Paras jälleenmyyjä hosting 2020: näiden marginaalien leikkaaminen

Jälleenmyyjä-hosting-palvelun avulla voit luoda yrityksen Internet-tilan myyntitilan ympärille. Sinä hinnoitlet, myyt ja ylläpidät asiakkaitasi, kun Web-isäntä käsittelee tekniikan lopussa olevia laitteita tai ohjelmistoja. Pohjimmiltaan vuokraat palvelintilaa tukkuhintaan ja myyt voittoa. Se voi varmasti olla myös kannattavaa liiketoimintaa.


Noin miljardi verkkosivustoa, jotka asuvat vuonna 2016, melkein kaksinkertaistui vuoden 2017 aikana, ja niiden määrä kasvaa edelleen minuutilla. Jälleenmyyjän isännöinti antaa sinun saada pala piirakkaasi hyödyntämällä verkkosivustoja, jotka elävät joka sekunti. Et voi kuitenkaan vain ottaa pienyrityksille parasta web-hosting-palvelua ja soveltaa sitä jälleenmyyjälle. Verkkosivuston myynti vaatii joitain erityispiirteitä, joten jotkut kriteerit oli asetettava paikoilleen ennen valintojen tekemistä.

Mikä tekee verkko hosting parhaaksi jälleenmyyjille?

Kuten kaikki yritysyritykset, myös web-hosting-palveluiden myyminen vaatii melko vähän resursseja. Tämä pätee palvelimen virran ja lisäominaisuuksien suhteen. Molempien on oltava huippuluokkaa, jotta jälleenmyyjät voivat harkita.

Tarkastelimme ensin kaikkia ekstroja, joihin isäntä sisältyy. Tämä voi olla mitä tahansa WHMCS-laskutuksesta cPanel-integraatioon, mikä tarkoittaa, että sinun on vain mentävä kaikkiin tarvitsemasi paikkoihin. InMotion menestyi erityisen hyvin tällä alueella Corero DDoS -suojauksella, Patchman-haittaohjelmien poistolla ja WHMCS-laskutusohjelmalla.

Seuraavaksi tarkastelimme käyttöaikaa ja johdonmukaisuutta. Edellytyksenä on 99,9 prosentin käyttöaikatakuu, jonka ominaisuudet, kuten SSD-tallennus ja HTTP / 2-palvelimet, ovat erittäin tärkeitä. A2: lla on molemmat, mikä antaa sinulle suuren nopeuden ja käytettävyyden sekä tarjoaa milloin tahansa rahat takaisin -takauksen, jos se alittaa 99,9 prosentin kynnyksen.

Asiat menee pieleen myös takuulla. Vahva tukihenkilöstö on välttämätöntä, mikäli niin tapahtuu. Voit toimia välittäjänä monissa tapauksissa ottamalla yhteyttä Web-isäntään asiakkaiden kysyttäessä. Ajoissa tapahtuva virtaus kahden maailman välillä antaa sinun keskittyä enemmän uuden liiketoiminnan hankkimiseen.

Viimeiseksi tarkastelimme kustannuksia. Vaikka tätä alaa harkitsemme aina, se on erityisen tärkeä jälleenmyyjien isännöinnin yhteydessä. Jälleenmyynnin tarkoituksena on tuottaa voittoa, joten jokaisella tämän luettelon verkkoisäntällä on tarpeeksi alhaiset hinnat siihen, ja jonkin verran liikkumavaraa kasvaa.

Jälleenmyyjillä tulisi myös olla vahva käsitys WordPressistä, koska se on niin tehokas alusta ja monet asiakkaat, mitä heidän sivustonsa rakensivat siihen. Tutustu WordPress-oppaisiin saadaksesi lisätietoja. 

 • Aloittelijan opas WordPressin käyttämiseen
 • Välivaihe WordPressin käyttöön
 • Tarkennettu opas WordPressin käyttöön

1. Paras jälleenmyyjä-web-hosting: HostGator

HostGator tarjoaa kaikkein kattavimmat jälleenmyyjäsuunnitelmat, joita olemme nähneet. Suunnitelmat ovat täynnä ominaisuuksia asiakkaidesi hallitsemiseksi, uusien palveluiden tarjoamiseksi ja jopa asiakastuen ottamiseksi, kaikilla on melko alhainen hintalappu (mikä on yksi syy siihen, että se teki niin hyvin halvan web-hosting-oppaassamme).

Saat ilmaisen ResellerClub-tilin kaikilla suunnitelmilla. Tämän palvelun avulla voit myydä asiakkaillesi yli 70 gTLD- ja ccTLD-tunnusta jopa 80 prosenttia alennuksella rekisteröintikustannuksista. Voit myös tarjota verkkotunnusten rekisteröintejä ja siirtoja tililtäsi, saada molemmat kustannuksin.

Yrityksen brändämiseen on myös melko vähän työkaluja. HostGator sisältää sen ainutlaatuisesti suunnitellun cPanel-version asiakkaiden käyttöön, jonka avulla voit lisätä oman tuotemerkkisi siihen. Lisäksi voit hyödyntää HostGatorin videovideoiden määrää ja lisätä brändäyksen niihin.

Ennen kaikkea sinulla on täydellinen hallinto ostamiesi resurssien ja niiden jakamisen suhteen. HostGator antaa sinulle vastuun kaikesta, runsaasti vaihtoehtoja, jos loppuvat. Voit helposti päivittää toiseen tasoon kuukauden puolivälissä, joten et menetä potentiaalisia asiakkaita.

Muita syitä, joista pidämme HostGator

HostGator on luotettavuutemme kannalta suosituimpien parhaiden web-palveluntarjoajien valinta. Sinulla on 99,9 prosentin käyttöaikatakuu siitä, että yritys tosiasiallisesti seuraa. Jos palvelimet alittavat koskaan tämän kynnyksen, HostGator korvaa sinulle koko kuukauden.

Asiakkaasi käyttävät cPanelia, mutta niin sinäkin. HostGatorin uudelleensuunnittelu klassiseen web-hosting-ilmeeseen tekee ihmeistä käytettävyyttä. Ohjauspaneeli on helppokäyttöinen, ja sen varmuuskopiointi on runsaasti virtaa. Sinulla on kaikki normaalin cPanel-vaihtoehdon muutokset, joita on vaikea sovittaa yhteen.

HostGatorista voi pitää paljon, kuten erinomaisista nopeuksista ja käyttöajasta aina cPanelin helppoon. Voit lukea HostGator-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja siitä, miksi luokittelemme tämän palveluntarjoajan parhaiden joukkoon, tai kokeile sitä itse 45 päivän rahat takaisin -takuulla.

2. GreenGeeks

Nipping HostGatorin kantapäällä on ympäristöystävällinen verkkoisäntä, GreenGeeks. Tämä palveluntarjoaja tarjoaa sinulle laajan valikoiman ominaisuuksia, mukaan lukien SSD-tallennustila, HTTP / 2-yhteensopivat palvelimet ja täysin skaalautuvat resurssit.

Sen perussuunnitelma antaa sinulle 10 cPanel-tiliä, jotka ovat täysin valkoisia, eli voit lisätä oman tuotemerkin ja värit käyttöliittymään. Kalliimmat suunnitelmat antavat pääsyn useampaan cPanel-tiliin, jolloin kustannukset ovat alle pari dollaria tiliä kohti kuukaudessa.

Myös ostamasi resurssit ovat täysin hallinnassa. GreenGeeks antaa sinun allokoida resursseja halutessasi, eli voit siirtää enemmän tai vähemmän yhdelle tilille. Täydellinen hallinta antaa sinulle joustavuuden tarjota erilaisia ​​suunnitelmia asiakkaillesi ja varmistaa, että heillä on riittävästi voimaa verkkosivustonsa takana.

Jotta kaikki asiakkaasi olisivat järjestettyinä, GreenGeeks sisältää ilmaisen WHMCS-lisenssin jokaisessa suunnitelmassa. Tämä laskutusohjelmisto on täysin automatisoitu, sillä se tuottaa ja lähettää laskut asiakkaillesi kuukausittain ja seuraa, mitkä maksut tulevat takaisin.

Muut syyt, jotka pidämme GreenGeeksistä

GreenGeeks on ainutlaatuinen, koska se on sitoutunut ympäristöystävälliseen web-hosting-palveluun. Se ei ehkä tunnu olevan iso asia, mutta vierailemalla yhdellä verkkosivustolla hiilidioksidipäästöjä voi olla jopa 300 mg sekunnissa.

Et voi muuttaa verkkopalvelun luonnetta. GreenGeeks ostaa kuitenkin kolme kertaa enemmän uusiutuvista energialähteistä maksettua ampeeria. Sinä ja asiakkaasi autat vähentämään verkkopalvelun hiilijalanjälkeä ja tarjoamaan enemmän uusiutuvia keinoja muihin pilvipalveluihin.

GreenGeeks keskittyy pieneen määrään ohjelmia, mutta kiinnittää niihin täyden huomion. Suunnitelmat on täynnä ominaisuuksia ja tuettu uusiutuvalla energialla. Lue GreenGeeks-arvostelu, niin saat lisätietoja tai kokeile sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

3. A2-hosting

A2, aivan kuten HostGator, on verkkoisäntä, joka tekee melkein kaiken. Sen jälleenmyyjäsuunnitelmat ovat joukon parhaimpia, ja niissä on cPanel-integraatio, SSD-tallennustila ja runsas määrä tuettuja tilejä.

Vaikka useimmissa jälleenmyyjäsuunnitelmissa on jonkinlainen laskutusohjelmisto, A2 tarjoaa sinulle kaksi erilaista vaihtoehtoa. Hopeatilit ja uudemmat voivat valita WHMCS: n tai Blestan välillä tilien hallinnassa. WHMCS on erittäin suosittu suuren yhteisön ongelmien ratkaisemiseksi, ja Blesta on täysin avoimen lähdekoodin ansiosta voit mukauttaa sen tarpeisiisi.

Voit myös valita vaihtoehdon Windows- tai Linux-palvelimen välillä. Käyttöjärjestelmäsi valinta avaa uusia mahdollisuuksia ohjelmistoille, riippuen siitä, mitä haluat tarjota. Linux perustuu cPanel- ja PHP-tiedostoihin, kun taas Windows käyttää Plesk- ja .NET-ytimiä.

Jokaisella suunnitelmalla on myös kohtuullinen määrä resursseja. A2 alkaa tuella jopa 40 tilille ja kasvaa sieltä. Vaikka tallennustilaa ei ehkä riitä kaikkien näiden tilien täyttämiseen aluksi, suunnitelman päivittäminen on helppoa yrityksesi kasvaessa.

Muita syitä, joista pidämme A2-hosting

A2 on nopeimpia testaamiamme verkkoisäntää. Perusnopeuksia auttaa SSD-tallennus, jossa on useita tietokeskuksia ympäri maailmaa palvellakseen sisältöä. Se tarjoaa myös “turbo” -palvelimen, joka nopeuttaa jopa 20 kertaa normaalia nopeammin.

Tuki on erinomainen myös A2: lla. Sinulla on tavallinen joukko live-chatteja, sähköpostia ja puhelintukea, ja lisäksi on rikas tietokanta. Lisäksi on vähän aloitusoppaita, joita voit ohjata asiakkaillesi peruskysymyksiin.

A2: lla on 15 vuoden kokemus johdonmukaisuudesta ja laadusta web-hosting-tilassa. Tutustu A2-hosting-arvosteluun saadaksesi lisätietoja tai kirjaudu itsellesi milloin tahansa rahat takaisin -takuu.

4. InMotion

InMotionilla on laaja valikoima suunnitelmia, mutta kaikki eivät saa yhtäläistä kohtelua. Muutama horju, kun taas toiset kukoistavat, mutta onneksi jälleenmyyjäsuunnitelmat sopivat jälkimmäiseen luokkaan. Valittavana on kuusi erilaista kokoonpanoa, joihin sisältyy runsaasti ominaisuuksia laskutuksesta varmuuskopiointiin.

InMotionin tärkein myyntikohta on sen läpinäkyvyys. Se on valkoinen etiketti, mikä tarkoittaa, että käytät resursseja nimesi edessä. InMotion toimii taustalla, joten sinun ei tarvitse sekoittaa yritystäsi tai sen uskottavuutta.

Resurssien pää on myös varsin vaikuttava. Kaikki jälleenmyyjäpalvelimet sopivat SSD-tallennukseen ja RAID-6-tietosuojaan (lisätietoja on artikkelissamme, mikä on RAID). Tämä antaa nopeimman tiedonsiirron samalla kun redundanssi säilyy.

Resurssien ulkopuolella jälleenmyyjät saavat muutama ylimääräinen herkku. Saat ilmaisen tilin eNomissa, jotta voit tarjota asiakkaillesi verkkotunnuksen ja SSL-rekisteröinnin sekä WHMCS-laskutusohjelmiston. Se lähettää automaattisesti laskut, kerää maksut (veroineen) ja seuraa kaikkia nykyisiä asiakkaitasi.

Muita syitä, joista pidämme InMotion Hosting

InMotion tarjoaa asiakkailleen myös paljon muita etuja. Sinulla on pääsy parhaisiin tukiin, joita olemme nähneet verkkoisäntältä. Jopa henkilöstön jakautuessa eri osastoihin, vastauksen löytäminen ei ole koskaan vaikeaa. Esimerkiksi testauksissamme myyntihenkilöstö ymmärsi ja pystyi tukemaan myös teknisiä kysymyksiä.

Suunnitelmasi sopii myös turvaominaisuuksiin. Patchman-haittaohjelmien suojaus ja poistaminen pesevät jatkuvasti palvelintasi haittaohjelmien varalta ja karanteeniin epäillään kaikki. Lisäksi Corero DDoS -suoja lopettaa raa’at voimahyökkäykset, jos joku yrittää tulvata palvelimellesi (lue DDoS-hyökkäyksistä artikkeli saadaksesi lisätietoja).

InMotion tarjoaa melkein kaiken. Lisäohjelmisto on joko mukana tai ostettavissa, ja runsaasti ainutlaatuisia ominaisuuksia on jo valmis. Lue kaikki InMotion-katsauksemme täydellisistä ajatuksistamme tai kokeile sitä itse antelias 90 päivän rahat takaisin -takuu.

5. SiteGround

SiteGround on suosituin valinta WordPressin parhaaksi web-hosting-palveluksi, ja monista samoista syistä se on myös tiensä tähän luetteloon. SiteGround tarjoaa erittäin nopeaa web-hosting-palvelua edulliseen hintaan, erinomaisella tuella käynnistykseen.

Sen jälleenmyyjäsuunnitelmat toimivat hieman eri tavalla kuin muut isännät. Ostat luottoja kuukausittaisen tai vuosisuunnitelman sijasta. Jokainen luotto tarjoaa yhden vuoden jälleenmyyjäpalvelun, ja voit ostaa niin monta kuin haluat milloin tahansa. Ne eivät myöskään koskaan vanhene, mikä tarkoittaa, että voit käynnistää tilin uusimisen milloin haluat.

Tämä lähestymistapa toimii paljon paremmin kuin muut, jotka rajoittavat resursseja suunnitelmastasi riippuen. Jokainen jälleenmyyjätili on tarkoitettu yhdelle verkkosivustolle, mikä tarkoittaa, että tarjoat kattavan suunnitelman jokaiselle asiakkaallesi. Voit esimerkiksi tarjota kolmen vuoden isännöinnin ja ostaa kolme opintopistettä yhdelle asiakkaalle ja antaa seitsemän opintopistettä seitsemälle vuodelle toiselle..

Se on aluksi hieman outoa, mutta se on sellainen joustavuus, joka on täydellinen jälleenmyyjille. Yleisen tilin luomisen sijasta voit säätää kutakin suunnitelmaa sopimaan mihin tahansa asiakas saa sen.

Muita syitä, joista pidämme SiteGround

Jälleenmyyjien ylläpidon ainutlaatuisen lähestymistavan lisäksi SiteGround-sivustossa on paljon muuta. Sinulla on mahdollisuus merkitä tili täysin valkoiseksi, mikä tarkoittaa, että kaikki SiteGround-tuotemerkit poistetaan ja voit lisätä oman tilallesi sen..

Asiakkaasi saavat myös mukavan luettelon ominaisuuksista. Jokaisella sivustolla on ilmaiset päivittäiset varmuuskopiot, kun aiemmat 30 varmuuskopiota pidettiin tiedostossa, ja ilmainen Cloudflare CDN nopeuden parantamiseksi ja DDoS-hyökkäysten lieventämiseksi. Kaikki palvelimet ovat HTTP / 2-käytössä ja sopivat myös SSD-tallennukseen, joten asiakkaasi saavat uusimman tekniikan.

SiteGround on helposti yksi parhaista jälleenmyyntivaihtoehdoista kattavilla suunnitelmilla, loistavalla tukihenkilöstöllä ja vakaalla nopeudella. Tutustu SiteGround-arvosteluamme saadaksesi lisätietoja tästä isännästä tai kokeile sitä itse 30 päivän rahat takaisin -takuulla.

johtopäätös

Huippuluokan verkkoisäntän ollessa kädessä, voit helposti perustaa yrityksen myyvän tilan Internetissä. Ei ole monia palveluntarjoajia, jotka luovuttavat tilaa palvelimilla jälleenmyyntiä varten. Edes pienessä ryhmässä nämä viisi tarjoajaa ovat kuitenkin parhaat.

Mitä jälleenmyyjäsuunnitelmaa aiot? Kerro meille alla olevissa kommenteissa ja, kuten aina, kiitos lukemisesta.

Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map