Paras yritystiedostojen synkronoinnin ja jakamisen (EFSS) tarjoaja – päivitetty 2020

Tervetuloa Cloudwards.net-yritystiedostojen synkronointiin ja jakamiseen (EFSS). Tämän oppaan tarkoituksena on auttaa pienten ja keskisuurten yritysten omistajia löytämään paras pilvitallennuspalvelu yritykselleen. Vietimme useita viikkoja testaamalla alan suurimpia nimiä ja antimme huolellisuuden myös joillekin vähemmän tunnetuille vaihtoehdoille..


Hajotimme ja luokittelimme jokaisen palvelun keskeisten yhteistyöominaisuuksien perusteella, mukaan lukien synkronointi, tiedostojen jakaminen, käyttäjän hallinta ja työn tuottavuuden integraatiot. Sitten, kaiken tämän tiedon ollessa paikoillaan, keräsimme vahvuudet ja heikkoudet, keskustelemme edestakaisin, keskustelemme muutaman yritysomistajan kanssa ja teimme valintasi parasta EFSS-palvelua varten.

Koska se on tunnettu, sinun on perusteltua olettaa, että valinta olisi Dropbox Business. Box Business, yksi suurimmista pilvitallennusnimistä yrityskäyttäjien keskuudessa, olisi toinen hyvä arvaus. Yllätysvoittajamme on kuitenkin Egnyte Connect, melkein virheetömästi suunniteltu pilvialusta, joka yhdistää hienot synkronointi- ja jakoominaisuudet syvän kolmannen osapuolen sovelluskirjastoon, vahvaan pilvisuojaukseen ja kohtuuhintaiseen hinnoitteluun.

Koska jokaisen yrityksen omistajan tarpeet eivät ole samoja, paljastamme myös useimpien muiden luokkien EFSS-suositusten tulokset auttaaksemme sinua tekemään oikean päätöksen joukkueellesi.

Paras yritystiedostojen synkronointi ja jakamisen tarjoajat

EFSS-perusteet

EFSS tarkoittaa yritystiedostojen synkronointia ja jakamista. Ajattele sitä pilvitallennuksena yrityksille. EFSS-foorumin tavoitteena on antaa työntekijöille vapaus työskennellä mistä tahansa ja samalla parantaa verkossa työskentelemistä ympäri maailmaa hajallaan olevien ihmisryhmien kanssa..

Etätyön ansioista on keskusteltu jo vuosia. Jotkut työnantajat omaksuvat sen, koska se avaa lahjakkuuspohjan poistamalla alueelliset vuokrausrajoitukset ja säästää rahaa toimistotilaa varten. Toiset suosivat etätyötä, koska se voi johtaa parempaan työntekijöiden tyytyväisyyteen, mikä johtaa vähemmän liikevaihtoon.

Joillekin se on kyse siitä, että pääset pois vilkkuvien loistelamppujen alta ja pystytään pistorasiaan paikoista, jotka luovammin vaalivat, oli kyse sitten keskustan kahvilasta tai merenrantamökistä.

Mikä tekee EFSS-ratkaisun

Muutamia poikkeuksia lukuun ottamatta useimpien EFSS-työkalujen peruselementit ovat palvelujen välillä samanlaiset. Keskeinen mekanismi on synkronointikansio, joka on periaatteessa erityinen kansio, joka istuu laitteen tiedostojärjestelmässä, mutta on myös yhteydessä pilveen. Kaikki tähän kansioon lisäämäsi sisältö lähetetään etädatakeskukseen ja sitten muihin synkronoituihin laitteisiin.

Tuloksena on, mieluiten, että työntekijä voi tehdä muutoksen laitteessaan olevaan tiedostoon ja kaikki muut näkevät sen muuttuvan melkein heti omilla laitteillaan. Useimpien EFSS-työkalujen avulla voit myös luoda työryhmiä ja jaettuja kansioita ja kutsua muita tarkastelemaan tiettyjä tiedostoja luomalla linkkejä, jotka osoittavat kyseisiin tiedostoihin.

Jos sinulla on paljon yhteistä, saat anteeksi, että ajattelet, että sillä ei ole väliä, menisitkö OneDrive Business for Box -yrityksen kanssa vai Dropbox Business -yrityksen kanssa Egnyte Connect -palvelun kautta tai niin edelleen. Sellaisenaan monille pienten ja keskisuurten yritysten omistajille päätös tulee aina lopulliseen suuntaan, mikä ei välttämättä ole aina viisainta tietä, kuten näet vähän..

Asiassa on kuitenkin totta, että vaikka perusominaisuudet voivat olla yleensä samat alustojen välillä, suorittaminen vaihtelee villisti. Näyttö on helpompaa kuin kertova, joten ennen pääsyämme parhaimpiin suosikkeihimme EFSS-tilassa, päätimme, että on syytä antaa SMB-lukijoillemme vähän lisätietoja työskennelläksesi.

Jos et voi odottaa selvittääksesi, mitkä ovat voittajat, siirry vapaasti artikkelin loppuun. Olemme myös julkaissut yksityiskohtaisia ​​arvosteluja useissa EFSS-alustoissa, joita tarkastelimme tarkistusprosessimme aikana.

 • Egnyte Connect arvostelu
 • Box Business -katsaus
 • Dropbox Business-arvostelu
 • OneDrive for Business -katsaus
 • Citrix ShareFile-arvostelu
 • IBM Connections -katsaus
 • Syncplicity arvostelu
 • Huddle arvostelu
 • eFolder Anchor -katsaus

Jos nautit jännityksestä ja juonittelusta ja haluat tietää lisää siitä, mitä sinun tulee etsiä pilvitallennusratkaisustasi, suosittelemme sinua lukemaan. Riippumatta siitä, minkä polun valitset, kiitos liittymisestämme, katsotaanpa mitä varastossa on.

Paras EFSS tiedostojen synkronointiin

Tiedostojen synkronointi tai vain lyhytaikaisesti synkronointi antaa käyttäjille mahdollisuuden työskennellä samalla sisällöllä eri laitteista, mieluiten lähes reaaliajassa. Ideana on, että voit muokata tiedostoa tietokoneellasi ja yhteistyökumppanisi näkevät muutoksen heijastuvan heti omiin laitteisiinsa..

Useimmat pilvitallennusalustat seuraavat tänään Dropbox-perustajan Drew Houstonin kehittämää synkronointimallia, jonka tarkoituksena on tarjota työpöydän synkronointikansio, joka tallentaa sisältöä sekä laitteen kiintolevylle että pilveen. Vaikka monet jäljittelevät mallia, harvat vetävät sen pois yhtä hyvin kuin Dropbox.

Ero on siinä, että Dropbox sisältää näppäinsynkronointitoiminnon, jota kutsutaan lohkotason tiedostojen siirtoiksi. Yleinen useimmissa parhaimmissa online-varmuuskopiointipalveluissamme, mutta ei pilvitallennusalalla, tämäntyyppinen tiedostojen siirto tarkoittaa, että vain tosiasiallisesti muuttuneet tiedostojen osat synkronoidaan koko tiedoston sijaan (jos olet hämmentynyt, selvisi eron varmuuskopion ja tallennuksen välillä).

Tämä lähestymistapa säästää huomattavasti aikaa. Saatat nähdä lohkotason synkronoinnin, jota kutsutaan toisinaan erotussynkronoinniksi tai Delta-kopiointiin. Termit kaikki tarkoittavat samaa.

Toinen hieno synkronointiominaisuus, jonka monen muun pilvitallennuspalvelun kanssa on saatu, on valikoiva synkronointi. Valikoivan synkronoinnin avulla voit poistaa sisällön synkronoinnin käytöstä, jotta se vain tallennetaan pilveen eikä laitteeseen. Pidämme tätä ominaisuutta yrityskäyttäjistä, koska suuntaus on ultraääriä kannettavia tietokoneita, joissa on pienimuotoiset solid-state-asemat (SSD).

Ensimmäinen paikka: Dropbox-liiketoiminta

Dropbox keksi synkronoinnin ja johtaa edelleen tietä. Vaikka alkuperäiset tiedostojen lataukset ja lataukset Dropboxilla eivät välttämättä pilaa kilpailua, samaa ei voida sanoa olemassa oleviin tiedostoihin tehdyistä muutoksista sen estotason lähestymistavan ansiosta.

Rakastamme myös Dropboxin lähestymistapaa valikoivaan synkronointiin, jota yritys nimittää ”älykäs synkronointi”. Useimmissa EFSS-käyttöympäristöissä, kun poistat kansion synkronoinnin käytöstä, et enää näe sitä synkronointikansion sisällä. Dropboxilla voit nähdä ne ja edelleen käyttää niitä. Ainoa haittapuoli on, että koska kyseistä sisältöä ei ole tallennettu kiintolevylle, se ei ole käytettävissä offline-tilassa.

Dropbox-synkronointia varten tiedostojen enimmäiskoko on 20 Gt, minkä pitäisi olla enemmän kuin tarpeeksi useimmille SMB-omistajille.

Lopuksi, Dropbox antaa sinun kuristaa lataus- ja lähetysnopeuksia, jotta synkronointi ei vaikuta negatiivisesti järjestelmän resursseihin, jotka haluat käyttää muihin työtehtäviin. Testauksissamme sitä ei koskaan tapahtunut, mutta se on silti hyvä vaihtoehto.

Toinen paikka: Egnyte Connect

Egnyte Connect on ainoa toinen analyysimme aikana löydetty EFSS-alusta, joka sisältää lohkotason synkronoinnin kaikille tiedostotyypeille. Testissämme se toimi yhtä hyvin kuin Dropbox Business, vähentämällä massiivisten tiedostojen tiedostojen lataamista muutamasta minuutista ensimmäisissä latauksissa muutamiin sekunteihin, kun muutoksia tehtiin.

Egnyte tukee myös valikoivaa synkronointia, mutta kun poistat sen käytöstä tietyssä kansiossa, et enää näe kyseistä kansiota synkronointikansiosi. Sinun on joko siirryttävä Egnyte-selaimen käyttöliittymään nähdäksesi sen, tai voit asentaa Egnyte Drive -sovelluksen, joka toimii kuin verkkoasema tiedostojärjestelmässä. Egnyte ei vastaa Dropboxia, kun kyseessä on enimmäiskoko, 10 Gt: n korkilla.

Voit halutessasi ladata ja ladata synkronointinopeuksia Egnyten kanssa tai asettaa synkronointiaikataulun, jos et halua jatkaa synkronointia jatkuvasti. Liiketoimintayhteistyössä emme kuitenkaan suosittele tällaista tekemistä, koska olet todennäköisesti joutunut ristikkäin johtoihin jonnekin.

Kolmas paikka: OneDrive for Business

Yhdessä vaiheessa Microsoft oli luetellut lohkotason synkronoinnin kaikille tiedostotyypeille OneDrive for Business -kehityssuunnitelmassa saapuvaksi paikalle vuoden 2017 toisella neljänneksellä. Q2 on kuitenkin tullut ja mennyt, ominaisuutta ei koskaan käynnistetty eikä sitä enää ole luettelossa oleminen töissä.

Vaikka tämä tekee meistä surullista, OneDrive tukee ainakin Microsoft Office-tiedostojen lohkotason synkronointia. Se on enemmän kuin useimmat pilvitallennuspalvelut voivat sanoa.

Synkronointia OneDrive for Business -sovelluksen kanssa tuetaan jopa 10 Gt: n tiedostoille, samoin kuin Egnytelle. Valikoiva synkronointi on myös vaihtoehto, jota voit hallita napsauttamalla hiiren kakkospainikkeella tehtäväpalkin OneDrive-kuvaketta ja valitsemalla ”asetukset”.

Kahden parhaan synkronointiasetuksen tavoin, OneDrive antaa sinun myös säätää manuaalisesti kuinka paljon kaistanleveyttä käytetään tiedostojen lataamiseen ja lataamiseen, jos se aiheuttaa ongelmia muissa tehtävissä.

Paras EFSS tiedostojen jakamiseen

Kuten synkronointi, tiedostojen jakaminen on ominaisuus, joka on suunniteltu jakamaan sisältöä helposti muiden käyttäjien kanssa joutumatta käsittelemään suurempien liitetiedostojen tai siirrettävien tietovälineiden lähettämistä sähköpostilla. Samoin kuin synkronointi, tämän ominaisuuden peruslähestymistavassa on hyvin vähän eroja. Useimpien EFSS-työkalujen avulla voit jakaa sisältöä sekä kansiossa lisäämällä käyttäjän käyttöoikeuksia että tiedostotasolla joko sähköpostikutsulla tai luomalla linkin.

Tiedostojen jakaminen voi kuitenkin olla riskialtista yritystä, kun työskentelet arkaluonteisen teollis- ja tekijänoikeuksien kanssa, ja hyviin EFSS-työkaluihin sisältyy tiedostojen jakamisasetukset yrityksesi etujen turvaamiseksi. Tärkeimmät asetukset sisältävät linkin salasanat, voimassaoloajat, käyttöilmoitukset ja raportointitoiminnot, jotta voidaan seurata, mikä sisältö on jaettu.

Vaikka jotkut näistä ominaisuuksista saattavat tuntua ei-brainereilta, suurin osa pilvien tallennusratkaisuista kaipaa yhtä tai useampaa niistä. Esimerkiksi OneDrive for Business ei anna sinun asettaa linkin salasanaa eikä anna sinulle mahdollisuutta tarkistaa kaikkia luomiasi linkkejä yhdessä näkymässä.

Jaetut kansiotTiedostolinkitLinkki salasanatLinkki vanhenemispäivätLinkkien tarkastus
Egnyte Yhdistä
Dropbox-liiketoiminta
Box-liiketoiminta
eKansioankkuri
OneDrive for Business
Citrix ShareFile
Syncplicity
IBM-yhteydet

Tässä on kolme parasta valintaa EFSS-työkaluille, jotka jakavat tiedostoja oikein.

Ensimmäinen paikka: Egnyte Connect

Egnyte Connect tarkistaa kaikki ruudut, kun kyse on tiedostojen jakamisesta, ja sitten jotkut. Voit jakaa minkä tahansa kansion lisäämällä käyttäjiä yksilö- tai ryhmätasolla tai yksinkertaisesti luomalla linkin, joka osoittaa kyseiseen kansioon. Voit myös luoda linkkejä yksittäisille tiedostoille, jotka voidaan lähettää sähköpostitse tai jakaa manuaalisesti.

Liiketoiminnan käyttäjät säilyttävät linkkiensä hallinnan sellaisilla vaihtoehdoilla kuin linkin salasanat, voimassaoloajat ja ilmoitukset aina, kun linkkiä käytetään. Voit myös rajoittaa linkkien käyttöä sen perusteella, onko joku lisensoitujen tilien omistajista vai ei, ja rajoittaa sitä, voivatko linkkisi käyttäjät ladata tiedoston tai vain esikatsella sitä.

Egnyten lähestymistapa sisällönjakoon on harkittuja ja hyvin suunniteltuja kuin mikään muu käyttämämme, joten tässä kategoriassa on helppo valita paras valinta.

Toinen paikka: Dropbox-liiketoiminta

Dropbox Business on samanlainen kuin Egnyte Connect, koska sen avulla voit luoda jaettuja kansioita ja sisältää upeat asetusvaihtoehdot tiedostolinkkeille. Nämä vaihtoehdot sisältävät salasanasuojauksen ja voimassaoloajan päättymistä sekä mahdollisuuden rajoittaa linkkien käyttöä sen perusteella, kuuluuko henkilö tiimiisi vai ei.

Todella ainoa puutteellisuus on, että Dropbox Business ei anna sinulle ilmoitusvaihtoehtoa linkin jakamiseen tai anna sinun estää tiedostojen lataamista.

Alusta tarjoaa kuitenkin hienoja raportointiominaisuuksia sekä jaetulle kansiolle että linkille. Hallintakonsolin jaetusta välilehdestä voit nopeasti tarkistaa, mitkä kansiot ja tiedostot ryhmäsi on jakanut ja mitkä linkit on luotu.

Kolmas paikka: Box-liiketoiminta

Box Business sisältää linkkien salasana- ja vanhenemisasetukset, joiden avulla voit hallita sisältöäsi. Palvelu ei kuitenkaan riitä, koska siihen ei sisälly tapaa helposti luotavien linkkien tarkastamiseen. Se on ensisijainen syy, että sijoitimme Box Business -yrityksen hieman Egnyte Connect- ja Dropbox Business -yritysten taakse.

Jotta voit nähdä, mitä linkkejä Boxin kanssa on luotu, sinun on tarkistettava kansioistasi linkkikuvake tiedostojen vieressä. Linkkien tarkastamisen kannalta tämä lähestymistapa on sekä aikaa vievä että virheille altis.

On turvallisempaa perustaa jaetut kansiot Boxin kanssa joukkueellesi ja käyttää sisältöä vain tällä tavalla. Silti salasanavaihtoehdon sisällyttäminen on enemmän kuin saat useimpien muiden työkalujen, kuten isojen nimien, kuten eFolder Anchor, Citrix ShareFile ja IBM Connections, kanssa..

Paras tuottavuuden työkalujen EFSS

Synkronointi ja jakaminen ovat minkä tahansa EFSS-alustan ensisijaisia ​​ominaisuuksia. Vaikka palvelujen näiden ominaisuuksien toteutuksen välillä on varmasti paljon eroja, monet yrityskäyttäjät eivät ehkä koskaan edes huomaa näitä eroja, jos työskentelevät vain pienillä tiedostoilla ja pitävät mieluummin jaettujen kansioiden käyttöä. Tuottavuusominaisuudet tai niiden puute on kuitenkin huomattavasti vaikeampi sivuuttaa.

On olemassa muutama tapa, jolla EFSS-alusta voi lähestyä tuottavuusohjelmaa. Yleensä näet ominaisuudet, kuten tehtävien hallinta ja chat, jotka on rakennettu suoraan alustaan. Muut palveluntarjoajat antavat sinulle pääsyn kotona kehitettyihin natiivissovelluksiin. OneDrive for Business, jonka avulla voit käyttää Office Onlinea ilman ylimääräisiä asennuksia, on hyvä esimerkki.

Ehkä yhden alustan suurin etu toiseen verrattuna on kuitenkin sen kolmannen osapuolen sovellusintegraatiot. Esimerkiksi monissa tarkistetuissa työkaluissa, kuten Syncplicity, ei ollut lainkaan sellaisia ​​integrointeja. Toiset, kuten kolme voittajaamme tässä kategoriassa, ovat tehneet vaikuttavaa työtä perustamalla teknologiakumppanuuksia, joista pitäisi olla suurta hyötyä yrityskäyttäjille.

Tällaisiin integrointeihin voi kuulua:

 • Projektinhallinta: Trello, Wrike ja Asana
 • Asiakirjojen luonti: Office Online ja Google Docs
 • eSignature-kokoelma: DocuSign, HelloSign ja Adobe Sign
 • Viestintä: Slack, HipChat ja Hootsuite
 • Työnkulku: Zapier, IFTTT ja built.io

Tässä on katsaus kolmeen voittajaamme.

Ensimmäinen paikka: Dropbox-liiketoiminta

Dropbox on tehnyt parempia työpaikkojen rakennustekniikkakumppanuuksia kuin mikään muu arviointijaksolla arvioimamme EFSS-alusta. Voit harkita vaihtoehtoja itse käymällä palvelun hakukirjastossa.

Kirjaston avulla voit etsiä toimittajan nimen perusteella tai selata monenlaisten luokkien mukaan. Vaihtoehtoja ovat Slack, Trello Microsoft Office, Asana ja monet muut.

Dropboxilla on myös natiivi muistiinpanosovellus nimeltään Dropbox Paper. Vertasimme Paperi vs. Google-dokumentteja ja löysimme sen hyväksi työkaluksi ideointiin tai kokousmuistiinpanojen sieppaamiseen, vaikka se ei ole samassa liigassa kuin eräät parhaista muistiinpanosovelluksista. Itse asiassa yksi alue, jolla Dropbox-liiketoiminta jää huomattavasti lyhyeksi, on integraatio näiden tuotteiden kanssa. Voit kuitenkin määrittää Dropbox- ja Evernote-integraation IFTTT: llä, jos sitä tarvitset todella.

Toinen paikka: Box-liiketoiminta

Box Business tekee vaikutuksen integroinnista Office Online-, Office 365- ja Google Docs -sovelluksiin. Monet EFSS-työkalut toimivat Microsoftin kanssa, mutta hyvin harvat työskentelevät Google-dokumenttien kanssa, puhumattakaan sekä Microsoftista että Google-dokumenteista.

Kuten Dropbox, myös Boxilla on oma muistiinpanosovellus, jota kutsutaan Box Notesiksi. Kuten Dropbox, myös Boxissa on haettavissa oleva kirjasto kolmansien osapuolien integrointivaihtoehdoista tuottavuuden parantamiseksi.

Syy siihen, että sijoitimme Boxin alhaisemmaksi kuin Dropbox, on se, että vaikka Box-kirjasto onkin parempi kuin useimmat, se ei vastaa Dropbox Business -yrityksen tarjoamaa kirjaa (tosin ei paljon).

Kolmas sija: IBM-yhteydet

Keskustelimme laajasti kolmannen paikan antamisesta Egnytelle, jolla on hyvä kolmannen osapuolen sovelluskirjasto ja kuten Box, joka integroituu sekä Google Docs- että Office Online -palveluihin. Lopulta päätimme kuitenkin mennä IBM Connections -yrityksen kanssa.

Tämä saattaa tuntua oudolta valinnalta, koska Connections antaa sinulle vain Office 365 -laajennuksen eikä integroidu Office Online- tai Google Docs -sovelluksiin. Siinä on heikompi kolmannen osapuolen kirjasto kuin Egnyte. Olimme kuitenkin niin vaikuttuneita IBM Connections -yhtiön innovatiivisesta lähestymistavasta seurusteluyhteistyöhön, että meidän piti vain antaa sille paikka.

Yhteydet tuntuvat melkein sosiaalisen median alustalta kuin EFSS-alustalta. Kotisivulle voit jättää tilapäivityksiä, tarkistaa yhteistyökumppaneidesi päivitykset ja tarkistaa maininnat.

Yhteyksien avulla voit myös asettaa yhteisösivuja, jotka ovat kuin ladattuja työryhmiä. Yhteisöt voivat jakaa sisältöä sisäisesti, olla helpommin yhteydessä toisiin jäseniin, käyttää foorumia ja jopa rakentaa wikit.

Sosiaalisten näkökohtiensa lisäksi Connectionsillä on myös tehtävienhallintaominaisuuksia, ja sen avulla voit isännöidä live-kokouksia jopa 200 osallistujan kanssa.

Yhteydet eivät sovi kaikille yrityksille, varsinkin jos käytät jo työkaluja, kuten Trello, Slack ja Skype for Business. Pienten ja keskisuurten yritysten omistajille, jotka haluavat hallita ylimääräisiä asioita ja luoda samalla syvän tiimin tunnelman, tästä palvelusta on paljon tykkää..

Paras hinta-laatusuhde EFSS

Kustannusten leikkaaminen on aina suuri huolenaihe pk-yritysten omistajille, jotka yrittävät pysyä mustalla puolella. Vaikka se on tärkeää, älä anna tämän tavoitteen huijata sinua hyppäämään palveluun, jolla on alhainen tarrahinta. Monilla budjettiystävällisillä EFSS-työkaluilla saat mitä maksat.

Hyvä esimerkki tästä on Syncplicity. Vaikka 60 dollarin vuotuiset kustannukset käyttäjää kohti ovat houkuttelevia, Syncplicity antaa sinulle vain 300 Gt jaettua pilvitallennustöitä, eikä sillä ole sovellusten integrointikirjastoa.

Kummankin alla olevat kolme valintaa tarjoavat yhdistelmän edullisia hintoja ja hyviä ominaisuuksia, joten ne ovat ihanteellisia ratkaisuja yrityksille etsiessäsi vankkaa, edullista pilvivarastointiratkaisua..  

KuukausikustannuksetVähimmäiskäyttäjätKokonaisvarastointi
OneDrive for Business5 dollaria käyttäjää kohti11TB
Egnyte Connect -toimisto8 dollaria käyttäjää kohti55 kt (jaettu)
IBM Connections Social6 dollaria käyttäjää kohti11 kt (jaettu)

Ensimmäinen paikka: OneDrive for Business

Tulossa ensimmäiselle sijalle on OneDrive for Business. Viisi dollaria käyttäjää kohti saa heiltä 1 Tt tallennustilaa ja toisin kuin useimmat myyjät, Microsoft pakottaa sinut ilmoittamaan minimimäärän käyttäjiä. Vielä parasta, jos kirjaudut vähintään viiteen käyttäjään, Microsoft houkuttelee sinua rajoittamattomaan tallennustilaan. Tämä on selvästi kaikkien EFSS-työkalujen paras arvo, joita tarkastelimme harkittaessa vain kustannuksia ja varastointia.

Tämän suunnitelman lisäksi Microsoftilla on käytettävissä useita muitakin, mikä tekee siitä myös joustavimman testaaman EFSS-työkalun skaalautuvuuden suhteen. Jotkut suunnitelmat sallivat sinun jopa ladata Office 365: n täysversiot. Halvin tällainen vaihtoehto on Office 365 Business, joka maksaa vain 8,25 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa ja antaa jokaiselle heistä 1 Tt tallennustilaa..

Toinen paikka: Egnyte Connect

Tämä paikka menee Egnyte Connect -toimistoon. Suunnitelma vaatii vähintään viisi käyttäjää, mikä on hidasta, mutta se on silti parempi kuin monet vaihtoehdoista. Myös 8 dollarin hintalappu on erittäin hyvä, etenkin 5 kt tallennustilaa. Toisin kuin OneDrivessä, kyseessä on jaettu tallennustila, mistä useimmat EFSS-alustat toimivat.

Lisätyt lisenssit eivät ansaitse sinulle enää tilaa, ellet ryhdy vähemmän kohtuulliseen Egnyte Connect -liiketoimintasuunnitelmaan, joka vaatii vähintään 25 käyttäjää ja maksaa 15 dollaria dollaria käyttäjää kohden 10TB jaettua tilaa..

Kolmas sija: IBM Connections Social  

Kuten Egnyte, myös IBM Connections Social -sovelluksen kanssa saamaasi tallennustila jaetaan tiimisi kesken. Siitä tulee kuitenkin ongelmallisempaa, kun otetaan huomioon, että tilaa saat vain 1TB tilaa 5TB: n sijaan. Jokainen lisensoitu käyttäjä saa 1 Gt henkilökohtaista tallennustilaa Connections -ohjelmalla, mutta sen kanssa ei ole kovin paljon työskennellä.

Jotta voimme nähdä hieman enemmän siitä, miksi valitsimme kolmen parhaan joukon, tässä on katsaus joidenkin muiden tarkastelemiemme EFSS-työkalujen alimpaan hinnoittelukykyyn, ei erityisessä järjestyksessä… paitsi Huddle-kuolleen asettaminen viimeiseksi.   

KuukausikustannuksetVähimmäiskäyttäjätKokonaisvarastointi
Dropbox-yritysstandardi15 dollaria käyttäjää kohti32 TB (jaettu)
Box-liiketoiminnan aloittaja5 dollaria käyttäjää kohti3100GB
Citrix ShareFile15 dollaria käyttäjää kohti51 kt (jaettu)
Huddle Essential20 dollaria käyttäjää kohti15100 Gt (jaettu)

20 dollaria käyttäjää kohti, vähintään 15 käyttäjää ja vain 100 Gt jaettua pilvitallennustilaa, jonka kanssa työskennellä, Huddle voittaa valitettavasti alhaisimman arvon..

Paras tietoturva-EFSS-valinta

Turvallisimman pilvitallennusratkaisun löytäminen on yksi aiheista, joista kuulemme eniten lukijamme kohdalta Cloudwards.net-sivustossa. Se on kohtuullinen huolenaihe, kun otetaan huomioon, kuinka paljon tietoverkkorikollisuutta on nykyään uutisissa. Varoituskertomuksiin kuuluvat muun muassa vuoden 2012 Dropbox-rikkomus, vuoden 2014 iPhonen hakkerointi ja rappeuttavat ransomware-haittaohjelmien hyökkäykset, kuten WannaCry ja Petya.   

Tietokantahaku- ja ransomware-ohjelmien lisäksi ihmisten keskuudessa tapahtuvat hyökkäykset ja pilvipalvelun hyökkäykset, jotka ovat salakuuntelun muotoja tiedonsiirtoon, ovat lisääntymässä, jolloin vahva väliturvallisuus on tärkeämpää kuin koskaan..  

Suurimpaan osaan nykyisen EFSS-työkalun, mukaan lukien kaikki tässä vaiheessa antamat suositukset, sisältyy sekä väliaikainen että lepoalaus, jotta pahat pojat eivät lukeisi tiedostojasi. Vaikka hyvää salausta kaikissa käytännöllisissä tarkoituksissa onkin mahdotonta julkaista voimankäyttöön, on olemassa muita tapoja, joiden perusteella tietosi voivat vaarantua, alkaen heikoista työntekijöiden salasanoista..  

Suojatut EFSS-alustat tarjoavat joukon ominaisuuksia, jotka auttavat pitämään sisältöäsi poissa toivomattomilta silmiltä. Tällaisia ​​ominaisuuksia ovat kaksifaktorinen todennus, etälaitepyyhkeet, karkaisut tietokeskukset ja integrointi päästä päähän -salaussovelluksiin, kuten Boxcryptor.

Box BusinessDropbox BusinessCitrix ShareFileEgnyte ConnectIBM-yhteydet
salausAES 256AES 256AES 256AES 256AES 128
Kaksitekijäinen todennus
Mukautetut salasanavaatimukset
Etäpyyhe
Laitteen kiinnitys
SSO-integrointi*
Boxcryptor-integraatio

* Dropbox Business Advanced sisältää SSO-integroinnin; Dropbox Business Standard ei.

Ensimmäinen paikka: Egnyte Connect

Egnyte käyttää 256-bittistä AES-salausta tietojen salaamiseen kuljetuksen aikana ja lepotilassa pilvessä. Monet rahoituslaitokset ja valtion organisaatiot käyttävät vain 128-bittistä salausta, vaikka 256-bittinen salaus on melko vakio pilvitallennuspalveluiden joukossa..

Se, mikä Egnyten kanssa todella kiinnitti huomiota, olivat kaikki sen lisäämät turvallisuushyödyt. Esimerkiksi Egnyte antaa sinun suojata sisältösi heikkojen salasanojen uhalta ja kykyä:

 • Aseta pakolliset salasanan vahvuusvaatimukset
 • Vaadi rutiininomainen salasanan nollaus
 • Jäädyttää käyttäjätilit useiden epäonnistuneiden kirjautumisten jälkeen
 • Vaadi kaksifaktorinen todennus

Egnyte Connect integroituu myös Boxcryptoriin, jonka avulla voit salata tiedostot itse ennen lähettämistä pilveen. Tällä tavalla Egnyte ei voi käyttää tallentamiaan salausavaimia tiedostojesi salaamiseen. Tämä puolestaan ​​estää yksikköä luovuttamasta tietojasi hallitukselle valvontaohjelmien tai optio-oikeuksien noudattamiseksi.

Jos haluat hallita työntekijöiden salasanoja paremmin, voit integroida Egnyten myös kertakirjautumispalveluun (SSO). Nämä palvelut eivät vain anna sinun hallita kirjautumisia tarkemmin, jos käytät muita käyttöjärjestelmiä, jotka integroituvat samaan SSO: hon, työntekijäsi voivat käyttää samaa salasanaa kaikille. Egnyte tarjoaa muutama erilainen SSO-integrointivaihtoehto: OneLogin, Bitium, Okta ja Ping Identity.

Egnyte antaa sinun myös seurata pilvitallennustilaan synkronoituja työntekijälaitteita ja katkaista yhteyden. Tällä tavoin, jos laite katoaa tai varastetaan, voit minimoida luvattoman tiedon käytön mahdollisuudet.

Lopuksi, Egnyte Connect antaa sinun asettaa hybridi-lähestymistavan pilvien varastointiin. Hybridi-tallennuksella voit pitää joitain tietoja pilvessä ja joitain tietoja omilla yksityisillä palvelimillasi. Tällä tavoin, jos sinulla on erityisen luottamuksellista tietoa, voit hallita sisältöä täydellisesti ja asettaa omat suojausprotokollat.

Toinen paikka: Box-liiketoiminta

Box Business -yrityksen tietoturvaominaisuudet ovat samanlaiset kuin Egnyten, mukaan lukien 256-bittiset AES-salaus- ja mukautetut salasanavaatimukset. Salasanavaatimusvaihtoehdot eivät kuitenkaan ole aivan yhtä erilaisia ​​kuin Egnyten tapauksessa, ja et voi asettaa pakollisia palautuksia. Box ei myöskään anna sinun suorittaa etälaitepyyhkeitä. Voit synkronoida yhteydet laitteisiin, mutta se ei poista poistetun laitteen sisältöä.

Laatikossa on avaintenhallintajärjestelmä (KMS), jonka avulla voit määrittää ja ylläpitää omia salausavaimia. Tämä vaihtoehto on kuitenkin käytettävissä vain yritysasiakkaille. SSO-integrointi on toinen vaihtoehto, mutta ei tavallisissa tileissä.

Kaiken kaikkiaan palvelu tarjoaa suuren turvallisuuden, mutta varaa Fortune 500 -asiakkaidensa pienten yritysten sijasta joitain parhaista ominaisuuksista.

Kolmas paikka: Citrix ShareFile

Citrix ShareFile tekee kaiken, mitä Egnyte ja Box tekevät, miinus Boxcryptor-integraatio ja laitteen kiinnitys. Jopa näiden puutteiden valossa voit tietyllä tavalla väittää, että ShareFile on turvallisin alusta kolmesta roolin mukauttamisominaisuuksiensa ansiosta. Päätimme kuitenkin hyvittää ShareFilen sen käyttöjärjestelmän siitä osasta, joka tulee seuraavaksi esiin käyttäjän hallintaa koskevassa osiossa.  

ShareFile-salasanan vaatimukset ovat erinomaisia, joten sinun ei tarvitse asettaa vähimmäispituutta ja viimeistä voimassaolopäivää, vaan sanella kuinka monta numeroa ja erikoismerkkiä on sisällytettävä.

Paras käyttäjänhallinnan EFSS-valinta

Pilviturvallisuuden aiheeseen liittyy läheisesti käyttäjän hallinta. Vahvat käyttäjähallintaominaisuudet antavat sinun hallita sitä, mitä käyttäjät voivat ja eivät pysty. Tyypillisesti näet ainakin vaihtoehdot antaa käyttäjille joko tiedostojen muokkaus- tai vain katseluoikeudet. Parempi työkalu tarjoaa tehokkaamman roolin räätälöinnin. Muita ominaisuuksia, joita haluamme nähdä, ovat kyky luoda ja hallita ryhmiä ja luoda raportteja käyttäjän käytöstä ja toiminnasta.

Valitse työkalu, jolla on hyvät käyttäjän hallinnan hallintalaitteet, jos työskentelet erityisen arkaluontoisten immateriaalioikeuksien kanssa. Tietojen rikkomusten yleisin syy ovat huolimattomat ja ilkeät työntekijät. Hyvä valvonta ja rajoittavat kyvyt rajoittavat tätä riskiä.

Ensimmäinen paikka: Citrix Sharefile

Kun kyse on roolin räätälöinnistä, Citrix Sharefile todella ylittää kilpailun. Järjestelmänvalvontakonsolissa voit tarkentaa käyttäjän käyttöoikeuksia, jotta voit ottaa käyttöön tai poistaa käytöstä ominaisuuksia, kuten kyky luoda juurtason kansioita, käyttää raportointityökaluja ja käyttää henkilökohtaista tallennustilaa.

ShareFile antaa myös asettaa jaetut ja henkilökohtaiset osoitekirjat, ryhmät ja ryhmäkansiot.

Viimeiseksi voit luoda laajan valikoiman raportteja ShareFilen avulla toiminnan seuraamiseksi. Raporttivaihtoehtoihin sisältyy raporttien suorittaminen tietyille käyttäjille tai ryhmille ja erilaisten toimien, kuten kirjautumisten, latausten ja poistojen, valitseminen.

Toinen paikka: Box-liiketoiminta

Box-liiketoiminta on ShareFilen läheinen sekunti käyttäjän hallinnassa. Pidämme siitä, että voit hallita kuinka paljon tallennustilaa yksittäiset käyttäjät voivat käyttää. Voit myös asettaa yleiset käyttöoikeudet, jotka rajoittavat heidän mahdollisuuksiaan poistaa, muokata ja lähettää tiedostoja. Voit myös katkaista synkronointiominaisuudet ja rajoittaa käyttäjiä jakamaan sisältöä ulkoisesti.

Kehittyneempiä käyttöoikeuksia hallitaan kansiotasolla, missä voidaan myöntää seitsemän erityyppistä käyttöoikeustasoa:  

 • Yhteisomistaja: voi tehdä mitä tahansa, mukaan lukien kaikki järjestelmänvalvojan tehtävät
 • Toimittaja: voi tehdä kaiken paitsi rajoittaa kutsuja
 • Viewer Uploader: peruskäyttäjä, jolla on lähetysominaisuudet
 • Esikatselun lähettäjä: rajoitettu käyttäjä, jolla on lähetysominaisuudet
 • Katsoja: peruskäyttäjä ilman lähetysominaisuuksia
 • Esikatselija: rajoitettu käyttäjä ilman lähetysominaisuuksia
 • Lähettäjä: voi lähettää sisältöä ja luoda alikansioita

Vaikka jotkut parhaista käyttäjien hallintaominaisuuksista on varattu Box Enterprise -asiakkaille, siellä on runsaasti hallintalaitteita, jotka auttavat pienten ja keskisuurten yritysten omistajia pitämään tiukkaa sisältöä myös.

Kolmas sija: Egnyte Connect (yritys)

Egnyte Connectillä on edistynyt käyttäjäroolien mukauttaminen, mutta sinun on oltava edistyneen suunnitelman käyttäjä saadaksesi pääsyn niihin. Koska suunnitelutaso vaatii vähintään 25 käyttäjää, se ei ehkä ole paras vaihtoehto pk-yrityksille.

Millä tahansa tilaustasolla voit luoda vakiokäyttäjiä, kokeneita käyttäjiä ja järjestelmänvalvojia. Järjestelmänvalvojat voivat hallita kansioita ja ryhmiä lisäämällä käyttäjiä ja asettamalla käyttöoikeuksia. Tehokäyttäjät voivat synkronoida ja jakaa sisältöä, katsella käyttäjiä ja kutsua tavallisia käyttäjiä pääsemään sisältöön. Tavalliset käyttäjät ovat rajoitettuja käyttäjiä, joilla on rajoitettu pääsy verkkoon UI.  

Olitpa vakio- tai edistyneessä suunnitelmassa, Egnyte antaa sinulle pääsyn hyviin, mutta ei ShareFile-hyviin raportointiominaisuuksiin tilisi käytön seuraamiseksi. Raporttikeskuksesta voit käyttää yleistä kojetaulua sekä välilehtiä tiedostopalvelimen koosta, kansion koosta, linkin yhteenvedosta, synkronoinnin tilasta, lukituksen yhteenvedosta ja käyttäjän käyttöoikeuksista. Siellä on myös “tarkastusraportti” -vaihtoehto, jonka avulla voidaan suorittaa yksityiskohtaisia ​​raportteja esimerkiksi tiedostojen käytöstä ja kirjautumisista.

Paras EFSS-suositus

Otimme kaiken yllä mainitun huomioon ja tarkastelimme myös peruskäyttökokemusta ja asiakastukea luodaksemme luettelon parhaista kokonaisista EFSS-alustoista. Nämä sijoitukset ovat tarkoituksenmukaisia ​​aiheuttamaan vähän keskustelua, kuten nämä asiat tekevät. Tämä johtuu siitä, että jokaisella yrityksen omistajalla ei ole “oikeaa” pilvien tallennusalustaa.

Vaikka synkronointiin, tiedostojen jakamiseen, tuottavuuden työkaluihin, arvoon, tietoturvaan ja käyttäjän hallintaan liittyy monia näkökohtia, jotka ovat pääosin objektiivisia, on myös paljon subjektiivista, etenkin kun kyse on käyttökokemuksesta.

Sitten yrityksillä on tietysti erilaisia ​​tarpeita esimerkiksi pilvien tallennustilan suhteen. Jotkut saattavat tarvita 10 Tt, kun taas toiset saattavat olla hienoja 100 Gt: llä. Sama pätee synkronointinopeuteen. Jos et työskentele aktiivisesti yhteistyökumppaneiden kanssa, saatat olla kunnossa, että hylkäät Dropbox Businessin ja Egnyte Connectionin lohkotason synkronointitoiminnot jonkin muun ominaisuuden, kuten IBM Connectionin yhteisöjen ja isännöimien kokousominaisuuksien, hyväksi..

Joten voit vapaasti olla eri mieltä. Itse asiassa olemme tyytyväisiä mielipiteesi alla oleviin kommentteihin. Erilaiset näkökulmat auttavat molemmat SMB-omistajia ja auttavat meitä säätämään tämän raportin tulevia iteraatioita varten.

Ilman lisäohjeita tässä on kuuden parhaan valintamme parhaille EFSS-alustoille pk-yritysten omistajille. Sisältää lyhyt katsaus joihinkin yllä oleviin kohtiin sekä muutama muistiinpano siitä, miksi pidämme jokaista palvelua.

Ensimmäinen paikka: Egnyte Connect

Egnyte Connect tekee melkein kaiken oikein, alkaen EFSS-työkalun tärkeimmistä ominaisuuksista, tiedostojen synkronoinnista ja jakamisesta. Egnyte on Dropboxin lisäksi ainoa toinen EFSS-työkalu, jonka tarkistimme tarjoavan lohkotason synkronoinnin sijoittamalla sen toiseen luokkaan. Se oli myös edistynein työkalu, jonka tarkistimme kansioiden ja tiedostojen jakamisominaisuuksien suhteen. Sitten merkitsimme sen turvallisuudeksi numero yksi, arvona numero kaksi ja käyttäjän hallinnassa numero kolme.

Ainoa kategoria, josta emme nimetnyt Egnyte-palvelua kolmen suurimman palvelun joukkoon, ovat tuottavuuden työkalut, joissa IBM Connections toimitti sen kolmannelle sijalle, mutta tuskin.

Rakastamme myös Egnyten käyttäjäkokemusta. Sekä verkkorajapinta että mobiilisovellus on suunniteltu täydellisesti ja esteettisesti miellyttäväksi. Egnytellä on myös integroidut tehtävienhallintaominaisuudet ja hyvä kolmannen osapuolen sovelluskirjasto.

Pk-yritysten omistajille, jotka ostavat vahvan ympäröivän työkalun, Egnyte on oikeudenkäynnin arvoinen. Palvelulla ei ehkä ole Dropbox Business- ja Box-tietokantaa, mutta emme olisi yllättyneitä nähdessään tätä muutosta lähitulevaisuudessa.

Toinen paikka: Dropbox-liiketoiminta

Kuten kaikki suuret yritykset, Dropbox saa toisinaan osuutensa huonosta lehdistöstä. Osa siitä on ansaittu, mukaan lukien vuoden 2012 tietoturvaloukkaukset, joissa yli 68 miljoonaa käyttäjän tiliä vaarannettiin. Mikä pahempaa, Dropbox ilmoitti rikkomuksen koko laajuudesta vasta neljä vuotta myöhemmin.

Toisin sanoen, syystä niin monet käyttäjät rakastavat tätä palvelua. Dropbox on ollut synkronointiominaisuuksien kärjessä sen perustamisesta lähtien vuonna 2008. Yksi yleisimmistä huomautuksista Dropboxista, jonka kuulemme käyttäjiltä, ​​on, kuinka paljon nopeampi ja luotettavampi sen synkronointi on kuin muut pilvitallennuspalvelut, kuten Google Drive ja onedrive. Siinä kaikki lohkotason synkronointiarkkitehtuurinsa ansiosta, ja siksi arvioimme Dropbox Business -yrityksen parhaaksi EFSS-synkronointityökaluksi.

Dropboxilla on myös suuri tuottavuussovelluskirjasto, joka ansaitsi sille kyseisen kategorian kärkipaikan.

Jos olet huolissasi siitä, että tiedostosi eivät ole suojattuja Dropboxilla, voit suorittaa monia asioita korjataksesi tämän. Dropbox Business antaa sinun mahdollistaa kaksifaktorisen todennuksen ja etäpyyhi-laitteet. Lisäksi Dropbox integroituu Boxcryptorin kanssa, jos haluat määrittää päästä päähän -salauksen. Huomaa vain, että Dropboxin lohkotason synkronointiominaisuus ei enää toimi niin, koska nämä kaksi ominaisuutta ovat toisiaan poissulkevia..  

Kolmas paikka: Box-liiketoiminta

Box Business tarjoaa paljon enemmän arvoa yritysasiakkailleen kuin pienten ja keskisuurten yritysten käyttäjille, mutta se on vahva valinta. Palvelu ei sijoittunut ensin mihinkään luokkaan, mutta se tuli toiseksi tuottavuuden työkaluissa, käyttäjän hallinnassa ja tietoturvassa ja kolmanneksi tiedostojen jakamisessa. Erityisesti pidämme siitä, että laatikko integroituu sekä Office Online- että Google Docs -sovelluksiin ja tarjoaa sinulle edistyneemmät käyttäjän mukautusvaihtoehdot.

Kuten sekä Dropbox Business että Egnyte Connect, Boxin käyttökokemus on erinomainen, eikä sen pitäisi antaa olla merkittäviä esteitä yhteistyön tehostamiselle. Todellakin, ainoa koputus Boxille on sen lohkotason synkronoinnin puuttuminen, jota molemmat kaksi suositustamme tarjoavat.

Neljäs paikka: Citrix ShareFile

Muiden tarkistettujen työkalujen lisäksi ShareFile huomasi käyttäjäroolia ja raporttien mukautusvaihtoehtoja. Nämä ominaisuudet laskivat palvelun, jonka ylin nyökkäyksemme sisältyy käyttäjän hallintaluokkaan. Jotta saat kuitenkin kaiken hyödyn irti näistä ominaisuuksista, sinun on kirjauduttava Citrix ShareFile-liiketoimintasuunnitelmaan.

Rakastimme myös ShareFilen kokonaisvaltaista lähestymistapaa tietoturvaan, joka sai sen luokan kolmanneksi parhaimmaksi. Haluamme nähdä ShareFilen laajentavan kolmannen osapuolen sovelluskirjastoa vastaamaan Dropbox-, Box- ja Dropbox-kirjastoja. Haluamme myös, että sen tuen vastausajat lyhenevät. Lopuksi, vaikka käyttökokemus on kunnossa, se ei ole läheskään yhtä vahvaa kuin mitä saat Dropboxilla, Boxilla, Egnytellä ja muutamalla muulla työkalulla.

Viides paikka: Microsoft OneDrive for Business

Jos etsit budjetti-EFSS-työkalua, OneDrive for Business on paras veto. Pilvitallennus ei ole vain jaettu, vaan keskimääräiset käyttäjäkustannukset ovat yleensä halvempia kuin useimmat muut työkalut. Vielä parempi, se on integroitu Office Online -palveluun, ja jotkut suunnitelmat antavat sinulle Office 365: n.

OneDrive estää kuitenkin melko vähän siirtymistä listaltamme ylöspäin. Käyttäjien raportointivaihtoehdot ovat viikkoa, ja vaikka he ovatkin siellä, Microsoftin avulla ei ole helppoa löytää kolmansien osapuolien integrointeja. Turvallisuus on myös heikko tai näyttää siltä, ​​että joka tapauksessa. OneDrive-tietoturvaa (ja asiasta useimpia muita Microsoftin tuotteita) koskevia dokumentaatioita on myös niukasti.

Me pidämme niin, että OneDrive tukee inkrementaalista synkronointia Office-tiedostoihin, mutta haluaisi, että tämä toiminto laajennettaisiin kaikkiin tiedostotyyppeihin, kuten Microsoft on aiemmin ilmoittanut aikovansa tehdä.

Kuudes paikka: IBM-yhteydet

IBM Connections on luettelon outo pallo, ja olemme sellaisia ​​siitä. Useimmat EFSS-työkalut näyttävät Dropboxin klooneilta. IBM Connections ei ole, ja se johtuu sen sosiaalisista ominaisuuksista.

Tilapäivitykset, yhteisöt, wikit ja verkkokokoukset mahdollistavat pk-yritysten omistajille, jotka haluavat rakentaa henkilökohtaisemman lähestymistavan joukkueen hallintaan. Parempaa vielä, se on halpaa, joka ansaitsi sille kolmannen sijamme parhaan vastineen luokituksissamme.   

Palvelussa on kuitenkin joitain heikkouksia, jotka haluaisimme korjata. Niihin ei sisälly salasanasuojausta linkkijakeille ja melkein olemattomia salkkuja kolmansien osapuolien sovellusintegraatioille.

Juoksijat ylös: Syncplicity, Huddle, eFolder Anchor.

Lopulliset ajatukset

Mielessämme ei ole pieni kysymys siitä, että nyt taistelu EFSS: n ylivallasta on kolmen hevosen kilpailu Egnyten, Dropboxin ja Boxin välillä.

Kaikki kolme yritystä palvelevat ennen kaikkea yritysasiakkaita. Omalla tunnustuksellaan Egnyte on historiallisesti keskittynyt pienten ja keskisuurten yritysten asiakkaisiin, mikä osa syystä menestyi niin hyvin tässä vaiheessa. Sillä välin Box näyttää suosivan kohdistamista Enterprise-asiakkaisiin. Dropbox… No, Dropbox haluaa kaikki.

Laatikkoratkaisujen ulkopuolella Citrix ShareFile ja IBM Connections ovat syytä tarkastella, tosin eri syistä. Budjettitietoisille käyttäjille OneDrive on todennäköisesti paras veto.

Tietysti mielellämme kuullaan enemmän pienten ja keskisuurten yritysten käyttäjiä heidän mieluisimmista EFSS-valinnoistaan, joten älä unohda pudottaa meille huomautusta alla olevaan kommenttiosaan. Kiitos käsittelystä.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map