Sync.com vs Dropbox: Eppinen pilvien taistelu

Kuten diiva, Dropboxilla on polarisoiva vaikutus. Jotkut vannovat sen takia, toiset vannoo sitä. Kaukana ratkaisevasta keskustelusta, ajattelimme heittää vähän polttoainetta tuleen ilman estettyä synkronointia. Kilpailija: yksityisyyteen keskittyvä niche-pelaaja Sync.com.


Sekä Dropbox että Sync.com ovat usein esillä jatkuvasti kehittyvässä luettelossa parhaista pilvitallennuspalvelujen tarjoajista. Se ja se, että he ovat ansainneet kunnioitukseni täällä Cloudwards.net-sivustossa hyvin erilaisista syistä, tekevät mielestämme erittäin pakottavan kontrastin.

Olemme myös ali koiran tarinoita, joten siinä on. Kun olet lukenut, älä unohda tarkistaa pilvisäilytysarvostelukirjastoamme, josta löydät sekä Sync.com-koko arvosteluamme että Dropbox-arvosteluamme..  

Taistelu parhaasta pilvitallennuksesta: Sync.com vs Dropbox

Dropbox on jo pitkään ollut yksi pilvitallennuskentän johtajia. Perustaja Drew Houston keksi synkronointikansiomallin, jota käytetään nykyään yleisesti. Dropbox on yksi parhaista pilvitallennusvälineistä yhteistyöhön ja tuottavuuteen. Dropbox vaatii tänään yli 500 miljoonaa käyttäjää osittain näistä syistä.

Sitä vastoin Sync.com-sivustolla oli viimeinkin 260 000 käyttäjää, mukaan lukien yritykset. Sync.com-asiakkaiden määrä kaksinkertaistui vuonna 2016, mutta se on selvästi kauempana Dropboxista suosiokilpailussa.

Aktiivisten käyttäjien kokonaismäärä ei kuitenkaan ole kaikkea muuta. Vaikka emme kiistä sitä, että Sync.com jää Dropboxin jälkeen tuottavuusominaisuuksista, kuten Google Drive ja OneDrive, se on edelleen kiehtova pilvitallennusvaihtoehto, joka kannattaa vakavaa tarkastelua..

Eteneessäsi saat nopeasti selville, miksi Cloudwards.net luokittelee Sync.comin yhdeksi parhaimmista Dropbox-vaihtoehdoista. Olemme esittäneet vertailun neljälle kierrokselle: hinta, tiedostojen synkronointi, tiedostojen jakaminen ja turvallisuus. Aloitetaan.

1

Varastointikustannukset

Käynnistämme asiat vertaamalla kunkin palvelun henkilökohtaisen pilvitallennuksen kustannuksia. Vaikka lopullinen rivi ei ole kaikkea, se ei ole myöskään mitään.

Sync.com

Kotikäyttäjät voivat käyttää Sync.com-palvelua ilmaiseksi 5 Gt ilmaisella tallennustilalla. Lisäksi voit ehdottaa Sync.com -sovellusta ystävillesi ansaitaksesi 1 Gt ylimääräistä tallennustilaa lähetystä kohden. Ystäväsi saavat lisäksi 1 Gt.  

Voit lähettää viittauslinkin blogiisi tai Twitteriin ansaitaksesi enemmän. Ei ole mitään rajoja siitä, kuinka monta gigatavua voit raketa. Tämä runsas lähetyskäytäntö on antanut Sync.comille parhaan mahdollisen ilmaisen pilvitallennuksen parhaimmistoon..

Jos tarvitset enemmän tilaa kuin voit saada ilmaiseksi, voit valita yhden kahdesta henkilökohtaisesta suunnitelmasta: 500 Gt tai 2 Tt.

Molemmat suunnitelmat on maksettava vuosittain ja etukäteen, mutta se on todellakin ainoa haittapuoli. 500 Gt: n tallennustila 49 dollarilla kuukaudessa osoittautuu hiukan yli 9 dollariin kuukaudessa, kun taas 2TB 96 dollarin dollarilla vuodessa käyttää 8 dollaria kuukaudessa. Se on edullisempi vaihtoehto, vaikka 2TB-suunnitelma on varmasti parempi tarjous.

Jos päädyt ostajan katumukseen, sinulla on myös 30 päivää aikaa pyytää rahat takaisin, ilman kysyttävää. Emme ole kuulleet Sync.comia koskevista valituksista, jotka eivät täyttäisivät näitä ehtoja.

Dropbox

Kuten Sync.com, Dropbox tarjoaa ilmaisen henkilökohtaisen suunnitelman. Se ei kuitenkaan ole aivan niin antelias vain 2 Gt: lla.

Sama pätee Dropbox-viiteohjelmaan, joka antaa sinulle 500 Mt lisämuistia korkeintaan 16 Gt ilmaisella suunnitelmalla. Tilaa kuitenkin, ja saat 1 Gt tallennustilaa viittausta kohti, ja korkki nousee 32 Gt: iin.

Dropboxilla on kaksi henkilökohtaista suunnitelmaa, joista voit valita, kuten Sync.com, mutta jompikumpi antaa sinulle vain 1 Tt pilvivarastoa. Ei ole vaihtoehtoa enemmän tai vähemmän.

Dropbox Plus on suunnitelma, jonka useimmat käyttäjät käyttävät, ja se maksaa 9,99 dollaria kuukaudessa tai 99,99 dollaria, jos maksat vuoden etukäteen. Vuotuinen optio on 8,12 dollaria kuukaudessa, säästöt, jotka eivät oikeastaan ​​näytä oikeuttavan sitoutumista.  

Dropbox Plus -järjestelmästä puuttuu todella joitain tärkeitä ominaisuuksia, mukaan lukien valikoiva synkronointi ja edistyneet jakamisominaisuudet. Kosketamme molempia, kun peitämme synkronoinnin toisella kierroksella ja jakamisen kolmannella kierroksella.

Dropbox Professional -sovelluksen 19,99 dollarin maksamisen etuihin kuuluu 120 päivän tiedostoversio, edistyneet jakamisominaisuudet, tekstihaku, kuvahaku ja ”älykäs synkronointi”, ominaisuus, jota koskemme seuraavalla kierroksella.

Nämä ovat mukavia ominaisuuksia, mutta huomattavasti vähemmän, kun otetaan huomioon se, että ne kaksinkertaistavat kustannukset.

Pyöreä yksi ajatuksia

Sync.com tarjoaa sinulle enemmän ilmaista pilvitallennusta kuin Dropbox. Suurempi kohta sen puolesta on kuitenkin sen 2TB-suunnitelma. Se on yksi dollari vähemmän kuin Dropbox Plus, kahdesti enemmän tallennustilaa. Sync.com ei ole vain Dropboxia parempi tarjous, vaan se on yksi parhaista tarjouksista pilvitallennuksessa.

Kierros: Sync.com: n tallennuspisteen kustannukset

Sync.com-logo
Dropbox-logo

2

Tiedoston synkronointi

Tiedostojen synkronointi tai vain “synkronointi” antaa sinun yhdistää useita laitteita pilveen jakaa tiedostoja niiden välillä. Tavoitteena on, että yhdellä laitteella tehdyt tiedostoeditoinnit siirretään automaattisesti muihin laitteisiin, joten sinulla ei ole viitettä USB-asemien kanssa.

Tällä kierroksella tarkastelemme kuinka Sync.com ja Dropbox lähestyvät synkronointia ja kuinka hyvin ne tekevät sen. Sisällytämme joitain nopeustuloksia voittajan määrittämiseksi.

Nämä testit suoritettiin WiFi-verkon kautta Internet-nopeudella 10 Mbps ylöspäin ja 22 Mbps alas testikohdasta Kaakkois-Aasiassa. Omat nopeutesi eroavat todennäköisesti suuresti sijaintisi ja Internet-yhteytesi perusteella, mutta tämän pitäisi antaa sinulle käsityksen suhteellisesta suorituskyvystä.

Sync.com

Sync.com hallitsee synkronointia synkronointikansion kautta, kuten useimmat pilvitallennuspalvelut. Asenna työpöytäohjelma ja tämä kansio lisätään tiedostojärjestelmään.

Vedä tiedostot synkronointikansioon lähettääksesi ne pilvipalveluun ja muihin laitteisiin. Suunnittelussa ei ole mitään erityistä, mutta sen pitäisi olla niin: yksinkertainen.  

Tärkeää on, kuinka nopeasti tiedostot kopioidaan. Tässä on Sync.com-palvelun nopeustestausten tulokset:

Ensimmäinen yritys:
Toinen yritys:
Keskiverto:
Lähetysaika:16 minuuttia, 32 sekuntia14 minuuttia, 03 sekuntia15 minuuttia, 29 sekuntia
Latausaika:6 minuuttia, 56 sekuntia6 minuuttia, 42 sekuntia6 minuuttia, 49 sekuntia

Nämä nopeudet eivät ole kauheita, kun ajatellaan, että Sync.comin tietokeskus sijaitsee Kanadassa, toisella puolella maailmaa. Ainakin he ovat verrattavissa muihin testattuihin palveluihin. Muista myös, että yleensä et lataa tai lataa 1 Gt: n tiedostoja, ellet työskentele videon kanssa.

Nopea on yleensä paras, mutta synkronointi voi hidastaa muita toimintoja, jos tietokoneesi toimii rajallisilla resursseilla. Oletuksena Sync.com säätää kaistanleveyttä automaattisesti niin, että se ei häiritse muita prosesseja. Voit kuitenkin sulkea sen manuaalisesti.

Mene vain Sync.com-tehtäväpalkkikuvakkeeseen, valitse ”preferences” ja siirry avautuvan ikkunan “verkko” -välilehteen.

”Rajoittamattomalle” kaistanleveydelle ei ole vaihtoehtoa, vaikka yllä olevien nopeustestejemme perusteella Sync.com näyttää hyödyntävän tehokkaasti käytettävissä olevia.

Vaikka synkronointi on hyödyllinen ominaisuus, kyky muuttaa synkronointia on tärkeämpää joillekin käyttäjille. Koska synkronointi on käytössä, tallennat tiedostoja sekä kiintolevylle että pilveen. Jos haluat käyttää pilvivarastoa tyhjentääksesi kiintolevyn tilaa, synkronointi on haitallista.

Tämän tarpeen tyydyttämiseksi Sync.com tarjoaa niin kutsutun valikoivan synkronoinnin. Pääset tähän ominaisuuteen Sync.com-tehtäväpalkin kuvakkeesta valitsemalla ”preferences” ja avaamalla “Advanced” -välilehden.   

Poista kansiot, eikä niitä enää tallenneta kiintolevylle.

Yksi Sync.com-sovelluksen tämän ominaisuuden integroinnin haitoista on, että et enää pysty näkemään synkronoimattomia kansioita tiedostojärjestelmässäsi. Sinun on käytettävä Sync.com-selaimen käyttöliittymää. Dropboxilla on ratkaisu ongelmaan – jos olet valmis maksamaan siitä.

Dropbox

Kuten Sync.com, myös Dropbox asentaa synkronointikansion tiedostojärjestelmään, kun asennat asiakkaan. Kuten mainittiin, tämä on itse asiassa mekanismi, jonka Dropbox keksi.

Suoritimme samat synkronointinopeuden testit Dropboxilla kuin teimme Sync.com: n kanssa samassa WiFi-verkossa. Seuraavassa taulukossa esitetään tulokset.

Ensimmäinen yritys:
Toinen yritys: Keskimääräinen:
Lähetysaika:16 minuuttia16 minuuttia16 minuuttia
Latausaika:6 minuuttia6 minuuttia, 30 sekuntia6 minuuttia, 15 sekuntia

Dropbox näyttää käyttävän paljon paremmin käytettävissä olevaa kaistanleveyttä kuin Sync.com. Dropboxilla on palvelimia Yhdysvalloissa ja Euroopassa, vaikka vain yritysasiakkaat voivat käyttää eurooppalaisia ​​palveluita. Silti Yhdysvaltojen useiden tietokeskusten tulisi auttaa välttämään pullonkauloja.

Dropbox antaa myös rajoittaa lataus- ja latausnopeuksia pääsemällä asiakasasetuksiin tehtäväpalkin työpöydällä olevan kuvakkeen avulla. (Dropbox-tehtäväpalkki-valikko on oikeastaan ​​paljon paremmin suunniteltu kuin Sync.com: n, vaikka emme kuitenkaan ota huomioon tyylikkyyttä tässä artikkelissa).  

Dropbox-verkon kaistanleveys

Oletusarvoisesti Dropbox, kuten Sync.com, säätää latausnopeudet automaattisesti, jotta se ei häiritse muuta toimintaa. Kuten Sync.com, voit myös rajoittaa nopeudet manuaalisesti. Toisin kuin Sync.com, Dropboxilla on myös “no limit” -asetus, joka maksimoi kaistanleveyden riippumatta siitä, mitä muuta olet tekemässä.

Missä Dropbox todellakin ylittää Sync.com-sivuston, se käyttää kuitenkin lohkotason tiedostojen kopiointia. Tämä kopiointitapa tarkoittaa, että tiedostoa muokattaessa vain tiedoston muokattu osa korvataan pilvelle sen sijaan, että koko tiedosto kopioitaisiin uudelleen.

Tämä lähestymistapa parantaa huomattavasti synkronointinopeutta, minkä vuoksi on jonkin verran yllättävää, että useammat pilvien tallennusratkaisut eivät ole seuranneet esimerkkiä. Tällä hetkellä ainoat tiedämme lohkotason kopioinnista, joista tiedämme, ovat Amazon Drive, OneDrive (MS Office-tiedostoille) ja Egnyte, paras valinta yrityksen parhaasta synkronoinnista ja jakamispalvelusta..   

Dropbox tarjoaa molemmat standardin mukaiset synkronointitoiminnot ja olet valmis levittämään Dropbox Professional -tiliä, parannettua versiota, Smart Sync.

Valikoivaa synkronointia hallitaan työpöydän asiakasasetuksen työkalun ”synkronointi” -välilehdessä.  

Tavanomaisella valinnaisella synkronoinnilla kaikkia synkronoitavaksi valittuja kansioita ei enää näytetä Dropboxin synkronointikansioon. Smart Sync antaa sinun silti nähdä ja käyttää niitä, kuten verkkoasema. Se on hieno lisäys, mutta toivomme, että se sisältyy ilmaiseksi.  

Pyöreä kaksi ajatusta

Dropbox ei vain keksinyt nykyaikaista lähestymistapaa synkronointiin, jota kaikki käyttävät tänään, mutta yritys jatkaa palkin asettamista. Se on nopea alustavissa tiedostojen siirroissa, ja ominaisuudet, kuten lohkotason synkronointi ja älykäs synkronointi, parantavat huomattavasti käyttökokemusta.

Sync.com ei nimestään huolimatta aivan mittaa. Tämä ei tarkoita, että se toimii heikosti. Lisäksi ainakin sen mukaan, mitä Sync.com on kertonut, palvelun nolla tietoturvasuojaus, josta puhumme neljännellä kierroksella, estää sitä toteuttamasta lohkotason synkronointia.

Lisäksi varsinainen tiedostojen yksityinen salausprosessi hidastaa luultavasti joitain. Suurimpana erojen tekijänä on kuitenkin todennäköistä, että Sync.com-sivustolla ei vain ole Dropboxin infrastruktuuria, joka on useiden tietokeskusten käytettävissä.

Anteeksi, jos etsit laitetyyppistä laitteen synkronointia, Dropbox on paras veto.

Round: Tiedostojen synkronointipiste Dropboxille

Sync.com-logo
Dropbox-logo

3

Tiedostonjako

Tiedostojen jakaminen antaa muiden nähdä tai ladata tiedostoja pilvitallennustilasi. Kuten synkronointi, suurin osa yrityksistä noudattaa samaa peruskäytäntöä toteutuksessa, joka on luoda kansioihin ja tiedostoihin osoittavat linkit. Toisaalta taas, jotkut yritykset pärjäävät paremmin kuin toiset.

Katsotaanpa kuinka Sync.com ja Dropbox pärjäävät.

Sync.com

Voit jakaa tallennetut tiedostot Sync.com: n kanssa sekä selaimen käyttöliittymän että Sync.com-mobiilisovellusten kautta, jotka ovat saatavana Androidille ja iOS: lle.

Tiedostot voidaan jakaa selaimessa napsauttamalla niihin liittyvää ”jako-painiketta”.

Tämä luo tiedostoon osoittavan linkin, jonka voit kopioida levittääksesi manuaalisesti tai jakaaksesi sähköpostitse.

Yksi niistä asioista, joka on tehnyt Sync.comistä Cloudwards.net-suosikin, on, että se ei lopu tähän. Palvelun avulla voit liittää linkkeihin sekä salasanat että voimassaoloajan, kunhan olet maksullinen asiakas.

Jotkut palvelut ovat alkaneet päästä tähän vaunuun tarjoamalla samat ominaisuudet, vaikka useimmat eivät. Sync.com menee vielä pidemmälle, vaikka annat myös asettaa linkkien latausrajat, vastaanottaa ilmoituksia linkkitoiminnoista ja tarkistaa lataustilastot.

Vielä parempi, että Sync.com-käyttäjät voivat lisätä “parannettua yksityisyyttä” linkkeihin, mikä tekee heistä tietämätöntä. Puhumme jälleen nolla tietämyksestä turvallisuuskierroksellamme, mutta käytännössä se on keino varmistaa, että kukaan muu kuin sinä ja ne, joiden kanssa jaat tiedostosi, voi purkaa ne.

Sync.com -sovelluksella voit myös jakaa kansion käyttöoikeudet, jotka toimivat samalla tavalla kuin yksittäisten tiedostojen jakaminen. Kun jaat kansion, jokaiselle tiedostolle annetaan erillinen linkki. Kansion käyttäjät voivat joko ladata ne erikseen tai ladata ne kaikki yhdessä .zip-tiedostona.

Voit myös kutsua käyttäjiä käyttämään kansioita heidän osoitteensa perusteella linkin luomisen sijasta. Tällä tavoin voit antaa henkilöille käyttöoikeuksia, kuten vain näkymä, muokata ja kutsua. Toinen vaihtoehto on linkit, jotka voivat antaa muiden ladata tiedostoja pilvitallenteeseesi.

Älypuhelimesi jakamisvaihtoehdot ovat samankaltaiset syyskuussa 2017 tehtyjen parannusten ansiosta. Aiemmin mobiilisovellus ei pystynyt jakamaan tiedostoja.

Dropbox

Dropbox antaa sinun myös jakaa tiedostoja sekä selaimen käyttöliittymästä että Android- tai iOS-sovelluksista. Dropboxilla on lisäetu Sync.com-palveluun verrattuna jakamalla se suoraan työpöydän synkronointikansioon.

Selainpohjainen jaettu suoritetaan napsauttamalla mihin tahansa kansioon tai tiedostoon liittyvää jaa-painiketta. Tämä avaa ikkunan, johon voit kirjoittaa sähköpostiosoitteita tai kopioida linkin jaettavaksi manuaalisesti.

Kansioiden jakaminen lisää ylimääräisiä käyttöoikeuksia sisällön muokkaamiseen. Voit myös antaa muokkausoikeuksilla henkilöille mahdollisuuden hallita kansioita.

Dropboxilla on sekä linkki- että vanhenemisasetukset, mutta pääsy niihin vaatii Dropbox Professional -sovelluksen, mikä vaikuttaa hieman sormalta Dropboxin puolelta.

Dropbox ei anna sinun rajoittaa linkkien lataamista tai vastaanottaa aktiviteettimuistutuksia, mutta sillä on pari hyödyllistä, liittyvää näkymää.

Ensimmäinen on ”jakaminen” -näkymä, josta saat nopean yleiskatsauksen jakamista kansioista ja tiedostoista sekä luotuista linkkeistä. Toinen on ”tiedostopyyntö” -näkymä, jonka avulla voit pyytää tiedostoja muilta ja ladata ne Dropbox-tiliisi, vaikka he eivät olisikaan itse asiakkaita.

Dropbox-mobiilisovelluksen avulla voit myös jakaa sisältöä, mutta se ei salli salasanasuojausta tai linkkien voimassaolopäivien lisäämistä edes Dropbox Professional -sovelluksen kanssa. Sovellus ei myöskään sisällä kahta juuri mainittua näkymää (“jakaminen” ja “tiedostopyynnöt”).  

Kolme kierrosta

Tiedostojen jakaminen Dropboxin kanssa on kätevää, etenkin kun on mahdollista jakaa tiedostoja suoraan tiedostojärjestelmästä. Ei ole epäilystäkään siitä, että valittu lähestymistapa ei ole yhtä turvallinen kuin Sync.com-sivustossa, eikä se olisi edes jos linkin salasana ja viimeinen käyttöpäivä sisällytettäisiin Dropbox Plus -sovellukseen.

Sync.com: llä on vain todella vankka lähestymistapa tiedostojen jakamiseen, jota mikään muu pilvitallennuspalvelu – ei vain Dropbox – vastaa tällä hetkellä. Aivan kuten Dropbox asettaa trendit synkronoinnin kanssa, Sync.com asettaa trendit tiedostojen jakamisella.

Tästä syystä valitsemme Sync.com -sovelluksen parhaaksi pilvien tallennustilaksi tiedostojen jakamiselle, lyömällä Dropboxia. Luultavasti on sanomattakin selvää, että Sync.com reunustaa myös Dropboxin kolmella kierroksella.

Round: Tiedostojen jakamispiste Sync.com-sivustolle

Sync.com-logo
Dropbox-logo

4

turvallisuus

Tiedostojen pitäminen pilvessä on kätevää, mutta joillekin se on myös ymmärrettävästi pelottava ehdotus. Korkean profiilin hakkereiden, kuten pahamaineisen “fappeningin” ja muiden vastaavien syyllisyys asetetaan usein teknologiayritysten oville, kun taas ne johtuvat yleensä heikoista salasanoista pikemman pilviturvallisuuden sijaan..   

Pilvitallennuspalvelu voi kuitenkin tehdä paljon varmistaaksesi, että et ole oma pahin vihollisesi, sen lisäksi, että vakuutat myös, että vaikka heidän palvelujaan rikotaan, tiedostosi pysyvät yksityisinä. Katso Cloudwards.net-verkon tietosuojaoppaasta lisää tapoja pysyä turvassa.  

Sync.com

Sync.com tekee minkä tahansa pilvivarastointipalvelun pitäisi odottaa salaamalla tiedostojasi sekä siirrettäessä että levossa.

Hyvin harvat pilvitallennusyritykset eivät edelleenkään salaa palvelimilleen tallennettuja käyttäjän tiedostoja. Amazon Drive ja OneDrive (joka tapauksessa kotikäyttäjille) ovat kaksi suurinta nimeä, jotka eivät ole vielä saaneet toimiaan yhdessä..  

Käytetty salausmenetelmä on 256-bittinen AES, jonka enimmäisarvioiden mukaan jopa maailman nopeimpien supertietokoneiden purkaminen vaatii miljardeja vuosia. Sync.com suojaa myös tiedonsiirtoa TLS / SSL: llä ja 2048-bittisellä RSA: lla onnistuneen online-salakuuntelun estämiseksi.

Jälleen suurin osa tästä on tavanomaista hintaa nykyään. Sync.com erottaa itsensä pakkauksesta antamalla käyttäjien roikkua avaimilla salataksesi nämä tiedostot sen sijaan, että pitäisivät niitä itse.

Tiedostot salataan ennen kuin ne koskaan poistuvat koneeltasi, eikä niitä salaa ennen kuin haet ne. Käytetty salaussalasana luodaan asettamasi salasanan perusteella, jota Sync.com ei koskaan tiedä.

Tätä kutsutaan nolla tietämyksen salausksi, mikä on paras tapa pitää tiedostosi turvassa. Se tarkoittaa, että kukaan Sync.com-sivustossa ei voi lukea tiedostojasi markkinointi- tai laillisiin tarkoituksiin tai tietokeskuksen rikkomuksen seurauksena.

Haittapuoli on, että jos unohdat salasanasi, Sync.com ei voi myöskään palauttaa sitä sinulle, joten olet menettänyt pääsy tiedostoihisi. Jos päätät Sync.com-sivustosta, säilytä salasanasi turvallisessa paikassa, kuten pilvisanan hallintaohjelma.

Jos et luota itsesi muistamiseen, voit antaa Sync.com-palvelimen tallentaa sen sijaan salasanasi tai antaa salasanavihjeen yrityksen pitämiseksi tiedostossa.  

Jopa nolla tietotaidon salaus ja 256-bittinen AES, heikko salasana voidaan helposti hakkeroida. Haluat varmasti ryhtyä toimiin vahvan salasanan luomiseksi, mutta voit myös hyödyntää Sync.com: n kaksifaktorista todennusvaihtoehtoa.

Kaksikerroinen todennus tarkoittaa, että vaikka joku varastaa tai arvaa salasanasi, hän ei voi kirjautua tiliisi omalla tietokoneellaan kirjoittamatta myös erityistä koodia.

Kun kirjaudut sisään tuntemattomalta laitteelta, Sync.com lähettää sinulle tämän koodin sähköpostiviestillä, jotta voit käyttää sitä. Voit käyttää myös Google Authenticatoria.

Toinen Sync.com-palvelun etuna on yrityksen sijainti Torontossa. Tämä tarkoittaa sitä, että sitä säätelevät PIPEDAssa (henkilötietojen suojaa ja sähköisiä asiakirjoja koskevassa laissa) vahvistetut Kanadan kuluttajaystävälliset yksityisyyttä koskevat lait..

Dropbox

Tiedostot salataan siirron aikana ja levossa Dropboxilla, mutta prosessi ei ole päästä päähän. Saavuttuaan Dropbox-tietokeskukseen, ennen kuin ne tallennetaan palvelimelle, ne salataan ja salataan sitten uudelleen.

Syy, miksi Dropbox käyttää tätä lähestymistapaa, on erottaa tiedostojesi sisältö metatiedoista, mikä viittaa elementteihin, kuten tiedostonimet, tyypit ja koot.

Dropbox vetää nämä tiedot indeksointia varten, mikä nopeuttaa tiedostojen käyttöä. Vaikka suorituskyky on ylösalaisin, se ei toimi siksi, että Dropbox erottaa metatiedot ulos, vaan koska se ei salaa sitä uudelleen kuten tiedostosisällölläsi.

On melko vähän, että muut voivat kertoa sinusta pelkästään tiedostosi metatiedoista. Hyvä uutinen on, että Dropbox ainakin tallentaa metatiedot erilliselle palvelimelle tiedostojen sisällöstä.

Dropboxin käyttämä salausaste tiedostojen sisällön suojaamiseksi on 256-bittinen AES. Kuljetuksessa se käyttää 128-bittistä AES: ää yhdessä TLS / SSL-tunnelien kanssa. 128-bittinen AES on heikompi, mutta myös nopeampi, ja kuten 256-bittinen AES, se vie epäkäytännöllisesti katsoen paljon aikaa rajuvoimahalkeamiseen.

Dropbox tukee myös kaksifaktorista todennusta suojaamaan salasanan varkauksilta. Kun kirjaudut tilillesi tuntemattomalla koneella, voit pyytää Dropboxia tarkistamaan henkilöllisyytesi joko tekstiviestin tai mobiililaitteen todennussovelluksen avulla..

Dropboxin pääkonttori sijaitsee Yhdysvalloissa, jolla ei valitettavasti ole kaikkein sterling-mainetta käyttäjän yksityisyyden suhteen. NSA: n valvontaohjelma PRISM, joka paljastettiin suurelle yleisölle vuonna 2013, on edelleen käynnissä. Vuonna 2016 FBI vei Applen tuomioistuimeen yrittääkseen pakottaa yrityksen kehittämään salaustakauksen, joka mahdollistaa pääsyn iPhonen tietoihin.

FBI menetti tapauksen, mutta sekä se että PRISM osoittavat olevansa halukas hyökkäämään sähköisesti tallennettuihin yksityisiin tietoihin. Tämä saattaa olla syy joillekin mieluummin tallentaa tietonsa Yhdysvaltojen ulkopuolelle.

Pyöreä neljä ajatusta

Kaikki eivät välitä siitä, että NSA käyttää tietojaan, ja useimmille ihmisille se ei tee eroa siinä, missä heidän tietojaan tallennetaan. Sync.com Kanadan sijainti on tietosuojaetu, mutta ylivoimaisesti suurempi etu Dropboxiin nähden on nolla tietämyksen salaus..

Voit kohtuudella huomauttaa, että Dropbox ei olisi pilvitallennuspalvelu, jota se tarjoaa yksityisellä salauksella. Se, että se pitää kiinni salausavaimissasi, antaa sen hakemistotiedostoille, mikä parantaa suorituskykyä. Nopea tiedostojen käyttö on valtava osa miksi palvelulla on 500 000 käyttäjää.

On kuitenkin myös epävarmaa, että Sync.com on turvallisempi. Emme edes tuoneet esiin sitä tosiasiaa, että Dropboxilta varastettiin 68 miljoonaa käyttäjän salasanaa vuonna 2012.

Kierros: Sync.comin suojauspiste

Sync.com-logo
Dropbox-logo

5

Tuomio

Sync.com vei kolme neljästä kierroksesta, mutta olisit oikeassa soittaaksesi virheeseen. Jälkeenpäin, emme ole tuoneet esiin yhtä Dropboxin suurimmista eduista Sync.comiin nähden, jotka ovat sen integroidut tuottavuussovellukset.

Dropboxilla on kykenevä muistiinpanosovellus nimeltään Dropbox Paper, jonka avulla voit tallentaa ajatuksia ja kokouspöytäkirjoja ja pitää ne pilvessä. Sen avulla voit myös esikatsella tiedostoja selaimesta ja muokata Microsoft Office -asiakirjoja integroinnin avulla Office Onlineen.

Sync.com ei anna sinulle mitään näistä asioista, jos vain siksi, että salauksen sulkeutumislähestymistapa vaikeuttaa selainpohjaisia ​​integrointeja. Kuitenkin tyhjiössä, monet käyttäjät aikovat valita Dropboxin Sync.com-sivuston yli sen työkaluiksi.

Meille onnea, emme elä tyhjiössä. Esimerkiksi sekä Google Drivessa että OneDrivessä on enemmän ja parempia integroituja tuottavuussovelluksia kuin Dropboxissa. Se, että Google Drive antaa sinulle myös 15 Gt ilmaista pilvitallennustilaa, on auttanut sitä nopeuttamaan Dropboxin ohittamista käyttäjien kokonaismäärällä, kun viimeksi oli 800 000 (lue Google Drive -katsaus).

Syynä siihen, että tuomme kaiken tämän esiin Sync.comia ja Dropboxia käsittelevässä artikkelissa, on se, että tuottavuustyökaluillaan ja runsaalla ilmaisella tallennustilalla voit käyttää sekä Google Drivea että Sync.comia hyödyntääksesi molempien etuja vähemmän kuin Dropboxilla tilaus.

Se tuntuu todella oikealta, että kirjoitimme artikkelin mahdollisesta kumppanuudesta. Romanttinen, eikö olekin me?

Ainoa todella pakottava syy käyttää Dropboxia Sync.com: n tai muun pilvitallennuksen yhteydessä on se, että se käsittelee tiedostojen synkronointia niin hyvin. Tämän lisäksi Sync.com tarjoaa paljon paremman vastineen 2 kt tallennustilalla 8 dollaria kuukaudessa, ja paljon turvallisemman lähestymistavan tiedostojen jakamiseen ja salaamiseen.

Lopullinen voittaja: Sync.com

Sync.com on valinta, mutta olemme tyytyväisiä mielipide-eroihin. Pudota meille käsitys aiheesta alla olevissa kommenteissa. Teemme myös kysymyksiä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map