Basecamp-arvostelu – päivitetty 2020

Basecamp-arvostelu

Basecamp on vankka, tehokas palvelu, joka tekee mitä on, mutta josta puuttuu kilpailijoiden pizzazz. Sen hinnoittelu on kohtuullista, joten jos työn tekeminen on mitä tarvitset, se voi olla sinulle projektinhallintatyökalu. Katso yksityiskohdat kaikesta Basecamp-arvosteluistamme.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Basecamp sijoittaa itsensä kattavaksi työkaluksi, jokainen ominaisuus yhdessä paikassa. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää sitä kokonaisen kuorman muiden palvelujen sijasta. Tämä Basecamp -arviointi koskee sitä, haluatko haluat.

Sillä on vankka perusta, jonka on luonut Ruby on Railsin takana oleva tiimi. Aikaisemmin nimellä 37signals, yritys nimitti itsensä muutama vuosi sitten pohtimaan keskittymistään projektijohtamissovellukseensa, Basecampiin.

Debytoinninsa jälkeen vuonna 2004 se kasvoi 100 000 käyttäjään parin vuoden sisällä. Siitä lähtien se on kerännyt 2,8 miljoonaa tiliä, joten sen kasvu on ollut vaikuttavaa.

Basecampilla on ollut kauan aikaa tarkentaa käyttökokemustaan. Projektinhallinnan alalla on kuitenkin paljon toimijoita, joten näemme kuinka sitä verrataan. Olemme erityisen uteliaita siitä, kuinka kunnioitettava vanha koira pinoaa korttelin uusia lapsia vastaan.

Jotta voisit antaa sinulle maistajan, ajattelimme, että Basecamp oli hyvä, mutta epämääräinen. Siinä on kunnollinen valikoima ominaisuuksia, mutta älä koskaan aseta sydämemme kilpailemaan. Katso paras projektijohtamisartikkeli, jos etsit jotain enemmän va-va-voom.

Vaihtoehdot Basecampille

vahvuudet & heikkoudet

ominaisuudet

Laaja valikoima ominaisuuksia, kuten tiedostojen jakaminen ja tiedonsiirto, Basecampia voidaan käyttää monitoimilaitteena esimerkiksi työkaluille, kuten Slack, Asana ja Dropbox. Sen on oltava vahva kaikilla niillä alueilla, jotta ydinmyyntitilanne voi kuitenkin kasautua.

Basecamp on hyvä tiedostojen jakamiseen joukkueen jäsenten välillä, ja sen kiinteä hinnoittelu tekee siitä paremman arvon, kun joukkue kasvaa. Jos teitä on vain kaksi tai kolme, oma palvelu voi toimia paremmin. Tutustu parhaaseen pilvitallennustilaan jaettavaksi artikkeliksi nähdäksesi, voitko löytää jotain sopivaa.

Nuotiopaikka on yksi sen ydinkomponenteista ja antaa sinun pitää ryhmäkeskusteluja projektikohtaisesti. Sen avulla voit myös liittää ääniä ja videota. Löysimme videonjaon kuitenkin pirteäksi, koska testivideomme näytti toistettavana lataajan chat-ikkunassa, mutta oli vain ladattavissa muille.

Tutustu Slack-kappaleen parhaaseen pilvitallennukseen, esimerkiksi kuinka tiedostojen jakaminen voi toimia verkkoviestintätyökalun avulla.

Basecamp-nuotio

Sen lisäksi nuotio toimii melko hyvin, mutta ei niin hyvin, että haluamme käyttää sitä muihin asioihin. Se tuntuu myös rajoittavalta, koska projektia kohti on vain yksi nuotio.

Siellä on myös ilmoitustaulu, jonka avulla voit lähettää viestejä kaikille ryhmäsi jäsenille. Aivan kuten nuotioita, se on riittävän kunnollinen, mutta olisi kiva, jos siinä olisi enemmän joustavuutta. Lajitteluvaihtoehdot ovat rajoitetut, ja niiden muuttaminen vaikuttaa jokaiseen ryhmän käyttäjään.

Sen tehtäväluettelon avulla voit luoda tehtäviä, määrittää ne ryhmän jäsenille, lisätä määräaikoja ja muistiinpanoja sekä määrittää ihmisille, joille ilmoitetaan tehtävän suorittamisesta. Se on hyödyllistä, mutta olisi hienoa, että saisi myös alitehtäviä ja riippuvuushallintaa.

Basecamp-tehtävät

Voit tehdä tapahtumia sen kalenterin avulla. Ne voivat toistaa, jos haluat, ja voit valita, kenelle ilmoitetaan, kun he luodaan. Voit tilata tapahtumia Google-kalenterin, Apple-kalenterin tai Microsoft Outlookin kautta.

Saat myös kätevän 500 Gt pilvitallennustilaa projektitiedostojen jakamiseen, mikä on enemmän kuin jotkut erilliset pilvitallennuspalvelut tarjoavat. Jos tarvitset sitä enemmän, on kuitenkin paljon paikkoja saada se. Tarkastelemme joitain niistä parhaimmassa pilvitallennusartikkelissa.

Kun muut joukkueen jäsenet kirjoittavat asiaankuuluvia viestejä, saat ilmoituksen punaisella pisteellä näytön yläosassa ja Basecampin selain-välilehdellä. Se pitää sinut tietoisena kaikesta, mitä sinun on tarkistettava tai johon on vastattava.

Selainpohjaisen käyttöliittymän lisäksi voit käyttää Basecampia tien päällä sen Android- tai iOS-sovelluksen kanssa. On myös työpöytäversioita Windowsille ja macOS: lle.

Suurin osa siitä, mitä Basecamp tarjoaa, on riittävä ja tekee mitä tarvitset. Sillä ei ole tappajaominaisuuksia, mutta tämä on projektinhallintaa. Se ei aio ketään innostaa, mutta jos haluat toimivan, hienostuneen kokemuksen, se tarjoaa sen, että.

Joillakin työkaluilla on runsaasti ominaisuuksia, mutta niitä on vaikea käyttää. Jos haluat jotain, joka pysyy poissa tieltäsi ja pitää asiat yksinkertaisina, Basecamp tekee sen hyvin. Jos tarvitset jotain monipuolista, lue Wrike-arvostelu, koska se on yksi suosituimmista projektinhallintatyökaluista.

Basecamp-ominaisuuksien yleiskatsaus

Basecamp-logobasecamp.com

9900 dollaria kuukaudessa

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot

Joukkueen kokorajoitus
Rajoittamaton

Varastotila
500 Gt

yleinen

maksu
Luottokortti

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android

Ilmainen kokeilu

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
AES-256

SOC-sertifiointi

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

Basecampin suunnittelu on suunnattu käyttäjäystävällisyyteen ja lähestyttävyyteen. Sen hymyilevä logo ja ystävälliset, käsin piirretyt kuvat toivottavat sinut tervetulleeksi ja saavat sinut tuntemaan olosi kotoisaksi. Sen tavoitteena on selvästi olla lämmin, pehmoinen sovellus, jota ihmiset käyttävät mielellään.

Basecamp-kirjautumisen

Kun kirjaudut, se kysyy lisätietoja joukkueestasi, jotta pääset alkuun. Prosessi ei ole vaikea, mutta on hyvä, että tiedot ovat käsillä. Saat myös mahdollisuuden kutsua työtovereita sähköpostitse, jonka voit tehdä myöhemmin, jos haluat.

If tarjoaa sinulle lyhyen tervetuliaisvideon käynnistyksen yhteydessä, mutta käyttöliittymä epäonnistui meillä siinä, että videon koko ei sopeutunut normaalikokoiseen Firefox-ikkunaan oikein ja kaiutin katkaisi näytön oikeassa alakulmassa..

Basecamp-intro

Ei ole selvää, kuinka videot suljetaan, mikä sai meidät napsauttamaan avuttomasti ennen kuin lopulta pääsimme eroon siitä paeta-painikkeella. Meillä oli samanlaisia ​​ongelmia myös muiden ponnahdusikkunoiden kanssa. Huolestuttavampaa, monet näytön elementit, jotka näyttävät ikään kuin niiden tulisi napsauttaa, eivät toisinaan ole. Esimerkiksi kerran videon sulkemisen jälkeen näytön yläreunassa olevat valikon elementit eivät reagoineet napsautuksiin.

Uusia ryhmiä ja projekteja luotaessa Basecamp tarjoaa usein apua. Jos hyväksyt, vie läpi muutaman kysymyksen, joiden avulla pääset alkuun helposti.

Basecamp-ohjatun

Se on hieno lähestymistapa, jonka avulla voit saada paljon aikaan ilman, että sinun täytyy säätää kaikkea käsin.

Basecamp-tapahtumia

Se luo myös viestejä sinulle. Esimerkiksi se laatii tervehdysviestin, jonka ryhmäsi jäsenet näkevät, kun heidät kutsutaan projektiisi. Se ylittää tavanomaisen lauseen tai kaksi ja sisältää muutaman kappaleen, joka toivottaa ihmiset tervetulleiksi ja antaa heille hyödyllisiä osoituksia.

Se on melkein kuin jos sinulla olisi sihteeri laatimassa se sinulle, tai voit kokeilla parasta puhetta tekstiin -ohjelmistoa, jos haluat sanella kirjoittamista.

perusleirin-viesti

Yläruudun käyttöliittymä tuntuu kapealta, ja kaikki on pakattu näytön keskelle. Se antaa sille päivätyn tunteen ja vaikeuttaa asioiden löytämistä. Siirryttäessä tehtäväkeskeisiin sovelluksiin asiat ovat kuitenkin paljon parempia.

On vain sääli, että yläruutu on sotku, koska se ei anna paras ensivaikutelma. Alakomponentit toimivat kuitenkin hyvin ja ovat riittävän intuitiivisia kenen tahansa käytettäväksi. Suunnittelu on paksu, isoilla painikkeilla, jotka välittävät toimintansa selvästi.

Basecamp-tiimi

Joukkuealueella on jäsenet ylhäällä ja siinä on suuret tablet-tyyppiset painikkeet komponenttien, kuten nuotion tai avokorttien, avaamiseen. Alla oleva ryhmäaktiviteettiosasto näyttää sinun ja kollegoidesi viimeaikaisen toiminnan. Olisi ollut parempi laittaa se alkuun, koska kaikki eivät vaivaudu vierittämään alas nähdäksesi sen (tiedät kuka olet).

Joskus ihmisten vastauksissa on keskustelupainike, jonka avulla voit aloittaa vuoropuhelun. Siellä on myös pieni raketti, jota napsauttamalla voit antaa joukkuetovereillesi lisäyksen.

Basecamp-boost

Se on mukava ominaisuus, joka tekee Basecampin käytöstä hauskempaa ja muistuttaa meitä Asanan ”juhlista”, josta voit lukea Asanan arvosteluamme.

Sen tekstieditori, jota käytetään useissa paikoissa, on hyvä ja siinä on yksinkertainen, selkeä asettelu ja helposti luettava kirjasin. Kumoa-toiminto näytti sattumanvaraiselta, joskus poistaen useita rivejä kerrallaan, mutta uudelleentoiminto pelasti meidät aina.

Se lähettää sinulle ilmoitukset käytännöllisesti katsoen kaikesta oletuksena. Saat paljon sähköpostiviestejä, jos jätät sen näin, joten on hyvä idea siirtyä vaihtoehtoihin ja muuttaa ilmoitusasetuksia.

Basecamp on hyvin kehittynyt alusta, jossa on työnkulku, joka tarjoaa runsaasti tyhjästä oikeaan suuntaan. Saat vinkkejä, kun tarvitset niitä, ja asiat tehdään puolestasi tavalla, joka auttaa. Esimerkiksi, saat sähköposteja, joissa sinua pyydetään täyttämään päivittäinen työpäiväkirjasi. Kaikki on ystävällistä ja enimmäkseen toiminnallista. Näimme outoa virhettä, mutta ohjelmaa oli miellyttävä käyttää. Jos haluat jotain todella yksinkertaista, voit kokeilla Trelloa. Kokoimme hyödyllisen aloittelijan oppaan, jonka avulla pääset alkuun.

Kustannus

Basecamp noudattaa epätavallista lähestymistapaa hinnoitteluun, koska sillä on kiinteät kuukausikustannukset joukkueesi koosta riippumatta. 99 dollaria kuukaudessa, se voi vaikuttaa kallista, jos sinulla on pieni joukkue, mutta se on uskomaton arvo suurille joukkueille.

Monet työkalut veloittavat noin 10 dollaria käyttäjää kohti, joten säästöt Basecampilla saattavat olla merkittäviä, koska ne eivät rajoita ryhmän kokoa tai projektien määrää, joka sinulla voi olla.

Onneksi on olemassa 30 päivän kokeiluversio, joten jos viivästyttää suhteellisen korkea aloitushinta, voit kokeilla sitä, onko se oikea sinulle. Sinun ei tarvitse luottokorttia kirjautuaksesi kokeiluversioon, ja voit jatkaa sitä, jos pyydät tukea hienosti.

Hyviä uutisia on myös kouluttajille. Basecamp on ilmainen luokkahuoneiden käyttöön. Et voi lyödä sitä arvosta. Voittoa tavoittelemattomat voittoa tavoittelevat 10 prosenttia, mikä ei ole ilmainen, mutta paljon. Ryhmän koosta riippuen hinta saattaa olla epämääräinen tai paras asia Basecampissa, joten sinun on tehtävä matematiikka ja arvioitava sen mukaisesti.

turvallisuus & yksityisyys

Vaikka Basecamp on muotoiltu ystävällisesti, se suhtautuu tiukasti yksityisyyden suojaan. Se on lain mukainen, mutta lupaa olla luovuttamatta tietoja kenellekään ilman oikeutta ja ilmoittaa käyttäjille, jos näin tapahtuu, jollei lain esteenä ole tällainen toiminta.

Tietosi eivät ole käytettävissä, kun suljet tilisi, ja ne poistetaan 30 päivän kuluessa. Basecamp on myös EU-Yhdysvaltojen mukainen. Privacy Shield antaa sinulle toisen suojakerroksen. Yhdessä sen ohjesivulla sanotaan, että se pystyy lukemaan käyttäjien keskusteluja, mutta ei tee niin. Viestisi eivät ole yksityisiä, mutta niin vähän on nykyään.

Se vaatii vankasta lähestymistapaa tietoturvaan, ja tiedostot tallennetaan AES-256 / SHA-256-salauksella. Siellä on myös vikapalkkio-ohjelma, joten jos haluat kokeilla kättäsi levinneisyystestauksessa, voisit parantaa sen turvallisuutta.

Sen tietokantatiedostot varmuuskopioidaan tunneittain ja salatut. Se on aina hyvä kuulla. Jos tietojen varmuuskopiointi on sinulle tärkeää, tutustu parhaaseen online-varmuuskopiopalveluartikkeliimme saadaksesi lisätietoja.

Siitä puuttuu kaksifaktorinen todennus, mikä on sääli. Sillä tuettiin puhelinvahvistusta, mutta se poistettiin aiemmin vuonna 2018. Tämä helpottaa salasanasi käyttäjien varastamaan tiliäsi. Lue artikkeli kaksifaktorisesta todennuksesta oppiaksesi miksi sillä on merkitystä.

Voit kiertää tämän käyttämällä todentamisen sijasta Googlen kaksifaktorista todennusta. Sinun on arvioitava, onko tämä hyväksyttävä kompromissi. Olisi hienoa, että meillä olisi mahdollisuus käyttää muuta kuin Google-sähköpostiosoitetta ja saada lisätty tietoturva.

Emme ole nähneet todisteita turvallisuusongelmista tai tietosuojavuodoista Basecampin kanssa, mikä on hyvä merkki alustalle, jolla on niin pitkä historia. Ilmeisesti sen lähestymistapa turvallisuuteen toimii.

palvelu & Tuki

Jos tarvitset apua Basecampin kanssa, sinulla on muutama hyvä vaihtoehto. Sillä ei ehkä ole kaikkea mitä haluat, mutta mitä siellä on, on erinomaista.

Sovelluksessa näytön oikeassa alakulmassa on kysymysmerkki, joka tarjoaa valikoiman ohjeita ja tukivaihtoehtoja. Kummallista kyllä, se vie noin sekunnin asuttaa ensimmäisen kerran sitä käytetään.

Valikossa on linkkejä ohjesivuille ja opasteille, samoin kuin hakutoiminto ja mahdollisuus ottaa yhteyttä tukeen. Oppaat ovat hyvin kirjoitettuja ja tarjoavat paljon hyödyllisiä neuvoja. On myös videoita, jos haluat oppia tällä tavalla, vaikka löysimme nekin pirteäksi.

Kuten joidenkin muiden Basecampin muiden näyttöjen kohdalla, on vaivatonta palata takaisin ylävalikkoon, kun olet napsauttanut ohjeaiheita. Niiden oikeassa yläkulmassa on sulkemispainike, mutta sinun on suljettava jokainen tarkastelemasi aihe erikseen ennen paluuta.

Tukea tarjotaan yhteyslomakkeella. Henkilökunta reagoi nopeasti, mutta lupaa tehdä niin vain CST: n aukioloaikoina. Kysyimme kaksifaktorisen todennuksen asettamisesta. Lähetimme kyselyn perjantaiaamuna kello 3.30 ja saimme vastauksen kolmen minuutin sisällä, mikä on nopein vastaus, jonka voimme muistaa saaneemme.

Puhelintukea ei ole ja vaikka tukisivun alaosassa on yhteyshenkilön sähköposti, sähköpostia ei ole korostettu tukivaihtoehtona. Jos haluat puhua suoraan jonkun kanssa, sinulla ei ole onnea. Yhteyslomakkeeseen vastauksena rakkuloittavan nopea vastaus kuitenkin antaa meille vähän valittaa.

Lopulliset ajatukset

Basecamp on hyvä siinä, mitä se tekee, ja tarjoaa valikoiman työkaluja, jotka toimivat olematta näyttäviä. Jotkut sen pääominaisuuksista tuntuvat siltä, ​​kuin ne olisivat olleet vaikuttavia kerralla, mutta niistä on sittemmin tullut vakiona. Käyttöliittymässä on myös muutama karkea reuna.

Kaiken kaikkiaan sen käyttäminen ei ole huono kokemus, mutta mielestämme on tehtävä työtä kiinni kilpailuun. Sillä on yhdeksästä viiteen tunnelma siitä, että se tekee vain tarvittavan menemättä ylimääräistä mailia.

Tehokas, mutta epätäydellinen Basecampilla on paljon tarjottavaa ja parantamisen varaa. Se kannattaa tarkistaa, etenkin kouluttajille, koska he saavat sen ilmaiseksi, mutta myös niille, joilla on suuret joukkueet, jotka haluavat vastinetta rahoilleen.

Jos olet käyttänyt Basecampia, kerro meille kokemuksistasi alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map