ​​toisista.

Jos gantt-näkymä on suosikki tapa organisoida asioita, kannattaa ehkä harkita sen keskittyneen työkalun käyttöä. Lue lisätietoja TeamGantt-arvosteluista.

ClickUp Reports

ClickUp tarjoaa helppokäyttöisen raportointinäytön, joka tarjoaa monentyyppisiä raportteja pikalinkkien kautta. Ne sisältävät luettelot siitä, mitä ihmiset ovat työskennelleet, ajan seurantaa ja useita muita. Myös mukautusvaihtoehtoja on, joten voit saada tietoja eri ajanjaksoista ja hallita miten tilastot esitetään.

Ajan seuranta voidaan tehdä käyttämällä Chrome-laajennusta tai yhtä monista ulkoisista palveluista, kuten Everhour, Harvest ja muut.

clickup-muistilehtiö

Näytön oikeassa alakulmassa on notepad-kuvake. Jos napsautat sitä, muistikirja aukeaa, joka antaa sinun kirjoittaa muistiinpanoja ja muistutuksia itsellesi.

Jokaista muistiinpanoa voidaan laajentaa ja kommentoida pientekstieditorilla. Muistiinpanot voidaan tulostaa tai muuntaa pääprojektisi tehtäviksi, mikä tekee niistä hyödyllisen tavan kokeilla ideoita ennen niiden jakamista joukkueellesi. Samanaikaisesti ominaisuus ei kuitenkaan vastaa parhaita muistiinpanosovelluksiamme.

Jos haluat käyttää tietoja muilta alustoilta, voit tuoda ne Asanasta, Trellosta tai Jirasta. Voit tuoda tai viedä myös .csv-tiedostoja. ClickUpin vientitoiminto ei kuitenkaan toiminut meille. Yritimme kahdesti eikä se koskaan päättynyt huolimatta siitä, että odotimme yli 30 minuuttia toisella yrityksellä. Sinulla saattaa olla parempi onni.

Sen integroinnit antavat sinun työskennellä useiden muiden työkalujen, kuten GitHub ja Slack, kanssa. Voit käyttää myös Zapieria, jonka avulla voit muodostaa yhteyden yli 1 000 muuhun sovellukseen.

clickup-tuonti

Käytettävissä olevien asetusten mukauttaminen tapahtuu ClickApps-sovelluksen avulla. Niitä on 10 ja ne lisäävät toimintoja, kuten ajan seuranta tai automaattinen riippuvuuden aikataulu. Voit kytkeä ne päälle tai pois päältä valintaikkunan kautta, mutta sinulta kysytään, mitä ominaisuuksia tarvitset aloittaessasi, jotka tekevät sinulle joitain valintoja automaattisesti.

ClickUp tukee monia alustoja. Android- ja iOS-mobiilisovellusten lisäksi siinä on työpöytäsovelluksia Windowsille ja macOSille, laajennus Chromelle ja sovellus Amazon Fire TV: lle..

ClickUp: llä on erinomainen ominaisuusjoukko, joka tarjoaa monia tapoja hallita ja hallita tehtäviäsi. Se integroituu myös hyvin muihin alustoihin. Meillä oli ongelmia sen vientiominaisuuteen, mutta se, mitä tarkastelimme, toimi yleensä hyvin, joten se saa täällä vahvan pisteet.

ClickUp-ominaisuuksien yleiskatsaus

ClickUp-logoclickup.com

Alkaa 500 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot
Mukautetut avataarit joukkueille. Valitse henkilökohtainen värijärjestelmä

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
Rajoittamaton Gt

yleinen

maksu
Luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android

Ilmainen kokeilu

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
AES-256

SOC-sertifiointi
Ei mainittu

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

ClickUp antaa vaikutelman sanasta go, liukas, nykyaikainen verkkosivusto, joka käyttää animaatiota tehokkaasti ja opastaa sinut liittymisprosessissa. Tiedot löytyvät helposti ja yleensä ilman turhaa.

Kun olet vahvistanut sähköpostisi, sinut lähetetään valitsemaan avatari ja värimaailma sekä käytettävät integraatiot.

Voit mukauttaa profiilisi ja joukkueesi eri väreillä tai käyttää kuvaa. Jos haluat käyttää logosi, ClickUp antaa sinun tehdä niin.

Sen avulla voit valita ja valita joitain sen ominaisuuksista asettaessasi, joten jos haluat antaa tehtäviä useille ryhmän jäsenille, voit. Tehtävän prioriteetit, ajan seuranta ja monet muut ominaisuudet voidaan kytkeä pois päältä.

On hienoa, jos haluat pitää asiat yksinkertaisina. Valitse vain tarvitsemasi ominaisuudet ja vältä niitä, joita et halua.

Voit napsauttaa alkuperäisiä asetuksia, jos haluat. Se voi olla hyötyä niille, jotka eivät ole varmoja siitä, kuinka he haluavat käyttää sitä, ja kokeilevat ensin tyhjää liuskaa..

Kun olet kirjautunut sisään tietokilpailuun, ClickUp kutsuu sinut aloittamaan ensimmäisen projektisi. Se tarjoaa runsaasti malleja, jotka on lajiteltu yli 20 luokkaan.

clickup-new-projekti

Se tukee kansainvälisiä fontteja, joten jos käytät kiinaa tai korealaista, sinun pitäisi huolehtia siitä. Emme ole varmoja, onko tämä ominaisuus ainutlaatuinen ClickUp: lla, mutta se on ensimmäinen käyttöjärjestelmä, joka kertoi meille, että sillä on se.

clickup-kansainvälinen

Kuten LeanKit, myös ClickUpin näyteprojekti toimii tee-se-itse -ohjatun kiertueena, jonka tehtävien nimet rohkaisevat sinua kokeilemaan erilaisia ​​ominaisuuksia ja kommentteja antaen sinulle vinkkejä siitä, mitä tehdä. Katso LeanKit-arvosteluamme, jos se vetoaa sinuun. LeanKit on toinen vahva alusta, jolla on paljon tarjottavaa liiketoimintaryhmille.

ClickUpin malliprojekti on loistava tapa oppia, ja suosittelemme, että otat sen tarkasti huomioon, kun käytät palvelua ensimmäisen kerran.

ClickUp-käyttöliittymä

Sen kirkas ja tuulinen käyttöliittymä voidaan kääntää pimeään tilaan, jos haluat antaa silmillesi lepoa tai mieluummin erilaista estetiikkaa.

Kun katselet malliprojektia, näyttöön tulee ponnahdusikkunoita, joissa on neuvoja painikkeiden ja säätimien käyttämiseen.

clickup-vinkit

Käytettävissä on paljon apua järjestelmän opettamiseen. ClickUp on erinomainen käytettävyyden suhteen. Se esittelee monia ominaisuuksia selkeästi ja voit tehdä suurimman osan asioista tarkistamatta ohjesivuja. Perusteiden tekemisen helpottamisen lisäksi sen valikoissa on hyödyllisempiä vaihtoehtoja, joten metsästämiseen on paljon lisäominaisuuksia.

Lue monday.com-arvosteluista vaihtoehtoisesta työkalusta, joka myös kynnettaa käytettävyyttä.

ClickUp osoittaa käytettävyyden hyvin, koska se tarjoaa paljon ominaisuuksia ilman käyttäjän ylenmääräistä. Se voidaan ymmärtää nopeasti, mutta palkitsee myös etsinnän. Nautimme sen käytöstä ja uskomme sinunkin.

Kustannus

ClickUpin hintarakenne näyttää verkkosivustollaan yksinkertaiselta, ilmaisella paketilla ja rajoitetulla nimeltään maksetulla suunnitelmalla. Ilmainen tarjous antaa sinulle 100 Mt tallennustilaa sekä rajattomia käyttäjiä ja projekteja. Se on melko paljon, jos sinulla on suuri joukkue, mikäli et tarvitse paljon tilaa.

Jos haluat käyttää ilmaista suunnitelmaa, mutta tarvitset lisää tallennustilaa joukkueellesi, katso paras tiimien verkkotallennusartikkeli, jossa on yhteenveto joistain vaihtoehdoista.

Hämmentävällä tavalla sovelluksessa näkyy vielä kaksi maksettua suunnitelmaa: Business ja Enterprise. Ne tarjoavat ylimääräisiä suojausominaisuuksia ja paljon muuta.

Pyysimme tukea verkkosivustossa ja sovelluksessa olevien erojen suhteen, ja se ilmoitti, että ClickUp päivittää verkkosivustoaan. Toivottavasti siihen mennessä, kun katsot sitä, se on johdonmukainen. Se voi kuitenkin maksaa tarkistaa kaiken huolellisesti.

Rajoittamaton-vaihtoehto on yhtä hyvä kuin nimi, sillä siinä on rajoittamaton tallennustila, edistynyt raportointi, käyttöoikeudet ja rajattomat ominaisuudet ja integroinnit. ClickUp on vain 5 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja se on yksi markkinoiden halvimmista pelaajista.

Katso paras projektinhallintaohjelmisto-oppaamme nähdäksesi kuinka sen kilpailu hinnoitellaan.

Jos 5 dollaria kuukaudessa on edelleen liian paljon sinulle, voit tehdä oman tarjouksen. Napsauta “Tehdään sopimusta” -tekstiä ja voit ehdottaa hintaa valitsemillesi käyttäjille. ClickUpin tiimi luultavasti ottaa sinuun yhteyttä kyllä ​​tai ei, joten jos nautit neuvotteluista, saatat saada vielä suuremman kaupan ryhmällesi.

Voit maksaa vain luottokortilla, mutta PayPal-vaihtoehto voidaan lisätä pian.

ClickUp antaa hyvät hinnat, ilmaisella vaihtoehdolla ja halvalla maksetulla suunnitelmalla. Tarkista viimeisimmät hinnoittelu sen verkkosivustolta, koska se tekee muutoksia.

turvallisuus & yksityisyys

ClickUp noudattaa EU: n vaatimuksia. Privacy Shield -kehys, samoin kuin yleinen tietosuoja-asetus ja HIPAA, joten sinulla on joitain takeita tietosi turvallisuudesta.

Sitä ylläpidetään Amazon Web Services -yrityksessä, joka on valtava yritys, jolla on hyvin kehittyneet tietoturvakäytännöt. Lähetettävät tiedot käyttävät 256-bittistä SSL-salausta, joten kukaan sieppaaminen ei pysty lukemaan sitä.

Kaksitasoinen todennus ja kertakirjautuminen ovat käytettävissä sen maksullisissa suunnitelmissa. Voit myös asettaa kertakirjautumisen Googlen tai Microsoftin kautta, jos olet kyseisissä suunnitelmissa.

Lisätietoja siitä, miksi siitä on hyötyä, on tutustumassa artikkeliin, joka on kaksifaktorinen todennus.

clickup-todennus

Sen maksetut suunnitelmat saavat myös lepoalaussalauksen, mutta heidän on otettava yhteyttä tukeen saadaksesi lisätietoja. ClickUp ei selvittänyt salaustyyppiä edes pyydettäessä, mutta ehkä on parasta pitää kaikki arvaamaan.

Jos olet kiinnostunut oppimaan, mitä voit tehdä verkkosivustosi suojaamiseksi, katso vinkkejä verkkosivustomme suojauskappaleeseen.

ClickUp: lla on laaja tietoturvapolitiikka, josta käyvät ilmi, mitä se tekee ja mitä henkilöstönsä odottaa. Emme mene yksityiskohtiin sisällön suhteen, mutta ota se meiltä, ​​palvelu ottaa tietoturvasi vakavasti.

Jos turvallisuus on etusijallasi, voit tarkastella toista alustaa Wrike. Se tarjoaa erinomaisen turvallisuuden ja on vahva melkein kaikilla alueilla. Lue lisätietoja Wrike-arvosteluista.

ClickUp saa lähes kaiken oikein turvallisuuden suhteen, joten täällä on vahva pistemäärä. Olisi hienoa nähdä yksityiskohtaisemmin sen salausta, mutta yksityiskohtien pitäminen vyön alla on kiistatta turvallisempaa.

palvelu & Tuki

ClickUp väittää saaneensa alan parhaiten arvioidun asiakastuen, joten ajattelimme, että kysyisimme sille muutaman kysymyksen koettaaksemme sen.

Ohjeen sivu sisältää puhelinnumeron, sähköpostiosoitteen, tukimuodon ja fyysisen osoitteen. Siellä on myös live-chat-vaihtoehto, joten sinulla on kaikki vaihtoehdot yhteydenottoon.

Jos haluat ratkaista ongelmat itse, siinä on haettavissa oleva tietokanta, joka sisältää noin 200 artikkelia. Ne sisältävät tekstiä, videoita ja animaatioita auttamaan sinua näyttämään kaikenlaisia ​​asioita.

Vaikka sisältö on hyvää, jotkut sivut ovat vanhentuneita, ja niissä mainitaan ominaisuuksia, jotka ovat käytettävissä suunnitelmissa, joita ei ole lueteltu sen hinnasivulla, mikä on hämmentävää.

Vakio-ohjeiden lisäksi se sisältää vinkkejä alustan perustamisesta eri tarkoituksiin – esimerkiksi varaston seurantaan tai rekrytointiin.

Jos pidät oppimisesta videon kautta, arvostat sen YouTube-kanavaa, jossa on noin 100 videota, jotka osoittavat sinulle, kuinka käyttää alustan ominaisuuksia, sekä oppaita tietyille tehtäville ja eri käyttäjäryhmille. On videoita myyntitiimeille, kehitysryhmille ja markkinointiryhmille.

Huomasimme valitettavan virheen sen yhteyslomakkeessa. Napsauttamalla Enter valitaksesi automaattisen täydentämisen kentät (jotka teimme sähköpostiosoitteelle) lähettää lomakkeen, mikä tarkoittaa, että lähetimme tukitiimillesi muutaman tyhjän viestin ennen kuin oivalimme kuinka se toimi. He olivat kuitenkin kohteliaita siitä.

Kun keksimme sen, salauskyselymme sai vastauksen noin 15 tunnissa.

Jos haluat kokeilla palvelua, jolla on nopeammat reaktioajat, lue Basecamp-arvostelu. Kesti vain kolme minuuttia vastaamiseen meille.

clickup-tuki

ClickUpin sovelluksen sisäinen ohjevalikko sisältää hyödyllisiä vaihtoehtoja. Siellä on ehdotussivu, josta voit kysyä ominaisuuksia. Monista ehdotuksista käydään aktiivisia keskusteluja, ja ne on merkitty keskeneräisiin, joten voit nähdä, onko haluamasi horisontissa.

Sillä on myös live chat -vaihtoehto, vaikka sillä ei ole aina henkilöstöä. Kysymykseemme sai vastauksen, joka selittää aikaisemmin keskusteltujen hinnasivujen eron noin puolentoista päivän sisällä.

ClickUpin palvelu ja tuki ovat vahvoja. Sen vasteajat ovat hyvät, tosin kaukana nopeimmasta olemme nähneet. Emme arvioisi sitä “alan parhaaksi”, mutta se saa silti hyvän pisteet.

Lopulliset ajatukset

Nautimme ClickUpin käytöstä. Se hallitsee erinomaisesti tehtäviä ja osoittaa niiden välisiä suhteita. Siinä on rajoittamaton tallennustila ja laadukas käyttöliittymä, sekä runsaasti suojausvaihtoehtoja. Se on antanut sinulle myös tuen ja tuen, ja monilla vaihtoehdoilla on mahdollisuus, jos takertuit ja hyödyllisiä oppimateriaaleja.

Ilmaisen version lisäksi ClickUpin maksetut tarjoukset ovat siellä halvimpia, joten se on erinomainen valinta budjetin haltijoille..

Löysimme muutamia asioita, jotka eivät toimineet täydellisesti, mutta alusta näyttää näyttävän lisäävän uusia ominaisuuksia säännöllisesti ja omituinen hikka on hinta, jonka maksat siitä. Siitä huolimatta suosittelemme sitä, jos haluat halvan, tehokkaan työkalun, joka näyttää hyvältä ja antaa sinun hallita tehtäviäsi kaikin tavoin.

Jos olet kokeillut sitä, haluaisimme kuulla, mitä ajattelit. Kerro meille kommenteista. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map