Paras varmuuskopiointityökalu Amazon Glacierille vuonna 2020

Amazon Glacierin edut tietojen varmuuskopioinnissa saattavat olla järjettömiä dollarien ja senttien suhteen, mutta toteutus pyrkii hämmentämään hiustenkuori, jos et tiedä mitä tehdä sen jälkeen, kun olet syöttänyt Amazonille luottokorttinumerosi. Kysymys on, kuinka saada tietoja laitteestasi Jäätikköholviin, ja onneksi meillä on vastaus.


Vastoin yleistä mielipidettä, kyse ei ole tietokoneen näytön huutamisesta. Ongelmana on, että Amazon Glacier on tietovarasto, mutta sillä ei ole keinoja liikennetietojen siirtoon. Se tarvitsee kuljetusjärjestelmän, ja tässä artikkelissa kerrotaan parhaista parhaista, jota johtaa heidän kaikkien hienoin datalautta, CloudBerry Backup..

Amazon-Glacier-Vault

Mikä on Amazon Glacier?

Amazonin kylmävarastointiratkaisu on yksi halvimmista pilviinfrastruktuuripalveluista, ja olemme tarkenneet sitä Amazon Glacier -katsauksessamme. Glacier, jonka hinnat ovat enintään puoli senttiä gigatavua, on noin 20 prosenttia Amazon S3: n, Google Cloudin ja muiden isojen nimien kustannuksista parhaassa pilvi-IaaS-oppaassa

.

USA East (Ohio):$ 0,004
USA West (Oregon):$ 0,004
USA West (N. Kalifornia):$ 0,005
Aasia Tyynenmeren alue (Soul):$ 0,005
Aasia ja Tyynenmeren alue (Sydney):$ 0,005
EU (Frankfurt):$ 0,0045
EU (Irlanti):$ 0,004

Amazon Glacierin ongelma on, että sillä on kapea tarkoitus: arkistointi. Se on täydellinen tiedostojen varmuuskopiointiin, mutta ei toimi sovellusten suunnittelussa tai prosesseissa, jotka vaativat säännöllistä pääsyä tallennettuihin tiedostoihin. Tämä johtuu siitä, että huolimatta likaisesta varastoinnistaan ​​käyttömaksut eivät ole vain kalliita, mutta tiedonhakun nopeudet ovat tuskallisen hitaita, ellet halua maksaa nopeutetusta noutamisesta.

Amazon Glacier -hakuhinnatHinta per GB: hakuaika:
vakio:0,01 dollaria / GB ja 0,05 dollaria / 1000 pyyntöä3-5 tuntia
Bulk:0,0025 dollaria / Gt ja 0,025 dollaria / pyyntö5-12 tuntia
nopeutettu:0,03 dollaria / GB ja 0,01 dollaria / pyyntö1-5 minuuttia

Se ei ole valtava ongelma yrityksille tai edes kotikäyttäjille, jotka etsivät luotettavampia varmuuskopioratkaisuja kuin esimerkiksi Memopal tai Degoo, kaksi viallista palvelua, jotka usein pysähtyvät ja joiden epäilyttävät lähestymistavat asiakastukeen antavat sinulle enemmän kysymyksiä kuin vastauksia.

Amazonilla on paitsi erinomainen tuki myös Glacier on luotettava siirtonopeudelle ja tiedon eheydelle maailmanlaajuisen tietokeskusverkon ansiosta, joka kattaa 18 maantieteellistä aluetta ympäri maailmaa.

Amazon-Web-Services-Data-keskusten

Tulossa lähiaikoina hahmottelemme parhaita Amazon Glacier -varmuuskopiointityökaluja. Valitettavasti valinta on vähäistä. CloudBerryn lisäksi ainoita merkittäviä nimiä ovat Duplicati ja Arq. Ehdotamme aloittamista 15 päivän CloudBerry Backup -kokeiluversiona, mutta olemme puolueellisia siellä syistä, jotka pian selviävät.

Mikä on paras varmuuskopiointityökalu Amazon Glacier -sovellukselle?

Suurimmalla osalla online-varmuuskopiointityökaluista on omat palvelimet. Tämä pätee Acronis True Image-, Backblaze-, SpiderOak- ja useimpiin muihin merkintöihin, jotka sijoittuvat parhaaseen online-varmuuskopio-oppaaseemme. Vaikka se tekee näistä palveluista helppokäyttöisiä, se tekee niistä myös yhteensopimattomia IaaS-palvelujen, kuten Amazon Glacier, kanssa. Tämä mahdollistaa rajoitetummat vaihtoehdot ja ylikuormitetut, huonosti rahoitetut palvelinverkot.

Varmuuskopioimiseksi pilvipalvelun tarjoajaan, kuten Glacier, tarvitset “valitse oma-pilvi” -toimittajan, jolla on varmuuskopiointitoiminnot. Niitä ei kuitenkaan ole liian monta, joten niistä on ensimmäinen asia, jota etsimme valinnoissamme.

Sen jälkeen etsimme ominaisuuksia.

Yksi kriittinen sisällyttäminen on yksityinen, päästä päähän -salaus. Tietuetta varten Glacier salaa oletusti palvelimilleen tallennetut tiedostot käyttämällä AES 256-bittistä salausta oletuksena. Ero on siinä, että se hallitsee salausavaimia. Varmuuskopioasiakas, jolla on yksityinen salaus, tarkoittaa sitä, että kukaan, edes Jeff Bezos, ei voi purkaa tiedostojasi.

Jeff-Bezos-Amazon

Etsimme myös asiakkaita, joiden avulla voit asettaa tiedostojen versioinnin. Versiointi tarkoittaa sitä, että tiedostoja muokataan, ja ennen niiden muokkaamista tehdyt kopiot säilytetään. Tämän avulla voit palauttaa tiedostoja tahattomien muokkausten varalta. Se on hyödyllinen myös, jos tiedostot ovat vioittuneita, koska voit palata takaisin puhtaisiin kopioihin.

Lisäksi versiointi on tapa päästä ransomware-hyökkäyksestä joutumatta maksamaan tiedostojesi salaamattomia kopioita. Muutamilla varmuuskopiointitoimittajilla on edistyneempiä ransomware-tunnistusalgoritmeja ehkäisyä varten, kuten Acronis True Image (lue True Image -katsaus), mutta tämän luettelon merkinnöistä vain CloudBerry Backup tekee saman..

Ransomware-Graphic

Lohkotason varmuuskopiointi ja monisäikeinen varmuuskopiointi ovat kaksi muuta ominaisuutta, jotka pidimme mielessä, ja ne molemmat nopeuttavat varmuuskopiointiprosesseja. Pakkaus on toinen, vaikka sen tarkoitus ei ole nopea. Se vähentää tiedostojesi takana olevaa tilaa, mikä säästää rahaa.

On myös muita ominaisuuksia, jotka vaihtelevat varmuuskopiointitoimittajien välillä. Rahoitamme ne, kun ne tulevat alla, puhekustannusten lisäksi.

Paras varmuuskopio Amazon Glacier: CloudBerry-varmuuskopio

Kuulemme sieltä Arq- ja Duplicati-faneilta, mutta CloudBerry Backup on kaikin kohtuullisin tavoin ylivoimaisesti paras varmuuskopiopalvelu Amazon Glacierille. Tämä sulkee kuitenkin pois sen, että Duplicati on ilmainen.

Hilla-Backup-Plans-Slider1
© Cloudwards.net

Hilla-Cloud-Storage-Slider2
© Cloudwards.net

Hilla-Backup-Mode-Slider3
© Cloudwards.net

Hilla-Backup-Source-Slider4
© Cloudwards.net

Hilla-Backup-aikataulu-Slider5
© Cloudwards.net

Edellinen

Seuraava

Mikä tekee CloudBerry Backup -sovelluksesta paremman kuin Arq ja Duplicati, on se, että se tukee enemmän pilvipalveluita, sillä on houkuttelevampi käyttöliittymä, sujuvampi käyttökokemus ja mikä tärkeintä, paljon muita ominaisuuksia tiedostojen turvattavuuden ja varmuuskopion sujuvuuden kannalta.

Muistiinpanon ominaisuuksiin kuuluvat yksityinen, päästä päähän -salaus AES 256-bittistä, siirron aikana tapahtuva salaus TLS-protokollaa käyttäen ja muokattavat säilytyskäytännöt.

Nämä ominaisuudet auttavat pitämään tiedostojasi turvassa, jos tietovirheitä, keskinäisen hyökkäyksiä, lunastusohjelmien hyökkäyksiä ja muuta tietoverkkorikollisuutta esiintyy. CloudBerry Backupissa on jopa sisäänrakennettu ransomware-suojaus, joka etsii mahdollisia haittaohjelmainfektioita ja tekee puhtaat varmuuskopiot, jos epäilyttäviä löytyy.

Lue artikkeli parhaasta online-varmuuskopiosta ransomware-suojaukselle saadaksesi lisätietoja.

Muita huomautuksen ominaisuuksia ovat jatkuva varmuuskopiointi ja ajoitetut varmuuskopiot. Vaikka jatkuvaa varmuuskopiointia suositellaan, saatat käyttää parempia prosesseja yön yli suuremmissa varmuuskopioissa.

Hilla-Backup-aikataulu-Slider5

CloudBerry-varmuuskopiossa on myös lohkotason varmuuskopiointitoiminnot. Kun tämä on käytössä, aina kun tiedostoa muutetaan, koko tiedostoa ei uusita palvelimelle. Vain tiedoston muutetut osat korvataan, mikä säästää aikaa ja säästää resursseja.

CloudBerry-varmuuskopiointi voi tehdä kuvapohjaisen varmuuskopion. Tiettyjen kansioiden ja tiedostojen varmuuskopioinnin sijaan kuvapohjainen varmuuskopiointi ottaa tilannekuvan kaikesta, mikä tekee palautuksista entistä kattavampia. Lue paras kuvapohjainen varmuuskopiokatsaus saadaksesi selville missä CloudBerry sijoittuu kilpailuun.

Muita syitä, joista pidämme CloudBerry-varmuuskopiosta

Amazon Glacier -sovelluksen lisäksi CloudBerry Backup -parit muodostuvat yli 50 eri pilvipalveluntarjoajan kanssa. Se sisältää IaaS-asetukset, kuten Amazon S3, Google Cloud, Microsoft Azure, Backblaze, Rackspace ja Wasabi. Se sisältää perinteiset pilvitallennuspalvelujen tarjoajat, kuten OneDrive, Google Drive ja Amazon Drive.

Hilla-Cloud-Storage-Slider2

On olemassa useita CloudBerry-varmuuskopiointilisenssejä, joista jokainen on ikuinen. Pöytäkoneet ovat saatavana Windowsille (49,99 dollaria), macOS: lle (29,99 dollaria) ja Linuxille (29,99 dollaria). Jokaisella niistä on ilmainen versio, mutta niiden mukana ei tule muun muassa kuvapohjaista varmuuskopiointia, pakkaamista tai salausta.

Ilmainen versio on rajoitettu 200 Gt: n varmuuskopioon, kun taas maksetut versiot ovat hyviä 5TB: lle. Jos tarvitset lisää, joudut ostamaan paljon kalliimman CloudBerry Backup Ultimate -tuotteen hintaan 299,99 dollaria. Tämä versio voi varmuuskopioida Windows Serverin, SQL Serverin ja Exchange Serverin, joten se on kannattavampi ainakin yrityksen varmuuskopiointiin.

Hemmottele itseäsi 15 päivän ilmaisella kokeilulla, jotta näet, onko CloudBerry Backup Amazon-jäätikön kumppani, jota olet etsinyt. Saat myös 10 Gt ilmaista Amazon Glacier -tallennustilaa, joten sen pitäisi riittää asettamaan se läpi.

Arq varmuuskopio

Ehdotus, että Arq Backupista puuttuu CloudBerry Backupin taiteellisuus, on aliarvioitu. Se on suorastaan ​​houkuttelematon. Värimaailma on harmaa ja valkoinen, tekstirivit on katkaistu ja monien ikkunoiden kokoa ei voida muuttaa näkyvyyden parantamiseksi. Lisäksi teksti on niin pieni, että saatat tarvita suurennuslasin sen tekemistä varten.  

Arq-varmuuskopion päänäytön liukusäädin

Arq AWS Valitse Bucket Slider4

Arq Cloud Storage -tyyppinen liukusäädin5

Edellinen

Seuraava

Toisin sanoen käyttäjäkokemus ei ole Arq-joukkueen ajattelun eturintamassa. Toisin sanoen toiminnallisuus on parempi. Vaikka se voi muodostaa yhteyden vain murto-osaan pilvipalvelujen tarjoajia, joita CloudBerry tukee, vaihtoehtoihin sisältyy Amazon Glacier.

Ohjelmisto sisältää kourallisen hyödyllisiä ominaisuuksia. Arq salaa tiedostot ennen kuin ne poistuvat tietokoneestasi, joten Amazonin ihmisillä ei ole aavistustakaan, mitä salausavaimesi ovat, eikä millään tavalla voi salata niitä. Saalis on se, että jos kadotat salasanasi, menetät myös pääsyn varmuuskopioihisi, mutta se on hinta, jonka maksat salaisille edustajille, jotka eivät ole seuloneet itsepuhelimesi läpi.

Useimmat ihmiset käyttävät käyttöliittymää tietojen varmuuskopiointiin, mutta Arqilla on myös avoimen lähdekoodin komentoriviohjelma. Niille, joilla on teknistä taitoa, se auttaa varmistamaan, ettei hauskaa liiketoimintaa ole meneillään, kuten metatietojen salaaminen tai tiedostojen lähettäminen maanalaiseen kybersodan bunkkeriin Siperiassa.

Muita huomautuksen ominaisuuksia ovat lohkotason lataukset, joilla varmistetaan, että vain muuttuneet tiedostojen osat ladataan alkuperäisen latauksen jälkeen, asiakaspuolen deduplikaatio, jotta samoja tiedostoja ei ladata useita kertoja, ja pakkaus pakkauskokojen pienentämiseksi.

Sen perusteella, mitä Arqin ihmiset kertovat, ohjelmisto skannaa tiedostot yhdellä säikeellä, luo jonot lataamiseen, käyttää sitten useita säikeitä nopeuttaaksesi lähetysprosessia. Jos skannaus ylittää latausprosessin, skannaus keskeytyy, kunnes jono supistuu hallittavalle tasolle.

Tiedostojen varmuuskopioidut varmuuskopiot säilytetään, joten voit kääntää aikaa kääntääksesi ei-toivotut muutokset tai tiedostojen vioittumisen. Ei kuitenkaan ole mitään tapaa mukauttaa versiointikäytäntöä, kuten voit CloudBerryn kanssa. Sen sijaan kaikki pidetään. Tämä tarkoittaa sitä, että jäätikkövarastoa käytetään enemmän, mutta sen ei pitäisi olla suuri ongelma, koska tiedostot käsitellään lohkotasolla ja pakatut.

Muita syitä, jotka pidämme Arq-varmuuskopiosta

Glacierin lisäksi Arq voi varmuuskopioida tietoja Amazon S3: lle, Google Cloudille, Backblaze B2: lle, Wasabille, Dropboxille, Google Drivelle, OneDrivelle ja Amazon Drivelle. Siitä puuttuu kuitenkin huomattavasti Microsoft Azure, joka saattaa olla houkuttelevin kaikista pilvi-IaaS-ratkaisuista 52 tietokeskuksen ansiosta ympäri maailmaa (lue Microsoft Azure -katsaus).

ARQ-Cloud-kohteet

Ohjelmiston uusimman version Arq 5: n hinta on 49,99 dollaria jatkuvalta lisenssiltä. Lisenssi on hyvä yhdelle tietokoneelle tai yhdelle palvelimelle. Tarjolla on sekä Windows- että macOS-versioita, ja siellä on 30 päivän kokeiluversio, jota suosittelemme hyödyntämään, etenkin koska se on sama hinta kuin maksat ylivoimaisesta tuotteesta CloudBerry Backupissa.

Duplicati

Duplicati käyttää erilaista lähestymistapaa kuin CloudBerry Backup ja Arq siinä suhteessa, että käyttöliittymä on selainpohjainen. Tämä ei tarkoita sitä, että varmuuskopiointi lopetetaan, kun suljet Chromen tai Firefoxin, koska taustalla on myös työpöytäohjelma, joka pitää varmuuskopiot käynnissä.

Kopioi Lisää varmuuskopio Slider1

Kopioi Lisää määrän liukusäädin2

Kopioi Lisää Glacier Settings Slide3

Kopioi Lisää tiedostoja -liitin4

Monista salausluisti5

Edellinen

Seuraava

Duplicatin UX, kuten Arqinkin, voisi käyttää muunnosta. Duplicatin tapauksessa se on ymmärrettävämpää, koska se on ilmainen tuote, mutta hankala muotoilu voi viedä tottua. Onneksi Duplicatilla on mukavia tukiresursseja, joiden avulla voit auttaa sinua.

Duplicatiin uusin versio ei tue suoraan Amazon Glacieria. Se tukee kuitenkin Amazon S3: ta, jonka avulla voit muodostaa yhteyden Glacier Holviin. Duplicatilla on ohjeet kuinka tehdä niin, jos tarvitset apua.

Kun määrität varmuuskopion, voit valita, ettei salausta, AES: n 256-bittistä salausta tai GNU Privacy Guard -toimintoa tarvita. Sinun on luotava myös tunnuslause, jonka vain sinä tiedät. Koska Duplicati on selainpohjainen, voit tallentaa salasanasi pilvisanan hallintaohjelmaan, kuten LastPass tai Dashlane, vain jos unohdat sen..

SSL: n voi kytkeä päälle – Duplicati tarkoittaa TLS: ää, koska SSL on vanhentunut – jota sinun tulisi käyttää, ellet halua, että kellarikerroksessa asuva Mountain Dew-guzzling nörtti lähettää tiedostosi Redditille.

On olemassa vaihtoehtoja piilotettujen, järjestelmä- ja väliaikaisten tiedostojen sekä tiettyä kokoa suurempien tiedostojen sulkemiseksi pois. Kaikki tiedostot on pakattu ennen lähettämistä tarvittavan tallennustilan vähentämiseksi, ja myös tukitasolla varmuuskopiointia tuetaan.

Kuten Arq, Duplicati ei ole sisällyttänyt monisäikeistä ominaisuutta. Tämä tarkoittaa, että lataukset toimivat hitaammin kuin CloudBerry Backup -toiminnolla. Oletettavasti Duplicati-kehitysryhmä työskentelee sen parissa, mutta ilman julkaistavaa etenemissuunnitelmaa emme luottaa siihen lähitulevaisuudessa.

Varmuuskopio voidaan asettaa toimimaan jatkuvasti tai voit luoda aikataulun. Tiedostojen versiointia varten voit valita, ettei aiempia tiedostoja, kaikkia tiedostoja tallenneta tai luoda mukautettu säilytyskäytäntö.

Muita syitä, joista pidämme Duplicati

Duplicati tukee Amazon S3, Microsoft Azure, Google Cloud, Backblaze B2, Box, Dropbox, Google Drive, Jottacloud, Mega ja OneDrive pilvikohteina varmuuskopiointia varten. Myös Hubicia tuetaan, mutta jos unohdit uutiset, se on mennyt älypuhelinten koteloiden ja fanny-pakettien tapaan.

Duplicatilla on asiakkaita Windowsille, macOS: lle ja useille Linux-makuille (Debian, Ubuntu, Fedora ja RedHat). Synologialle on jopa versio, mutta hautaamme johtoaseman. Toisin kuin CloudBerry Backup ja Arq, avoimen lähdekoodin ohjelmistoina Duplicati ei maksa sinulle senttiäkään. Ainoa mitä sinun on maksettava, on Amazon Glacier tai mikä tahansa pilvipalveluntarjoaja, jonka valitset pariksi.

Lopulliset ajatukset

CloudBerry Backup, Arq ja Duplicati ovat ainoat varmuuskopiointipalvelut, joita suosittelemme käytettäväksi Amazon Glacierin kanssa, ja vain yksi niistä on erittäin suositeltava. Varmuuskopio-ohjelmisto ei kuitenkaan ole ainoa tapa saada tiedostoja Glacier Holviin.

On tiedostojen siirtoasiakkaita, joita kutsutaan myös pilvitutkijoiksi, kuten Cyberduck, CloudBerry Explorer ja FileZilla, jotka myös tekevät tempun, eivät vain yhtä hyvin. Ne ovat manuaaliset lataustyökalut, joita ei ole suunniteltu luomaan pysyviä varmuuskopio suhteita. Lue lisätietoja parhaasta tiedostonsiirtoasiakkaamme artikkelista.

Toinen vaihtoehto on rakentaa verkkoasema kytkettynä Amazon Glacier -sovellukseen. Verkkoasema muistuttaa tietokoneellasi merkittyä asemaa, paitsi että se tallentaa tiedostot pilveen kiintolevyn sijaan.

Meillä on artikkeli myös verkkoaseman rakentamisesta, joka toimii samoin Dropboxin, Google Driven ja muiden palveluntarjoajien kanssa, samoin kuin Glacierin kanssa. Kuten pilvipalveluiden etsijöissäkin, verkkoasemat vievät liikaa manuaalista työtä, jotta niistä tulisi käyttökelpoisia varmuuskopio-ohjelmistoja.

Varmuuskopiointia varten CloudBerry Backup on helppo valinta arkistoida tietoja Amazon Glacier -sovelluksella. Se on myös luokiteltu parhaimpiin online-varmuuskopiopalveluihin ja kannattaa tutustua 15 päivän kokeiluversioon.

Jaa ajatuksesi Amazon Glacierista ja kuinka käytät sitä tiedostojen arkistointiin alla olevassa kommenttiosassa. Haluamme mielellämme kuulla unohdetuista ohjelmistoista, varsinkin jos ne on suunniteltu kovalevyn varmuuskopiointia varten. Kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map