Paras Kodi rakentaa

Kodi on ilmainen, avoimen lähdekoodin mediakeskusalusta, jolla on innokas silmä räätälöintiä ja suoratoistoa varten. Voit muokata sitä useilla erilaisilla lisäosilla ja teemoilla, kuten esimerkiksi SportsDevil, joka on yksi parhaimmista Kodi-urheilun lisäosista. Tarvitset kuitenkin yhden parhaista Kodi-rakennuksista, jotta voit saada kimppun lisäosia kerralla.


Kodi-rakennus on alustan täydellinen peruskorjaus. Se alkaa aivan uudella teemalla, sopii taustakuviin ja kuvakkeisiin, ja rakentaa itselleen joukon esiasennettuja lisäosia. Yleensä paketissa on joitain parhaista epävirallisista lisäosista, mukaan lukien suositut suoratoistosovellukset, kuten Covenant ja Elysium.

On kuitenkin tärkeää, että pohdit mitä saat, ennen kuin lataat jonkin näistä rakenteista. Kaikissa niissä on lisäosia, jotka sijaitsevat laillisella harmaalla alueella, joten henkilökohtaiset tietosi ovat takavarikointiriskissä ja oikeudellisissa tietoissasi vaarana tulla merkittyinä.

Tapa, jolla kiertää molemmat nämä ongelmat, on VPN: n avulla. Virtuaali yksityinen verkko lukitsee kaiken liikenteesi raskaan salauksen takana, joten kukaan viehättävä silmä ei näe verkossa tekemistäsi. Se on paras tapa suojata itsesi Kodilla, ja se on suhteellisen edullinen käynnistää. Tutustu parhaimpiin Kodi-VPN-osoitteihimme valitaksesi sinulle sopivan.

Viimeisimmällä Kodin versiolla ja VPN: llä kädessä, kokeilimme parhaita Kodi-rakenteita nähdäksemme, mitkä voisivat täyttää standardimme. Ennen kuin voimme päättää, mikä leikkaus tehdään, meidän on kuitenkin asetettava joitain perusteita.

Mikä tekee rakentamisesta parasta Kodille?

Koska Kodi on avoimen lähdekoodin, siellä leijuu melko vähän roskaa, ja rakennusluokka ei ole poikkeus tästä. Kuolleista linkeistä hankaliin rajapintoihin, tärkein asia, jota etsimme, on, että jokainen rakennus toimi.

Kun rakennus pystyi läpikäymään aivan perustaidin, siirtyimme tavaroihin, jotka erottavat pojat miehistä. Kodi-käyttöliittymä on kulunut paljon viimeisimpien päivitysten takia, joten sen muuttaminen uudella teemalla on riskialtista. Varmisimme, että rakennus teki käyttöliittymälle jotain, joka paransi ulkoasua tai lisäsi merkittävästi käytettävyyttä. Molemmat tehneet rakennukset, kuten SchismTV, saivat brownie-pisteitä.

Seuraavaksi muutimme rakennuksen ytimeen. Mukana toimitettu lisäosien paketti tekee tai rikkoo yhden näistä kunnostuksista, joten vankka kokoonpano on tärkeä. Sen on sisällettävä paitsi hyviä lisäosia, myös monenlaisia ​​niitä. Esimerkiksi titaanissa on pitkä luettelo lisäosista, jokaisella on johdonmukaiset jäljetiedot Kodista.

Katsomme yleensä kustannuksia näissä luetteloissa, mutta onneksi jokainen rakennus on ilmainen. Joten paikallaan tarkastelimme saavutettavuutta. Vaikka se ei olekaan Kodi-rakennuksen tärkein pala, matkustaminen Internetin pimeisiin kulmiin ei varmasti lisännyt pisteitä mihinkään merkintään. Yleensä se, että nämä rakennukset ovat piilossa, on myös merkki huonosta suunnittelusta.

SchismTV

SchismTV sijoittuu mukavaan ensin, koska sen käyttö on niin helppoa. Kuten yllä olevassa osassa mainittiin, Team Kodi on tehnyt paljon 17,6-käyttöliittymän avulla, ja suurin osa rakentaa takaiskuja vanhemmalle, vähemmän houkuttelevalle ohjelmistoversiolle. SchismTV odottaa sen sijaan eteenpäin upealla näköisellä käyttöliittymällä ja parannetulla käytettävyydellä käynnistykseen.

Voit myös tehdä siihen paljon räätälöintejä. Yleensä rakennuksessa on vain yksi teema, mutta SchismTV: ssä on seitsemän. Vaikka jokaisella rakenteella on edelleen sama yleinen estetiikka, voit helposti muuttaa käyttöliittymän asettelua.

Kokoonpano perustuu Netflix-rajapintaan, jota usein kutsutaan Kodiflixiksi. Se on helppo käyttää, mutta pumppaa sisällöntuotantoa. Tarkka lisäosien luettelo muuttuu nykyisestä riippuen, mutta aiempiin lisäyksiin on sisällytetty Exodus, Phoenix ja DandyTV.

Jayhawk

Jayhawk ei urheile yhtä puhdasta ilmettä kuin SchismTV, mutta on silti kypsä lisäosilla. Käyttöliittymä näyttää samanlaiselta kuin Kodi 16: lla, päivitetyt fontit, taustakuvat ja kuvakkeet tuovat uutta tyyliä.

Rakennuksen liha on kuitenkin lisäosissa. Siellä on luokkia elokuville, TV-ohjelmille, live-TV: lle, urheilulle, lapsille ja rakenteesta riippuen aikuisten elokuville. Taas luettelo muuttuu aika ajoin, mutta suosituimmat lisäosat, kuten Goodfellas, Sports Devil ja Phoenix, ovat osoittaneet kasvonsa jossain vaiheessa.

Jayhawk julkaisi myös äskettäin Jawhawk Hybirdin, raidallisen alasversion rakennuksesta, joka toimii sujuvammin. Menetät joitain kapeampia lisäosia, mutta saat itsepuhdistuvan välimuistin sujuvamman kokemuksen saamiseksi.

Sen ulkopuolella on kolme versiota Jayhawkista, jotka toimitetaan jokaisen latauksen mukana. Saat aikuisen, ei aikuisen ja piilotetun aikuisen version. X-17 -nimi on aikuisten kokoelma, joten ota huomioon tämä, jos et halua ylimääräistä sisältöä.

Kipinä

Spark kertoo sinulle kaiken, mitä sinun on tiedettävä nimessä. Se on erittäin nopea rakenne, jonka tarkoituksena on virtaviivaistaa Kodi-kokemusta ja ajaa vähän resursseja käyttävillä laitteilla, kuten Amazon Firestick (lue Kodi-sivulatausoppaamme, jos haluat oppia tekemään niin). Pienestä 160 Mt: n koosta huolimatta tämä rakenne on täynnä lisäosia.

Kuten SchismTV, myös käyttöliittymä vaihdetaan kokonaan Kodi build -osuudesta. Ei, se ei näytä Netflixiltä, ​​vaan kaataa taustakuvat ja pikkukuvat yksinkertaisen luokan sijoittelun ja kuvakkeiden hyväksi.

Titaani

Jos minimalismi ei ole sinun juttusi, niin titaani voi olla sinulle. Käyttöliittymä on hiukan lisääntynyt, kuvakkeilla ja taustakuvilla, mutta kokoonpano on silti riittävän kevyt toimimaan matalan spesifikaation laitteistoilla..

Käyttöliittymä muistuttaa edelleen Kodi 16 -laitetta, lyömällä sitä muutama kohta luettelossa. Se varmasti paranee kyseisen ilmeen suhteen kuvan ja metatietojen pesuilla, mutta ei silti läpäise Kodi 17 -ilmettä.

Kauppa on silti sen arvoinen. Titaani toimii sujuvasti melkein missä tahansa laitteessa, ja siinä on runsas lisäosa, jota voidaan käynnistää. Muutamia tällä hetkellä mukana olevia ovat Maverick TV, cCloud ja Goodfellas, ja uusia sovelluksia lisätään niiden suosion kasvaessa.

Misfit Mod

Jos kysyisit suosikkikohtaamme vuosi sitten, Misfit Mod olisi helposti listan kärjessä. Uudet lisäykset antavat suositulle rakennukselle varmasti rahojaan, mutta Misfitista pidä riittää, jotta sille tulisi viiden sija..

Kuten kaksi edellistä ilmoitusta, Misfit-rakennus keskittyy sujuvaan toimintaan. 500mb: n asennus on hiukan suuri, kun otetaan huomioon, mutta rakenne esitti vähän tai ei lainkaan haittaa testauksen aikana. Siellä on jopa lite-versio erittäin matalaan spec-laitteistoon.

Se on rehellisesti sanottuna Misfit Modin suurin piirto. Rakennuksesta on useita erilaisia ​​versioita, joista jokainen on räätälöity tiettyyn tarkoitukseen. Kyllä, se on yksinkertainen, mutta rakentuu myös erityisesti naisille, kauhuelokuvafanaatikoille ja TV-ohjelmien ystäville räätälöityyn sisältöön. Tämä pitää asennuskoon alhaisena pitäen sisällön makuun sopivana.

Kuinka asentaa Kodi-rakennus

Kodi-rakenteen asentaminen on samanlainen kuin minkä tahansa lisäosan tai arkiston asentaminen. Sinun on osoitettava Kodi kohti URL-osoitetta, johon rakennus on tallennettu, lataa tarvittavat tiedostot ja lopuksi asenna. Hieman pelottava aluksi, mutta prosessi on melko suoraviivainen.

Ota tuntemattomat lähteet käyttöön

Ennen kuin teet mitään, sinun on kuitenkin otettava käyttöön tuntemattomat lähteet. Oletuksena, Kodi asentaa vain rakennukset virallisista sijainneista, mutta muutama pieni askel avaa tulvakohdat.

 • Napsauta “asetuskuvaketta”
 • Siirry kohtaan “järjestelmäasetukset”
 • Vie osoitin “lisäosien” päälle
 • Valitse ”tuntemattomat lähteet” -liukusäädin oikealle

Tämä ominaisuus saattaa olla jo käytössä Kodi-versiosta riippuen. Silti on parasta tarkistaa, koska se kiertää joitain päänsärkyjä myöhemmin linjassa. Kun se on otettu käyttöön, sinun ei koskaan tarvitse koskettaa sitä enää.

Asennus ZIP-tiedostosta

Löydät toisinaan .zip-tiedoston online-rakennuksia varten. Vaikka se ei ole tässä tilanteessa helpoin tai johdonmukaisin asennustapa, se on hyvä tietämys siltä varalta, että rakennuksen sisältävä arkisto siirtyy offline-tilaan.

Kun olet löytänyt ja ladannut tiedoston, avaa Kodi ja toimi seuraavasti:

 • Napsauta “lisäosat”
 • Siirry lisäosaselaimeen (avaa ruudun kuvake)
 • Napsauta “install from zip”
 • Selaa ja valitse tallennettu .zip-tiedosto

Saat lisäominaisuuden käyttöön tarkoitetun ilmoituksen, ja voit sitten asentaa rakennuksen arkiston sisäpuolelta. Voit tehdä niin käyttämällä saman valikon ”asenna arkistosta -vaihtoehtoa”.

Asennetaan URL-osoitteesta

Erityisesti rakennusten tapauksessa asennus URL-osoitteesta on kuitenkin paljon helpompaa. Latauksia ei useinkaan ole saatavana yksittäisille rakennuksille, koska ne ovat yleensä omissa arkistoissaan. Sinun ei tarvitse myöskään kaivaa latausta, mikä on plus.

Ladataksesi tällä tavalla sinun on osoitettava Kodi kohti oikeaa URL-osoitetta. Avaa Kodi ja tee seuraava:

 • Napsauta “asetuskuvaketta”
 • Siirry tiedostojen hallintaan
 • Valitse vasemmasta sarakkeesta ”lisää lähde”
 • Klikkaus “”
 • Kirjoita haluamasi arkiston URL-osoite
 • Anna sille nimi

Jälkeenpäin käytä samaa prosessia kuin asennat zip-tiedostosta ja olet matkalla.

johtopäätös

Vaikka teemoista ja lisäosista etsimisestä on jotain sanottavaa, Kodi-rakenteen asentaminen on yksinkertainen tapa saada kaikki kerralla. Huolimatta Ares Wizardin siirtymisestä offline-tilaan (suosittu rakennuspaikka), vaihtoehtoja on edelleen paljon.

Ennen kuin asennat rakennuksia, on kuitenkin tärkeää saada VPN. Vaikka juridiset kysymykset ratkaistaan, on parasta suojata itseäsi, ja VPN voi tehdä juuri tämän. Se salaa kaiken liikenteesi, joten postilaatikkoosi ei saa mitään tekijänoikeuskirjeitä, mutta se on myös hyvä mielenrauha verkkosivun yksityisyydelle..

Jos haluat lisätietoja Kodista, tutustu Kodi-arkistoomme. Meillä on kaikkea opetusohjelmista viiden parhaan listan joukkoon, mukaan lukien täydellinen Kodi-opas aloittelijoille.

Minkä rakenteen olet asentanut? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map