Parhaat tarjoukset pilvisäilössä: Kuinka saada enemmän vähemmällä

Etsitkö halpaa pilvitallennusta? Sinulla on onnea. Kilpailu pilvitallennusmarkkinoilla on kovaa ja koska se on jotain hyödyketuotetta, haastavalle nörttille löytyy paljon arvoa.


Sen sijaan, että maksat 10 dollaria kuukaudessa 1 Tt tallennustilasta Dropboxilla, voit saada kaksinkertaisen summan 2 dollarilla vähemmän, jos tiedät mistä etsiä. Tai jos tarvitset vain 500 Gt, ei todellakaan tarvitse maksaa tallennustilasta, jota et aio käyttää.

Alla olemme vetäneet pilvitallennusarvostelukirjastoomme löytääksesi parhaat pilvitallennustarjoukset tänään. Jokainen valitsemamme pilvitallennusratkaisu tarjoaa enemmän kuin pelkän edullisen Dropbox-vaihtoehdon. Jokainen valitsemamme pilvitallennusratkaisu tarjoaa itselleen vahvan käyttäjäkokemuksen, mikä tekee niistä täydellisen valikoiman laajentamaan tallennuskapasiteettiasi pienentämättä pankkitiliäsi..  

Jos todella haluat säästää, älä unohda myös tutustua suosikkeihimme parhaita ilmaisia ​​pilvitallennussuunnitelmia varten.

Parhaat tarjoukset Cloud Storage 2020: ssa

Mikä tekee pilvivarastosta parhaimman?

Valintaa tehdessämme emme aloittaneet tarkalleen alareunassa. Totuus on, että siellä on paljon halpoja vaihtoehtoja, jotka houkuttelevat hinnoillaan, mutta eivät toimita laadun suhteen..

Hyvä esimerkki on MEGA-pilvitallennus. Vaikka voit saada 50 Gt: n pilvitallennustilaa ilmaiseksi MEGA: n avulla, itse palvelu on täynnä virheitä, vaikea käyttää ja synkronointinopeuden suhteen hiukan hidasta, kuten voit lukea MEGA: n täydellisestä katsauksesta.

Laatua silmällä pitäen aloitimme keskittymällä ratkaisuihin, jotka on suunniteltu hyvin ja jotka on mainitsemisen arvoinen parhaassa pilvivarastointikierroksessamme. Vasta sitten harkitsimme palvelukustannuksia verrattuna vastaanotetun tallennustilan määrään.

Hinnan lisäksi annoimme painoa myös monimuotoisuudelle, koska jotkut pilvitallennuspalvelut tarjoavat useita erilaisia ​​hintapisteitä, kun taas toiset, kuten Dropbox, pakottavat sinut menemään ilmaiseksi 1 kt: iin eivätkä tarjoa mitään muuta.

Siitä huolimatta, päästäkää hyviin tarjouksiin.

Paras tarjous pilvisäilöön: Sync.com

Sync.com hyppäsi heti meille helpon valintana parhaimmalle tarjoukselle pilvien varastoinnissa. Sen 2 kt: n suunnitelma palauttaa sinut takaisin vain 8 dollaria kuukaudessa. Se on iso syy, miksi suosittelemme sitä myös yhdeksi parhaimmista pilvien tallennusvalinnoista valokuville, jotka yleensä vievät paljon tilaa.

Sync.com tarjoaa myös halvemman 500 Gt: n suunnitelman niille, jotka eivät tarvitse niin paljon tallennustilaa. Vaikka hintalaji ei ole aivan yhtä hyvä kauppa, hinta toimii vain hieman yli 4 dollaria kuukaudessa.

Sync.com: n haittapuoli on, että palvelu ei oikeastaan ​​tarjoa kuukausittaisia ​​vaihtoehtoja: joudut maksamaan vuoden etukäteen. Jos jokin pilvitallennuspalvelu voi kuitenkin perustella sitoutumisen, tämä on todennäköisesti yksi.

Voit ainakin kokeilla Sync.comia ennen maksamistasi rekisteröimällä ilmainen 5 Gt: n tili. Sync.com-sivustolla on myös yksi parhaimmista pilvitallennusohjelmista, jolla on 1 Gt ylimääräistä tallennustilaa kaikille, joille vakuutat kirjautumisen, eikä mitään viitetietoja siitä, kuinka monta viittausta voit tehdä.

Muita syitä, joista pidämme Sync.com

Sync.com on yksi turvallisimmista pilvien tallennusvaihtoehdoista siellä, ellei kaikkein turvallisin. Tämä johtuu osittain siitä, että tarjotaan yksityinen, asiakaspuolelta koodattava salaus, mikä tarkoittaa, että vain sinä tai ne, joiden kanssa päätät jakaa sisältöä, voi purkaa tiedostojasi. Arvioimme sen parhaimmaksi nollatietoisen pilvitallennuksen valintaamme.

Sync.com Dropbox Alternative

Lisäksi, kuten voit lukea Sync.com-arvosteluista, palvelulla on hienoja tiedostojenjakoominaisuuksia, jotka auttavat pitämään asiakirjat, kuvat ja videot poissa ei-toivotuista käsistä. Niihin sisältyy järkeviä lisäyksiä, joita liian monet muut pilvitallennusratkaisut jättävät huomiotta, kuten salasanalla suojatut linkit, linkkien voimassaoloajat ja latausrajat.

Pohjimmiltaan se on kuin Fort Knox -pilvitallennustila, mutta paljon halvempaa. Sillä on myös loistava ilmainen 5 Gt: n suunnitelma.

pCloud

pCloud tarjoaa tosiasiassa saman 8 dollarin, 2 kt pilvitallennuskaupan kuin Sync.com. Se ei ole yllättävää, kun otetaan huomioon, että Sync.com on todennäköisesti sen lähin kilpailija, kuten voit lukea aiheesta Sync.com vs pCloud-vertailuteoksesta.

Syy siihen, että pCloud-sijoitus on alempi, on se, että joudut maksamaan ylimääräisen tietotaidon salauksesta. PCloud Crypto -nimisen lisäosan kautta se maksaa vähintään 3,99 dollaria kuukaudessa.

Hyvä uutinen on kuitenkin, että toisin kuin Sync.com, voit siirtyä kuukausittain pCloudilla, jos vuoden etukäteen maksaminen ei ole kanssasi sopivaa. PCloudin 2 kt: n suunnitelman kustannukset nousevat tällöin 9,99 dollariin kuukaudessa.

pCloudilla on myös 500 Gt: n suunnitelma, joka on 4,99 dollaria kuukaudessa, jos siirryt kuukaudesta toiseen, tai vajaat 50 dollaria, jos maksat vuodesta etukäteen. Tietysti on myös ilmainen suunnitelma, joka antaa sinulle 10 Gt ilmaista tallennustilaa.

Jos sinua todella myydään pCloud-sivustolla parhaana pilvitallennusratkaisuna sinulle, palvelu tarjoaa jopa elinikäisiä suunnitelmia. Voit lukita 2TB: n määräämättömäksi ajaksi 350 dollaria, mikä tekee noin 2,5 vuodeksi säännöllisiä pCloud-maksuja.  

Muita syitä, joista pidämme pCloud

Koska se ei ole aivan niin lukittu kuin Sync.com, pCloud pystyy tekemään joitain asioita, joita kilpailija ei voi. Se sisältää tallennettujen tiedostojen esikatselun pCloud-selaimen käyttöliittymästä ja jopa musiikin ja videon toistamisen. Me luokittelemme sen musiikin parhaimmaksi pilvitallennusvalinnaksi.

pCloud-arvostelu

Yleinen pCloud-käyttäjäkokemus on itse asiassa erinomainen tyylikkään verkkokäyttöliittymän ansiosta. Yksityiskohtaiset tiedot pCoud-arvosteluissa, jos haluat tietää enemmän ennen kirjautumista. Mukana on myös 5 Gt ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit testata sen. 

Amazon Drive

Amazon Drive tekee luettelomme ansiosta, että se tarjoaa 13 erilaista tallennussuunnitelmaa. Tämä tarkoittaa, että sinun ei tarvitse ostaa enemmän tallennustilaa kuin tarvitset. Voit säästää rahaa muihin asioihin, kuten hyvään VPN: ään.

Suoraan vertailuun Sync.com: iin ja pCloudiin 2TB Amazon Drive -suunnitelma maksaa sinulle 120 dollaria vuodessa, joten noin 2 dollaria enemmän kuukaudessa kuin kumpaakin näistä palveluista. Toisin kuin he, Amazon tarjoaa kuitenkin myös 1 kt: n suunnitelman, joka on vain 60 dollaria vuodessa.

Makeuttamalla kauppa, Amazon Prime -tilaajat saavat rajoittamattoman valokuvien tallennustilan, mikä joillekin käyttäjille todennäköisesti tekee Amazon Drivesta parhaan tarjouksen heille.

Vaikka dollareilla on järkeä, Amazon Drive ei ole läheskään yhtä turvallinen kuin Sync.com tai pCloud. Tämä johtuu siitä, että tiedostoja ei ole salattu lepotilassa Amazon-palvelimissa. Tämän vuoksi, jos päätät käyttää Amazon Drivea, suosittelemme ehdottomasti harkitsemaan sen yhdistämistä tiedostojen salauspalveluun, kuten Boxcryptor.

Muita syitä, joista pidämme Amazon Drive

Vaikka salauksen puute antaa meille tauon, on kohtuullista sanoa, että Amazon Drive on parantunut huomattavasti viime vuosina, mistä puhumme täydellisessä Amazon Drive -katsauksessa.

Amazon Cloud Drive -katsaus

Yksi suosikkimuutoksista on, että Amazon Drive tukee nyt lohkotason synkronointia, mikä tarkoittaa, että vain muuttuneet tiedostojen osat kopioidaan uudelleen muokattaessa, sen sijaan, että koko tiedostoa kopioitaisiin uudestaan. Lohkotason synkronointi nopeuttaa synkronointiprosesseja huomattavasti, mutta tällä hetkellä sitä käyttävät vain muutama pilvitallennuspalvelu, kuten Dropbox ja Egnyte (lue Egnyte-arvostelu).  

onedrive

OneDrive on ainoa pilvitallennuspalvelu, jota voimme ajatella, että se todella tarjoaa perhesuunnitelman ja sen hyvän. Vain 9,99 dollaria kuukaudessa saat viisi 1 kt tallennussuunnitelmaa. Lisäksi pääset käsiksi myös Microsoft Office -työpöytäversioon, Office 365.

OneDriven yksittäinen käyttäjä, 1 kt: n suunnitelma, antaa sinulle pääsyn myös Office 365: een, ja se maksaa vain 6,99 dollaria kuukaudessa. Vaikka tämä ei ole yhtä hyvä kauppa kuin Sync.com, se on halvempi kuin kaksi suurinta kilpailijaa, Dropbox ja Google Drive. Meillä on Dropbox vs. Google Drive vs. OneDrive -artikkeli, jos haluat lisätietoja siitä edessä.  

OneDriven haittapuoli on sama kuin Amazonilla: ei palvelinohjaista salausta, ellet ole yrityskäyttäjä (lue OneDrive for Business -katsaus). Se on kuitenkin yhteensopiva Boxcryptorin kanssa, jos haluat viedä yksityisyyden omiin käsiisi.

Muita syitä, joista pidämme OneDrive

OneDrive on helposti yksi parhaimmista pilvitallennustyökaluista, jotka ovat nykyään saatavissa tuottavuuden suhteen. Kiitos sen integroitumisesta Office Onlineen ja joihinkin käteviin tiedostojenjakoominaisuuksiin, jotka mahdollistavat verkkoyhteistyön. Olemme myös Microsoft OneNoten faneja, joka on yksi parhaista saatavilla olevista online-muistiinpanotyökaluista.

Kuten OneDrive-arvosteluissa mainitaan, Microsoftin pilvitallennuspalvelu pystyy rajoittamaan lohkotason kopiointia soveltamalla tätä ominaisuutta Microsoft Office-tiedostotyyppeihin. Tämä tarkoittaa, että jos käytät Officea, se on hieno tiedostojen synkronointiin.  

OpenDrive

Tämä luettelo ei olisi täydellinen ilman, että kiitämme vain kiitosta ainoaan käytettävissä olevaan rajoittamattomaan pilvitallennuspalveluun, OpenDriveen. Rajoittamattoman varastoinnin kustannukset ovat myös erinomaiset, vain 9,95 dollaria kuukaudessa tai 99 dollaria vuodessa.

Koska saat rajattoman tallennustilan korkeintaan 2TB Sync.com -tilauksen kustannuksista, on järkevää ihmetellä, miksi emme ole tehneet OpenDrive-numeroa tässä listassa numero viiden sijaan.

Yksityiskohtaisesti ongelmat, jotka meillä on sen kanssa täydessä OpenDrive-katsauksessa, mutta pähkinänkuorena, olemme löytäneet OpenDrive-synkronoinnin hiukan liian viattomaksi, käyttökokemus on hieman liian kömpelö ja tuki hieman liian ohut. 

OpenDrivellä on myös 500 Gt: n suunnitelma 5 dollaria kuukaudessa, mutta jos et sisällä sitä rajoittamattomaan tallennustilaan, suosittelemme ehdottomasti kokeilemaan muita vaihtoehtoja.

Muita syitä, jotka pidämme OpenDrivestä

OpenDrive tukee nolla tietämystä koskevaa salausta, ja se ei maksa ylimääräisiä, kuten se tekee pCloudilla. Tämä tarkoittaa, että saat melko turvallisen palvelun, vaikka se ei tue myös kaksifaktorista todennusta tai tiedostojen jakamisen salasanoja, kuten Sync.com tarjoaa..

OpenDrive-arvostelu

Saat sekä integroidun muistiinpanosovelluksen että tehtävienhallintaominaisuudet OpenDriven avulla. Voit myös lisätä jopa neljä muuta käyttäjää rajoittamattomassa suunnitelmassa, jolloin saat vielä enemmän lisäarvoa palvelusta.

Kunniamaininta: IDrive

On tärkeää tunnistaa pilvitallennuksen ja online-varmuuskopion välinen ero, josta voit lukea artikkelissamme aiheesta. Jos kuitenkin on yksi palvelu, joka onnistuu toimimaan molemmilla hyvin, se on IDrive.

IDrive-arvostelu

Vaikka luokittelemme IDriven online-varmuuskopiointipalveluksi, yhdellä tilauksella saadaan sinulle sekä 2TB varmuuskopiotilaa että 2TB pilvitallennustilaa. Se on yhteensä 4 kt. IDrive voi tehdä suuren osan perinteisen pilvitallennuksen mahdollisuuksista, kuten vapauttaa kiintolevytilaa, synkronoida laitteita ja jakaa tiedostoja.

Täysi IDrive-arvostelu antaa sinulle entistä paremman kuvan tästä palvelusta, mutta jos haluat testata sitä itse, voit rekisteröidä ilmaisen 5 Gt: n tilin. Varmuuskopiopalveluna se on myös erittäin monipuolinen, sillä sen avulla voit suojata rajattomasti tietokoneita ja älypuhelimia. Se ja sen arvo ovat sen vuoksi IDrive-ominaisuudet näkyvästi parhaassa online-varmuuskopio-oppaassa.

Lopulliset ajatukset

Siellä se on, parhaat valintamme pilvitallennustarjouksillemme. Vaikka olemme erityisen tyytyväisiä Sync.com: iin ja pCloudiin kuin erinomaisiin kokonaisratkaisuihin, arvo on aina hankala asia purkaa. Eri ihmisillä on erilaiset tarpeet. 

Perustimme suuren määrän luettelomme parhaimpiin dollarin arvoisiin tarjouksiin, jotka vedettiin parhaista pilvitallennuspalveluista kokonaisuutena. Täällä on kuitenkin paljon tilaa keskustelulle, joten lisää rohkeasti omat ajatuksesi alla oleviin kommentteihin, jos et usko, että olemme rahat.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map