Paras pilvitallennus yhteistyöhön 2020

Jos olet koskaan työskennellyt kotoa, jopa vain yhdeksästä viiteen, sinun on tiedossa, että se voi olla vaikeaa. Sinun on tehtävä enemmän saavuttaaksesi sama tuottavuuden taso kuin fyysisesti toimistossa. Se on entistä enemmän, jos koko tiimisi tai yrityksesi on eri paikoissa.


Tässä artikkelissa keskitymme parhaaseen pilvitallennukseen yhteistyötä varten; Muiden työkalujen osalta katso artikkelistamme kuinka etätyöstä on helppoa.

Tiedostojen jakaminen ja vaihtaminen, työskentely kollegoiden kanssa reaaliajassa, viestintä ja tehtävien hallinta olisi vaikeaa ja turhauttavaa, ellei ohjelmisto auttaa sinua. Ohjelmistot, kuten pilvien tallennuspalvelut sovellusintegraatioiden avulla. Katsotaanpa sitä, mikä on tärkeää yhteistyölle, ja aloitamme sitten sijoituksista.

Paras pilvitallennus yhteistyöhön 2020

Mikä tekee pilvitallennuksesta parhaan yhteistyön

Tiedostojen helppo jakaminen on yksi yhteistyön tärkeimmistä ominaisuuksista. Haluat myös pystyä jakamaan ne nopeasti ja hallitsemaan sisältöä. Sen avulla voit rajoittaa luvattoman pääsyn tiedostoihin, kun jaat esimerkiksi salasanalla suojattuja linkkejä, lupa-asetuksia, voimassaoloaikoja jne..

Yhteistyössä on paljon sovelluksia, jotka auttavat sinua. Jotkut ovat palvelun alkuperäisiä, kun taas toiset ovat kolmansien osapuolien integrointeja. Suosituimpia ovat Google Docs ja Office Online. Palvelut, jotka tarjoavat yhden tai molemmat, saavat plussamme kirjaamme.

Ilman hyviä lähetysnopeuksia yhteistyösi ei olisi paljon. Tiedostoihin tehtävien muutosten tulisi tulla voimaan nopeasti, mieluiten reaaliajassa. Synkronointinopeudet tekevät siitä tapahtuman, ja halutuin ominaisuus tässä on lohkotason synkronointi. Se mahdollistaa nopeamman synkronoinnin, koska se lataa vain muuttuneet tiedostoosat eikä koko tiedostoa.

Otamme myös arvon huomioon. Lähes aina on ilmainen suunnitelma, jonka avulla voit nähdä palvelun toiminnan tai ainakin kokeilun. Palvelut eroavat tarjoamiensa suunnitelmien lukumäärästä ja siitä, mistä nämä suunnitelmat saavat sinulle hinnan. Lisää ominaisuuksia halvempaan hintaan on aina parempi (katso parhaat tarjoukset pilvitallennuksessa edullisempaan hintaan).

Tietysti myös tiedostojesi turvallisuus on erittäin tärkeää. Katsotaan, salataanko he tietoja lepopalvelimen puolella, onko heillä ominaista yksityistä salausta (lue paras tietämättömyyspilvipalvelumme artikkeli, jos tarvitset sitä) ja onko heillä kaksifaktorista todennusta (2FA), joka auttaa varastamaan salasanat jne.

Nyt kun tiedämme kriteerimme, katsotaanpa palveluita, jotka ovat parhaita yhteistyöhön.

1. Dropbox-liiketoiminta

Vuonna 2008 lanseerattu Dropbox on yksi johtavista pilvipalveluista tänään, sillä sillä on 500 miljoonaa käyttäjää. Dropbox ja sen käyttäjät joutuivat kuitenkin suuren tietovarkauden uhreiksi vuonna 2012. Palvelu kuitenkin oppi opetuksensa ja paransi tietoturvaaan. Dropbox keksi ja paransi myös lohkotason synkronointia, ja sen nopeus on yksi parhaista.

Dropbox yrityksille

Kun aloitat Dropbox Business -palvelun, saat keskitetyn tiimikansion ja kaikilla työntekijöilläsi on pääsy siihen. Voit luoda alikansioita ja antaa pääsyn henkilöille tai ryhmille. Käyttäjät voivat myös jakaa luomalla linkkejä. Voit suojata linkkejä salasanoilla, asettaa voimassaoloajan tai rajoittaa ne vain joukkueen jäsenille.

Siellä on vain yksi natiivi tuottavuussovellus, Dropbox Paper, mutta Dropbox Business on kumppani Microsoft Officen kanssa, joten Office Online integroituu oletuksena. Sen avulla voit katsella toimistotiedostoja, mutta jos haluat muokata, tarvitset Microsoft Office 365 -tilauksen. Lisäksi on olemassa kolmansien osapuolien integrointeja viestintään, työnkulun hallintaan ja muihin.

Pienyrityksille on kaksi suunnitelmaa, Standard ja Advanced. Molemmat veloitukset käyttäjää kohti ja vaativat vähintään kolme käyttäjää. Voit maksaa kuukausittain – 15 dollaria ja vastaavasti 25 dollaria – tai vuodessa, jolloin saat alennuksen. Standard tarjoaa 2TB jaettua tilaa, kun taas Advanced tarjoaa rajoittamattoman tallennustilan. Tarjolla on myös ilmainen kokeilu, jonka avulla voit kokeilla palvelua 30 päivän ajan ennen maksamista.

Muut syyt, miksi pidämme Dropbox-liiketoiminnasta

Dropbox-suojaustoimenpiteet ovat hienoja, ja olet tyytyväinen myös sovellusintegraatioihin, helppokäyttöisyyteen ja nopeaan lohkotason synkronointiin, joka auttaa yhteistyötä. Se asettaa Dropboxin ensimmäiselle sijalle.

Dropbox-liiketoimintakatsaus

Voit lukea lisää palvelusta Dropbox Business -katsauksessa. Dropbox Business ei keskity henkilökohtaisiin käyttäjiin, sillä siitä lukekaa säännöllinen Dropbox-arvostelu.

2. Google Drive

Yksinkertainen, helppokäyttöinen ja kotikäyttäjille tarkoitettu Google Drive tarjoaa 800 miljoonaa käyttäjää, eikä pienessäkään osassa, koska se on integroitu Googlen tuottavuuspakettiin, Google Docs -sovellukseen..

Docs-sarja sisältää sovelluksia tekstinkäsittelyyn, laskentataulukkoon ja esitykseen. Niiden kanssa on helppo tehdä yhteistyötä reaaliajassa muiden kanssa. Voit ehdottaa muokkauksia, tehdä kommentteja, palauttaa dokumentin aiemmat versiot ja nähdä, mitä muutokset muut ovat tehneet. Googlella on laaja kehittäjäyhteisö, joten myös kolmannen osapuolen kirjastossa on paljon sovelluksia.

Se on helppo jakaa Google Driven kanssa, mutta parantamisen varaa on, koska se ei tarjoa sisällönhallintaominaisuuksia, kuten voimassaoloaikaa tai linkkejä. Voit lähettää linkin sähköpostitse tai perustaa käyttöoikeuslinkin. Google Drive on riittävän nopea hyvän yhteistyön mahdollistamiseksi. Se voisi kuitenkin parantaa lisäämällä lohkotason synkronointia.

Googlen tietosuoja on ollut jonkin verran kyseenalaisena, koska se yhdistettiin PRISM-projektiin. Silti Google kieltää pääsyn NSA: lle. Se skannaa myös henkilökohtaiset tiedostosi antaa sinulle henkilökohtaisia ​​mainoksia, mukautetun haun jne. Suosittelemme käyttämään Boxcryptoria, jos se on huolenaihe (lue lisää Boxcryptor-arvosteluistamme tästä kätevästä ohjelmasta).

Muut syyt, miksi pidämme Google Drivesta

Yksityisyyden suojaa lukuun ottamatta Google Drive salaa tiedostot AES-128-salauksella, kun ne tallennetaan palvelimen puolelle. Se suojaa sinua myös varastetuilta salasanoilta kaksifaktorisella todennuksella.

Google on hieno yhteistyön suhteen, mutta se voisi parantaa tietoturvaa, synkronointiominaisuuksia ja jakamista. Jos haluat tietää enemmän, lue Google Drive-arvostelu.

3. Laatikko

Laatikko antaa sinun jakaa linkkejä muiden lisensoitujen käyttäjien kanssa ilman rajoituksia, mutta jos sinulla on oikeat luvat, voit jakaa organisaation ulkopuolella. Voit lähettää kutsun sähköpostitse tai luoda linkin ja lähettää sen sitten. Boxin avulla on hyvä sisällönhallinta, koska voit asettaa vanhenemispäivät ja salasanasuojauslinkit.

On yksi alkuperäinen sovellus, nimeltään Box Notes, ja se on parhaiden muistiinpanosovellusten joukossa. Koska muita natiivisovelluksia ei ole, Box kompensoi huomattavan määrän kirjastoa kolmansien osapuolien ratkaisuista. Se integroituu hyvin sekä Google Docsin että Office 365: n kanssa.

Boxilla on sama synkronointikansion malli, jonka edelläkävijä on Dropbox, ja sen alkuperäiset lähetysnopeudet ovat melko hyvät. Sillä ei ole lohkotason synkronointia, joten sen myöhemmät lataukset ovat hitaampia verrattuna ratkaisuihin, jotka sitä tarjoavat.

Boxin hinnasuunnitelmat ovat oikeudenmukaiset. Starter-suunnitelma on halvin hinta, jonka hinta on 5 dollaria kuukaudessa (he kaikki veloittavat kuukaudessa). Se tarjoaa vain 100 Gt, mikä ei ole paljon useimmille yrityksille. Suosituin suunnitelma Business tarjoaa sinulle rajoittamattoman tallennustilan 15 dollaria. Business plus maksaa 25 dollaria, ja se tarjoaa lisäominaisuuksia kaikkien liiketoimintasuunnitelman sisältämien lisäksi.

Muut syyt, miksi pidämme laatikosta 

Laatikko ei säästää turvatoimenpiteitä, se suojaa keskitason hyökkäyksiltä ja tietojasi suojataan AES-256-salauksella, kun niitä säilytetään. Box jopa kääri avaimesi samalla AES-tasolla, mikä on hieno lisä sen suoja-arsenaaliin.

Pidämme paljon ominaisuuksia, joista pidämme, mutta synkronointi voisi olla nopeampaa ja hinnasuunnitelmat voisivat tarjota enemmän arvoa. Lue Box-arvostelu, jos haluat tietää enemmän.

4. Egnyte Connect

Egnyte menee hyvin jakamisen suhteen, koska se sopii parhaimpiin EFSS-palveluntarjoajiin. Voit antaa neljä käyttöoikeustyyppiä jakaessasi kansiota – omistajan, koko, toimittajan ja katsojan – sekä ryhmille että henkilöille. Voit luoda linkin jaettavaksi sosiaalisessa mediassa tai lähettää sähköpostitse. Luotujen linkkien hallinta on hienoa, koska voit käyttää salasanasuojausta, viimeisiä voimassaolopäiviä, saada ilmoituksen tiedostoon pääsystä ja jopa rajoittaa latauksia..

On mielenkiintoista huomata, että se tarjoaa alkuperäisiä tuottavuusvaihtoehtoja, toisin kuin monet muut mainitsemamme palvelut. Voit asettaa tehtäviä tiedostoille ja tarkistaa ne sitten ”omat tehtävät” -välilehdellä. Kuten Box, se integroituu myös Google Docs- ja Microsoft Office -järjestelmiin. Microsoftin vaihtoehtoihin kuuluvat ilmainen Office Online -sovellus ja Office 365 työpöydälle.

Egnyte suorittaa hiukan odotettua hitaammin ensimmäisten latausten aikana. Kun lähetät olemassa olevia tiedostoja – varsin tärkeitä yhteistyössä -, se on kuitenkin melko nopea. Se on kiitos sen lohkotason synkronointialgoritmille.

Egnyten arsenaalissa ei ole yksittäisiä suunnitelmia. Office on halvin suunnitelma, sillä 40 dollaria kuukaudessa voi olla vähintään viisi käyttäjää. Koska suunnitelma tarjoaa 5 kt tallennustilaa, tämä suunnitelma on erittäin hyvä kokonaisarvon kannalta.

Liiketoimintasuunnitelman avulla saat 10TB tilaa, edistyksellistä roolien mukauttamista ja hybridipilvivarastoa, jos joudut tallentamaan joitain tietoja pilveen ja osa paikalliselle palvelimelle. Liiketoimintasuunnitelma maksaa sinulle 15 dollaria käyttäjää kohti, vähintään 25 käyttäjää kohti.

Muut syyt miksi pidämme Egnyte Connectistä

Suojautuaksesi tietoverkkorikollisuudelta, Egnyte käyttää AES 256-bittistä salausta ennen tiedostojen lähettämistä. Se ei kuitenkaan ole nolla tietämystä, koska se purkaa tiedostosi salauksen metatietojen lukemiseksi ennen uudelleensalaamista.

intro.mobile.access.egnyte
intro.mobile.access.egnyte

Voit asettaa salasanan vähimmäisvoimakkuuden ja 2FA. Jos haluat lisätietoja Egnyte Connectistä, mene eteenpäin ja lue yksityiskohtainen Egnyte-arvostelu.

5. OneDrive for Business

OneDrive for Business on Microsoftin vastaus pilvitallennuksen liiketoiminnan vaatimuksiin. Microsoft tarjoaa kuluttajille myös säännöllisen, poistetun version, josta voit lukea OneDrive-arvosteluamme.

Voit jakaa sisältöä sähköpostitse tai luoda linkin, joka osoittaa kansioon tai tiedostoon. Käyttäjät voivat rajoittaa pääsyn tietyille henkilöille ja asettaa myös voimassaoloajan. Linkkien salasanoja ei kuitenkaan voi luoda. Voit nähdä jakamasi sisällön jakamissarakkeessa, mutta se ei ole kovin kätevää, jos kirjoituksia on paljon.

OneDrive-tiedoston kokorajoitus
onedrive

Koska tämä on Microsoftin palvelu, se on integroitu Office Online -palveluun. Jos valitset jonkin Office 365 -suunnitelmista, saat Office-sovellusten työpöytäversiot. Voit käyttää kirjaston avulla integroitua maksettuihin ja ilmaisiin tuottavuustöihin, jotka eivät ole Microsoft-tuottajia. Et voi silti etsiä kirjastosta kuten jotkin muut palvelut, ja se vaikeuttaa oikean työkalun löytämistä.

Alkuperäiset tiedostojen lataukset ja lataukset ovat käytännössä samoja kuin muissa palveluissa. Palvelu hidastuu joskus tiedostoihin tehtyjen muutosten lähettämisessä, koska arvasit, että lohkotason synkronointia ei ole. No, Office-tiedostoille on olemassa lohkotason synkronointi, mutta vain niihin. Mielenkiintoinen ominaisuus on kyky estää tietyn tyyppisen tiedoston synkronointi.

OneDrive for Business -yrityksellä on hyvä valikoima suunnitelmia. Oikean löytäminen voi osoittautua vaikeaksi, koska OneDrive for Business- ja Office 365 -sovelluksille on olemassa erilliset hinnasuunnitelmat. Voit ostaa erillisiä Office 365- ja Business Plan -sovelluksia halvemmalla hinnalla kuin Office 365: tä sisältävät kalliimmat liiketoimintasuunnitelmat, vaikka et saa kaikki tuottavuussovellukset.

OneDrive for Business Plan 1 tarjoaa 1TB käyttäjää kohti 5 dollaria. OneDrive for Business Plan 2: lla saat rajoittamattoman tallennustilan ja tietojen menettämisen suojauksen 10 dollaria käyttäjää kohti kuukaudessa. Office 365 Business Premium antaa sinulle pääsyn Office 365: een, ympäri vuorokauden puhelin- ja web-tukipalveluihin ja joukko muita palveluita. Se maksaa 15 dollaria kuukaudessa käyttäjää kohti.

Muut syyt, miksi pidämme OneDrive-liiketoiminnasta

OneDrive for Business salaa tietosi levossa AES 256-bittisellä salauksella. Se suojaa tietosi myös kuljetuskerrosten suojauksella (TLS), kun se matkustaa tietokeskuksiin.

Voit asettaa käytön salasanan vanhenemiselle, mutta ei vahvuudelle. Jos olet järjestelmänvalvoja, voit pyytää 2FA: ta. Lisätietoja palvelusta on OneDrive for Business -katsauksessa.

Lopulliset ajatukset

Olitpa pieni joukkue vai iso yritys, yhteistyö on tärkeää. Et halua menettää tuottavuutta, haluat saada, kun et maksa enempää kuin tarvitset.

Oikea pilvitallennuspalvelu voi auttaa sinua vähentämään kustannuksia, pitämään tietosi turvassa ja parantamaan tuottavuutta. Yhteistyöhön sopivan pilvitallennuksen valinta riippuu useista tekijöistä, kuten jakamisesta, tuottavuussovellusten määrästä, nopeudesta, arvosta ja turvallisuudesta.

Mikä on valintasi? Luuletko olemme kaivanneet jotain? Kerro meille alla olevissa kommenteissa. Kiitos, että luit.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map