Sync.com vs pCloud: nolla tietotaistelu

Verkkoturvallisuus on aina kuuma aihe täällä Cloudwards.net. Vaikka suosittelemme, että etsit parhaan VPN-palvelun Internet-käyttäjien suojaamiseksi, pilvi saapuessaan mikään ei ole niin mukavaa kuin yksityinen, päästä päähän -salaus.


Pilvitallennuksessa tällaista salausta kutsutaan yleisesti nollatietoiseksi salaukseksi, ja se on ominaisuus, jota et löydä suurten nimien pelaajien, kuten Dropbox, Google Drive ja OneDrive, kanssa. Olemme aiemmin laatineet luettelon parhaista nolla tietämättömien pilvien tallennusvalinnoista. Tämän päästä päähän vertaamme suoraan kahta suosikkiomme: Sync.com ja pCloud.

Voit tutustua erilliseen Sync.com-arvosteluun tai pCloud-arvosteluihimme, jos haluat lisätietoja joko palvelusta tai hyödyntää pilvitallennusarvostelujen kirjastomme muita vaihtoehtoja. Muista myös lukea paras pilvisäilytysoppaamme, jossa sekä Sync.com että pCloud ovat näkyvästi esillä. Meillä on myös videokuvaus tästä artikkelista, jos se on enemmän tyylisi.

Sync.com vs pCloud Video Review

Parhaiden nollatietämystä tarjoavien pilvipalvelujen tarjoajan valitseminen

Sync.com ja pCloud ovat kaksi pilvitallennuspalvelua, jotka kilpailevat saman kapealla. Sen sijaan, että keskityttäisiin tuottavuuteen, kuten saat Dropboxin ja Google Driven kanssa, nämä kaksi palvelua on suunniteltu yksityisyyttä ajatellen.

Tämä yksityisyys riippuu eniten tietoturvaominaisuudesta, jota kutsutaan nolla tietämyksen salausksi. Tämä salausmenetelmä tarkoittaa, että vain sinä, tilin omistaja, hallitset salausavainta. Sync.com tai pCloud (jos käytät pCloud Crypto -laajennusta) eivät voi lukea tiedostoja.

Tämä tarkoittaa, että toisin kuin aiemmin mainitut Dropbox ja Google Drive, Sync.com tai pCloud (jälleen kerran, jos käytät pCloud Crypto -laajennusta) eivät voisi koskaan osallistua luonnosteltuihin markkinointikäytäntöihin tai luovuttaa tietojasi NSA: lle.

Kuten näemme, tietoturva vaikuttaa hieman enemmän Sync.com: n DNA: sta kuin pCloud: n monista syistä. Molemmat palvelut ovat kuitenkin loistavia yksityisyyttä ajattelevalle käyttäjälle, ja molemmat tekevät tonnia muita asioita hyvin.

Viiden kierroksen aikana vertaamme Sync.comia ja pCloudia päätä toiseen auttamaan sinua selvittämään, kumpi niistä sopii parhaiten tarpeisiisi. Jokaisen kierroksen jälkeen nimeämme voittajan, ja koota sitten lopussa ajatuksemme nimeämään parhaamme.

1

Tallennuskustannukset

Ensinnäkin, harkitsemme kunkin palvelun tallennuskustannuksia. Kuten tapahtuu, Sync.com ja pCloud ovat kaksi parhainta tarjousta pilvitallennukseen tänään. Joten tämän pitäisi olla hauskaa.  

Sync.com

Sync.com-liittymien pääongelma on, että joudut maksamaan vuoden etukäteen. Kuukausittain vaihtoehtoa ei ole, kuten useimmissa muissa pilvitallennuspalveluissa. Jos tämä ei kuitenkaan sulje sinua, palvelukustannukset ovat kohtuullisimpia myös pilvien varastoinnissa.

Valittavana on kaksi maksettua suunnitelmaa. Ensimmäinen antaa sinulle 500 Gt 49 dollaria dollaria vuodessa, mikä on hieman yli 4 dollaria kuukaudessa. Rakastamme vaihtoehtoa, koska liian harvat kilpailijat tarjoavat vähemmän kuin 1 Tt, pakottaen sinut usein ostamaan enemmän tallennustilaa kuin tarvitset.

Jos tarvitset lisää, seuraava taso hyppää aina 2 kt tallennustilaan. Vaikka tämä saattaa tuntua äärimmäiseltä nousulta, hinta tekee siitä kannattavan. 96 dollarin vuotuinen tilausmaksu on vain 8 dollaria kuukaudessa, mikä on 2 dollaria halvempaa kuin 1 Tt Dropbox-tallennustilaa (katso lisää vertailuja Sync.com vs Dropbox).  

Jos tarpeesi ovat paljon vähemmän, Sync.com-sivustolla on myös perussuunnitelma, joka ei maksa sinulle senttiäkään. Saat 5 Gt tallennustilaa ilmaiseksi, ja voit lisätä sitä 1 Gt jokaisesta lähettämästäsi asiasta – ilman rajoituksia. Sen runsas lähetysohjelma on syy, jonka vuoksi pidämme Sync.comia yhtenä parhaimmista ilmaissuunnitelmista pilvitallennuksessa.  

pCloud

Yksi pCloud-sovelluksen käyttämisen eduista Sync.com: iin verrattuna on, että se tarjoaa kuukausittain maksettavan vaihtoehdon. Vuotuisen palvelun maksaminen säästää kuitenkin mukavaa 20 prosenttia. Jos olet pCloud-superfani, nyt tarjotaan myös elinikäisiä tilauksia.

pCloud tarjoaa kaksi maksettua säilytysastetta, kuten Sync.com. Voit käyttää 500 Gt tallennustilaa tai kirjautua 2TB-suunnitelmaan, jos tarvitset lisää tilaa.

Vuotuiset pCloud-kustannukset ovat lähes samat kuin Sync.com tarjoaa: noin 4 dollaria 500 Gt: lta ja 8 dollaria 2 Tt: lta. Kuten Sync.com: ssa, arvostamme 500 Gt: n vaihtoehtoa ja kokonaisarvoa, joka voittaa kaikkein suuremmat nimet.  

Kuukausittaiset tilaukset maksavat 4,99 dollaria 500 Gt ja 9,99 dollaria 2 Tt, mikä on edelleen erittäin kilpailukykyinen.

pCloud tarjoaa ilmaisen suunnitelman, joka antaa sinulle 10 Gt tallennustilaa työskennellä. pCloudilla on myös lähetysohjelma, mutta gigatavujen sijasta saat dollareita muiden vakuuttamiseksi ilmoittautumaan. Jokainen viittaus, joka viettää vähintään kuukauden pCloud-palvelun avulla, nettouttaa sinulle 5 dollaria ilman rajoitusta kuinka monelle ihmiselle voit viitata.

Pyöreä yksi ajatuksia

Sekä Sync.com- että pCloud-arvo on myydyin kohta. Niiden välillä ei myöskään ole paljon erotettavissa varastointikustannuksia. Ei ole yllättävää, että hintamerkki on melkein identtinen, kun otetaan huomioon, että molemmat palvelut kohdistuvat samaan, yksityisyyteen suuntautuneeseen joukkoon.

Monet ihmiset pitävät pesun kustannukset, ja muut näkökohdat ovat tärkeämpiä päätöksenteossa. Solmiot eivät kuitenkaan ole hauskaa.

Totuus on, että arvo-kysymys todellakin muuttuu hieman monimutkaisemmaksi, koska pCloud veloittaa ylimääräisen tiedon nollauksen salauksesta ja laajennetusta versiosta, kun taas Sync.com ei. Ensimmäinen kierros koskee kuitenkin varastointikustannuksia; käsittelemme näitä lisäkustannuksia hyvissä ajoin.

Palkitsemme ensimmäisen kierroksen pCloudille kuukausittaisten maksujen, elinikäisten tilauksien ja lisää ilmaisen pilvitallennuksen (10 Gt vs. 5 Gt) ansiosta..

Kierros: pCloudin varastointikustannuspiste

Sync.com-logo
pCloud-logo

2

Synkronointi

Tiedostojen synkronointi tai synkronointi on olennainen ominaisuus pilvitallennuksessa, jonka avulla voit muokata tiedostoa yhdellä laitteella ja nähdä vastaavat muokkaukset samoihin tiedostoihin, jotka on tallennettu muihin laitteisiin. Dropbox on synkronoinnin kuningas syistä, joista voit lukea Dropbox-arvosteluistamme, mutta Sync.com ja pCloud ylittävät molemmat molemmat suurimman osan muusta kilpailusta.

Kumpi on parempi? Selvittääksemme testasimme tiedostojen lähetys- ja latausnopeuksia 1 Gt: n testikansion avulla. Testit ajettiin WiFi-verkon kautta 10 Mbit / s latausnopeudella ja 22 Mbit / s latausnopeudella.

Sync.com

Voit yhdistää Sync.comiin tiedostojen synkronointia varten niin monta laitetta kuin haluat. Tuettuihin alustoihin kuuluvat tavalliset epäillyt, Windows, OS X, Android ja iOS. Linuxia ei tueta. Meillä on artikkeli parhaasta Linux-pilvitallennusartikkelista, jos tarvitset jotain.

Asiakkaan asentaminen PC: lle tai Macille luo erityisen synkronointikansion tiedostojärjestelmään. Siirrä tiedostot kyseiseen kansioon, ja ne tallennetaan oletusarvoisesti sekä kiintolevylle että pilveen sekä muiden Sync.com-tiliisi yhdistettyjen tietokoneiden synkronointikansioihin..

Dropboxin suosima pilvitallennuspalveluiden lähestymistapa ei sisällä mitään uutta. Jotkut kuitenkin käsittelevät tiedostojen kopiointia tehokkaammin kuin toiset. Tässä on Sync.com-palvelun nopeustestausten tulokset:

Testi yksi: Testi kaksi: Keskimääräinen:
Tallennettu:16 minuuttia, 30 sekuntia14 minuuttia15 minuuttia, 15 sekuntia
Ladata:7 minuuttia7 minuuttia7 minuuttia

Lataus- ja latausnopeuden keskiarvot eivät ole paras, mitä olemme koskaan nähneet, mutta muutaman minuutin kuluessa ison nimen vaihtoehdoista, kuten Dropbox ja Google Drive, molemmilla on etuna maailmanlaajuiset palvelinverkot..

Testasimme myös 1 Gt: n tiedoston. Suurin osa tiedostoista, joiden kanssa työskentelet, on todennäköisesti huomattavasti pienempiä, jolloin synkronoinnin Sync.com: n kanssa pitäisi lähestyä lähes reaaliaikaisen ideaalimerkkiä..

Sync.com antaa sinun säätää synkronointiin käytetyn kaistanleveyden määrää, mikä voi säästää järjestelmän resursseja muihin tehtäviin. Tee nämä säädöt Sync.com-työpöydän ohjauspaneelin verkkovälilehden kautta.

Oletuksena Sync.com säätää synkronointinopeudet automaattisesti, mikä hidastuu, kun asiakas havaitsee ongelman. Voit vaihtaa sen kiinteään korkkiin, jonka nopeus on 50 Kbps – 5 Mbit / s sekä lähetysten että latausten kohdalla.

Haluamme nähdä vaihtoehdon “älä rajoita”, jota käytät yhdessä muiden pilvitallennuspalveluiden kanssa. Myös asiakas itse tarvitsee jonkin verran työtä, koska verkkovälilehden tekstiikkunat ovat liian pienet, katkaisevat tekstin eikä niiden kokoa voida muuttaa.

Jotta hyödyntäisit 2TB Sync.com -suunnitelmaa täysimääräisesti, haluat todennäköisesti poistaa joidenkin tiedostojen synkronoinnin käytöstä, jotta tallennat niitä vain pilveen etkä myös kiintolevylle.

Sync.com antaa sinun tehdä niin poistamalla synkronoinnin käytöstä synkronointikansion alikansioiden synkronoinnista..

Ainoa kiistamme on, että kuten kaistanleveyden kuristamisessa, myös Sync.com-ohjauspaneelissa on joitain kokoon liittyviä ongelmia, jotka katkaisevat tekstin ja vaikeuttavat sen käyttöä kuin sen pitäisi olla.

pCloud

pCloud käyttää myös synkronointikansiomallia laitteen synkronoinnin tekemiseen mahdollisimman yksinkertaiseksi. Asiakkaita on saatavana Windowsille, Macille ja, toisin kuin Sync.com, Linuxille. Mobiilisovelluksissa tuetaan myös Androidia ja iOS: ää.

Asentamisen jälkeen työpöytäohjelma luodaan tiedostojärjestelmään pCloud-kansio.

Halutessasi voit itse määrittää mukautetut synkronointisuhteet käyttämällä pCloudin työpöydän ohjauspaneelia, jolla voit linkittää tiedostojärjestelmän kansiot pilvien kansioihin.

Vaikka useita synkronointikansioita voi olla vaikea hallita useilla laitteilla, vaihtoehto on tervetullut, eikä se vaihtoehto, jota näet useimpien muiden pilvitallennuspalveluiden, kuten Sync.com, kanssa, joiden avulla sinulla voi olla vain yksi synkronointikansio.

Testasimme pCloud-tiedostojen kopiointinopeutta 1 Gt: n testikansiomme avulla. Tässä on mitä meillä on:

Testi yksi: Testi kaksi: Keskimääräinen:
Tallennettu:22 minuuttia20 minuuttia21 minuuttia
Ladata:8 minuuttia8 minuuttia, 30 sekuntia8 minuuttia, 15 sekuntia

Kuten näette, 1 Gt-kansiomme lataaminen pCloudilla kesti noin kuusi minuuttia pidempään kuin Sync.com-sivustossa. Lataukset kestivät kaksi minuuttia pidempään.

Jälleen, toivottavasti et työskentele yhtä suurien tiedostojen kanssa kuin teimme testissä. Ero on kuitenkin melko suuri. Lisäksi muutenkin kuin Sync.comin ja Dropboxin ero. pCloud antaa sinun säätää synkronointinopeuksia työpöydän ohjauspaneelin avulla.

Testimme suoritettiin käyttämällä ”rajatonta” kaistanleveyttä, vaihtoehto pCloud antaa sinulle, että Sync.com ei. Automaattinen kuristin on myös vaihtoehto, tai voit asettaa haluamasi nopeuden kovan korkin.       

pCloud antaa myös asettaa asiakkaan jättämään tietyt tiedostomuodot synkronoinnin aikana, jos et halua synkronoida tiettyjä tiedostoja tai tiedostotyyppejä. Sync.com – ja useimmat muut pilvitallennuspalvelut – eivät sisällä tätä ominaisuutta.

Lisäys ei ole läheskään suurempi kuin se tosiasia, että pCloudilla ei ole mahdollisuutta valikoivaan synkronointiin. pCloud käyttää verkkoasemaa, nimeltään pCloud Drive, joka lisätään tiedostojärjestelmään, jos haluat tallentaa tiedostoja vain pilvessä etkä tietokoneellesi.

Vaikka verkkoaseman lähestymistapa toimii, se on myös enemmän kuin selektiivinen synkronointi, varsinkin jos vaihdat usein, mitä tiedostoja haluat synkronoida ja mitä et halua synkronoida. On paljon helpompaa yksinkertaisesti pystyä ottamaan synkronointi käyttöön tai poistamaan se kansiosta.

Pyöreä kaksi ajatusta

pCloudissa on joitain hienoja synkronointiominaisuuksia, kuten kyky asentaa useita synkronointikansioita ja sulkea tiedostotyypit synkronoinnista. Siinä on myös joustavampia synkronoinnin kaasuvaihtoehtoja – puhumattakaan mukavammasta ohjauspaneelista kuin mitä Sync.com-sivustolla saat.

Tiedostojen lähettäminen ja lataaminen oli kuitenkin hitaampaa pCloud-testauksessa kuin Sync.com-sivustolla. Valikoivan synkronoinnin puute heikentää käyttökokemusta huomattavasti.

Sync.com ei tee tiedostojen synkronoinnissa mitään erityistä, mutta se toimii riittävän lähellä tärkeitä pilvitallennuspalveluita, että useimmat ihmiset eivät huomaa suorituskyvyn eroa.

Pyöreä: Sync.com -sovelluksen synkronointipiste

Sync.com-logo
pCloud-logo

3

Tiedostonjako

Mahdollisuus jakaa tiedostoja muiden kanssa on luonnollinen laajennus tiedostojen tallentamiseen pilveen, antamalla sinun kiertää tiedostojen koon rajoituksia sähköpostin liitteissä ja muissa tallennusongelmissa..

Lähes kaikkien pilvitallennuspalveluiden avulla voit jakaa sisältöä luomalla tiedostolinkkejä. Suorittamisessa on kuitenkin suuria eroja ominaisuuksilla, jotka on suunniteltu hallitsemaan pääsy linkkeihin, jotka muodostavat suurimman osan niistä.

Sync.com

Sync.com-palvelun avulla voit jakaa tallennettuja tiedostoja suoraan synkronointikansiosta tai selaimesi tai mobiilisovelluksen kautta.

Näin luodaan linkki, jonka voit lähettää sähköpostiosoitteella tai jakaa manuaalisesti.

Se on kaikki melko yleistä. Mikä ei, on se, että Sync.com tarjoaa myös joitain lisäyhteysasetuksia sisällön hallinnan ylläpitämiseksi. Tärkeimmät asetukset sisältävät salasanasuojauksen, viimeisen käyttöpäivän ja määritettävät latausrajat.

Aktivoinnin seuraamiseksi voit asettaa myös linkkitoimintojen ilmoituksia. Siellä on jopa vaihtoehto nimeltä ”parannettu tietosuoja”, joka laajentaa Sync.comin nolla tietotaidon salaus tiedostojen jakamiseen.

Kun luot linkin kansiolle, jokaisessa kansion sisällä olevassa tiedostossa on oma erillinen linkki Sync.com: n kanssa. Aikaisemmin niiden, joiden kanssa jaoit kansion, joudut lataamaan jokaisen tiedoston erikseen; Sync.com sisältää nyt kuitenkin mahdollisuuden ladata koko kansio kerralla .zip-tiedostona.

On myös mahdollisuus luoda kansion lähetyslinkki, jonka avulla muut voivat lähettää tiedostoja pilvitallennustilaan, vaikka he eivät olisi itse Sync.com-tilin omistajia.  

Kansioiden jakaminen tiedostojen sijasta antaa sinun rajoittaa tiedostojen käyttöä tietyille ihmisille sähköpostiosoitteen perusteella linkin luomisen sijasta. Kun jaat kansion sähköpostiosoitteen perusteella, voit lisätä myös kansion käyttöoikeuksia, kuten vain näkymä ja muokata.

Lopuksi voit tarkistaa jakamiasi linkkejä ja kansioita käyttämällä erillisiä selainnäkymiä jokaiselle. Nämä näkymät ovat hyviä jaettavan sisällön tarkastukseen, jotta et menettäisi raitaasi. Se voi tuntua yksinkertaiselta asialta, mutta monet pilvitallennuspalvelut jättävät tämän ominaisuuden huomiotta.

pCloud

Et voi jakaa yksittäisiä tiedostoja työpöydän synkronointikansion kautta pCloud-sovelluksen kanssa. Jaetut kansiot voidaan kuitenkin asentaa työpöydän ohjauspaneelin kautta.  

Yleisesti ottaen on kuitenkin parasta jakaa pCloud-sovelluksen kanssa selaimen käyttöliittymän tai pCloud-mobiilisovelluksen avulla, joka tarjoaa monia muita vaihtoehtoja.

Jokaisen kansion ja tiedoston avulla voit luoda latauslinkin.

Voit jakaa linkin manuaalisesti tai lähettää sen sähköpostiosoitteella. pCloud antaa sinun tuoda jopa Gmail-yhteystietoluettelosi avuksi.

Kuten Sync.com-sivustossa, voit myös asettaa linkkien salasanat ja vanhenemispäivät.

Et kuitenkaan saa joitain muita vaihtoehtoja, kuten latausrajojen ja aktiviteetti-ilmoitusten asettaminen. Jokaisella linkillä on kuitenkin tilastot-välilehti, jos haluat tarkistaa latausten kokonaismäärän.

pCloudilla on enemmän kansionvaihtoehtoja kuin tiedostoilla. Niihin kuuluu kyky luoda lähetyslinkki, jota muut voivat käyttää tiedostojen lisäämiseen pilvisäilöön, ja mahdollisuus sallia pääsy sähköpostin perusteella linkin luomisen sijaan. Kuten Sync.com-sivustossa, tällä tavalla voit antaa muille katselu- tai muokkausoikeuksia.

Viimeinkin pCloud antaa sinun tarkistaa sekä kansiot ja linkit omistettuihin näkymiin, jotta et menettäisi myöntämääsi käyttöoikeutta..

Kolme kierrosta

Sekä Sync.com että pCloud käsittelevät tiedostojen jakamista erittäin hyvin. Itse asiassa me sijoittelimme nämä kaksi palvelua numero yksi ja toinen tiedostojen jakamiseen viimeisimmässä parhaassa pilvitallennusoppaan päivityksessä. Pienillä asioilla on merkitystä: linkkien salasanasuojaus, voimassaolopäivät, linkkien lataaminen ja osuuksien tarkistamiseen tarkoitetut työkalut tekevät molemmista turvallisempia tähän tehtävään kuin jopa teollisuuden suurimmat nimet..

Loppujen lopuksi annoimme Sync.com: lle alakohta pCloudin ostajan oppaassa, ja teemme saman täällä.

Suuri syy siihen on, että Sync.com antaa sinun suojata linkkejä nolla tietotaidolla, kun taas pCloud ei. Tämä tarkoittaa, että yritys voisi teknisesti nähdä, mitä tiedostoja jaat pCloudin kanssa, mutta et Sync.com: n kanssa. Mahdollisuus asettaa linkin latausrajoituksia on toinen etu Sync.comin eduksi.

Round: Tiedostojen jakamispiste Sync.com-sivustolle

Sync.com-logo
pCloud-logo

4

turvallisuus

Mainitsimme aiemmin, että pilviturvallisuus on sekä Sync.comin että pCloudin leipää ja voita. Vaikka molemmat menestyvät kilpailun suhteen tallennuskustannusten ja tiedostojen jakamisominaisuuksien suhteen, niiden asema nolla tietämyksen salauspilvipalveluina määrittelee parhaiten heidän kilpailunsa.

Sync.com

Sync.com tarjoaa oletuksena nolla tietotaidon. Itse asiassa sitä ei voida mitenkään sammuttaa. Teoriassa tämä hidastaa synkronointinopeutta, koska salaus vie kauemmin eikä Sync.com voi käyttää tiedoston metatietoja indeksointiin. Kuten toisella kierroksella paljastettiin, Sync.com kuitenkin liikkuu edelleen mukavan leikkeen mukana.

Voit vaihtaa salasanasi milloin tahansa työpöydän ohjauspaneelista. Tätä salasanaa käytetään salausavaimien luomiseen.

Koska Sync.com ei tiedä salasanaasi, se ei voi tietää salausavaimesi. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös, että jos unohdat salasanasi, menetät pääsyn pilvivarastoon.

Käytetty salaustaso on AES-256. AES on salausprotokolla, joka on nykyään yleisimpiä pilvitallennuspalveluissa, ja 256-bittistä AES: tä ei voida murtaa (josta tiedämme).

Sync.com antaa sinulle myös mahdollisuuden käyttää kaksifaktorista todennusta, jonka suosittelemme aktivoimaan. Kaksikerroinen todennus vaatii ylimääräisen turvakoodin kirjautumiseen Sync.com-tiliisi, kun palvelu ei tunnista tietokonetta tietokoneella. Tämä koodi voidaan vastaanottaa sähköpostitse tai Google Authenticatorilla, mobiilisovelluksella.

Kaksifaktorisen todennuksen arvo on suojaus salasanan varastamiselta, jota on paljon helpompaa poistaa kuin salausavaimen murtamisesta – varsinkin jos sinulla on heikko salasana.

Jos tietokoneesi varastetaan, Sync.com antaa sinun myös etä pyyhkiä synkronointikansion, jotta ainakin, jolla se on, ei ainakaan voi varastaa itseportteja.  

Viimeinen Sync.com-etuna on, että sen kotipaikka on Kanada, jossa on yleensä tiukempia tietosuojalakeja kuin Yhdysvalloissa, jossa suurin osa pilvitallennuspalveluista perustuu. Nolla-tietävällä salauksella sijainti ei kuitenkaan ole niin iso asia.

pCloud

pCloud tarjoaa tietämättömän salauksen, mutta toisin kuin Sync.com, se ei tee sitä oletuksena. Sinun on tosiasiassa maksettava ylimääräistä saadaksesi sen lisäosan, nimeltään pCloud Crypto, kautta.

PCloud Crypton hinta on 4,99 dollaria kuukaudessa. Voit säästää 20 prosenttia maksamalla vuodesta etukäteen, yhteensä 47,88 dollaria. Kuten tilaussuunnitelmat, voit myös suorittaa kertaluonteisen maksun saadaksesi Crypton elämäksi; hinta on 125 dollaria.

Kun krypto on lisätty, sinun on käytettävä erillistä suojattua kansiota hyödyntääksesi yksityistä, päästä päähän -salausta, joten älä tee sitä virhettä, että ajattelevat myös, että tavallisessa synkronointikansiossa olevat tiedostot ovat suojattuja..

Lisäksi, kuten mainittiin, jaettuja tiedostoja ei voida suojata nolla tietotaidolla salaa käytettäessä pCloudia. Palvelu käyttää AES 256 -suojausta maksimaaliseen suojaan raa’alla voimalla tapahtuvilta iskuilta, joten se on hyvä nähdä.

Mikä ei ole niin hyvää, on kaksifaktorisen todennuksen puuttuminen. Varmista ehdottomasti, että käytät vahvoja, ainutlaatuisia salasanoja pCloud-tilillesi, koska mikään ei estä ketään, joka varastaa sinun käyttämään tiliäsi. Noudata vinkkejä vahvojen salasanojen luomiseen, jos haluat noudattaa parhaita käytäntöjä.

Pyöreä neljä ajatusta

Huolimatta kaksifaktorisen todennuksen puuttumisesta, siitä, että joudut maksamaan nolla tietotaidosta ja siitä, että tiedostojen jakamista ei voida suojata, pCloud on yksi parhaista suojatuista pilvitallennustyökaluista.

Sync.com on kuitenkin ehdottomasti suosikki pilvivarastomme yksityisyyden suhteen. Palvelu ei todellakaan jätä hätää, kun on varmistettava, että tiedostosi ovat vain silmäsi, sen sijainnista Kanadassa vapaaseen nolla tietämyksen salaukseen ja kaksifaktoriseen todennukseen..

Kierros: Sync.comin suojauspiste

Sync.com-logo
pCloud-logo

5

Lisäominaisuuksia

Tallennuskustannukset, synkronointi, jakaminen ja tietoturva ovat tärkeimmät syyt harkita Sync.com- ja pCloud-ohjelmia. Myöskään integroidut tuottavuussovellukset, jotka tekevät esimerkiksi Google Driveista erottumattoman, (lue kuinka käyttää Google Drivea). Kaappi ei kuitenkaan ole täysin paljain lisäominaisuuksien suhteen.

Viimeisellä kierroksella päätimme korostaa joitain piirteitä, jotka tunsimme saattavan ohjata ostajia kohti toista palvelua.

Sync.com

Sync.com on monin tavoin yhtä perustiedot kuin saat. Et voi esikatsella dokumentteja selaimesta, puhumattakaan siitä, että muokkaat niitä. Musiikkia tai elokuvia ei voi suoratoistaa. Et voi edes katsoa valokuvakokoelmasi lataamatta ensin tiedostoja.

Ne puutteet pitävät jotkut poissa, ja perustellusti. Sync.com on kuitenkin tekosyy, ettei se tarjoa muistiinpanosovellusta tai kykyä katsella suosikkielokuvasi, ja se on nolla tietämyksen salaus, jota se käyttää.

Periaatteessa, salausavaimien käyttö ei tarkoita, että Sync.com ei voi salata tiedostojasi esikatsellaksesi tai toistaa niitä selainsovelluksessa..

Sync.com-sivustolla on kuitenkin muutama mainitsemisen arvoinen lisäominaisuus. Esimerkiksi Sync.com Vault antaa sinun arkistoida kansioita ja tiedostoja tyhjentääksesi kiintolevyn tilaa. Holvin käyttö on kuitenkin rajoitettua, kun voit käyttää vain selektiivistä synkronointia.

Useimmat pilvitallennuspalvelut tarjoavat jonkin verran rajoitettua poistettujen tiedostojen säilyttämistä ja versionhallintaa, mutta Sync.com: n toteutus on yleisempi: poistettuja tiedostoja ja aiempia tiedostoversioita säilytetään oletuksena vain 30 päivän ajan. Jos kuitenkin olet tilaaja sen sijaan, että käytät ilmaista tiliä, voit tallentaa poistettuja tiedostoja toistaiseksi ja säilyttää niin monta aiempaa tiedostoversiota kuin haluat.

Se on todella kaikki mitä tarvitaan muihin Sync.com-ominaisuuksiin. Kuten sanoimme, rajoitetut lisäominaisuudet ovat tekijä palvelun lukitsemisessa enemmän. Jotkut käyttäjät rakastavat sitä, toiset eivät. Toiset saavat kaiken irti asioiden sekoittamisesta, kuten Sync.com -parin muodostaminen Google Driveen.

pCloud

Kuten keskusteltiin, pCloud ei oletuksena tarjoa nolla tietämystä salausta. Jos lisäät salauksen, sinulla on sekä hallitun salauksen (synkronointikansio) että nolla tietämyksen salaus (Crypto-kansio) vaihtoehtoja..   

Koska yritys pystyy lukemaan tiedostojasi joissakin tapauksissa, pCloud voi tarjota enemmän kuin Sync.com, kun kyse on tiedostoihin pääsyä vaativista ominaisuuksista. Vaikka pCloud ei mene niin pitkälle kuin tarjoaa esimerkiksi integraatiota MS Office Online -palvelun kanssa, kuten OpenDrive tekee (lue OpenDrive-arvostelu), se sai joitain temppuja.

Ensinnäkin voit esikatsella tiedostoja, mukaan lukien asiakirjat ja valokuvat.

Voit myös muuttaa valokuvien kokoa, vaikka kyse onkin pCloud-tiedoston muokkaamisen laajuudesta. PCloud-kuvankatseluohjelmaa voidaan kuitenkin käyttää diaesitysten luomiseen – ja kuvanlaatu on erinomainen.

Musiikki ja video voidaan molemmat suoratoistaa suoraan pCloudista, kunhan ne eivät ole Crypto-kansiossasi. Yleinen kokemus molemmille on erittäin hyvä, joten pCloud on yksi parhaista mediatallennusvälineiden pilvitallennuksista.

Kuten Sync.com, pCloud antaa sinun tyhjentää tilaa kiintolevylläsi menemättä tavalliseen valinnaiseen synkronointireittiin. Tämä voidaan tehdä pCloud-verkkoaseman avulla. pCloudia voidaan käyttää myös sosiaalisen median valokuvien varmuuskopiointiin (Facebook, Instagram ja Picassa, nyt) ja voi varmuuskopioida WordPress-sivustot automaattisesti.

Tiedostojen versiointi ja poistettu tiedostojen säilyttäminen ovat kumpikin jonkin verran heikkoja pCloud-sovelluksen kanssa. Aiempia tiedostoversioita säilytetään vain 15 päivää, jos olet ilmainen käyttäjä, ja 30 päivää, jos olet tilaaja. Sama poistettujen tiedostojen kanssa.

pCloud tarjoaa laajennetun tiedostohistorian lisäosan, joka nostaa numeron yhdeksi vuodeksi. Lisäosan vuosikustannukset ovat kuitenkin vielä 36 dollaria.

Pyöreä viisi ajatusta

Jos raha ei olisi esine, tämä olisi pCloudin kierros melko helposti. Kuitenkin 36 dollarin vuosimaksu laajennetusta tiedostohistoriaominaisuudesta, joka ei silti vastaa sitä, mitä saat ilmaiseksi Sync.com-palvelun avulla, pilviä asioita hieman.

Ja silti viime kädessä, me todella pidämme pCloudin median toistoominaisuuksista ja diaesitysominaisuudesta. Lisää siihen, että 30 päivän tiedostohistoria, jonka saat ilmaiseksi pCloudilla, riittää useimmille käyttäjille, ja olemme edelleen vauhdissa kohti pCloudia – vain ei niin voimakkaasti kuin voisimme.

Kierros: Lisäominaisuuksien kohta pCloudille

Sync.com-logo
pCloud-logo

6

Tuomio

pCloud otti yhden kierroksen, säilytyskustannukset, koska se tarjoaa kuukausittaisia ​​(ja elinikäisiä) maksutapoja eikä Sync.com. Vaikka palvelun vuosikustannukset saattavat olla samat näiden kahden palvelun välillä, se, että Sync.com sisältää nolla tietämystä sisältävän salauksen ja rajoittamattoman versioinnin osana palvelukustannuksiaan, tekee siitä todennäköisesti paremman arvon kuin pCloud.

Katsomme myös, että vaikka pCloud tekee hienoa työtä sekä tiedostojen jakamisen että tietoturvan kanssa verrattuna melkein kaikkiin muihin pilvitallennuspalveluihin, Sync.com on yksinkertaisesti paras molemmista. Lisäksi synkronointi etenee hiukan hitaasti pCloud-sovelluksen kanssa, eikä valitettavaa synkronointivaihtoehtoa näytä olevan, pakottaen sinut luottamaan pCloud-verkkoasemaan tyhjentääksesi kiintolevytilan..

Ainoastaan ​​asia, joka joustavien maksutapojen lisäksi vakuuttaa jotkut käyttäjät oikeutetusti valitsemaan pCoudin Sync.com-palvelun yli, on sen mediatoistoominaisuudet..

pCloud on hieno palvelu. Sync.com on vain vähän parempi.

Lopullinen voittaja: Sync.com

Missä olet laskeutunut Sync.com vs pCloud -kysymykseen? Jätä ajatuksesi alla oleviin kommentteihin ja kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map