Kuinka varmuuskopioida tekstiviestejä iPhonessa

Useimmat ihmiset ymmärtävät tietokoneen varmuuskopioinnin merkityksen. Tietosi ovat arvokkaita. Cloudwards.net-sivustossa asiantuntijatiimimme on sitoutunut auttamaan sinua löytämään parhaat pilvivarmistuksen tarjoajat tietojen suojaamiseksi – ei vain työpöydällesi tai kannettavallesi, mutta myös mobiililaitteillesi.

Soitamme ystävillemme, perheellemme ja työtovereillemme päivittäin. Jaamme kuvia, reseptejä, muistiinpanoja, määräaikoja ja kaikkea muuta, jonka kirjoittaminen on helpompaa kuin puhelun soittaminen tai sähköpostin luominen.

Mitä tapahtuu, jos kadotat puhelimesi? Varmuuskopioidaanko tietosi pilveen? Liian monet ihmiset eivät ymmärrä puhelimen varmuuskopioinnin tärkeyttä ennen kuin on liian myöhäistä.

Siksi näytän tänään, kuinka varmuuskopioida tekstiviestejä iPhonessa iCloudin tai muiden palveluiden ja sovellusten avulla.

Mitä tarvitset

Sinulla on oltava puhelimesi kätevä ja sinun on oltava yhteydessä langattomaan verkkoon – voit käyttää matkapuhelintietosi, mutta WiFi on yleensä nopeampi.

Näytän sinulle, kuinka varmuuskopioida tekstiviestit iPhonesta iTunesiin, joka vaatii salaman-USB-kaapelin puhelimen yhdistämiseksi työpöydällesi tai kannettavaan tietokoneeseen.

iTunes varmuuskopioi viestit ja muut tiedot ja toimitetaan MacOS-laitteen mukana. Se on saatavana ilmaiseksi myös Windows-käyttäjille, mutta kaikki eivät halua käyttää iTunesia. Näytän sinulle joitain vaihtoehtoisia sovelluksia, joiden avulla voit varmuuskopioida tekstiviestisi iPhonessa ilmaiseksi, jos haluat välttää iTunesin.

Tarvitset iCloud-tilin, jos haluat käyttää Applen omaa pilviä varmuuskopioidaksesi iPhone-viestit. Käyttäjille annetaan 5 Gt ilmaista iCloud-tallennustilaa, ja jos tarvitset lisää tallennustilaa, hinnat ovat edullisia. Voit nähdä mitä ajattelemme iCloudia artikkelissamme vertaamalla Dropbox vs iCloud tai alla olevassa iCloud-videokatsauksessa.

Tekstiviestien varmuuskopiointi iPhonessa iCloudin avulla

Aloitamme käyttämällä iCloudia, koska se on ilmainen iPhonen käyttäjille ja se on yksi kätevimmistä vaihtoehdoista, vaikkakin on paljon vaihtoehtoja, joita tutkimme myöhemmin.

Voit varmuuskopioida iPhone 5/6/7 -sovelluksesi iCloudiin muutamalla yksinkertaisella vaiheella. Ennen kuin kytket tämän ominaisuuden päälle, sinun on kytkettävä puhelin virtalähteeseen ja kytkettävä langattomaan verkkoon.

  1. Napauta “asetukset”
  2. Napauta “iCloud” tai napauta käyttäjän banneria näytön yläosassa, napauta sitten “iCloud”
  3. Napauta “backup” tai “iCloud backup”

Puhelimesi varmuuskopioi automaattisesti iCloudiin, kun se latautuu, on yhteydessä Wi-Fi-verkkoon ja lukittu. Lisätietoja tästä prosessista on ohjeaiheessa, kuinka varmuuskopioida iPhone iCloud-artikkeliin.

Kuinka varmuuskopioida tekstiviestejä iPhonessa tietokoneella

Vaikka Apple tarjoaa iTunesin Windows-käyttäjille, kaikki eivät pidä siitä. Kun iTunes tuli ensimmäisen kerran Windowsille, monet käyttäjät kokivat virheitä tai eivät pitäneet käyttöliittymästä tai siitä, kuinka se muuttui ohjelmistopäivitysten myötä.

Monet ihmiset lopettaa iTunesin käytön eivätkä koskaan katsoneet taaksepäin. Jos olet yksi näistä käyttäjistä, esittelen luettelon vaihtoehdoista iTunesille. Käsittelen myös, kuinka varmuuskopioida tekstiviestejä iPhonessa iTunesin Windows-versiolla, jos et ole koskaan käyttänyt sitä tai olet halukas kokeilemaan sitä uudestaan.

CopyTrans

CopyTrans on vaihtoehto iTunesille ja tarjoaa manuaalisia varmuuskopioita sekä yhden napsautuksen ”älykkään varmuuskopion”. Se voi toimia iTunes-korvikkeena ja voi varmuuskopioida videoita, viestejä ja muuta, vaikka vain kokeiluversio on ilmainen.

CopyTransilla on omat iOS-sovellukset, joiden avulla voit varmuuskopioida yhteystietoja, valokuvia ja musiikkia, mutta tämä toiminto on maksettava. CopyTrans-paketit palauttavat sinut takaisin 29,99 dollaria.

IExplorer

iExplorer on toinen vaihtoehto, joka väittää olevansa nopeampi kuin kilpailijansa. Ainoastaan ​​kokeiluversio on ilmainen, mutta tämä sovellus on ominaisuuspakattu ja kiillotettu tarjoamalla upea käyttöliittymä Windows-käyttäjille.

Se on erinomainen iTunes-korvaaja ja varmuuskopioi viestit, yhteystiedot, valokuvat ja paljon muuta – voit jopa tallentaa vastaajaviestejä tietokoneellesi. Tämä hyödyllinen ominaisuus ei ole käytettävissä CopyTransissa. iExplorer maksaa 39,99 dollaria yhdestä lisenssistä, mutta jos olet pyrkinyt välttämään iTunesia, se saattaa olla paras vaihtoehto.
iTunes Windowsissa

Voit ladata iTunes for Windows 7 ja uudemmat Applen verkkosivustolta. Asenna iTunes ja kirjaudu sisään Apple-tililläsi. IPhonen varmuuskopiointi on yhtä helppoa kuin kaapelin kytkeminen ja vasemmassa yläkulmassa oleva laitekuvake. Kun käytät iTunesia ensimmäistä kertaa, valitset, mitä haluat synkronoida tietokoneesi kanssa. Napauta “luottamus”, kun sinua kehotetaan luottamaan tähän tietokoneeseen.

Voit valita synkronoitavan sisällön iTunesin vasemman ruudun luettelosta.

Huomaa: Jos synkronoit iCloud-sovelluksen kanssa, iTunes-synkronointi saattaa olla poistettu käytöstä. Sinun on valittava, pitävätkö varmuuskopiot pilvessä vai paikallisesti laitteellasi. Napsauta “yhteenveto” ja valitse vaihtoehto “Varmuuskopioi nyt” tai “Salaa laitteen varmuuskopio” ja aseta salasana, jos haluat salattuja varmuuskopioita.

Voit palauttaa varmuuskopion iPhonellesi napsauttamalla “yhteenveto” ja valitsemalla “palauta varmuuskopio”.

johtopäätös

Olet nähnyt, kuinka helppo on varmuuskopioida tekstiviestejä iPhonessa joko paikalliselle tietokoneelle tai pilvessä. Voit jopa tehdä paikallisia, salattuja varmuuskopioita iPhonestasi ja kopioida ne mille tahansa parhaille tutkimillemme pilvipalveluiden tarjoajille.

Älä odota, kunnes on liian myöhäistä – valitse yksi tänään luetteloiduista ohjelmista ja tee varmuuskopio iPhonestasi. Jos käytät myös Android-puhelinta tai sinulla on perheen ja ystävien kanssa Android, kerro heille, kuinka helppo on varmuuskopioida tekstiviestejä Androidilla.

Mielenrauha, jonka saat, kun tiedät kaikki puhelimesi tiedot on turvallista, on helposti sen viiden tai kymmenen minuutin arvoinen, joka voi kestää sovelluksen asentamisesta ja käytöstä. Kuten aina, jos takertuit minne tahansa matkan varrella tai sinulla on kysyttävää, kommentoi alla olevaa. Kiitos, että luit.

Kim Martin
Kim Martin Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me