Sync.com vs Tresorit: Zero-Knowledge Cloud Storage -taistelu

Koska tänään on tarjolla niin paljon loistavia valintoja, parhaan pilvitallennusratkaisun löytäminen tarpeisiisi voi olla korkea tilaus. Jos priorisoit pilviturvallisuutta, Sync.com ja Tresorit ovat kaksi nolla tietämyksen palvelua, joissa on arvokkaita ominaisuusjoukkoja, joiden pitäisi olla lopullisessa luettelossa. Vaikka kavennettiin vain näihin kahteen vaihtoehtoon, työtä on silti vielä tekemättä.


Auttaaksemme sinua tekemään lopullisen päätöksen, olemme saaneet molemmat palvelut vastakkain näkemään, kumpi on parempi pilvitallennusvaihtoehto. Vaikka molemmat kuuluvat parhaimpiin nolla tietämättömiin pilvipalveluihin, niiden välillä on tarpeeksi erottavia piirteitä vertailun kiinnostamiseksi.

Jos tarvitset lisäapua päätettäessä, onko jompikumpi palvelu ansaitseva pilvitallennusratkaisuksi, muista tarkistaa erilliset, äskettäin päivitetyt arvostelut.

  • Sync.com-arvostelu
  • Tresorit-arvostelu

Jos sinulla on enemmän käytännönläheisyyttä, voit joko käydä Sync.com-sivustossa ja kirjautua ilmaiseksi 5 Gt: n suunnitelmaan tai siirtyä Tresoritiin ja käyttää 14 päivän kokeiluversiota.

Miksi käyttää Zero-Knowledge Cloud Storage -sovellusta??

Useimmat palvelut tarjoavat kohtuullisen, vaikkakin harvoin vesitiiviän turvallisuusmääräyksen. Useimmille käyttäjille se on hienoa: suhteellisen turvallinen, kätevä tapa tallentaa tiedostoja on kaikki mitä tarvitaan. Suosittelemme valitsemaan palvelu, joka ainakin salaa tietosi aina ollessaan palvelimillaan ja kuljetettaessa..

Tällaiset toimenpiteet eivät välttämättä riitä ihmisille, jotka tallentavat taloudellisia asiakirjoja, henkistä omaisuutta ja muita erittäin arkaluontoisia tiedostoja. Tämä johtuu siitä, että salattua tietoa voi käyttää kuka tahansa, jolla on salausavain, ja useimmat pilvitallennuspalvelujen tarjoajat pitävät hallussaan näitä avaimia puolestasi.

Näin toimiminen tarkoittaa, että jos pilvitallennusyritys kärsii käyttäjän palvelun sisältävässä palvelimessa rikkomuksesta, tekijä voi päästä käsiksi tietoihisi. Se tarkoittaa myös, että tietosi voidaan purkaa ja skannata markkinointitarkoituksiin tai sisällyttää valtion valvontaohjelmiin, kuten PRISM.

Jos sellaiset asiat koskevat sinua, kannattaa todennäköisesti harkita vakavasti nolla tietämättömän pilvitallennuspalvelua. Näiden yritysten etuna on, että ne eivät säilytä avainta. Sen sijaan pidät siitä täydellisen hallinnan, eli vain sinä voit purkaa tietosi salauksen.

Vaikka tämä saattaa olla kaikkein turvallisin tapa salata, lisätty tietoturva tulee kustannuksin: nollatiedon tarjoajat eivät voi palauttaa salasanaasi, jos unohdat sen, ja he tarjoavat yleensä vähemmän toimintoja, koska yksityinen salaus tekee sovellusten integroinnista (kuten Google Docs tai Office Online) ) vaikea toteuttaa.

Sync.com vs. Tresorit: Vertaa

Kaiken tämän mielestä on aika tarkastella tarkemmin, kuinka Sync.com ja Tresorit sopivat toisiinsa selvittääkseen mikä on parempi pilvitallennuspalvelu. Arvioimme molemmat neljällä kierroksella: hinnoittelu, turvallisuus, helppokäyttöisyys ja ylimääräiset toiminnot.

1

hinnoittelu

Kun ostat pilvitallennusta, alalinja on todennäköisesti tärkein tekijä, joten aloitamme siitä, vaikka Sync.com-sivustolla on epäoikeudenmukainen etu, koska se on yksi parhaimmista ilmaisten tallennustilojen tarjoajistamme siellä.

Ilmaisten ilmausten perusteella voittaja on erittäin selvä: Sync.com tarjoaa 5 Gt ilmaiseksi, kun taas Tresorit tarjoaa vain 14 päivän ilmaisen kokeilujakson. Itse asiassa jotkut ihmiset huomaavat, että Sync.com: n tarjoama 5 Gt kattaa kaikki heidän tarpeensa. Jos ensisijainen huolenaihe on Word-asiakirjat tai Excel-laskentataulukot, et tarvitse valtavia määriä tallennustilaa.

Maksettujen tilausten osalta Sync.com etenee edelleen arvon suhteen. Sync.com antaa sinulle 2 kt tallennustilaa 8 dollaria kuukaudessa. Tresorit antaa sinulle vain 100 Gt, pienen osan siitä, mitä saat Sync.com-sivustolla, 10,42 dollaria kuukaudessa, jos maksat vuosittain.

Vaikka tarvitset vain 100 Gt, olisi silti halvempaa käyttää Sync.com: n 2TB-suunnitelmaa. Sync.com-sivustolla on tosin myös 500 Gt: n vaihtoehto, vaikka sitä ei mainosteta verkkosivuillaan, mutta se maksaa vain 49 dollaria vuodessa.

Tresoritilla on myös 1 kt: n suunnitelma, mutta se maksaa 24 dollaria kuukaudessa, jos maksat vuosittain.

Ainoa todellinen etu, joka Tresoritilla on Sync.com: iin nähden, on se, että voit maksaa kuukausittain sen sijaan, että joudut maksamaan koko vuoden etukäteen. Palvelusta tulee kuitenkin vielä kalliimpi näin. Sen 100 Gt: n suunnitelma on 12,50 dollaria kuukaudessa ja sen 1 kt: n suunnitelma on 30 dollaria kuukaudessa.

Vaikka hinta ei todennäköisesti ole ainoa huomionne, Sync.com-palvelun maksamisen eroa Tresorit-hintaan on vaikea sivuuttaa. Tresorit on yksinkertaisesti erittäin kallis palvelu.

Kierros: Hintapiste Sync.com-sivustolle

Sync.com-logo
Tresorit-logo

2

turvallisuus

Koska Sync.com ja Tresorit ovat molemmat tietämättömiä tarjoajia, turvallisuus on tärkeä myyntikohta. Yksityisen, päästä päähän -salauksen lisäksi molemmat palvelut käyttävät TLS-salausta, joka on kiinteä yhteyskäytäntö, kuljetuksen aikana tiedostojen ja henkilökohtaisten tietojen suojaamiseksi edelleen..

Lepotilassa Sync.com käyttää 256-bittistä AES-salausta, joka on käytännössä murtumaton protokolla. Tresorit käyttää samaa 256-bittistä AES-salausta, ja se on myös auditoitu ISO27001: 2005- ja SSAE 16 -sertifikaatioille, joten voit olla varma, että se on turvallinen.

Molemmat pilvitallennuspalvelujen tarjoajat sijoittavat palvelimensa Yhdysvaltojen ulkopuolelle, turvassa NSA: n PRISM-ohjelman ja muiden Patriot Act -henkilöiden ulottuvilta. Sync.com ylläpitää tietokeskuksia Kanadassa ja Tresoritit Irlannissa ja Alankomaissa.

Palvelimen sijainnilla ei kuitenkaan ole väliä niin paljon Sync.com: n ja Tresorit: n kanssa. Nolla tietoturvan ansiosta tietosi pitäisi olla turvassa, vaikka ne olisivatkin Valkoisen talon kellarissa olevalla palvelimella.  

Molemmat palvelut tarjoavat tiedostojen turvallisen jakamisen linkkien avulla salasanoilla, voimassaoloaikoilla, latausrajoilla ja käyttöoikeuksilla. Molemmat palvelut menevät yli ja pidemmälle, kun kyse on linkinjaosta, koska ne pysyvät salattuina nolla tietämyskäytännöllä jopa sananlaskun lentämisen jälkeen.

Jos jotenkin yksityinen salaus ei riitä, sekä Sync.com että Tresorit tarjoavat kaksifaktorisen todennuksen. Tämä tarkoittaa, että vaikka joku oppisi salasanasi, hän ei pääse tiliisi ilman, että laitteesi on käsillä.

Pitkistä yhtäläisyyssuhteista huolimatta näiden kahden välillä on joitain eroja. Yksi on, että Tresorit on kumppanina Microsoft Azure, mikä tarkoittaa, että Yhdysvaltain viranomaiset tarvitsevat vähän enemmän kuin takuupyynnön tiedostojesi pyytämiseksi, vaikka ne olisivat salattuja. Sync.com puolestaan ​​ylläpitää palvelimiaan Kanadassa kaukana NSA: n ulottuvilta.

Kierros: Turvallisuus Ei selvää voittajaa, pisteet molemmille

Sync.com-logo
Tresorit-logo

3

Helppokäyttöisyys

Vuonna 2020 positiivisen, virtaviivaistetun käyttökokemuksen ei pitäisi olla liikaa kysyä. Suurimmaksi osaksi sekä Tresorit että Sync.com ovat tässä suhteessa erittäin vakaa.

Tresorit jäävät muutamalla tavalla taakse, etenkin kun kyse on poistetuista tiedostoista. Vaikka varastoinnin tarjoajille on tullut yhä yleisemmäksi tarjota roskakorikansiota, joka pitää tiedostoja ennen niiden lopullista poistamista, Tresorit ei.

Kun tiedosto on poistettu Tresoritista, se on poistettu ikuisesti. Tresorit on väittänyt, että tätä tarkistetaan pian, mutta toistaiseksi käyttäjien on oltava erittäin varovaisia ​​tiedostojen poistamisessa.

Sync.com-sivustolla tiedostojasi voidaan edelleen palauttaa 30 päivän ajan poistamisen jälkeen ilmaisella tilillä ja toistaiseksi maksetulla tilauksella.

Tresorit omaksuu myös tarpeettoman monimutkaisen lähestymistavan. Päätös kutsua Tresorit-kansiot ”tresorsiksi” (saksaksi “holvi”) tuntuu todella pyörän keksimiseltä. Se lisää turhaa hämmennystä niille, jotka vasta alkavat käyttää sitä. Käyttäjät ovat tottuneet kansioihin, kuten treresit käyttäytyvät.

Tresoritin alkuperäinen sovellus näyttää samanlaiselta kuin selaimen käyttöliittymä, mutta tarjoaa nopeamman pääsyn eri ominaisuuksiin. Se voi aluksi olla hieman hämmentävä, mutta tottutuaan käyttöliittymä näyttää nykyaikaiselta eikä sen pitäisi aiheuttaa monia ongelmia.

Yksi Tresorit-käytön etu on, että voit synkronoida minkä tahansa tiedostojärjestelmän kansion. Sinun ei tarvitse siirtää kaikkea erilliseen kansioon, kuten sinä teet Sync.com: n tai useimpien muiden pilvitallennuspalveluiden kanssa.

Toisaalta, jos sinulla on joukko pilvillä linkitettyjä kansioita tiedostojärjestelmässä, se voi tehdä hallinnasta vaikeaa, etenkin kun kyse on Tresoritin tarjoamasta rajoitetusta tallennustilasta..

Sync.com noudattaa synkronointikansumallia, jota Dropbox suositti vuonna 2007. Sinulla on yksi synkronointikansio asennettuna tietokoneellesi ja Sync.com-sovellusta käytetään ensisijaisesti asetusten määrittämiseen. Suoritat suuren osan tiedostojen hallinnasta selaimella kirjautumalla tiliisi Sync.com-sivustossa.

Jos satut käyttämään tiedostoja selaimesta, molemmat palvelut tarjoavat nykyaikaisen näköisiä käyttöliittymiä, joita on suhteellisen helppo navigoida. Tresoritin muistuttavat voimakkaasti työpöytäsovellustaan, vaikkakin sillä on vähän vähemmän toiminnallisuutta. Sync.com-sivustossa on hieman vaikeampi navigoida, mutta se tarjoaa enemmän toimintoja, kuten vain online-holvi ja tapahtumahistoria.

Suurimmaksi osaksi käytät todennäköisesti tiedostojasi käyttöjärjestelmästäsi selaimen sijaan, ja Sync.comin perinteisempi lähestymistapa on helpompi useimmille ihmisille.

Kierros: Sync.comin helppokäyttöisyys

Sync.com-logo
Tresorit-logo

4

Lisätoiminnot

Palvelut, kuten Google Drive ja Microsoft OneDrive, asettavat palkin korkealle, mitä käyttäjät voivat odottaa pilvitallennuspalvelun lisätoimintojen suhteen. Sisältää tekstinkäsittelyohjelmia, laskentataulukoita ja muita integroituja työkaluja (tutustu Google Driven arvosteluun ja OneDrive-arvosteluihin saadaksesi lisätietoja molemmista näistä hienoista palveluista).

Jos sinulla ei ole tietämystä tarjoavia palveluntarjoajia, et saa aivan yhtä monta bonusta, koska heidän saaristoluonteensa vuoksi sovelluksen sisäinen yhteistyö on ongelmallista. Ensiluokkaisista palveluista pitäisi kuitenkin odottaa ainakin vähän enemmän kuin paljain luiden toiminnallisuutta.

Sync.com tarjoaa kunnollisen tarjouksen turvallisella tiedostojenjaolla, joka sisältää viimeiset käyttöpäivät, käyttöoikeudet, yhteistyön, latausrajoitukset ja etäpyyhkimisen. Sync.com voi myös pitää jaetut linkit salattuina, jopa ilman salasanoja, samoin kuin tiedostoversio jopa 30 päivän ajan..

Sync.com ei ole liian räikeä palvelu, jolla ei ole integrointia muihin sovelluksiin, mutta se tarjoaa varmasti silti haluamiasi tärkeitä työkaluja pilvitallennuspalvelusta..

Tresorit vie asiat pidemmälle. Vaikka siinä ei kyky palauttaa poistettuja tiedostoja, se vastaa Sync.com: n muita ominaisuuksia ja sen kyky synkronoida kaikki tietokoneesi kansiot on erittäin hyödyllinen. Jos et halua siirtää tiedostoja tai tarvitset tiedostoja tietyssä paikassa, Tresorit voi synkronoida kyseisen kansion. Sitä ei tarvitse siirtää erilliseen synkronointikansioon.

Tresorit tarjoaa myös paremman käyttöjärjestelmätuen kuin Sync.com. Sync.com pitää sinut suojattuina tärkeimmissä käyttöjärjestelmissä, kuten Windows, macOS, iOS ja Android, Tresorit tukee niitä Windows Phone, Blackberry ja Linux lisäksi..

Kierros: Lisätoimintojen piste Tresoritille

Sync.com-logo
Tresorit-logo

5

Tuomio

On syytä, että luokittelemme Sync.com: n paitsi parhaan nolla tietämyksen tarjoajan lisäksi myös yleensä parhaiden pilvitallennuspalvelujen tarjoajien joukossa. Se on helppokäyttöinen, erinomainen tiedostojen jakamiseen, edullinen ja tarjoaa yhtä hyvän lähestymistavan tietoturvalle kuin löydät kuluttajapilvitallennusmarkkinoilta..

Tresorit ei kuitenkaan ole ilman arvoa. Hyvin harvat tallennusratkaisut tarjoavat mahdollisuuden synkronoida kaikki tietokoneesi kansiot. Ne, joilla on usein Tresoritin korkea hintamerkki, mutta Tresoritilla saat myös etuna tietoturvan etuna.

Tresorit antaa sinulle myös lisäbonuksen kolmansien osapuolien suorittamista tarkastuksista sen turvallisuuden varmistamiseksi sekä laajemman käyttöjärjestelmän tuen. Useimmille ihmisistä Sync.com on parempi valinta, mutta Tresoritilla on paikkansa markkinoilla.

Lopullinen voittaja: Sync.com

Käytätkö perinteisemmää ja edullisempaa Sync.com-palvelua vai ovatko tarpeesi riittävän erityiset perustelemaan Tresorit-maksun? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos lukemisesta ja tutustu muihin pilvitallennusarvosteluihimme, jos mieltäsi ei vieläkään ole ratkaistu.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map