Ahaa! Katsaus – päivitetty 2020

Ahaa! Arvostelu

Aha on joustava projektinhallintatyökalu, jonka hinta vastaa. Vaikka ominaisuudet tekevät hinnasta sen arvoisen, ne, jotka joutuvat keskittymään tehtävien hallintaan, eivät välttämättä näe lisäarvoa.


Paras-hankkeiden hallinnointiin ohjelmisto
Aha on liukas projektinhallinta- ja yhteistyökalu, joka on suunnattu tuotekehitykseen ja markkinointiin. On olemassa versioita siitä, että molemmilla alueilla, mutta ne eivät eroa toisistaan ​​toiminnallisuuden suhteen. Se ei ole halpaa, mutta tarjoaa paljon, ja tässä Aha-katsauksessa tarkastelemme, oikeuttavatko sen laatu ja ominaisuudet mojova hintalappu.

Sillä on vahvat filosofiset periaatteet, ja ”reagoiva menetelmä” esiintyy näkyvästi koko verkkosivustollaan. Paljon suuria asiakkaita luottaa Ahaan myös heidän liiketoimintaansa. Sivulla on yli 100 suositusta asiakkailta, kuten Red Hat, Siemens ja LinkedIn.

Olimme vaikuttuneita näkemästämme, ja löysimme monia hyödyllisiä ominaisuuksia ja mukautusvaihtoehtoja. Jos sinulla on varaa Ahalle, sen tulisi olla tutkalla, koska siinä on yksi vahvimmista ominaisuusryhmistä eikä siinä ole todellisia heikkouksia.

vahvuudet & heikkoudet

Vaihtoehtoja Aha: lle!

ominaisuudet

Aha: lla on kaksi makua: Aha markkinoinnille ja Aha tuotteelle, joilla molemmilla on erilliset alueet verkkosivuillaan. Ne sisältävät kuitenkin toistensa ominaisuudet, joten sinun ei tarvitse huolehtia liikaa siitä, mistä valita. Kyse on enemmän keskittymisestä.

Ahalla on oma terminologia kuvaamaan projektiensa rakennetta. Yksittäisiin kohteisiin, joita muissa ohjelmissa kutsutaan usein ”tehtäviksi”, viitataan ”ominaisuuksiksi”. Ominaisuustaulu sisältää ominaisuudet, jotka on jaettu ”julkaisuihin”, jokaisella on oma sarake.

Jos et pidä Ahan lingosta, voit muuttaa sitä. Voit nimetä seitsemän sen tarraa erityyppisille ominaisuuksille ja soittaa heille milloin haluat. Tämä on hyödyllinen räätälöintivaihtoehto, jota emme ole nähneet muualla, ellet lasketa avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, kuten Redmine (lue Redmine-arvosteluamme).

Ahan ominaisuuslevy on samanlainen kuin muiden käyttöympäristöjen tehtäväkuva. Se sisältää korteina esitettävät ominaisuudet, joita voidaan muuttaa tarpeen mukaan.

Ominaisuuksia voidaan vetää sarakkeista sarakkeisiin sekä siirtää ylös ja alas sarakkeissa, jos haluat priorisoida ne tällä tavalla. Ne on jaettu edelleen värikoodattuihin luokkiin.

Oikealla puolella ei ole ajoitettujen ominaisuuksien sarake. Voit lisätä lisää luokkia tarpeen mukaan. Voit muuntaa sen myös yksinkertaiseksi kolmen sarakkeen kanban-levyksi. Se ei ole sitä, mihin Aha on suunnattu, joten jos tarvitset kaiken, mitä tarvitset, lue Asana-arvosteluistamme yksinkertaisempi vaihtoehto. Jos pidät siitä, Asanan aloittelija-opas auttaa sinua pääsemään hyvään alkuun.

Jokaiselle Ahan ominaisuudelle voidaan antaa tehtäväluettelo, jolla voit lisätä alatehtäviä. Voit kommentoida niitä, antaa heille jonkun, liittää tiedostoja ja luokitella niitä eri tavoin. Itse asiassa niin monia tapoja tehdä niin, että se tulee hämmentäväksi.

Ominaisuudelle voidaan antaa tyyppi, tila, tavoite, tunnisteet, aloite ja Aha-pisteet. Kaikkia näitä voidaan mukauttaa, ja voit lisätä uusia kenttiä asetusvalikosta. Mukauttaminen menee pidemmälle kuin vain värien ja tekstin asettaminen – useat alustat tarjoavat sitä – ja antaa sinun lisätä mukautettuja painikkeita siirtyäksesi tilasta toiseen.

Tämä tarkoittaa, että voit asettaa käyttöliittymän heijastamaan yleisesti käytettyjä työnkulkuja ja helpottamaan samanlaisten muutosten tekemistä. Se voi myös auttaa uusia käyttäjiä ymmärtämään, mitä heidän pitäisi tehdä seuraavaksi.

Tällaisten ominaisuuksien hyödyntäminen vaatii työtä ja alustan tuntemusta, mutta siinä on tilaa säätää sitä tehdäksesi yrityksesi tarvitsema. Jos olet tekemässä mukautuksia, tutustu Podio-arvosteluun. Podio antaa sinun luoda omia malleja saadaksesi asiat toimimaan haluamallasi tavalla.

AHA-näkymät

Tavallisten välilehden näkymien lisäksi on avattava valikko, joka näyttää katselusi, jotka liittyvät tarkastelemaasi sisältöön. Ne sisältävät valikoiman kaavioita ja taulukoita, joihin pääset yhdellä napsautuksella. Tämä on hyvä tapa visualisoida projektisi vaihtoehtoisilla tavoilla joutumatta asettamaan mitään itse.

AHA-tuloskortti

Ahan lisäominaisuudet

”Aha-pistemäärä” on pistepohjainen järjestelmä, joka koostuu pisteistä kymmenestä eri alakategorioille. Meitä ei alun perin myyty, mutta sitten huomasimme, että sitä voidaan säätää, joten voit valita luokat. Voit käyttää Ahaa tapaa luokitella ja luokitella mitä tahansa ryhmän jäsenistä projektinhallintaohjelmistoihin.

AHA-Gantt

Voit käyttää Ahan kalenterinäkymää nähdäksesi, mitä olet tulossa kuluvan kuukauden tai viikon aikana. Siellä on myös Gantt-näkymä, joka antaa aikajanaperusteisen kuvan siitä, kuinka tehtävät sopivat yhteen. Voit vetää nuolia kohteiden välillä luodaksesi riippuvuuksia ja siirtääksesi asioita aikataulun muuttamiseksi.

AHA-strategia

Hankkeiden yksityiskohtien hallinnan lisäksi saat korkean tason yleiskuvan. Ahalla on strateginen näkymä, joka näyttää yleisen suunnitelmasi.

Kuten odotit, markkinointiin on paljon ihmisiä, jotka arvostavat Ahan “persooneja” ja “kilpailijoita”, joiden avulla voit määritellä tyypillisen yleisön ja kilpailun. Tavoitteiden määrittelemisessä ja asioiden suunnittelussa on paljon mahdollisuuksia saada markkinointi- ja kehitysryhmät samaan sivulle.

Aha integroituu moniin alustoihin, kuten Trello, Asana, Dropbox ja Slack. Käytettävissä on yli 30, ja koska Zapier on yksi heistä, voit käyttää tietoja paljon enemmän. Voit myös tuoda tietoja suoraan monista heistä tai .csv-tiedostosta.

Jos harkitset Trellon käyttöä, lue Trello-aloittelijaoppaamme saadaksesi lisätietoja siitä.

Aha-tilin asetukset

Jotkut Ahan ominaisuuksista on piilotettu tilin asetuksissa. Voit kutsua sieltä esimerkiksi uusia käyttäjiä. Kokeilusi aikana voit lisätä niin monta ihmistä kuin haluat, mutta heistä on maksettava kokeilun jälkeen. Sinun on maksettava vain ihmisistä, jotka voivat tehdä aktiivisia muutoksia, ja sillä voi olla niin monta katsojaa kuin haluat sen yritystasolla..

AHA-add-käyttäjille

Aktiviteettiloki pitää välilehtiä siitä, kuka on mitä tehnyt. Se on hyödyllistä, jos sinulla on myös tilintarkastusvaatimuksia, koska sinulla on tietueet kaikesta. Tutustu ProWorkflow-arvosteluun saadaksesi lisätietoja toisesta alustasta, jolla on vahvat tarkastusominaisuudet.

Ryhmäviestinnässä voit käyttää “lähetystoimintoa” lisätäksesi viestejä jokaisen käyttäjän näytön yläreunaan. Ahalla ei kuitenkaan ole integroitua reaaliaikaista chattia. Jos haluat käyttää alustaa, joka kommunikoi hyvin, lue Basecamp-arvostelu.

Aha sisältää kapasiteetin suunnittelun ja ajan seurannan. Sinun on otettava ne käyttöön asetuksissa, jos haluat käyttää niitä. Jos haluat seurata tarkkaan asioiden taloudellista puolta, voit lukea toisesta hyvästä vaihtoehdosta Mavenlink-arvosteluamme.

Voit lähettää mukautetun logon ja toisen logon myös siirtyäksesi .pdf-tiedostoihin. Tämän ulkopuolella ei kuitenkaan ole monia visuaalisia mukautusvaihtoehtoja. Tutustu Taskworld-arvosteluomme, jos haluat työkalun, jonka avulla voit lisätä mukautettuja taustoja.

Aha ei aseta tiedostokoko- tai tallennustilarajoituksia, mutta tuki meille neuvoi, että se ei ole tiedostonjako-työkalu ja että ulkoisen palvelun käyttö oli tyypillisempi. Tällöin selaaminen parhaan tiimien verkkotallennusartikkelin välillä saattaa olla hyödyllinen.

On olemassa mobiilisovelluksia myös Androidille ja iOS: lle, joten voit käyttää Ahaa missä tahansa.

Ahalla on niin monia ominaisuuksia, että meillä oli tuskin tilaa keskustella niistä kaikista. Meillä oli kiusaus lyödä jälkiä siitä, että meillä on liian paljon, mutta emme tehneet. Pudotimme pisteitä viestintävälineiden puutteen takia, mutta se antaa Ahalle silti erinomaisen pisteet.

Ahaa! Ominaisuuksien yleiskatsaus

Ahaa! Logowww.aha.io

Alkaa 492 dollaria kuukaudessaKaikki suunnitelmat

Hallintaominaisuudet

tehtävät

alitehtävät

Riippuvuuden hallinta

Muokatut taustat

Muut mukautusvaihtoehdot
Muokattu logo

Joukkueen kokorajoitus
5

Varastotila
Rajoittamaton Gt

yleinen

maksu
Luottokortti, laskutus saatavana vuotuisissa suunnitelmissa 5+ käyttäjien kanssa

Hyväksyy salauksen valuutan

Mobiili käyttöjärjestelmän tuki
iOS, Android

Ilmainen kokeilu
30 päivää

turvallisuus

Kaksitekijäinen todennus

salaus
AES-256

SOC-sertifiointi

Tuki

Live chat

Sähköposti / Yhteydenottolomake

Puhelintuki

Käyttäjäystävällisyys

Aha on helppo aloittaa ja ilmoittautuminen vie vain muutaman minuutin. Sinulle annetaan mahdollisuus kutsua työtovereita, ja sinulta kysyttiin miten pääset alkuun. Useimmat sovellukset kanavoivat sinut johdantoprosessin läpi tai heittävät sinut vain syvään päähän, joten on virkistävää tarjota valinta.

AHA-kutsu

Voit puhua asiantuntijan kanssa tai saada tukea alusta alkaen, samoin kuin katsoa videota, jossa selitetään perusteet. Aloita sovellus aloittamalla tyhjästä tai valitsemalla esiasuttu demoprojekti. Demossa olevat kohteet antavat sinulle maadoituksen Ahan perusteista ja auttavat sinua opettamaan sen ominaisuuksia.

AHA-demo

Valitsimme työskentelemään sen opetusohjelman kautta, joka noudattaa askel askeleelta tapaa näyttää sinulle mitä tehdä. Yhdessä vaiheessa meitä käskettiin lisäämään lisää sarakkeita ”vierittämällä oikealle”, mikä ei vaikuttanut olevan oikein. Voimme selvittää, miten se tehdään – napsauttamalla Lisää sarake -painiketta -, mutta se oli yllättävä virhe ottaen huomioon Ahan hinta.

Opetusohjelma katosi myös sen jälkeen, joten emme pystyneet suorittamaan kaikkia vaiheita, vaikka vinkkejä ilmestyi myöhemmin selatessamme työkalua.

Ensivaikutuksemme käytöstä olivat, että kaikki toimi hyvin. Se näyttää toimivalta eikä houkuttelevalta, mutta sen käyttöliittymä onnistuu välittämään paljon tietoa. Ohjaimia on paljon, mutta käyttöliittymä on reagoiva, ja voit pelata asioita selvittääksesi ilman että sinun on huolehdittava siitä, että se menee pieleen..

Osioita on paljon, ja se on hämmentävää yrittää selvittää, kuinka ne sopivat yhteen, etenkin aluksi. Voit mukauttaa kaiken, joten vaikka et pidä Ahan käyttämästä lähestymistavasta, voit säätää sen toimimaan tarpeesi mukaan.

Kaiken uudelleennimeämisen lisäksi voit valita näytettävät navigointielementit, jotta voit virtaviivaistaa sitä poistamalla kaiken, mitä et halua. Jos vietät aikaa Ahan kanssa, voit tehdä siitä paljon keskittyneemmän.

Jos haluat tuotteen, jonka käyttöliittymä tekee monimutkaisuudesta helppoa, tutustu luokan parhaaseen projektinhallintatyökaluomme monday.com-katsauksessa.

Ahassa on paljon liike-elämän puhetta ja markkinointikieltä, josta jotkut nauttivat ja toiset löytävät harhauttavan, mutta voit kääntää työkalun irti siitä, jos se ei ole sinun makuusi.

Sen verkkosivusto huonontaa laatua ja on osa tarkastajan unelmaa, sillä se tarjoaa meille kaikki etsimämme tiedot ja helpottaa asioiden etsimistä. Toisinaan halusimme tietää, kuinka tehdä jotain, mutta löysimme tarvitsemamme etsimällä sen tietokannasta.

Huomasimme, että Aha toimi hyvin, mutta se ei ollut aivan liukas ja virheetön tuote, jonka hinta johti toivomme. Se on silti hyvä, ja yksittäiset komponentit toimivat hyvin huolimatta siitä, että yleisen rakenteen selvittäminen vie aikaa. Se saa hyvän pisteet täällä.

Kustannus

Aha saa paljon oikein, mutta se tulee maksamaan, kun Ahan hinnoittelu vaihtelee 59–149 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa (ja tämä tarkoittaa 20 prosentin alennusta, joka maksetaan vuosittain). Se on kallein alusta, jota olemme tarkastelleet.

Sen Enterprise- ja Enterprise + -suunnitelmissa joudut maksamaan vain avustajille ja tuotteiden omistajille. Sinulla voi olla niin monta katsojaa ja arvioijaa kuin haluat, joten ajattele sitä, kun päätät, mihin tasoon mennä. On mahdollista, että Enterprise voi olla sinulle parempi arvo kuin Premium-taso.

Jos etsit jotain halvempaa, et voi tehdä paljon paremmin kuin Freedcamp (lue Freedcamp-arvostelu), mutta melkein kaikki projektihallintaohjelmistojen arvosteluistamme ovat halvempia kuin Aha.

Aha tarjoaa 30 päivän ilmaisen kokeilun ilman korttia, joten sinulla on runsaasti aikaa testata kaikki ja tehdä päätös.

Sillä on kaksi makua: yksi tuotekehitykseen ja toinen markkinointiin. Sinun on valittava yksi kirjautumisen yhteydessä, mutta voit kokeilla kumpaakin, jos muutat mieltäsi myöhemmin. Koska voit vaihtaa heidän ominaisuuksiensa välillä, sinun ei tarvitse menettää unta, jonka yli valita.

Aha on liian kallis ottamaan pisteitä täällä, mutta saat mitä maksat. Se on korkealaatuinen alusta.

turvallisuus & yksityisyys

Ahassa on kattava joukko turvallisuus- ja yksityisyysominaisuuksia, mukaan lukien kaikki mitä etsimme tällä alueella. Verkkosivustonsa turvallisuusosa jätti meidät kauhistumaan mahdollisten rikollisten puolesta.

Se suojaa kirjautumisistuntoa SSL: llä, salaa siirrettävät tiedot AES 128-bittisellä ja käyttää AES 256-bittistä tietoa palvelimillaan levossa oleviin tietoihin.

Sertifiointien suhteen siinä on vahvin valinta, jonka olemme nähneet projektinhallintatyökaluissa. Sillä on kolmen tyyppisiä SOC-sertifiointeja, ISO-sertifikaatteja ja kourallinen lisää.

Se on EU-Yhdysvaltojen mukainen. Yksityisyydensuoja ja yleinen tietosuoja-asetus, joista voit lukea lisää GDPR-artikkelissamme.

Lisäksi se tarjoaa kaksifaktorisen todennuksen, joka antaa sinulle lisätyn suojauskerroksen, jos salasanasi vaarantuu. Lue lisätietoja siitä, mikä on kaksifaktorinen todennusartikkeli. Voit käyttää kertakirjautumista myös SAML 2.0: n tai Googlen kautta.

Siinä on käytössä korruption, lahjonnan ja jopa orjuuden vastaiset käytännöt. Et voi lähettää työntekijöilleen lahjaa käymättä läpi tiukkaa prosessia. Jos olet huolestunut siitä, että kilpailijasi maksavat tietosi tarkastelun, Aha on hyvä valinta.

Koordinoidut vartijat suojaavat tietokeskuksia 24 tuntia vuorokaudessa, vaikka meillä ei olekaan sanottavaa, että meillä kuvataan olevan hyvin aseistettuja.

Sen Enterprise + -suunnitelmassa olevat voivat hyödyntää myös IP-pääsyn hallintaa, mikä pilaa monien mahdollisten hakkereiden päivän. Lue verkkosivustojen turvallisuutta käsittelevästä artikkelistamme lisätietoja toimenpiteistä, joita voit toteuttaa tietoverkkorikollisuuden estämiseksi.

Annamme Ahalle parhaan arvosanan ja pidämme sitä luokan parhaana turvallisuuden ja yksityisyyden suojan kannalta. Se kattaa jokaisen tukikohdan ja menee pidemmälle kuin voisimme odottaa jokaisessa tarkistettavassa pisteessä.

palvelu & Tuki

Jos takertuit ja haluat ottaa yhteyttä Ahaan, ensimmäinen vaihtoehto on yksinkertainen yhteyslomake, joka on käytettävissä koko sovelluksessa ja jonka avulla voit lähettää kyselyn helposti. Siellä on myös sähköpostiosoite, jos haluat ottaa yhteyttä suoraan yritykseen.

Sen tuki lupaa palata useimpiin kysymyksiin tunnin sisällä, ja kun lähetämme sen testiin, jossa oli kysymys varastotilasta, se vastasi vain 25 minuutissa osoittaen, että se on sanansa niin hyvä. Sen vastaus oli myös yksityiskohtainen ja hyödyllinen, ylittäen yksinkertaisen vastauksen kyselyyn.

Olimme pettyneitä siitä, että sen näkyvä “keskustele asiantuntijan kanssa” -painike johti vain yhteyslomakkeeseen sen sijaan, että antaisi meille live-chat-vaihtoehtoa, mutta tuella tätä nopeaa, joka ei ole niin iso ongelma. Jos pidät kuitenkin live-chatista, tutustu Wrike-arvosteluomme.

Jos haluat mieluummin auttaa itseäsi, Ahan tukisivustolla on laaja valikoima apumateriaaleja sinulle. Sen tietokannassa on kymmeniä hakukelpoisia artikkeleita, ja sillä on hyvä valikoima video-ohjeita. Yksityiskohtaiset julkaisutiedot ilmoittavat sinulle myös uusista ominaisuuksista.

Sen yhteisösivulla voit kysyä kysymyksiä. Kaikki eivät kuitenkaan saa vastausta. Siellä on myös ideaportaali, joten voit kertoa Ahan tiimille, jos sinulla on ehdotuksia. Voit myös äänestää muiden ihmisten ideoista.

Siellä on sivu, joka näyttää myös Ahan palveluiden käytettävyyden ja tilan, josta on hyödyllistä tietää.

Aha menestyy täällä hyvin, koska sen joukkue vastaa nopeasti ja tarkasti ja tarjoaa erinomaisen valikoiman tukimateriaaleja.

Tuomio

Aha on premium-tuote, jolla on vastaava hinta, mutta se saa kaikki asiat oikein. Tuntuu siltä, ​​että olet maksanut hyvää rahaa.

Siinä on erinomaiset turvallisuus- ja yksityisyysominaisuudet, ja se on mennyt ylimääräisen kilometrin pitääksesi tietosi turvassa. Jos haluat käyttää palvelua, jolla on kattava valikoima sertifikaatteja, et löydä monia parempia valintoja kuin Aha.

Myös käyttöliittymä on vahva ja vaikka sen monimutkaisuus ja ammattikieli vaativat totuttelua, voit virittää kaiken saadaksesi sen toimimaan haluamallasi tavalla.

Se ei ole yhtä keskittynyt työläiseen tehtävänhallinnan kuin muihin työkaluihin, mutta tekee fantastisen työn antaa sinun suunnitella asioita eri tasoilla ja nähdä kuinka ne sopivat yhteen. Jos haluat vain keskittyä tehtävien hallintaan, ylimääräiset kustannukset eivät ole sen arvoisia, mutta jos arvostat sitä, että ihmiset jakavat projektin ylhäältä alas-näkymän, se voi olla ihanteellinen.

Suosittelemme tutustumaan sen kokeiluversioon varmistaaksesi sen sopivuuden ennen sitoutumista, koska sen erottelevat ominaisuudet vastaavat tiettyä yleisöä. Ne, jotka eivät tarvitse niitä, voivat löytää paremman sopivuuden vähemmälle parhaimpien projektinhallintaohjelmistojen luettelossa.

Jos olet kokeillut Ahaa, kerro siitä ajatuksesi alla olevissa kommenteissa. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map