Parhaat Urheilun Kodi-lisäosat

Urheilufanit joutuvat usein pettymään selatessaan YouTubea, Netflixiä ja muita suoratoistopalveluita. Ne näytetään usein vain käytetyn sisällön suhteen, ja tärkeimmät urheilulajit on varattu pääasiassa kaapeliyhtiöille. Kodi-ohjelmalla voit kuitenkin seurata urheilua live-tapahtumana tai keinona lähteistä.


Kodi on ilmainen, laillinen ja avoimen lähdekoodin mediasoitin Windowsille, Linuxille ja Androidille. Vaikka sen perusversio sekoittuu vain organisaatioon, sitä voidaan laajentaa lisäosilla, jotta saataisiin lähes ääretön määrä sisältöä.

Epäviralliset lisäosat harkitsevat joitain kyseenalaisia ​​lakialueita, koska virrat saadaan laittomasti. Suosittelemme joitain näistä lisäosista urheilun suoratoistoon, mutta on tärkeää, että käytät niitä vain VPN: n kanssa.

VPN pitää IP-osoitteesi yksityisenä ja yhteytesi suojattuina Kodia käytettäessä. Paras käytäntö on pitää itsesi suojassa, mutta myös avata alueellisesti lukittu sisältö. Monet urheiluvirrat eivät toimi alueestasi riippuen, ja VPN voi ylittää sen. Muista tutustua parhaan Kodi VPN -sovelluksen valintaan.

Viralliset Kodi-lisäosat urheiluun

Vaikka Kodin parhaat urheilolisäosat ovat epävirallisista arkistoista, Kodin virallisessa lisäominaisuuksissa on edelleen vaihtoehtoja. Monet vaativat jonkinlaisen tilauksen ja näyttävät tapahtumia yleensä vasta heille lähettämisen jälkeen, mutta vaihtoehto on edelleen käytettävissä.

BT Sport -video

Tämä lisäosa käyttää sisältöä BT Sportilta, joka on yksi Ison-Britannian suurimmista laajakaistan tarjoajista (pelkäämme vain Yhdistynyttä kuningaskuntaa). 10 puntaa kuukaudessa (noin 14 dollaria) saat käyttöösi kaikki neljä BT Sport -kanavaa, jotka istuvat HD-kollegojen rinnalla..

Haittapuoli on, että sinulla on oltava BT: n laajakaista, jotta voit käyttää sovellusta Kodissa. Jos sinulla ei ole jo pakettia, lisäosalla ei ole paljon järkeä. Kokonaiskustannukset olisivat samalla tasolla kuin kaapelipaketti.

On kuitenkin järkevää, jos sinulla on jo laajakaista BT: ltä. Pieni lisäkustannus avaa mahdollisuuksia Kodilla. Niin kauan kuin olet Isossa-Britanniassa ja sinulla on suunnitelma BT: n kanssa, tämä lisäosa on pakollinen.

Fox Sports Go

Jos olet Yhdysvalloissa, Fox Sports Go on yksi yksinkertaisimmista tavoista suoratoistaa live-pelejä laillisesti. Palvelu ei maksa mitään muuta kuin kaapelitilauksesi, ja voit käyttää sitä sekä Kodi-boxisi että mobiililaitteesi kautta.

Se toimii jo olemassa olevan kaapelitilauksen ulkopuolella, joten tarvitset sellaisen käyttääksesi sitä. Onneksi Fox hyväksyy suunnitelmat melkein jokaiselta palveluntarjoajalta, jonka on todennäköistä, joten on todennäköistä, että löydätte ne sinne.

Kaapelitilauksen lisäkustannukset saattavat olla liian suuret niille, joilla sitä ei vielä ole. Jos kuitenkin teet, se on upea Kodin lisäosa, jonka avulla voit katsella monenlaista Yhdysvaltain urheilua televisiosta ja mobiililaitteesta.

Valitettavasti tämä pätee kaikkiin virallisiin lisäosiin. Vain harvat tarjoavat tilauksia kaapelin lisäksi. Jotta voit saada sisältöä ilmaiseksi tai vapautua geoblocking-rajoituksista, sinun on asennettava epäviralliset lisäosat.

Epäviralliset Kodi-lisäosat urheiluun

Jos sinulla ei ole kaapelia, tarvitset epävirallisia lisäosia. Nämä lisäykset, joita Kodi ei virallisesti tue, avaavat valtavan virtausmahdollisuuksien. Kuten aiemmin mainittiin, tämä on piratismia ja siksi laitonta, joten varmista, että suojaudut VPN: llä ennen kuin lähdet avaamaan merelle.

SportsDevil

Live-urheilun suoratoistossa se ei ole paljon parempi kuin SportsDevil. Tämä lisäosa on Kodilin arkiston (http://kodil.co/repo/) kohdalla, mutta se löytyy myös muutamista muista. Tämä lisäosa ei arkistoi mitään sisältöä, joten se sopii parhaiten niille, jotka haluavat kiinni pelistä live-tilassa.

Paras osa SportsDevil-ohjelmaa on kuinka paljon on saatavana: melkein jokaisella kuviteltavissa olevalla urheilutapahtumalla on virta, monet 1080p: llä. NFL-verkkoon ja ESPN: ään on myös jatkuvia virtauksia.

Monilla tapahtumilla on useita suoratoistoja, jotka ovat saatavana eri lähteistä. Lähes aina on kuollut linkki tai kaksi, joten vaihtoehdot ovat ehdottomasti tervetulleita. Jos olet onnekas, löydät myös 720p-streamin mobiililaitteille.

Ainoa SportsDevilin ongelma on organisaatio. Sen sijaan, että lueteltaisiin pelejä, joissa on käytettävissä olevat streamit, SportsDevil luettelee vain lähteet. Tämä tarkoittaa, että joudut selaamaan lähteiden läpi pelin löytämiseksi ja toivottavasti stream on käytettävissä.

Aluksi tämä on valtava vaiva. Suorat tulevat kyseenalaisilta verkkosivustoilta, jotka on sijoitettu syvälle Internetiin. Hetken kuluttua aloitat kuitenkin oppimisen, mitkä lähteet toimivat parhaiten, mikä tekee lisäosasta paljon hyödyllisemmän.

Projekti D

Jos pelien sieppaaminen live-tilassa ei ole tärkeää, projekti D on loistava valinta. Se tarjoaa suuren määrän vanhoja pelejä NFL: ltä, NHL: ltä, NCAA: lta, WWE: ltä ja muilta. Lisäosa tuntuu täydelliseltä taustakuvilla ja siististi järjestetyllä sisällöllä.

Jos SportsDevil epäonnistuu organisaatiossa, projekti D menestyy. Lähteitä ei ole luettelossa, vain pelit: Kun olet valinnut pelin, projekti D puhdistaa lähteet automaattisesti siitä. Valitettavasti se on myös projektin D heikkous. Pelit lisätään viikkoja sen jälkeen, kun ne ovat ilmassa, eikä suoratoistoja ole saatavana.

Projekti D tulee sen omaan arkistoon (http://repo.projectdaddon.com/), mikä on valtava plus. Muiden lisäosien kanssa saatat joutua hypätä reposta repoon, kun jokainen siirtyy offline-tilaan. Niin kauan kuin kehittäjät hallitsevat repoa, lisäosaa käytetään reaaliaikaisesti. 

Bennu

Phoenix oli niitti, josta monet seurasivat urheilua. Phoenixin tulevaisuus on kuitenkin kyseenalaistamisen jälkeen useita kertoja ja offline-tilassa. Bennu on Phoenixin haarukka ja, kuten alkuperäinen piikki, mukana on sisältö.

Kuten projekti D, Bennu tarjoaa pääasiassa aiemmin lähetettyjen pelien suoratoistoa. Lisäosa näyttää kuitenkin useimmissa tapauksissa paljon nopeammalla. Tämän ja projektin D välissä on stream mahdollisimman nopeasti.

Bennu on kuitenkin paljon enemmän kuin urheiluvirta, koska sillä on runsaasti televisio-ohjelmia ja elokuvia myös suoratoistoon. Se ei ole Covenantin tai Elysiumin tasolla, mutta se tekee työn tarpeeksi hyvin.

Voit huomata, että Bennu on sekä Colossus että Kodil (http://kdil.co/repo/), mutta meillä oli vaikeuksia asentaa entisestä. Asennus Kodililtä sujui hyvin, mutta kokeile molempien kanssa, jos sinulla on ongelmia. Virallinen linkki Colossukseen on kuollut, mutta sinun pitäisi pystyä löytämään se, jos olet jo ladannut zipin.

Kodi Repon asentaminen

Viralliset lisäosat tulevat Kodi-arkistosta, joka sisältyy jokaiseen lataukseen. Projekti D, SportsDevil tai Benu saadaksesi sinun on asennettava asianmukainen arkisto. Varastot voidaan asentaa suoraan Kodin kautta tai .zip-tiedoston kautta. Jälkimmäinen on luotettavampi, jos arkisto siirtyy offline-tilaan ja sinun on asennettava uudelleen, joten valitse se, jos pystyt.

Asennus tietokoneelta

Saat arkiston .zip-tiedoston napsauttamalla yllä olevia linkkejä. Sinut viedään hakemistoon, josta voit ladata sen suoraan.

Kun olet valmis, avaa Kodi ja tee seuraavat vaiheet:

 • Napsauta “lisäosat”
 • Siirry lisäosaselaimeen (avaa ruudun kuvake)
 • Napsauta “install from zip”
 • Selaa ja valitse tallennettu .zip-tiedosto

Muutaman hetken kuluttua saat lisäosan käyttöön ilmoituksen. Kun olet tehnyt, napsauta “asenna arkistosta” samassa valikossa ja valitse haluamasi lisäosa.

Asennetaan URL-osoitteesta

Jos käytät Kodia mobiililaitteella tai et halua ladata koko arkistoa työpöydällesi, voit kirjoittaa URL-osoitteen lähteeksi sovelluksen kautta. Asennat edelleen arkistoa, mutta vedät sen sijaan zip-tiedoston verkkosivulta Kodin kautta.

Kodi on asennettava asentamaan ensin arkistoja tuntemattomista lähteistä. Suorita tämä seuraavasti:

 • Napsauta “asetukset-kuvaketta”, joka näyttää hampaalta
 • Siirry kohtaan “järjestelmäasetukset”
 • Vie osoitin “lisäosien” päälle
 • Valitse ”tuntemattomat lähteet” -liukusäädin oikealle

Palaa takaisin Kodi-aloitusnäyttöön ja asenna arkisto:

 • Napsauta “asetuskuvaketta”
 • Siirry tiedostojen hallintaan
 • Valitse vasemmasta sarakkeesta ”lisää lähde”
 • Klikkaus “”
 • Kirjoita haluamasi arkiston URL-osoite
 • Anna sille nimi

Voit sitten suorittaa vaiheet ikään kuin asennat tallennetusta zip-tiedostosta, mutta valita sen sijaan luomasi lähde. Asenna lisäosat kuten aiemmin “asenna arkistosta” -vaihtoehdosta.

johtopäätös

Kodissa on monia erilaisia ​​lisäosia urheilun suoratoistoon. Jos sinulla on jo tilauksesi, viralliset lisäosat ovat erinomainen vaihtoehto niiden luotettavuuden vuoksi. Epävirallisista repoista on kuitenkin edelleen paljon valintoja.

Varmista, että käytät VPN: tä sekä virallisten että epävirallisten lähteiden kanssa. Kevyt palvelu tarjoaa tietoturvaa, geoblokeroitua sisältöä ja lisääntynyttä nopeutta johtuen äskettäisestä Yhdysvaltojen verkon neutraliteetin kumoamisesta. Tutustu vuoden 2017 parhaimpiin VPN-palveluihimme ja kirjaudu yhteen.

Jos haluat lisätietoja Kodista, katso Kodi-arkistomme. Löydät oppaita, luetteloita ja muuta, kuten kuinka katsella NFL: ää Kodilla ja parhaita epävirallisia Kodi-lisäosia.

Mitä lisäosia käytät urheiluun? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map