Asioiden arvio – Päivitetty 2020

Asioiden arvostelu

Asiat on helppokäyttöinen projektinhallintasovellus, joka elää mielellään missä tahansa MacOS-järjestelmässä. Suojausominaisuuksien ja korkean hintamerkin puute voi kuitenkin ohjata sinut pois. Lue kaikki yksityiskohdat tästä täydellisestä Things-arvosteluista.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto

Asiat on Applen tietokoneiden ja laitteiden tehtävänhallintasovellus. Sen on tehnyt pieni saksalainen tiimi ja se on ladattu miljoonia kertoja. Se on voittanut myös useita palkintoja. Tässä Asiat-arvosteluissa näemme, kuinka se muodostuu.

Toisin kuin monet tarkastelemmemme alustoja, se toimii paikallisesti eikä selaimessa. Sillä on hyviä ja huonoja puolia, kuten näemme. Siinä on pilviominaisuuksia, joiden avulla voit kuitenkin jakaa tietoja useille laitteille.

asiat-review-tervetuloa

Asiat keskittyvät tehtävien hallinnan perusteisiin, jolloin voit luoda tehtävien luetteloita ja merkitä ne pois, kun olet valmis. Se on yksinkertainen, tehokas tehtävienhallintatyökalu, joka tekee sen, mitä tekee hyvin. 

Muutamia lisäominaisuuksia on, mutta niitä ei ole liian paljon. Se keskittyy ydinominaisuuteensa ja tekee sen tehokkaasti. Sen käyttöliittymä on sileä ja selkeä, eikä se pääse tiellesi. Koimme satunnaisen vian sen mukana, mutta ei mitään liian vakavaa.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja asioille

ominaisuudet

Asiat ovat saatavilla vain Apple-tuotteille, eikä sillä ole web-versiota. Windows-käyttäjät saattavat haluta tutustua Wunderlist-arvosteluamme vaihtoehtoun. 

Perustyönkulku, kuten useimpien tehtävänhallintatyökalujen kohdalla, on tehtävien luominen ja niiden merkitseminen pois käytöstä, kun olet valmis. 

Voit luoda useita projekteja, joista jokaisella on omat tehtävänsä. Tehtävät voidaan ryhmitellä otsikkoluetteloihin. Voit jopa ryhmitellä projekteja, jos sinulla on useita samanlaisia.

asiat-review-tarkistuslista

Voit hajottaa tehtäviä edelleen tarkistuslistoilla, jotka voidaan merkitä aivan kuten tehtävät. Voit myös asettaa toistuvia tehtäviä. Tällä tavalla, kun olet valmis, uusi luodaan, mikä säästää vaivaa. Se voi olla suuri säästöaika, jos sinulla on paljon säännöllisiä askareita, jotka sinun täytyy valita.

Tehtävät voidaan luokitella tunnisteiden avulla. Niitä on oletuksena muutamia, mutta voit lisätä omat tarpeen mukaan. Siellä on myös pikahakutoiminto, jolla voit kirjoittaa tekstiä ja löytää tehtäviä tai tunnisteita, jotka sisältävät sen. Se ei kuitenkaan aivan toiminut meille, koska se ei valinnut kaikkia tehtäviä, jotka sen olisi pitänyt suorittaa.

Jos olet rohkea ja puhut selkeää ääntä, voit luoda tehtäviä puhumalla Sirin kanssa. Lue paras puhe tekstiksi -ohjelmisto-oppaamme, jos tämä ominaisuus vetoaa sinuun.

Jos lähetät viestin tiettyyn sähköpostiosoitteeseen kirjautuessasi Asioiden pilvipalveluun, voit luoda tehtäviä myös kirjoittamatta sovellusta. 

Sinun ei tarvitse huolehtia tiedostoista tai tallennustilasta. Ne eivät ole ongelmia yksinkertaisella tehtävänhallintasovelluksella, mutta voit odottaa näkevän heidät parhaassa projektinhallintaohjelmistossa. Jos tarvitset jonnekin tiedostojen jakamista, tutustu parhaaseen pilvitallennusoppaaseemme.

Voit myös saada ilmoituksia. Mene MacOS-sovelluksessa ilmoituskeskukseen ja valitset Asiat siellä luetelluista sovelluksista.

Tehtävien tuominen on käytettävissä muutamille sovelluksille, mutta useimmissa tapauksissa sinun on ladattava komentosarja, jotta Asioiden ilmoitukset toimivat. Se on pirteämpi kuin monet sovellukset, mutta vaihtoehto on käytettävissä, jos tarvitset sitä.

Jokaisessa tehtävässä on kalenteripainike, jonka avulla voit asettaa määräaikoja. Voit myös kirjoittaa ajat ja päivämäärät. Tämän jälkeen voit nähdä, mitkä tehtävät on ajoitettu kuluvalle päivälle, ja tarkastella tulevia tehtäviä luettelossa.

Jos haluat antaa silmillesi lepoa, voit vaihtaa Asiat sen vaaleasta värimallista tummaan. Se kaatui, kun muutimme sitä ensimmäisen kerran, mutta emme menettäneet tietojamme.

Se on se ominaisuuksien suhteen. Se pitää asiat yksinkertaisina yhdellä näkymällä. Jos pidät yksinkertaisesta lähestymistavasta, mutta haluat mieluummin järjestää tehtävät kanban-levyllä, katso Trello-arvosteluamme. Jos pidät siitä, lue Trello-aloittelijan oppaamme ohjeet sen aloittamiseen.

Paikallinen turvallisuus

Koska selaimen versiota ei ole, Things tallentaa tietosi paikallisesti, mutta on olemassa mahdollisuus käyttää sen pilvipalveluita tietojen jakamiseen..

Jos ylläpidät asioita paikallisesti, sinun ei tarvitse huolehtia tilisi hakkeroinnista. Ainoa tapa, jolla he pääsevät käyttämään tietojasi, on, jos he pääsevät koneeseesi. Paikallisessa versiossa ei kuitenkaan ole sisäänkirjautumisjärjestelmää, joten jos joku varastaa laitteen, olet haavoittuvampi kuin salasanalla suojatulla verkkopalvelulla.

Lisätietoja siitä, kuinka ihmiset pääsevät tietoihisi, lue artikkeli Edward Snowdenista ja hallituksen valvonnasta.

Jos käytät Asiat-pilviä tietojen jakamiseen laitteiden välillä, voit olla varma, että se käyttää 256-bittistä salausta siirrettävissä ja levossa oleviin tietoihin. Lue lisätietoja salauskuvauksesta.

Se on yleisen tietosuoja-asetuksen sekä Saksan liittovaltion tietosuojalain ja telemedialain mukainen. Lisätietoja online-tietosuojaoppaasta saat tietää, mitä voit tehdä yksityisyytesi hallitsemiseksi.

Asiat-ominaisuuksien yleiskatsaus

Asiat-logoculturedcode.com

Alkaa 999 dollarista kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat
Tummat ja vaaleat värimaailmat

Muut mukautusvaihtoehdot

Joukkueen kokorajoitus
1

Varastotila

yleinen

maksu
Luottokortti, Paypal, Apple Pay, IDEAL, mobiililaskutus

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Mac OS

Ilmainen kokeilu
15 päivää

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
AES-256

SOC-sertifiointi
N / A

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

Asiat on helppo ladata ja ajaa. Sinun ei tarvitse kirjautua tai antaa sähköpostiosoitettasi. Lataa vain sovellus ja avaa se.

Ladattu sovellus toimii suoraan latauspaikasta sen sijaan, että asentaa sitä itse, joten sinun on siirrettävä se jonnekin ja asetettava pikakuvakkeet itse.

asiat-review-näyte

Kun käytät Asioita ensimmäistä kertaa, se toivottaa sinut tervetulleeksi lyhyellä esittelyllä sen ominaisuuksista ja tarjoaa luoda sinulle esittelyprojektin. Johdantohankkeessa on useita luetteloita tehtävistä, joita on käsiteltävä. Ensimmäinen vie sinut sovelluksen perusteisiin ja muut näyttävät edistyneemmät, valinnaiset ominaisuudet. 

Se sanoi, että siellä ei ole paljon nähtävää. Kuten useimmatkin tehtävänhallintasovellukset, myös perusasiat ovat perustiedot ja ekstrat ovat edistyneempiä, mutta Asiat on tavallinen työkalu. Se on käyttäjäystävällinen sovellus, joka ei aiheuta sinulle päänsärkyä.

Ohjaimet ovat pienellä puolella. Kaikki toimii hyvin, mutta toisinaan oli ongelmia. Kalenteri epäonnistui yhdessä vaiheessa esimerkiksi seuraamalla opetusohjelmaa. Sitä on helppo käyttää ja selvittää, mutta se ei ole niin tasaista, että sen käyttäminen on vaivatonta.

Kaiken kaikkiaan havaitsimme sen käyttöliittymän olevan riittävän kunnollinen, mutta ei täydellinen.

Kustannus

Asiat omaksuvat vanhanaikaisen lähestymistavan ohjelmistojen omistamiseen. Maksat kertaluonteisen maksun sovelluksen omistamisesta suoraan. MacOS-versiossa on 15 päivän kokeilu, jota varten sinun ei tarvitse käyttää luottokorttia.

Se maksaa 9,99–49,99 dollaria, riippuen käyttöjärjestelmästä. Testaamamme macOS-versio ei ole halpa, mutta vertaa hyvin muiden työkalujen kuukausimaksuihin. IOS-versiot ovat paljon parempi arvo.

Sen pilvitoiminnot ovat saatavana ilman lisämaksua, mikä on iso plussi.

palvelu & Tuki

Asioihin on vaikea takertua, mutta jos hallitset sitä, tarjotaan runsaasti tukea. Sen tukisivulla on usein kysytyt kysymykset ja tietokanta sekä painike, jolla voit ottaa yhteyttä, jos tarvitset edelleen apua sen jälkeen. Se vie yhteydenottolomakkeeseen. 

Yhteyslomake pyytää sinulta muutamia lisätietoja, kuten käyttämäsi sovelluksen version ja käyttöjärjestelmän version, mutta se ei pakota sinua toimittamaan niitä, jos olet kiireessä.

Yritimme kysyä kahden tekijän todennuksesta ja saimme vastauksen viiden tunnin kuluttua. Se on kunnollinen vastausaika, ja vastaus oli kaikkein kattavin, mitä meillä on ollut yhdestä tukikyselystämme.

Jos olet kiinnostunut alustasta, jolla on vielä nopeammat tukiajat, lue Basecamp-arvosteluamme saadaksesi tietoa palvelusta, joka sai meille takaisin kolmessa minuutissa.

Lopulliset ajatukset

Asiat ovat helppokäyttöisiä ja sillä on suuri tuki. Se ei ole halvin sovellus ja sen käyttöliittymä ei ole täydellinen, mutta se toimii hyvin ja tekee sen, mitä sinulta odotat.

Kaiken kaikkiaan se on loistava valinta Applen faneille. Mac-omistajat, jotka etsivät perusteellisempia ohjelmistoja, voivat lukea parhaan projektinhallintaohjelmistomme Macille -artikkelin. 

Jos olet kokeillut Asioita, kerro siitä ajatuksesi kommentissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map