Paras Web-hosting cPanel 2020: lla

Käytettävyys on avainominaisuus parhaiden web-palveluntarjoajien keskuudessa. Erityisesti helppokäyttöinen käyttöliittymä on välttämätöntä, jotta voit hallita sivustoasi nopeasti ilman liikaa vaivaa. Monet verkkoisäntäkoneet ovat yrittäneet suunnitella ohjauspaneelin, joka on erittäin tehokas ja käytettävä, mutta harvat voivat lähestyä cPanelia.


cPanel tai yksinkertaisesti ohjauspaneeli on käyttöliittymä, joka on rakennettu Linux-palvelimille. Se alkoi vuonna 1997, sen kehitti tuolloin teini-ikäinen Nick Koston. Kestää noin viisi vuotta, mutta siitä lähtien se on ollut käyttöliittymä massiivisille verkkoisäntäyrityksille, kuten HostGator ja GoDaddy..

Se ei kuitenkaan ole niin selkeä kuin yksinkertainen käyttöliittymän asentaminen ja kutsuminen päiväksi. Web-isäntä voi tarkistaa cPanelin, mikä tarkoittaa, että jotkut toteutukset ovat parempia kuin toiset.

Miksi cPanel?

Ennen sukellusta isäntäksi, määritelmä on kuitenkin varmasti kunnossa. cPanel sekoitetaan usein “ohjauspaneelin” yksinkertaisena lyhenteenä, ja vaikka tämä on totta, termi cPanel tarkoittaa todellista tuotetta. Se on edelleen ohjauspaneeli, mutta eroteltu yhdeksi parhaimmista verkkopalvelun ohjauspaneeleista.

Syy siihen, että se on niin hyvä, koska sitä on helppo käyttää: cPanel tarjoaa puhtaan, kuvakepohjaisen asettelun sivustosi hallintaan. Se on all-in-one-keskitin, joka tarjoaa yllättävän määrän voimaa ilman uutta aloittelijaa.

Käyttöliittymä muistuttaa kuvakepohjaisia ​​käyttöjärjestelmiä, mikä tekee siitä täysin intuitiivisen kokemuksen. Jopa ne, joilla ei ole vihjeitä web-hosting-toiminnasta, voivat helposti löytää tiensä ympäriinsä, käyttämällä kokoontaitettavia luokkia ja kuvakkeita etenemissuunnitelmana etsimään.

CPanel on helppokäyttöisyydestä huolimatta yksi tehokkaimmista käyttöliittymistä. Esimerkiksi WordPress-käyttäjät voivat usein hallita sivuston suurimpia osa-alueita kirjautumatta koskaan WP-taustajärjestelmään. Se on tutkittava käyttöliittymä, joka tarjoaa paljon vaihtoehtoja, kaukana DreamHostin kaltaisesta hienokeskeisestä ohjauspaneelista (lue DreamHost-arvostelu).

CPanel on paras tapa hallita sivustoasi. Se toimii Linuxissa, mikä tarkoittaa, että suurin osa palvelimista pystyy käyttämään sitä, tarjoaa runsaasti virtaa ja kääri koko paketin helppokäyttöiseen käyttöliittymään.

Se on myös erittäin mukava kumppani WordPressin kanssa. Voit nähdä, kuinka cPanel ja WordPress integroituvat WordPress-oppaisiin. 

 • Aloittelijan opas WordPressin käyttämiseen
 • Välivaihe WordPressin käyttöön
 • Tarkennettu opas WordPressin käyttöön

1. Paras Web-hosting cPanelilla: HostGator

HostGatorilla on omistusoikeuden alainen cPanel-asiakasohjelma ottamalla tuttu käyttöliittymä ja kunnostamalla sitä. Vaikka tämä ei ole viimeinen cPanel-suunnittelun muutos tässä luettelossa, se on ehdottomasti paras, ottaen jo upea muotoilu ja tekemällä siitä vielä paremman.

Ulkonäkö on enimmäkseen sama kuin minkä tahansa muun cPanelin. Sinulla on edelleen luokkia, jotka on rakennettu päällekkäin, ja kuvakkeet sisältävät jokaisen eri vaihtoehdon. Ominaisuuksien suhteen se on sama cPanel kuin minkä tahansa muun isännän kanssa.

HostGator toteuttaa kuitenkin joitain omia ominaisuuksiaan pääsuunnittelun ympärille. Esimerkiksi cPanelin yläosassa on hakupalkki, joka etsii siinä olevia toimintoja, ja erillinen palkki koko sivun yläosassa, jotta voidaan etsiä HostGatorin tietokantaa. Pieni muutos, varmasti, mutta se auttaa sinua pääsemään vielä nopeammin.

Suurin lisäys cPaneliin on kuitenkin linkki MOJO Marketplaceen. HostGatorin vasemmassa reunassa olevassa valikossa on välilehti, jonka avulla voit siirtyä suoraan kauppapaikkaan avamatta uutta välilehteä. Voit selata teemoja, laajennuksia ja paljon muuta, kaikki cPanelissa.

Muita syitä, joista pidämme HostGator

HostGator on varmasti erittäin korkea käytettävyys, mutta se ei ole ainoa alue, josta tämä isäntä saa raitoja. Se on ensisijainen valintamme parhaaksi web-hosting-palveluksi pienyrityksille ja syystä. Suuri suunnitelmien kokoonpano tarkoittaa, että tämä isäntä mahtuu melkein mikä tahansa käyttäjä.

Lista tuntuu olevan tasapainoinen kaikkialla tarjoamalla optioita hinnaspektrin molemmissa päissä. Usein verkkoisäntä keskittyy yhteen päähän vinossa koko kokoonpanon siihen suuntaan. HostGatorissa jokainen suunnitelma tuntuu olevan tasapainoinen kullekin hintapisteelleen, eli olet varma, että löydät suunnitelman, joka sopii sinulle.

HostGator on keskitetty palvelupiste, ja useimpiin käyttäjiin suuntautuva suositus. Kyllä käytettävyys on erinomaista, mutta samoin on jokainen muu tämän web-isännän alue. Tutustu HostGator-arvosteluamme oppiaksesi yksityiskohdat tai kokeile sitä itse 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

2. Bluehost

Bluehost tulee lähellä hetkeä HostGatoriin. Aivan kuten kilpailijansakin, Bluehost tarjoaa ainutlaatuisen cPanel-otteen, joka tuo lisäominaisuuksia vaarantamatta käytön helppoutta. Saat silti kuvakepohjaisen suunnittelun muutamalla puolella, etenkin WordPress-sivustoissa.

CPanel-pääalue on samankaltainen kuin HostGatorin. Pääpaneelissa on kaikki kuvakkeet, yläosassa on hakupalkki, josta löydät nopeasti tarvitsemasi. Vasemmalla puolella sama valikko löytyy suoralinkillä MOJO Marketplaceen.

Tämän käyttöliittymän suurin lähtökohta on kuitenkin integrointi WordPressiin. Bluehost sisältää ”omat sivustot” -välilehden, jonka avulla saat nopean yleiskatsauksen WordPress-sivustoistasi, käyttämissään resursseissa sekä asennetuista plugineista ja teemoista.

Tämä tekee WordPressin hallinnasta ehdottoman helpon. Voit suorittaa monia toimintoja, jotka yleensä rajoittuvat WordPress-taustaohjelmaan cPanelin sisällä. Vaikka se ei koske kaikkia, WordPress-käyttäjät ovat tyytyväisiä tässä esitettyihin vaihtoehtoihin.  

Muita syitä että pidämme Bluehostista

Bluehost on toisella sijalla WordPress-listan parhaassa web-hosting-palvelussa, ja se johtuu pitkälti siitä, kuinka syvästi cPanel integroituu CMS: ään. Sinulla on valtava määrä sivustosi hallintaa avamatta uutta välilehteä. Tämä on hankaluus, jota kukaan muu verkkoisäntä ei voi kilpailla.

On kuitenkin muitakin etuja Bluehostin kanssa. Saat pääsyn yhteen parhaimmista tukikeskuksista, joita olemme nähneet web-isännältä. Tarjolla on vaihtoehtoja DIY: lle ja suora tuki. Lisäksi WordPress-käyttäjät saavat ilmaisen SSL-sertifikaatin ja SiteLock Pron kaikilla ostoilla, mikä tarkoittaa, että sivustosi on täysin suojattu.

Bluehost keskittyy varmasti niille, jotka etsivät edullisia suunnitelmia, mutta jokaisen suunnitelman hyötyä on paljon rikkaampi. Se on helppokäyttöinen Web-isäntä, joka antaa sinulle kaikki soittoäänet ja pillit saadaksesi sivustosi maasta. Lue Bluehost-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tai kokeile sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla. 

3. GoDaddy

Kun GoDaddy on yksinkertainen verkkotunnuksen rekisteröijä, siitä on nopeasti tulossa yksi parhaista saatavissa olevista verkkoisäntäkoneista. Kokoonpano on laajentunut melko pitkäksi luetteloksi tarjottuja palveluita, kuten WordPress ja jaettu hosting. Mikä tekee kaikki nämä suunnitelmat yhdistyviksi, on kuitenkin cPanel.

Ulkonäkö on hiukan erilainen kuin normaalin cPanelin, mutta sillä on sama toiminnallisuus. Esimerkiksi kuvakkeilla on yhtenäisempi värimaailma ja ne ovat sivulla hiukan suurempia kuin tyypillinen cPanel-rakenne.

Toisin kuin HostGator ja Bluehost, vasemmanpuoleista valikkoa ei ole. Tämä tarkoittaa, että kaikenlainen WordPress-hallinta tai pääsy MOJO Marketplaceen on poissa. Vaikka tämä heikkous tekee GoDaddy-listasta alhaisemman listallamme, se ei ole ominaisuus, jota unohdetaan, etenkin muille kuin WordPress-käyttäjille.

Sen sijaan GoDaddy käyttää tätä näytön kiinteistöä antaaksesi yleiskuvan resursseistasi ja siitä, kuinka käytät niitä. Voit nähdä nopeat tilastot muistirajoituksistasi, suorittimen käytöstä, sähköpostiosoitteiden määrästä ja paljon muusta suoraan cPanel-pääsivulta.

Muita syitä, joista pidämme GoDaddy

GoDaddy ei kuitenkaan olisi paljon verkkoisäntä, jos sillä ei kuitenkaan olisi jonkin verran voimaa cPanelin takana. Yrityksen nöyristä juurista huolimatta täällä on yllättävän paljon ominaisuuksia, mukaan lukien yksi parhaista verkkosivustojen rakentajista.

Se ei ole yhtä voimakas kuin esimerkiksi Wixin rakentaja (lue Wix-arvostelu), mutta se on silti melko hyvä. Käyttöliittymä on riittävän tuttu, että useimmat kokemattomat rakentajat voivat suunnitella hyvän näköisen suunnittelun melko nopeasti.

Suunnittelijan lisäksi jokaisessa suunnitelmassa on ilmainen verkkotunnus, plus GoDaddyssa, jolla on yksi suurimmista verkkotunnuksen laajennusvalikoimasta. Voit lukea GoDaddy-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja isännästä tai kokeilla sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

4. A2-hosting

A2 Hosting esittelee rehellisemmän kuvan cPanelista ja seurustelee hyvin vähän suunnitellun suunnittelun kanssa. Vasemmanpuoleinen valikko, joko lisävälilehtiä tai resurssienhallintaa varten, on kokonaan leikattu, jolloin vaihtoehdot ovat avoinna.

Joillekin tämä ulkoasu saattaa toimia hieman paremmin. Näytön oikealla puolella on vielä joitain tietoja verkkosivustostasi, mutta suurin osa kiinteistöistä on omistettu eri vaihtoehdoille. Tämä on monella tavalla cPanel puhtaimmassa muodossaan, joka tarjoaa sinulle tonnin voimaa olematta liian hukkaavaa.

Se on kuitenkin alhaisempi luettelossamme yhdestä yksinkertaisesta syystä: sinun on käytettävä cPanel-sovellusta erityisen asiakasalueen kautta. Bluehostissa tai HostGatorissa, kun kirjaudut sisään, laskeudut suoraan cPaneliin. Näin ei ole tilanteessa A2, jossa sinun on sen sijaan kirjauduttava sisään ja kirjauduttava sitten sisään cPaneliin.

Hieman hämmentävä, kyllä, mutta myös vähän nitpick. Huolimatta lievästi hankalasta prosessista A2: lla on erinomainen cPanel-toteutus. Suunnittelu hallitsee paljon tietoa pienessä tilassa ilman, että se on liian ylivoimainen, mikä on melkoinen saavutus.

Muita syitä, joista pidämme A2-hosting

Todelliset A2-hosting-piirteet ovat kuitenkin erilaisia ​​vaihtoehtoja. Vieläkin enemmän kuin HostGator, A2: lla on laaja kokoonpano, joka mahdollistaa isännöintityyppisi, mutta jopa palvelimen käyttöjärjestelmän valitsemisen..

Kuten edellä mainittiin, cPanel on kuitenkin vain Linux, mikä tarkoittaa, että Windows-käyttäjät lukitaan Plesk Onyxiin hallintavälineenä. Se ei ole aivan yhtä hyvä kuin cPanel, mutta sillä on silti puhdas, kuvakepohjainen muotoilu, jota ei ole liian vaikea selvittää.

Vaihtoehtoja A2: lla on todennäköisesti yli. Tämä tarkoittaa kuitenkin myös, että voit säätää jokaisen suunnitelman tarpeitasi varten. Tutustu A2-hosting-arvosteluomme saadaksesi lisätietoja tai kirjaudu tänään milloin tahansa rahat takaisin -takuulla.

5. GreenGeeks

GreenGeeks on verkkoisäntä, joka saa sinut tuntemaan olosi hyväksi verkkosivuston perustamisessa. Ympäristöystävällinen yritys seisoo omassa luokassaan omistamalla vihreän isännöinnin, jonka muutamat muut yritykset edes mainitsevat.

Onneksi se käyttää myös cPanelia. Toteutus on oikeastaan ​​aika vanhentunut, ja pienemmät resoluutiot kuvakkeet paljastavat sen iän. Silti ulkonäkö on kenties helpompi käyttää. Kuvakkeet erottuvat sivulta rohkeammin sen sijaan, että noudattavat yleistä värimaailmaa.

Vasemmalla puolella voit löytää samanlaisen asettelun kuin GoDaddy, sisältäen perustiedot resurssien käytöstä ja ensisijaisesta verkkotunnuksesta. Tämän lisäksi löydät GreenGeeksin viimeisimmät uutiset, mukaan lukien kaikki ilmoitukset, ja alla voit valita cPanel-teeman.

Se on perustason cPanel-ilme ja verrattuna HostGatorin ja Bluehostin uusimiin muotoiluihin, hiukan lyhyempi. Se on kuitenkin edelleen parhaimmillaan yksinkertaisuus, joka antaa sinulle puhtaan käyttöliittymän sivuston hallintaan.

Muut syyt, jotka pidämme GreenGeeksistä

GreenGeeks on kuitenkin ainutlaatuinen verkkoisäntä, koska se on omistautunut ympäristöystävälliseen isännöintiin. Vaikuttaa siltä, ​​ettei tällä teollisuudenalalla olisi paljon vaikutusta ympäristöön, mutta GreenGeeks väittää, että web-hosting-teollisuus ylittää lentoliikennealan ympäristösaasteissa vuoteen 2020 mennessä.

Yhtiö ei kuitenkaan voi muuttaa web-hosting-luonnetta ja sen kuluttamaa energiaa. Sen sijaan GreenGeeks lupaa ostaa kolminkertaisen määrän sähköä, jota käytetään tuulienergian hyvityksissä ympäristövaikutusten korvaamiseksi.

GreenGeeks on todella erityinen isäntä ja, vaikka se keskittyy pääosin vähän virrankulutusta koskeviin suunnitelmiin, se on edelleen yksi parhaimmista halvoista web-palveluntarjoajista. Lue GreenGeeks-arvostelu, niin saat lisätietoja tai kokeile sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

Lopulliset ajatukset

Epäilemättä cPanelin tulisi olla ensimmäinen valinta web-hosting-palveluksi. Vaikka se ei ole ainoa osoitus hyvästä isännästä, se on varmasti vakaa ja suosittelemme etsimään sitä minkä tahansa web-isännän ominaisuusluettelosta ennen sen tarkistamista..

Nämä viisi isäntää eivät ole ainoita, jotka tarjoavat cPanelia, mutta ne seisovat pään ja hartioidensa yläpuolella muita, etenkin HostGator ja Bluehost. Mikä cPanel-isäntä on suosikkisi? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map